فهرست مطالب

فصلنامه چشم انداز مدیریت بازرگانی
سال بیستم شماره 2 (تابستان 1400)

  • تاریخ انتشار: 1400/11/03
  • تعداد عناوین: 7
|
  • فرهاد احمدی، محمدرضا میگون پوری*، حسین صادقی صفحات 13-37
    هدف

    با توجه به اهمیت اکوسیستم همکاری، پژوهش حاضر با هدف ارایه مدلی برای شتابدهی همکاری شرکت های بزرگ با کسب وکارهای کوچک انجام شده است.

    روش

    پژوهش حاضر با روش کیفی مبتنی بر راهبرد داده بنیاد با روش کدگذاری با الگوی پارادایمی استراوس و کوربین انجام شده است. جامعه آماری پژوهش را کارشناسان، مدیران، اساتید دانشگاهی با تجربه حداقل پنج سال مرتبط با توسعه کسب وکار تشکیل می دهند، که از میان آنها 12 نفر به -صورت نمونه گیری هدفمند برای گردآوری داده ها از طریق مصاحبه عمیق نیم ساختار یافته برگزیده شدند، که در مصاحبه نهم اشباع نظری حاصل شد.

    یافته ها

    تجزیه وتحلیل داده ها منجر به شناسایی مقوله های فرعی و محوری و همچنین روابط بین آنها در قالب مدل پارادایمی همکاری شامل پدیده محوری (سه مقوله)، شرایط علی (سه مقوله)، عوامل زمینه ای (چهار مقوله) شرایط مداخله گر (چهار مقوله)، راهبردها (سه مقوله)، پیامدها (یک مقوله) شد.

    نتیجه گیری

     نتایج نشان داد که پدیده محوری (الزامات همکاری کسب وکارهای کوچک، الزامات همکاری شرکت های بزرگ، شتاب همکاری) شرایط علی مدل شامل (مالکیت، هدف ، مدل کسب وکار)، عوامل زمینه ای (تامین مالی، توسعه بازار، منتورینگ، پذیرش سازمانی، مربی گری)، شرایط مداخله گر (رویه های حقوقی،تدارکاتی، انتخاب، ادغام) می شود، راهبردها (پایه همکاری، محیط چابک، فرایندتدریجی) و همچنین پیامدها (شتابدهی اکوسیستم همکاری) است.

    کلیدواژگان: شتابدهی، همکاری، کسب وکارهای کوچک، شرکت های بزرگ، اکوسیستم
  • محمدرضا فلاح* صفحات 39-64
    هدف

    نرخ بالای ورود دانشجویان دختر به حوزه آموزش عالی و لزوم توجه به آینده بازار کار آن ها باعث شده تا سیاست گذاران به دنبال استراتژی های جایگزینی برای جذب این قشر از جامعه در بازار کار باشند؛ دراین بین، هدایت این دانشجویان به سمت کسب وکارهای نوپا می تواند سازوکار مناسبی برای توانمندسازی و درنتیجه اشتغال زایی و توسعه پایدار باشد.

    روش شناسی

    رویکرد تحقیق حاضر کیفی، ازنظر نوع هدف، کاربردی و ازنظر ماهیت و روش، توصیفی- تحلیلی است. جامعه موردمطالعه این طرح را بانوان کارآفرین فعال در حوزه های مختلف کسب وکارهای نوپا که با روش نمونه گیری هدفمند انتخاب شده اند، تشکیل می دهند. ابزار جمع آوری داده ها نیز مصاحبه اکتشافی بوده که اشباع نظری از طریق مصاحبه با 18 نفر از مشارکت کنندگان حاصل شده است.

    یافته ها

     روش تجزیه وتحلیل داده ها نیز تحلیل مضمون است که درنتیجه آن 36 مضمون پایه در چهار مضمون سازمان دهنده و دو مضمون فراگیر برچسب گذاری گردید. یافته های تحقیق نشان می دهد ورود موفق دانشجویان دختر به حوزه کسب وکارهای نوپا مستلزم توجه سیاست گذاران به مقوله هایی مانند «توانمندسازی چندگانه» با ابعادی همچون فرهنگ سازی کسب وکار، توسعه قابلیت های فردی، یادگیری هدفمند و تقویت تعاملات اجتماعی از یک سو و «ظرفیت سازی هدفمند» با ابعادی مانند پذیریش اجتماعی، هنجارسازی اجتماعی، مدیریت فضای کسب وکار و توسعه منابع حمایتی از سوی دیگر است.

    نتیجه گیری

    مطابق یافته های تحقیق، وزارت علوم به همراه سایر سازمان های اجرایی مسیول و مرتبط می بایست برای ورود دانشجویان دختر به حوزه کسب وکارهای نوپا اقدام به پیاده سازی سازوکارهایی مانند باشگاه گفتمان سازی، کانون توسعه و ساخت، کمیته اندیشه ورز فراگیر و هسته پشتیبان کسب وکار نموده تا به صورت گام به گام و هدفمند بسترهای لازم در این خصوص فراهم گردد.

    کلیدواژگان: کسب وکارهای نوپا، دختران دانشجو، توانمندسازی چندگانه، ظرفیت سازی هدفمند، تحلیل مضمون
  • مهدی دهقانی سلطانی*، اسفندیار محمدی صفحات 65-88
    هدف

    این پژوهش با هدف بررسی تاثیر تجربه فعالیت‏های بازاریابی بازی‎سازی بر عشق به برند با تاکید بر نقش میانجی ارزش های لذت جویانه و فایده گرا انجام شده است.

    روش

    تحقیق حاضر از نظر هدف، کاربردی و از لحاظ نحوه گردآوری داده ها، از نوع توصیفی- پیمایشی می باشد. گردآوری داده ها با استفاده از پرسشنامه استاندارد که روایی آن با روایی صوری و پایایی آن با ضریب آلفای کرونباخ بررسی شد، انجام پذیرفت. از رویکرد مدل سازی معادلات ساختاری مبتنی بر کواریانس برای بررسی فرضیه ها استفاده شده است. برای آزمون روابط مفروض در مدل تحقیق از یک نمونه آماری شامل 396 مشتری از اپلیکیشن آپ در شهر کرمان استفاده شد؛ اپلیکیشن آپ توانسته است با استفاده از بازی‎سازی، بازاریابی بسیار موفقی داشته باشند.

    یافته ها

     یافته های به دست آمده از پژوهش نشان داد که تجربه فعالیت های بازاریابی بازی‎سازی بر ارزش لذت‏جویانه و فایده‎گرایانه به شکلی معنادار و مثبت تاثیرگذار است. از طرفی، ارزش‎های لذت‏جویانه و فایده‎گرایانه بر عشق به برند تاثیر مثبت معناداری دارد. همچنین ارزش‎های لذت‏جویانه و فایده‎گرایانه در تاثیرگذاری تجربه فعالیت های بازاریابی بازی‎سازی بر عشق برند نقش میانجی ایفا می کند.

    نتیجه گیری

    یافته‏ های این مطالعه برای اپلیکیشن آپ ‏ در پیش‎بینی دقیق‎تر رفتارهای آتی مشتریان، و مدیریت دارایی‏ها و فعالیت‏های بازاریابی بازی سازی مفید خواهد بود. این مطالعه از لحاظ تیوری و تجربی نشان می‏دهد که تجربه اقدامات بازاریابی بازی سازی در توضیح رفتارهای مطلوب مشتریان موثر است. بنابراین، این مطالعه اقدامات بازاریابی بازی سازی را به زمینه رفتارهای مطلوب مشتریان گسترش می‏دهد.

    کلیدواژگان: بازاریابی بازی‎ سازی، ارزش های لذت جویانه، عشق به برند، ارزش های فایده گرا
  • عادله گراوند، کامبیز حیدرزاده*، زهره دهدشتی شاهرخ، محمدعلی عبدالوند صفحات 89-112
    هدف

    شیوع همه گیری بیماری کووید-19یا کرونا ویروس در سال 2020، آثار چشمگیری بر اقتصاد و سلامت کشورها داشت. هدف این پژوهش بررسی سیستماتیک پاسخ های رفتاری مصرف کننده در دوران شیوع همه گیری کووید-19و ارایه مدل با به کارگیری روش فرا ترکیب می باشد.

    روش

    با استفاده از روش فراترکیب، ابعاد پاسخ های رفتاری مصرف کننده در دوران همه گیری کووید 19 شناسایی شده است. برای تبیین روش شناسی فرا ترکیب رویکرد هفت مرحله ای سندلوسکی و باروسو (2007) مورد استفاده قرار گرفت. جامعه آماری پژوهش، را 986 مقاله علمی منتشرشده در مجلات معتبر در بازه زمانی 2021 - 2019 تشکیل می دهد و درنهایت 25 مقاله مورد تحلیل و بررسی نهایی قرار گرفتند.

    یافته ها

    پس از تجزیه و تحلیل مقالات، کدها بر اساس تشابه و دفعات تکرار در سه مفهوم واکنشی، مقابله ای و سازگاری دسته بندی و 36 کد نیز استخراج شد و درنهایت، نتایج حاصل از تحلیل در قالب مدل مفهومی ارایه گردید.

    نتیجه

    با ترکیب و ادغام پژوهش های صورت گرفته مدل جامع در ارتباط با پاسخ های رفتاری مصرف کننده در دوران شیوع کووید-19ارایه شده است. عواملی از جمله، قرنطینه، رعایت فاصله گذاری اجتماعی و استفاده از فناوری ها و رسانه های اجتماعی، منجر به شکل گیری عادات جدید و ترک عادات قدیمی مصرف کنندگان خواهد شد.

    کلیدواژگان: پاسخ رفتاری مصرف کننده، کوید -19، کرونا ویروس، همه گیری، فرا ترکیب
  • رضا رستگاری، ابوالقاسم ابراهیمی*، علیرضا امینی صفحات 113-141
    هدف

    با توجه به زمینه جدید استراتژی بازاریابی تاثیرگذار، پژوهش حاضر با هدف ارایه مدل عوامل اثربخشی استراتژی بازاریابی تاثیرگذار در بستر اینستاگرام انجام شده است.

    روش

    این پژوهش از حیث هدف توسعه ای - کاربردی و رویکرد مطالعاتی آن کیفی - کمی و از نظر ماهیت آمیخته اکتشافی است. جهت گردآوری داده ها در بخش کیفی از مطالعات کتابخانه ای به روش مرور سیستماتیک استفاده شده است. سپس با توجه به حجم نمونه برای جامعه نامحدود در جدول مورگان، 384 پرسشنامه با مشارکت کاربران استراتژی بازاریابی تاثیرگذار در بستر اینستاگرام تکمیل و گرد آوری شد و با روش مدل سازی ساختاری معادله ای (ESM) مورد پردازش قرار گرفت.

    یافته ها

     با تحلیل محتوای نتایج مرحله کیفی، 75 مقوله ابتدایی به دست آمد و با توجه به اشتراکات در قالب 20 مولفه نهایی دسته بندی شد. با بررسی روابط بین آنها، عوامل نهایی اثربخشی استراتژی بازاریابی تاثیرگذار در اینستاگرام سطح بندی شدند و نمودار قدرت نفوذ - وابستگی برای آنها ترسیم شد.

    نتایج

    نتایج این پژوهش شامل ارایه مدل نهایی عوامل اثربخشی استراتژی بازاریابی تاثیرگذار در بستر اینستاگرام و برازش آن است که نشان می دهد رابطه علی - سلسله مراتبی بین این عوامل برقرار است به این صورت که شاخص های گستره معنادار تاثیرگذاری و جذابیت محتوای ابتکاری اینفلوینسر بیشترین قدرت پیش برندگی را به نسبت سایر عوامل دارا هستند. همچنین برخلاف تصور اولیه شاخص جذابیت ظاهری در سطوح دارای بیشترین اثرگذاری قرار نگرفت.

    کلیدواژگان: استراتژی بازاریابی تاثیرگذار، اینستاگرام، مدل ساختاری معادله ای، اینفلوئنسرهای بازاریابی
  • علی شریعت نژاد*، سید نجم الدین موسوی، مینا حسینی صفحات 142-167

    بسیاری از شرکت ها و سازمان های امروزی، شهرت و مشروعیت خود را از نام و نشان مدیران و رهبران خود دارند و مدیران این سازمان ها از نظر برند رهبری به عنوان یک الگو و نمونه برای دیگر مدیران هستند. در حقیقت، مدیران و رهبرانی که سبک مدیریت و رهبری شان به یک برند تبدیل شده است، تاثیر فزاینده ای بر شهرت و مشروعیت سازمان تحت امر خود دارند. لذا، پژوهش حاضر با هدف بررسی تاثیر برند رهبری بر شهرت سازمانی با نقش میانجی مشروعیت سازمان انجام پذیرفت. این پژوهش براساس هدف کاربردی و به لحاظ روش، توصیفی پیماشی است. جامعه آماری پژوهش، شرکت های دانش بنیان استان لرستان می باشد، با توجه به اینکه حجم جامعه آماری محدود و مشخص می باشد، از فرمول نمونه کوکران، نسبت به تعیین حجم نمونه استفاده شد و در سطح اطمینان 95% حجم نمونه برابر 340 نفر تعیین و به روش نمونه گیری در دسترس انتخاب شدند. در پژوهش حاضر برای جمع آوری اطلاعات از پرسشنامه های استاندارد استفاده گردیده است که روایی و پایایی آن ها با روش اعتبار محتوا و آلفای کرونباخ تایید شد. برای آزمون فرضیات و تحلیل داده ها از روش مدلسازی معادلات ساختاری و نرم افزار PLSاستفاده شد. نتایج پژوهش مبین آن است که همه فرضیات تایید شده است.

    کلیدواژگان: برند، برند رهبری، مشروعیت سازمانی، شهرت سازمانی
  • محمد سعیدی، عباس عباسی*، علیرضا امینی صفحات 168-192
    هدف

    فهم این موضوع که مشتریان بالقوه قبل از اینکه محصولی بخرند چه رفتاری از خود بروز می دهند، می تواند به صنایع تولیدی و تجاری در تبیین برنامه های بازاریابی خود جهت جذب مشتری و صرفه جویی در هزینه های بازاریابی کمک کند. هدف پژوهش حاضر، ارایه الگوی جامعی برای رفتار پیش از خرید مصرف کننده می باشد.

    روش شناسی

     جهت نیل به هدف پژوهش، با روش آمیخته، ابتدا در بخش کیفی با مرور سیستماتیک پژوهش های صورت گرفته ابعاد و مولفه های رفتار پیش از خرید مصرف کننده شناسایی شد و پایایی آن با شاخص کاپا مورد تایید قرار گرفت. در بخش کمی با استفاده از روش معادلات ساختاری مدل مربوطه از طریق نرم افزار Smart PLS3 مورد آزمون قرار گرفت.

    یافته ها

    الگوی رفتار پیش از خرید مصرف کننده در 4 بعد و 10 مولفه که شامل: عوامل زمینه ای (زمینه روانشناختی و زمینه محیط اجتماعی)، تشخیص نیاز (ترغیب نیاز، ظهور نیاز، واکنش شناختی به نیاز)، جستجوی اطلاعات (عوامل موقعیتی جستجوی اطلاعات، منابع اطلاعاتی ذهنی، منابع اطلاعاتی خارجی) و بررسی قبل از خرید محصول (ارزیابی گزینه ها، رضایت قبل از خرید) است، ارایه گردید.

    نتیجه گیری

    نتایج نشان داد که عوامل زمینه ای به عنوان عاملی مهم و تاثیر گذار به صورت مستقیم و غیر مستقیم در تمامی مراحل تشخیص نیاز، جستجوی اطلاعات و بررسی قیل از خرید محصول در رفتار پیش از خرید مصرف کننده ایفای نقش می کند. همچنین این مراحل به صورت مستقیم و غیر مستقیم بر مراحل بعد از خود تإثیر می گذارند.

    کلیدواژگان: رفتار مصرف کننده، تصمیم گیری مصرف کننده، رفتار پیش از خرید مصرف کننده
|
  • Farhad Ahmadi, Mohamadreza Meigounpoory *, Hosain Sadeghi Pages 13-37
    Objective

    According to the importance of the collaboration ecosystem, the present study aims to provide a model for accelerating the cooperation of large companies with small businesses.

    Methodology

    The present study was conducted with a qualitative method based on the data strategy of the foundation with a coding method with the paradigm model of Strauss and Corbin. The statistical population of the research consists of experts, administrators, and university professors with at least five years of experience related to business development which 12 of them were selected based on targeted sampling for data collection through semi-structured in-depth interviews and resulted in theoretical saturation in the ninth interview.

    Finding

    Data analysis leads to the identification of sub-axes and axes as well as the relationships between them in the form of a paradigm model of cooperation including axial phenomena (three categories), causal conditions (three categories) Contextual factors (four categories) intervening conditions (four categories), strategies (three categories), and consequences (one category).

    Conclusion

    The results showed that the pivotal phenomenon (small business cooperation requirements, large corporate cooperation requirements, acceleration of cooperation) model causal conditions including (ownership, purpose, business model), contextual factors (financing , Market development, mentoring, organizational acceptance, coaching), interventionist conditions (legal procedures, procurement, selection, merger), strategies (collaboration basis, agile environment, gradual process) as well as consequences (accelerating the collaboration ecosystem).

    Keywords: Acceleration, Collaboration, Small Businesses, Large Companies, Ecosystem
  • Mohammadreza Fallah * Pages 39-64

    The high rate of female students entering higher education has led policymakers to seek alternative strategies to attract this segment of society to the labor market; In the meantime, guiding these students to start-ups can be a good mechanism for job creation and sustainable development.

    Methodology

    The approach of the present research is qualitative, in terms of the type of purpose, applied and in terms of nature and method, descriptive-analytical. The statistical population of this project consists of women entrepreneurs active in various fields of start-ups who have been selected by purposive sampling method. The data collection tool was exploratory interview that theoretical saturation was obtained through interviews with 18 participants.

    Results

    The method of data analysis is content analysis, as a result of which 124 concepts were labeled in 36 primary codes, eight selection codes, four organizing codes and two comprehensive codes. Findings show that the successful entry of female students into the field of start-ups requires policymakers to pay attention to issues such as "multiple empowerment" with dimensions such as business culture, development of individual capabilities, purposeful learning and strengthening social interactions such as "building capacity". On the other hand, social normalization, business environment management and development of support resources.

    Conclusion

    It is suggested that the Ministry of Science, along with other institutions, implement mechanisms such as Dialogue Club, Development and Construction Center, Inclusive Thinkers Committee and Business Support Core to provide the ground for female students to enter the field of start-up businesses.

    Keywords: Start-ups, Student girls, Multiple empowerment, Targeted capacity building, content analysis
  • Mahdi Dehghani Soltani *, Esfandyar Mohammadi Pages 65-88
    Objective

    The purpose of this study is to examine the effect of gamification marketing on brand love, with an emphasis on the mediating role of hedonistic and utilitarian values.

    Methodology

    The present study is applied in terms of purpose and the data collection method is descriptive-survey. The data are collected using a standard questionnaire whose validity is assessed by face validity and its reliability by Cronbach's alpha coefficient. Furthermore, the covariance-based structural equation modeling approach is used to test the hypotheses. In the research model, a statistical sample including 396 customers of the app application that has a significant and positive effect on hedonic and utilitarian value is used to test the hypotheses in Kerman.

    Findings

    The study's findings indicate that the experience of game-making marketing activities has a significant positive effect on both hedonistic and utilitarian values. On the other hand, hedonistic and utilitarian values have a significant positive effect on brand love. Additionally, hedonistic and utilitarian values play a mediating role in influencing the experience of game-making marketing activities on brand love.

    Conclusion

    The findings of this study will be useful for more accurately predicting future customer behaviors as well as managing assets and game-making marketing activities. This study theoretically and empirically demonstrates that the experience of game-making marketing actions is effective in explaining the desired behaviors of customers. Therefore, this study extends game-making marketing actions to the context of desirable customer behaviors.

    Keywords: Gamification marketing, Hedonic values, Brand love, Utilitarian values
  • Adele Geravand, Kambiz Heidarzadeh *, Zohreh Dehdashti Shahrokh, Abdevali Abdolvand Pages 89-112
    Objective

    The outbreak of COVID-19 (Coronavirus ) in 2020 had significant effects on the economies and health of countries. The purpose of this study is systematically investigate consumer behavioral responses during the outbreak of COVID- 19 pandemic and present a model with using meta-synthesis methods.

    Methodology

    By using the meta-synthesis method, the dimensions of consumer behavioral responses were identified during the Covid 19 pandemic. To explanation of meta - synthesis methodology, seven step-by-step methods of Sandlowski and Barroso (2007) have been used. The study population is 986 scientific articles that published in credible journals from 2019 to 2021. Finally, 25 articles were scrutinized , then codes and concepts were extracted.

    Finding

    After analyzing the articles, the codes were extracted based on similarity and frequency replication then were categorized in three concepts of reaction, coping and adapting and 36 codes were extracted. Finally, the results of analyze were presented in the conceptual model.

    Conclusion

    By combining and integrating the researches, a comprehensive model has been presented in relation to consumer behavioral responses during the outbreak of Covid-19 pandemic. Factors such as quarantine, social distance, and use of technology and social media will lead to the formation of new habits and leave old consumer’s habits.

    Keywords: Consumer behavioral response, COVID- 19, Coronavirus, Pandemic, Meta-synthesis
  • Reza Rastegari, Abolghasem Ebrahim *, Alireza Amini Pages 113-141
    Objective

    Considering the influencer marketing strategy as a new field, the present study was conducted with the aim of providing a model of effective factors for influencer marketing strategy in the Instagram Platform.

    Methodology

    In terms of purpose this research is an applied-developmental research and its study approach is qualitative- quantitative. In order to collect data in the qualitative part, library studies were used by systematic review method and by content analysis the next section, according to Morgan table, 384 researcher-made questionnaires were completed and collected with the online entrepreneurs interested in and aware of this strategy on Instagram and then was processed by Equation Structural Modeling (ESM).

    Findings

    By analyzing the content of the qualitative stage results, 75 initial categories were obtained and classified into 20 final components according to the commonalities. By examining the relationships between them, the final factors of the effectiveness of the influencer marketing strategy on Instagram were leveled and a chart of influence-dependency power was drawn for them.

    Conclusion

    The results of this study include the presentation of the final model of effectiveness factors of Influencer marketing strategy in the Instagram and the evaluation of this model, which shows that there is a causal-hierarchical relationship between these factors. Influence relative to other factors. Also, contrary to the initial perception, the influencer's apparent attractiveness index was not at the most effective levels.

    Keywords: Influencers, Equational Structural Model, Influencer Marketing Strategy, Instagram
  • Ali Shariatnezhad *, Seidnajmealdin Mousavi, Mina Hosseini Pages 142-167

    Many companies and organizations have their reputation and legitimacy from the names and logos of their managers and leaders. In fact, managers and leaders whose management and leadership style has become a brand have an increasing impact on the reputation and legitimacy of the organization. Therefore, the present study was conducted with aim to investigate the impact of leadership brand on organizational reputation with the mediating role of organizational legitimacy. This study is applied research and descriptive survey in terms of method. The statistical population is knowledge-based companies in Lorestan province. Due to the size of the statistical population is limited and specific, Cochran's sample formula was used to determine the sample size and at a 95% confidence level the sample size was 340 people and sample were selected by available sampling method. In the present study, standard questionnaires were used to collect information, the validity and reliability of which were confirmed by content validity and Cronbach's alpha. Structural equation modeling and PLS software were used to test the hypotheses and analyze the data. The results of the research show that all the hypotheses have been confirmed.

    Keywords: brand, leadership brand, organizational legitimacy, organizational reputation
  • Mohammad Saeidi, Abbas Abbasi *, Alireza Amini Pages 168-192
    Objective

    Manufacturing institutions and businesses can better develop marketing plans to attract more customers and save marketing costs by realizing the pre-purchase behavior of potential customers. The present study proposes a comprehensive model of the pre-purchase behavior of consumers.

    Methodology

    A mixed methodology was adopted. The qualitative phase identified pre-purchase consumer behavior factors by a systematic review of the literature, and reliability was verified by Cohen's kappa coefficient. The quantitative phase tested the proposed model using structural equation modeling (SEM) in Smart PLS V.3.

    Findings

    Pre-purchase behavior was modeled in four dimensions and ten factors, including contextual factors (psychological and social), requirement identification factors (requirement encouragement, requirement emergence, and cognitive reaction to requirement), information searching factors (positional information searching factors, subjective information sources, and external information sources), and pre-purchase investigation factors (alternative evaluation and pre-purchase satisfaction).

    Conclusion

    Contextual factors had significant, direct and indirect, impacts on pre-purchase behavior in all the stages of requirement identification, information searching, and pre-purchase investigation. This stage (contextual factors) directly and indirectly impacted all the succeeding stages.

    Keywords: Consumer Behavior, Consumer Decision Making, PrePurchase Consumer Behavior