فهرست مطالب

Journal of Operation and Automation in Power Engineering
Volume:10 Issue: 2, Summer 2022

  • تاریخ انتشار: 1400/10/21
  • تعداد عناوین: 8
|
  • صفحات 90-104
    در این مقاله بهره برداری بهینه روز پیش یک ریز شبکه که مبتنی بر هاب انرژی ساحلی است ارایه شده است. هاب انرژی پیشنهادی مجهیز به توربین بادی، سلول فتوولتاییک، سیستم ترکیبی تولید برق، بخار و سرمایش و یک سیستم آب شیرین کن می باشد. هدف بهینه سازی، مینیمم کردن هزینه های بهره برداری و هزینه های زیست محیطی با درنظر گرفتن برخی قیود فنی می باشد. هاب انرژی مورد نظر دارای یک سیستم ذخیره ساز یخ همراه با سیستم دخیره ساز انرژی، شامل سیستم ذخیره ساز انرژی حرارتی است. همچنین در این مقاله اثر یک ذخیره ساز انرژی الکتریکی نوین یعنی سیستم دخیره ساز هوای فشرده مبتنی بر انرژی خورشیدی بر هزینه های بهره برداری زیست محیطی بررسی شده است. بهرحال بین مقدار پیش بینی شده و واقعی متغیرهای دارای عدم قطعیت در یک زیر شبکه تفاوت وجود دارد. این مقاله با معرفی یک مدل بهره برداری تصادفی دو سطحه مبتنی بر تیوری تصمیم گیری خلا اطلاعاتی با استراتژی کاهش ریسک به مدلسازی این عدم قطعیت می پردازد. برای کاهش پیچیدگی مدل، روش کاروش-کان- تاکر برای تبدیل مدل دوسطحه به تک سطحه استفاده می شود. همچنین روش اپسیلون محدود بهبود یافته برای استخراج ماکزیمم بازه عدم قطعیت پارامترهای تصادفی استفاده می شود. یک برنامه پاسخگویی بار مبتنی بر زمان استفاده نیز برای افزایش قابلیت انعطاف مدل درنظر گرفته شده است. در نهایت با شبیه سازی مدل بر روی یک هاب انرژی ساحلی نمونه، کارایی مدل برای مینیمم کردن هزینه های بهره برداری و زیست محیطی ارزیابی شده است.
    کلیدواژگان: روش اپسیلون مقید بهبودیافته، ذخیره ساز هوای فشرده، تولید برق، بخار و سرمایش، هاب انرژی ساحلی، سیستم ذخیره ساز یخ، ‏تئوری تصمیم گیری خلا اطلاعاتی، ریزشبکه.‏
  • میثم شهریاری، حمید خوشخو* صفحات 105-112
    برخلاف سایر روش های ارزیابی پایداری زاویه ای روتور که تنها وضعیت پایداری گذرا یا سیگنال کوچک را ارزیابی می کنند، در این مقاله، یک روش جدید پیش بینی پایداری ارایه شده است که همزمان وضعیت پایداری گذرا و سیگنال کوچک را در نظر می گیرد. بنابراین ، روش پیشنهادی، که از مدل یادگیری عمیق مبتنی بر پرسپترون چند لایه استفاده می کند ، می تواند به طور جامع پایداری زاویه ای روتور پس از وقوع اغتشاش را پیش بینی کند. با توجه به اینکه این روش از ولتاژ واحدهای تولیدی، که در لحظات اولیه پس از وقوع اغتشاش به طور مستقیم توسط سیستم WAMS اندازه گیری می شوند، استفاده می کند و به محاسبه زاویه روتور ژنراتورها (که بار محاسباتی بالا دارد) نیاز ندارد، می تواند با استفاده از داده های اندازه گیری شده توسط PMU های نصب شده در ترمینال ژنراتورها وضعیت پایداری را به موقع پیش بینی کند. از اینرو، این روش فرصت مناسب را برای اپراتورهای سیستم فراهم می کند تا اقدامات اصلاحی مناسب را انجام دهند. به منظور بررسی عملکرد روش پیشنهاد شده، این روش در شبکه های IEEE14-bus و IEEE 39-bus پیاده سازی و آزمایش شده است. نتایج شبیه سازی های دینامیکی نشان می دهد که اگرچه روش پیشنهادی به تعداد PMU کمتری نسبت به روش های پیشین که در مراجع ارایه شده اند نیاز دارد، اما می تواند وضعیت پایداری را در مدت کوتاهی و با دقت مناسب ارزیابی کند. همچنین به منظور ارزیابی وضعیت پایداری سیستم قدرت از دیدگاه پایداری گذرا و سیگنال کوچک، روش پیشنهادی می تواند نقطه کار سیستم پس از اغتشاش را با دقت بسیار مناسبی در دسته های ناپایدار، خطر، یا عادی طبقه بندی کند.
    کلیدواژگان: پایداری گذرا، پایداری سیگتال کوچک، پایداری زاویه ای رتور، یادگیری عمیق، ارزیابی وضعیت پایداری
  • امین صفری صفحات 113-121
    اجرای بارهای قابل قطع می تواند برای عملکرد بهینه و ایمن سیستم های قدرت موثر باشد. این کار می تواند به اپراتورها کمک کند تا علاوه بر افزایش قابلیت اطمینان منبع تغذیه، هزینه های کل سیستم را نیز کاهش دهند. بنابراین، تعیین مکان و ظرفیت مطلوب بارهای قطع پذیر برای یک نرخ تشویقی خاص مورد توجه شرکتهای توزیع است. برای انجام این کار، در این مقاله تخصیص و اندازه گیری همزمان بارهای قطع پذیر، توربین های بادی، فتوولتاییک و خازن ها در شبکه توزیع شعاعی برای سطوح تقاضای مختلف انجام شده است و متعاقبا مقدار بهینه قیمت جبران کننده بارهای قطع پذیر مشخص شده است. با توجه به ماهیت احتمالی بار، باد و تولید خورشید و همچنین قیمت انرژی در بازار، یک مدل تصادفی مبتنی بر تصمیم گیری فازی برای مدل سازی محدودیت های فنی تحت عدم قطعیت ارایه داده شده است. توابع هدف شامل عدم رضایت از محدودیت فنی، کل هزینه های عملیاتی شرکت توزیع و انتشار CO2 است که توسط NSGA2 به حداقل می رسد. برای مدل سازی عدم قطعیت ها، از یک روش مبتنی بر سناریو استفاده می شود و سپس با استفاده از روش کاهش سناریو، تعداد سناریوها به تعداد مشخصی کاهش می یابد. عملکرد روش پیشنهادی در فیدر تست 33 باسه IEEE ارزیابی می شود تا کاربرد و اثربخشی روش بررسی شود.
    کلیدواژگان: پاسخگویی بار، انرژی تجدید پذیر، شبکه توزیع، تولید پراکنده، بهینه سازی
  • سعید اباذری* صفحات 122-133
    مشکل هماهنگی رله های اضافه جریان جهتی یک موضوع تحقیق فعال در سیستم های توزیع و انتقال نیرو بوده است.. به طور کلی ، مشکل هماهنگی رله ها غیرخطی بودن مسئله بهینه سازی است ، که با ساختارهای مختلف شبکه افزایش می یابد. روش استفاده شده در این مقاله بر اساس برنامه ریزی ترکیبی ILP (برنامه نویسی خطی فاصله ای) و DE (تکامل دیفرانسیل) است که با در نظر گرفتن تمام پارامترهای تنظیم کننده رله های اصلی و پشتیبان شبکه اعمال می شود. پارامترهای اساسی رله اضافه جریان جهت دار (DOCR) مانند تنظیم ضریب زمان (TMS) و تنظیم پضریب جریان (PS) سعی شده است به گونه ای تنظیم شود که زمان عملکرد رله ها بهینه شود. یکی از ویژگی های این مقاله این است که ضمن کاهش زمان بین عملکرد رله های اصلی و پشتیبان. همچنین باعث کاهش زمان عملکرد این رله ها می شود. بعلاوه در این روش علاوه بر حل یک تابع چند هدفه بدون نیاز به فاکتورهای وزنی ، از یک تابع جریمه برای بررسی هماهنگی صحیح زمان عملکرد رله های اصلی و پشتیبان استفاده می شود. روش مورد استفاده در یک شبکه 14 و 30 باس IEEE پیاده سازی شده است. نتایج نشان دهنده کارایی روش استفاده شده در مقایسه با الگوریتم دیگر است.
    کلیدواژگان: ریز شبکه، رله اضافه جریان جهتی، برنامه ریزی خطی بازه ای، هماهنگی رله ها، بهینه سازی چند هدفه
  • پوریا سروقدی، محمد منفرد* صفحات 134-142
    اتصال دو و یا چند اینورتر بصورت موازی یکی از راه حل های موفق به منظور افزایش قابلیت اطمینان و راندمان در سطح توان متوسط می باشد. عملکرد پایدار و تسهیم جریان مناسب در میان اینورترهای موازی یک چالش مهم در زمان اتصال به یک نقطه مشترک از طریق امپدانس فیلتر نابرابر می باشد. در این مقاله یک فرمولاسیون جدید و به طبع آن یک الگوریتم تسهیم جریان مناسب برای اینورترهای موازی با امپدانس فیلتر خروجی نابرابر ارایه شده است. همچنین یک کنترل ولتاژ دو حلقه ای با جریان فیلتر به عنوان حلقه فیدبک داخلی با در نظر گرفتن اثر تاخیر دیجیتال ارایه شده است. پارامترهای کنترلر بر اساس حوزه فرکانس طراحی شده اند. در نهایت مطالب نظری ارایه شده بوسیله ی دو ماژول اینورتر موازی 250 وات مورد بررسی و تایید قرار گرفته است.
    کلیدواژگان: اینورترهای موازی، جریان گردشی، تسهیم جریان‏
  • رضا یونسی*، جلال رستگار فاطمی‏، مریم رستگار پور صفحات 143-154
    کدگذاری ویدیو با کارایی بالا (HEVC) یکی از کدگذاریهای اخیر در حوزه محتواهای ویدیویی با کیفیت بشمار می رود. به دلیل پیچیدگیهای بالا در پیاده سازی سخت افزاری موجود برای این کدگذاری، این مقاله به بررسی و پیشنهاد یک سخت افزاری تبدیل گسسته کسینوسی مطلوب برای کدگذاری HEVC می پردازد که قادر است که تبدیل مربوط به اندازه بلوکها با ابعاد متغیر را در یک سخت افزار یکپارچه محاسبه نمود. هدف اصلی در این مقاله استفاده مجدد از منابع سخت افزاری در تبدیل گسسته کسینوسی با استفاده از ضرب کننده های ثابت قابل برنامه ریز می باشد. ضمن اینکه، کاهش میزان هزینه سخت افزاری و مصالحه بین پیچیدگی سخت افزاری و کارایی سخت افزاری از اهداف ثانویه این مقاله به شمار می رود. در این مقاله سه واحد سخت افزاری متفاوت شیفت دهنده- جمع کننده با کارایی و پیچیدگی متفاوت ارایه شده است. مزایای اصلی این ساختار پیشنهادی نسبت به سخت افزارهای موحود کاهش سربار سخت افزاری است. علاوه بر آن، این سخت افزار می تواند تبدیل مربوط به بلوکهای ورودی با ابعاد متغیر را در یک سخت افزار انجام دهد. نتایج پیاده سازی با فناوری 90 نانومتر برای ساختار پیشنهادی حاکی از آنست که تبدیل گسسته کسینوسی دو بعدی پیشنهادی حدود 57 درصد کاهش در تعداد دروازه بکاررفته بصورت متوسط را نشان می دهد. ضمن اینکه، ساختار دو بعدی تانشده پیشنهادی شماره دو و سه کاهش مطلوبی را در تعداد دروازه بکاررفته  حدود 47 درصد نشان می دهند. صرفنظر از ساختارهای پیشنهادی شماره یک تا سه، یک ساختار تبدیل با قابلیت استفاده مجدد با استفاده از یک بلوک N/2 نقطه ای اضافه پیشنهاد شده است که دارای بازده خروجی بالاتری نسبت به ساختارهای شماره یک تا سه است.
    کلیدواژگان: تبدیل گسسته کسینوسی، کدگذاری ویدئو با کارایی بالا، چند اندازه ای، مالتی پلکس شده زمانی
  • مهدی نیک پیام، محمود قنبری*، عبدالرضا اسماعیلی، محمد جناتی صفحات 155-164

    قابلیت اطمینان برای سیستم های درایو موتور الکتریکی در برخی صنایع بسیار حیاتی است. انتخاب یک استراتژی کنترل مناسب برای راه اندازی موتور الکتریکی در شرایط خطا یکی از مهم ترین موضوعات است مخصوصا برای کاربردهایی که ایمنی نقش حیاتی دارد. اخیرا، استراتژی کنترل برداری به طور گسترده ای برای درایوهای موتور القایی سه فاز با اتصال ستاره در شرایط خطای قطع یک فاز براساس دو ماتریس انتقال مختلف توسعه یافته اند. علیرغم اثربخشی این روش ها در شرایط خطا، این سیستم های کنترل به دلیل محاسبات آنلاین گسترده بسیار پیچیده هستند. این مقاله دو روش ساده مبتنی بر کنترل برداری غیرمستقیم و کنترل برداری مستقیم برای کنترل یک موتور القایی سه فاز با اتصال ستاره در شرایط خطا را ارایه می دهد. خطای در نظر گرفته شده در این مقاله، محدود به خطای قطع یک فاز است که بر روی سیم پیچ های استاتور موتور می تواند رخ دهد. در این مقاله، نشان داده می شود که با استفاده از ماتریس تبدیل مناسب و برخی تغییرات در پارامترهای کنترلی، می توان سیستم درایو تحت خطا را کنترل نمود. عملکرد روش های کنترل پیشنهادی با استفاده از نرم افزار متلب و برد کنترلی DSP/TMS320F28335 برای سیستم درایو موتور القایی سه فاز اتصال ستاره با توان 75/0 کیلووات بررسی می شود. نتایج به دست آمده، عملکرد مطلوب سیستم های کنترل معرفی شده در شرایط عملیاتی مختلف را نشان می دهد. علاوه براین، نتایج نشان می دهد عملکرد استراتژی های کنترل برداری پیشنهادی و کارهای قبلی تقریبا یکسان هستند. با این حال، روش های کنترل برداری پیشنهادی در این مقاله نسبت به کارهای قبلی به اصلاح کمتری در ساختار استراتژی کنترل برداری استاندارد نیاز دارند.

    کلیدواژگان: کنترل سیستم درایو تحت خطا، کنترلرهای برداری مستقیم و غیرمستقیم، موتور القایی، خطای قطع یک فاز، ماتریس تبدیل
  • فرشاد بابائی*، امین صفری صفحات 165-174
    در سیستم های الکتریکی یکپارچه ، خدمات کنترل فرکانس با در نظر گرفتن تجمیع کننده های خودروی الکتریکی (EV) می تواند منجر به بروز تاخیر متغیر با زمان در سیستم های کنترل بار فرکانس (LFC) شود. عملکرد سیستم LFC تحت تاثیر این تاخیرها است و حتی در بعضی موارد، عدم انتخاب دقیق استراتژی کنترل متناسب با تاخیرهای متغیر با زمان منجر به ناپایداری سیستم قدرت می شود. بنابراین ، این مقاله تاخیرهای متغیر با زمان مختلف را بر اساس پایداری یک سیستم LFC در حضور تجمیع کننده های EV نشان می دهد. مطالعه پایداری وابسته به تاخیر LFC برای یافتن ناحیه پایداری اجرا می شود و معیارهای پایداری با استفاده از روش نامعادله ماتریسی خطی (LMI) و نظریه لیاپانوف-کراسوفسکی پیشنهاد می شود. همچنین ، نامعادله بهبود یافته مبتنی بر ویرتینگر و لم بازه برای محاسبه بیشترین تاخیر مجاز در سیستم LFC شامل تجمیع کننده های EV استفاده می شوند.
    کلیدواژگان: تاخیر متغیر با زمان، تئوری لیاپانوف-کراسوفسکی، نامعادله ماتریسی خطی، کنترل بار فرکانس، تجمیع کننده خودروهای الکتریکی
|
  • A. Benyaghoob Sani, M. Sedighizadeh *, D. Sedighizadeh, R. Abbasi Pages 90-104
    An optimal day-ahead operation of a microgrid based on coastal energy hub is presented in this paper. The proposed CEH included wind turbine, photovoltaic unit, combined cooling, heat and power, and seawater desalination. The purpose of the optimization is minimization of the operational and environmental costs considering several technical limitations. The CEH includes an ice storage conditioner together with an energy storage system, i.e. thermal energy storage system. Particularly, the impacts of an innovative rechargeable and emerging ESS that is solar-powered compressed air energy storage is scrutinized, on the efficiency and operational and pollution costs of the CEH. It is clear that there is an intrinsic deviation between predicted and actual uncertainty variables in MG. This paper presents a bi-level stochastic optimal operation model based on risk averse strategy of information gap decision theory to overcome this information gap and to help Microgrid operator. To reduce the complexity of the proposed model, Karush-Kuhn-Tucker method is used for converting the bi-level problem into a single level. The Augmented Epsilon Constraint method is used to deals with multi objective optimization problem to harvest the maximum horizon of the uncertainties of the parameters. The proposed model implemented the Time of Use program as a price-based demand response program. Finally, the efficacy of the SPCAES for minimizing the operational cost and pollutions in the day-ahead operation is depicted by implementation of the presented model on the typical CEH.
    Keywords: Augmented Epsilon Constraint (AUGMECON) method, compressed air energy storage (CAES), Combined Cooling, Heat, Power (CCHP)
  • M. Shahriyari, H. Khoshkhoo * Pages 105-112
    Unlike other rotor angle stability assessment methods which only deal with either transient or small-signal (SS) stability, in this paper, a new stability prediction approach has been proposed which considers both transient and SS stability status. Therefore, the proposed method, which utilizes Multi-Layer Perceptron-based deep learning model, can comprehensively predict the post-disturbance rotor angle stability. Since the proposed method uses the voltage of the generating units directly measured by WAMS in the early moments after the disturbance occurrence and does not need to calculate the generators' rotor angle (which requires a high computational burden), it can timely predict the stability stiffness using data provided by PMUs installed at generators' buses. In this respect, this method provides a proper chance for the system operators to take appropriate corrective measures. To evaluate the proposed method's efficiency, it has been implemented and tested on IEEE14-bus and IEEE 39-bus test systems. The dynamic simulation results show that although the proposed method requires fewer PMUs than previous methods that exist in the literature, it can timely evaluate the stability status. Also, to properly show the power system stability stiffness from the transient and SS stability point of view, the suggested method accurately classifies the post-disturbance operating point into Unstable, Alarm, or Normal categories.
    Keywords: Transient stability, small-signal stability, rotor angle stability, deep learning, dynamic stability assessment
  • J. Salehi *, F.S. Gazijahani, A. Safari Pages 113-121
    Executing interruptible loads (ILs) can be significantly effective for optimal and secure operation of power systems. These ILs can aid the operators not only to increase the reliability of the power supply but also to reduce the procurement costs of the whole system. Therefore, determining the optimal location and capacity of ILs for a given incentive rate is of great interest to distribution companies. To do so, in this paper simultaneous allocation and sizing of ILs, wind turbines (WT), photovoltaic (PV) and capacitors have been done in the radial distribution network for different demand levels and subsequently the optimal value of compensation price for the ILs has been determined. Given the probabilistic nature of load, wind and solar generation as well as the price of energy at the pool, we have also proposed a stochastic model based on fuzzy decision making for modelling the technical constraints of the problem under uncertainty. The objective functions are technical constraint dissatisfaction, the total operating costs of the Distribution Company and CO2 emissions which are minimized by NSGA2. To model the uncertainties, a scenario-based method is used and then by using a scenario reduction method the number of scenarios is reduced to a certain number. The performance of the proposed method is assessed on the IEEE 33-node test feeder to verify the applicability and effectiveness of the method.
    Keywords: demand response, Renewable energy, distribution system, Distributed generation, optimization
  • P. Omidi, S. Abazari *, S.M. Madani Pages 122-133
    The relay coordination problem of directional overcurrent has  been an  active research issue in distribution networks and power transmission. In general, the problem of relay coordination is the nonlinearity of the optimization problem, which increases or decreases with different network structures. This paper presents a new method with directional overcurrent relay coordination approach to reduce the operating time of the relays between the primary and backup relays by using hybrid  programming  of  ILP  (interval  linear  programming)  and  DE (differential  evolution).  Due to the difference in short circuit current level from grid connected to the isolated mode, therefore, it is necessary to use a reliable protection solution to reduce this discrimination time and also to prevent the increase of coordination time interval (CTI). The ability of the objective function used in this paper is to reduce the discrimination time of primary and backup relays and simultaneously reduce the operating time of primary and backup relays by introducing a new method. The basic parameters of the directional  overcurrent  relay  (DOCR)  such  as  time  multiplier  setting  (TMS)  and  plug  setting  (PS)  have been adjusted  such  that  the relays  operation  time  should  be  optimized.  Optimization  is  based  on  a  new objective function,  described  as  a  highly  constrained  non-linear  problem  to  simultaneously  minimize  operating  time  in backup  and  primary  relays.  A  function  of  penalty  is  also  used  to  check  the  problem  constraints  in  case  the backup relay time is  fewer  than  that of  the main relay. The method is implemented on modified IEEE 14- and 30-bus distribution networks. The results demonstrate the efficiency of the method, and the values are optimal compared to those of other algorithms. MATLAB program has also been used to simulate optimization.
    Keywords: Microgrid, Relay Coordination, Directional Overcurrent Relay, Multi-objective optimization, Interval Linear ‎Programming, Differential Evolution
  • P. Sarvghadi, M. Monfared * Pages 134-142
    Parallel connection of two or even more single-phase inverter modules is a successful solution to increase the reliability and the efficiency of an inverter at moderate power levels. Stable operation and proper current sharing among parallel inverter modules is a key issue, especially when they are connected to a common load through unequal output filter impedances. In this paper, a new formulation and consequently a proper current sharing control algorithm for parallel connected inverter modules with the possibility of unequal filter impedances is proposed. Also a dual-loop voltage control with the filter current as the inner loop feedback signal, considering the effect of digital control delay, is adopted. The controller parameters are designed according to a frequency domain analysis. Finally, theoretical achievements are confirmed by experimental test results on a test rig with two 250 W parallel connected single phase inverters.
    Keywords: Parallel inverter modules, Circulating current, Load Sharing
  • R. Younesi *, J. Rastegar, M. Rastgarpour Pages 143-154
    High Efficiency Video Coding (HEVC) is one of the latest coding standards targeting high-resolution video contents. Due to the high complexity of the existing hardware implementation, this paper presents the low-cost and efficient DCT architectures for HEVC, which are able to perform DCT operation of multiple transform sizes in a single unified architecture. Our objective is to reuse the hardware resources in a DCT architectures using configurable constant multipliers as well as reducing the hardware cost and trading off between hardware complexity and efficiency. We propose three different shift-and-add units with different hardware cost and throughput. The main advantage of the proposed architectures over the existing architectures is a lower hardware and it can also perform DCT transform of different transform units which is available in HEVC standard. The experimental results over 90-nm technology show that the proposed 2D-DCT architecture #1 archives the lowest hardware cost amongst the rest of the architectures with around 57% reduction in gate count, on average. The unfolded 2D-DCT architectures #2 and #3 offer the moderate reduction in gate count around 47%, on average, with a moderate throughput. Apart from architectures #1, #2, and #3, we also develop a reusable architecture by adding an extra ( )-point DCT alongside the main DCT.
    Keywords: DCT, HEVC, Low-Cost, Multi-Sized, Time-multiplexed
  • M. Nikpayam, M. Ghanbari *, A. Esmaeli, M. Jannati Pages 155-164

    Reliability for electric motor drive systems is very vital in some industries. Selecting an appropriate control strategy for driving an electric motor during fault conditions is one of the most important issues mainly for safety-critical applications. Recently, vector control (VC) strategies have been extensively developed for star-connected three-phase induction motor drives during single-phase cut-off fault (COF) based on two different transformation matrices (TMs). Despite the effectiveness of these methods during the fault, these control systems are very complex due to their extensive on-line computation. This paper presents two simple methods based on indirect VC (IVC) and direct VC (DVC) methods for controlling a star-connected three-phase induction motor during the fault condition. The fault in this paper is limited to single-phase COF which can occur in motor stator coils. In this paper, it is shown that using a suitable TM and some changes in the control parameters, it is possible to control the faulted drive system. Performance of the proposed control methods is verified using MATLAB software and DSP/TMS320F28335 controller board for a 0.75kW star-connected three-phase induction motor drive system. The achieved results show the good performance of the introduced control systems in different operating conditions. In addition, the results demonstrate the performance of the proposed VC strategies and that of the previous works are almost the same. However, the proposed VC methods in this paper need less modification in the structure of the standard VC strategy than the previous works.

    Keywords: control of the faulted drive system, direct, indirect vector controllers, Induction Motor, single-phase cut-off fault, transformation matrix
  • F. Babaei *, A. Safari, J. Salehi Pages 165-174
    In the integrated electrical systems, frequency control service considering the electric vehicle (EV) aggregators could lead to time-varying delay in load frequency control (LFC) schemes. These delays influence the LFC system efficiency, and in some situations, the lack of a clear choice of a control strategy considering the time-varying delays causes power system instability. Thus, this paper illustrates different time-varying delays based on the stability of an LFC system in the EV aggregators presence. The LFC's delay-dependent stability study is executed for finding the stability region and, stability criteria is suggested using the linear matrix inequality (LMI) method and Lyapunov-Krasovskii theory. Also, Wirtinger-based improved inequality and bounding lemma are applied to compute the greatest allowable delay in the LFC system, including the EV aggregators.
    Keywords: Time-varying delay, Lyapunov-Krasovskii theory, LMI, Load frequency control, Electric Vehicles Aggregator