فهرست مطالب

رویکردی نو بر آموزش کودکان - سال چهارم شماره 1 (پیاپی 11، بهار 1401)

نشریه رویکردی نو بر آموزش کودکان
سال چهارم شماره 1 (پیاپی 11، بهار 1401)

  • تاریخ انتشار: 1400/07/24
  • تعداد عناوین: 10
|
  • عبدالحمید آسمان دره*، منصور بخت صفحات 1-7

    یکی از مهمترین مسایل در فلسفه تعلیم و تربیت و در فعالیت های فلاسفه تربیتی این است که روش های آموزش و یادگیری از چه مبنای فلسفی برخوردارند و اینکه آیا روش های مورد نظر در پارادایم فلسفه تربیتی، از مفروضات دیگر مکاتب فلسفی نیز تاثیر می پذیرد یا خیر؟ از این رو آشنایی با آرا و مکاتب فلسفی و کاربرد نتایج آن در تعلیم و تربیت از این جهت که می تواند باعث تسریع در تامین اهداف آموزشی، ایجاد آگاهی و بروز روحیه انتقادی نسبت به خط مشی ها و برنامه ریزی های آموزشی شود، مفید و مطلوب است. از آن جایی که مدیریت آموزشی امروزه بیش از هر زمان دیگر در رشد و توسعه نظام آموزشی اثر انکار ناپذیری داشته و پراگماتیسم بیش از فلسفه های دیگر در این زمینه تاثیر دارد، مطالعه چگونگی این تاثیر از جوانب مختلف ضروری و مفید است. از این رو مقاله حاضر با هدف بررسی مدیریت آموزشی در چشم انداز پراگماتیسم با روش توصیفی-تحلیلی انجام شده است. نتایج پژوهش بیانگر این است که پراگماتیسم با کاربرد معیار کارایی و سودمندی، توانسته جریان آموزش وپرورش را به زندگانی حقیقی نزدیک کند و بدین وسیله مدیریت آموزشی را تحت شعاع و نفوذ خودش قرار دهد. و بسیاری از ناهماهنگی های میان علم و عمل، مدرسه و محیط اجتماعی بیرون آن، فرد و جامعه، انضباط و آزادی و همچنین وسیله و هدف را از میان بردارد. همچنین مدیریت پراگماتیستی بیشترین همخوانی و سنخیت را با نظریه اقتضایی مدیریت نسبت به سایر نظریه ها داشت.

    کلیدواژگان: پراگماتیسم، مدیریت آموزشی، نظریه مدیریتی، مدیریت پراگماتیستی
  • عبدالحمید آسمان دره*، منصور بخت صفحات 8-15

    شناخت و باور افراد نسبت به هویت فردی و ملی خود متاثر از شرایط فرهنگی اجتماعی، آموزه ها و شیوه های تربیتی و ارزش های معرفی شده به آنان است. لذا هویت فردی و ملی برآمده از هویت های مختلف است که شرایط، عوامل و نقش های مختلف فردی و اجتماعی در تکوین و تبلور آن به طور مستقیم یا غیرمستقیم دخیل هستند. از این رو غایت عملکرد خانواده، مدرسه و جامعه پرورش هویت افرادی است که به لحاظ اجتماعی شایسته، به لحاظ روانی متعادل و از نظر رفتاری سازگار باشند. پژوهش حاضر از نوع بنیادی- نظری است و ورش به کار برده شده توصیفی- تحلیلی می باشد. به منظور گردآوری اطلاعات از روش کتابخانه ای و فیش برداری استفاده شده و منابع تحقیق شامل آثار مکتوب و غیرمکتوب می باشد. براساس بررسی هویت در این پژوهش، عوامل مختلفی بر هویت ملی و فردی تاثیر گذار است که مهمترین آن خانواده، مدرسه و جامعه می باشد و آنچه بر شخصیت و آینده دانش آموزان نقش بسزایی دارد، مسئله هویت می باشد.

    کلیدواژگان: هویت، خانواده، توصیفی- تحلیلی
  • محمد عبدلی*، شهرام شهبازی، محمدجعفر مهدیان، زهرا عبدلی صفحات 16-26

    این پژوهش باهدف مطالعه تاثیرآموزش مهارت تفکرنقاد برسازش یافتگی وتاب آوری دانش آموزان پسرپایه ششم انجام شد.روش پژوهش نیمه آزمایشی وازنوع طرح گروه کنترل نابرابربود.جامعه آماری دراین پژوهش دانش آموزان پسرپایه ششم یکی ازدبستان های بروجرددرسال تحصیلی 99-1398به تعداد102نفربودندکه ازمیان آنها 38 نفر با روش نمونه گیری تصادفی انتخاب شدند.برای اندازه گیری متغیرهادرپیش آزمون وپس آزمون ازپرسشنامه سازش یافتگی (دخانچی وهمکاران،1387)،پرسشنامه تاب آوری کانرودیویدسون (2003) وپرسشنامه مهارتهای زندگی، (مولفه تفکرنقاد) (ساعتچی وهمکاران 1389) استفاده شد،که جهت بررسی پایایی آنها از آزمون آلفای کرونباخ استفاده شدوضرایب آن ها به ترتیب 84/0، 79/0 و 80/0 به دست آمد.روایی پرسش نامه هاتوسط اساتیدعلوم تربیتی موردبررسی وتاییدواقع شد.براساس طرح مذکوربرای گروه آزمایش پس پیش آزمون،پنج جلسه آموزش مهارت تفکرنقاد بااستفاده ازبسته آموزشی (ورنون وفیروزبخت،1395) استفاده شد.داده های جمع آوری شده پس ازنرمال سنجی بااستفاده ازآزمون رگرسیون تحلیل شدند.یافته های این پژوهش نشان داد:آموزش مهارت تفکر نقاد برافزایش سازش یافتگی وتاب آوری دانش آموزان پسرپایه ششم موثراست.باتوجه به یافته های این تحقیق،نتیجه گرفته می شودکه آموزش مهارت تفکرنقاد می تواندسطح سازگاری وتاب آوری دانش آموزان پسرپایه ششم راافزایش دهد. (05/0 >p)

    کلیدواژگان: آموزش مهارت تفکرنقاد، دانش آموزان پسر، سازش یافتگی، تاب آوری
  • نسرین قنبری* صفحات 27-34

    هدف پژوهش حاضر بررسی تجارب زیسته معلمان در ارتباط با چالش های آموزش به کودکان بی سرپرست در کلاس درس بود.به این منظور از رویکرد کیفی و روش روایت پژوهی استفاده شد.جامعه مورد مطالعه تمامی معلمانی بودند که تجربه و سابقه تدریس به کودکان بی سرپرست را داشتند بدین منظور با استفاده از روش نمونه گیری هدفمند با 15 نفر از این معلمان مصاحبه به عمل آمد و کار گردآوری داده ها تا اشباع نظری پیش رفت.ابزار گردآوری دادها مصاحبه بدون ساختار و روش تحلیل پژوهش، روش تحلیل محتوای کیفی بود. نتایج حاصل از داده ها حاکی از 9 درون مایه بود که عبارتند از: پرخاشگری،پندنپذیر،عدم تمرکز،فقر، افسردگی،کم صبری و بی طاقتی،تنهایی و انزوا و بی نظمی.بنابراین نتایج پژوهش حاضر حاکی از آن بود که کودکان بی سرپرست دارای ویژگی های رفتاری خاصی هستند که می بایست در آموزش آنها توجه ویژه ای به این رفتارها شود.این نتایج پژوهش حاضر حاکی از آن بود که کودکان بی سرپرست دارای ویژگی های رفتاری خاصی هستند که می بایست در آموزش آنها توجه ویژه ای به این رفتارها شود.

    کلیدواژگان: کودک بی سرپرست، رفتار دانش آموز بی خانمان، تجارب زیسته معلمان
  • لیلا احمدی* صفحات 35-41

    هدف از پژوهش حاضر فهم تجارب زیسته معلمان از آموزش مجازی در دوره متوسطه بود. این پژوهش کیفی با استفاده از روش پدیدارشناسی اجرا شد. روش گردآوری اطلاعات استفاده از مصاحبه های نیمه ساختارمند بود.بدین منظور داده ها با مصاحبه از 20 نفر از معلمانی که تجربه درگیری در آموزش مجازی را داشتند جمع آوری و به روش استرابرت و کارپنتر (2003) مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.تحلیل حاصل از مصاحبه ها حاکی از 3 مضمون اصلی و 12 زیرمضمون شامل عدم آشنایی دانش آموزان با آموزش مجازی،به سخره گرفتن آموزش مجازی، عدم درگیری دانش آموزان در آموزش مجازی، نبود روش مناسب بری آموزش مجازی، نبود منابع مناسب، نبود نرم افزار مناسب، عدم انتقال صحیح مناسب محتوا، عینی نبودن محتوا، عدم ارتباط مستقیم معلم و دانش آموز،درگیر ناقص والدین در تربیت دانش آموزان،به دوش گرفتن بخش زیادی از تکالیف، محروم شدن دانش آموز از جو تربیتی مدرسه بود.هدف از پژوهش حاضر فهم تجارب زیسته معلمان از آموزش مجازی در دوره متوسطه بود. این پژوهش کیفی با استفاده از روش پدیدارشناسی اجرا شد. روش گردآوری اطلاعات استفاده از مصاحبه های نیمه ساختارمند بود.بدین منظور داده ها با مصاحبه از 20 نفر از معلمانی که تجربه درگیری در آموزش مجازی را داشتند جمع آوری و به روش استرابرت و کارپنتر (2003) مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.

    کلیدواژگان: تجارب زیسته، معلمان، آموزش مجازی، والدین
  • طلعت صباغ حسن زاده*، سیده اکرم حسینی صفحات 42-50

    هدف تحقیق شناسایی و رتبه بندی عوامل موثر بر گسترش فرهنگ پژوهش در دانش آموزان ابتدایی از دیدگاه مدیران و معلمان است. پژوهش از نظر هدف کاربردی از نوع توصیفی-پیمایشی است. جامعه مدیران و معلمان مدارس ابتدایی شهرستان سرخس هستند. با مطالعه مبانی نظری 22 مولفه استخراج شد و جهت سنجش روایی صوری و محتوا در اختیار خبرگان قرار گرفت؛ پس ازاطمینان از روایی اولیه 22 مولفه موجود در قالب پرسشنامه ای مبتنی بر طیف لیکرت به منظور سنجش روایی سازه (تحلیل عاملی تاییدی) و پایایی (آلفای کرونباخ) مورد بررسی قرار گرفت، روایی سازه تاییدو مقدارآلفای کرونباخ 0.864 می باشد که بیانگر پایایی مطلوب است. سپس درخت سلسله مراتبی تصمیم گیری برای مساله تحقیق تهیه و22 مولفه تایید شده درقالب 4 مولفه اصلی با استفاده از پرسشنامه مقایسات زوجی در اختیار نمونه ای در دسترس از معلمان و مدیران به حجم 60 نفر قرار گرفت. داده ها با استفاده از نرم افزار expertchoice وSPSS با تکنیک تحلیل سلسله مراتبی تحلیل و عوامل اصلی و مولفه ها وزن دهی و رتبه بندی شد. بعد از آزمایش نسبت سازگاری، نظرات ادغام شده و یافته ها نشان داد از دیدگاه مدیران و معلمان عامل معلم به ترتیب با ضریب اهمیت 444/0 و 299/0 دارای بیشترین اهمیت بوده همچنین از دیدگاه مدیران عامل سیاستگذاری (145/0) از دیدگاه معلمان عامل ساختار (209/0) از کمترین ضریب اهمیت برخورداربود. با توجه به اینکه عامل معلم از دیدگاه معلمان و مدیران بیشترین اهمیت را در فرهنگ پژوهش داراست لذا فرصتهایی برای اشنایی بیشتر معلمان با پژوهشگری در دوره های ضمن خدمت در نظر گرفت.

    کلیدواژگان: فرهنگ پژوهش، رتبه بندی، شناسایی
  • فرشته رحیمی* صفحات 51-62

      این پژوهش به منظور تعیین رابطه رضایت از آموزش ضمن خدمت معلمان و عملکرد شغلی با میانجیگری توسعه حرفه ای معلمان مدارس دولتی منطقه بهارستان انجام شده است. هدف پژوهش کاربردی است. داده های پژوهش کمی است. روش و ماهیت پژوهش از نوع توصیفی (همبستگی) و از نوع مدل یابی معادلات ساختاری است. جامعه آماری شامل کلیه معلمان مدارس دولتی متوسطه دوم منطقه بهارستان به تعداد 550 نفر (300 نفر زن و 250 نفر مرد) است. حجم نمونه بر اساس فرمول کوکران 226 نفر و روش نمونه گیری تصافی طبقه ای بود. . برای تجزیه و تحلیل داده ها از آزمونهای میانگین و انحراف معیار، کجی و کشیدگی، کولموگروف اسمیرنف، ضریب همبستگی پیرسون و تکنیک مدل یابی معادله ساختاری (SEM) استفاده شد. نتایج نشان داد 1- بین رضایت از آموزش ضمن خدمت با عملکرد شغلی معلمان رابطه وجود دارد. 2- بین رضایت ازآموزش ضمن خدمت با توسعه حرفه ای معلمان رابطه وجود دارد. 3- توسعه حرفه ای در رابطه بین رضایت از آموزش ضمن خدمت و عملکرد شغلی معلمان نقش میانجگیرانه دارد. 4- از بین مولفه های توسعه حرفه ای، مولفه مدیریت کلاس داری در رابطه بین رضایت از آموزش ضمن خدمت و عملکرد شغلی معلمان نقش میانجیگرانه دارد و سایر مولفه های توسعه حرفه ای (فاوای آموزشی، برنامه ریزی درسی، توانایی برقراری ارتباط با دانش آموزان) در رابطه بین رضایت از آموزش ضمن خدمت و عملکرد شغلی معلمان نقش میانجیگرانه ندارند. 5- بین رضایت از آموزش ضمن خدمت معلمان و عملکرد شغلی با میانجیگری توسعه حرفه ای معلمان رابطه وجود دارد.

    کلیدواژگان: آموزش ضمن خدمت، عملکرد شغلی، توسعه حرفه ای
  • فاطمه رستمی*، حسن ملکی، مصطفی قادری صفحات 63-74

    پژوهش حاضر با هدف پدیدار شناسی تلفیق برنامه درسی تعلیمات دینی با درس علوم تجربی انجام گرفت. این پژوهش به شیوه کیفی و با رویکرد مبتنی بر پدیدار شناسی انجام شد. جامعه آماری این پژوهش ، طراحان و متخصصان برنامه ریزی درسی و الهیات و همچنین معلمان دارای مدرک کارشناسی ارشد و دکتری بودند. مشارکت کنندگان در این پژوهش با روش نمونه گیری هدفمند به تعداد 15 نفر تا رسیدن به نقطه اشباع نظری انتخاب شدند. داده ها با استفاده از مصاحبه نیمه ساختارمند جمع آوری گردید.هدف از انتخاب این افراد ، تجربه ی آن ها و قرار گرفتن در متن برنامه درسی تلفیقی بود. پس از جمع آوری داده ها و تحلیل داده ها ، نقشه مفهومی از تحلیل داده ها ارایه گردید. داده ها بر اساس تحلیل مضمون تجزیه و تحلیل شدند که نتایج حاصل از تحلیل داده ها در3 مضمون سازمان دهنده 1) تبیین حیطه های محتوایی تلفیق 2) چگونگی تدوین اهداف تلفیقی 3) چگونگی برگزاری ارزشیابی تلفیقی طبقه بندی گردید .

    کلیدواژگان: پدیدارشناسی، تلفیق، برنامه درسی، تعلیمات دینی، علوم تجربی
  • بهرام زینتی، مصطفی قادری*، حسن ملکی صفحات 75-84

    پژوهش حاضر با هدف پدیدار شناسایی راهبرد های بهبود تجارب معلمان در مواجهه با تغییر برنامه درسی انجام گرفت. داده های این پژوهش به روش پدیدار شناسی که یک رویکرد کیفی است، به دو صورت مشاهده ای و مصاحبه نیمه ساختارمند جمع آوری گردید. در بخش مصاحبه ی از 20 نفر از معلمان مقطع ابتدایی و متوسطه (دوره اول و دوم) شهرستان نظرآباد در استان البرز که به شیوه نمونه گیری هدفمند انتخاب شده بودند، استفاده شد. پس از جمع آوری و تحلیل داده ها که از طریق کدگذاری باز، محوری و انتخابی انجام گرفت ، نقشه مفهومی از تحلیل داده ها ارایه گردید. نتایج حاصل از تحلیل دادهای این پژوهش در 3 مقوله اصلی که شامل مقوله های فرعی نیز هستند، بیان گردید که عبارتند از: 1) پشتیبانی دانشی - مهارتی تغییر (دوره های دانش افزایی،بسته های یاددهی - یادگیری)، 2) تقویت نقش معلمان در تغییر (شایستگی معلم در نهادینه ساختن تغییر، علاقه و انگیزه معلم، مشارکت معلمان) و 3) بهبود محیط یاددهی - یادگیری متناسب با تغییر (تراکم فراگیران در کلاس، تناسب معماری فضای یادگیری با تغییر).

    کلیدواژگان: تغییر، معلمان، تجارب معلمان، برنامه درسی
  • ساناز صوفی*، منصوره علیقلی صفحات 85-94

    این پژوهش با هدف تعیین تاثیر ارتقاء وب سایت سه زبانه در افزایش میزان بیماران بین الملل و درآمد در بیمارستان چشم پزشکی بینا تهران انجام شده است. هدف پژوهش، کاربردی و روش انجام آن توصیفی از نوع پیمایشی بود. جامعه آماری پژوهش را کلیه مدیران و پرسنل اداری بیمارستان چشم پزشکی بینا در سال 1399 تشکیل دادند که تعداد آنها 180 نفر است. حجم نمونه از طریق فرمول کوکران 123 نفر برآورد شد. روش نمونه گیری تصادفی ساده بود. ابزار گرداوری داده ها پرسشنامه محقق ساخته در مقیاس 5 درجه ای لیکرت و با ضریب پایایی 83/0 بود. تجزیه و تحلیل داده ها به کمک آزمون K-S و t تک گروهی صورت گرفت. نتایج نشان داد ارتقاء محتوا، رابط کاربری، طراحی تجربه کاری، سرعت بارگذاری، سلیس بودن متن های ترجمه شده، سیستم ارتباطی وب سایت سه زبانه، در افزایش میزان بیماران بین الملل و درآمد بیمارستان تاثیر دارد.

    کلیدواژگان: وب سایت، بیماران بین الملل، درآمد، بیمارستان، گردشگری سلامت
|
  • AbdIhamid Asemandareh *, MANSOR BAKHT Pages 1-7

    One of the most important issues in the philosophy of education and in the activities of educational philosophers is what is the philosophical basis of teaching and learning methods and whether the methods in the paradigm of educational philosophy are influenced by the assumptions of other philosophical schools or No? Therefore, familiarity with philosophical views and schools and the application of its results in education is useful because it can accelerate the achievement of educational goals, create awareness and a critical spirit towards educational policies and planning, and It is desirable. Since educational management today has an undeniable effect on the growth and development of the educational system more than ever and pragmatism is more effective than other philosophies in this field, it is necessary and useful to study how this effect is from different aspects. Therefore, the present article aims to investigate educational management in the perspective of pragmatism by descriptive-analytical method. The results of the research indicate that pragmatism, by applying the criteria of efficiency and usefulness, has been able to bring the flow of education closer to real life and thus overshadow the educational management. And eliminate many inconsistencies between science and practice, the school and the social environment outside it, the individual and society, discipline and freedom, as well as means and ends. Also, pragmatic management was more consistent with the contingency theory of management than other theories.

    Keywords: Pragmatism, Educational Management, Management theory, Pragmatist Management
  • AbdIhamid Asemandareh *, Mansor BAKHT Pages 8-15

    People's knowledge and belief in their individual and national identity is affected by socio-cultural conditions, teachings and educational methods and values ​​introduced to them. Therefore, individual and national identity is derived from different identities that different individual and social conditions, factors and roles are directly or indirectly involved in its formation and crystallization. Therefore, the goal of family, school and community performance is to cultivate the identity of people who are socially worthy, psychologically balanced and behaviorally compatible. The present research is of fundamental-theoretical type and the applied version is descriptive-analytical. In order to collect information, library method and receipt method are used and research sources include written and unwritten works. According to the study of identity in this study, various factors affect national and individual identity, the most important of which is family, school and society, and what plays a significant role in the personality and future of students is the issue of identity.

    Keywords: identity, Family, descriptive-analytical
  • Mohammad Abdoli *, Shahram Shahbazi, MohammadJafar Mahdian, Zahra Abdoli Pages 16-26
    Objective

    This study was conducted to investigate the effect of Critical thinkingtraining on the adjustment and Resiliency of sixth grade male students.

    Method

    The research method was quasi-experimental with unequal control group design.The statistical population of this study was 102 sixth grade male students in one of the primary schools in Boroujerd in the academic year of 2020, of which 38 were selected using random sampling method.To measure the variables in pre-test and post-test, a compromise questionnaire (Dokhanchi et al., 2008) and resilience scale questionnaire (2003Connor& Davidson) and life skillsquestionnaire "Component of Critical Thinking" (Saatchi et al. 2010) were used. Cronbach 's alpha test was used to evaluate their reliability and their coefficients were 0.84, 0.79 and 0.80, respectively. The validity of the questionnaires was reviewed and approved by the professors of educational sciences.According to the plan, for the experimental group, after the pre-test, five training sessions were used using the life skills training package (Vernon and Firoozbakht, 2016).Data were analyzed using analysis of regression.

    Results

    The results of this study showed that Critical thinkingtraining is effective in increasing adaptation and resilience of sixth grade male students.

    Conclusion

    According to the findings of the study, it is concluded that teaching Critical thinkingcan increase the level of adaptation and resilience of sixth grade male students.

    Keywords: Critical thinking Training, boy students, Adjustment, resiliency
  • Nasrin Ghanbari * Pages 27-34

    The purpose of this study was to investigate the lived experiences of teachers in relation to the challenges of educating homeless children in the classroom. For this purpose, a qualitative approach and narrative research method were used. The study population was all teachers who have experience and experience in teaching children. For this purpose, 15 of these teachers were interviewed using purposive sampling method and the data collection work proceeded to theoretical saturation. Data collection tool Interview without structure and research analysis method, qualitative content analysis method Was. The results of the data indicated 9 themes which are: aggression, unpredictability, lack of concentration, poverty, depression, impatience, loneliness and isolation and disorder. Therefore, the results of the present study indicated that Unaccompanied children have certain behavioral characteristics that should be given special attention in their education. Therefore, the results of the present study indicated that Unaccompanied children have certain behavioral characteristics that should be given special attention in their education.

    Keywords: The orphan, the behavior of the homeless student, the lived experiences of the teachers
  • Lyla Ahmadi * Pages 35-41

    The aim of this study was to understand the lived experiences of teachers of virtual education in primary school. This qualitative research was performed using phenomenological method. The method of data collection was the use of semi-structured interviews. For this purpose, data were collected by interviewing 20 teachers who had experience of involvement in e-learning and analyzed by Strabert and Carpenter (2003) method. The analysis of the interviews showed 3 main and 12 sub-themes including lack of familiarity of children with e-learning, ridicule of e-learning, lack of involvement of children in e-learning, lack of appropriate methods for e-learning, lack of appropriate resources. Appropriate software, lack of proper transfer of content, lack of objective content, lack of direct communication between teacher and student, incomplete involvement of parents in raising a child, taking on a large part of homework, depriving the student of the educational atmosphere of school.Appropriate software, lack of proper transfer of content, lack of objective content, lack of direct communication between teacher and student, incomplete involvement of parents in raising a child, taking on a large part of homework, depriving the student of the educational atmosphere of school.

    Keywords: Lived experiences, Teachers, E-learning, Parents
  • Talat Sabbagh Hasanzadeh *, Seyyedeakram Hosseni Pages 42-50

    The world is facing vast changes, these changes are affecting all areas of human life with increasing speed. In this changing world, taking a step towards progress in a way that guarantees the worthy position of Iran as a leading country in the field of scientific revolution, depends more than anything on research, research and development. Realizing this necessity, the present study was conducted with the aim of identifying and ranking the factors affecting the development of research culture in elementary students from the perspective of principals and teachers. First, the effective factors on the development of research culture in primary education were identified based on theoretical foundations and previous studies, then the opinions of experts in this field were obtained. In this regard, the research method was used in terms of applied purpose and in terms of survey method and nature. The statistical population of the research is the principals and teachers of primary schools in Sarakhs city. To determine the sample size in this study, the snowball method, which is one of the non-probability sampling methods, was used and 60 principals and teachers participated in the study. Data collection was done in the form of library and field with the help of a researcher-made questionnaire. SPSS and expertchoice software were used to analyze descriptive and analytical information. The results showed that from the perspective of principals and teachers, the teacher is the most important factor in creating and developing a culture of research in primary education.

    Keywords: research culture, Ranking, Identification
  • Fereshte Rahimi * Pages 51-62

     This study was conducted to determine the relationship between in-service teacher training and job performance mediated by the professional development of public school teachers in Baharestan region. The purpose of the research is applied. The data is quantitative research. The method and nature of the research is descriptive (correlation) and structural equation modeling. The statistical population includes all teachers of public secondary schools in Baharestan region with 550 people (300 women and 250 men). The sample size was 226 based on Cochran's formula and stratified random sampling method, Pearson correlation coefficient and structural equation modeling (SEM) were used to analyze the data. The results showed: 1- There is a relationship between in-service satisfaction training and teachers' job performance. 2- There is a relationship between in-service satisfaction training and teacher professional development. 3- Professional development has a mediating role in the relationship between in-service training satisfaction and teachers' job performance. 4- Among the components of professional development, the component of classroom management has a mediating role in the relationship between satisfaction with in-service training and job performance of teachers and other components of professional development (educational ICT, curriculum planning, ability to communicate with students) in relation to satisfaction with education. In service and job performance, teachers do not have a mediating role. 5- There is a relationship between satisfaction with in-service training of teachers and job performance mediated by teachers' professional development.

    Keywords: In-service training, job performance, Professional Development, Teachers
  • Fatemeh Rostami *, Hasan Malaki, Mostafa Ghaderi Pages 63-74

    The aim of this study was to combine the phenomenology of religious education curriculum with experimental sciences. This research was conducted qualitatively with a phenomenological approach. The statistical population of this study was the designers and specialists of curriculum planning and theology, as well as teachers with master's and doctoral degrees. Participants in this study were selected by purposive sampling method of 15 people to reach the theoretical saturation point. Data were collected using semi-structured interviews. The purpose of selecting these individuals was their experience and inclusion in the text of the integrated curriculum. After data collection and data analysis, a concept map of data analysis was presented. The data were analyzed based on content analysis. The results of data analysis were classified into 3 organizing themes: 1) explaining the content areas of the integration, 2) how to formulate the objectives, and 3) how to conduct the integrated evaluation.

    Keywords: Phenomenology, integration, Curriculum, religious education, Experimental Sciences
  • Bahram Zinati, Mostafa Ghaderi *, Hasan Malaki Pages 75-84

    The aim of this study was to identify strategies to improve teachers' experiences in the face of curriculum change. The data of this study were collected by phenomenological method, which is a qualitative approach, in the form of observational and semi-structured interviews. In the interview section, 20 primary and secondary school teachers (first and second period) of Nazarabad city in Alborz province, who were selected by purposive sampling, were used. After data collection and analysis, which was done through open, axial and selective coding, a concept map of data analysis was presented. The results of data analysis of this research were expressed in 3 main categories, which also include sub-categories, which are: 1) knowledge-skills change support (knowledge courses, teaching-learning packages), 2) strengthening the role of teachers In change (teacher competence in institutionalizing change, teacher interest and motivation, teacher participation) and 3) Improving the teaching-learning environment commensurate with change (density of learners in the classroom, architectural fit of learning space with change).

    Keywords: change, Teachers, teachers', Experiences, Curriculum
  • Sanaz Soofi *, Mansoureh Aligholi Pages 85-94

     This study was conducted with the aim of determining the promotion of the website three times in increasing the international impact and revenue in the ophthalmology hospital between Tehran. The purpose of the research, its application and the method of doing it describe the type of budget survey. The statistical population completely controls the research and creates the administrative staff of Bina Ophthalmology Hospital in 2020, whose number is 180 people. The sample size was estimated using the Cochran's formula of 123 people. The sampling method was simple random visualization. Data collection tool was a researcher-made questionnaire on a 5-point Likert scale with a reliability coefficient of 0.83. Experiments and data analysis were performed to aid in one-group K-S and t-tests. The results showed that there is an increase in content, user interface, work experience design, download speed, smooth translation of translated text, communication system of the trilingual website, in the international and hospital level.

    Keywords: website, International Health, Revenue, Hospital, Health tourism