فهرست مطالب

پژوهش های کاربردی در مدیریت ورزشی - پیاپی 39 (زمستان 1400)

مجله پژوهش های کاربردی در مدیریت ورزشی
پیاپی 39 (زمستان 1400)

  • تاریخ انتشار: 1400/12/01
  • تعداد عناوین: 9
|
  • حدیثه بهرامی، محمود گودرزی، امین دهقان قهفرخی* صفحات 11-22

    هدف از این پژوهش، شناسایی و اولویت بندی موانع واگذاری اماکن ورزشی با تاکید بر بند ج اصل 44 قانون اساسی ج.ا.ا بود. پژوهش از نظر ماهیت و هدف، کاربردی و از لحاظ تجزیه و تحلیل و نوع، کیفی-کمی بود. جامعه آماری این پژوهش را کارشناسان مرتبط با واگذاری اماکن ورزشی در وزارت ورزش و جوانان، سازمان خصوصی سازی، شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی، اساتید و پژوهشگران تشکیل دادند. در مرحله اول با انجام 15 مصاحبه، اشباع نظری حاصل شد. پرسشنامه محقق ساخته با 24 گویه طراحی و پایایی آن با آلفای کرونباخ 0.980 به تایید رسید. روایی صوری و محوایی پرسشنامه توسط 11 نفر از اساتید مورد تایید قرار گرفت. سپس پرسشنامه بین 80 نفر تقسیم شد. برای تحلیل داده ها از روش های آماری توصیفی و استنباطی، تحلیل عاملی تاییدی مرتبه دوم و آزمون فریدمن با کمک دو نرم افزار Spss 25 و PLS3 استفاده شد. نتایج نشان داد به ترتیب موانع اقتصادی-مالی، فرهنگی-اجتماعی، ساختاری-سازمانی، حقوقی-قانونی و عقیدتی-سیاسی در اولویت های اول تا پنجم قرار می گیرند. در ادامه زیرمولفه های هر یک از موانع نیز رتبه بندی شدند.

    کلیدواژگان: موانع واگذاری، اماکن ورزشی، اصل 44 قانون اساسی، بخش خصوصی
  • محمد دهشتی، حسین علی محمدی*، جواد ادبی فیروزجاه صفحات 23-34

    علایق روزافزون به بازاریابی از طریق رسانه های اجتماعی در صنعت ورزش بخصوص در بین مجموعه های تفریحی ورزشی، موجب شد تا این پژوهش با هدف نفش بازاریابی رسانه های اجتماعی بر قصد خرید و وفاداری مشتریان مراکز تفریحی ورزشی را با رویکرد استفاده و رضایتمندی مورد بررسی قرار دهد .به منظور گردآوری داده ها، پرسش نامه پژوهش بین 393 نفر از مشتریان مجموعه های تفریحی ورزشی شهر همدان به صورت برخط و فیزیکی توزیع گردید. این پژوهش از نظر هدف، کاربردی و از نظر گردآوری داده ها علی است. در این پژوهش از روش های آمار توصیفی شامل شاخص های گرایش مرکزی و پراکندگی همچنین از روش های آمار استنباطی شامل همبستگی پیرسون و معادلات ساختاری در سطح آلفای 05/0 استفاده شد. جهت تجزیه و تحلیل داده ها از نرم افزار Spss.20 و Amos.18 استفاده شد. نتایج حاکی از آن است که مولفه های استفاده و رضایتمندی با رضایتمندی ارتباط معناداری دارد، همچنین رضایتمندی با قصد خرید و وفاداری ارتباط معناداری دارد و قصد خرید نیز با وفاداری مشتری رابطه معناداری دارد. به نظر می رسد می توان از تیوری استفاده و رضایت مندی به نحو موثری در سنجش میزان رضایت مندی مشتریان و نیز قصد خرید و وفاداری مجموعه های ورزشی استفاده کرد.

    کلیدواژگان: بازاریابی، خدمات ورزشی، رسانه اجتماعی، تئوری استفاده و رضایتمندی، شبکه اجتماعی
  • کریم زهره وندیان*، زینب مندعلیزاده، اسفندیار خسرویزاده صفحات 35-50

    هدف پژوهش حاضر بررسی پاسخ های رفتاری اجتماعی مشتریان باشگاه های ورزشی در قبال رابطه با باشگاه است. روش تحقیق، از نوع توصیفی-همبستگی و جامعه آماری تحقیق شامل باشگاه های ورزشی تندرستی شهر اراک بود. نمونه تحقیق به وسیله روش نمونه گیری طبقه ای تصادفی انتخاب شد. جهت جمع آوری داده ها از سه پرسشنامه ی کیفیت رابطه (14 گویه) با ابعاد رضایت، تعهد و اعتماد، پرسشنامه تبلیغات شفاهی (4گویه)، پرسشنامه وفاداری (4گویه) و پرسشنامه رفتار شاکیانه (4گویه) استفاده گردید. اعتبار صوری و محتوایی پرسشنامه ها توسط نظرات متخصصان (12 نفر)، و روایی سازه نیز با تحلیل عاملی تاییدی سنجیده شد. با استفاده از روش آلفای کرونباخ پایایی پرسشنامه ها در یک مطالعه مقدماتی مورد تایید قرار گرفت. تعداد 380 پرسشنامه توزیع، تعداد 355 پرسشنامه برگشت و تعداد 329 پرسشنامه تجزیه و تحلیل شد. جهت تجزیه و تحلیل داده ها از نرم افزارهای SPSS16، LISREL ، PLS استفاده شد. نتایج پژوهش نشان داد که کیفیت رابطه اثر مثبت و معناداری روی وفاداری (75/0=a) و تبلیغات شفاهی (80/0=a) مشتریان باشگاه ها داشت؛ همچنین کیفیت رابطه اثر منفی و معناداری روی رفتارهای شاکیانه مشتریان داشت (75/0=a). بنابراین مدیران و مسولان باشگاه های ورزشی باید با در نظر گرفتن نقش کیفیت رابطه و ابعاد آن روی وفاداری، تبلیغات شفاهی و رفتارهای شاکیانه تمام تلاش خود را برای بهبود ابعاد مختلف کیفیت رابطه انجام دهند تا وفاداری مشتریان و تعریف و تمجید آنها از باشگاه را کسب نمایند و از رفتارهای شاکیانه آنها بکاهند.

    کلیدواژگان: کیفیت رابطه، وفاداری، تبلیغات شفاهی، رفتار شاکیانه، باشگاه های تندرستی
  • معصومه ربی بی، رسول نظری*، سیده پرویز جلیلی کامجو صفحات 51-63

    ورزش همگانی ارتباط مستقیمی با پویایی و سلامت روان دارد و همچنین نقش پررنگی در توسعه سوادبهداشتی دارد و منجر به افزایش سلامتی در تمام سنین می گردد. اما علی رغم پیشرفت های بسیار، همچنان به دنبال راه حلی برای درآمدزایی پایدار است. پژوهش حاضر با هدف آینده‎نگاری در ورزش حرفه ای ایران به کشف آینده‎های پیش‎روی ورزش همگانی وتدوین سناریوهای درآمدزایی پایدار آن برای سال 1414 و ارایه استراتژی پرداخته است. آینده‎نگاری با رویکرد سناریونگاری براساس روش منطق شهودی به کار گرفته شده است و برای طراحی سناریوها از روش تحلیل روندها و عدم قطعیت ها و الگوی شش مرحله‎ای سناریونگاری تلفیقی استفاده گردید. مشارکت کنندگان پژوهش حاضر شامل 25 نفر از ذینفعان داخلی و خارجی ورزش همگانی ایران بودند که بر اساس نمونه گیری هدفمند انتخاب شدند. گردآوری داده‎ها با مصاحبه و پرسش نا مه های باز صورت گرفت. بر اساس یافته‎ها، تحلیل 30 عامل اصلی بدست آمده در نهایت منجر به تولید دو عدم قطعیت کلیدی شد که پایه و اساس چهار سناریوی اصلی درآمدزایی پایدار ورزش همگانی ایران گردیدند. در نتیجه استراتژی "درآمدزایی پایدار با خلق دارایی های فکری جدید و اختصاص بودجه پایدار حاصل از هم افزایی متولیان ورزش همگانی ایران" ارایه گردید. کلمات واژه ها : آینده نگاری، سناریو‎نگاری، ورزش همگانی، درآمدزایی پایدار

    کلیدواژگان: آینده نگاری، سناریو نگاری، ورزش همگانی، درآمد زایی پایدار
  • سلمان فارسی*، حمیدرضا سایبانی، مهدی سوادی صفحات 65-76

    این مطالعه به منظور تدوین مدل پیاده سازی بازاریابی الکترونیکی در حوزه ی کسب و کار ورزشی انجام شد. برای تدوین مدل، یک پرسشنامه ی محقق ساخت تهیه شد .روایی پرسشنامه توسط آزمون تحلیل عاملی تاییدی و اکتشافی بررسی شد و مقدار کومو در آزمون بارتلت برابر با 912/0 بود و پایایی آن از آزمون آلفای کرونباخ تایید شد. پرسش نامه تحقیق در اختیار 252 نفر از اساتید تربیت بدنی در سراسر کشور قرار گرفت و برگشت داده شد . داده ها توسط نرم افزار SPSS و AMOS تجزیه و تحلیل شدند. نتایج تحلیل عامل ها نشان داد که مدل از برازش مناسبی برخودار است و همچنین نشان داد که سوالات به 6 مولفه تعلق دارند. نتایج برای پایایی 6 مولفه بزرگتر از 70/0 بود که نشان می دهد، مدل از پایایی مناسبی برخودار می باشد. نتایج برای مدل معادلات ساختاری نشان داد که ضرایب مسیر برای شبکه های اجتماعی، طراحی محصول، خدمات الکترونیک، ارتباطات بازاریابی، زنجیره ارزش و تسهیم دانش به ترتیب 79/0، 76/0، 57/0، 72/0، 71/0 و 73/0 بود. بر اساس نتایج به دست شبکه های اجتماعی بیشترین سهم را در مدل بازاریابی کسب و کار حوزه ورزشی و خدمات الکترونیک کمترین سهم را در این مدل بازاریابی دارد. در مجموع این نتایج نشان می دهد که در مدل بازاریابی کسب و کار حوزه ورزشی، باید توجه ویژه ای به شبکه های اجتماعی شود

    کلیدواژگان: شبکه های اجتماعی، طراحی محصول، خدمات الکترونیک، ارتباطات بازاریابی، زنجیره ارزش
  • امیر الفتی* صفحات 77-88

    هدف از این تحقیق تاثیر حکمرانی خوب بر سلامت سازمانی با نقش میانجی پاسخگویی در وزارت ورزش و جوانان ایران بود. پژوهش حاضر از نوع توصیفی - همبستگی و مبتنی بر مدل معادلات ساختاری بوده و به لحاظ هدف کاربردی و روش جمع آوری اطلاعات، میدانی است. جامعه آماری پژوهش شامل تمام کارکنان وزارت ورزش و جوانان می باشد که تعداد آن ها برابر 900 نفر بود که با توجه به جدول مورگان 269 نفر به روش تصادفی به عنوان نمونه آماری انتخاب شدند. به منظور گردآوری داده ها از پرسشنامه های استاندارد سلامت سازمانی سینگ و جها (2018)، حکمرانی خوب مقیمی و رمضان (1390) و پاسخگویی سازمانی الفتی (1398) استفاده شد. جهت تجزیه و تحلیل داده ها از مدل سازی معادلات ساختاری رویکرد واریانس محور استفاده شد. نتایج تحقیق نشان داد مدل تحقیق از برازش مناسبی برخوردار است و حکمرانی خوب و پاسخگویی به طور مستقیم بر سلامت سازمانی اثر مثبت و معناداری دارد. همچنین حکمرانی خوب اثر مثبت و معناداری بر پاسخگویی دارد. علاوه بر این مشخص گردید که حکمرانی بر سلامت سازمانی از طریق پاسخگویی اثر مثبت و معناداری دارد. با توجه به نتایج تحقیق مدیران وزارت ورزش و جوانان ایران می توانند با افزایش حکمرانی خوب و پاسخگویی سازمانی، سلامت سازمانی را در وزارت ورزش و جوانان ایران ارتقا دهند.

    کلیدواژگان: حکمرانی خوب، سلامت سازمانی، پاسخگویی، وزارت ورزش و جوانان
  • ابوالفضل فراهانی*، علی محمد صفانیا، ام البنین ازمشا، شیوا آزادفدا صفحات 89-104

    هدف از این پژوهش، تدوین الگوی مفهومی کاربست تحقیقات ورزشی کشور بود. روش تحقیق از نوع کیفی با رویکرد اکتشافی سیستماتیک انتخاب شد. جامعه آماری شامل دو بخش صاحب نظران (اساتید، مدیران و..) و منابع اطلاعاتی (مقالات، اسناد و ..) بود. نمونه آماری به تعداد قابل کفایت (اشباع نظری) با روش قضاوتی نمونه گیری شد (17 نفر و 72 سند). ابزار پژوهش شامل مطالعه کتابخانه ای نظام مند و مصاحبه های اکتشافی ساختارمند بود. روایی پژوهش براساس اعتبار حقوقی و علمی نمونه، روایی محتوایی ابزارها و توافق بین مصححان ارزیابی و تایید گردید. جهت تحلیل یافته ها از روش کدگذاری مفهومی و تحلیل سیستمی استفاده شد. چارچوب مفهومی استخراج شده شامل 4 سطح کلی، 12 منظر، 34 بعد و 116 مولفه کلیدی بود. چهار سطح مفهومی مدل شامل؛ اکوسیستمی (ظرفیت های نظام علمی، توسعه سیستم ورزش و تحولات علمی ورزش بین المللی)، سیستمی (قابلیت های بخش اجرایی، صنعت، سیستم علمی ورزش)، ساختاری (مدیریت پژوهشی، تامین منابع، خدمات پژوهشی و توسعه پژوهش) و کارکردی (کاربست پذیری، دامنه و پیامدهای کاربست) است. براساس نتایج به مدیریت پژوهشی در حوزه ورزش پیشنهاد می شود که کاربست تحقیقات ورزشی را به عنوان یک جریان سیستمی و راهبردی تعریف نمایند و همزمان با ارتقای قابلیت کاربست پذیری تحقیقات ورزشی به ظرفیت سازی در محیط علمی، اجرایی، صنعتی و اجتماعی ورزش بپردازند.

    کلیدواژگان: علوم ورزشی، کاربرد دانش، مدیریت پژوهشی، مدل کاربست
  • زهرا بزرگ زاده، علی محمد صفانیا *، فریده اشرف گنجویی، محسن باقریان فرح آبادی صفحات 105-117

    پژوهش حاضر با هدف شناسایی عوامل موثر بر خودشیفتگی برند در صنعت ورزش ایران تدوین شده است.روش پژوهش کیفی، ازلحاظ استراتژی توصیفی-پیمایشی که براساس تیوری داده بنیاد مبتنی روش چارمز می باشد. جامعه آماری پژوهش شامل کلیه متخصصان حوزه‌ی بازاریابی ورزشی و صاحب‌نظران مدیریت ورزشی و افراد صاحب‌نظر و آگاه در ارتباط با بازاریابی و برند بودند. تعداد 12نفر برای انجام مصاحبه عمیق با بهره گیری از تکنیک های هدفمند و گلوله برفی به عنوان نمونه انتخاب شدند. برای تجزیه‌وتحلیل داده ها از تکنیک‌های آماری توصیفی(درصد فراوانی،فرمول شنون) و تکنیک تحلیل محتوای پنهان در قالب استراتژی پدیدارشناسانه(کدگذاری باز و محوری)توسط نرم افزارMAXQDA18استفاده‌ گردید. بر اساس نتایج، تعداد 11 مقوله اصلی شامل تعلق به برند (تجربه فرد، شیفتگی برند، وفاداری برند، احترام)، عوامل اجتماعی، هویت برند، نگرش به برند شامل(اعتبار برند، تصویر برند)، سلبریتی‌ها، حامیان مالی، تبلیغات شامل(تبلیغات تجاری، تبلیغات شفاهی)، شهرت برند شامل(ادغام با ورزش، ماهیت برند)، خصوصیات اخلاقی و رفتاری شامل(رفتار مصرف کننده، ویژگی های بیولوژیکی، ویژگی های شخصیتی)، متفاوت سازی برند با سایر رقبا و عامل رسانه به عنوان عوامل موثر بر خودشیفتگی برند شناسایی شد.

    کلیدواژگان: خودشیفتگی به برند، صنعت ورزش، مدل چارمز
  • مهدی گودرزی*، محسن حمیدی صفحات 119-131

    نقش ارزیابی عملکرد در ارتقاء بهره وری سازمانی و نظارت بر نحوه به کارگیری منابع سازمانی حایز اهمیت است و هر سازمان جهت پیشبرد اهداف و سیاست های خود باید از یک الگوی ارزیابی مناسب استفاده نماید. پژوهش حاضر بر آن بود تا با در نظر گرفتن ماموریت ها و وظایف قانونی هییت های ورزشی کشور الگویی مناسب را برای ارزیابی عملکرد در این حوزه طراحی و ارایه نماید. بدین منظور با استفاده از پرسشنامه محقق ساخته که روایی آن توسط 12 نفر از مدیران ارشد ورزش کشور و پایایی آن، با ضریب آزمون آلفای کرونباخ 92/0 مورد تایید قرار گرفته بود به تمامی هییت های ورزشی کشور که به عنوان جامعه آماری تعیین شده بودند از طریق 51 فدراسیون ورزشی و 31 اداره کل ورزش و جوانان استانی ارسال گردید. در این پژوهش، برای تجزیه و تحلیل داده ها از آزمون های کلموگروف اسمیرنف، تی تک نمونه ای، فریدمن، مدلسازی معادلات ساختازی و از نرم افزارهای PLS Smart و Spss استفاده شد.بر مبنای یافته های حاصل از تحلیل عاملی اکتشافی این پژوهش 27گویه به عنوان شاخص های ارزیابی عملکرد دارای الویت می باشد که هییت های ورزشی می بایست در قالب 7 عامل یا حوزه عملکردی شامل؛ توسعه و همگانی، مالی و جذب منابع، آموزش، استعدادیابی، مسابقات و رویدادها، اردوها و اعزام ها و نیز حقوقی و قانونی مورد ارزیابی عملکرد سالیانه قرار گیرند بنابراین توصیه می شود که هییت ها در همه ابعاد، عملکرد مداوم داشته باشند.

    کلیدواژگان: الگوی جامع، ارزیابی عملکرد، هیئت های ورزشی ایران
|
  • Hadise Bahrami, Mahmmod Goodarzi, Amin Dehghan Ghahfarokhi * Pages 11-22

    The purpose of this study was to identify and prioritize the obstacles to the transfer of sports facilities with emphasis on paragraph c of Article 44 of the Constitution of the Islamic Republic of Iran. The research was applied in terms of nature and purpose and qualitatively quantitative in terms of analysis and type. The statistical population of this study consisted of experts related to the transfer of sports facilities in the Ministry of Sports and Youth, Privatization Organization, Sports Facilities Development and Maintenance Company, professors and researchers. In the first stage, theoretical saturation was achieved by conducting 15 interviews. The researcher-made questionnaire with 24 design items and its reliability was confirmed with Cronbach's alpha of 0.980. The face and content validity of the questionnaire was confirmed by 11 professors. Then the questionnaire was divided among 80 people. To analyze the data, descriptive and inferential statistical methods, second-order confirmatory factor analysis and Friedman test were used with the help of Spss 25 and PLS3 software. The results showed that economic, financial, cultural, social, organizational, legal, legal and ideological barriers are in the first to fifth priorities, respectively. The subcomponents of each obstacle were also ranked.

    Keywords: Barriers to Assignment, Sports Venues, Article 44 of the Constitution, Private Sector
  • Mohammad Deheshti, Javad Adabi Firoozjah Pages 23-34

    Growing interest in social media marketing in the sports industry, especially among sports entertainment complexes, has led to this research to identify the characteristics of social media marketing activities, and check out the relationship between the theory of the Use & Satisfaction, purchase intention and loyalty through a structural equation model. To collect data, a questionnaire was distributed online and physically among the 393 customers of sports amusement complexes of Hamedan. In terms of purpose, this research is an applied one and in terms of gathering its data, this research includes a descriptive-survey method. The instrument of the present study was a questionnaire. In this research, descriptive statistics methods including central tendencies and dispersion indices and inferential statistics methods including Pearson correlation, structural equations were used at the alpha level of 0/05. Spss.20 and Amos.18 software was used for data analysis and Amos software was used for structural equation modeling. The results indicate that there are significant relationships between "use and gratification components" and satisfaction. Also, significant relationships between satisfaction of purchase intention and loyalty and also purchasing intention and customer loyalty were reported respectively. and purchasing intention and customer loyalty has a significant relationship too. It seems that the approach of use and gratification can be used effectively in measuring customer satisfaction as well as the intention to purchase and loyalty of sports centers.

    Keywords: Marketing, Social Media, Sport service, Use & gratification Theory, social network
  • Karim zohrevandian*, Zeinab Monalizadeh, Esfandyar Khosravizadeh Pages 35-50

    relationship with the club. This was a descriptive/correlational study. The population was all customers of health and fitness clubs in Arak, and The sample was selected by stratified sampling. Three questionnaires of relationship quality (14 items) with satisfaction, commitment and trust, verbal advertising questionnaire (4 items), loyalty questionnaire (4 items) and complainant behavior questionnaire (4 items) were used for data collection. The face and content validity of the questionnaires were assessed by expert opinions (n = 12), and construct validity was confirmed by confirmatory factor analysis; and Reliability was done by Cronbach's alpha. A total of 380 questionnaires were distributed, 355 were returned and 329 were analyzed. Data analyses were done using SPSS16, LISREL8.8, PLS and Excel Software. Findings reveal that relationship quality have a direct and significant impact on the loyalty (α=0/75) and verbal advertising (α=0/80). Also, Relationship quality had a negative and significant effect on complaining behaviors of customers (α= 0.75). Therefore, Therefore, managers of sports clubs, with regard to the role of relationship quality and its dimensions on loyalty, verbal advertising, and complainant behaviors, should make every effort to improve various aspects of relationship quality in order to gain customer loyalty and compliment; And reduce their complainant behavior.

    Keywords: relationship quality, Loyalty, Verbal Advertising, Complainant Behavior, Health Clubs
  • Masoume Rabibi, Rasoul Nazari *, Parviz Jalili Kamjo Pages 51-63

    All sport is directly related to dynamism and mental health and also has a significant role in the development of health literacy and leads to increased health at all ages. But despite much progress, it is still looking for a way to generate sustainable revenue. The present study aims to predict the future of professional sports in Iran, to discover the future of All sports and to develop sustainable income generation scenarios for 1414 (2035) and to present a strategy. Futurism with a scenario approach has been used due to the method of intuitive logic and to design the scenarios, the method of trend analysis and uncertainties and a six-stage integrated scenario model were used. The participants of the present study included 25 domestic and foreign stakeholders of Iranian All sports who were selected based on purposive sampling.Data were collected through interviews and open-ended questionnaires.Based on the findings, the analysis of the 30 main factors obtained eventually led to the production of two key uncertainties that formed the basis of the four main scenarios of sustainable monetization of Iranian All sports.

    Keywords: Foresight, Sustainable, revenue generation
  • Salman Farsi *, Hamidreza Saybani, Mehdi Savadi Pages 65-76

    Abstract The present study was conducted to prepare a model for electronic marketing in sport business. To prepare the model, Exploratory and confirm validities and reliability were investigated for questionarie and And the amount of Komo in the Bartlett test was 0.912 and The questionarie was distributed among 252 professors in different universities. The data were analyzed by SPSS and AMOS softwares. The results confirmed fitness for factors and showed that the model is appropriate and also showed that questions belong to variables. The results for reliability showed that α-kronbach is higher than 0.70 that shows reliability. The results showed that cofficients were 0.79, 0.76, 0.57, 0.72, 0.71 and 0.73 for social networks, product design, electronic services, marketing communications, value chain and knowledge share. On the basis our findings, social networks had most share in sport business and electronic services had lowest share in the model. In sum, the results show that social networks had highest the role in electronic marketing in sport business.

    Keywords: Social networking, Product Design, Electronic Services, marketing communications, Value Chain
  • Amir Olfati * Pages 77-88

    The aim of this study was to investigate the impact of good governance on organizational health with the mediating role of accountability in the Ministry of Sport and Youth of Iran. The present study is a descriptive-correlational based on structural equation modeling and practical in terms of purpose and is field method in terms of data collection. The statistical population of the study consisted of all employees of the Ministry of Sport and Youth of which the number was 900 and 269 persons were selected randomly according to Morgan table. In order to collect data, standard questionnaires of organizational health of Singh & Jha (2018), Good Governance of Moghimi and Ramazan (2011) and Olfti (2019) Organizational Accountability were used. Structural equation modeling of variance-based approach was used to analyze the data. The results showed that the research model has a good fit and good governance and accountability have a positive and significant effect on organizational health. Good governance also has a positive and significant effect on accountability. In addition, it was found that governance has a positive and significant effect on organizational health with mediating role of accountability. According to the results of the research, managers of the Ministry of Sport and Youth of Iran can improve organizational health in the Ministry of Sport and Youth of Iran by increasing good governance and organizational accountability.

    Keywords: Good Governance, Health, Accountability, Ministry of Sports, Youth
  • Abolfazl Farahani *, Ali Mohammad Safania, Omalbanin Azmsha, Shiva Azad Fada Pages 89-104

    The aim of this research was designing a conceptual model for Sports Research Application in Iran. The qualitative research method was selected with a systematic exploratory approach. The statistical population consisted of two parts: experts (professors, managers, etc.) and information resources (articles, documents, etc.). A statistical sample of sufficient numbers (theoretical saturation) was sampled by judgment (17 people and 72 documents). The research tools included the study of systematic libraries and structured exploratory interviews. The validity of the research was evaluated and confirmed based on the legal validity of the sample, the content validity of the instruments and the agreement between the correctors. The extracted conceptual framework included 4 general levels, 12 perspectives, 34 dimensions, and 116 key components. The four conceptual levels of the model include; it is an ecosystem (capacities), a system (capabilities), a structure (strategies) and a function (achievements). The four conceptual levels of the model include is; Ecosystem (Capacities of the Scientific System, Development of the Sports System and Scientific Developments in International Sports), System (executive capabilities, industry, sports science system), Structural (research management, resource provision, research services and research development), and functional (usability, scope and consequences of application). Based on the results of research management in the field of sports it is suggested that the application of sports research be defined as a systemic and strategic flow and at the same time to improve the applicability of sports research to build capacity in the scientific, executive, industrial and social environment of sports.

    Keywords: Sports Sciences, Application of Knowledge, Research Management, Application Model
  • zahra bozorgzadeh, Ali Mohammad Safania *, farideh ashrafganjouei, mohsen bagherianfarahabadi Pages 105-117

    The purpose of this study was to identify the factors affecting brand narcissism in the Iranian sports industry.A qualitative research method based on a descriptive-survey strategy based on the Charmes-based data theory. The statistical population of the study consisted of all sports marketing experts and sports management experts as well as experts in marketing and brand awareness. Twelve individuals were selected for in-depth interviews using targeted and snowball techniques. Descriptive statistical techniques (frequency percentage, hearing formula) and hidden content analysis techniques in the form of phenomenological strategy (open and axial coding) by MAXQDA18 software were used for data analysis.Based on the results, 11 main categories include brand belonging (personal experience, brand fascination, brand loyalty, respect), social factors, brand identity, brand attitude (brand reputation, brand image), celebrities, sponsors , Advertising included (commercial advertising, verbal advertising), brand reputation included (integration with sports, brand nature), ethical and behavioral characteristics included (consumer behavior, biological characteristics, personality traits), brand differentiation with other competitors and agents Media were identified as influencing factors on brand narcissism.Considering these variables will lead to more sales and profit generation companies and more loyal customers, and this reflects the nature of brand narcissism dynamics for strategic vision development.

    Keywords: Brand narcissism, the sports industry, the Charmes model
  • Mahdi Goudarzi *, Mohsen Hamidi Pages 119-131

    The role of performance appraisal in promoting organizational productivity and monitoring the use of organizational resources is important and each organization should use an appropriate evaluation model to advance its goals and policies. The present study aimed to design and present a suitable model for evaluating performance in this field by considering the legal missions and duties of the country's sports delegations. For this purpose, using a researcher-made questionnaire whose validity was confirmed by 12 senior sports managers of the country and its reliability was confirmed by Cronbach's alpha coefficient of (0.92 ) then sent through 51 sports federations and 31 provincial sports and youth departments to all sports delegations in the country that were designated as a statistical population . In this study, to analyze the data, test the hypotheses and in general, to generalize the results from sample to statistical population, Kolmogorov-Smirnov, T-sample, Friedman, structural equation modeling and PLS Smart and Spss software were used. .Based on the findings of the exploratory factor analysis of this study, 27 items have priority as performance evaluation indicators that sports delegations should will evaluate in the 7 factors or functional areas; Development and public, financial and resources, training, talent identification, competitions and events, camps and deployments as well as legal so it is recommended that delegations in all dimensions Perform functionally continuously.

    Keywords: comprehensive model, Performance Evaluation, Iranian sports delegations