فهرست مطالب

مطالعات رسانه ای - پیاپی 50 (پاییز 1399)

نشریه مطالعات رسانه ای
پیاپی 50 (پاییز 1399)

  • تاریخ انتشار: 1399/08/20
  • تعداد عناوین: 8
|
  • امیدعلی مسعودی* صفحات 7-19

    زمینه و هدف تحقیق: حفظ حریم خصوصی و تامین حق کاربران بر نظارات الکترونی، نیازمند شناخت کاربران بر این حق است. هدف این تحقیق چگونگی محقق شدن حق کاربران بر نظارت الکترونی اطلاعات و حریم خصوصیشان است. روش تحقیق: این تحقیق با روش اسنادی (کتابخانه ای) و با تکنیک جمع آوری داده ها از طریق فیش برداری از آثار در دسترس پیرامون حریم خصوصی و نظارت الکترونی کاربران فضای مجازی انجام شده است. نتایج تحقیق: یکی از دلایل مهم و اساسی تضییع حقوق کاربران در حقوقشان برای نظارت بر اطلاعات، فقدان سواد رسانه ای است. و منظور از سواد رسانه ای تنها سواد کاربران در استفاده از رسانه اینترنت نیست بلکه این سواد با تکیه بر هویت فردی و اجتماعی و با توجه به دین و فرهنگ کاربران در این فضا تکمیل و تعریف می شود. همچنین با افزایش پایبندی به مذهب، بیشتر باعث ممانعت از عوامل زمینه ساز جرایم سایبری می شود یعنی افرادی که پایبندی بیشتری به مذهب دارند، بیشتر از سایرین عوامل زمینه ساز برای و قوع جرم های سایبری را حذف می نمایند. حق کاربران در نظارت خودانگیخته در واقع همان حقی است که در حریم خصوصی تعریف می شود و حق کاربران در نظارت دگر انگیخته همان حق مولف است که دیگران باید رعایت کنند. در این رابطه تعیین حدود نظارت دگر انگیخته که عمدتا از سوی دولت ها و یا هکر ها به وقوع می پیوندد می تواند تا حدود زیادی وضعیت قوانین وضع شده در جوامع را تبیین نماید. تحقیقات بیانگر مناسب تر شدن حفظ حقوق کاربران در آینده ایران است.

    کلیدواژگان: جامعه نظارتی، نظارت الکترونی، نظارت خود انگیخته، نظارت دگر انگیخته، سواد رسانه ای، حریم خصوصی
  • زینب تفرجی، علی جعفری* صفحات 21-31

    هدف اصلی تحقیق حاضر بررسی رابطه میزان تماشای برنامه های شبکه سبلان با تغییر رفتار های زیست محیطی در میان دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل می باشد. این تحقیق با روش‏ پیمایش و ابزار پرسش نامه محقق ساخته انجام گرفته است. واحد تحلیل در این پژوهش افراد و مشخصا دانشجویان می باشد. جامعه آماری 380 نفر از دانشجویان دانشگاه آزاد می باشد که به وسیله فرمول کوکران مشخص و با روش نمونه گیری طبقه ای انتخاب شدند. یافته های تحقیق نشان داد که بین رفتار مسیولانه و رفتار آگاهانه با میزان تماشای برنامه های شبکه سبلان رابطه معنی داری وجود دارد. همچنین بین سایر ابعاد رفتارهای زیست محیطی شامل: رفتار دلسوزانه، رفتار مطلوب و عضویت در سازمان های محیط زیستی با میزان تماشای برنامه های شبکه سبلان رابطه معنی داری مشاهده نشد. با توجه به آزمون رگرسیون ضریب تعیین رگرسیون برابر 018/0 = R2 می باشد یعنی می توان با میزان 018/0 به پیش بینی و همچنین تبیین متغیر وابسته توسط متغیرهای مستقل پرداخت. به عبارتی کمتر از 1 درصد از تبیین (تاثیر متغیرهای مستقل بر متغیر وابسته) توسط متغیرهای این پژوهش صورت گرفته و مابقی آن توسط متغیرهای و عوامل دیگر است.

    کلیدواژگان: شبکه سبلان، رسانه، رفتار، محیط زیست
  • محمدصالح حسین زاده* صفحات 33-50

    رسانه به عنوان ابزاری برای روشن شدن افکار، ایجاد فضایی برای برخورد سالم و سازنده دیدگاه ها و اطلاع رسانی مناسب، از مهم ترین عوامل پیشرفت و از نشانه های پویایی و تحرک جامعه در دنیای کنونی محسوب می شود. اما باید پذیرفت که نقش دوگانه رسانه در بحران سازی و بحران زدایی، دست کم، بر صاحب نظران این عرصه، واقعیتی انکارناپذیر و آشکار است. در دنیای کنونی رسانه ها بخش گسترده ای از ماهیت افکار عمومی را شکل می دهند و به گونه ای فزاینده، این روند رو به افزایش است. سوال اصلی ما در این تحقیق ناظر به نقش فرهنگی رسانه های جبهه مقاومت در مدیریت افکار عمومی بحران سوریه می باشد. روش مورد بهره در این تحقیق تلفیقی از روش کمی و کیفی متوالی می باشد. روایی پرسش نامه از طریق تحلیل عاملی مورد تایید قرار گرفت و پایایی گویه ها نیز از طریق آلفای کرونباخ (0.997) مورد بررسی و تایید قرار گرفت. جامعه آماری این تحقیق شامل مسیولان و کارشناسان مرتبط با حوزه رسانه جریان مقاومت می باشند ونمونه مورد مطالعه که بصورت هدفمند انتخاب شده اند شامل 40 نفر از مسیولان و کارشناسان مرتبط با حوزه رسانه کشور سوریه بوده که هم اطلاعات کافی در خصوص این تحقیق داشته اند و هم حاضر به همکاری بوده اند. یافته های تحقیق حاکی از این است که نقش فرهنگی رسانه از جمله ذهنیت سازی، فرهنگ سازی، انتقال دهنده ارزش ها و... در مدیریت افکار عمومی نقشی موثر و اثرگذار دارند.

    کلیدواژگان: رسانه، جبهه مقاومت، افکار عمومی، بحران، نقش فرهنگی، سوریه
  • مرتضی کارآموزیان، علی اکبر فرهنگی*، حسین اسلامی صفحات 51-62

    در عصر ارتباطات، رسانه یکی از مهم ترین ابزارهای توسعه در دنیای کنونی است که با داشتن بیشترین و گسترده ترین حجم از مخاطبان، از اصلی ترین وسایل ارتباطی در رسیدن به اهداف توسعه به شمار می آید. با رشد و توسعه رسانه ها، فناوری های رسانه ها نیز به سرعت گسترش یافتند. فناوری های رسانه ای جدید که وب 2.0 نامیده می شود شامل طیف گسترده ای از فناوری های ارتباطی مرتبط با وب مانند وبلاگ ها، ویکی ها، شبکه های اجتماعی آنلاین، دنیاهای مجازی و سایر اشکال رسانه های اجتماعی است. با وجود پیامدهای مختلف این رسانه ها، پیامدهای اقتصادی رسانه های جدید شناخته شده نیست، به همین دلیل، اینکه واقعا فناوری های نوین رسانه ای چه نقشی می توانند در اقتصاد و صنعت داشته باشند محرز و مشخص نشده است که در این پژوهش به آن پرداخته می شود. در این تحقیق ما قصد داریم به بررسی نقش فناوری های نوین رسانه ای در اقتصاد و صنعت بپردازیم. در این تحقیق از تعداد 30 نفر از خبرگان در حوزه رسانه شرکت فولاد کرمان به عنوان نمونه استفاده گردید. روش تحقیق از نوع کیفی می باشد. از آنجایی که در این تحقیق نیاز به پرداختن به عمق موضوع و درک عمیق و همه جانبه صاحب نظران عرصه رسانه نیاز بود به همین دلیل از روش مصاحبه استفاده گردید. برای اینکه مصاحبه ها دارای ساختار مشخصی باشد از مصاحبه نیمه ساختار یافته استفاده شده است. همچنین داده ها از طریق تحلیل محتوا و با استفاده از نرم افزار maxqda تجزیه و تحلیل گردید. در این تحقیق 23 عامل موثرکه نقش مثبت و منفی فناور های رسانه ای را در اقتصاد مشخص می نمایند، شناسایی گردید که شامل: تولید اطلاعات و افزایش دانش اقتصادی، اشتغال بیشتر مردم، رفاه مصرف کننده، کاهش نابرابری های اقتصادی، کاهش ریسک سیاسی، افزایش امنیت و کارآیی اقتصادی، کنترل و نظارت بیشتر مردم بر فعالیت های اقتصادی، گسترش بازارهای شرکت ها، ایجاد بازار آزاد آنلاین، نوآوری و خلاقیت های حاصل از فناوری های نوین باعث افزایش درآمدها، افزایش رقابت بین سازمان ها باعث افزایش کیفیت در فعالیت های اقتصادی شده، بهبود و ارتقا استانداردهای توسعه اقتصادی، مشارکت عمومی در فعالیت های اقتصادی، ابراز احساس رضایت یا نارضایتی مردم از فعالیت های اقتصادی، وقت گذارنی افراد در شبکه های اجتماعی می باشد.

    کلیدواژگان: نقش پیشرفت فناوری های رسانه ای، رشد فعالیت های اقتصادی، تحقیق کیفی
  • لیلا تراب زاده یافقی، جاوید ایمانی*، حسین اسلامی صفحات 63-77

    گسترش وب جهان گستر و فناوری های نوین اطلاعات و ارتباطات در هزاره سوم، شگفتی سازترین عصر حیات بشری را در حفظ قلمرو دولت ها از منظر تغییرات شکلی و بنیادین رقم زده است؛ چرا که مولفه های کلیدی دولت، شامل سرزمین، جمعیت، حکومت و حاکمیت متاثر از فضای سایبری، رسانه ای شده و کاربری آسان، در دسترس بودن و گستردگی مخاطبین پیام رسان های همراه، معانی جدیدی در قاموس حکمرانی و سیاست خلق کرده اند. در این عصر، مرز به معنای فیزیکی اگر چه همچنان مرسوم است اما کارایی خود را از دست داده و حفظ قلمرو در وهله نخست و گسترش آن در مرحله دوم، موضوع رقابت دولت هاست. آنچه که در اینجا می تواند و باید به عنوان پلی پیشگام در تعامل با دولت ها و فناوری های نوین ارتباطی، ایفای نقش کند، سواد رسانه ای است. سواد رسانه ای توانایی درک، تحلیل و کشف معانی پیام های رسانه ای سایبری است. سوادی که امر ده و امر بر هر دو به آن نیازمندند؛ اگر چه نیاز و همت دولت مردان به آموزش و توسعه عمومی سواد رسانه ای برای کسب مشروعیت و مقبولیت در حفظ و گسترش قلمرو سایبری حیاتی تر است. امربران نیز از آن جهت به سواد رسانه ای نیازمندند که در بحبوحه قلب حقیقت و واقعیت، بتوانند در عرصه طبیعی منازعه قلمرو، سره را از ناسره تشخیص دهند. بدین وصف سواد رسانه ای، ضامن حفظ و گسترش قلمرو سایبری بنابر الزاماتی است که بدون توجه به آن، این رفاقت، موثر نخواهد بود. آنچه که دغدغه اصلی این مقاله است.

    کلیدواژگان: سواد رسانه ای، قلمرو، سایبری
  • علی بصیری، اکبر فلاح*، محمدعلی خیراللهی صفحات 79-87

    با تصویب قانون عملیات بانکی بدون ربا در شهریور 1362، سعی قانون گذار بر این بوده است که عملیات بانک ها را بر معیارهای اسلامی منطبق سازد. اما با غور و بررسی رابطه ای که از یک طرف بین سپرده گذاران و بانک ها و از طرفی دیگر بین بانک ها و سرمایه گذاران به وجود می آید به وضوح مشخص می شود که قانون گذار بیشتر در صدد توجیه رویه بانک ها برآمده است تا اینکه بخواهد سیاست های پولی مطابق با موازین شرعی را اعمال نماید. به هرحال فقه اسلامی نمی تواند از ماهیت و مسایل مربوط به سپرده گذاران بانکی با توجه به عملیاتی که این موسسه عظیم مالی انجام می دهد غافل شود، لذا قانون عملیات بانکی بدون ربا در شهریور 1362 به تصویب رسید و از اول سال 1363 به مرحله اجرا درآمد. بر اساس یافته های این تحقیق یا باید به اراده و توافق طرفین (سپرده گذار و بانک) احترام گذاشت و این نوع قراردادها را نافذ دانست و یا اینکه به واسطه فراگیر بودن دین مبین اسلام با تفحص و غور در منابع فقهی درصدد پاسخ به نیازهای جدید بشر برآییم. کما اینکه با شرایط زمان و مکان تطور و تحول زیادی در احکام استنباطی به وجود آمده است. در این راستا نقشی که رسانه ها در پویایی و غنابخشی به اینگونه موضوعات ایفا می کنند بر کسی پوشیده نیست.

    کلیدواژگان: سپرده، سپرده گذار، عملیات بانکی، قرض، مضاربه، وکالت
  • مهرشاد نسیمی، نصرالله محمدی*، محمدعلی نسیمی، سعید امیرنژاد صفحات 89-103

    عصری که ما در آن زندگی می کنیم عصر الکترونیک و ارتباط، عصر پیدایش رسانه های متفاوت در زندگی انسان ها است. استفاده از رسانه ها برای شناساندن محصولات ورزشی به مخاطبان بسیار موثر است. کاربرد جایگذاری برند ورزشی در رسانه و استفاده آن در سال های اخیر به یکی از پرکاربردترین تکنیک های مرتبط برای تبلیغات محصول ورزشی تبدیل شده است. هدف از انجام این پژوهش طراحی مدل اثربخشی جایگذاری برند ورزشی در رسانه با استفاده از روش داده بنیاد بوده است. به منظور اجرای پژوهش از رویکرد پژوهش کیفی و بر مبنای روش داده بنیاد و با استفاده از مصاحبه های نیمه ساختاری از متخصصین حوزه برند ورزشی در رسانه استفاده شده است. حجم نمونه با منطق نمونه گیری نظری و قضاوتی و تا حصول اشباع نظری در مجموع 12 نفر را در برگرفت. کدگذاری داده ها با استفاده از نرم افزار مکس کیودا به انجام رسید. یافته های پژوهش نشان می دهد اثربخشی جایگذاری برند ورزشی در رسانه با 10 عامل و 50 مولفه شامل: نگرش به فیلم، تسخیر مخاطب، موقعیت مخاطب، تبلیغات، غالب بودن جایگذاری برند، یکپارچگی محصول با برنامه، ویژگی های جمعیت شناختی، ارتباط شخصیت برنامه ورزشی با محصول، منافع اقتصادی و فیلم نامه ورزشی تبیین می شود.

    کلیدواژگان: جایگذاری برند ورزشی، رسانه، تئوری داده بنیاد، مصاحبه اکتشافی
  • محمدحسین ساعی، علی خلجی، جواد صادقی* صفحات 105-127

    هیجانات اجتماعی می توانند مثبت یا منفی باشند، هیجانات اجتماعی منفی در حالت شدید خود می توانند زمینه ساز بحران اجتماعی شوند. سازمان صدا و سیما به خاطر تعهداتش به جامعه و پوشش رسانه ای خود می تواند نقش مهمی در مدیریت این هیجانات داشته باشد. پوشش خبری رویدادهای هیجان برانگیز، مرحله کلیدی در مدیریت اینگونه هیجانات است. در این زمینه خبرگزاری صدا و سیما به عنوان هسته مرکزی سازمان در بخش اطلاع رسانی محسوب می شود. هدف اصلی پژوهش ارایه راهکارهای عملیاتی برای خبرگزاری صدا و سیما در مدیریت هیجانات اجتماعی منفی است. این پژوهش، با استفاده از روش کیفی و بهره گرفتن از تکنیک مصاحبه نیمه ساختاریافته به انجام رسید. پس از مصاحبه با 19 نفر از کارشناسان که با روش نمونه گیری هدفمند و گلوله برفی انتخاب شدند؛ داده های پژوهش گردآوری و برای تحلیل داده ها از روش تحلیل مضمون استفاده شد. داده ها با استفاده از نرم افزار مکس کیودی ای نسخه 10، در سه مرحله کدگذاری باز، محوری و گزینشی دسته بندی شدند. پس از احصای مضامین پایه، سازمان دهنده و فراگیر، نگاره شبکه مضامین ترسیم شد. نتایج پژوهش نشان می دهد که برای مدیریت هیجانات اجتماعی منفی، اقدامات برون سازمانی و درون سازمانی لازم است. اقدامات برون سازمانی در سه دسته: تدوین و تصویب قوانین، تعامل با سایر نهادها و ایجاد تشکل های جدید قرار می گیرند. راهکارهای درون سازمانی نیز مربوط به سه بازه زمانی قبل از ایجاد، حین بروز و پس از فرونشستن هیجانات اجتماعی منفی می باشند که از مهم ترین آن ها شفاف سازی خطوط قرمز، آموزش سواد رسانه ای به مخاطبان، پرهیز از رویکرد سکوت رسانه ای، انتشار قطره چکانی اطلاعات در موضوعات حساسیت برانگیز، قطع سیر واگیری هیجان و ایجاد آرشیو محتوایی است.

    کلیدواژگان: خبرگزاری صدا و سیما، هیجان، هیجانات اجتماعی، مدیریت هیجانات اجتماعی، تحلیل مضمون
|
  • Omid Ali Masoudi * Pages 7-19
    Background and purpose

    of the research: Protecting privacy and ensuring the right of users to electronic surveillance, requires users to know about this right. The purpose of this research is how to realize the right of users to electronic control of their information and privacy. Research

    method

    This research has been done with the documentary method (library) and with the technique of data collection by taking notes of the available effects on privacy and electronic surveillance of cyberspace users. Research

    results

    One of the main reasons for violating the rights of users in their rights to monitor information is the lack of media literacy. This space is completed and defined Also, by increasing adherence to religion, it will be more likely to prevent the underlying factors of cybercrime, that is, people who have more adherence to religion will eliminate more underlying factors for the occurrence of cybercrimes. The right of users to spontaneous surveillance is in fact the right that is defined in privacy, and the right of users to spontaneous surveillance is the copyright that others must respect. The link can explain to a large extent the status of the laws enacted in the communities. Research indicates that it is more appropriate to protect the rights of users in the future of Iran.

    Keywords: surveillance community, electronic surveillance, spontaneous surveillance, heterogeneous surveillance, Media literacy, Privacy
  • Zaynab Jafari, Ali Jafari * Pages 21-31

    The main purpose of the present study was the relationship of the degree of watching Sabalan channel's programs with the change of the environmental behaviors (case study of Islamic Azad University students). This study used survey method. The unit of analysis in the study was individual in general and "students" in particular. The population included 380 students of Islamic Azad University which were identified by Cochran formula. There was a meaningful relation between hypotheses of responsible behavior and conscious behavior with the degree of watching Sabalan channel's programs. And, there were not meaningful relation between compassionate behavior, desirable behavior, and membership in environmental organizations with the degree of watching sabalan channel's programs. In regression analysis, the regression was 0.018 which was less than 1% of the variables of the study.

    Keywords: Sabalan channel, media, BEHAVIOR, Environment
  • Mohammadsaleh Hosseinzadeh * Pages 33-50

    Media as a tool to enlighten thoughts, creating a space for a healthy and constructive approach to views and appropriate information, It is one of the most important factors of progress and one of the signs of dynamism and mobility of society in today's world. But it must be accepted that the dual role of the media in crisis-making and crisis-solving, at least for experts in this field, is an undeniable and obvious fact. In today’s world, the media forms a large part of the nature of public opinion, and this trend is increasing. Our main question in this study is the cultural role of the Resistance Front media in managing public opinion in the Syrian crisis. The method used in this research is a combination of quantitative and qualitative consecutive methods. The validity of the questionnaire was confirmed by factor analysis and the reliability of the items was confirmed by Cronbach's alpha (0.997). The statistical population of this study includes officials and experts related to the media of the resistance movement and the study sample that was purposefully selected included 40 officials and experts related to the field of media in Syria who had sufficient information about this research and have been willing to cooperate. The research findings indicate that the cultural role of the media, including mentality, culture, transmitting values, etc., have an effective role in managing public opinion.

    Keywords: media, Resistance Front, public opinion, crisis, Cultural role, Syria
  • Morteza Karamouzian, Aliakbar Farhangi *, Hossein Eslami Pages 51-62
    Introduction

    The purpose of this article is to identify the role of media technology development in the economy. In this study, 30 experts in the field of media were used as a sample.

    Method

    The research method is qualitative. Since in this research, there was a need to address the depth of the subject and a deep and comprehensive understanding of media experts, for this reason, the interview method was used. In order for the interviews to have a specific structure, semi-structured interviews have been used. Data were also analyzed through content analysis using maxqda software. Findings and

    Results

    In this study, 23 effective factors that determine the positive and negative role of media technologies in the economy were identified, including: information production and increasing economic knowledge, more employment, consumer welfare, reducing economic inequality, reducing political risk, increasing Economic security and efficiency, more control and supervision of people over economic activities, expansion of corporate markets, creation of free online market, innovations and innovations resulting from new technologies increase revenues, increase competition between organizations increase the quality of economic activities, improve and Improving the standards of economic development, public participation in economic activities, expressing people's satisfaction or dissatisfaction with economic activities, spending time on social networks.

    Keywords: The role of media technology development, growth of economic activities, Qualitative research
  • Leila Torabzadeh Bafghi, Javid Imani *, Hosein Eslami Pages 63-77

    The extension of the Web and the new information and communication technologies in the third millennium in the world has marked the most astonishing age of human life in preserving the realm of governments in terms of formed and fundamental changes; because key components of government, including land, population, government, and governance derived from cyberspace, media, and ease use, the availability and extensiveness mobile messaging audiences have created new meanings in the nature of governance and politics. In this age, the border in the physical sense, although still common, but has lost its effectiveness and the preservation of territory in the first stage and its extension in the second stage is the governments competition subject. What can and should play a leading bridge role here in interacting with governments and new communication technologies is media literacy. Media literacy is the ability to understand, analyze and discover the meanings of cyber media messages. Literacy that ruler and people both are need to its; However, the governor's efforts, need to public media literacy education and development is more critical to gaining legitimacy and acceptance in preserving and extension cyber territory. The people also need media literacy in order to be able to distinguish themselves in the natural arena of territorial conflict in the midst of the heart of truth and reality. As such, media literacy guarantees the preservation and extension of cyber territory according to the requirements without considering them which this friendship will not be effective which is the main concern.

    Keywords: Media literacy, Territory, Cyber
  • ALI BASIRI, Akbar Fallah *, Mohammad Ali Kheirollahi Pages 79-87

    With the passage of the Law on Interest-Free Banking Operations in September 1983, the legislature has tried to bring bank operations into line with Islamic standards. But by examining the relationship that exists between depositors and banks on the one hand, and between banks and investors on the other, it is clear that the legislature is more It seeks to justify the banks' practice of pursuing monetary policy in accordance with Islamic law. In any case, Islamic jurisprudence cannot ignore the nature and issues related to bank depositors according to the operations carried out by this huge financial institution, so the law on interest-free banking operations was approved in September 1983 and from the beginning of 1984. It was implemented. According to the findings of this study, either the will and agreement of the parties (depositor and bank) should be respected and this type of contract should be considered effective, or due to the pervasiveness of the religion of Islam by examining and considering jurisprudential sources to meet the needs Let's get a new human. Also, with the conditions of time and place, there has been a great evolution in inferential rulings. In this regard, the role that the media plays in the dynamism and enrichment of such issues is not hidden from anyone.

    Keywords: Deposit, depositor, banking operations, borrowing, advocacy
  • Mehrshad Nasimi, Nasrollah Mohammadi *, Mohammad Ali Nasimi, Saeed Amirnejad Pages 89-103

    The age we live in is the age of electronics and communication, the age of the emergence of different media in human life. Using the media to introduce sports products to audiences is very effective. The use of sports brand placement in the media and its use in recent years has become one of the most widely used techniques for sport product advertising. The purpose of this study was to design an effective model of sport brand placement in the media using the data base method. In order to carry out the research, a qualitative research approach based on the data base method and semi-structured interviews were used by sports brand experts in the media. The sample size consisted of 12 individuals with theoretical and judgmental sampling logic and up to theoretical saturation. The coding of the data was done using Max Kyoda software. The research findings show the effectiveness of sports brand placement in the media with 10 factors and 50 components including: attitude to film, audience capture, audience position, advertising, dominance of brand placement, product integration with the program, demographic characteristics, personality relationship The sports program is explained by the product, the economic benefits and the sports script.

    Keywords: Sports Brand Placement, Media, Foundation Data Theory, Exploratory Interview
  • Mohammad Hossein Saei, Ali Khalaji, Javad Sadeghi * Pages 105-127

    The IRIB Organization can play an important role in managing these emotions because of its commitment to the society and its media coverage. The news coverage of exciting events is the key to managing such emotions. In this regard, the IRIB News Agency is considered as the core of the organization in the information sector. The main purpose of this research is Providing IRIB News Agency with Functional Solutions for Management of Negative Social Emotions. This study was conducted with a qualitative method and semi-structured interviewing technique. After having face-to-face interviews with 19 experts who were selected through purposive and snowball sampling, the research data were collected and thematic analysis method was used to analyze the data. The collected data were categorized into three stages of open coding, axial coding and selective coding using MAXQDA software version 10. The thematic network diagram was drawn after specifying the basic themes, organizing themes and comprehensive themes. The results of the research show that external and internal organizations must take action in order to manage negative emotions. The outsourcing takes place in three categories: the elaboration and approval of laws, interaction with other institutions and the creation of new organizations. Intra-organizational strategies also relate to three time periods. Before, during and after negative emotional subsidence. The most important ones are redrawing red lines, teaching media literacy to audiences, avoiding the silent media approach, disseminating information on sensitive topics, cutting off the emotional disturbance and creating content archives.

    Keywords: IRIB News Agency, Emotion, Social Emotions, Social Emotions Management, thematic analysis