فهرست مطالب

Reproductive BioMedicine - Volume:20 Issue: 2, Feb 2022

International Journal of Reproductive BioMedicine
Volume:20 Issue: 2, Feb 2022

  • تاریخ انتشار: 1401/01/16
  • تعداد عناوین: 8
|
  • صفحات 79-90
    مقدمه

    کیفیت جنین ممکن است وزن هنگام تولد در نوزادان متولد شده به روش های کمک باروری را تحت تاثیر قرار دهد. مطالعات محدودی اثر منفی انتقال همزمان یک جنین با کیفیت بد و یک جنین با کیفیت خوب را بر پیامدهای نوزادی بررسی کرده اند.

    هدف

    هدف از این مطالعه بررسی اثر انتقال همزمان یک جنین با کیفیت بد و یک جنین با کیفیت خوب در روش "انتقال دو جنین" بر وزن هنگام تولد در نوزادان متولد شده به روش های کمک باروری در سیکل های با انتقال جنین تازه و یا منجمد بود.

    مواد و روش ها

    این مطالعه در پژوهشکده علوم تولید مثل یزد انجام شد. تعداد 626 زن بر اساس کیفیت جنین بدست آمده به سه گروه طبقه بندی شدند: در گروه اول یک جنین با کیفیت خوب و در گروه دوم دو جنین با کیفیت خوب منتقل شده بود. در حالیکه در گروه سوم یک جنین با کیفیت خوب و یک جنین با کیفیت بد انتقال داده شده بود. پیامد اولیه مطالعه وزن هنگام تولد بود که بین سه گروه فوق و در سیکل های تازه و منجمد به صورت جداگانه مقایسه شد. همچنین تاثیر پروسه انجماد بر وزن نوزادان در هر کدام از سه گروه کیفیت جنین بررسی گردید.

    نتایج

    میانگین وزن نوزادان و همچنین درصد نوزادان نارس بین سه گروه با کیفیت متفاوت جنین و در انتقال جنین تازه و منجمد، مشابه بود    (32/0 و 45/0p =). همچنین نتایج بین گروه های انتقال جنین تازه و منجمد در داخل هر گروه نیز تفاوتی نداشت.

    نتیجه گیری

    نتایج این مطالعه نشان داد که یک جنین با کیفیت بد در انتقال همزمان با یک جنین با کیفیت خوب نمی تواند تاثیر منفی بر وزن نوزاد داشته باشد.

    کلیدواژگان: کیفیت جنین، وزن هنگام تولد، انتقال جنین منجمد، انتقال جنین تازه، انتقال یک جنین، انتقال دو جنین
  • صفحات 91-100
    مقدمه

    ناباروری یک رویداد غیرطبیعی در زندگی خانواده ها است و می تواند پیامدهای مختلفی در سطح فردی و اجتماعی داشته باشد. بنابراین، زوج های نابارور باید پاسخ های عاطفی خود را مدیریت کنند. سرمایه اجتماعی به عنوان یکی از عوامل اجتماعی تعیین کننده سلامت می تواند بر سلامت روان تاثیر بگذارد.

    هدف

    این مطالعه با هدف تعیین سرمایه اجتماعی و ارتباط آن با تطابق عاطفی در زوجین نابارور انجام شد.

    مواد و روش ها

    مطالعه حاضر یک مطالعه مقطعی است که به بررسی 170 زوج نابارور در مراکز ناباروری شهر ساری از مهر تا بهمن 1397 پرداخت. ابزار گردآوری داده ها شامل پرسشنامه اطلاعات جمعیتی-اجتماعی، پرسشنامه منسجم سرمایه اجتماعی و پرسشنامه تطابق عاطفی بود.

    نتایج

    تمامی ابعاد سرمایه اجتماعی به جز بعد گروه ها و شبکه ها دارای امتیاز بالاتر از 50 (بیشتر از میانگین) بودند. بر اساس نتایج تحلیل ANCOVA و رگرسیون خطی چندگانه، بعد اعتماد و اتحاد با نمره تطابق عاطفی ارتباط آماری معکوس و معناداری (01/0 = p) داشت، ولی بین بقیه ابعاد سرمایه اجتماعی با تطابق عاطفی ارتباط آماری معناداری مشاهده نشد.

    نتیجه گیری

    از آن جایی که بعد اعتماد و اتحاد با تطابق عاطفی در زوج های نابارور رابطه معناداری داشت. بنابراین افزایش اعتماد متقابل بین ساکنان محله می تواند سرمایه اجتماعی را تقویت کرده و به نوبه خود تطابق عاطفی را در زوج های نابارور بهبود بخشد.

    کلیدواژگان: سرمایه اجتماعی، تطابق عاطفی، ناباروری
  • صفحات 101-110
    مقدمه

    تتراکلرید کربن (CCl4) به طور گسترده در صنایع مختلف استفاده می شود و باعث ایجاد استرس اکسیداتیو در انسان می شود. متاسفانه، این ماده به عنوان یکی از سموم قوی موثر در تولید مثل مردان نادیده گرفته شده است.

    هدف

    پژوهش حاضر هیستوپاتولوژی بیضه ناشی از CCl4 و بهبودهای حاصل از چهار عصاره پالپ میوه های دارویی (FPEs) را در موش گزارش می کند.

    مواد و روش ها

    60 موش نر آلبینو به شش گروه (10/گروه) به شرح زیر تقسیم شدند: a) گروه کنترل (Vc)، b) ,CCl4 (C) c-f)  CCl4+Basella alba (CBa), CCl4+Solanum nigrum (CSn), CCl4+Ficus carica (CFc), CCl4+Grewia asiatica (CGa). به استثنای گروه کنترل، CCl4 (1/0 میلی لیتر از 2/0 میلی لیتر بر کیلوگرم) در روغن ذرت به حیوانات داده شد. چهار عصاره گیاهی (هر کدام 1/0 میلی لیتر) به ترتیب به حیوانات گروه FPE مربوطه برای پنج روز متوالی بعدی داده شد، در حالی که حیوانات در گروه های Vc و CCl4 به جای FPE آب دریافت کردند.

    نتایج

    قرار گرفتن در معرض CCl4 منجر به تغییرات هیستومتری و بافت شناسی مختلف (از دست دادن بافت بینابینی و انواع اسپرماتیدهای بدون دم با سر بزرگ شده) شد که در همه موش ها به جز Solanum nigrum FPE پس از درمان این تغییرات بهبود داده شد. داده های میکرومتریک برش های بیضه نیز کاهش قابل توجهی در تعداد اسپرماتوگونی را نشان داد، در حالی که سطح مقطع سر اسپرم ها در گروه های CSn و C به طور قابل توجهی بالاتر بود.

    نتیجه گیری

    به جز Solanum nigrum، سه FPE دیگر به ویژه Ficus carica، خواص توانبخشی در برابر تغییرات مرتبط با مواجهه با CCl4 در هیستوپاتولوژی های بیضه از خود نشان دادند.

  • صفحات 111-122
    مقدمه

    سقط مکرر جنین یک نگرانی عمده در بین زنان سراسر جهان است. با این حال، مکانیسم های اساسی دقیق سقط به خوبی درک نشده اند. شواهد اخیر نشان داده است که پلی مورفیسم های تک نوکلیوتیدی (SNPs) در ژن های مختلف به خصوص miRNAها ممکن است مسیول سقط مکرر خود به خودی در زنان باشد.

    هدف

    در این مطالعه، ارتباط پلی مورفیسم های COMT،GPX4 ،pre-miR-125a ،pre-miR-323b  و pre-miR-10a در بین زنان ایرانی با سقط مکرر خود به خودی مورد بررسی قرار گرفت.

    مواد و روش ها

     از نمونه های خون 116 زن مبتلا به RPL با دلایل ناشناخته و 89 زن سالم به عنوان گروه شاهد که قبلا حداقل دو بارداری موفق داشتند، DNA استخراج شد. برای تکثیر ژن ها از واکنش زنجیره ای پلیمراز استفاده شد. غربالگری ژنوتیپ به همراه SNaPshot برای شناسایی پلی مورفیسم های مختلف انجام شد. در نهایت پلی مورفیسم ها و فراوانی هر ژنوتیپ بین دو گروه مقایسه شدند.

    نتایج

    فراوانی پلی مورفیسم ها در (001/0 > p)  pre-miR-125aو (04/0 = p)pre-miR-10a  بین گروه مورد و شاهد محاسبه شد و تفاوت آماری 05/0 <p  به دست آمد که نشان دهنده ی ارتباط بین این پلی مورفیسم ها و علایم  RPLاست. فراوانی پلی مورفیسم در ژنوتیپ های GPX4، COMT و    pre-miR-323b تفاوت معنی داری بین دو گروه نشان ندادند. همچنین میزان فراوانی آلل ها در pre-miR-125a و pre-miR-10a تفاوت معنی داری داشتند (به ترتیب 001/0p <  و (02/0 = p) و مدل وراثت غالب پیشنهاد شد.

    نتیجه گیری

     pre-miR-125a و pre-miR-10a می تواند با RPL در زنان مرتبط باشد. تکنیک SNaPshot ابزار ارزشمندی برای ارزیابی ارتباط احتمالی بین چندشکلی و شرایط سلامتی است.

    کلیدواژگان: SNaPshot، پلی مورفیسم تک نوکلئوتیدی، سقط مکرر، ژنوتیپ ها
  • صفحات 123-136
    مقدمه

    بر طبق طب سنتی ایران از Rydingia Persica (R.P) معمولا برای درمان دیابت شیرین استفاده می شود.

    هدف

    ما اثرات محافظتی R.P در برابر استرس اکسیداتیو بیضه و اپیدیدیم و تغییرات هورمونی ناشی از دیابت را ارزیابی کردیم.

    مواد و روش ها

    40 موش صحرایی نر نژاد ویستار (با سن 12 هفته) و وزن 270-230 گرم به پنج گروه تقسیم شدند (هر گروه 8 سر موش): 1) گروه کنترل (C) ، 2) گروه دیابتی(D) ، 3) گروه دیابتی R.P200+ (D + R200)، 4) گروه دیابتی R.P400+ (D + R400)، و 5) گروه دیابتی R.P600+ (D + R600). گروه های C و D 2 میلی لیتر نرمال سالین و گروه های D + R200، D + R400 و D + R600 دوزهای 200، 400 و 600 mg/kg وزن بدن R.P به مدت دو هفته، روزانه و به صورت خوراکی دریافت کردند. دیابت شیرین با تزریق تک دوز داخل صفاقی استرپتوزوتوسین با 60mg/kg  وزن بدن ایجاد شد. ما مالون دی آلدیید، گلوتاتیون پراکسیداز، گلوتاتیون ردوکتاز، سوپراکسید دیسموتاز، کاتالاز، H2O2 و گلوتاتیون را در بیضه و اپیدیدیم و همچنین تغییرات بافتی بیضه ارزیابی کردیم. داده ها به صورت میانگین ± SD بیان شده اند.

    نتایج

    موش های دیابتی به ترتیب افزایش و کاهش معنی داری در مارکرهای اکسیدان و آنتی اکسیدان و همچنین کاهش معنی داری در تستوسترون و LH سرم نشان دادند. در مطالعه بافت شناسی بیضه، آسیب هایی وجود داشت. درمان با R.P این تغییرات را به سمت گروه نرمال معکوس کرد که بیشترین تاثیر در گروه D + R600 بود.

    نتیجه گیری

    داده های بدست آمده حاکی از آن است که پودر R.P دارای اثرات آنتی اکسیدانی بر بافت بیضه و اپیدیدیم در موش های دیابتی است و باعث بهبود ساختار بافتی بیضه در بیماران دیابتی می شود. همچنین، آن می تواند تغییرات تستوسترون و LH ناشی از دیابت را اصلاح کند.

    کلیدواژگان: دیابت شیرین، Rydingia Persica، استرس اکسیداتیو، تولید مثل، تستوسترون
  • صفحات 137-144
    مقدمه

    محدودیت رشد داخل رحمی (IUGR) به جنین هایی اطلاق می شود که براساس تعریف وزن تخمینی سونوگرافی آنها کمتر از صدک 10٪ باشد. هایپوگلایسمی یک نگرانی بزرگ در نوزادان با محدودیت رشد می باشد.

    هدف

    بررسی رابطه بین های‍‍ پوگلایسمی بعد تولد با نتیجه سونوگرافی داپلر شریان نافی در نوزادان دچار محدودیت رشد داخل رحمی.

    مواد و روش ها

    این مطالعه طولی شامل 114 نوزاد با تشخیص محدودیت رشد داخل رحمی٬ با سن حاملگی 28 تا40 هفته در بازه زمانی اردیبهشت 1395 تا مهر ماه 1396 در بیمارستان شهید صدوقی یزد می باشد، که برحسب نوع سونوگرافی داپلر در سه زیر گروه داپلر نرمال٬ فقدان داپلر و داپلر معکوس قرار می گیرند. قند خون نوزادان طی ساعات 1، 2، 3، 6، 12، 24 و 48 ساعت بعد از تولد گرفته شده و با توجه به گایدلاین در گروه هایپوگلایسمی یا یوگلایسمی قرار گرفتند.

    نتایج

    از تعداد 114 نمونه وارد شده به مطالعه تعداد 75 مورد (8/65%) دارای سونوگرافی داپلر شریان نافی نرمال، تعداد 29 مورد (4/25%) دارای سونوگرافی داپلر شریان نافی فقدان دیاستول و تعداد 10 مورد دارای سونوگرافی داپلر شریان نافی معکوس بودند. بین میانگین قند خون ساعت اول در 3 گروه سونوگرافی داپلر شریان نافی اختلاف معنی داری وجود داشت (001/0<  p).

    نتیجه گیری

    هایپو گلایسمی بعد از تولد در نوزادان  IUGRبا نتیجه سونوگرافی داپلر شریان نافی در دوران حاملگی مرتبط می باشد.

    کلیدواژگان: محدودیت رشد، هایپوگلایسمی، سونوگرافی داپلر، شریان ناف
  • صفحات 145-150
    مقدمه

    سالانه بیش از 135000 نفر از جمعیت زیر 45 سال در اندونزی به سرطان مبتلا می شوند. تشخیص و مدیریت خوب سرطان کیفیت زندگی را افزایش می دهد.

    هدف

    تعیین دانش، نگرش و رفتار پزشکان حامی بیماران سرطانی در حفظ باروری.

    مواد و روش ها

    این مطالعه مقطعی در 18 بیمارستان دولتی نوع D و بیمارستان دکتر Cipto Mangunkusumo در جاکارتا، اندونزی، بین ژانویه 2018 تا آگوست 2019 انجام شد. این مطالعه شامل پزشکان ارایه دهنده مراقبت از بیماران سرطانی بود. داده ها به صورت توصیفی توصیف شد.

    نتایج

    اکثر پزشکان عمومی، متخصصان و فوق تخصص ها شرکت کننده در این مطالعه به ترتیب 30-26 سال (4/65%)، 35-31 سال (4/70%) و 40-31 سال (0/53%) سن داشتند. شایعترین درمان باروری شناخته شده توسط پزشکان عمومی، لقاح آزمایشگاهی با انجماد جنین (1/12٪) بود، در حالیکه این درمان برای متخصصان، انجماد اسپرم (5/24٪) بود. در همین حال، فوق تخصص ها بیشتر در مورد لقاح آزمایشگاهی با انجماد جنین و انجماد اسپرم با استفاده از آگونیست GnRH (مانند تزریق لوپرولید) پیش از درمان سرطان (13٪) می دانستند. نگرش مثبت نسبت به حفظ باروری به عنوان یک اولویت مهم برای بیماران سرطانی در 0/72% از پزشکان عمومی، 3/73% از متخصصان و 100% از فوق تخصص ها نشان داده شد. پزشکان عمومی بیشتر بیماران را به متخصصان باروری ارجاع می دادند (4/44%). بسیاری از متخصصان (9/54٪) و فوق تخصص ها (67٪) در مورد تاثیر احتمالی وضعیت بیمار و/یا درمان بیماری بر باروری بحث می کردند.

    نتیجه گیری

    دانش و شیوه های مربوط به حفظ باروری در بین پزشکان عمومی، متخصصان و فوق تخصص ها متفاوت است. با این حال، نگرش مثبت در بین آنها مشابه بود.

    کلیدواژگان: دانش، نگرش، تمرین، پزشک، حفظ باروری
|
  • Saeedeh Dashti, Atefeh Pejman, Nasim Tabibnejad*, Maedeh Mortezanasab Pages 79-90
    Background

    Embryo quality may affect birth weight among neonates born through assisted reproductive technology. There are very limited studies assessing the adverse effect of transferring a poor-quality embryo with a good-quality one on neonatal outcomes.

    Objective

    The aim of this study was to evaluate the effect of double embryo transfer (DET) with one good-quality embryo (GQE) plus a poor-quality one on the birth weight of newborns conceived by in vitro fertilization in both fresh and frozen-thawed embryo transfer cycles.

    Materials and Methods

    This study was conducted at Yazd Reproductive Sciences Institute, Yazd, Iran. A total of 626 women were classified into three groups according to the embryo quality: single embryo transfer with a GQE (group A); DET using two GQEs (group B); and DET using one good-quality and one poor-quality embryo (group C). The primary outcome was singleton birth weight which was compared between the three groups among fresh and frozen-embryo transfer cycles. A comparative analysis was also performed regarding the effect of vitrification procedures on neonatal birth weight within each of the three embryo quality-based groups.

    Results

    The mean birth weight and the rate of preterm birth were similar between the three groups (p = 0.45, and 0.32 respectively). There were also no significant differences found in the vitrification comparative analysis between and within the groups with regard to birth weight.

    Conclusion

    Our results showed that a poor-quality embryo did not have a significant influence on a good-quality one regarding neonatal birth weight when transferred together.

    Keywords: Embryo quality, Birthweight, Frozen-embryo transfer, Fresh embryo transfer
  • Zeinab Hamzehgardeshi, Fereshteh Kalantari*, Fatemeh Bakouei, Siavash Moradi, Sepideh Peyvandi, Maryam Shahidi, Atefe Feizi Pages 91-100
    Background

    Infertility is an abnormal event in the life of families and can have various consequences on a personal and social level. Therefore, infertile couples need to manage their emotional responses. Social capital, as one of the social determinants of health, can affect mental health.

    Objective

    This study was conducted to determine the relationship between social capital and emotional adjustment in infertile couples.

    Materials and Methods

    This cross-sectional study was conducted from October 2018 to February 2019 with 170 infertile couples visiting infertility centers in Sari, Iran. The data collection instruments included the social capital integrated questionnaire, an emotional adjustment scale and a demographic-reproductive checklist.

    Results

    All the social capital dimensions, except for the groups and networks dimension, had a score of higher than 50 (more than the mean score). Based on ANCOVA and the multiple linear regression results, the dimension of trust and solidarity had a significant negative relationship with emotional adjustment (p = 0.01), but no significant relationship was observed between the other social capital dimensions and emotional adjustment.

    Conclusion

    The trust and solidarity dimension had a significant relationship with emotional adjustment in infertile couples. Accordingly, increasing mutual trust between neighborhood residents can strengthen social capital, and in turn, improve emotional adjustment in infertile couples.

    Keywords: Social capital, Emotional adjustment, Infertility
  • Syeda Nadia Amad, Khawaja Raees Ahmad Ahmad*, Usma Abdullah Usma, Fiza Malik Fiza, Rabiyah Ali, Umara Amir-Ud-Din, MuhammadAli Kanwal, Iram Inayat Pages 101-110
    Background

    Carbon tetrachloride (CCl4) is extensively used in various industries and induces oxidative stress in humans. Unfortunately, it is one of the neglected potent male reproductive toxicants.

    Objective

    The present research reports the testicular histopathology of CCl4 and ameliorations by four medicinal fruit pulp extracts (FPEs) in mice.

    Materials and Methods

    Sixty male albino mice were divided into six groups (10/group) as per the following: 1. Vehicle control (Vc); 2. CCl4 (C); 3-6. CCl4+Basella alba (CBa), CCl4+Solanum nigrum (CSn), CCl4+Ficus carica (CFc) and CCl4+Grewia asiatica (CGa). Except for the control group, CCl4 (0.1 mL of 0.2 mL kg-1) was given to the animals in corn oil. The four plant extracts (0.1 mL each) were respectively given to the relevant FPE group animals for the next five consecutive days, while the animals in the Vc and CCl4 groups received water instead of FPE.

    Results

    The CCl4 exposure led to various histometric and histological alterations (loss of interstitial tissue and various dislodged tailless spermatids with enlarged heads) that were recovered in all except Solanum nigrum FPE mice post-treatment. The micrometric data of testicular sections also indicated significant decline in the number of spermatogonia, while the cross-sectional area of the sperm heads remained significantly higher in the CSn and C groups.

    Conclusion

    Except for Solanum nigrum, the three FPEs, especially Ficus carica, showed rehabilitative properties against CCl4 exposure-related modifications in testicular histopathologies.

    Keywords: Basella alba, Grewia asiatica, Solanum nigrum, Ficus carica, testis
  • Sara Nemati Vahedi, Babak Kheirkhah*, AliAkbar Malekirad, Sayed Mostafa Hosseini Pages 111-122
    Background

    Recurrent pregnancy loss (RPL) is a major concern among women worldwide. However, the exact mechanisms underlying miscarriage are not well understood. Recent evidence suggests that single nucleotide polymorphisms in various genes, especially miRNAs, may be responsible for RPL.

    Objective

    We surveyed the association between polymorphisms in pre-miR-125a, pre-miR-10a, pre-miR-323b, GPX4, and GPX4 in Iranian women with idiopathic RPL.

    Materials and Methods

    DNA was extracted from blood samples of 116 women with idiopathic RPL and 89 healthy women as controls who had previously had at least two successful pregnancies. Polymerase chain reaction was used for the amplification of the genes. Genotype screening along with SNaPshot were performed to detect different polymorphisms. Finally, the polymorphisms and frequency of each genotype were compared between the two groups.

    Results

    The frequencies of polymorphisms in pre-miR-125a (p < 0.001) and pre-miR-10a (p = 0.04) were calculated among the case and control groups, which showed a statistical difference (p < 0.05), indicating an association between these polymorphisms and the symptoms of RPL. The frequencies of polymorphisms of genotypes in GPX4, COMT and pre-miR-323b did not demonstrate any difference between the two groups. Also, the amount of alleles in pre-miR-125a and pre-miR-10a were significantly different (p < 0.001 and p = 0.02, respectively) and the dominant inheritance model was proposed.

    Conclusion

    In pre-miR-125a and pre-miR-10a can be associated with RPL in women. The SNaPshot technique is a valuable tool to evaluate possible associations between polymorphisms and health conditions.

    Keywords: SNaPshot, Single-nucleotide polymorphisms, Recurrent pregnancy loss, Genotypes
  • Fereshteh Ostovan, Ali Gol*, Abdolreza Javadi Pages 123-136
    Background

    In Iranian traditional medicine, Rydingia persica (R.P) is commonly used to treat diabetes mellitus (DM).

    Objective

    We assessed the protective effects of R.P against testis and epididymis oxidative stress and the hormonal changes induced by DM.

    Materials and Methods

    Forty male Wistar rats (12 wk old) weighing 230-270 gr were divided into five groups (n = 8/each): 1. Control (C); 2. diabetic (D); 3. diabetic + R.P200 (D+R200); 4. diabetic + R.P400 (D+R400); and 5. diabetic + R.P600 (D+R600). Groups C and D received 2 ml of normal saline orally daily for two wk and groups D+R200, D+R400, and D+R600 received 200, 400, and 600 mg/kg body weight of R.P powder, respectively, orally daily for two wk. DM was induced by a single intraperitoneal injection of streptozotocin at 60 mg/kg body weight. We assessed malondialdehyde, glutathione peroxidase, glutathione reductase, superoxide dismutase, catalase, hydrogen peroxide, and glutathione in both the testis and epididymis and also the histological changes of the testis.

    Results

    Diabetic rats showed a significantly increased and decreased level of oxidant and antioxidant factors, respectively, and a significantly lower level of serum testosterone and luteinizing hormone than the control group. In the histological study of the testis, deteriorations were observed. Treatment with R.P reversed these changes toward the state of the control group with the highest effectiveness shown by group D+R600.

    Conclusion

    The data obtained suggest that R.P powder has antioxidant effects on testis and epididymis tissues in diabetic rats and that it improves histological testicular structure in diabetics. It can also correct testosterone and luteinizing hormone changes induced by DM.

    Keywords: Diabetes mellitus, Rydingia persica, Oxidative stress, Reproductive, Testosterone
  • Razieh Sadat Tabatabaie, Naeime Dehghan*, Mahdieh Mojibian, MohamadHosein Lookzadeh, Nasim Namiranian, Atieh Javaheri, Mojgan Hajisfarai Pages 137-144
    Background

    Intrauterine growth restriction (IUGR) refers to fetuses with an estimated ultrasonography weight below the 10% percentile. Hypoglycemia is a major concern in neonates with IUGR.

    Objective

    To investigate the relationship between umbilical artery (UA) Doppler ultrasonography and neonate hypoglycemia and IUGR.

    Materials and Methods

    This was a longitudinal follow-up study consisting of 114 neonates (gestational age of 28-40 wk) born with IUGR in the third trimester of pregnancy at Shahid Sadoughi Hospital, Yazd, Iran between May 2016 and October 2017. The neonates were assigned into three subgroups of normal UA Doppler, absent end-diastolic flow (EDF) in UA Doppler, and reverse EDF in UA Doppler. The blood glucose of the neonates was checked one, two, three, six, 12, 24 and 48 hr after birth, and the neonates were placed in the hypoglycemia or euglycemia groups according to guidelines.

    Results

    Out of the 114 neonates included in the study, 75 (65.8%) had normal UA Doppler, 29 (25.4%) had absent EDF in UA Doppler, and 10 (8.8%) had reverse EDF in UA Doppler. There was a significant difference in the mean blood glucose in the first hr between the normal UA Doppler group and the reverse EDF in UA Doppler group (p < 0.01).

    Conclusion

    Postnatal hypoglycemia in neonates with IUGR is associated with the result of UA Doppler ultrasonography during pregnancy.

    Keywords: Growth restriction, Hypoglycemia, Ultrasonography Doppler, Umbilical artery
  • Achmad Kemal Harzif, Raymond Surya*, Raden Muharam Natadisastra, Gita Pratama, Alfa Putri Meutia Pages 145-150
    Background

    More than 135,000 people aged under 45 yr are diagnosed with cancer annually worldwide. Good detection and management of cancer increase the quality of life.

    Objective

    To determine the knowledge, attitudes, and behaviors of practitioners supporting cancer patients in fertility preservation.

    Materials and Methods

    This cross-sectional study was conducted in 18 type D government hospitals and Dr. Cipto Mangunkusumo Hospital, in Jakarta, Indonesia, between January 2018 and August 2019. This study involved practitioners providing care to cancer patients. Data were described descriptively.

    Results

    Most of the general practitioners, specialists, and subspecialists who participated in this study were aged 26-30 yr (65.4%), 31-35 yr (70.4%), and 31-40 yr (53.0%), respectively. The fertility treatment most known by general practitioners was in vitro fertilization with embryo cryopreservation (12.1%); for specialists it was sperm cryopreservation (24.5%). Meanwhile, subspecialists knew most about in vitro fertilization with embryo cryopreservation and sperm cryopreservation using a GnRH agonist (such as leuprolide injection) pre-cancer treatment (13%). A positive attitude towards fertility preservation as an important priority for cancer patients was shown in 72.0% of general practitioners, 73.3% of specialists, and 100% of subspecialists. General practitioners mostly referred patients to fertility specialists (44.4%). Many specialists (54.9%) and subspecialists (67%) discussed the possible impact of the patient’s condition and / or treatment on fertility.

    Conclusion

    The knowledge of and practices related to fertility preservation differed among general practitioners, specialists, and subspecialists. However, positive attitudes among them were similar.

    Keywords: Knowledge, Attitude, Practice, Doctor, Fertility preservation
  • Abbas Ali Jafari Nodoushan* Pages 151-153