فهرست مطالب

فصلنامه پژوهش در سلامت روانشناختی
سال پانزدهم شماره 1 (بهار 1400)

  • تاریخ انتشار: 1400/10/09
  • تعداد عناوین: 7
|
  • مریم پاینده داری نژاد، علیرضا مرادی، جعفر حسنی، ربابه نوری* صفحات 1-19

    این مطالعه باهدف بررسی رابطه میان آمیختگی شناختی،حس انسجام، فکری و پریشانی روانشناختی در بیماران مبتلا به سرطان با نقش میانجی بدتنظیمی هیجان انجام شد.پژوهش از نوع همبستگی از نوع مدل یابی معادلات ساختاری بود.بیماران زن و مرد مبتلا به یکی از انواع سرطانهای(پستان، خون، رحم، حنجره و روده بزرگ) مراجعه کننده به مراکز درمانی شهر تهران در سه ماهه دوم سال 1399 با استفاده از روش نمونه گیری دردسترس 200 نفر انتخاب شدند. مقیاس DASS-21، مقیاس نشخوارفکری، مقیاس دشواری در تنظیم هیجان، پرسش نامه حس انسجام و پرسش نامه آمیختگی شناختی تکمیل گردید. داده ها با روش‏ پیشرفته آماری مدل یابی معادلات ساختاری، با کاربرد نرم افزار Smart pls3 مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. نتایج نشان داد که مدل مفروض مبنی بر رابطه میان آمیختگی شناختی، حس انسجام، نشخوار فکری و پریشانی روانشناختی در بیماران مبتلابه سرطان با نقش میانجی بدتنظیمی هیجان از برازش لازم با یافته ها برخوردار است. نتایج به دست آمده از ضرایب رگرسیونی،رابطه مستقیم بین نشخوار فکری با بدتنظیمی هیجانی (001/0P=؛ 50/11=T؛638/0=β) و رابطه بدتنظیمی هیجانی با پریشانی روان شناختی در بیماران مبتلا به سرطان را مورد تایید قرار داد (001/0P=؛ 48/5=T؛514/0-=β).رابطه مستقیم بین آمیختگی شناختی و پریشانی روان شناختی (096/P=؛ 66/1=T؛198/0=β) و بین حس انسجام با پریشانی روان شناختی (472/P=؛ 719/0=T؛041/0-=β) در بیماران مبتلا به سرطان مورد تایید قرار نگرفت. همچنین نقش میانجی بدتنظیمی هیجانی در رابطه بین آمیختگی شناختی و حس انسجام با پریشانی روان شناختی کامل بود، درحالی که بدتنظیمی هیجانی بین نشخوار فکری و پریشانی روان شناختی نقش میانجی جزیی داشت.

    کلیدواژگان: آمیختگی شناختی، حس انسجام، نشخوار فکری، پریشانی روانشناختی، بد تنظیمی هیجان، سرطان
  • عارفه حمیده مقدم، عباس ابوالقاسمی*، موسی کافی ماسوله، مرجان مهدوی روشن صفحات 20-33

    هدف پژوهش حاضر مقایسه تجربیات آزاردیدگی و خوردن ذهن آگاهانه در زنان دارای شاخص توده بدنی بالا با و بدون اختلال پرخوری و زنان دارای وزن بهنجار بود. این پژوهش توصیفی، با طرح علی مقایسه ای انجام گرفت. جامعه پژوهش را زنان مراجع دو مرکز مشاوره تغذیه شهرستان رشت در سال 1400 تشکیل دادند. نمونه پژوهش شامل 179 آزمودنی (50 زن دارای شاخص توده بدنی بالا با اختلال پرخوری، 69 زن دارای شاخص توده بدنی بالا بدون اختلال پرخوری و 60 زن دارای وزن طبیعی) مراجعه کننده به این دو مرکز بودند که با روش نمونه گیری هدفمند انتخاب شدند. برای جمع آوری داده ها از پرسشنامه تشخیصی اختلالات خوردن استیک و همکاران (2000)، پرسشنامه ترومای دوران کودکی برنستاین و همکاران (2003) و پرسشنامه خوردن ذهن آگاهانه فرامسون و همکاران (2009) استفاده شد. داده ها با تحلیل کوواریانس یک و چندمتغیری به منظور کنترل سن تحلیل شدند. نتایج نشان داد که تجربیات آزاردیدگی در زنان دارای اضافه وزن و چاق با اختلال پرخوری بیش از زنان بدون اختلال و در هر دو گروه بیشتر از زنان دارای وزن بهنجار است. زنان گروه دارای اختلال پرخوری نمرات خوردن ذهن آگاهانه کمتری نسبت به زنان بدون اختلال و هر دو گروه نمره پایین تری از زنان دارای وزن طبیعی داشتند. با توجه به یافته ها، تجربیات آزاردیدگی و خوردن ذهن آگاهانه  نقش مهمی در آسیب شناسی چاقی، اضافه وزن و اختلال پرخوری دارند. بنابراین، طراحی برنامه های آموزشی/ درمانی با هدف کاهش پیامدهای روانشناختی آزاردیدگی و آموزش تکنیک های خوردن ذهن آگاهانه، می تواند راهگشا باشد.

    کلیدواژگان: آزاردیدگی، خوردن ذهن آگاهانه، اختلال پرخوری، شاخص توده بدنی
  • سمانه خزاعی*، شکوه نوابی نژاد، ولی الله فرزاد، کیانوش زهراکار صفحات 34-51

    پژوهش حاضر با هدف بررسی نقش میانجی احساس شرم و گناه در رابطه بین سبک های دلبستگی و پرخاشگری پنهان زناشویی، انجام گرفته است. مطالعه ی حاضر یک تحقیق همبستگی از نوع مدل یابی معادلات ساختاری است. جامعه آماری این پژوهش را زوجین متاهل شهر بیرجند تشکیل دادند. حجم نمونه پژوهش حاضر را 320 زوج تشکیل دادند. روش نمونه گیری از نوع در دسترس بود. به منظور تجزیه و تحلیل روش های آماری از همبستگی پیرسون و مدل معادلات ساختاری استفاده شد. یافته های پژوهش نشان داد که بین متغیرهای پژوهش رابطه معناداری وجود دارد. بررسی مدل مفهومی پژوهش نشان داد که  احساس شرم و گناه در رابطه سبک دلبستگی اضطرابی و سازه های پرخاشگری پنهان (کناره گیری عاطفی و خراب کردن وجهه اجتماعی) نقش میانجی معناداری داشت. به طورکلی نتایج نشان داد سبک دلبستگی اضطرابی بر احساس شرم و گناه تاثیر بیشتری دارد. همچنین نتایج بیانگر نقش موثر سبکهای دلبستگی ایمن، اضطرابی و اجتنابی بر کناره گیری عاطفی بود. احساس شرم با هر دو سازه پرخاشگری پنهان ارتباط مثبت معناداری داشت و احساس گناه فقط با خراب کردن وجهه اجتماعی رابطه معناداری داشت. نتایج بررسی نقش میانجی نیز حاکی از نقش معنادار احساس شرم و گناه در رابطه سبک دلبستگی اضطرابی و سازه های پرخاشگری پنهان (کناره گیری عاطفی و خراب کردن وجهه اجتماعی) بود.

    کلیدواژگان: احساس شرم و گناه، سبکهای دلبستگی، پرخاشگری ارتباطی پنهان
  • طیبه تازیکی، خدامراد مومنی*، جهانگیر کرمی، غلامعلی افروز صفحات 52-64

    پژوهش حاضر با هدف بررسی پیش بین های کیفیت زندگی و بهزیستی روانشناختی مادران دانش آموزان کم توان ذهنی با میانجیگری ذهن آگاهی مادر انجام شد. در این پژوهش توصیفی همبستگی، با نمونه گیری خوشه ای چندمرحله ای 298دانش آموز (از 878دانش آموز) از مدارس ابتدایی دانش آموز کم توانی ذهنی استان گلستان، در سال تحصیلی 13991398، انتخاب شدند. ابزارهای مورد استفاده عبارتنداز: پرسشنامه مشکلات رفتاری کودکان راتر، مقیاس مهارت های اجتماعی ماتسون، پرسشنامه پنج وجهی ذهن آگاهی، پرسشنامه کوتاه کیفیت زندگی سازمان بهداشت جهانی و مقیاس بهزیستی روانشناختی ریف. داده ها با آمار توصیفی، آزمون همبستگی پیرسون و مدل یابی معادلات ساختاری تحلیل شدند. نتایج نشان داد همبستگی مثبت معناداری بین مهارت های اجتماعی و ذهن آگاهی با کیفیت زندگی و بهزیستی روانشناختی وجود دارد. همچنین همبستگی منفی معناداری بین مشکلات رفتاری با کیفیت زندگی و بهزیستی روانشناختی وجود دارد. بعلاوه نقش میانجی ذهن آگاهی در رابطه مهارت های اجتماعی و مشکلات رفتاری با کیفیت زندگی و بهزیستی روانشناختی مورد تایید قرار گرفت (01/0>P). براساس یافته های پژوهش می توان نتیجه گرفت افزایش مهارت های اجتماعی و کاهش مشکلات رفتاری دانش آموزان در مدرسه موجبات ارتقاء کیفیت زندگی و بهزیستی روانشناختی مادران آن ها را فراهم می سازد.

    کلیدواژگان: بهزیستی روانشناختی، ذهن آگاهی، کیفیت زندگی، مادران دانش آموزان کم توان ذهنی
  • شکوفه بخشی، محمد علی سپهوندی *، سیمین غلامرضایی صفحات 65-81

    پسوریازیس یک بیماری التهابی مزمن پوستی است که با سطوح بالای استرس و تاثیر منفی قابل توجهی بر کیفیت زندگی بیماران همراه است. هدف از این پژوهش بررسی اثربخشی کاهش استرس مبتنی بر ذهن ‌آگاهی بر کیفیت زندگی و استرس ادراک ‌شده در مبتلایان به پسوریازیس بود. پژوهش حاضر، نیمه‌ آزمایشی از نوع پیش آزمون، پس‌ آزمون همراه با گروه شاهد و پیگیری بود. جامعه آماری شامل تمامی مبتلایان به پسوریازیس مراجعه ‌کننده به درمانگاه ‌ها و کلینیک ‌های تخصصی پوست شهرستان خرم‌ آباد بودند. ابتدا، بیماران با استفاده از ملاک‌ های ورود و خروج غربال شدند، سپس 24 نفر با روش نمونه ‌گیری در دسترس انتخاب شدند و به طور تصادفی، در دو گروه آزمایشی و شاهد گمارده شدند. ابزار گردآوری داده‌ ها مقیاس استرس ادراک شده و شاخص کیفیت زندگی پوست بود. گروه آزمایشی به مدت 8 جلسه، مداخله کاهش استرس مبتنی بر ذهن ‌آگاهی را دریافت کردند. داده ‌ها با روش ‌های آمار توصیفی و استنباطی با استفاده از نرم ‌افزار SPSS (23) و آزمون ‌های تحلیل کوواریانس چندمتغیره (MANCOVA) و تک متغیره (ANCOVA) تجزیه ‌و تحلیل شدند. نتایج نشان داد آموزش کاهش استرس بر اساس ذهن ‌آگاهی باعث می شود کیفیت زندگی مبتلایان بهبود یابد و استرس ادراک ‌شده آنان کاهش پیدا کند؛ تاثیر درمان در مدت پیگیری ماندگار بود (001/0>p). بنابراین، روش کاهش استرس بر اساس ذهن ‌آگاهی، می تواند به عنوان مداخله‌ ای موثر در راستای بهبود کیفیت زندگی و کاهش دادن استرس ادراک ‌شده برای مبتلایان به پسوریازیس به کار گرفته شود.

    کلیدواژگان: ذهن آگاهی، پسوریازیس، استرس، کیفیت زندگی
  • یاسمن شهریاری، سوگند قاسم زاده*، لیلا کاشانی وحید، سمیرا وکیلی صفحات 82-94

    هدف از انجام پژوهش حاضر بررسی اثربخشی درمان فراتشخیصی گروهی بر اضطراب نوجوانان مبتلا به دیابت نوع یک و تنیدگی والدگری ایشان بوده است. روش پژوهش، نیمه آزمایشی با طرح پیش آزمون و پس آزمون با گروه کنترل بود. جامعه آماری، کلیه نوجوانان 15-12سال مبتلا به دیابت نوع یک مراجعه کننده به انجمن دیابت ایران و والدین آنها در سال1399 بودند.  با استفاده از روش نمونه گیری در دسترس و هدفمند، تعداد چهل و چهار نفر انتخاب و بطور تصادفی به دو گروه بیست و دو نفری تقسیم شدند. جهت بررسی تنیدگی والدگری، از شاخص تنیدگی والدینی (آبیدین،1990)و جهت بررسی اضطراب نوجوانان، از سیاهه رفتاری کودک/ نوجوان (آخنباخ، 1991)،قبل و بعد از ارایه برنامه استفاده گردید. برنامه طی هفده جلسه،  دو مرتبه در هفته و هر جلسه به مدت 120دقیقه برای نوجوانان و والدین گروه آزمایش به صورت مجزا و مجازی، اجرا شد. تجزیه وتحلیل داده ها با استفاده از روش تحلیل کوواریانس صورت گرفت. نتایج نشان داد، بین گروه ها در پس آزمون از نظر تنیدگی والدینی (005/0> P) و از نظر اضطراب در نوجوانان(001/0> P) تفاوت معنا داری وجود داشت. تحلیل نتایج بیانگر تاثیر درمان فراتشخیصی گروهی بر اضطراب نوجوانان مبتلا به دیابت نوع یک و تنیدگی والدگری ایشان، بود. می توان از این برنامه در درمان و آموزش به نوجوانان مبتلا به دیابت و خانواده های آنها و ارایه مداخلات پیشگیرانه استفاده نمود.

    کلیدواژگان: درمان فراتشخیصی گروهی، اضطراب، تنیدگی والدگری t نوجوانان، دیابت نوع یک
  • لیلا اکرمی*، حسن زارعی محمودآبادی، صدیقه آقالر صفحات 95-110

    هدف از پژوهش حاضر بررسی شاخص های روان سنجی پرسشنامه های آزار جنسی کودکان و هویت جنسی/ ملال جنسیتی نوجوانان و بزرگسالان، در دختران و پسران کم توان ذهنی  خفیف و با بهره هوش نرمال در شهر یزد است. این پژوهش توصیفی از نوع مقطعی است. جامعه آماری شامل تمام دانش آموزان کم توان ذهنی خفیف و با بهره هوش نرمال مدارس دولتی شهر یزد بودند.300 نفر با استفاده از روش نمونه گیری چند مرحله ای به عنوان نمونه انتخاب گردیدند. ابزار های مورد مطالعه شامل پرسشنامه های آزار جنسی کودکان (QCSA) و هویت جنسی/ ملال جنسیتی نوجوانان و بزرگسالان (GIDYQ-AA) بود.  نتایج نشان داد که کلیه ضرایب همبستگی سوالات پرسشنامه های آزار جنسی کودکان و هویت جنسی/ ملال جنسیتی نوجوانان و بزرگسالان با نمره کل و خرده مقیاس ها برای هر دو گروه معنادار است (01/0 p <). ضرایب آلفای کرونباخ محاسبه شده برای نمره کل مقیاس هویت جنسی برای نوجوانان کم توان ذهنی،91/0، با بهره هوش نرمال، 93/0 و ضریب آلفای کرانباخ  در ارتباط با نمره کل مقیاس بررسی آزار جنسی، برای نوجوانان کم توان ذهنی،94/0، با بهره هوش نرمال، 85/0 و همچنین نمره های بدست آمده برای مولفه های آن به طور جداگانه، نشان دهنده همسانی درونی هر دو پرسشنامه است. در مجموع نتایج نشان داد که پرسشنامه های آزار جنسی کودکان و هویت جنسی/ ملال جنسیتی نوجوانان و بزرگسالان از روایی و پایایی مطلوب و مناسب برخوردار است و برای نوجوانان کم توان ذهنی خفیف و با بهره هوش نرمال قابل کاربرد می باشد.

    کلیدواژگان: هویت جنسی، سوء استفاده جنسی، نوجوان، کم توان ذهنی خفیف، بهره هوش نرمال
|
  • Maryam Payandehdarinejad Pages 1-19

    This study examined the associations among the cognitive fusion, sense of coherence, rumination,  and psychological distress, in cancer patients, as well as the mediating role of emotional dysregulation, in the relationship between this variables  in cancer patients. Participants included 200 cancer patients who completed the DASS-21, Cognitive fusion questionnaire, sense of coherence scale, Rumination scale and the DERS-16. Structural equation modeling revealed was a direct associated between rumination with emotion dysregulation and emotion dysregulation with psychological distress. Also, the results indicated that no significant relationship between cognitive fusion and sense of coherence with psychological distress. Interaction-mediation analysis demonstrated that emotion dysregulation in the relationship between cognitive fusion and sense of coherence with psychological distress plays a full mediating role and in the relationship between rumination and psychological distress has minor mediating role. Therefore, considering the relationships between the studied variables and identifying the role of emotional dysregulation as a mediating variable in this regard, paying attention to the findings can be the first step in identifying the variables involved in psychological distress in cancer patients.

    Keywords: Cognitive Fusion, Sense of Coherence, Rumination, Psychological distress, Emotional Dysregulation, Cancer patients
  • Arefeh Hamideh Moghadam, Abbas Abolghasemi*, Mousa Kafie Masouleh, Marjan Mahdavi-Roshan Pages 20-33

    This study investigated the comparison of abuse experiences and mindful eating in women with high body mass index with and without binge eating disorder and women with normal weight. This study was descriptive with comparative design. The study population consisted of women referring to two nutrition counseling centers in Rasht in 1400. The sample consisted of 179 women who were selected by purposive sampling method. Data were collected using Stice's Eating Disorder Diagnostic Scale (2000), Bernstein's Childhood Trauma Questionnaire (2003), and Framson's mindful Eating Questionnaire (2009). Results of univariate and multivariate analysis of covariance showed that the abuse experiences in overweight and obese women with binge eating disorder were higher than overweight and obese women without the disorder and in both groups were more than normal weight women. Women in the binge eating group had lower scores in mindful eating than women without the disorder, and both groups had lower scores than normal-weight women, even when controlling for age. According to the findings, abuse experiences and mindful eating have important role in the pathology of obesity, overweight and binge eating disorder. Designing educational/therapeutic programs aimed at reducing the psychological consequences of abuse and teaching mindful eating techniques can be helpful.

    Keywords: Abuse, Mindful eating, Binge eating disorder, Body mass index
  • Samaneh Khazaei*, Shokouh Navabinejad, Valiollah Farzad, Kianoosh Zahrakar Pages 34-51

    This study has been aimed to investigate the mediating role of feelings of shame and guilt in the relationship of the attachment styles and covert relational aggression (CRA) in marriage. The present study is a correlational study as a type of structural equation modeling (SEM). The statistical population consisted of 320 married couples collected by convenience sampling in Birjand Collected data were analyzed by Pearson correlation coefficient and SEM methods. The results of the research showed that there is a significant relationship between research variables. Testing the conceptual model showed that feelings of shame and guilt had a significant mediating role in the relationship between anxiety attachment style and CRA (love withdrawal and social sabotage). According to the results, anxious attachment style has more effect on feelings of shame and guilt. The results indicated the effective role of secure attachment styles, anxiety and avoidance on love withdrawal. Feelings of shame had a significant positive relationship with both CRA and feelings of guilt had a significant relationship only with social sabotage. The results of the mediator role also showed a significant role of shame and guilt in the relationship between anxiety attachment style and CRA(love withdrawal and social sabotage).

    Keywords: feelings of shame, guilt, attachment styles, covert relational aggression
  • Tayebe Taziki, Khoda Morad Momeni*, Jahangir Karami, Gholamali Afroz Pages 52-64

    The aim of this study was to investigate the predictors of quality of life and psychological well-being of mothers of students with intellectual disabilities mediated by mothers' mindfulness. In this descriptive-correlational study, 298 students (out of 878 students) from primary schools with students with intellectual disability in Golestan province, in the academic year 2019-2020, were selected by multi-stage cluster sampling. The instruments used in the study were: The Rutter children’s behavior questionnaire, Matson’s social skills scale, Five Facet Mindfulness Questionnaire, World Health Organization Quality Of Life, and Ryff Psychological Wellbeing Scale. Data were analyzed by descriptive statistics, Pearson correlation test and structural equation modeling. The results showed that here is a significant positive correlation between social skills and mindfulness with quality of life and psychological well-being. There is a significant negative correlation between behavioral problems and quality of life and psychological well-being. The mediating role of mindfulness in relation to social skills and behavioral problems with quality of life and psychological well-being was also confirmed (P <0.01). Based on the research findings, it can be concluded that increasing social skills and reducing students' behavioral problems in school improves the quality of life and psychological well-being of their mothers.

    Keywords: Psychological well-being, Mindfulness, Quality of life, Mothers of students with intellectual disabilities
  • Shokoofeh Bakhshi, Mohammad Ali Sepahvandi*, Simin Gholamrezaie Pages 65-81

    Psoriasis is a chronic, inflammatory skin disease associated with high levels of stress and significant negative impact on patients' quality of life. The purpose of this study was to evaluate the effectiveness of mindfulness-based stress reduction on quality of life and perceived stress in patients with psoriasis. This study was a semi-experimental study with pre-test, post-test and follow-up. The study statistical population included all the patients with psoriasis referred to specialized dermatology clinics in Khorramabad. The patients were first screened using the inclusion and exclusion criteria. Then 24 patients with psoriasis were selected through convenience sampling method and randomly allocated into experimental and control groups. The instrumental of this study was perceived stress scale and Dermatology Life Quality Index.The experimental group received MBSR intervention during eight sessions. Data analysis was done at descriptive and inferential levels using SPSS (23) and with normality tests, MANCOVA and ANCOVA. The results indicated that MBSR was effective in improving quality of life and reducing the perceived stress in patients with psoriasis and the effect of treatment was stable at the follow-up (p<0.001). MBSR can be used as an effective intervention to improve quality of life and reduce the perceived stress in patients with psoriasis.

    Keywords: Mindfulness, Psoriasis, Stress, Quality of life
  • Yasaman Shahriari, Sogand Ghasemzadeh*, Leila Kashani Vahid, Samira Vakili Pages 82-94

    The aim of this study was to investigate the effectiveness of group Transdiagnostic Treatment on anxiety in adolescents with type 1 diabetes and their parenting stress. The present study was a quasi-experimental with a pre-test and post-test design with a control group. The statistical population of the present study was all adolescents aged 12-15 years with type 1 diabetes referred to the Iranian Diabetes Association and their parents in 2020. Using available and targeted sampling method,, forty-four people were selected and randomly divided into two groups of twenty-two. In order to assess parental stress, parental stress index (Abidin, 1990) and Child / adolescent Behavior Checklist  (Achenbach, 1991) were used before and after the Protocol. The Protocol was performed for the experimental group during 17 sessions. Data analysis was performed using covariance analysis.. The results showed that there was a significant difference between the groups in terms of parental stress (P<0.005) and anxiety in adolescents (P<0.001).The analysis of the results showed the effect of the group Transdiagnostic Treatment on reducing anxiety in adolescents with type 1 diabetes and reducing their parenting stress.This Protocol can be used to provide education to adolescents with diabetes and their families and to provide preventive interventions.

    Keywords: Group Transdiagnostic Treatment, anxiety, Type 1 Diabetes, Adolescents, parenting stress
  • Leila Akrami*, Hassan Zareei Mahmoodabadi, Sedigheh Agharar Pages 95-110

    The aim of this study was to investigate psychometric properties of Child Sexual Abuse and Gender Identity/Gender Dysphoria questionnaire in adolescents with mild intellectually disabled and with normal intelligence in Yazd. This is a descriptive cross-sectional study. The statistical population consisted of all boys and girls with mild intellectually disabled and with normal intelligence from public schools in the city of Yazd, Iran, that 300 people were selected by multi-stage sampling method. The tools were GIDYQ–AA and QCSA questionnaire. The results showed that all correlation coefficients, the questions of GIDYQ–AA and QCSA Questionnaire with the total score and subscales were significant for both groups (p<0.01). Cronbach's alpha coefficients calculated for the whole scale of sexual identity for intellectually disabled adolescents, 0.91, with normal IQ, 0.93 and its subscales and Cronbach's alpha coefficient in relation to the total scale of sexual abuse for intellectually disabled adolescent, 0.94, with normal IQ adolescent, 0.85 and its components separately, show the internal consistency of both questionnaires. Overall, the results showed that the scales of Child Sexual Abuse and Gender Identity/Gender Dysphoria questionnaire has a desirable and appropriate validity, reliability and it can be used for mild intellectually disabled and normal intelligence teenagers.

    Keywords: Gender Identity, Sexual Abuse, Adolescent, Intellectual Disability, Normal Intelligence