فهرست مطالب

مجله مدیریت ارتباطات در رسانه های ورزشی
پیاپی 31 (بهار 1400)

  • تاریخ انتشار: 1400/03/28
  • تعداد عناوین: 9
|
  • حمید قاسمی صفحات 1-2

    نظریه هم‌افزایی رسانه‌ای قاسمی، برای نخستین‌بار در کتاب نظریه‌های ارتباط اجتماعی منتشر شده از سوی انتشارات دانشگاه پیام نور در سال 1393 مطرح شد. مروری بر نظریه‌های موجود در حوزه ارتباط جمعی، مصاحبه با صاحب‌نظران و تجارب حاصل از چندین سال فعالیت در انواع رسانه‌های جمعی، زمینه طرح این نظریه را فراهم کرد. شروع فعالیت پژوهشگر از سال 1376 در رسانه‌های جمعی، مصادف با توسعه کمی و کیفی رسانه‌های سنتی و سال‌های شروع توسعه اینترنت و رسانه‌های جدید دیجیتال در ایران بود. تجربه آثار محتوای انواع رسانه‌های جمعی نشان می‌داد که هر سال و با توسعه این ظرفیت‌ها، ضریب نفوذ و تاثیر اغلب رسانه‌ها، متاثر از تقسیم شدن ضریب نفوذ و اثر بین انواع رسانه‌ها روند کاهشی دارد. این تجارب منجر به این پرسش کلی در ذهن پژوهشگر شد که تغییرات نفوذ و اثر رسانه‌های جمعی از منظر صاحب‌نظران رسانه و تبیین نظریه‌های علمی چگونه است.

    کلیدواژگان: هم افزایی رسانه ای، رسانه، نظریه
  • مهدی شریعتی فیض آبادی*، امیرحسین منظمی صفحات 13-26

    "جنگ بدون شلیک" تعبیری است از دیپلماسی عمومی در جهان امروز؛ این مفهوم از سه بعد اساسی هنر، آموزش و ورزش شکل گرفته است که هدف از پژوهش حاضر تبیین جایگاه ورزش در توسعه دیپلماسی عمومی در قالب مدلی تجربی بود؛ پژوهش حاضر به لحاظ هدف کاربردی که با بررسی بیش از 100 مقاله، کتاب، یادداشت، خبر و مصاحبه طی سال های 1394 تا 1398 انجام شد. پس از تحلیل متن متون و دو دور تکنیک دلفی با صاحبنظران، یافته های پژوهش 99 مفهوم مرتبط با ورزش در توسعه تعاملات دیپلماتیک عمومی کشورها را نشان داد که با توجه به تجربیات و نظر متخصصان در سه سطح طبقه بندی گردید. با توجه به سطوح طبقه بندی دیپلماسی ورزشی ماحصل ترکیب مفاهیم دیپلماسی دوطرفه، چندگانه، مردم در مقابل مردم، نرم و دیپلماسی فرهنگی است. با توجه به یافته های پزوهش ورزش بدلیل "جذابیت" و "اثرگذاری" جهان شمول خود نقشی پررنگ در تقویت دیپلماسی عمومی کشورها دارد.

    کلیدواژگان: دیپلماسی عمومی، دیپلماسی ورزشی، کشور، جذابیت، اثرگذاری
  • سارا کشکر* صفحات 27-40

    رسانه ها در هویت بخشی به رشته های ورزشی و ترویج آنها در جامعه نقش غیرمهمی دارند. هدف تحقیق شناسایی عملکرد رسانه در انعکاس هویت رشته های ورزشی و ترغیب جامعه به شرکت در آن ها بود. روش تحقیق آمیخته اکتشافی شامل روش کیفی با استفاده از مصاحبه اسمی و روش پیمایش پرسشنامه ای بود. جامعه در بخش کیفی 27 نفر از متخصصان و ورزشکاران بودند که به شکل هدفمند انتخاب شدند و جامعه در بخش پیمایش شامل ورزشکاران عضو تیمهای ملی و دعوت شدگان به اردوهای تیمهای ملی، مربیان و پیشکسوتان 13 رشته ورزشی بودند که به طور کل شمار مورد توجه تحقیق قرار گرفتند. ابزار تحقیق در بخش کیفی قلم و کاغذ، ضبط صوت و سوالات نیمه ساختاریافته و در بخش کمی پرسشنامه محقق ساخته ای بود که پس از اطمینان از روایی و پایایی در جامعه توزیع شد. نتایج نشان داد که نقش رسانه ها با دو مقوله هویت سازی شامل زیر مقوله های توسعه فرهنگی و شیوه های مدیریت ورزش و همچنین مقوله ترویج با زیر مقوله های بازاریابی و مشارکت عمومی مشخص گردید و در ادامه مشخص شد که بیشترین تمرکز رسانه ها در اکثریت رشته ها بر معرفی قهرمانان ورزشی به عنوان الگوی مطلوب جامعه بود و در ورزشهای رزمی بر مقوله های فرهنگی بیش از سایر موضوعات توجه شده است. پیشنهاد می شود رسانه ها در معرفی رشته های ورزشی بر ارزشهای فرهنگی توجه کنند تا ورزش به عنوان ابزار فرهنگی برای هدایت و جذب جوانان به ورزش مورد بهره برداری قرار گیرد.

    کلیدواژگان: رسانه، ورزش، ترویج، هویت سازی
  • فاطمه ظهرابی، رضا صابونچی*، حمید فروغی پور صفحات 41-50

    هدف پژوهش شناسایی عوامل و راهکارهای موثراستقرار تجارت الکترونیک در تولید کالاهای ورزشی کشور و ارایه مدل تحلیلی است.تحقیق از نظر هدف کاربردی و به صورت کیفی و با استفاده از انجام مصاحبه های عمیق انجام گرفت. روش پژوهش، گراندد تیوری (نظریه داده بنیاد) است.جامعه آماری شامل 17 نفر از اساتید و صاحب نظران مرتبط با بازاریابی ورزشی و 11 نفر از مسیولین بازاریابی و فروش اینترنتی شرکت هایتولیدکننده کالاهای ورزشی می باشد که مصاحبه ها با روش نیمه ساختار یافته انجام گرفت. مدل طراحی شده در این پژوهش، مدل زمینه ای می باشد که به بسترهای کلان و زیرساخت ها، جهت تبیین فرآیند پیاده سازی تجارت الکترونیک ورزش کشور می پردازد. درنهایت داده های حاصل از مصاحبه ها به روش داده بنیاد و از طریق سه مرحله کدگذاری مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. درنهایت 6 مقوله اصلی شامل شرایط علی (سرپرستی- سیاست گذاری-شغلی-اقتصادی)، شرایط زمینه ای (الگوپذیری- سبک زندگی- توسعه فاوا-یادگیری محیطی)، شرایط مداخله گر (اطلاعاتی-فنی-حقوقی-فرهنگی)،راهبردها (حقوق- نیروی انسانی- تجهیز- بومی سازی)،پیامدها (اقتصادی- ساختاری -فرهنگی- محیط زیست) و پدیده محوری پیاده سازی تجارت الکترونیک در بخش تولیدات ورزشی شناسایی شد.نتایج حاصل ازتحقیق نقش مهمی در هدفمند کردن فعالیت های مشتری مداری دنیای اینترنت در بخش تولیدی صنعت ورزش ایران دارد.

    کلیدواژگان: صنعت ورزش، تجارت الکترونیک، کالاهای ورزشی، شرکت های تولیدکننده کالاهای ورزشی
  • حسین عبدالملکی*، عباس خدایاری صفحات 51-60

    هدف پژوهش حاضر مدلسازی نقش عوامل عینی و انتزاعی بر قصد حضور مجدد مشتریان کسب و کارهای ورزش های الکترونیک شهر تهران با میانجیگری تبلیغات دهان به دهان الکترونیکی بود. تحقیق حاضر به لحاظ هدف کاربردی و از نظر روش تحلیل داده ها توصیفی- همبستگی بود. جامعه آماری تحقیق را کلیه استفاده کننده از باشگاه های ورزش های الکترونیکی که حداقل به مدت یک سال به صورت مرتب در این باشگاه ها فعالیت ورزشی انجام می دادند بود که با توجه به اهداف تحقیق و براساس نرم افزار آماری PASS حجم جامعه 351 نفر محاسبه شد که از طریق تصادفی - طبقه ای انتخاب شدند. ابزار جمع آوری اطلاعات در این پژوهش پرسشنامه تبلیغات دهان به دهان الکترونیکی قلی پور و همکاران (2018)، پرسشنامه تمایل به حضور مجدد لیم (2006)، پرسشنامه عوامل عینی- انتزاعی فلاحی و همکاران (1393) بود. نتایج تحقیق نشان داد که عوامل عینی و انتزاعی مربوط به باشگاه های الکترونیکی هم به صورت مستقیم هم از طریق نقش تعدیلگر تبلیغات دهان به دهان الکترونیکی بر قصد حضور مجدد مشتریان نقش دارد. همچنین تبلیغات دهان به دهان الکترونیکی نیز بر قصد حضور مجدد مشتریان نقش دارد.

    کلیدواژگان: عوامل عینی، عوامل انتزاعی، قصد حضور مجدد، تبلیغات دهان به دهان الکترونیکی
  • علی خاصه*، اکرم اصفهانی نیا، سعید قربانی، حسن قره خانی، مونا رضایی صفحات 61-72

    هدف از پژوهش حاضر طراحی مدل مهارت های ارتباطی بازخورد شغلی ، قدرت منبع بازخورد و عزت دریافت کننده در بهبود عملکرد شغلی کارشناسان تربیت بدنی دانشگاه های پیام نور بود. پژوهش حاضر بر مبنای هدف از نوع کاربردی و از نوع توصیفی و همبستگی بود که به شکل میدانی انجام شد. جامعه آماری شامل کارشناسان تربیت بدنی دانشگاه های پیام نور (468 نفر) بود که 248 نفر به روش تصادفی طبقه ای به عنوان نمونه انتخاب شد.ابزار گردآوری اطلاعات شامل چهار پرسش نامه عزت نفس سازمانی پیرس و همکاران (1989)، بازخورد شغلی آلدرز (2000)، قدرت منبع بازخورد هینکین و اسچریشیم (1989) و عملکرد شغلی فدور و همکاران (2001) بود. پایایی پرسشنامه ها بالای 75/0 بود . از آمار توصیفی برای توصیف داده ها و در بخش استنباطی از ضریب همبستگی پیرسون ، تحلیل مسیر و روش معادلات ساختاری استفاده شد. نتایج نشان داد بازخورد شغلی بر بهبود عملکرد شغلی، قدرت منبع بازخورد وعزت دریافت کننده ، تاثیر مثبت و معناداری دارد. قدرت منبع بازخورد بر بهبود عملکرد شغلی و همچنین عزت دریافت کننده نیز بر بهبود عملکرد شغلی، تاثیر مثبت و معناداری دارد. قدرت منبع بازخورد و عزت دریافت کننده بازخورد در رابطه بازخورد شغلی و بهبود عملکرد شغلی، نقش میانجی دارد. بنابراین با توجه به تاثیر معناداری تمامی متغیرهای مربوط به مهارت های ارتباطی بر روی بهبود عملکرد شغلی، وبا توجه لازم به عوامل روانی (عزت نفس) و سازمانی (قدرت منبع) بازخورد شغلی ، ضمن اثربخش نمودن و افزایش احتمال پذیرش بازخورد ، می توان عملکرد شغلی کارشناسان تربیت بدنی دانشگاه را بهبود بخشید.

    کلیدواژگان: مهارت های ارتباطی، بازخورد شغلی، قدرت منبع بازخورد، عزت دریافت کننده بازخورد، عملکرد شغلی
  • ملیحه محسنی، شهاب بهرامی*، علیمحمد صفانیا صفحات 73-82

    هدف پژوهش حاضر اثر مهارتهای ارتباطی بر نحوه گذراندن اوقات فراغت فعال با نقش میانجی تعاملات اجتماعی دانش آموزان دختر شهرستان ساوه بود. روش تحقیق توصیفی - همبستگی و گردآوری داده ها به صورت میدانی و از لحاظ استفاده از نتایج، کاربردی بود جامعه آماری پژوهش شامل کلیه دانش آموزان دختر مقطع متوسطه دوره اول شهرستان ساوه که بر اساس آمار موجود تعداد 4000 نفر مشغول به تحصیل هستند. به منظور برآورد حجم نمونه از نرم افزار اس پی اس سمپل پاور استفاده گردید که تعداد 280 نفر بعنوان به صورت روش نمونه گیری خوشه ی انتخاب گردید. برای جمع داده ها از مقیاس های پرسشنامه مهارت ارتباطی بارتون جی ام (1385)، پرسشنامه اوقات فراغتی اجتماعی فعال کاشفی و نظری (1393) و پرسشنامه تعاملات اجتماعی کارول گلاس (1994) استفاده شد. در ادامه اطلاعات به دست آمده و با استفاده از آزمون های آمار توصیفی و مدل میانجی تجزیه و تحلیل شد. در این پژوهش از نرم افزار SPSS نسخه 25 و نرم افزار Amos در سطح خطای 05/0 بهره گرفته شد. نتایج پژوهش نشان داد که اثر مهارتهای ارتباطی و تعاملات اجتماعی دانش آموزان بر نحوه گذراندن اوقات فراغت آنها از نوع میانجی جزیی می-باشد.

    کلیدواژگان: : مهارتهای ارتباطی، گذراندن اوقات فراغت فعال، تعاملات اجتماعی، دانش آموزان دختر
  • آرش زارعی*، علیرضا زارع، حسین منصوری صفحات 83-92

    هدف پژوهش حاضر ارایه مدل شناسایی عوامل ترغیب کننده مشتریان در فروش شخصی محصولات ورزشی می باشد. این پژوهش از نوع توصیفی- پیمایشی و به روش میدانی انجام شده است. جامعه آماری مورد مطالعه کلیه مصرف کنندگان کالای ورزشی در سطح شهر تهران بود. به صورت نمونه گیری تصادفی ساده 306 پرسشنامه جمع آوری گردید. ابزار اندازه گیری پرسشنامه بک ویل و میشل، 2003 و دیوید یان و همکاران، 2012 بود. روایی صوری و محتوایی توسط چند تن از اساتید و دانشجویان دکتری مدیریت ورزشی مورد بررسی قرار گرفت. مطلوبیت پایایی، روایی همگرایی و روایی واگرایی حاکی از برقراری روایی سازه ای مدل داشت. یافته ها نشان داد که بین نمونه های رایگان، تخفیف و عادات خرید اثر معنی داری وجود دارد همچنین بین محیط فیزیکی، محیط اجتماعی و ارتقاء فروش اثر معنی داری وجود دارد در نهایت بین ارتقاء فروش و عادات خرید رابطه معنی داری وجود داشت؛ بنابراین، درک و شناسایی عوامل ترغیب کننده مشتریان در فروش شخصی کلید موفقیت در برنامه ریزی و مدیریت بازاریابی در شرایط فعلی می باشد.

    کلیدواژگان: فروش شخصی، محصولات ورزشی، عادات خرید، محیط فیزیکی
  • فریبا ملکی، مسلم مبارکی، احسان نامدار جویمی*، لیلا تمسکی هرسینی صفحات 93-106

    هدف از این پژوهش، مطالعه ی نقش فرهنگ سازمانی در رابطه ی بین رهبری تحول آفرین و رفتار شهروندی سازمانی بود. پژوهش ازلحاظ گردآوری داده ها، همبستگی و ازنظر هدف کاربردی است. جامعه آماری پژوهش، کارکنان رسانه های ورزشی در شهر زاهدان به تعداد 70 نفر بود که سرشماری شدند. ابزارهای گردآوری داده ها شامل سه پرسشنامه رهبری تحول آفرین برنارد و بس (1985)، رفتار شهروندی سازمانی اورگان و همکارانش (1997) و پرسشنامه فرهنگ سازمانی کاتلر (2000) بود. برای بومی سازی پرسش نامه های پژوهش،مجددا روایی همگرا و واگرا و پایایی ترکیبی و آلفای کرونباخ آن ها مورد تایید قرار گرفت. برازش مدل اندازه گیری، ساختاری و مدل کلی، با روش حداقل مربعات جزیی و نرم افزار PLS احراز شد. ضرایب F2 و Q2 و R2 و GOF در دامنه قابل قبول قرار داشتند. نتایج آزمون نشان داد ضرایب معناداری T-value و z-value (آزمون سوبل) خارج از دامنه قدر مطلق 27/3 قرار دارد. با اطمینان 0.99 درصد، روابط مستقیم و غیرمستقیم بین متغیرها معنادار است. نتایج حاکی از آن است که رهبری تحول آفرین با رفتار شهروندی سازمانی رابطه معنادار و قابل قبول دارد. رهبری تحول آفرین بافرهنگ سازمانی رابطه بسیار قوی و مثبت دارد. همین طور فرهنگ سازمانی موجب بروز رفتارهای شهروند سازمانی در سازمان می شود و این دو متغیر باهم رابطه مثبت و سازنده دارند. درنهایت فرهنگ سازمانی در رابطه رهبری تحول آفرین با رفتار شهروند سازمانی نقش میانجی ایفا می کند.

    کلیدواژگان: رهبری تحول آفرین، رفتار شهروندی، فرهنگ سازمانی، رسانه ورزشی
|
  • Hamid Ghasemi Pages 1-2

    Ghasemi's theory of media synergy was first proposed in the book Mass Communication Theories published by Payame Noor University in 2014. A review of existing theories in the field of mass communication, interviews with experts, and experiences gained from several years of activity in various mass media, provided the basis for the design of this theory. The beginning of the researcher's activity in mass media in 1997 coincided with the quantitative and qualitative development of traditional media and the years of development of the Internet and new digital media in Iran. Over time, with the further development of the media, the extent of the influence of most of the older media was divided between the types of media. Therefore, the effect of the previous media had a decreasing trend. These experiences led to the question in the mind of the researcher what are the changes in the influence and effect of mass media from the perspective of media experts and the explanation of scientific theories.

    Keywords: Media Synergy, Media, Theory
  • Mahdi Shariati Feizabadi *, Amirhoseyn Monazzami Pages 13-26

    "War minus shooting" is a concept of public diplomacy in today's world; this concept is formed from three essential dimensions of art, education, and sport that the aim of this study was the explanation the place of sport in the development of public diplomacy as an empirical model; The methodology of this study was applied based on evaluating more than 100 articles, books, notes, news, and more from 2015 to 2020. The findings of the study revealed 99 concepts related to sport in developing countries' general diplomatic interactions, which were categorized into three levels according to the experiences and opinions of experts. Given the levels of classification of sports diplomacy, it is the result of combining the concepts of bilateral diplomacy, multiple diplomacy, people to people diplomacy, soft and cultural diplomacy. According to the findings of sport research, because of its "appeal" and "effectiveness", its universal role has a significant role to play in strengthening public diplomacy in countries.

    Keywords: Public Diplomacy, Sport Diplomacy, country, Appeal, Effectiveness
  • Sara Keshkar * Pages 27-40

    The media play an important role in creating identity for sports and promoting them in society. The purpose of this study was to identify the performance of the media in reflecting the identity of sports and encouraging society to participate in them. Exploratory mixed research method included qualitative method using nominal interview and questionnaire survey method were used in the research. The participants in the qualitative section consisted of 27 professionals and athletes who were purposefully selected and the population in the survey consisted of athletes who were members of national teams or those who were invited to national team camps, and also coaches and veterans of 13 sports. The research tools in the qualitative section were pen and paper, audio recording and semi-structured questions, and in the quantitative part was a researcher-made questionnaire. The results showed that the role of media was identified with two categories of identity creation, including sub-categories of cultural development and sports management methods, as well as promotion with sub-categories of marketing and public participation. Also Findings showed that the most media focus in most sports was on introducing sports heroes as role model, and in martial arts, more attention was paid to cultural categories than other issues. It is suggested that the media pay attention to cultural values in introducing sports so that sports can be used as a cultural tool to guide and attract young people to sports.

    Keywords: Media, Sports, promotion, creating identity
  • Fatemeh Zohrabi, Reza Saboonchi *, Hamid Foroughipour Pages 41-50

    The purpose of this research is to identify the factors and strategies for deploying electronic commerce in the production of sporting goods in the country and to provide an analytical model. In terms of target type, the present research is an applied research.It was carried out qualitatively and through in-depth interviews. The research method used is Grounded Theory (Foundation Data Theory). The statistical population of the study consisted of 17 professors and experts in sport marketing and 11 marketing and sales representatives of manufacturer companies of sporting goods who interviewed by snowball method. Finally, the data from the interviews were analyzed using the Grounded Theory method through three stages of coding. The results of coding in the end of the 6 main categories include the causal conditions (supervisor-policy making-occupational-economic), underlying conditions (modelling -lifestyle-ICT development-environmental learning), mediating conditions (technical -information, legal-cultural), strategies (law-manpower-equipment-localization), outcomes (economic-structural-cultural-environmental) and the main phenomenon of electronic commerce implementation in the sport sector of the country. The results of the research play an important role in targeting the customer-oriented activities of the internet world in the manufacturing sector of the sports industry in Iran.

    Keywords: Sports Industry, electronic commerce, sporting goods, Manufacturer Companies of Sporting Goods
  • Hossein Abdolmaleki *, Abbas Khodayari Pages 51-60

    The purpose of this study was to investigate the role of Physical and Subjective Factors on Re-Presence of Clients of Tehran E-sport Bussines with mediating of E- Word of mouth. The present study was applied in terms of purpose and in terms of descriptive-correlational data analysis method. The statistical population of the study was all people using E-sport clubs in the Tehran city who regularly exercised in these clubs for at least one year. According to the research objectives and based on PASS statistical software, the population size was 384 people who were selected through stratified random sampling. The data gathering tool in this study were E- Word of mouth questionnaire of Gholipour et al (2018), Lim (2006) Re-Attendance Questionnaire, and physical- subjective of Falahi et al. (2014). The results showed that the physical- subjective factors related to E-sport clubs have a direct impact on the intention of clients to be present again through the moderating role of the E- word of mouth advertising. In addition, E- word-of-mouth advertising has an impact on the intention of customers to be present again.

    Keywords: Physical- Subjective Factors, Re-Presence, E- Word of Mouth
  • Ali Khasseh *, Akram Esfahaninia, Saeid Ghorbani, Hassan Gharehkhani, Mona Rezaee Pages 61-72

    The aim of the present study was to design a model of job feedback communication skills, power of feedback source and recipient dignity in improving the job performance of physical education experts of Payame Noor universities. The aim of the present study was applied and descriptive-correlational, which was conducted in the field. The statistical population included physical education experts of Payame Noor universities (468 people) of whom 248 people were selected by stratified random sampling. Data collection tools included Pierce organizational self-esteem questionnaire (1989), Alders job feedback (2000), feedback source power Hinkin (1989) and Fedor (2001). The reliability of the questionnaires was above 0.75. Descriptive statistics were used to describe the data and in the inferential section Pearson correlation coefficient, path analysis and structural equation method were used. The results showed that job feedback has a positive and significant effect on improving job performance, source of feedback strength and recipient dignity. The power of the source of feedback and the dignity of the recipient, on the improvement of job performance, the positive effect and meaning of the drug The power of the source of feedback and the dignity of the recipient of feedback play a mediating role in the relationship between job feedback and improving job performance.Therefore, considering the significant effect of variables related to communication skills on job performance, and according to psychological (self-esteem) and organizational factors (resource power) job feedback, effectiveness and increase the likelihood of accepting feedback, the job performance of physical education experts can be Improved.

    Keywords: Communication Skills, Job feedback, Feedback power, Feedback dignity, job performance
  • Malihe Mohseni, Shahab Bahrami *, Alimohamad Safanea Pages 73-82

    The purpose of this study was to investigate the effect of communication skills on active leisure time with mediating role of social interactions among female students in Saveh city. Data collection was done by Barton GM Communication Skills Questionnaire (2007), Exploratory and Theoretical Active Leisure Questionnaire (2014) and Carol Glass Social Interaction Questionnaire . Face and content validity were confirmed by a survey of related professors and reliability was reported using Cronbach's alpha greater than 0.70. The statistical population of the study consisted of all female high school students in the first grade of Saveh city. To estimate the sample size, the Power Symbol SPSS software was used and 280 people were selected by cluster sampling method. Data analysis was performed using SPSS-25 and amos-23 software at 0.05 level of error. The results of model fit based on communication skills on active leisure time with mediating role of social interactions of female students in Saveh city. Given the popularity and necessity of leisure time in the social life of individuals, it is necessary to reduce the costs of recreation and other leisure activities so that students and various social groups can benefit from healthy leisure opportunities for nurturing talent. To use for themselves

    Keywords: Communication Skills, active leisure, social interaction, female students
  • Arash Zarei *, Alireza Zare, Hosein Mansouri Pages 83-92

    The purpose of the present study is to present a model to identify the effects of social environment, free samples, discounts and shopping habits on promoting sales and shopping habits on sport consumption. The study population was all consumers of sporting goods in Tehran. 306 questionnaires were collected by simple random sampling. The Beckville & Michel Questionnaire, 2003 and David Yan et al., 2012 were used as the measurement tools. Face and content validity were evaluated by several sports management professors and PhD students. Reliability, convergent validity, and divergence validity indicated the construct validity of the model. The results showed that there was a significant relationship between free samples, discounts and shopping habits. Also, there was a significant relationship between physical environment, social environment and sales promotion. Finally, there was a significant relationship between sales promotion and shopping habits; Customers in personal sales are the key to success in marketing planning and management under current circumstances

    Keywords: Personal Selling, sporting goods, Shopping Habits, Physical Environment
  • Fariba Maleki, Muslim Mubaraki *, Ehsan NamdarJoyami, LaylaTamasoky Harsini Pages 93-106

    The purpose of this study was to study the role of organizational culture in the relationship between transformational leadership and organizational citizenship behavior. The research is in terms of data collection, correlation and purposeful application. The statistical population of the study was the staff of sport media in the city of Zahedan who was counted. Data collection tools consisted of three transformational leadership questionnaires Bernard & Bess (1985), organizational citizenship behavior (Oregon et al., 1997) and Organizer Cultural Inventory (2000). To resubmit research questionnaires, the convergent and divergent validity and combination reliability and their alpha-coronbach were confirmed. The fitting of the model of measurement, structural and general model was verified by partial least squares method and PLS software. The coefficients of F2, Q2, and R2 and GOF were in the acceptable range. The results of the test showed that the significance coefficients of T-value and z-value (Sobel test) are outside the range of the absolute value of 27.2. With a confidence of 0.99%, direct and indirect relationships between variables are significant. The results indicate that there is a significant relationship between organizational and organizational citizenship behavior. The leadership of Afrin's transformation has a very strong and positive relationship with organizational culture. Organizational culture also causes organizational citizenship behaviors in the organization, and these two variables have a positive and constructive relationship. Ultimately, organizational culture plays a role as an intermediary in the relationship between leadership of Afrin's transformation and organizational citizenship behavior.

    Keywords: Transformational Leadership, Citizenship Behavior, Organizational culture, Sports media