فهرست مطالب

تحقیقات در ارولوژی - سال چهارم شماره 2 (پاییز و زمستان 1399)

مجله تحقیقات در ارولوژی
سال چهارم شماره 2 (پاییز و زمستان 1399)

  • تاریخ انتشار: 1400/07/21
  • تعداد عناوین: 8
|
  • داریوش ایرانی، محمدمهدی حسینی، زهرا جهان آبادی*، عبدالرضا حق پناه صفحات 39-51
    زمینه و هدف

    سندرم درد مزمن لگنی در مردان، سندرمی شایع و مشکل ساز همراه با تاثیرات قابل توجه بر کیفیت زندگی بیماران است. تاکنون پروتکل درمانی استانداردی معرفی نشده است که بتوان برای تمام بیماران استفاده کرد.این مطالعه به منظور دستیابی به دید جامعی در جهت تشخیص و درمان مردان با مشکل درد مزمن لگنی،طراحی شده است.

    مواد و روش ها

    مطالعه حاضر از نوع مروری و جست و جوی نظام مند است. در سال 2019، حدود 41 مقاله معتبر که در فاصله سال های 1975تا 2019 منتشر شده بودند و درباره راهکارهای تشخیصی و درمانی سندرم درد مزمن لگنی بحث کرده بودند، گردآوری، مطالعه و جمع بندی شدند.

    یافته ها

    تشخیص این بیماری براساس تاریخچه کامل بیمار همراه با بررسی علایم و رد سایر بیماری هایی انجام شده است که می توانند سبب ایجاد علایم مشابه در بیمار شوند است. بهتر است درمان را با کم تهاجم ترین روش شروع کرد، اما در بیشتر موارد درمان هم زمان با دو روش یا بیشتر نتایج بهتری دارد. به علاوه درمان براساس همکاری و تعامل مناسب میان پزشک و بیمار این بیماری را تحمل پذیر تر می کند. مشاوره با سایر متخصصان در روند درمان، در بهبود علایم بیمار بسیار موثر است.

    نتیجه گیری

    برای دستیابی به نتایج بهتر درمانی لازم است پزشک و بیمار بر سر رابطه ای موثر در شروع درمان به توافق برسند. متخصص بیماری های دستگاه ادراری از طریق ارتباط نزدیک با پزشک مراقبت اولیه (پزشک خانواده) که تکیه گاه اصلی در مراقبت محسوب می شود، قادر است برنامه ریزی مناسبی برای درمان این بیماری مزمن داشته باشد.

    کلیدواژگان: درد مزمن لگنی، التهاب مزمن پروستات، تشخیص، درمان
  • محمدحسین ایزدپناهی، سیده پریسا معنوی*، فرشید علیزاده، مهرداد محمدی، محمد هاتف خرمی، احسان آدینه صفحات 52-58
    مقدمه

    دیابت ملیتوس یک بیماری مزمن متابولیک بوده که شیوع گسترده بهمراه عوارض خطرناکی همچون بدخیمی است. گزارشات اخیر حاکی از کاهش ریسک سرطان پروستات در بیماران دیابت ملیتوس است. هدف از این تحقیق بررسی اثر دیابت بر سطوح سرمی PSA (Prostatic Specific Antigen) در میان مردان مبتلا به دیابت است که مشکلی در دستگاه ادرار گزارش نداده اند.

    روش ها

    مطالعه ی مورد-شاهد حاضر بر روی 75 مورد مبتلا به دیابت و 75 مورد غیر دیابتی هم سن در بین سال های 2016 تا 2017 انجام شد. اطلاعات دموگرافیک بیماران از جمله سن، مدت زمان ابتلا به دیابت ملیتوس، وجود نفروپاتی دیابتی، آنتی ژن اختصاصی پروستات سرم (PSA) (کل و آزاد) ثبت و با گروه شاهد مقایسه شدند.

    نتایج

    بیماران دیابتی و گروه شاهد از نظر سن و سال  اختلاف آماری معنی داری نداشتند (P-value=0.61). میانگین سطح سرمی PSA کل و آزاد در بیماران دیابتی 1.63±0.40  نانوگرم در میلی لیتر و 0.20±0.14 و در افراد سالم 2.36±0.91 و 0.47±0.32  بود که سطح سرمی PSA کل و آزاد و نسبت آن ها در گروه دیابتی نسبت به افراد سالم بطور معنی داری کم تر بود (P-value <0.001). آزمون همبستگی ضریب پیرسون حاکی از نبود ارتباط آماری بین مدت زمان دیابت و شاخص های PSA بود (P-value= 0.74, R=0.03). ارتباط معنی داری بین HbA1C با PSA کل و آزاد و نسبت آن ها وجود داشت. درمان با انسولین با PSA کل و آزاد و نسبت آن ها رابطه داشت (P-value<0.001, R=0.41).

    کلیدواژگان: دیابت ملیتوس، آنتی ژن خاص پروستات، نفروپاتی دیابتی، سرطان پروستات، هیپرپلازی پروستات خوش خیم
  • سحر جهانبخشی، ژیلا نجف پور* صفحات 59-70
    زمینه و هدف

    در روش هزینه یابی بر مبنای فعالیت ابتدا فعالیت ها شناسایی شده سپس با محاسبه هزینه های مستقیم و غیر مستقیم،هزینه تمام شده خدمت محاسبه می گردد.این مطالعه با هدف تعیین قیمت تمام شده خدمت تعبیه فیستول برای بیمار دیالیز خونی در بیمارستان آموزشی درمانی گلستان اهواز در سال1399 تدوین شده است.

    مواد و روش ها

    مطالعه حاضر از نوع مطالعات کمی و کاربردی است.در این مطالعه قیمت تمام شده خدمت تعبیه فیستول برای بیمار دیالیز خونی با استفاده از روش هزینه یابی بر مبنای فعالیت محاسبه شد.داده های موردنیاز برای بررسی پژوهش،از طریق چک لیست و مصاحبه با کارکنان درگیر و مشاهده فعالیت های ارایه خدمت گرد آوری شد.در نهایت با توجه به جراحی انجام شده زمان صرف شده در اتاق عمل،افراد درگیر در فرایند جراحی و منابع مصرفی،میانگین هزینه یک جراحی دسترسی دیالیز خونی تخمین زده شد.

    یافته ها

    نتایج مطالعه نشان داد که قیمت تمام شده خدمت ایجاد فیستول در بیمار دیالیز خونی 7476060ریال محاسبه شد که 45/99درصد آن مربوط به هزینه استهلاک تجهیزات،35/74درصد هزینه فضا و ساختمان،15/01 درصد هزینه پرسنلی،2/93 درصد هزینه مواد مصرفی و دارو و0/31درصد هزینه حامل های انرژی را تشکیل می هد.تعرفه خدمت نیز 1223100ریال است که نسبت به قیمت تمام شده خدمت اختلاف دارد. 

    نتیجه گیری

    دراین مطالعه،بخش عمده قیمت تمام شده خدمت ایجاد فیستول در بیمار دیالیز خونی،هزینه تجهیزات با 99/45درصد از کل هزینه ها بود.نتایج نشان داد با به کارگیری پرسنل متخصص جهت استفاده صحیح از تجهیزات می توان هزینه خدمت را کاهش داد.

    کلیدواژگان: هزینه یابی بر مبنای فعالیت، دیالیز خونی، قیمت تمام شده
  • محسن عالمی*، مرضیه متین، محمد جعفری، فرزانه اثنی عشری صفحات 71-77

    وقتی بیوپسی های قبلی پروستات با PSA  بالا منفی است اما PSA همچنان افزایش می یابد و بیمار علامتدار است برای تشخیص سرطان پروستات، استفاده از روش رزکسیون پروستات از طریق مجرا (TURP) یا پروستاتکتومی توصیه شده است. این مطالعه درنظر دارد که نتایج پاتولوژی پس از بیوپسی اینگونه بیماران را  با نتایج بدست آمده پس از عمل TURP یا پروستاتکتومی مقایسه نماید.

    روش کار

    دراین مطالعه ی توصیفی مقطعی تعداد 95 بیمار مراجعه کننده به بیمارستان شهیدبهشتی همدان، طی سالهای 93 تا 98 ، بامیانگین سنی 38/8±81/68 سال که دارای PSA بالای ng/ml 3 و بیوپسی اولیه خوش خیم بودند و تحت عمل TURP یا پروستاتکتومی قرارگرفتند، به صورت سرشماری انتخاب شدند.

    یافته ها

     از بین 95 بیمار مورد بررسی پس از انجام عمل TURP یا پروستاتکتومی، 4 مورد (2/4%) سرطان گزارش شد، 1 مورد (25%) نمره گلیسون 5، 2 مورد (50%) نمره 6 و 1 نفر (25%) نمره 9 داشتند، که همگی در بیوپسی اولیه BPH گزارش شده بودند. در داده های حاصل از دو گروه سرطان و فاقد سرطان از نظر سن، سطح سرمی PSA  و حجم پروستات اختلاف آماری معنی داری مشاهده نشد (05/0< p).

    نتیجه گیری

    در بیمارانی که با وجود بیوپسی های منفی قبلی همچنان میزان PSA آنها به طور مداوم افزایش می یابد و بیمار از علایم انسدادی در رنج است، می توان از روش TURP یا پروستاتکتومی باز به منظور تشخیص دقیق تر سرطان پروستات استفاده کرد.

    کلیدواژگان: آنتی ژن اختصاصی پروستات، سرطان پروستات، رزکسیون پروستات از طریق مجرای ادراری
  • محمدعلی امیرزرگر، مه زاد روستایی حسین آبادی، محسن محسن پور*، رقیه نوروزی فرد، ریحانه میرطهماسب صفحات 78-86
    زمینه و هدف

    علی رغم استفاده وسیع از باسیل کالمت-گرین (BCG) جهت درمان تومورهای سطحی مثانه، نسبت قابل توجهی از بیماران دچار عود و شکست درمان می‎شوند، احتمال داده می‎شود که افزودن داروی فیناستراید به درمان BCG در مبتلایان به سرطان مثانه باعث اثربخشی درمان گردد. بنابراین هدف از انجام این مطالعه بررسی میزان اثربخشی مصرف داروی فیناستراید در بیماران مبتلا به سرطان مثانه و تحت درمان با BCG می‎باشد.

    مواد و روش‎ها

    در یک مطالعه هم‎گروهی گذشته‎نگر، تعداد 70 مرد مبتلا به سرطان مثانه که در بیمارستان شهید بهشتی همدان طی سال‎های 1397 تا 1398 تحت درمان با BCG به تنهایی (گروه کنترل 35 نفر) و BCG به همراه فیناستراید (گروه مورد 35 نفر) قرار گرفته بودند، از نظر اثربخشی درمان مقایسه شدند. داده ها با نرم افزار آماری SPSS نسخه 21 و در سطح اطمینان 95% مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.

    یافته‎ ها

    میانگین طول دوره پیگیری بیماران 55/1±29/2 سال، میانگین سن بیماران در گروه مورد و کنترل به ترتیب 95/8±00/66 و 69/13±94/62 سال بود (P=0.273). فراوانی عود سرطان مثانه در بیماران دریافت کننده BCG به همراه فیناستراید %1/17 و در بیماران دریافت کننده BCG به تنهایی %4/31 بود (P=0.163). میانگین مدت زمان عود در گروه مورد 17/2±50/8 ماه، و در گروه کنترل میانگین 18/7±27/7 ماه بود (P=0.404).

    نتیجه‎ گیری

    در بیماران مبتلا به سرطان مثانه افزودن قرص فیناستراید به رژیم درمانی BCG سبب کاهش فراوانی و عود بیماری موثر می‎باشد.

    کلیدواژگان: سرطان مثانه، فیناستراید، باسیل کالمت-گرین (BCG)
  • ساسان محرابی، فرشاد بانویی*، بهزاد محمدسوری صفحات 87-91
    سابقه و هدف

    ختنه یک از اقدامات جراحی مهم و شناخته شده در جهان است. این کارآزمایی بالینی به منظور بررسی مزایا و معایب ختنه به روش حلقه در دو گروه زیر یک سال و یک تا سه سال انجام شده است.

    مواد و روش ها

    در این مطالعه، 1904 کودک در طول سال های 1397 تا 1399 در همدان ختنه شدند. این کودکان در دو گروه زیر یک سال و یک تا سه سال تقسیم بندی شدند. دو گروه از نظر عوارض و زیبایی محل جراحی در روز دوم و هفته دوم پس از ختنه ویزیت شدند.

    یافته ها

    در بررسی انجام شده موردی از تنگی مه آ در این بیماران دیده نشد. در گرروه زیر یک سال سه مورد عفونت رخ داد  (0/003 درصد) که با درمان آنتی بیوتیکی بهبود پیدا کرد.   مجموعا 5 مورد خونریزی رخ داد(سه مورد در گروه زیر یک سال و دو مورد در گروه یک تا سه سال) که با اقدامات اولیه خونریزی کنترل شد. میانگین زمان افتادن حلقه در کورکان زیر یک سال 1±8 و در کودکان یک تا سه سال 1±9 روز بود .پنج مورد ادم گلنس دیده شد که با برش بر روی حلقه ی فیبرینی در ساعات 3، 6 ، 9و12 ادم به سرعت برطرف گردید.

    نتیجه گیری

    آگاهی از عوارض ختنه و روش های درمان آن از عوامل مهم در موفقیت این روش است. ختنه به روش حلقه با توجه به عوارض کمتر آن و زمان کمتر جراحی به طور وسیع بایستی به پزشکان اموزش داده شود.

    کلیدواژگان: ختنه، ختنه پلاستیبل، شکایات، نوزادان
  • محسن امجدی، مهدی همتی قاوشوق، رضا مختاری، محسن محمدرحیمی* صفحات 92-100
    مقدمه

     اورولوژی شاخه ای از طب بالینی است که بر روی بیماری های جراحی دستگاه ادراری مردان و زنان و سیستم تولید مثل مردان بحث می کند.با توجه به اینکه اولین پله در روند تشخیصدر سیستم نظام سلامت پزشکان عمومی می باشند بنابراین ضروری است که میزان آگاهی پزشکان عمومی از بیماری های شایع اورولوژی مشخص شود تا نسبت به آموزش های لازم اقداماتی صورت بگیرد.

    روش کار

    این مطالعه بصورت پرسشنامه انلاین جهت ارزیابی میزان آگاهی پزشکان عمومی در حیطه سرطان مثانه، ختنه، تومور کلیه، بیماری های پروستات، عفونت های ادراری، بیماری های بیضه و سنگ کلیه و حالبتهیه و توزیع گردید.

     یافته ها

    در این بررسی 165 نفر از پزشکان عمومی شرکت کردند که 75.7 درصد افراد این مطالعه فارغ التحصیل پزشکی و بقیه افراد از پزشکان دوره کارورزی بودند. میزان آگاهی افراد مورد مطالعه در حیطه سرطان مثانه 65.87 درصد، ختنه 65.5 درصد، تومور کلیه 48.25 درصد، پروستات  55.62، عفونت ادراری 57، بیماری های بیضه 55.62، سنگ کلیه و حالب 63.43 درصد بود.

    نتیجه گیری

    بطور میانگین میزان آگاهی پزشکان عمومی از بیماری های شایع اورولوژیک در این مطالعه 58.75 درصد بود، که نشانگر تسلط پزشکان فقط به نیمی از بیماری های شایع اورولوژیکی می باشد.

    کلیدواژگان: میزان آگاهی، پزشکان عمومی، مداخلات اورولوژیک، آموزش پزشکی
  • حامد محسنی راد*، سعید حسینی اصل صفحات 101-107

    اختلال جنسی 46 xx male (SRY+) که قبلا سندرم چاپل نامیده میشد, یک اختلال نادر با بروز یک در 20000 نوزاد پسر میباشد.60  تا 90درصد آنان کاملا ظاهر مردانه با اندام جنسی نرمال دارند که فقط بیضه کوچک هستند.در این مقاله ما یک مرد 40 ساله نابارور را گزارش میکنیم که بدون علایم جنسی و فقط با آزواسپرمی شناخته شده از 15 سال قبل بدنبال درمان ناباروری بود. از نظر هورمونی ,او هیپرگنادوتروپیک هیپوگنادیسم داشت. در ارزیابی ژنتیکی لنفوسیتها در محیط Gibco TM RPMI medium 1640 برای 7 روز کشت شدند. کاریوتایپ 46xx  را نشان داد. هدف از ارایه این کیس انجام کاریوتایپ به منظور از دست ندادن بیماران با اختلال ژنتیکی  در مردان آزواسپرم به ویژه در همراهی با بیضه آتروفیک می باشد.

    کلیدواژگان: اختلال جنسی xx male 46، ناباروری مردان، آزواسپرمی، آتروفی بیضه ها، SRY
|
  • Daryush Irani, Mohammad Mehdi Hosseini, Zahra Jahanabadi*, Abdolreza Haghpanah Pages 39-51
    Background and objective

    Male chronic pelvic pain syndrome (CPPS) is a prevalent condition and a disabling disorder with a significant impact on quality of life. There is no standard protocol for the treatment of this condition. This study was conducted to acquire a comprehensive view in the diagnosis and treatment of males with CPPS.

    Material and methods

    A total of 41 articles from 1975 to 2019 that discussed diagnosis, treatments and controversies of the male CPPS were reviewed using PubMed and MEDLINE websites.

    Results

    Diagnosis of CPPS is typically based on patient history, symptoms and exclusion of other causes of these symptoms. Multimodal therapy is more effective than single therapy. Treatment should start with least invasive modality. Good interaction between the patient and physician is an important point in therapy and consultation with other specialists if necessary.

    Conclusion

    To manage this condition a multidisciplinary approach with multimodal therapy associated with good interaction between patient and physician appears to give the patient the best chance for treatment.

    Keywords: Pelvic pain, Prostatodynia, Diagnosis, Management
  • Mohammad Hossein Izadpanahi, Seyedeh Parisa Manavi*, Farshid Alizadeh, Mehdad Mohammadi, Mohammad Hatef Khorrami, Ehsan Adineh Pages 52-58
    Introduction

    The aim of this study was to assess the effect of diabetes mellitus on Prostate Specific Antigen (PSA) serum levels among diabetic males without urinary tract complaints.

    Methods

    This is a case-control study conducted on 75 diabetic cases and 75 age-matched non-diabetic ones in 2016-17. Patientschr('39') demographics including age, duration of diabetes mellitus, presence of diabetic nephropathy, serum PSA (total and free) were recorded and cases were compared with controls.

    Results

    Diabetic patients and controls were not statistically different regarding their age (P=0.61). Level of total and free PSA and their ratio were significantly less in diabetic group (P<0.001). Pearson coefficient correlation test showed no statistical association between duration of diabetes mellitus with PSA indices (P>0.05). There was significant association between HbA1C with total and free PSA and their ratio. Insulin therapy was in association with total and free PSA and their ratio (P<0.05) but oral remedies were not (P>0.05).

    Conclusion

    Diabetic persons have lower levels of all PSA indices. Findings of this study showed inverse statistical association of HbA1C with PSA indices while no association was found with duration of diabetes. PSA indices were significantly lower among patients under insulin therapy but no difference was found considering routine oral therapies.

    Keywords: Diabetes Mellitus, Prostate specific Antigen, Diabetic Nephropathy, Prostate cancer, Benign Prostate Hyperplasia
  • Sahar Jahanbakhshi, Zhila Najafpoor* Pages 59-70
    Background and Purpose

    In the activity-based costing method, first the activities are identified and then the cost of the service is calculated by calculating direct and indirect costs. The aim of this study was to determine the cost of fistula implantation service for hemodialysis patient in Golestan Hospital of Ahvaz.

    Materials and Methods

    The present study is a quantitative and applied study. In this study, the cost of fistula implantation service for hemodialysis patient was calculated using activity-based costing (ABC) method in Golestan Hospital in Ahvaz, Iran, in 2020. The data required to investigate the research topic were collected through checklists and interviews with staff involved and observation of service delivery activities. Finally, based on the surgery performed, the time spent in the operating room, the people involved in the surgical process, and the resources consumed, the average cost of a blood dialysis access surgery was estimated.

    Results

    The results of the study showed that the cost of fistula creation service in hemodialysis patients was calculated at 7476060 Rials, of which 45.99% was related to equipment depreciation cost, 35.74% to space and building costs, 15.01% to personnel costs, 2.93% to the medication and 0.31% of the cost to the energy carriers. The service tariff is 1223100 Rials, which has a certain loss compared to the cost price of the service.

    Conclusion

    In this study, the major part of the cost of fistula in a dialysis patient was the cost of equipment with 45.99% of the total cost. The results showed that by employing specialized personnel for the correct use of equipment and devices, the cost of service can be reduced.

    Keywords: Activity based costing, Hemodialysis, Fixed price
  • Mohsen Alemi*, Marziye Matin, Mohammad Jafari, Farzaneh Esna-Ashari Pages 71-77
    Introduction

    In cases with previous negative biopsies and a persistently elevated prostate-specific antigen (PSA) level, one of the best method for the definitive diagnosis of prostate cancer is the use of transurethral resection of the prostate (TURP). Therefore, this study aimed to compare the pathology results after the biopsy of such patients with the results obtained from TURP or open prostatectomy. 

    Materials and Methods

    This cross-sectional descriptive study included 95 patients referred to Shahid Beheshti Hospital, Hamadan, Iran, during 2014-19. The participants were selected by a census with a mean age of 68.81±8.38 years with total PSA>3 ng/ml and benign primary biopsy. Following that, they underwent TURP surgery. Data were extracted from hospital archives and recorded in the designed checklist. The variables including age, total and free PSA amount, prostate volume, frequency of biopsy, and the results of TURP or prostatectomy were examined in this study. Student t-test and non-parametric test of Mann-Whitney were used to analyze the data (P< 0.05).

    Results

    Out of 95 patients studied after TURP or prostatectomy, 4.2% (n=4) of the cases were reported with cancer, and 25% (n=1), 50% (n=2), as well as 25% (n=1) of the patients, had Gleason scores of 5, 6, and 9, respectively, all of which were reported in the initial BPH biopsy. There was no statistically significant difference between cancer and non-cancer groups in terms of age, serum PSA, and prostate volume (P>0.05).

    Conclusion

    In patients whose PSA levels persistently increase despite previous negative biopsies, the TURP or open prostatectomy method can be used to diagnose prostate cancer more accurately.

    Keywords: Prostate cancer, Prostate-specific antigen, Transurethral resection of the prostate
  • Mohamad Ali Amirzargar, Mahzad Roostaei Hosein Abadi, Mohsen Mohsenpour*, Roghayeh Norozi Fard, Reyhaneh Mirtahmasb Pages 78-86
    Objective

    Despite the widespread use of Bacillus Calmette-Guérin (BCG) for the treatment of superficial bladder tumors, recurrence and treatment failure is common among a significant proportion of patients..In this regard the addition of finasteride to BCG treatment may increase the effectiveness of bladder cancer treatment. The present study aimed to assess the effectiveness of finasteride in patients with bladder cancer undergoing BCG therapy

    Materials and Methods

    In this retrospective cohort study, 70 men with bladder cancer who were treated with BCG alone (control group, n=35) and BCG with finasteride (case group, n=35) in Shahid Beheshti Hospital in Hamadan from 2018 to 2019 were compared in terms of treatment efficacy. Data were analyzed by SPSS software (version 21) at a 95% confidence interval.

    Results

    The mean duration of follow-up was 2.29±1.55 years; moreover, , the mean age scores of patients in the case and control groups were reported as 66.00±8.95 and 62.94 ±13.69 years, respectively (P=0.273). The frequency rates of recurrence of bladder cancer in patients receiving BCG with finasteride and BCG alone were obtained at 17.1% and 31.4%, respectively (P=0.163). The mean recurrence times were as 8.50 and 7.27 months in the case and control groups, respectively (P=0.404).

    Conclusion

    As evidenced by the obtained results in patients with bladder cancer, the addition of
     finasteride tablets to the BCG treatment regimen reduces the frequency and effectiveness of the disease.

    Keywords: Bladder cancer, Finasteride, Bacillus Calmette-Guérin (BCG)
  • Sasan Mehrabi, Farshad Bnouei*, Behzad Mohammadsoori Pages 87-91
    Background

    Circumcision is one of the most important and well-known surgical procedures in the world. This clinical trial was performed to evaluate the advantages and disadvantages of ring circumcision in two groups: under one year and over one year.

    Material and methods

    In this study, 1904 children were circumcised during the years 1396 to 1399 in Shahid Beheshti Hospital in Hamadan and Sheikh Al-Rais Clinic. These children were divided into two groups: under one year and one  to three years( 952 cases in each group). Local anesthesia with 2% lidocaine was used in all children. The two groups were visited on the second day and the second week after circumcision in terms of complications and beauty of the surgery site. Parents were also justified in terms of complications and necessary actions.

    Results

    In this study, there was no case of Meatal stricture in these patients. In the group under one year, three cases of infection occurred (0.003%) which improved with antibiotic treatment. In both groups under one year and one to three years, a total of 5 cases (three cases in under one year and two cases in one to three years group) of bleeding occurred, which were controlled by the initial measures of bleeding. The average ring fall time in children under one year was 8±1 days and in children one to three years was 9±1 days. Also, five cases of glans edema( two cases in under one year group and three cases in one to three group)  were seen, which were quickly removed by cutting on the fibrin ring at 3, 6 ,9 and 12 ochr(chr('39')39chr('39'))clock.

    Discussion

    Awareness of the complications of circumcision and its treatment methods are important factors in the success of this method.

    Keywords: Circumcision, Plastibel circumcision, Complications, Infants
  • Mohsen Amjadi, Mahdi Hemmati Ghavshough, Reza Mokhtari, Mohsen Mohammad-Rahimi* Pages 92-100
    Introduction

    Urology is a branch of medicine that focuses on diseases of the urinary tract of men and women and the reproductive system in men. The first step of the diagnosis process in the health system is general practitioners, so it is necessary to evaluate the general practitioners’ knowledge level about the common urological disease to take the requisite training.

    Methods

    In this study, an online questionnaire was prepared and distributed to value general practitioners’ knowledge about bladder cancer, circumcision, kidney cancer, prostate diseases, Urinary tract infections, testicular diseases, and kidney and urinary tract stones.

    Result

    This study involved 165  general practitioners, of whom 75.7% were medical graduates, and the rest were Interns. The level of knowledge of the subjects in the evaluated area including bladder cancer, circumcision, kidney cancer, prostate diseases, Urinary tract infections, testicular diseases, and kidney and urinary tract stones; was equal to was 65.87%, 65.5%, 48.25%, 55.62%, 57%,55.62%, and 63.43% respectively.

    Conclusion

    In conclusion, the average knowledge of general practitioners about the common urological disease in the present study was 58.75%, and this indicates the dominance of general practitioners in half of the common urological diseases.

    Keywords: Awareness level, General practitioners, Common urological intervention, medical education
  • Hamed Mohseni Rad*, Saied Hosseiniasl Pages 101-107

    46 XX male DSD which was previously named “de la Chapelle” syndrome is a rare disorder found in every 20000 infant males. Sixty to ninety percent of 46-XX males are fully virilized and have normal genitalia except small testicles. This report explains a 40 year-old infertile man presented with small testes and azoospermia but no signs of undervirilization. His had hypergonadotropic hypogonadism. Lymphocytes were cultured in GibcoTM RPMI Medium 1640 for 7 days for karyotyping which revealed 46XX. In conclusion, not to miss genetic defects like 46, XX male DSD, karyotype test should be considered in cases with atrophic testicles plus azoospermia even in adult men.

    Keywords: 46xx male DSD, Azoospermia, SRY, Infertility, Testis atrophy