فهرست مطالب

نوآوری های مدیریت آموزشی - سال شانزدهم شماره 3 (پیاپی 63، تابستان 1400)

فصلنامه نوآوری های مدیریت آموزشی
سال شانزدهم شماره 3 (پیاپی 63، تابستان 1400)

  • تاریخ انتشار: 1400/06/31
  • تعداد عناوین: 8
|
  • سیده نیلوفر شامرادی*، لیلا فرجادمند، نرگس حسن مرادی صفحات 1-12
    هدف پژوهش حاضر ارایه مدل بومی مدیریت عملکرد با رویکرد توسعه منابع انسانی در آموزش و پرورش استان تهران است. روش پژوهش حاضر ترکیبی است بدین صورت که در مرحله اول رویکردها و مدل های مربوط به مدیریت عملکرد مورد بررسی قرار گرفته و با استفاده از روش تحلیل مضمون، مضامین استخراج شده از ادبیات علمی در قالب دو سطح؛ « سازمان» و « کارکنان» کدبندی شد. در مرحله دوم متغیرهای 32 گانه احصا شده، در قالب پرسشنامه تنظیم و بین نمونه 120 نفری توزیع گردید. اطلاعات جمع آوری شده با استفاده از نرم افزار لیزرل مورد تحلیل قرار گرفت. نتایج یافته ها نشان داد که تمامی متغیرهای 18 گانه احصا شده در قالب سطوح مذکور، به عنوان متغیرهایی که باید در طراحی مدل مطلوب مورد توجه قرار گیرند مورد تایید قرار گرفت. همچنین با توجه به اینکه قدر مطال مقدار آماره t برای تمامی روابط بین متغیرها از مقدار بحرانی 96/1 و نیز تمام بارهای عاملی در حالت استاندارد بزرگتر از 5/0 به دست آمده است لذا هیچ کدام از روابط رد نشده و تمامی متغیرها و روابط تایید شد در نهایت مدل اولیه تحقق تایید شد.
    کلیدواژگان: عملکرد، ارزیابی عملکرد، مدیریت عملکرد، آموزش و پرورش
  • آزاده رضاپور مسگریان فرد، ترانه عنایتی*، کیومرث نیازآذری صفحات 30-43
    هدف

    هدف کلی پژوهش حاضر، بررسی رابطه جامعه یادگیرنده حرفه ای با نوآوری سازمانی با میانجی گری تسهیم دانش به منظور ارایه مدل در دانشگاه های آزاد اسلامی شهر تهران بود.

    روش شناسی

    این پژوهش از نظر هدف، کاربردی و از نظر روش توصیفی از نوع همبستگی بود. جامعه آماری آن را اعضای هیات علمی دانشگاه های آزاد شهر تهران به تعداد 1916 نفر تشکیل دادند که بر اساس فرمول کوکران، تعداد 320 نفر با روش نمونه گیری تصادفی طبقه ای به عنوان نمونه انتخاب شدند. جهت جمع آوری داده ها از پرسش نامه محقق ساخته جامعه یادگیرنده حرفه ای با 87 سوال، پرسش نامه نوآوری سازمانی اسماعیل و همکاران (2002) با 33 سوال و پرسش نامه تسهیم دانش دیکسون (2000) با 15 سوال استفاده شد. روایی و پایایی ابزارها نیز مورد تایید قرار گرفت.

    یافته ها

    نتایج آزمون معادلات ساختاری نشان داد؛ بین جامعه یادگیرنده حرفه ای با نوآوری سازمانی (ضریب استاندارد 710/0) و تسهیم دانش (ضریب استاندارد 586/0) رابطه مثبت و معنادار وجود دارد. بین تسهیم دانش با نوآوری سازمانی (ضریب استاندارد 701/) رابطه مثبت و معناداری وجود دارد.

    نتیجه گیری

    همچنین رابطه جامعه یادگیرنده حرفه ای با نوآوری سازمانی با میانجی گری تسهیم دانش در دانشگاه های آزاد اسلامی شهر تهران مثبت و معنادار است و مدل ارایه شده نیز دارای برازش مناسب می باشد.

    کلیدواژگان: جامعه یادگیرنده حرفه ای، نوآوری سازمانی، تسهیم دانش
  • زهرا وحیدی، کامبیز پوشنه*، علی اکبر خسروی بابادی، مهشید ایزدی صفحات 81-104

    هدف پژوهش حاضر طراحی محیط  یادگیری تحولی برای  دانش آموزان دوره دوم متوسطه مبتنی بر نظریه داده بنیاد بود که بر اساس روش کیفی و با استفاده از روش پژوهش نظریه داده بنیاد از نوع سیستماتیک انجام شد. واحد تحلیل شامل 20 نفر از معلمان فرهیخته دوره دوم متوسطه با مدرک فوق لیسانس به بالا در سال تحصیلی 1399 - 1398 بود. ابزار اصلی پژوهش مصاحبه نیمه ساختاریافته بوده که داده های گردآوری شده از طریق روش کدگذاری اشترواس و کوربین تحلیل و برای اعتباریابی یافته ها از معیارهای کرسول و میلر استفاده شد. یافته ها نشان داد در محیط یادگیری تحولی، در قالب الگوی اشتراوس و کوربین شرایط علی(محیط دانش محور(یادگیری دانش محور و توجه به سطوح بالای شناختی)، محیط یادگیرنده محور(تدریس مبتنی بر گفتگو، یادگیری فعال و مشترک فراگیر و معلم، تصمیم گیری مشارکتی دانش آموز محور و توجه به نیاز های یادگیرنده))، راهبردهای محیط یادگیری تحولی(عوامل نقد محوری(تفکر انتقادی، گفتمان و رهایی))، عوامل زمینه ای(عوامل حمایتی(فعالیتهای فرهنگی هنری خلاقانه، فاکتورهای پشتیبانی و هم افزایی تجارب و تعاملات) و عوامل خودشناسی(فرایند خودساز ی و هوش هیجانی))، شرایط مداخله گر(عوامل آموزشی(نقش معلم، تغییرات اثبات گرایی، فعالیتهای علمی و آموزش مسئله محور)و عوامل غیر آموزشی(تغییرات چشمگیر زندگی و عوامل اجتماعی)) و پیامدها(فردی(رشد تفکر انتقادی، بهبود رضایت و انگیزه و رشد مهارتهای ارتباطی) و تحصیلی(پیشرفت تحصیلی، ایجاد یادگیری عمیق و افزایش مهارتهای علمی و عملی)) می باشد.

    کلیدواژگان: محیط یادگیری، یادگیری تحولی، دوره دوم متوسطه، نظریه داده بنیاد
  • حدیثه آبدری، حسن شهرکی پور*، افسانه صابر صفحات 105-117

    هدف پژوهش حاضر عوامل موثر برآموزش نقشه مفهومی درارتقای آموزش زبان دوم دانش آموزان دوره متوسطه با تاکید بر رویکرد ارتباطی می باشد. روش پژوهش توصیفی -همبستگی بود.جامعه آماری دانش آموزان دوره متوسطه شهر تهران بود. حجم نمونه با استفاده از فرمول کوکران تعداد 202 نفر برآوردشد و با استفاده از روش نمونه گیری به نسبت منطقه آموزشی انتخاب شداند. ابزار پژوهش پرسشنامه محقق ساخته مبتنی بر ابعاد و مولفه های استخراجی از متون وادبیات وپیشینه تحقیقات گوناگون است که روایی صوری و محتوایی آن پس از مطالعه توسط متخصصان دانشگاهی تایید شده است. پایایی پرسشنامه نیز طی محاسبه ضریب آلفای کرانباخ برابر با 90/0بود. درتحلیل داده ها روش تحلیل عامل اکتشافی استفاده شد.نتایج نشان داد توانش گفتگوی ارتباطی، مفهوم سازی، ابداع ونوع آوری، پردازش گروهی، سیستمی کردن و توانش عملگرایی عوامل موثر برآموزش نقشه مفهومی درارتقای آموزش زبان دوم دانش آموزان دوره متوسطه با تاکید بر رویکرد ارتباطی بودند. میانگین همه عوامل ازدیدگاه دانش آموزان دوره متوسطه بیشتراز حد انتظار بود و توانش گفتگوی ارتباطی بیشترین و توانش عملگرایی کمترین رتبه را درارتقای آموزش زبان دوم دانش آموزان دوره متوسطه داشت.

    نتیجه گیری

    براساس یافته های این پژوهش می توان نتیجه گرفت که استفاده ازآموزش نقشه مفهومی با تاکید بر رویکرد ارتباطی در ارتقاء یادگیری زبان انگلیسی موثر بوده است، لذا این پژوهش استفاده از آموزه های نظریه ی رویکرد ارتباط گرایی را به منظور ارتقاء یادگیری زبان انگلیسی به عنوان یک زبان خارجی پیشنهاد می کند.

    کلیدواژگان: رویکرد ارتباطی، آموزش نقشه مفهومی، دانش آموزان دوره متوسطه
  • مسیح الله بخشی جهرمی، مجتبی معظمی*، اسماعیل کاوسی، جعفر حسین پور سعادت ابادی صفحات 118-140

    این پژوهش با هدف تدوین الگوی توسعه فرهنگ کارآفرینی در دانشگاه فرهنگیان کشور صورت گرفته است. روش پژوهش از نوع مطالعات آمیخته اکتشافی (کیفی_کمی) می باشد که از نظریه داده بنیاد در بخش کیفی و از روش توصیفی_ پیمایشی در بخش کمی استفاده شده است. مشارکت کنندگان در بخش کیفی شامل متخصصان حوزه کارآفرینی، مدیریت آموزشی، برنامه ریزی آموزشی و مدیریت آموزش عالی در کشور و مسیولان دانشگاه فرهنگیان در کشور بودند که از طریق روش نمونه گیری هدفمند تعداد 12 نفر به عنوان مطلعین کلیدی انتخاب شدند. جامعه آماری پژوهش در مرحله کمی شامل تمامی اعضای هیات علمی دانشگاه های فرهنگیان کشور می باشد. با استفاده از روش نمونه گیری خوشه ای تک مرحله ای 328 نفر از اعضای هیات علمی جهت بررسی انتخاب شدند. داده ها در بخش کیفی از طریق مصاحبه نیمه ساختاریافته و در بخش کمی با استفاده از پرسشنامه محقق ساخته گردآوری شدند. همچنین داده ها در بخش کیفی به وسیله کدگذاری باز، محوری و انتخابی و در بخش کمی با استفاده از تحلیل عاملی مرتبه دوم و مدل سازی ساختاری موردتحلیل قرار گرفتند؛ بر اساس نتایج تعداد 74 کد باز (مفاهیم)، 16 کد محوری (ابعاد و مولفه ها) و 6 کد انتخابی (مقوله های اصلی) احصاء شدند. مقوله های عمده و هسته ای در قالب ابعاد 6 گانه شرایط علی ازجمله (تجاری سازی فعالیت های پژوهشی، توسعه سرمایه گذاری، توسعه مکانیزم های مالی و توسعه مهارت های شغلی)، پدیده محوری (توسعه آموزش کارآفرینی، توسعه شبکه های اجتماعی و یادگیری مشارکتی)، شرایط زمینه ای (کارگروهی، توسعه هویت آموزش و توسعه هنجارها)، شرایط مداخله گر (تمرکز بر تغییرات و حمایت بیرونی)، راهبردها (توسعه قوانین حمایت گرایانه و حمایت بیرونی) و پیامدها (توسعه فردی و توسعه دانشگاه) به سطح انتزاعی بالاتر ارتقاء داده شدند و مدل پارادایمی پژوهش ارایه گردید. در بخش کمی نیز مدل توسعه فرهنگ کارآفرینی موردتایید قرار گرفت.

    کلیدواژگان: کارآفرینی، فرهنگ کارآفرینی، دانشگاه های فرهنگیان، نظریه داده بنیاد
  • رضا شهرابی فراهانی، فهیمه باب الحوائجی*، نجلا حریری، فاطمه نوشین فرد صفحات 141-152
    پژوهش حاضر با هدف شناسایی فرایندهای جاری آرشیو ملی ایران در حوزه سازماندهی و اطلاع رسانی اسناد، شناخت وضعیت موجود و چالش های آن و طراحی فرایندهای ایده آال این حوزه با توجه به الزامات و قوانین موجود انجام گرفته است. این پژوهش از حیث رویکرد به صورت آمیخته می باشد که در بخش کیفی آن از استراتژی تحلیل محتوا و در بخش کمی آن از استراتژی پیمایش استفاده شده است. اطلاعات در بخش کیفی از طریق ابزار مصاحبه با نخبگان آرشیو ملی جهت شناسایی وضعیت موجود و طراحی فرایندهای اید ه آل تهیه و در بخش کمی از پرسشنامه و پرسش از متخصصان در خصوص اینکه آیا فرایندهای طراحی شده ایده آل، وضعیت موجود در این حوزه را پوشش می دهد یا خیر، استفاده شده است. با توجه به پاسخ متخصصان آرشیو مشخص شد که وضعیت ایدیال طراحی شده در حوزه سازماندهی، رقمی سازی و اطلاع رسانی اسناد در صورت راه اندازی سیستم جامع مدیریت اسناد که طبق همین فرایندها طراحی می شود، پوشش دهنده وضعیت موجود می باشد و تفاوت معناداری ندارد؛ لذا ضمن تایید فرایندهای ایده آل طراحی شده، پیاده سازی سامانه یکپارچه مدیریت اسناد در این سازمان، ضرورت بسیار زیادی دارد.
    کلیدواژگان: توصیف اسناد، اطلاع رسانی اسناد، فرایندهای سازمانی، سیستم مدیریت اسناد
  • آناهیتا فهیم طالبی، سید رسول آقاداوودجلفایی*، علیرضا شیروانی جوزدانی، مریم قربانی صفحات 153-170

    پژوهش حاضر با هدف بررسی تاثیر عوامل موثر بر خودشیفتگی مدیران انجام شده است. محقق بدون دستکاری و مداخله در وضعیت موجود پژوهش، تنها به دنبال گزارش وضعیت حال حاضر براساس نظرات افراد مورد مطالعه می باشد؛ لذا جهت انجام پژوهش، از روش توصیفی_پیمایشی بهره گرفته شد. جامعه آماری شامل کلیه مدیران مراکز و واحدهای دانشگاهی پیام نور منطقه 5 (استان اصفهان، یزد، چهارمحال و بختیاری) به تعداد 168 نفر می باشد. با توجه به محدود بودن جامعه آماری، حجم نمونه برابر با جامعه آماری در نظر گرفته شد. به منظور تحلیل استنباطی داده های به دست آمده با استفاده از ابزار اندازه گیری، از روش آماری t تک متغیره (برای شناسایی عوامل موثر بر خودشیفتگی مدیران) مرحله پیمایشی تحقیق تکمیل گردید. درنهایت برای طراحی مدل عوامل موثر بر خودشیفتگی مدیران، از مدل معادلات ساختاری (Amos) استفاده شد. با توجه به نتایج به دست آمده، مدل ارایه شده براساس نظرات مدیران دانشگاه های پیام نور در قالب 16 عامل شامل خلاصه می گردد که عبارت اند از کمبود روحیه مشارکت پذیری، کمبود روحیه خود انتقادی، میل و گرایش به تمرکزگرایی، رجحان رابطه بر ضابطه، بی ثباتی قوانین و مقررات، عدم تناسب اختیارات و مسئولیت های محوله، فقدان همدلی و صمیمیت، خیال پردازی و خودنمایی، تصور دارا بودن قدرت بی نهایت، تصور دارا بودن موفقیت نامحدود، استفاده از دیگران در جهت پیشرفت و ارتقای خود، خصومت نسبت به دیگران، عزت نفس، غرور سازمانی، ریاست طلبی و ساختار سازمان.

    کلیدواژگان: خودشیفتگی، مدیران، سازمان، عملکرد سازمانی
  • علیرضا احمدبیگی، مسعود احمدی*، فرشیده ضامنی صفحات 171-192

    هدف این پژوهش شناسایی و اولویت بندی مولفه های مدیریت منابع انسانی پایدار موثر بر توسعه صنعت خودرو است. جهت دستیابی به اهداف تحقیق با استفاده از روش نمونه برداری غیراحتمالی گلوله برفی، از نظرات 15 نفر از خبرگان حوزه منابع انسانی و همچنین مدیران ارشد توسعه شرکت های ایران خودرو و سایپا تا مرحله اشباع نظری، استفاده شد.تحقیق حاضر با استفاده از روش آمیخته اکتشافی، در دو بخش کیفی و کمی صورت پذیرفته است. در بخش کیفی با استفاده از تیوری داده بنیاد و با تحلیل خط به خط مصاحبه ها، ابتدا کدگذاری باز انجام شد. در طی کدگذاری باز حدود 129 مورد به عنوان مفاهیم اولیه از متن مصاحبه های انجام شده، استخراج و سپس در قالب 20 شاخص و پنج بعد شرایط علی، شرایط زمینه ای، شرایط مداخله گرانه، استراتژی ها و راهبردها و نتایج و پیامدها، دسته بندی شد. در بخش کمی تحقیق در قالب روش پژوهش توصیفی_پیمایشی و از طریق ابزار پرسشنامه محقق ساخته، دیدگاه های خبرگان گردآوری و سپس داده ها با استفاده از فرایند سلسله مراتبی فازی (FAHP)، تجزیه وتحلیل و اولویت مولفه ها در هر یک از ابعاد پنج گانه، تعیین شد.نتایج تحقیق نشان داد که شرایط اقتصادی، بالاترین اولویت را در میان شرایط علی؛ جذب و حفظ نیروی انسانی، بالاترین اولویت را در میان شرایط زمینه ای؛ دولت، بالاترین اولویت را در میان شرایط مداخله گرانه؛ سرمایه گذاری روی صلاحیت کارمندان باهدف سناریوهای فعلی و آینده، بالاترین اولویت را در میان استراتژی ها و مزایای مالی و رشد اقتصادی، بالاترین اولویت را در میان نتایج و پیامدها به خود اختصاص دادند.

    کلیدواژگان: پایداری، منابع انسانی، اولویت، صنعت خودرو
|
  • Seiedeh Niloofar Shamoradi *, Leila Farjadmand, Narges Hasanmoradi Pages 1-12
    The purpose of this study is to present a local model of performance management with a human resources development approach in education in Tehran province. The method of the present study is a combination in which in the first stage the approaches and models related to performance management are examined and using the content analysis method, the themes extracted from the scientific literature in the form of two levels; "Organization" and "staff" were coded. In the second stage, the 32 variables were calculated in the form of a questionnaire and distributed among a sample of 120 people. The collected data were analyzed using LISREL software. The results showed that all 18 variables calculated in the form of the mentioned levels were approved as variables that should be considered in designing the optimal model. Also, considering that the value of t-value for all relationships between variables is obtained from the critical value of 1.96 and also all factor loads in the standard state is greater than 0.5, so none of the relationships are rejected and all variables and relationships Confirmed Finally, the initial model of realization was confirmed.
    Keywords: performance, performance appraisal, performance management, Education
  • Azadeh Rezapour Mesgarian Fard, Taraneh Enayati *, Kiumars Niazazari Pages 30-43
    Purpose

    The general purpose of this study was to investigate the relationship between professional learning community and organizational innovation through knowledge sharing in order to provide a model in Islamic Azad universities in Tehran.

    Methodology

    This research was applied in terms of purpose and correlational in terms of descriptive method. The statistical population consisted of 1916 faculty members of Tehran Azad Universities. According to Cochran's formula, 320 people were selected as a sample by stratified random sampling. To collect data, a researcher-made questionnaire of the professional learning community with 87 questions, the Organizational Innovation Questionnaire of Ismail et al. (2002) with 33 questions and the Dixon Knowledge Sharing Questionnaire (2000) with 15 questions were used. The validity and reliability of the tools were also confirmed.

    Findings

    The results of structural equation test showed; there is a positive and significant relationship between professional learning community with organizational innovation (standard coefficient 0.710) and knowledge sharing (standard coefficient 0.586). There is a positive and significant relationship between knowledge sharing and organizational innovation (standard coefficient / 701).

    Conclusion

    Also, the relationship between professional learning community and organizational innovation mediated by knowledge sharing in Islamic Azad universities in Tehran is positive and significant and the presented model has a suitable fit.

    Keywords: Vocational Learning Society, organizational innovation, Knowledge Sharing
  • Zahra Vahidi, Kambiz Poushaneh *, Ali Akbar Khosravi Babadi, Mahshid Izadi Pages 81-104

    The aim of this study was to design a transformative learning environment for high school students based on grounded theory. This research was conducted based on qualitative method and using systematic grounded theory. The analysis unit consisted of 20 educated secondary school teachers with a master's degree or higher in the academic year 2019-2020. The main research tool was a semi-structured interview and the collected data were analyzed by Strauss and Corbin coding method. Creswell and Miller criteria were used to validate the findings. Findings in a transformative learning environment, in the form of Strauss and Corbin's model are as follows: causal conditions of learning environment include knowledge-based environment (knowledge-based learning and attention to high levels of cognition), learner-based environment (conversation-based teaching, active and joint learning between learner and teacher, student-centered participatory decision-making and attention to learner needs), strategies for transformative learning environment include criticism-based factors (critical thinking, discourse and liberation), contextual factors include supportive factors (creative cultural and artistic activities, support factors and synergy of experiences and interactions) and self-knowledge factors (process of self-improvement and emotional intelligence), intervening conditions include educational factors (teacher role, positivism changes, scientific activities and problem-based education) and non-educational factors (significant life changes and social factors) and outcomes of transformative learning environment include individual outcomes (growth of critical thinking, improvement of satisfaction and motivation and growth of communication skills) and academic outcomes (academic achievement, deep learning and increase of scientific and practical skills).

    Keywords: learning environment, transformative learning, high school, grand theory
  • Hadiseh Abdari, Hassan Shahrakipoor *, Afsaneh Saber Pages 105-117

    The purpose of this study is identify the factors affecting the teaching of concept map in promoting the second language education of high school students with emphasis on communication  language teaching approach. This descriptive-correlational study was conducted in the statistical population of high school students in Tehran. Using Cochran's formula, 202 people were calculated as a statistical sample.The research tool is a researcher-made questionnaire based on the dimensions and components extracted from the theoretical foundations and research background whose face and content validity has been confirmed by academic experts after the study and the reliability of the questionnaire according to Cronbach's alpha coefficient of 0.90 it placed.The collected data were analyzed by exploratory factor analysis method. The research findings show that the ability of communication dialogue, conceptualization, innovation, group processing, systematization and pragmatism ability of factors affecting the concept map in promoting secondary language education of high school students. Emphasizing the communication  language teaching approach and the average of all factors from the perspective of high school students is above average and the ability of communication dialogue has the highest and the ability of pragmatism has the lowest rank in promoting the second language of high school students.The results show that the use of concept map teaching with emphasis on communication  language teaching approach has been effective in promoting English language learning.

    Keywords: Communication language teaching approach, concept map teaching, High School Students
  • Masihollah Bakhshi Jahromi, Mojtaba Moazzami *, Esmaeil Kavousy, Jafar Hosseinpour Saadatabadi Pages 118-140

    The aim of the present research was to developing a model for the development of entrepreneurial culture in Farhangian University. The research method was exploratory mixed studies (qualitative-quantitative). In the qualitative part the researcher uses the Grounded theory and in quantitative part with using the descriptive survey method. Participants in the quality section included experts in the field of entrepreneurship, educational management, educational planning and higher education management in the country and officials of Farhangian University in the country, who were selected as key informants through targeted sampling method of 12 people. The statistical population of the study in quantitative part included all faculty members of the country's cultural universities. Using one-stage cluster sampling method, 328 faculty members were selected for the study. Data were collected in the qualitative part through semi-structured interviews and in the quantitative part using a researcher-made questionnaire. Data in the qualitative part were analyzed by open, axial and selective coding and in the quantitative part by second-order factor analysis and structural modeling. Based on the results, 74 open codes (concepts), 16 axial codes (dimensions and components) and 6 optional codes (main categories) were counted. Major and core categories in the form of 6 dimensions of causal conditions including (commercialization of research activities, investment development, development of financial mechanisms, development of job skills), core Phenomenon (development of entrepreneurship education, development of social networks, learning Participatory), context conditions (working group, development of educational identity, development of norms), interventionist conditions (focus on change, external support), strategies (development of protectionist laws, external support) and consequences (individual development and university development) Upgraded to a higher abstract level, And the paradigm model of research was presented, in quantitative part, the model of entrepreneurial culture development was approved.

    Keywords: Entrepreneurship, Development of Entrepreneurship Culture, Farhangian University, Grounded Theory
  • Reza Shahrabi Farahani, Fahimeh Babalhavaeji *, Nadjla Hariri, Fatemeh Nooshin Fard Pages 141-152
    The aim of present study is to identify the current process of Iran National Archives in the field of organizing and informing documents, and recognizing the current situation and its challenges in terms of designing ideal processes in this field according to existing requirements and rules.Mixed method (qualitative and quantitative) was applied for this research. The qualitative part uses content analysis strategy, and in quantitative part survey strategy is used. In the qualitative phase, the current situation is identified and the design of the ideal processes are prepared through interview tools with archival national elites and in quantitative phase, the questionnaire is applied to inquire the experts whether the ideal designed processes cover the current situation in this field or not.According to the response of experts, it was found that the ideal situation designed in the field of organizing, digitizing and informing documents for launching a comprehensive document management system, designed according to the same processes, covers the current situation and is not significantly different. Therefore, while confirming the designed ideal processes, the implementation of an integrated document management system in this organization is very necessary.
    Keywords: Document Description, Document Information, Organizational Processes, Document Management System
  • Anahita Fahim Talebi, Seyed Rasoul Aghdavood Jolfaei *, Aliraza Shirvani Jozdani, Maryam Ghorbani Pages 153-170

    The aim of present study is to identify the current process of Iran National Archives in the field of organizing and informing documents, and recognizing the current situation and its challenges in terms of designing ideal processes in this field according to existing requirements and rules.Mixed method (qualitative and quantitative) was applied for this research. The qualitative part uses content analysis strategy, and in quantitative part survey strategy is used. In the qualitative phase, the current situation is identified and the design of the ideal processes are prepared through interview tools with archival national elites and in quantitative phase, the questionnaire is applied to inquire the experts whether the ideal designed processes cover the current situation in this field or not.According to the response of experts, it was found that the ideal situation designed in the field of organizing, digitizing and informing documents for launching a comprehensive document management system, designed according to the same processes, covers the current situation and is not significantly different. Therefore, while confirming the designed ideal processes, the implementation of an integrated document management system in this organization is very necessary.

    Keywords: narcissism, managers, organization, organizational performance
  • Alireza Ahmadbeigi, Masoud Ahmadi *, Farshideh Zameni Pages 171-192

    The purpose of this study was to identify and prioritize the components of sustainable human resource management which affects the development of the automotive industry. In order to achieve the objectives of the research through non-probable snowball sampling method, the opinions of 15 experts in the field of human resources as well as senior development managers of Iran Khodro and Saipa companies, up to the theoretical saturation stage, were used.The present study has been carried out using a mixed exploratory research method in two parts: qualitative and quantitative. In the qualitative phase, using open source data theory and line-by-line analysis of the interviews, open coding was performed first. During open coding, about 129 items were extracted as basic concepts from the text of the interviews and then categorized into 20 indicators and five dimensions of causal conditions, contextual conditions, interventionist conditions, strategies and guidelines, and results and consequences. In the quantitative phase, the research was conducted in the form of a descriptive-survey research method and through a researcher-made questionnaire, the views of experts were collected and then the data were analyzed using a fuzzy hierarchical process (FAHP), and component priority in each of the five dimensions was determined.The results showed that economic conditions are the highest priority among causal conditions; recruitment and retention of manpower is the highest priority among the contextual conditions; government is the highest priority among interventionist conditions; investing in employee competencies for current and future scenarios have been given the highest priority among strategies and financial benefits and economic growth has the highest priority among outcomes and consequences.

    Keywords: Sustainability, human resources, priority, Automotive Industry Infrastructural Factors, Education Quality, Grounded Theory