فهرست مطالب

علوم ورزشی و توان رزم - پیاپی 3 (بهار و تابستان 1400)

نشریه علوم ورزشی و توان رزم
پیاپی 3 (بهار و تابستان 1400)

  • تاریخ انتشار: 1400/09/24
  • تعداد عناوین: 8
|
  • جمیل ناوخاصی*، رضا شربت زاده، جمشید فولادی، امیر نوری صفحات 1-17
    هدف

    شناخت عوامل کلیدی موثر بر نظام های مختلف در هر سازمان، می تواند بسترساز و راهنمای تدوین نقشه راه و سناریوهای توسعه در آینده آن نظام باشد. با توجه به اهمیت این مسیله، این تحقیق عوامل کلیدی موثر بر آینده توسعه منابع انسانی در سازمان تربیت بدنی ارتش جمهوری اسلامی ایران را با رویکرد تحلیل ساختاری شناسایی و خوشه بندی کرده است.

    روش شناسی

    این پژوهش از لحاظ راهبرد هدف گذاری، کاربردی و روش آن توصیفی- تحلیلی و بر اساس روش های آینده پژوهی، تبیینی می باشد. داده های نظری با روش اسنادی و داده های تجربی با روش پیمایشی بر اساس روش دلفی تهیه شده است. مشارکت کنندگان در پژوهش 20 نفر از خبرگان و متخصصان صاحب نظر در حوزه سازمان های ورزشی بودند که به صورت نمونه گیری هدفمند انتخاب شدند. جهت تجزیه وتحلیل اطلاعات از رویکرد تحلیل ساختاری و نرم افزار Micmac استفاده شده است.

    یافته ها

    نتایج این پژوهش نشان داد پراکندگی متغیرهای کلیدی و موثر بر آینده توسعه منابع انسانی در سازمان تربیت بدنی ارتش جمهوری اسلامی ایران سیستمی از پایداری کاملی برخوردار نیست. از میان 25 عامل بررسی شده در این پژوهش، 7 عامل (مدیریت دانش، ارتقاء قابلیت ها و توانایی های کارکنان، تاکید بر یادگیری سازمان، چند مهارتی شدن پرسنل، کسب مهارت های جدید، مدیریت فناوری اطلاعات و ایجاد سازمان یادگیرنده) کلیدی ترین نقش را در آینده توسعه منابع انسانی در سازمان تربیت بدنی ارتش جمهوری اسلامی ایران ایفاء می کند.

    نتیجه گیری

    در صورتی که نیروها و روندهای کلیدی اثرگذار بر آینده توسعه منابع انسانی تکامل پیدا کنند، این زمینه فراهم می شود که تاکید بر یادگیری فردی، بهره گیری از سیستم عملکرد مدیریت، شناسایی نیازهای پرسنل، ترویج فرهنگ توسعه و ترویج فرهنگ تطبیق پذیری با تغییر به مراتب بیشتر شود.

    کلیدواژگان: آینده پژوهی، توسعه منابع انسانی، تحلیل ساختاری، سازمان تربیت بدنی
  • حسن عیسی زاده* صفحات 19-31
    هدف

    هدف از پژوهش حاضر، شناسایی عوامل موثر بر توسعه ورزش قهرمانی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با رویکرد داده بنیاد بود.

    روش شناسی

    روش تحقیق حاضر به صورت کیفی به روش گلیزر بود. جامعه آماری شامل اساتید و اعضای هیات علمی مدیریت ورزشی، مدیران و صاحب نظران ورزش قهرمانی سپاه بود. تعداد 10 نفر از افراد جامعه کیفی، به صورت هدفمند نمونه آماری را تشکیل دادند. ابزار اندازه گیری پژوهش مصاحبه نیمه ساختاریافته برگرفته از مطالعات کتابخانه ای بود. پایایی مصاحبه ها با روش توافق درون موضوعی 83/0 بدست آمد. برای تحلیل داده ها از روش مقایسه مداوم در طی سه مرحله کدگذاری باز، محوری و انتخابی استفاده شده است.

    یافته ها

    نتایج نشان داد که 205 کد در مرحله کد گذاری باز و 7 محور در کدگذاری محوری بدست آمد و در نهایت 7 عامل؛ عوامل سیاسی، اجتماعی، اقتصادی، دیدگاه ورزشی، محیطی، اجتماعی و توسعه تکنولوژی در توسعه ورزش قهرمانی سپاه موثر می باشد.

    نتیجه گیری

    نتایج تحقیق می تواند برای مدیران و تصمیم گیران در ورزش قهرمانی سپاه پاسداران برای برای تعیین الویت های عوامل موثر بر توسعه ورزش قهرمانی حایز اهمیت باشد.

    کلیدواژگان: توسعه ورزش، ورزش قهرمانی، سپاه پاسداران
  • محمد یوسفوند*، مرتضی ناجی، مرتضی میرزایی صفحات 33-53
    هدف

    مطالعه و اولویت بندی نقش آمیخته بازاریابی اجتماعی (P7) اماکن ورزشی در توسعه ورزش همگانی و بسیجیان استان لرستان

    روش شناسی

    تحقیق حاضر از نظر هدف، کاربردی و از نظر چگونگی جمع آوری داده ها، توصیفی و از نوع پیمایشی است. به منظور گردآوری اطلاعات مورد نیاز از دو روش کتابخانه ای و میدانی استفاده شده است. جامعه آماری تحقیق عبارت است از کلیه اعضای بسیج استان لرستان که در اماکن ورزشی سپاه پاسداران یا بسیج استان لرستان به انجام ورزش همگانی مشغول بودند. روش نمونه گیری از نوع نمونه گیری ساده می باشد. روایی محتوایی پرسشنامه توسط 7 نفر از متخصصان بسیجی که در رشته مدیریت ورزشی صاحب نظر بودند تایید شد و روایی سازه آن با استفاده از آزمون تحلیل عاملی تاییدی در دو مرحله مورد تایید قرار گرفت. میزان پایایی پرسشنامه با استفاده از ضریب آلفای کرونباخ، 903/0 بود. برای تجزیه و تحلیل داده ها از آمار توصیفی برای جداول و نمودارها و در بخش آمار استنباطی از آزمون t تک نمونه ای، آزمون فریدمن و آزمون تحلیل عاملی تاییدی دو مرحله ای استفاده شد.

    یافته ها

    نتایج بیانگر آن بود که در تمام عناصر آمیخته بازاریابی اجتماعی اماکن ورزشی بسیج، میانگین نمونه ها از میانگین فرضی بیشتر بود به این معنی که، تمام عناصر آمیخته بازاریابی اجتماعی اماکن ورزشی بسیج در توسعه ورزش همگانی بسیجیان استان لرستان نقش مثبت و معناداری دارند (001/0p <). نتایج آزمون فریدمن، نشان داد که، عنصر شواهد فیزیکی از عناصر آمیخته بازاریابی اجتماعی با اهمیت ترین و عنصر فرآیند کم اهمیت ترین بودند. ترتیب این عناصر از دید بسیجیان بدین شکل بود: شواهد فیزیکی (4.27)، مکان (4.01)، افراد (3.92)، قیمت (3.81)، محصول (3.76)، ترفیع (3.68) و فرآیند (3.42) است. با استفاده از آزمون تحلیل عاملی تاییدی دومرحله ای روایی سازه پرسشنامه تایید شد.

    نتیجه گیری

    با توجه به نتایج تحقیق حاضر می توان به دست اندرکاران سپاه پاسداران استان لرستان پیشنهاد کرد که در زمان برنامه ریزی برای فعالیت های ورزش همگانی بسیجیان، نقش آمیخته های بازاریابی اجتماعی را جدی بگیرند تا بتوانند بسیجیان بیشتری را در استان لرستان به ورزش همگانی سوق دهند.

    کلیدواژگان: بازاریابی اجتماعی، ورزش همگانی، اماکن ورزشی، استان لرستان، بسیج
  • کیومرث مولادوست* صفحات 55-73
    هدف

    پژوهش های متعددی در حوزه علوم ورزشی و تربیت بدنی در کشور انجام می شود. سازمان ها به خصوص سازمان های نظامی نیز جهت آمادگی جسمانی و ارتقاء توان رزمی به این حوزه از تحقیقات نیاز دارند. هدف از این مطالعه بررسی پژوهش های مدیریت ورزشی چاپ شده در مجلات علمی ارتش جمهوری اسلامی ایران با رویکرد فراتحلیل است.

    روش شناسی

    پژوهش حاضر از منظر هدف، توصیفی و از نظر نوع استفاده، کاربردی است. این تحقیق، از روش فراتحلیل استفاده گردید. جامعه آماری این پژوهش، کلیه مقالات علمی علوم ورزشی و تربیت بدنی چاپ شده در 5 نشریه علمی وابسته به ارتش است.

    یافته ها

    تعداد 75 مقاله مرتبط با موضوع ورزش و تربیت بدنی در پنج فصلنامه وابسته به ارتش یافت شد. از این تعداد مقاله به ترتیب 48، 15، 6، 5 و 1 مقاله به گرایش فیزیولوژی ورزشی، مدیریت ورزشی، روانشناسی ورزشی، آسیب شناسی ورزشی و  رفتار حرکتی ورزشی مربوط می شود. سال 1396 بیشترین فراوانی چاپ مقالات ورزشی با فراوانی 20 مقاله و سال 1398 با چاپ پنج مقاله در گرایش مدیریت ورزشی بیشترین فراوانی را به خود اختصاص داده است.

    نتیجه گیری

    مباحث مورد تحقیق در مقالات مدیریتی شامل موارد متعدد می باشد، بنابراین تولیدات پژوهشی برای سازمان های نظامی بسیار مهم و اساسی بوده و نگاه همه جانبه و نیازسنجی پژوهشی به منظور پوشش همه حوزه های مدیریت ورزشی باعث توسعه و رشد سازمان خواهد شد.

    کلیدواژگان: توسعه تحقیقات تربیت بدنی ارتش، سیاست گذاری تحقیقات تربیت بدنی، نیازهای پژوهشی ورزش ارتش
  • امیرحسین رفیعی*، غلامعلی قاسمی، مرتضی شجاعی صفحات 75-85
    هدف

    تشخیص آمادگی جسمانی و ظرفیت عملکردی افراد نظامی از دغدغه های مهم نیروهای مسلح کشور است. هدف از انجام تحقیق حاضر، مقایسه فاکتورهای آمادگی جسمانی در بین کادر نیروی انتظامی بود.

    روش شناسی

    برای این منظور 20 نفر از کادر ویژه نیروی انتظامی به صورت نمونه گیری تصادفی ساده انتخاب گردیده اند. سپس این تعداد به دو گروه مداخله و گروه کنترل به طور تصادفی تقسیم شدند. به گروه مداخله تمرینات جسمانی در طول 8 هفته داده شد. پس از 8 هفته از هر دو گروه مداخله و کنترل آزمون های آمادگی جسمانی (دراز و نشست، پرش جفت، بارفیکس، دو 60 متر، تست چابکی، شنا و تست کوپر) گرفته شد. در این تحقیق به بررسی اثرات تمرینات آمادگی جسمانی بر روی کادر ویژه نیروی انتظامی در گروه مداخله و کنترل می پردازیم. آزمون های پارامتریک و ناپارامتریک آماری درتحقیق استفاده شده است. تجزیه و تحلیل داده ها از آزمون f و t و یو من ویتنی انجام شد و بررسی نرمال بودن داده ها توسط آزمون شاپیروویلک وکلموگروف- اسمیرنوف انجام گرفت. در این پژوهش از نرم افزار SPSS نسخه 26 درصد سطح معناداری 05/0= p استفاده شد.

    یافته ها

    تمرینات منتخب برروی فاکتورهای آمادگی جسمانی از قبیل (شنا، دراز و نشست، بارفیکس، آزمون کوپر) تاثیرگذار بوده است. آزمون 9´4 و پرش جفت بین دو گروه تجربی و کنترل اثر معناداری وجود نداشت. میانگین تعداد دراز نشست (74) و بارفیکس (34.6)، شنا (79.61) و زمان آزمون 3200 متر (95/10) بر دقیقه به دست آمد.

    نتیجه گیری

    در کارکنان یگان ویژه نیروی انتظامی فاکتورهای آمادگی جسمانی نظیر دو 60 متر و پرش جفت و چابکی باید تقویت شود.

    کلیدواژگان: آمادگی جسمانی، کارد ویژه، نیروی انتظامی، آزمون ناپارامتری من - ویتنی، بازه اطمینان صدکی بوت استرپ
  • رضا شربت زاده*، امیر نوری، جمشید فولادی، مصطفی ثانی صفحات 87-105
    هدف

    هدف از این تحقیق، طراحی و تدوین برنامه راهبردی مدیریت تربیت بدنی نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران در افق چشم انداز 1404 بود.

    روش شناسی

    تحقیق حاضر کاربردی و به صورت پیمایشی انجام شده است. جامعه آماری شامل کلیه افراد شاغل در حوزه تربیت بدنی نداجا در سطح مناطق و پایگاه ها بودند. شیوه گردآوری اطلاعات در این تحقیق، بررسی اسناد و مدارک در طی مطالعات کتابخانه ای و مصاحبه با خبرگان، مسیولین، متخصصین و مدیران حوزه ورزش نداجا و استفاده از پرسش نامه برای گردآوری داده ها بود. در این تحقیق از روش های آماری توصیفی و استنباطی در جهت تجزیه و تحلیل داده ها استفاده گردید. کلیه داده ها در نرم افزار آماریSPSS  نسخه 20 مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند.

    یافته ها

    نتایج نشان داد مدیریت تربیت بدنی نداجا در وضعیت تغییر قرار دارد. براساس تحلیل SWOT،  در مجموع 34 استراتژی شامل 15 استراتژی SO، 5 استراتژی ST، 9 استراتژی WO و 5 استراتژی WT برای ورزش نداجا تدوین شد.

    نتیجه گیری

    تربیت بدنی نداجا می تواند با بکارگیری و ارزیابی مجدد استراتژی ها مسیر تحقق اهداف آرمانی را هموار سازد و در نهایت با هدفمندکردن برنامه های سازمان موجبات توسعه هر چه بیشتر ورزش را فراهم سازد.

    کلیدواژگان: مدیریت، چشم انداز 1404، نداجا
  • مریم عبدالشاهی*، طاهره علیپور، مرجان هاشمی صفحات 107-124
    هدف

    پژوهش حاضر به مقایسه کمالگرایی، سرسختی ذهنی و پرخاشگری رزمی کاران و تکاوران ارتش پرداخت.

    روش شناسی

    شرکت کنندگان شامل 74 نفر از ورزشکاران مرد باشگاه های شهر تهران (منطقه 5، 9، 22) با بیش از 7 سال سابقه ورزشی در ده رشته رزمی (کاراته، تکواندو، ووشو، کیگ بوکسینگ، بوکس، جودو، کشتی، کیوکشین، هاپکیدو، کنگ فو) و 78 نفر از تکاوران نیروهای ویژه تیپ 65 ارتش ایران با بیش از 7 سال سابقه بود که به روش نمونه گیری تصادفی ساده انتخاب شدند. پرسش نامه های استاندارد سرسختی ذهنی ورزشی (گلبی و شیرد)، کمالگرایی چندبعدی ورزشی 2 (کالاتوس و همکاران) و خشم و پرخاشگری رقابتی (ماکسول و موریس) استفاده شدند.

    یافته ها

    نتایج آزمون تی گروه های مستقل نشان داد دو گروه از لحاظ میانگین سنی و تجربه ورزشی تفاوت نداشتند. همچنین متغیرهای خشم، پرخاشگری و خشم کلی؛ و متغیرهای معیار شخصی، اهمیت به اشتباه، فشار مربی و کمالگرایی کلی گروه تکاوران بطور معناداری از گروه ورزشکاران رزمی بالاتر بود. اما سرسختی ذهنی ورزشی و خرده مقیاس های آن در دو گروه تفاوت معناداری نداشت.

    نتیجه گیری

    یافته ها تاکید می کنند که احتمالا متغیرهای روانشناختی تحت تاثیر رشته های ورزشی رزمی قرار نگرفته اند، بلکه شاید محیط، نوع و شدت تمرینات یا ویژگیهای شخصیتی تکاوران موجب بالاتر بودن میزان پرخاشگری و کمالگرایی آنان شده است.

    کلیدواژگان: کمالگرایی، سرسختی ذهنی، پرخاشگری، رزمی کاران، تکاوران ارتش
  • بهزاد آریا*، مرتضی میرزایی صفحات 125-135
    هدف

    یکی از عوامل مهم و موثر در افزایش توان رزم نظامیان آمادگی جسمانی است. یافتن روش های مطلوب افزایش آمادگی جسمانی نظامیان ضروری است. هدف از پژوهش حاضر بررسی تاثیر یک دوره تمرینات TRX بر آمادگی جسمانی تکاوران نیروی زمینی سپاه بود.

    روش شناسی

    20 نفر از تکاوران نیروی زمینی سپاه به عنوان نمونه انتخاب و به دو گروه (10 نفر تمرینات TRX با میانگین سن 57/2  ± 80/25 سال، وزن 85/6   ± 40/74 کیلوگرم، قد 80/5  ± 20/175 سانتی متر و شاخص توده بدنی  28/1 ± 32/24 کیلوگرم در متر مربع؛ و10 نفر گروه کنترل با میانگین سن 90/2±70/27 سال، وزن 67/7  ± 60/74 کیلوگرم، قد 05/5 ±60/175، و شاخص توده بدنی 76/1 ± 18/24 کیلوگرم بر متر مربع) تقسیم شدند. برنامه تمرینی شامل یک دوره 6 هفته ای تمرینات TRX به صورت سه جلسه در هفته بود. برای تجزیه و تحلیل داده ها از آزمون t مستقل استفاده شد. سطح معناداری برای تمام آزمون ها 05/0>p در نظر گرفته شد.

    یافته ها

    پس از جمع آوری و تجزیه وتحلیل داده ها، مشخص شد تمرین TRX باعث افزایش معنادار تعداد شنا و بارفیکس، رکورد دوی سرعت، و پرس سینه و اسکات افراد می شود(05/0>p). همچنین، تمرین TRX باعث بهتر شدن رکورد 3200 متر دویدن آزمودنی ها شد، اما این بهبود رکورد از نظر آماری معنادار نبود(05/0<p).

    نتیجه گیری

    به طورکلی، به نظر می رسد یک دوره 6 هفته ای تمرین TRX باعث افزایش آمادگی جسمانی افراد می شود.

    کلیدواژگان: آمادگی جسمانی، تمرینات معلق، تی آر ایکس، نیروی زمینی
|
  • Jamil Navkhasi *, Reza Sharbatzadeh, Jamshid Fooladi, Amir Noori Pages 1-17
    Objective

    Recognizing the key factors affecting different systems in any organization can be a platform and guide for developing roadmaps and development scenarios in the future of that system.

    Methodology

    This research is explanatory in terms of applied goal setting strategy and its method is descriptive-analytical and based on future research methods. Theoretical data were prepared by documentary method and experimental data by survey method based on Delphi method. Participants in the study were 20 experts and specialists in the field of sports organizations who were selected by purposive sampling. Structural analysis approach and Micmac software have been used for data analysis.

    Results

    The results of this study showed that the dispersion of key variables affecting the future of human resource development in the Physical Education Organization of the Army of the Islamic Republic of Iran have an unstable system and among the 25 factors studied in this study, 7 factors (knowledge management, capacity building and Employees' abilities, emphasis on organizational learning, staff multi-skills, acquisition of new skills, information technology management and creation of learning organization) played the key role in the future development of human resources in the Physical Training Organization of the Islamic Republic of Iran.

    Conclusion

    If the key forces and trends affecting the future of human resource development evolve, the emphasis will be on emphasizing individual learning, utilizing the management performance system, identifying personnel needs, promoting a culture of development, and promoting a culture of adaptation. Increase flexibility with change.

    Keywords: Future Research, Human Resource Development, Structural Analysis, Physical Education Organization
  • Hasan Isazadeh Pages 19-31
    Objective

    investigating the effective factors on the development of championship sports of the Islamic Revolution Guards Corps with the data foundation approach.

    Methodology

    The present study was performed qualitatively by Glaser method. The statistical population includes professors and faculty members of sports management, managers and experts of IRGC championship sports.Ten members of the qualitative community purposefully formed the statistical sample. The measurement research tool was a semi-structured interview taken from library studies. The reliability of the interviews was obtained by the method of intra-subject agreement of 0.83. For data analysis, continuous comparison method was used in three stages of open, axial and selective coding.

    Results

    Based on the results, 205 codes were obtained in the open coding stage and 7 axes in the axial coding, and finally, seven factors (political, social, economic, sports perspective, environmental, social and technological development) were found to be effective in developing the IRGC championship sport

    Conclusion

    The results of the research can be important for managers and decision makers in the championship sports of the Revolutionary Guards, in order to determine the priorities of the effective factors in the development of championship sports.

    Keywords: Sports Development, Championship Sports, Revolutionary Guards
  • Mohammad Yousefvand *, Morteza Naji, Morteza Mirzaei Pages 33-53
    Objective

    Study and prioritization of the mixed role of social marketing (7P) of sport facilities in the development of sports for all of Basijis in Lorestan province.

    Methodology

    The present study is applied in terms of purpose and descriptive and survey in terms of how to collect data. In order to collect the required information, both library and field methods have been used. The statistical population of the study includes all members of Lorestan Basij who were engaged in public sports in the sports facilities of the Revolutionary Guards or Lorestan Basij. The sampling method is simple sampling. The content validity of the questionnaire was confirmed by 7 Basij experts who were experts in the field of sports management and its structural validity was confirmed in two stages using the confirmatory factor analysis test. The reliability of the questionnaire using Cronbach's alpha coefficient was 0.903. Descriptive statistics for tables and graphs were used to analyze the data and in inferential statistics section, one-sample t-test, Friedman test and two-stage confirmatory factor analysis test were used.

    Results

    The results showed that in all elements of social marketing mix of Basij sport facilities, the average of samples was higher than the hypothetical average, meaning that all elements of social marketing mix of Basij sport facilities in the development of sports for all in Lorestan Basij And have significance (p <0.001). The results of Friedman test showed that the physical evidence element was the most important element of the social marketing mix and the least important process element. The order of these elements from the Basijis' point of view was as follows: Physical Evidence (4.27), Place (4.01), People (3.92), Price (3.81), Product (3.76), Promotion (3.68) and Process (3.42). The questionnaire was validated using a two-stage confirmatory factor analysis test.

    Conclusion

    According to the results of the present study, it can be suggested to the staff of the Revolutionary Guards of Lorestan Province that when planning for Basijis' public sports activities, they take the role of social marketing mixes seriously so that more Basijis can In Lorestan province to lead to sports for all.

    Keywords: Social marketing, sports for all, sport facilities, Lorestan province, Basij
  • Kiyumars Moladoost * Pages 55-73
    Objective

    Numerous studies have been conducted in the field of sports science and physical education in Iran. Organizations, especially the military ones, also need researches in this field to improve their physical readiness and combat capability .The purpose of this study was to investigate sports management researches published in Iranian army scientific journals with a content analysis approach.

    Methodology

    . Regarding the purpose and use, this study is descriptive and applicable. In this study, the meta-analysis approach was used. The statistical population of this research was all published articles in five scientific journals of Islamic republic of Iranian army.

    Results

    Findings show that 75 articles related to sports and physical education was found in five military-affiliated journals.  Out Of these, 48, 15, 6, 5 and 1 articles are related to sports physiology, sports management, sports psychology, sports pathology and sports motor behavior, respectively. The highest frequency of published articles was in 2017 and 2018 with the frequency of 20 articles and 5 articles respectively.

    Conclusion

    The subjects dealt with sport management were the various ones, hence conducting research in military organization is a necessity, so a comprehensive perspective and a multi- aspect need analysis in all sport management fields could improve and develop the organization.

    Keywords: Army Physical Education, Research Development, Physical Education Research Development, Army's Sports Need Analysis
  • Amirhossein Rafiei *, GholamAli Ghasemi, Morteza Shoaee Pages 75-85
    Objective

    Recognizing the physical fitness and functional capacity of military personnel is one of the important concerns of the country's armed forces. The purpose of this study was to compare the factors of physical fitness among law enforcement personnel.

    Methodology

    For this purpose, 20 members of the special police forces have been selected by simple random sampling. Then this number was randomly divided into two groups of intervention and control group.The intervention group was given physical exercises for 8 weeks. After 8 weeks, physical fitness tests (sit ups, knee tuck jump, chin ups, 60 meters speed running, agility test, push ups and Cooper test) were taken from both intervention and control groups.In this study, we examine the effects of physical fitness exercises on special police forces in the intervention and control groups. Parametric and non-parametric statistical tests have been used in the research.Data were analyzed by Mann-Whitney f and t-tests and the normality of the data was assessed by Shapirovilk and Kolmogorov-Smirnov tests. In this study, SPSS software version 26 with a significance level of p = 0.05 was used.

    Results

    Selected exercises have an effect on physical fitness factors such as (push ups, sit ups, chin ups and Cooper test). The 4×9 agility test and the knee tuck jump between the experimental and control groups did not have a significant effect. Mean number of sit ups (74), chin ups (34.6), push ups (79.61) and test time of 3200 meters (10.95) per minute were obtained.

    Conclusion

    In the staff of the special unit of the police force, physical fitness factors, such as: 60 meters, knee tuck jump and agility should be strengthened.

    Keywords: Physical Fitness, Special force, Law Enforcement, Mann-Whitney Nonparametric Test, Bootstrap Percent Confidence Interval
  • Reza Sharbatzadeh *, Amir Noori, Jamshid Fooladi, Mostafa Sani Pages 87-105
    Objective

    The purpose of this study was to design and formulate a strategic plan for the management of the Strategic Naval Training of the Army of the Islamic Republic of Iran on the perspective of 1404.

    Methodology

    The present research has been applied and surveyed. The statistical population included all people working in the field of physical education in Ndaja at the level of regions and bases. The method of data collection in this study was reviewing documents during library studies and interviewing experts, officials, specialists and managers of Nedaja sports and using a questionnaire to collect data. In this study, descriptive and inferential statistical methods were used to analyze the data. All data were analyzed in SPSS software version 20.

    Results

    The results showed that the management of Nedaja physical education is in a state of change. Based on the SWOT analysis, a total of 34 strategies including 15 SO strategies, 5 ST strategies, 9 WO strategies and 5 WT strategies were developed for Nedaja sport.

    Keywords: Management, the perspective 1404, NAIRI
  • Maryam Abdoshahi *, Tahereh Alipour, Marjan Hashemi Pages 107-124
    Objective

    The present study was conducted to compare perfectionism, mental toughness, and aggression of combat athletes and military commandos.

    Methodology

    The statistical sample includes 74 male athletes from Tehran clubs (regions 5, 9, 22) with more than seven years of sports experience in ten combat sports (karate, taekwondo, wushu, kickboxing, boxing, judo, wrestling, Kyokushin, hapkido, Kung Fu). Also, 78 special commandos of the 65th Brigade of the Army of the Islamic Republic of Iran with more than seven years of experience were selected by random and subjective sampling method. Three standard questionnaires were used: Sports Mental toughness (Golby & Sheard, 2009), Multidimensional Sports Perfectionism-2 (Kalatos et al., 2010), and Competitive Anger and Aggression (Maxwell and Morris, 2007).

    Results

    There was no significant difference between the two groups in terms of mean age and sports experience. The findings also showed that the variables of anger, aggression, total anger, personal criteria, importance by mistake, coach pressure, and overall perfectionism of the commando group were significantly higher than the combat athletes' group. However, there was no significant difference between sports mental toughness and its subscales between the two groups.

    Conclusion

    The present findings emphasize that the psychological variables of this study were not affected by combat sports. However, perhaps the environment, type and severity of training, or personality traits of the commandos caused a higher degree of aggression and perfectionism.

    Keywords: Perfectionism, Mental toughness, Aggression, combat athletes, Army Rangers
  • Behzad Aria *, Morteza Mirzaei Pages 125-135
    Objective

    The physical fitness of the military plays an important role in winning or losing a war. Finding the right methods to increase the physical fitness of the military is essential The aim of this study was to investigate the effect of TRX training on physical fitness in Army of the Guardians of the Islamic Revolution ground force.

    Methodology

    20 members of the ground forces commando chosen and divided into two groups (TRX training: n=10, mean age 25.80±2.75 years, weight 74.40±6.85 kg, height 175.20±5.80 cm, BMI 24.19±1.28 kg/m2 and control: n=10, mean age 27.70±2.90 years, weight 74.60±7.67 kg, height 175.60±5.05 cm, BMI 24.06±1.76 kg/m2).One week before the start of training program, measuring of height, weight, and familiarity with training was done. To assess the physical fitness, before and after training, sit-up, Push-up, 3200 meters run, pull-ups, 60 meters sprint, bench press and squat legs were taken. Training program consisted of TRX training, three times a week for 6 weeks. To analysis of data, using statistical software Spss-18; at first to determine the normality of the data, Shapiro-Wilk test was performed. To evaluate differences between groups, independent t-test was performed.

    Results

    After collecting and analysis of data, a significant increase in abdominal and shoulder girdle (Push-up and Pull-up) muscular endurance, speed, and upper and lower body strength was seen. Also, TRX training increased aerobic power, but this increase was not significant.

    Conclusion

    In overall, it seems that 6 weeks of TRX training can improve physical fitness.

    Keywords: Physical Fitness, suspension training, TRX, ground force