فهرست مطالب

Teaching English Language - Volume:15 Issue: 36, Summer and Autumn 2021

Teaching English Language
Volume:15 Issue: 36, Summer and Autumn 2021

  • تاریخ انتشار: 1400/09/29
  • تعداد عناوین: 10
|
  • صفحات 1-26

    یافتن راه حل مقابله با تعارض هویتی گام اساسی در شکل گیری هویت معلمان است. از آنجایی که ابزاری برای سنجش راهکارهای غلبه بر هویت تحمیلی وجود ندارد ، ما یک پرسشنامه 18 موردی  را بر اساس پرسشنامه هویت تحمیلی معتبر که قبلا اعتبارسنجی وتهیه کرده بودیم، ساختیم. این پرسشنامه  شامل چهار گزینه در مورد غلبه بر هویت تحمیلی است که چهار وضعیت هویت معلمان، یعنی نافرمان، مطیع، سازگار، و دورو را بررسی  کرده است. تحلیل داده های جمع آوری شده از 42 معلم زبان انگلیسی  از طریق پرسشنامه نشان دهنده انواع غالب در وضعیت معلمان در مواجهه با موارد تحمیلی مدیران، ناظران آموزشی و زبان آموزان به عنوان سه منبع تحمیل هویت است. اغلب معلمان در مواجهه با تحمیل هویتی مدیران موسسه، شخصیت سازگار را از خود نشان می دهند، به جز زمانی که مدیران به جای آن که توانایی های حرفه ای معلمان را در نظر بگیرند، بر اساس نگرشهای شخصی خود با معلمان رفتار می کنند. معلمان برای این که از عهده تحمیل ناظران آموزشی برآیند، تمایل دارند که بیشتر مطیع یا سازگار باشند. در مورد تحمیل زبان آموز محور، معلمان راهکارهای نافرمانی، ناسازگاری و بعضا سازش با محیط را برای حل بیشتر این تحمیل ها برگزیده اند. یافته ها نشان می دهد که چگونه می توان هویت را تحمیل کرد، تغییر داد و یا حتی آن را مدیریت کرد. مدیران، ناظران آموزشی و معلمان زبان انگلیسی باید در نظر بگیرند که چگونه حل تعارض هویتی می تواند به محیطی  مطلوب برای آموزش منجر شود.

    کلیدواژگان: معلمان زبان، هویت، هویت تحمیلی، راهکارهای غلبه
  • صفحات 27-59
    این مطالعه به بررسی درک کتابداران ضمن خدمت، اساتید و دانشجویان علوم کتابداری و اطلاع رسانی در مورد نیازهای زبان  انگلیسی کتابداران و دانشجویان می پردازد. از طریق 60 مصاحبه نیمه ساختاریافته در مرحله اول محقق توانست نیازهای انگلیسی کتابداران، اساتید و دانشجویان را درک کند. نتایج مرحله اول منجر به تهیه پرسشنامه ای شد که میان 198 دانشجوی کارشناسی LIS در دانشگاه های تهران توزیع شد تا مشخص شود آیا نیازهای شناسایی شده از طریق برنامه های درسی پوشش داده شده است یا خیر. نتایج مصاحبه ها نشان داد که کتابداران برای موفقیت در حرفه خود به مهارتهای انگلیسی مانند صحبت کردن، گوش دادن، خواندن و نوشتن نیاز دارند. با این حال، داده های جمع آوری شده از پرسشنامه ها نشان داد که مهارت های مذکور کاملا در برنامه درسی دانشجویان نادیده گرفته شده اند. با توجه به نتایج تحقیق، یک برنامه درسی مناسب باید شامل مفاهیم جدید در مورد زبان انگلیسی تخصصی و همچنین بخشهایی باشد که در آن بتوان چهار مهارت زبان انگلیسی را که نمونه هایی از آن شامل ارایه خدمات کتابخانه به زبان انگلیسی، نامه نگاری رسمی، ترجمه، نت برداری، خلاصه نویسی، کارکردن با بانکهای اطلاعاتی و جستجو در اینترنت می باشد را تمرین کرد. بیشتر دانشجویان تمایل داشتند که در کلاسهای زبان تخصصی انگلیسی صحبت کنند و عدم استفاده از مهارتهای زبان را مهمترین دلیل عدم کسب نتایج رضایت بخش در کلاسهای EAP  عنوان کردند. مصاحبه با شرکت کنندگان منابع اطلاعاتی ارزشمندی است که می تواند به طراحان کتابهای درسی کمک کند تا تغییرات لازم را در کتابهای EAP  ایجاد کنند.
    کلیدواژگان: انگلیسی برای اهداف دانشگاهی، کتابداری و اطلاع رسانی، کتابداران، نیازسنجی
  • صفحات 61-93
    استفاده از تکنیکهای ارزشیابی صرفا نتیجه-محوردرمدارس دولتی ایران یادگیرندگان زبان انگلیسی را با مشکلات متمادی وبی پایان در درک متون خوانداری وکاربرد موثرواژگان و همچنین در ارتباط با دیگران و درک متون نوشتاری مواجه ساخته است.بنا بر این هدف این تحقیق این بود که آیاارزشیابی سوالات تعاملی، مهارت خواندن درک مفاهیم و یادگیری واژگان را در دانش آموزان زبان آموز ایرانی بهبود می دهد یا نه ؟ این مطالعه تلاش کرده است تاثیر اجرای ارزشیابی مستمر سوالات تعاملی برخواندن درک مفاهیم و یادگیری واژگان را بررسی و تحلیل نماید. جامعه آماری48نفری تحقیق حاضرازمیان 60 دانش آموز مذکرو سطح متوسط دبیرستانی با برگزاری آزمون انگلیسی کمبریج ازروی عملکرد آنها انتخاب شدند. این دانش آموزان که توسط مسیولین مدرسه در دو کلاس متفاوت گرفته بودند بطور تصادفی به عنوان گروه آزمایش و کنترل هر کدام با 24 دانش آموزانتخاب شدند.. برای گروه آزمایش تکنیک ارزشیابی سوالات تعاملی به کارگرفته شد ولی برای گروه کنترل از ارزشیابی نتیجه- محور استفاده شد. ازهر دو گروه 8 هفته ارزشیابی به عمل آمد و نمرات پیش آزمون و پس آزمون به دست آمده با استفاده از نرم افزارآنووای یک طرفه مقایسه و تحلیل شدند. نتایج نشان دادند که گروه آزمایش عملکرد بهتری نسبت به گروه کنترل داشتند که موید تاثیر تسهیل کننده ارزشیابی فرآیند محور- سوالات تعاملی در بهبود مهارت خواندن درک مفاهیم و یادگیری واژگان بود. نتایج این پژوهش ممکن است برای معلمین و نظریه پردازان آموزش زبان انگلیسی سودمند باشد. بویژه نتایج این تحقیق ممکن است به محققین دیگر درانجام تحقیق درباره بکارگیری استراتژی های متفاوت ارزشیابی مستمر در آموزش مهارتهای زبان دوم کمک کند .
    کلیدواژگان: بازخورد، تعامل، ساختارگرایی، سوال-گزارش، تعلیم
  • صفحات 95-126

    رویه های ارزیابی پویا (DA) مبتنی بر نظریه اجتماعی فرهنگی ذهن ویگوتسکی، ارزیابی و آموزش را در یک فعالیت واحد ادغام می کند. میانجیگری به عنوان مفهوم اصلی DA به عنوان کمک و بازخورد ارایه شده توسط میانجی به فراگیران در حین درگیر شدن در فرآیند ارزیابی تعریف می شود. این مطالعه با هدف پرداختن به تاثیر آموزش DA بر حرکات مدیتیشن میانجی های دانش آموز در رابطه با تکلیف دقت نوشتن در گروه های کوچک در کلاس درس زبان انگلیسی انجام شد. در این مطالعه از طرح مطالعه موردی چندگانه استفاده شد. پنج دانش آموز تحت آموزش DA قرار گرفتند که در طی آن توسط یک معلم میانجی در یک کلاس بزرگ DA قرار گرفتند و پس از آن زیربنای نظری اولیه DA و همچنین تمرین و بحث DA ساختگی قرار گرفتند. داده ها از طریق سوابق ویدیویی کارگاه های آموزشی DA و جلسات ارزیابی پویا گروهی جمع آوری شد. علاوه بر این، یادآوری تحریک شده برای کمک به میانجی های دانش آموزی برای تامل در تعاملات مورد استفاده قرار گرفت. برای تجزیه و تحلیل داده ها از قسمت های مربوط به زبان استفاده شد. یافته ها نشان داد که آموزش DA منجر به تغییرات کمی و کیفی در حرکات مدیتیشن میانجی های دانش آموز می شود، که مستلزم ادغام گروه کوچک DA به عنوان مکمل ضروری برای DA کلاس بزرگ و رویکردهای یادگیرنده محور برای تدریس و ارزشیابی در کلاس های درس زبان انگلیسی است.

    کلیدواژگان: آموزش DA، GDA، حرکات میانجی، دقت نوشتن
  • صفحات 127-154
    به مجرد ظهور محیط های یادگیری ترکیبی و معکوس در سیستم آموزشی ، محققین یادگیری زبان دوم مشتاق بررسی و مطالعه اثر این محیط های یادگیری و یا استراتژی های تدریس جدید بر ابعاد مختلف یادگیری زبان شده اند . در نتیجه مطالعه حاضر اثر استراتژی های تدریس ترکیبی و معکوس بر مهارت سطحی خوانی (skimming skill)  ، یادگیری لغت و حفظ بلند مدت لغت زبان آموزان بررسی و مطالعه شده است . علاوه بر این ، مطالعه حاضر نتیجه و اثر بخشی استراتژی های تدریس ترکیبی و معکوس را با یکدیگر مقایسه نموده  است . به عنوان گام نخست ، 90 زبان آموز همسان در سطح متوسط زبان به صورت تصادفی انتخاب شده و به سه گروه برابر که شامل دو گروه آزمایشی و یک گروه کنترل می شدند تقسیم شدند .  به عنوان گام دوم پیش آزمون های خواندن و لغت اجرا شدند . سومین گام اجرای جلسات آموزشی بود ، گروه کنترل در محیط یادگیری سنتی و از طریق روش های تدریس سنتی آموزش دیدند . گروه آزمایشی ترکیبی در هر دو محیط های سنتی کلاس و یادگیری الکترونیک از طریق هر دو روش تدریس سنتی و یادگیری مشارکتی آموزش دیدند ، در حالی که گروه آزمایشی معکوس در محیط یادگیری الکترونیک از طریق روش یادگیری مشارکتی آموزش دیدند . بعد از تکمیل شدن جلسات آموزشی ، دو پس آزمون که شامل یک تست خواندن و یک تست لغت می شدند اجرا شدند .  جهت ارزیابی حفظ طولانی مدت لغت توسط جامعه آماری ، 27 روز بعد از اجرای پس آزمون ها یک پس آزمون معوقه لغت دیگر اجرا گردید . با توجه به نتایج آنالیز داده ها ، در خصوص هدف اول این مطالعه مشخص گردید که هر دو استراتژی های تدریس ترکیبی و معکوس توانستند بر بهود و پیشرفت مهارت سطحی خوانی (skimming skill)  ، یادگیری و حفظ بلند مدت لغت دانش آموزان اثر مثبتی بگذارند . با عنایت به هدف دوم این مطالعه ، نتایج نشان دادند که در مقایسه بین اثر بخشی دو استراتژی تدریس ، استراتژی تدریس ترکیبی در مقایسه با استراتژی معکوس بر بهبود مهارت سطحی خوانی (skimming skill) ، یادگیری و حفظ بلند مدت دانش آموزان به طور قابل ملاحظه ای اثر بخشی مثبتی داشته است . نتایج  و یافته های مطالعه حاضر می تواند منجر به افزایش آگاهی معلمان و دانش آموزان زبان دوم در خصوص اهمیت و اثر بخشی مثبت استراتژی های تدریس ترکیبی و معکوس و همچنین نظریه طرحواره (Schema Theory) در یادگیری موفق زبان دوم بشود .
    کلیدواژگان: استراتژی تدریس ترکیبی، استراتژی تدریس معکوس - نظریه طرحواره، مهارت سطحی خوانی، یادگیری لغت، حفظ طولانی مدت لغت
  • صفحات 155-171
    مقالات ارسال شده به مجلات ISI-Indexed نظرات مختلفی از داوران همتا دریافت می کنند. این مطالعه به تجزیه و تحلیل تاریخچه متن و همچنین نظرات داوران همتا در مورد 20 مقاله نوشته شده توسط محققین پزشکی ایرانی که در مجلات نمایه شده ISI منتشر شده است می پردازد. این مطالعه با استفاده از طبقه بندی نظرات زبان شناختی مونگرا و وبر (2010)، با هدف بررسی میزان و انواع نظرات زبان شناختی ارایه شده توسط داوران همتا بر روی این دست نوشته ها انجام شد. همچنین تلاش شد تا از طریق مصاحبه های نیمه ساختاریافته دلایل مشکلات زبانی آنها درک شود. نتایج نشان داد که نظرات زبانی کمتری در مقایسه با نظرات محتوایی روی این دست نوشته ها انجام شده است. علاوه بر این، دسته بندی مونگرا و وبر (2010) از نظرات زبانی برای پوشش همه نظرات زبانی در مجموعه ما یافت نشد و یک دسته اضافی برای دسته بندی بهتر موضوعات زبانی استفاده شد. تلاش های شخصی برای ارتقای دانش زبان انگلیسی، حضور در کلاس های مختلف زبان انگلیسی، مشارکت در شبکه های تحقیقاتی دانشگاهی و مهمتر از همه، استفاده گسترده از زبان انگلیسی در برنامه های درسی دانشگاهی محققان از جمله دلایل اساسی محققان برای توسعه دانش انگلیسی خود هستند. مفاهیم برگزاری دوره های انگلیسی برای مقاصد آکادمیک برای محققان پزشکی نیز مورد بحث قرار گرفته است.
    کلیدواژگان: داور همتا، نظرات زبانی، پزشکی، انگلیسی برای مقاصد آکادمیک، مجلات نمایه شده با ISI
  • صفحات 173-200

    این پژوهش جهت بررسی تاثیر بازخورد دیداری شنیداری روی اهمال کاری در نگارش دانشجویان پزشکی صورت گرفته است.نوع این تحقیق کمی بوده و محققان از 50 دانشجوی پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی شیرازکه در آن زمان درس نگارش انگلیسی را داشتند، در دو گروه مجزا شامل 25 دانشجو در هر گروه استفاده کردند. جهت جمع آوری اطلاعات ازروش بازخورد دیداری شنیداری و پرسشنامه اهمال کاری استفاده شد. داده ها به صورت توصیفی و استنتاجی آنالیز گردید. براساس نتایج به دست آمده، دادن بازخورد در نگارش به دانشجویان پزشکی به طور کلی باعث کاهش اهمال کاری در هر دو گروه شد، اما میزان این کاهش در گروهی که بازخورد دیداری شنیداری دریافت کردند، بسیار موثرترو چشمگیرتردر مقایسه با گروه دیگر بود. این پژوهش میتواند به معلمان در به کار گیری روش های جدید و نوآورانه در تدریس جهت بهبود عملکرد دانشجویان و مشارکت فعال آنها در نگارش کمک شایانی کند.

    کلیدواژگان: بازخورد سنتی، بازخورد دیداری شنیداری، عملکرد نگارشی، اهمال کاری اکادمیک
  • صفحات 201-228
    رضایت مندی شغلی معلمان یک عامل حیاتی در تحقق اهداف تعیین شده در یک سیستم آموزشی است.  به نظر می رسد که عوامل مختلفی بر رضایت مندی شغلی معلمان تاثیر می گذارد. این مطالعه قصد دارد بررسی کند که آیا رضایت مندی دبیران زبان انگلیسی ایرانی تحت تاثیر عوامل جنسیت، سطح تحصیلات، تجربه تدریس و محل خدمت می باشد. به این منظور، با استفاده از روش نمونه گیری طبقه ای، نمونه ای شامل 440 دبیر زن و مرد زبان انگلیسی از استان های تهران، لرستان و مرکزی انتخاب شدند. برای جمع آوری داده های مورد نیاز، از شرکت کنندگان خواسته شد پرسشنامه رضایت مندی شغلی معلمان را همراه با اطلاعات فردی (به عنوان مثال، جنسیت، سطح تحصیلات، تجربه تدریس و محل خدمت) تکمیل کنند. برای تجزیه و تحلیل داده های جمع آوری شده از آزمون تی مستقل و آنالیز واریانس یک طرفه استفاده شد. نتایج نشان داد که هیچ تفاوت آماری معنی داری بین شرکت کنندگان زن و مرد در مورد رضایت مندی شغلی آنها وجود ندارد. علاوه بر این، یافته ها نشان داد که شرکت کنندگان با سطوح تحصیلات عالی از رضایت مندی شغلی بالاتری برخوردار بودند. علاوه بر این، نتایج نشان داد که شرکت کنندگانی که تجربه تدریس بیشتری داشتند، احساس رضایت شغلی کمتری از شغل خود داشتند. همچنین، یافته ها نشان داد که شرکت کنندگان شاغل در استان تهران نسبت به معلمان شاغل در استان های لرستان و مرکزی از رضایت مندی شغلی بالاتری برخوردار بودند. مطالعه با پیشنهاد برخی کاربردها برای ذینفعان آموزشی به پایان می رسد.
    کلیدواژگان: رضایت مندی شغلی، جنسیت، سطح تحصیلات، تجربه تدریس، محل خدمت، دبیران زیان انگلیسی ایرانی
  • صفحات 229-264

    معلمان در مقابل چالش ها و انتظارات  محیط آموزشی باید دانش به روزی از سنجش داشته باشند. تعریف ومفهوم سازی از سواد ارزیابی زبان، علی الخصوص شناسایی و تعریف مولفه های اصلی سواد ارزیابی زبان برای معلمان زبان انگلیسی موضوع اصلی مورد بحث است (لوی و اینبار لوری، 2019).   این پژوهش در دو مرحله کیفی وکمی به منظور طراحی واعتبارسنجی مقیاس سنجش سواد زبانی معلمان ایرانی زبان انگلیسی بر مبنای سنجش آشنایی معلمان زبان انگلیسی با اهداف بنیادی سنجش زبان واستفاده از دانش تخصصی سنجش در محیط کلاس انجام شد. در مرحله کیفی، از نظریه داده بنیان به منظور جمع آوری و تجزیه و تحلیل داده ها استفاده شد. در نهایت، 3 مولفه برای الگوی سواد سنجش زبانی برای معلمان زبان انگلیسی ایرانی شناسایی شد: آگاهی از روش های آموزش زبان، اصول ارزیابی و تعبیر و تفسیر، و سیاست و اصول بومی سنجش. در مرحله دوم، به منظور اعتبار سنجی مقیاس، 203 معلم ایرانی زبان انگلیسی با طیف سنی 22 تا 55 سال در این مطالعه شرکت کردند. بر اساس این الگو ، 41 آیتم بر اساس مقیاس لیکرت با اعتبار و پایایی قابل قبول ساخته شد.  با توجه به تایید روش های متفاوت آماری واعتبار سنجی، مقیاس جدید را می توان به عنوان ابزاری ارزشمند به منظور سنجش سواد ارزیابی معلمان ایرانی زبان انگلیسی به شمار آورد

    کلیدواژگان: سواد سنجش زبانی، طراحی و اعتبارسنجی مقیاس، معلمان زبان انگلیسی، مدل سواد سنجش زبانی
  • صفحات 265-297
    تحقیق حاضر در پی بررسی دیدگاه های معلمان زبان انگلیسی درباره تاثیر اجرای اقدام پژوهی بر رشد حرفه ای ایشان است. همچنین، موانع و مشکلاتی که معلمان در طول اجرای اقدام پژوهی با آن مواجهند و ساختارهای حمایتی که برای غلبه بر این موانع مورد نیازند مورد بررسی قرار گرفتند. به منظور اجرای تحقیق، ده معلم زبان در طول یک نیمسال تحصیلی اقدام پژوهی کلاسی را اجرا کردند. داده های کیفی از طریق پرسشنامه، مصاحبه و یادداشت های روزانه معلمان گردآوری شد. نتایج نشان داد که اقدام پژوهی تاثیر مثبتی بر رشد حرفه ای معلمان داشته است. زمینه های تاثیر اقدام پژوهی عبارت بودند از: افزایش آگاهی معلمان از نیازهای فردی شاگردان و نقش خودشان به عنوان معلم، افزایش تفکر عمقی و انتقادی معلمان درباره تدریس خودشان، افزایش اعتماد به نفس حرفه ای، احساس استقلال شغلی، و ایجاد جو مثبت و اثربخش در کلاس درس. موانع و مشکلات تجربه شده توسط شرکت کنندگان عبارت بود از کمبود وقت برای اجرای پروژه های اقدام پژوهی، دانش و مهارت پژوهشی ناکافی و عدم حمایت آموزشگاه ها و نهادها از معلمان پژوهنده. نتیجه گیری می شود که، بر خلاف دوره های فعلی رشد حرفه ای، اقدام پژوهی می تواند به عنوان ابزاری مقرون به صرفه، کارآمد و متناسب با شرایط خاص هر معلم  برای نیل به هدف رشد و پیشرفت حرفه ای به کار گرفته شود. در انتها پیشنهاداتی برای بهبود شرایط اجرای اقدام پژوهی مورد بحث قرار گرفته اند.
    کلیدواژگان: اقدام پژوهی، تدریس انتقادی، دیدگاه های معلمان زبان انگلیسی، تربیت معلم
|
  • Azra Gholamshahi, Minoo Alemi *, Zia Tajeddin Pages 1-26

    Identity conflict resolution is an essential stage in teachers' identity construction.  As there seems to be no tool to measure resolution strategies for overcoming the imposed identity, we developed an 18-item questionnaire based on a previously validated imposed identity questionnaire. It included four options of resolution strategies for coping with imposed identity adopted by four identity configurations of teachers, namely Rebellious, Submissive, Harmonious, and Duplicitous. he analysis of the data which were collected from 42 EFL teachers through the resolution strategies questionnaire indicated the dominant types of configuration the teachers projected in coping with mandates by managers, supervisors, and learners as three sources of imposition. Faced with institute managers' imposition, most teachers manifested a Harmonious identity except when managers treated teachers based on their personal attitudes rather than teachers' professional abilities. To deal with supervisors' imposition, the teachers tended to be mostly Submissive or Harmonious. As to learner-driven imposition, the teachers opted for Rebellious and Harmonious strategies to resolve most of the impositions. The findings indicate how identity may be imposed, changed, and managed. Supervisors, managers, and EFL teachers need to consider how identity conflict resolution can lead to a desirable EFL environment for teaching.

    Keywords: EFL teachers, identity, Imposed Identity, Resolution Strategy
  • Esmaeel Ali Salimi *, Niloofar Nourali Pages 27-59
    This study investigated the perceptions of in-service librarians, EAP professors and Library and Information Science students about the English language needs to find why librarians cannot deliver appropriate English services. Through 60 semi-structured interviews, the researchers perceived the librarians, professors, and students' English needs. The results of the first phase led to development of a Library and Information Science needs questionnaire analysis, which was administered to 198 undergraduate students of Library and Information Science in universities located in Tehran to understand if the identified English needs were covered through the syllabus or not. The results of the interviews showed that librarians need such English skills as speaking, listening, reading and writing to be successful in their profession. Nonetheless, the data collected from the questionnaires revealed that practicing skills are totally neglected in the Library and Information Science syllabus. A proper syllabus should include the new concepts on specialized English and the sections intended for practicing the four skills such as offering library services in English, official letter writing, translation, note-taking, summary writing, working with the databases and searching the internet. Most students agreed completely to speak English in their classes, and they introduced not using the language skills as the most important reason for not getting satisfactory results in EAP classes.
    Keywords: English for Academic Purposes, library, information science, Librarians, Needs Analysis
  • Heidar Ahmadi, Biook Behnam *, Zohreh Seifoori Pages 61-93
    Implementing the mere product-oriented assessment techniques in public schools has exposed the Iranian EFL learners to interminable problems in reading comprehension and the use of the learnt vocabulary in written and spoken communication and language use. This study assessed reading comprehension and vocabulary knowledge by practicing the reciprocal questioning (RQ) as an interactive and ongoing assessment strategy. Forty-eight male intermediate participants were recruited from a population of 60 high school students based on their scores on a Cambridge Preliminary English Test (PET). The study employed two intact classes from which the experimental group with 24 participants was assessed using the RQ, while the control group got summative assessment (SA). These two randomly assigned groups were studied for eight weeks. Then, the obtained pretest and posttest scores were analyzed and compared utilizing the Independent Samples T-test and the one-way ANCOVA. The results underscored the effective and contributive role of the RQ, as the process-oriented assessment, on reading comprehension and vocabulary learning of the learners. In general, the result of this study may be illuminative to the rapidly growing SLA research in practicing different formative assessment strategies. In particular, the findings may be pedagogically advantageous to learners, practitioners and theoreticians in SLA.
    Keywords: Reciprocal Questioning, Formative Assessment, reading comprehension, vocabulary learning
  • Saman Ebadi *, Soroor Ashtarian, Nouroddin Yousefi Pages 95-126

    Grounded in Vygotsky's sociocultural theory of mind, dynamic assessment (DA) procedures integrate assessment and instruction into one unified activity. Mediation as the core concept of DA is defined as the assistance and the feedback offered by the mediator to the learners while engaging in the process of assessment. This study aimed at addressing the effect of DA training on the meditational moves of student mediators regarding a writing accuracy task in small groups in an EFL classroom. A multiple case study design was used in this study. Five students underwent DA training during which they were exposed to a large classroom DA by a teacher mediator followed by basic theoretical underpinnings of DA as well as mock DA practice and discussion. Data were collected though video records of DA training workshops and Group Dynamic Assessment sessions. Additionally, stimulated recall was used to help student mediators reflect on the interactions. Language-related episodes were used for data analysis. The findings showed that DA training resulted in qualitative and quantitative changes in the meditational moves of student mediators, which calls for incorporating of small group DA as an essential complementary to large classroom DA and learner-centered approaches to teaching and assessment in the EFL classrooms.

    Keywords: DA training, GDA, Mediational moves, writing accuracy
  • Farzaneh Khodabandeh *, Elahe Naseri Pages 127-154
    This study explored the impact of blended and flipped teaching strategies on English Foreign Language (EFL) learners' skimming skill, vocabulary learning, and retention. In addition, it compared the impact and efficiency of the blended and flipped teaching strategies. As the initial step, 90 homogenous intermediate EFL learners were randomly selected and divided into three groups, including two experimental and one control group. And as the second step, the reading and vocabulary pre-tests were administered. In the third step or treatment administration, the control group received instruction in the Traditional Learning (T-learning) context through the traditional teaching method. The blended experimental group received instruction in both Electronic Learning (E-learning) and T-learning contexts, while the flipped experimental group received instruction in the E-learning context. After completion of the treatment sessions, two posttests including reading and vocabulary tests were administered. In order to evaluate the participants' vocabulary retention, a delayed vocabulary posttest was administered 27 days later. With regard to the results of the data analysis, considering the first purpose of the study, both blended and flipped teaching strategies positively affected the participants' skimming skill, vocabulary learning, and retention. Regarding the second purpose of the study, the results manifested that, in comparison to the flipped teaching strategy, the blended teaching strategy was significantly effective in enhancing the participants' skimming skills, vocabulary learning, and retention. The results of this study can increase second language teachers and learners' awareness about the beneficial impact of blended and flipped teaching strategies in successful language learning.
    Keywords: Blended teaching strategy, Flipped Teaching Strategy, schema theory, Skimming Skill, vocabulary learning
  • Nasrin Shokrpour, Amir Yousef Farahmandi *, Najmeh Kheradparvar Pages 155-171
    The articles submitted to ISI-Indexed journals receive various comments from peer reviewers. This study analyzes the text histories as well as peer reviewers' comments on 20 articles written by Iranian medical researchers published in ISI-indexed journals. Using Mungra and Webber's (2010) categorization of linguistic comments, this study aimed to investigate the amount and types of linguistic comments made by peer reviewers on these manuscripts. There was also an attempt to understand the reasons behind their linguistic problems through semi-structured interviews. The results revealed that fewer linguistic comments as compared to content comments are made on these manuscripts. Moreover, Mungra and Webber's (2010) categorization of linguistic comments was not found to cover all linguistic comments in our corpus and an additional category was used to make better categorization of linguistic issues. Personal attempts to improve the knowledge of English, attendance in various English classes, participation in academic research networks and, above all, extended use of English in researchers' university curricula are among the basic reasons for the researchers to develop their knowledge of English. Implications for holding English for Academic Purposes courses for medical researchers are also discussed.
    Keywords: Peer Reviewer, Linguistic Comments, Medical, English for Academic Purposes, ISI-Indexed Journals
  • Sepideh Nourinezhad, Ehsan Hadipourfard *, Mohammad Bavali Pages 173-200

    This research was conducted to investigate whether audio-visual feedback affects the medical students' procrastination in writing. This is a quantitative experimental study investigating 50 medical students studying at Shiraz University of Medical Sciences in the 2019-2020 fall semester who had taken an English compulsory writing course. They were assigned into two academic writing classes. Each group consisted of 25 male and female students. To collect data, the researchers applied the Procrastination Assessment Scale for Students. The items were scored on a five-point Likert scale ranging from 1 (never procrastinate) to 5 (always procrastinate). Descriptive and inferential statistics were applied to analyze the data. Results revealed that procrastination was decreased in both groups receiving audio-visual and traditional feedback, but providing audio-visual feedback was more effective in decreasing procrastination levels in writing of these students. This finding can help writing instructors develop innovative modes of instruction to improve the learners' performance and their active engagement in the writing process.

    Keywords: Traditional Feedback, Audio-visual Feedback, writing performance, academic procrastination
  • Afsheen Rezai, Ehsan Namaziandost *, Fidel Çakmak Pages 201-228
    Teacher's job satisfaction (JS) is a crucial factor making objectives realized in an education system. It is deemed that various factors affect teachers' JS. This study aims to investigate if Iranian EFL teachers' JS is affected by gender, education level, teaching experience, and service location factors. For this purpose, using a stratified sampling method, a sample, including 440 female and male EFL teachers were chosen from Tehran, Lorestan, and Markazi Provinces, Iran. To collect the required data, the participants were asked to complete a printed version of a Teachers' Job Satisfaction Survey along with items addressing their demographic information (e.g., gender, education level, teaching experience, and service location). An independent sample t-test and a one-way ANOVA were used to analyze the collected data. Results evidenced no statistically significant difference between the female and male participants regarding their JS. Additionally, the findings documented that the participants with higher education levels had higher job satisfaction. Moreover, the results turned out that the participants with more teaching experiences participants felt less gratified with their jobs. Likewise, the findings disclosed that the participants working in Tehran Province enjoyed higher JS than the teachers working in Lorestan and Markazi Provinces. The study ends with proposing some implications for educational stakeholders.
    Keywords: Job satisfaction, Gender, Education level, Teaching experience, Service Location, Iranian EFL teachers
  • Salah Addin Rahimi *, Seyyed Ayatolla Razmjoo, Rahman Sahragard, Alireza Ahmadi Pages 229-264

    Teachers need to keep up to date with a set of clear and common expectations and formidable challenges that arise in classroom assessment practices. Defining and conceptualizing of language assessment literacy have been the subject of much debate, especially with regard to detecting and defining the main components of language assessment literacy for language teachers (Levi & Inbar-Lourie, 2019). The main aim of the study was to pinpoint and define the main comments of LAL in the EFL context of Iran. The researchers conducted semi-structured interviews and focus group interviews with high school EFL teachers, and reviewed existing literature, documents on language assessment literacy as well as utilized the grounded theory approach to explore EFL teachers’ perception and insights into language assessment literacy and define the main components of language assessment literacy based on the EFL teachers' perceptions. The proposed model consists of three elements, namely awareness of language pedagogy, assessment principles and interpretation, assessment policy and local practices. In the second stage of the present study, to ensure reliability and validity of the scale, 203 Iranian EFL teachers with the age range between 22 to 55 were asked to complete the newly-developed instrument. Finally, to measure the EFL teachers’ language assessment literacy, 41 five-point Likert-scale items were developed. Based on all validation and statistical procedures, the newly-developed scale can be considered a valuable tool for measuring high school EFL teachers’ language assessment literacy.

    Keywords: Language Assessment Literacy, Scale, EFL teachers, Mixed-Methods
  • Fateme Saeb, Dariush Nejadansari *, Ahmad Moinzadeh Pages 265-297
    Action research is an efficient tool for the teachers to tackle the problems in their classes and enhance teaching and learning process. This study explored EFL teachers' perceptions about the effect of conducting action research on their professional development. It also probed into the challenges and problems that teachers experienced during the conduction of their action research as well as the support structures which are needed in this regard. Ten EFL teachers were involved in doing classroom-based action research for one semester. Qualitative data were gathered through questionnaires, semi-structured interviews and diaries. Findings revealed that action research contributed to teachers' professional growth through increasing their awareness of their role as teachers and of their students’ needs, providing opportunities for self-reflection on practice, increasing professional confidence, developing a sense of leadership and autonomy, and creating a positive classroom atmosphere. Nevertheless, the participants struggled with three major challenges during the conduction of their action research: lack of time, lack of academic research knowledge and lack of institutional support. It is concluded that contrary to the existing professional development programs, action research can act as a cost-effective, contextualized and efficient professional development instrument tailored to individual teachers’ specific teaching circumstances and classroom peculiarities. Finally, suggestions are made for promoting action research engagement in language education contexts.
    Keywords: Action Research, reflective teaching, EFL teachers’ perceptions, teacher education