فهرست مطالب

فصلنامه مشرق موعود
پیاپی 60 (زمستان 1400)

  • تاریخ انتشار: 1401/01/20
  • تعداد عناوین: 9
|
  • نصرت الله آیتی * صفحات 7-18

    آیات آغازین سوره جمعه از برانگیخته شدن پیامبر خاتم؟ص؟ در میان امیین سخن می گوید و این که آن حضرت بر آنان آیات قرآن را تلاوت می کند و موجبات تزکیه آنان را فراهم می آورد و به آنها کتاب و حکمت می آموزد و در ادامه به کسان دیگری اشاره شده که در آینده خواهند آمد و از تلاوت ها و تزکیه و تعلیم کتاب و حکمت رسول بهره خواهند برد «و آخرین منهم لما یلحقوا بهم». نوشتار پیش رو درصدد حل این مسئله است که مقصود از آن کسان دیگر کیست. به حسب پاره ای از احادیث آیه مورد نظر ناظر به قوم فارس است و این دیدگاهی است که مفسران شیعه و سنی آن را به عنوان یک احتمال قابل توجه مطرح کرده و بلکه برخی از مفسران آن را بر سایر احتمالات ترجیح داده اند. در نوشتار پیش رو با روش توصیفی تحلیلی ابتدا روایات مربوط به آیات مورد نظر نقل و تحلیل خواهند شد و در ادامه دیدگاه مفسران در این باره مورد کنکاش قرار خواهد گرفت. چنین به نظر می رسد که با توجه به روایاتی که در این باره وجود دارد دیدگاهی که آیه مورد نظر را ناظر به قوم فارس می داند کاملا موجه و به عنوان یک احتمال قوی قابل دفاع است.

    کلیدواژگان: قوم فارس، ایرانیان، سلمان، سوره جمعه، آخرالزمان
  • سعید نجفی نژاد * صفحات 21-40

    در آستانه ظهور صفویان افکار غالیانه گسترش زیادی یافته بودند. به موازات این شرایط، انتشار اخبار آخرالزمانی مبنی بر وقوع یک رستاخیز شیعی، زمینه را برای ادعاهای مهدوی مساعد می ساخت. با به قدرت رسیدن صفویان به نظر می رسد در بخش موعودگرایی، گفتمان شیعی به یک ثبات قابل قبول رسیده و کمتر مهدی دروغینی پا به عرصه نهاد. اما در این بین، نظریه ای مطرح شده که خود موسس سلسله صفوی را به عنوان مدعی مهدویت معرفی می کند. این پژوهش با استفاده از داده های کتابخانه ای این موضوع را مورد بررسی بیشتری قرار داده و سعی خواهد داشت در مورد اصل وجود یا عدم وجود چنین ادعایی از سوی شاه اسماعیل و چرایی مطرح شدن این نظریه توسط محققان به نتیجه برسد. به نظر می رسد صادرکنندگان این نظریه، صفویه شناسان غربی باشند که از روی عدم شناخت کافی نسبت به مذهب تشیع، تصوف و ظرافت های موجود در اشعار و ادبیات فارسی و ترکی در این زمینه ابراز عقیده کرده اند.

    کلیدواژگان: مهدویت، شاه اسماعیل، صفویه، صفویه شناسان غربی، موعودگرایی
  • احمد فلاح زاده * صفحات 43-62

    مدخل «حسن عسکری(ع) مطالعه ای نو و چند لایه، در سبک دایرهالمعارف نگاری است. تکاپوی نویسنده در ارایه تصویری تاریخی از امام و زمانه ایشان، یکی از بهترین مطالعات را به دست داده است. مسئله تحقیق این است، آیا این مدخل در شناخت دقیق عصر امام حسن عسکری(ع) از نظر «محتوا»، «تحلیل ها» و «برآیندگیری» کاملا توانمند بوده است؟ روش پژوهش پیش رو، بازخوانی نقد محتوا با واکاوی «دقت استنادها»، «سطح تحقیق»، «سنجش تحلیل»، «بررسی برآیند» و «یافته های نویسنده» است. یافته ها حکایت از آن دارند، در یک بررسی انتقادی، هر سه سطح پیش گفته در مدخل مورد نظر، نیازمند ژرف نگری است. به همین سبب، بازنگری در قالب غنی سازی برای مدخل «امام حسن عسکری(ع)» پیشنهاد می شود.

    کلیدواژگان: پیشوای یازدهم، نقد مدخل دائرهالمعارفی، نقد متن، عصر دوم عباسی، احمد پاکتچی
  • حسین قاضی خانی * صفحات 65-81

    جامعه امامیه به روزگار امامت امام حسن عسکری(ع) علیرغم کوتاهی آن نسبت به ایام امامت دیگر امامان با چالش هایی روبه رو بوده است که می توانستند در مسیر هدایت پیروان امام خلل های جدی ایجاد نمایند. لذا آگاهی از چالش ها و چگونگی گذر از آنها شناخت مناسب تری از فعالیت های امام یازدهم به دست می دهد(مسئله و ضرورت). در راستاشناسی این چالش ها ابتدا با رصد میراث حدیثی و داده های منابع کهن در مورد حوادث روزگار امامت یازدهمین پیشوای امامیه توصیف این چالش ها و بستر بروز آن مدنظر بوده است و سپس چگونگی مواجهه امام با این چالش ها بیان گردیده است(روش). مصداق شناسی امام، جریان های انحرافی، دور ماندن شیعیان از دسترسی به امام در راستای کسب معارف دینی و بروز اختلاف و انحراف در سازمان وکالت چالش هایی بوده اند که امام در تلاش بوده است تا با تبیین امر امامت، استدلال بر بطلان اندیشه های جریان های انحرافی، بهره گیری از ظرفیت عالمان امامیه برای نشر معارف اهل بیت؟عهم؟، بهره گیری از ظرفیت بزرگان منطقه در رفع اختلاف و اطلاع رسانی مناسب به شیعیان برای در امان بودن از انحراف و خیانت کارگزاران سازمان وکالت جامعه امامیه را از این بحران ها به سلامت عبور دهد (یافته ها).

    کلیدواژگان: امام حسن عسکری(ع)، چالش، انحراف، وکالت، امامیه
  • محمد عترت دوست * صفحات 83-105

    یکی از مهم ترین مسایل تاریخ اسلام، بررسی اقدامات زمینه ساز ایمه اطهار؟عهم؟ برای آگاهی مردم از غیبت حضرت مهدی؟عج؟ و پذیرش این مسئله است. بدیهی است که ایمه سامرا به ویژه امام حسن عسکری(ع) درخصوص این مسیله، نقش به سزایی داشته و تحلیل اقدامات ایشان براساس نصوصی که از آن حضرت باقی مانده است، اقدامی مهم و شایسته است. مسئله اصلی این پژوهش آن است که امام حسن عسکری(ع) برای تبیین مسئله غیبت و زمینه سازی آن در جامعه اسلامی از چه روش هایی استفاده کرده و چه نوع اقداماتی انجام داده اند. به همین منظور در این پژوهش با استفاده از روش تحلیل محتوا به عنوان یکی از بهترین روش های تحقیق میان رشته ای برای متن پژوهی، به تحلیل روایات و مکاتبات باقی مانده از آن حضرت پرداخته و تلاش شده است تا به واسطه تجزیه و تحلیل کمی و کیفی و توصیفی این متون، ابتدا به درکی جامع از ساختار آنها دست یافته و در نهایت کارکرد این متون برای تبیین مسئله غیبت حضرت مهدی؟عج؟ و زمینه سازی آن را کشف و تبیین نماییم. آنچه ضرورت این گونه پژوهش ها را نشان می دهد، توجه به نقش تربیتی ایمه اطهار(ع) در جامعه اسلامی و اهمیت متن پژوهی احادیث به عنوان یکی از مهم ترین منابع دینی جهت شناخت ابعاد مختلف فرهنگی و اجتماعی حوادث تاریخی است.

    کلیدواژگان: امام حسن عسکری(ع)، امام مهدی؟عج؟، غیبت، مکاتبات ائمه اطهار(ع)، روش تحلیل محتوا
  • علی اکبر عالمیان * صفحات 107-128

    دیدگاه مستشرقان به مسئله جانشینی امام یازدهم شیعیان را می توان به سه رویکرد تقسیم کرد. برخی از آنان معتقدند که امام حسن عسکری(ع) فرزندی نداشته است و به همین خاطر معتقدند که ایشان جانشینی ندارد. عمده تکیه این رویکرد بر مدار شبهه عقیم بودن امام یازدهم برمی گردد. رویکرد دوم به جانشینی جعفربن علی معروف به جعفر کذاب اشاره دارد. رویکرد سوم اما به بحثی پردامنه در اندیشه سیاسی شیعه می پردازد که بسیار مورد توجه خاورشناسان واقع شده است. این رویکرد به اصل مسئله مهدویت می پردازد و عمدتا نگاهی انتقادی و نادرست به آن دارد. این رویکرد، مهدویت به عنوان اصل جانشینی امام یازدهم را دارای ریشه اسطوره ای و سیاسی دانسته و منشعب از سایر ادیان می داند. از حیث روشی، روش پردازش داده ها در این پژوهش، توصیفی _ تحلیلی و نیز تحلیل محتوا است.

    کلیدواژگان: مستشرقان، امام حسن عسکری(ع)، مهدویت، امامت، غیبت
  • علی جهانی فرد*، حسین جهانی فرد، مجید احمدی کچایی صفحات 131-149

    با تاملی در دوران غیبت صغری درمی یابیم که شیعیان نسبت به وکلای اربعه، تنها حلقه وصل شیعیان با امام مهدی؟عج؟ در غیبت صغری، وثوق و اطمینان کامل داشتند. سازه های این اطمینان، مبتنی بر نشانه ها و شواهد روشنی بود که با گذشت زمان و فاصله گرفتن از آنها، مخاطب را دچار ابهاماتی کرد. به نظر می رسد شواهد گوناگونی مانند: تایید و توثیق امامین عسکریین؛ معرفی وکیل بعدی توسط وکیل قبلی؛ صدور توقیعات با همان خط دوران امام حسن عسکری(ع) و آشنایی بزرگان به آنها؛ برخورداری توقیعات از علم غیب و تحقق آنها؛ سلامت رفتاری وکلای اربعه؛ اعتمادسوزی مدعیان دروغین با لغزش در عقاید و اموال؛ نظارت امام بر وکلاء و مقابله با مدعیان و تایید شدن توقیعات توسط بزرگان، باعث باورمندی شیعیان به وکلای اربعه و تصدیق ارتباط آنها با امام مهدی؟عج؟ شده است.

    کلیدواژگان: وکلای اربعه، توقیعات، مدعیان دروغین، غیبت صغری
  • رضا مهدیان فر، آسیه بیات* صفحات 151-165

    هر حرکتی در جامعه بشری به خصوص در جهت هدایت جامعه نیازمند طرح و نظامی منسجم است؛ یعنی باید دارای مبداء و مقصد مشخص بوده و مراحل و گام ها و همچنین شیوه های حرکت، موانع حرکت، سرعت دهنده های این حرکت و مخاطبان این حرکت مشخص باشد؛ تا نه تنها قابل اعتماد و اتکا باشد؛ بلکه دچار تزلزل و اعوجاج نگردد؛ که با همین نگاه می توان برای حرکت هدایتی انبیاء الهی نیز طرحی کلی را جستجو نمود که منظور از آن طرح مشترک بین همه انبیاء(در هر عصری و با هر نقطه شروع و درجه موفقیتی برای آن پیامبر) است که وجود چنین طرحی موجب اعتماد به این حرکت متداوم در راستای هدایت بشر و پیاده سازی آن در عصر حاضر خواهد بود. معرفی چنین طرحی برای حرکت انبیاء نیز، نیازمند روشی برای شناخت مولفه های حرکت آنان است؛ که در این مقاله روش شناخت دو مولفه یعنی مبداء (بدترین وضعیت موجود) و مقصد (وضعیت مطلوب) و همچنین گام های حرکت پرداخته شده است که ایندو چهارچوب اصلی طرح را روشن می سازد. در همین راستا با دقت و دسته بندی آیات مرتبط می توان با روش هایی چون: صفات متضاد(همچون شرک و توحید، کفر و ایمان و...) هدف خلقت (عبادت) و اهداف ارسال پیامبران (برپایی قسط) و توجه به دسته بندی های افراد در قرآن و همچنین صفات افراد به این مبدا و مقصدها در حرکت انبیاء رسید؛ که با این نگاه حرکت انبیاء از شرک، کفر، ضلالت، فساد، بی عدالتی و مورد غضب الهی بودن به سوی توحید، ایمان، هدایت، صلاح، صراط مستقیم و محبوب الهی بودن و قسط و عدالت خواهد بود و برای شناخت گام های حرکت انبیاء می توان از دو روش بهره برد: در روش اول با دقت در صفات قرآن همچون بصیرت و هدایت می توان به حرکت عمومی از جهل به سمت بصیرت و حرکت از بصیرت به سمت هدایت خواصی چون: مومنان، نیکوکاران، متقین و اهل یقین رسید و در روش دوم با دقت در آیات 26 و 27 سوره حدید که درباره ارسال پیامبران است می توان سه گام حرکت انبیاء در برقراری قسط را: 1. ارایه بینات؛ 2. بیان موازین عقلی؛ 3. مبارزه مسلحانه دانست.

    کلیدواژگان: طرح کلی، حرکت، انبیاء، روش شناسی، قرآن
  • علیرضا خسروی، سیده فاطمه حسینی میرصفی*، محمد جعفری هرندی صفحات 167-195

    رجعت، یکی از اعتقادات شیعه است که بر مبانی قرآنی و روایی استوار است. روایات فراوانی در این باره در دست است که بخش قابل توجهی از آنها درباره رجعت رسول الله(ص)و امامان معصوم (ع) است. از این مجموعه، تعدادی از روایات، تنها به اصل رجعت پرداخته و برخی به خصوصیات ریزتری از آن اشاره دارند. یکی از این خصوصیات، نسبت زمانی رجعت با ظهور امام زمان؟عج؟ است. در این مقاله و با بررسی صورت گرفته به روش توصیفی _ تحلیلی، تنها تعداد انگشت شماری از این مجموعه دلالت بر همزمانی این دو پدیده دارند که هیچ یک از سند درستی برخوردار نیستند و حتی برخی از آنها متهم به ساختگی بودن هستند. در میان روایات صحیح السند نیز تنها روایاتی که درباره رجعت سیدالشهداء(ع) است دلالت بر همزمانی ظهور و رجعت آن هم در روزهای پایانی امامت امام زمان (عج) و به منظور خالی نبودن زمین از حجت الهی دارند. بنابراین دلیل معتبر و قابل اعتمادی بر همزمانی رجعت و ظهور به معنای همراهی سایر امامان با امام زمان(عج) در دوران حکمرانی و رهبری ایشان به منظور پیشبرد اهداف قیام در دست نیست.

    کلیدواژگان: رجعت، ظهور، همزمانی، امام زمان؟عج؟، سیدالشهداء
|
  • Nusratullah Ayati * Pages 7-18

    The first verses of Surah Jumu'ah speak of the resurrection of the Prophet Khatam PBUH among the illiterate people and that he recites the verses of the Qur'an to them and provides them with the means of cultivation and teaches them the Book and Wisdom. And in the following, others are mentioned who will come in the future and will benefit from the recitations, cultivation, teaching of the book and the wisdom of the Prophet. The following article seeks to address the issue of who is meant by the others. According to some hadiths, the verse in question refers to the people of Persia, and this is a view that Shiite and Sunni commentators have proposed as a significant possibility, and some commentators have preferred it over other possibilities. In the present article, the hadiths related to the verses in question will be first analyzed by descriptive-analytical method, and then the commentators' views on this issue will be explored. It seems that according to the hadiths that exist in this regard, the view that the verse in question refers to the Persian people is completely justified and can be defended as a strong possibility.

    Keywords: The people of Persia, the Iranians, Salman, Surah Jumu'ah, the end of time
  • Saeid Najafinezhad * Pages 21-40

    On the eve of the rise of the Safavids, extremist ideas had spread widely. In parallel, the publication of apocalyptic news of a Shiite resurrection paved the way for Mahdavi claims. . With the rise of the Safavids to power, it seems that in the area of promising, the Shiite discourse has reached an acceptable stability and less false Mehdi has entered the arena. But in the meantime, a theory has been proposed that introduces the founder of the Safavid dynasty as a claimant of Mahdaviat. This study, using library data, will further investigate this issue and will try to conclude on the principle of the existence or non-existence of such a claim by Shah Ismail and why this theory was proposed by researchers. The issuers of this theory seem to be Western Safavids who have expressed their opinion in this field due to lack of sufficient knowledge about Shiism, Sufism and the subtleties in Persian and Turkish poetry and literature.

    Keywords: Mahdaviat, Shah Ismail, Safavid, Western Research Safavids
  • Ahmad Fallahzadeh * Pages 43-62

    The entry "Hassan Askari (AS)" written by Dr. Paktachi is a new and multifaceted study of the 11th leader in the style of entry. Based on the style of contemporary historiography, the author has given a historical picture of the Imam and his time. However, this entry into the accurate knowledge of the era of Imam Hassan Askari (AS), as well as historical analysis and accuracy in quoting historical data in a critical study, requires further reflection. This research tries to use the styles of "Content Criticism", "Analytical Criticism" and "Critique of the Outcome of the Discussion" in examining this entry. Result "and" author's findings ".Based on the results of this research, it is necessary to revise this entry, despite the author's ability. This research, based on the analysis and description of historical propositions from the first texts and comparing Professor Pakatchi's article with the data of earlier texts, points to significant cases of shortcomings in the entry of Imam Hassan Askari (AS) written by Professor Pakatchi.

    Keywords: Eleventh Imam, Encyclopedia entry critique, historical critique, historical critique method, Ahmad Pakatchi
  • Hosseini Ghazi Khan * Pages 65-81

    The Imamiyya community at the time of the Imamate of Imām Hasan Askarī (AS), despite its shortness in comparison with of that of other Imams, faced challenges able to cause serious disruptions in the path of leading his followers. Therefore, knowledge of the challenges and how to deal with them give a better understanding of the activities of the Eleventh Imam (problem and necessity). In order to identify these challenges, firstly, observing the hadith heritage and data of ancient sources about the events of the time of the Imamate of the Eleventh Imāmīyya leader, we intend to describe these challenges and context of the ones’ emergence and then explain how the Imam faced them (method). The way of Imam’s identification, deviant currents, Shiites’ staying away from the Imam so that not being able to acquire religious knowledge, differences and deviations in “wikāla” organization have been the challenges he tried to pass the Imamiyya community from the crisis provoked by the ones, through explaining the issue of Imamate, Arguing about the invalidity of deviant currents’ ideas, using the capacity of Imāmīyya scholars to spread the Ahl al-Bayt teachings, and the elders’ capacity of the region to resolve disputes and finally, providing appropriate information to Shiites in order to be safe from the deviation and betrayal of the agents of “wikāla” organization (findings).

    Keywords: Imām Hasan Askarī (AS), challenge, Deviation, “wikāla” organization, Imāmīyya
  • Mohammad Etrat Doost * Pages 83-105

    One of the most important issues in the history of Islam has been to study the actions of Shiite Imams to make people aware of the absence of Imam Mahdi and to accept this issue. Imams living in Samarra, especially Imam Hassan Askari (pbuh), had an important role in this issue. It is important to examine the actions of these individuals based on the texts that remain. The main issue of this research is that Imam Hassan Askari (pbuh) has used what methods to explain the issue of the absence of Imam Mahdi and lay the groundwork for it in the Islamic society? And what kind of actions have they taken? For this purpose, in this research, using the content analysis method as one of the best interdisciplinary research methods for text research, the narrations and letters of that Imam have been analyzed. In this article, an attempt has been made to obtain a comprehensive understanding of their structure through quantitative, qualitative and descriptive analysis, and finally to discover and explain the function of these texts to explain the issue of the absence of Imam Mahdi (pbuh). What shows the necessity of such researches is paying attention to the educational role of Shiite Imams (pbuh) in the Islamic society and the importance of textual study of hadiths as one of the most important religious sources for recognizing different cultural and social dimensions of historical events.

    Keywords: Imam Hassan Askari (pbuh), Imam Mahdi (pbuh), Absence, Letters of Shiite Imams, content analysis method
  • * Ali Akbar Alemian Pages 107-128

    Orientalists' view on the issue of the succession of the Eleventh Shiite Imam can be divided into three approaches. Some of them believe that Imam Hassan Askari (AS) had no children and therefore believe that he has no successor. The main reliance of this approach is on the suspicion of infertility of the Eleventh Imam. The second approach refers to the succession of Ja'far ibn Ali known as Ja'far the liar. The third approach, however, deals with a wide-ranging debate in Shiite political thought that has received much attention from orientalists. This approach deals with the essence of the issue of Mahdaviat and has a mainly critical and incorrect view of it. This approach considers Mahdaviat as the principle of succession of the Eleventh Imam has mythical and political roots and is branched from other religions. In terms of method, the data processing method in this research is descriptive-analytical and content analysis.

    Keywords: orientalists, Imam Hassan Askari (AS), Mahdaviat, Imamate, Absence
  • Ali Jahanifard *, Hussein Jahanifard, Majid Ahmadi Kachaei Pages 131-149

    Reflecting on the minor absence, we find that the Shiites had complete confidence in the four lawyers, the only link between the Shiites and Imam Mahdi (as) in the minor absence. The constructs of this confidence were based on clear signs and evidence that, over time and distance from them, confused the audience. It seems that various evidences such as: confirmation and authentication of Imam Askari; Introduction of the next deputy by the previous deputy; Issuing writings with the same script of the time of Imam Hassan Askari and familiarizing the elders with them; The writings have the knowledge of the unseen and their realization; Behavioral health of four deputies; Falsification of false claimants by slipping into ideas and property; Imam's supervision over the deputies and confronting the claimants and the approval of the writings by the elders, has caused the Shiites to believe in the four deputies and confirm the relationship of the deputies with Imam Mahdi.

    Keywords: four deputies, writings, false claimants, minor absence
  • Reza Mehdianfar, Asia Bayat * Pages 151-165

    Every movement in human society, especially in order to lead society, requires a coherent plan and system; That is, it must have a specific origin and destination, and the stages and methods of movement, obstacles and accelerators of this movement and the audience of this movement must be known; So that not only is it reliable, but it does not deviate; With this view, a general plan can be considered for the guidance movement of the divine prophets, which means a common plan among all the prophets (in every age and with any starting point and degree of success for that prophet). The existence of such a plan will lead to confidence in this continuous movement in the direction of human guidance and its implementation in the present age. Introducing such a plan for the movement of the prophets also requires a way to understand the components of their movement; In this article, the method of recognizing two components: origin (worst case scenario) and destination (optimal situation) is stated. By classifying the verses of the Holy Quran on this subject, we can reach this origin and destination in the movement of the prophets, methods such as: contradictory attributes (such as: polytheism and monotheism, disbelief and faith, etc.), the purpose of creation (worship) and goals Sending prophets (establishing justice) and paying attention to the categories of people in the Qur'an as well as the attributes of people. With this view, the movement of the prophets from polytheism, infidelity, misguidance, corruption, injustice and being subject to divine wrath will be towards monotheism, faith, guidance, goodness, direct and beloved divine path and justice. wo methods can be used to know the steps of the movement of the prophets: in the first method, by paying attention to the attributes of the Qur'an such as insight and guidance, we can reach the general movement from ignorance to insight and the movement from insight to justice as armed: 1- Presenting the vision; 2- Expressing rational criteria; 3- Struggle special guidance; Such as: believers, benefactors, pious, believers. In the second method, carefully in verses 26 and 27 of Surah Hadid, which are about sending prophets, we can consider the three steps of the movement of the prophets in establishing

    Keywords: the general plan, movement, prophets, methodology, Quran
  • Alireza Khosravi, Seyedeh Fatemeh Hosseini Mirsafi *, Mohammad Jafari Harandi Pages 167-195

    Return is one of the Shiite beliefs which is based on Quranic and narrative principles. There are many narrations about the return, that significant part of which is about the return of the Messenger of God (Mohammad Prophit) and the infallible Imams. From this collection, a number of narrations deal only with the principle of return and some refer to smaller details of it. One of these characteristics is the time ratio of return with the advent of Imam Zaman. This article, is done by descriptive-analytical study, so only a number of this collection indicate the concurrence of two phenomena, which none of them have a real document, and some of them are even accused of being fictitious. Among the authentic narrations of documents, the only narrations that are about the return of Sayyid al-Shuhada indicate the simultaneous advent and return in the last days of the Imamate of the Imam Zaman in order for the earth not to be empty of divine authority. Therefore, there is no valid and reliable reason for the simultaneity of return and advent, which means accompanying other Imams with the Imam Zaman during his rule and leadership in order to proceed the aim of his resurrection.

    Keywords: return, Advent, Simultaneity, Imam Zaman, Sayyid al-Shuhada