فهرست مطالب

نشریه مطالعات جامعه شناسی
سال هشتم شماره 2 (پیاپی 27، تابستان 1394)

  • تاریخ انتشار: 1394/04/01
  • تعداد عناوین: 8
|
  • روشن سلیمان زاده، فیروز راد * صفحات 7-23

    اخلاق حرفه ای و فرهنگ سازمانی یکی ازمسایل اساسی همه جوامع بشری و از مهم ترین عوامل درموفقیت یک سازمان است. مفهوم اخلاق حرفه ای و رابطه آن با فرهنگ سازمانی، درسازمان ها از جمله محورهای کلیدی است که امروزه مورد بحث و بررسی اندیشمندان در رشته های مختلف از جمله در  جامعه شناسی سازمان ها قرار گرفته است، این پژوهش با هدف تعیین رابطه میزان پای بندی به اخلاق حرفه ای با سطح فرهنگ سازمانی در بین کارکنان اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان غربی در سال (1393-94) با استفاده از روش تحقیق پیمایشی و توصیفی- همبستگی صورت گرفت. جامعه آماری این پژوهش شامل کلیه کارکنان فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان غربی (135 نفر) می باشد. برای جمع آوری اطلاعات مورد نیاز از دو پرسشنامه استاندارد اخلاق حرفه ای مدل کادوزیر(2002) و فرهنگ سازمانی مدل استیفن رابینز(1997) با طیف لیکرت استفاده شد ، هر دو پرسشنامه از اعتبار و پایایی لازم برخوردار بودند و پایایی آن ها به ترتیب 84 /0 و 89/0 بود. پس از جمع آوری اطلاعات جهت تجزیه و تحلیل داده ها از طریق نرم افزار SPSS و آزمون فرضیه های تحقیق با استفاده از سه تکنیک آماری ضریب همبستگی پیرسون، آزمون t-test و تحلیل واریانس انجام گرفت. نتایج حاصل از آزمون فرضیه ها نشان داد که رابطه مثبتی بین دو متغیر اخلاق حرفه ای و فرهنگ سازمانی وجود دارد، به این معنا که با افزایش میزان پای بندی به اخلاق حرفه ای کارکنان در سازمان، سطح فرهنگ سازمانی آن ها نیز افزایش می یابد، به طور کلی می توان نتیجه گرفت اخلاق حرفه ای کارکنان با میانگین نمره کل 05/65 از میانگین مورد انتظار 48، در حد بالایی بوده است، هم چنین فرهنگ سازمانی کارکنان با میانگین نمره کل 18/118 از میانگین مورد انتظار 111، در حد متوسط بوده است.

    کلیدواژگان: اخلاق حرفه ای، فرهنگ سازمانی و کارکنان فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان غربی
  • ماریا جعفرزاده، محمود علمی * صفحات 25-40

    این مطالعه باهدف مطالعه رابطه بین دین داری و سبک زندگی دربین شهروندان شهر شاهین دژ پرداخته است. جامعه آماری تحقیق جمعیت شهروندان شهر شاهین دژ (شهروندان بالای 15 سال) به تعداد 29000 نفر می باشد. طبق فرمول کوکران نمونه آماری تحقیق 379 نفر محاسبه شدکه با روش تصادفی چند مرحله ای انتخاب شدند. ابزار مورد مطالعه در این تحقیق پرسشنامه بود که ابتدا پس از تامین اعتبار و پایایی آن به شهروندان شهر شاهین دژ داده شد تا به آن ها پاسخ دهند. پایایی پرسشنامه ضریب بالایی (828/0) را جهت ادامه مطالعه نشان داد، پس از تجزیه و تحلیل پرسشنامه ها و آزمون فرضیات که به دو روش آمار توصیفی و استنباطی انجام شد نتایج زیر حاصل گردید: بین متغیرهای مدیریت بدن، روابط بین شخصی، هنجارهای مصرف، سطح تحصیلات و سن، و میزان دین داری شهروندان شهر شاهین دژ رابطه معناداری وجود داشت و اما بین متغیر تاهل شهروندان و میزان دین داری آن ها تفاوت معنادار وجود داشت.

    کلیدواژگان: دین داری، سبک زندگی و شهروندان شهر شاهین دژ
  • پویان احیایی*، مرتضی مبارک بخشایش صفحات 41-62

    انقلاب ارتباطات و جهانی شدن درعصر حاضر تاثیرات شگرفی را در ابعاد گوناگون زندگی انسان ها گذاشته است که از مهم ترین آن ها می توان به تاثیرات اینترنت و شبکه های اجتماعی مجازی بر هویت ها اشاره کرد. رسانه های نوین و در راس آن ها شبکه جهانی اینترنت با دگرگونی در مفاهیم زمان و مکان، تغییر در اشکال نوین ارتباطی و ایجاد مراجع نوین هویت، موجب پیدایش ذهنیت های ناپایدار و هویت های تازه شده است. بدین جهت در پژوهش حاضر درصددیم تا به بررسی تاثیر شبکه اجتماعی فیس بوک بر هویت جنسیتی جوانان بپردازیم. مقاله حاضر به صورت پیمایشی و با استفاده از پرسشنامه اینترنتی محقق ساخته در بین دانشجویان کاربر شبکه اجتماعی فیس بوک دانشگاه تبریز درسال تحصیلی 1392-93 صورت گرفته است. یافته های پژوهش، حاکی ازآن است که هویت جنسیتی کاربران، تحت تاثیر عضویت در فیس بوک قرار دارد. استفاده زیاد و مداوم از فیس بوک می تواند جریان هویت یابی جنسیتی را با اختلال رو به رو کند، از دیگر یافته های پژوهش این است که بین جنس و استفاده از شبکه اجتماعی فیس بوک رابطه ای معنادار وجود دارد.

    کلیدواژگان: شبکه های اجتماعی مجازی، فیس بوک، هویت و هویت جنسیتی
  • سیروس فخرایی*، مهناز پورتقی صفحات 63-80

    پژوهش حاضر به بررسی جامعه شناختی عوامل مرتبط با ازدواج دیررس در بین جوانان ازدواج کرده بالای 30 سال شهربناب می پردازد. برای چارچوب نظری تحقیق ازمدل کارکردگرایی- ساختاری پارسونز، تیوری رابرت کی مرتن، تیوری ویلیام گود، شلسکی، گرانسهایم، تامپسون، گیدنز و تیوری ماکس هورکهایمر استفاده شده است. روش پژوهش از نوع پیمایشی بوده و جامعه آماری تحقیق، جوانان ازدواج کرده بالای 30 سال (بین 30 تا 39 سال) شهر بناب است که تعدادشان (966) نفر می باشد، با استفاده از فرمول کوکران حجم نمونه به دست آمده از جامعه آماری (197) نفر می باشد و روش نمونه گیری به صورت نمونه گیری تصادفی سیستماتیک بوده است. نتایج به دست آمده از تحقیق حاکی از آن است که بین میزان تمایل به ادامه تحصیل، میزان مشکل پسندی جوانان، میزان تمایل به اشتغال جوانان دختر، میزان احساس مشکل اشتغال جوانان پسر و میزان تمایل به داشتن زندگی مجردی با دیررسی ازدواج جوانان رابطه معناداری وجود داشته است. رابطه متغیرهای پایگاه اقتصادی-اجتماعی، میزان اعتماد جوانان مجرد نسبت به یکدیگر و سخت گیری در ازدواج جوانان از سوی خانواده با دیررسی ازدواج جوانان معنادار نبوده است.

    کلیدواژگان: دیررسی ازدواج، خانواده، جوانان، پایگاه اقتصادی- اجتماعی و ادامه تحصیل
  • بررسی رابطه عوامل اجتماعی و فرهنگی با معیارهای انتخاب رشته تحصیلی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز
    ندا تاج روشن، مجید ظروفی صفحات 81-97
    هدف کلی این تحقیق، بررسی رابطه عوامل اجتماعی و فرهنگی با معیارهای انتخاب رشته تحصیلی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحدتبریز بود. تحقیق حاضر به لحاظ ماهیت و محتوای کاری، توصیفی و از نوع پیمایشی است، از طرفی این پژوهش از نظر هدف، کاربردی است که به صورت میدانی اجرا شده است. جامعه آماری شامل کلیه دانشجویان مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز می باشدکه در سال تحصیلی 94-1393 برابر 25947 تعداد است، آن نبه منظور تعیین حجم نمونه از فرمول کوکران استفاده شد، با درجه دقت 5 درصد و سطح اطمینان 95 درصد حجم نمونه برابر 379 نفر به دست آمد. جهت تعیین نمونه ها و مراجعه به آن ها، از روش نمونه گیری طبقه ای تصادفی استفاده شد. برای جمع آوری اطلاعات مربوط به آزمون فرضیه ها، از پرسشنامه محقق ساخته استفاده شده است. پرسشنامه شامل 45 گویه است که بر پایه مقیاس شش رتبه ای لیکرت تنظیم شده است. جهت بررسی پایایی پرسشنامه ها، از آلفای کرونباخ استفاده شد، پس از تعیین روایی و اعتبار ابزار اندازه گیری تحقیق، پرسشنامه ها در بین نمونه تحقیق توزیع و جمع آوری شد. برای آزمون فرضیه های تحقیق از همبستگی پیرسون، آزمون t مستقل و تحلیل واریانس یک طرفه استفاده گردید. نتایج نشان داد که بین میزان مدرک گرایی با معیار درآمد و بازار کار انتخاب رشته تحصیلی رابطه مثبت معنی داری وجود دارد و هم چنین بین میزان تشویق دیگران و سرمایه فرهنگی با معیار علاقه شخصی، پرستیژ اجتماعی، درآمد و بازار کار انتخاب رشته تحصیلی رابطه مثبت معنی داری وجود دارد.
    کلیدواژگان: علاقه شخصی، پرستیژ اجتماعی، رشته تحصیلی، مدرک گرایی و سرمایه فرهنگی
  • حمیدرضا یارمحمدی، حاجی محمد احمدی * صفحات 99-118

    این پژوهش با عنوان مطالعه جهت گیری و نحوه پوشش اخبار در سایت های ایرنا، بی. بی. سی فارسی و صدای آمریکا در رابطه با بحران داعش به بررسی تطبیقی ساختار و نحوه پوشش اخبار مربوط در ایران در تارنمای های ایران، بی. بی. سی فارسی و صدای آمریکای فارسی، می پردازد. این پژوهش به روش تحلیلی- توصیفی و به شیوه تحلیل محتوا، صورت گرفته و داده های آن به شیوه کتابخانه ای و مطالعه و بررسی اسناد و مدارک موجود هم چنین بررسی و تحلیل محتوای سایت های خبرگزاری های مورد مطالعه بوده که نوع ساختار و نحوه پوشش اخبار در سه تارنمای ایرنا، بی. بی. سی فارسی و صدای فارسی آمریکا با هم تفاوت دارند. هر سه تارنما عنصر "که"و ارزش خبری"شهرت" را با برجستگی خاصی مورد تاکید قرار داده اند که این موضوع، نشان دهنده شخص گرا بودن و جهت گیری گفتمانی آن هاست. نهایتا چنین نتیجه گرفته شد که بیشتر اخبار انتشار یافته در این سه تارنما "غیرتولیدی" است که از این منظر، سهم ایرنا از دو تارنمای دیگر بیشتر است. از نظر موضوعی، موضوع مقاومت گروه داعش و به کاربردن گروه های جهادی و سعی در اسلامی جلوه دادن و معرفی فلسفه حکومتی داعش به عنوان فلسفه حکومت اسلامی و عدم اشاره به ماهیت تروریستی این گروه، کانون توجه اصلی سه تارنمای مورد مطالعه بوده است. تاکید تارنمای ایرنا و صدای آمریکا بیشتر بر "سخت خبر"و  بی. بی. سی بیشتر به "نرم خبر" یا انعکاس رویداد همراه با اطلاعات تکمیلی  بوده است. ازمیان امکانات تعاملی و چند رسانه ای مورد استفاده در تارنماهای خبری، بیشترین استفاده از "عکس" بوده است. اما برخلاف ایرنا، بی. بی. سی و صدای آمریکا از ایمیل و پیوند با موضوعات و سایت های مرتبط نیز استفاده زیادی کرده اند.

    کلیدواژگان: اخبار، ایران، تارنماهای خبری، ایرنا، بی. بی. سی، صدای آمریکا و تحلیل محتوا
  • وحیده ترزمی نژاد، راضیه سفیدگر صفحات 119-135

    هدف پژوهش حاضر، مطالعه رابطه بین نوع (ژانر) و میزان تماشای سریال های ترکی زبان اصلی ماهواره و سبک زندگی می باشد. روش پژوهش، پیمایشی ازنوع تحلیلی است. جامعه آماری این پژوهش، دانشجویان دختر دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه در نیمسال اول تحصیلی 95- 1394 می باشد که حجم نمونه آن با استفاده از فرمول کوکران، تعداد 362 نفر تعیین شده، ابزار گردآوری اطلاعات، پرسشنامه است که بر اساس چهارچوب نظری توسط محقق طراحی شده است. داده ها از طریق نرم افزار spss تجزیه و تحلیل شده اند. چارچوب نظری تحقیق برمبنای نظریات "تاثیر پذیری مخاطب از رسانه" هم چون نظریه کاشت، نظریه وابستگی مخاطب، نظریه انتظارات اجتماعی و نظریات سبک زندگی بوردیو و گیدنز استوار است. یافته های پژوهش نشان داد، به طور کل اکثریت دختران پاسخگو (4/56 درصد) ادعا داشته اند، میزان تاثیرگذاری سریال های ترکی زبان بر سبک زندگی شان درحد کم می باشد. هم چنین مهم ترین نتایج حاکی ازآن است که بین میزان تماشای سریال های ترکی زبان اصلی و سبک زندگی آن ها رابطه معناداری وجود دارد و بین نوع سریال های ترکی زبان اصلی و سبک زندگی، سبک گذراندن اوقات فراغت، نحوه پوشش (مدگرایی)، روابط میان فردی و گرایش های مذهبی دانشجویان رابطه وجود دارد و بین نوع سریال های ترکی زبان اصلی و میزان مصرف - گرایی دانشجویان دختر مجرد رابطه معناداری وجود ندارد.

    کلیدواژگان: سبک زندگی، سریال های ترکی زبان، نوع سریال، میزان تماشا، دختران مجرد دانشجو و ارومیه
  • مهسا ویسی، ندا سلیمانی * صفحات 137-154

    هدف این مطالعه تعیین عوامل اولویت بندی استفاده از رسانه ها جهت آگاهی از برندهای صنعت بیمه است. این تحقیق ازنظر هدف یک تحقیق کاربردی است که در به صورت پیمایشی انجام شده است. درمرحله نخست که برای شناسایی شاخص ها صورت گرفته است جامعه آماری تحقیق متشکل از بیمه گذاران شرکت - های بیمه شهر تهران بوده و درگام دوم که برای تعیین اولویت عناصر صورت گرفته ازدیدگاه خبرگان استفاده شده است. تحلیل عاملی تاییدی مرتبه دوم نشان می دهد مقیاس سنجش طراحی شده برای آگاهی از برندهای صنعت بیمه از اعتبار لازم برخوردار است. معیار میزان مصرف رسانه با وزن نرمال 164/0 از بیشترین اولویت برخوردار است. معیار به روز بودن رسانه با وزن نرمال 140/0 در اولویت دوم قرار دارد. معیار میزان جلب اطمینان با وزن نرمال 121/0 در اولویت سوم قرار دارد. توانایی انتقال مطلب با وزن 119/0 در اولویت بعدی قرار دارد. محتوای پیام و متمایز بودن رسانه در اولویت های بعدی قرار دارند. از این اوزان برای تعیین بهترین رسانه با تکنیک ارزیابی مجموع نسبت ها استفاده شده است. هفت رسانه شامل تبلیغات تلویزیونی، رادیو، بیلبوردهای سطح شهر، روزنامه و مجلات، اینترنت، دوستان و آشنایان بر اساس 28 شاخص فوق ارزیابی شده است. در نهایت مشخص شده است دوستان و آشنایان (شبکه های اجتماعی و تبلیغات دهان به دهان) با وزن 998/0 از بیشترین اولویت برخوردار است. تبلیغات تلویزیونی در جایگاه دوم قرار دارد و فضای مجازی و اینترنت در اولویت سوم است.

    کلیدواژگان: آگاهی از برند، صنعت بیمه، میزان مصرف و در دسترس بودن رسانه، متمایز بودن رسانه، محتوای پیام رسانه
|
  • Roshan Soleymanzadeh, Firouz Rad * Pages 7-23

    Professional ethics and organizational culture is one of the fundamental problems of all human societies. The concept of professional ethics and its relationship with organizational culture is one of the key topics discussed today by scholars in various fields such as sociology of organizations. This study aimed to determine the relationship between the level of adherence to professional ethics with the organizational culture among the employees of the Department of Culture and Islamic Ershad of West Azerbaijan(2014-2015),using survey and descriptive-correlative method.  Statistical population includes all employees in West Azerbaijan Culture and Islamic Ershad (135). To collect the required information two questionnaires of “professional ethics of Kadvazier model” and “organizational culture model of Stephen Robbins” was used based on Likert scale. The validity and reliability of the questionnaires were ×/84 &×/89 respectively. The collected data were analyzed by SPSS software and the hypotheses tested using two techniques of coefficient correlation and variance analysis. The results showed that, there is a positive relationship between organizational culture and professional ethics. This means that by increasing the professional ethics of employees in organizations, organizational culture increase in general. It can be concluded that, the employees professional ethics with an average of 65.05 from expected average of 48 is in high level and their organizational culture with an average of 118.18 from expected average of 111is in medium.

    Keywords: Professional Ethics, Organizational Culture, West Azerbaijan Culture, Islamic Ershad employees
  • Maria Jafarzadeh, Mahmood Elmi * Pages 25-40

    This study was aimed to investigate the relationship between the religiosity and the lifestyle among Shahindej citizens. The population the study was 29000 citizens has been from whom 379 individuals (over15 years old) were selected by Cochran formula and multistage random sampling. A standardized questionnairewas distributed among the population of the sample. The constancy of the questionnaire showed a high coefficient for continuing of the study. By analyzing the questionnaire and examining the hypothesis in a descriptive statistic and comprehensive way the following results were obtained: There is a meaningful relationship between the variables of body management, interpersonal communications, norms of consumption, education level, age and the degree of religiosity of Shahindej citizens. And there is also a meaningful difference between the variables of the citizens’ married life and the degree of their religiosity.

    Keywords: religiosity, lifestyle, Shahindej citizens
  • Pouyan Ehyayi *, Morteza Mobarak Bakhshayesh Pages 41-62

    The communications revolution and globalization in present era have had a big impact on different aspects of human life of which the impact of internet and social networks on identities is the most important. New media especially internet with the change in the concepts of time and space, change in the new forms of communication and introducing new identity references cause to the emergence of new identities and unstable mentalities. In this paper the between the impact of Facebook on youngers’ identity has been considered. It is a survey and the data gathered using a researcher-made questionnaire among Facebook users in Tabriz University in 92-93 educational years. The results show that, the users’ gender identity is affected by the membership in the Facebook. High and persistent use of Facebook can cause to gender identification disorder. Also, there is a meaningful relationship between gender and the use of Facebook.

    Keywords: Virtual social networks, Facebook, identity, gender identity
  • Sirous Fakhrayi*, Mahnaz Pourtaghi Pages 63-80

    The present study investigates the sociological factors associated with married young people’s delayed marriage over 30 years old, in Bonab. The theoretical framework of the study is Parsons’ structural functionalism model, Robert king Merton’s theory, William Goode’ theory, Schelsky, Granshaym, Thompson, Giddens and Max Horkheimer theory. The method of the study is survey and statistical Society of it, is married young people over 30 years(between 30-39 years) old in Bonab who were 996.Using Cochran formula and systematic random sampling method, the sample size obtained are 197 people. The results show that, there is a meaningful relationship between variables such as willingness to further education, fastidious, tendency for female youth employment, employment problem of young male feeling and the desire to have a single life with delayed marriage. Also, there isn’t a meaningful relationship between socio-economic bases, the youth trust towards each other and the rigor of marriage in the family with delayed marriage.

    Keywords: delayed marriage, Family, Youth, social-economic status, education continuance
  • The relationship between social and cultural factors with the selection of field of study criteria among Islamic Azad University students
    Neda Taj Rooshan, Majid Zourofi Pages 81-97
    The purpose of this study is the examination of the relationship between social and cultural factors with the selection of field of study criteria among Islamic Azad University of Tabriz students.The nature and content work of this study is survey and descriptive and the purpose of the study if applied. The population of the study is all MA and BA students in Islamic Azad University of Tabriz in 93-94 educational years (25947) of whom 379 were selected as the sample of the study using Cochran formula and stratified random sampling method. A researcher-made questionnaire was used to gather data which is based on Likert scale. In order to test the hypothesis, Pearson correlation, T tests and one way AN OVA were used. The results show that, there is a meaningful relationship between academic credentials orientation and income and labor market. Also, there is a meaningful relationship between others’ encourage and cultural capital with personal interest, social prestige, income and labor market.
    Keywords: personal interest, social prestige, university major, academic credentials orientation, Cultural capital
  • Hamid Reza Yarmohammadi, Haji Mohammad Ahmadi * Pages 99-118

    This research studies the structure and news coverage of Daesh comparatively in Iran in IRNA, Persian BBC and VOA websites. This is an analytical–descriptive method and the data were collected by studying the available documents and analyzing the contents of the mentioned news sites and are presented in descriptive tables. The structure and the way of news coverage in these websites are different. These websites highlights the element “that” and the news value of “the fame” and this demonstrate their subject orientation and discourse orientation. Finally it is concluded that most of the news in these websites are non-productive and from this respect IRNA’s contribution is more than the two other websites. From the subjective point of view, the resistance of Daesh, the use of Jihadi groups and trying to present them Islamic and introducing Daesh as Islamic government and not mentioning their terrorist nature, is the focus of these websites. IRNA and VOA emphasizes on hard news and BBC emphasizes on soft news or reflecting an event with its further information.Among interactive features and multimedia used in these websites, image is used mostly. On the contrary to IRNA, BBC and VOA used email and links to related subjects and sites very much.

    Keywords: News, Iran, news websites, BBC, VOA, Content Analysis
  • Vahideh T Arzami Nejhad, Razieh Sefidgar Pages 119-135

    This study aims to investigate the relationship between type (genre) and amount of watching Turkish series and female students’ lifestyle. The method of this study is survey. The population of this study consists of female students in Islamic Azad University of Uremia in the first semester of 94-95 educational year. The volume of the sample is determined by Cochran formula as 362 and this is done through random sampling method. The data was collected by a researcher-made questionnaire which was analyzed by SPSS software. The theoretical framework of research is based on the views of "the influence of media" such as “cultivation” theory, “media dependency” theory, “social expectations” theory and theory of lifestyle by Giddens and Bourdieu. According to the results, the majority of female respondents (56/4 %) claim that the effect of the Satellite Turkish language series on their lifestyle is low. The most important results also show that: There is a significant relationship between amount of watching Turkish series and also, there is a significant relationship between amount of watching the Turkish series and way of spending leisure, how to dress (fashion), interpersonal relationships, religious attitude. There is no significant relationship between amount of watching Turkish series and level of consumerism.

    Keywords: lifestyle, Turkish language series, genre, amount of watching, the female single students, Uremia
  • Mahsa Veisi, Neda Suleimani Pages 137-154

    This study aimed to evaluate the prioritization of media use for brand awareness in the insurance industry. Regarding the purpose of the study, it was an applied and survey research.At the first phase of the study to identify the criteria, the study population was consisted of the insurers of the insurance companies of Tehran, and at the second phase, the experts' views were used to prioritize the criteria. The results of the pair-wise comparison of the main criteria showed that the media consumption (0.164) was in the first priority. The updated media (0.140) was in the second priority. The assurance (0.121) was in the third priority. The ability to transfer content (0.119) was in the fourth priority. The content media and media distinctiveness were in the subsequent priorities. Of these weights, ARAS-G method was used to determine the best media. Seven media including television advertising, radio, and billboards across the city, newspapers and magazines, internet, friends and relatives were evaluated based on the twenty-eight criteria. Finally, it was revealed that friends and relatives (social networks and word of mouth advertising) (0.998) has the highest priority. Television advertising was on the second place and the third priority was cyberspace and internet.

    Keywords: brand awareness, Insurance Industry, media consumption, media availability, media distinctiveness, media content