فهرست مطالب

مطالعات مدیریت بر آموزش انتظامی - سال چهاردهم شماره 4 (پیاپی 56، زمستان 1400)

فصلنامه مطالعات مدیریت بر آموزش انتظامی
سال چهاردهم شماره 4 (پیاپی 56، زمستان 1400)

  • تاریخ انتشار: 1401/02/31
  • تعداد عناوین: 6
|
  • معصومه ویسی، فرانک موسوی *، فرامرز ملکیان، محمدجواد کرم افروز صفحات 11-54
    زمینه و هدف

    در شرایط بحران کنونی، شیوع کرونا نظام آموزشی را تعطیل نموده، اما در دوران تعطیلی، آموزش و یادگیری تعطیل نشده و عدم حضور فیزیکی افراد مانع برقراری ارتباط آموزشی و تربیتی نشده است. همه این ها مرهون آموزش برخط (آنلاین) مبتنی بر فناوری اطلاعات است.

    روش شناسی

    این پژوهش جستاری در تجربه زیستی مدیران مدارس کرمانشاه در سال تحصیلی 1400/1399 از تدریس آنلاین است. لذا تلاش شد با بهره گیری از روش کیفی عوامل اثربخشی تدریس برخط موفق شناسایی شوند. داده ها از طریق رویکرد کیفی و با روش پدیدارشناسانه و با ابزار مصاحبه نیمه ساختاریافته استخراج شد و از طریق کدگذاری و مقوله بندی تجزیه و تحلیل شده اند. نمونه گیری از روش هدفمند و از دسته متوالی بوده و در مجموع 13 نفر از مدیران خبره مدارس در زمینه تدریس آنلاین شرکت نموده اند. جهت اطمینان از اعتبار یافته ها سه نفر از شرکت کنندگان گزارش نهایی فرآیند تحلیل و مقوله های به دست آماده را بازبینی نمودند. و پایایی داده نیز توسط کدگذار دوم و خود کدگذار تایید شده است.

    یافته ها

    بر اساس یافته های پژوهش عوامل اثربخشی تدریس آنلاین موفق در 14 بعد دسته بندی شده که در مجموع دارای 48 مولفه و 325 کد بوده است.

    نتایج

    اطلاعات ارزشمندی را برای مدیران، مدرسان و معلمان مراکز آموزشی فراهم آورد تا با اتخاذ سیاست های اصولی در خصوص آموزش الکترونیکی در جهت بهبود و ارتقاء کیفیت و اثربخشی آموزش آنلاین گام های اساسی بردارند.

    کلیدواژگان: اثربخشی تدریس برخط، تدریس برخط موفق، کلاس درس
  • مرتضی محمدی، محمدرضا رضایی، داود ربیعی * صفحات 55-90
    زمینه و هدف

     مسئله استرس و رضایت شغلی همواره از مهم ترین دغدغه های مدیران در سازمانهاست. از سوی دیگر حمایت سازمان از کارکنان و تحول در مجموعه ناجا همواره در سرلوحه کار فرماندهان می باشد. هدف از این تحقیق تاثیر مدیریت تحول بر استرس و رضایت شغلی با میانجی گری حمایت سازمانی ادراک شده مدیران ورزشی ناجا است.

    روش شناسی

    پژوهش حاضر از نظر هدف کاربردی و از نظر ماهیت و روش توصیفی از نوع همبستگی است. جامعه آماری، شامل مدیران ورزشی ناجا به تعداد تقریبی 95نفر بود که همه آنها با روش تمام شمار به عنوان نمونه در نظر گرفته شدند. ابزار اندازه گیری پرسش نامه حمایت سازمانی ادراک شده آیزنبرگر و همکاران (1986) ، پرسش نامه مدیریت تحول جیمز کاستیگلیونی (2006)، پرسش نامه استرس شغلی بروکس وهمکاران(2009) و پرسش نامه رضایت شغلی قاسم زاده و همکاران(1391)  بود که برای حصول اعتبار ابزار از روایی همگرا و واگرا و پایایی ترکیبی و آلفای کرونباخ و برای تجزیه و تحلیل داده ها از شاخص های آمارتوصیفی شامل میانگین و درصد و برای آزمون فرضیه ها از رویکرد معادلات ساختاری و نرم افزارهای Spss و pls استفاده گردید.

    یافته ها

    نتایج نشان داد حمایت ادراک شده در رابطه بین مدیریت تحول با رضایت شغلی (061/0 = غیرمستقیم، 31/2 =t و 05/0p<) اثر مثبت و معنی داری دارد. همچنین حمایت ادراک شده در رابطه بین مدیریت تحول با استرس شغلی (041/0-= غیرمستقیم، 75/1 =t و 05/0p<) اثر منفی و معنی داری دارد. نیز در رابطه بین مدیریت تحول گرا بر حمایت ادراک شده و رضایت شغلی و حمایت ادراک شده بر رضایت شغلی اثر مثبت و معنی داری مشاهده گردید. همچنین مشخص گردید مدیریت تحول گرا بر استرس شغلی و حمایت ادراک شده بر استرس شغلی اثر منفی و معنی داری دارد.

    نتایج

    نتایج نشان داد مدیریت تحول بر استرس و رضایت شغلی با نقش میانجی حمایت سازمانی مدیران ورزش ناجا تاثیر دارد بنابراین بایستی فرماندهان و مدیران ورزش ناجا برای کاهش استرس و افزایش رضایت شغلی مدیران ورزش ناجا به نقش مدیریت تحول و حمایت سازمانی توجه ویژه ای داشته باشند.

    کلیدواژگان: مدیریت تحول، استرس، رضایت شغلی، حمایت سازمانی ادراک شده، ناجا
  • سید مهدی احمدی بالادهی*، عاطفه ذلیکانی صفحات 91-114
    زمینه و هدف

    انعطاف پذیری شناختی، به عنوان توانایی تغییر تفکر(شناخت) یا مجموعه تفکرات برای تطبیق پذیری با موقعیت های جدید موردنظر تعریف می شود. هدف از این پژوهش در واقع ارزیابی تاثیر انعطاف پذیری شناختی بر مقاومت در برابر تغییر سازمانی با نقش میانجی رفتار شهروندی سازمانی کارکنان فرماندهی انتظامی استان مازندران می باشد.

    روش

    روش این پژوهش، از حیث هدف کاربردی است. روش انجام پژوهش بر اساس روش گردآوری داده که پژوهش ازنوع کمی می باشد و جامعه آماری این پژوهش مدیران لایه اول و دوم فرماندهی انتظامی استان مازندران می باشد. حجم نمونه با استفاده از فرمول کوکران برای جوامع محدود 223 نفر است که به صورت تصادفی ساده از بین جامعه آماری پژوهش انتخاب شده اند. برای گردآوری داده های پژوهش از پرسش نامه استاندارد انعطاف پذیری شناختی دنای و ونادروال (2010) و پرسش نامه استاندارد مقاومت در برابر تغییر سازمانی واین و اندی(2001) و پرسش نامه استاندارد رفتار شهروندی سازمانی لی و آلن(2002)استفاده شده است روایی پرسش نامه ها به وسیله صاحب نظران مورد تایید قرار گرفت و پایایی آن با استفاده از فرمول آلفای کرونباخ به ترتیب 0.82، 0.94و 0.89به دست آمد. برای تجزیه و تحلیل داده ها از آزمون آماری همبستگی و رگرسیون با استفاده از نرم افزار SPSS استفاده شده است.

    یافته ها

     یافته ها نشان می دهد که اثر مثبت و معنادار انعطاف پذیری شناختی بر مقاومت در برابر تغییر سازمانی وجود دارد. همچنین نتایج نشان می دهد که انعطاف پذیری شناختی بر رفتار شهروندی سازمانی اثر مثبت و معنادار وجود دارد. مقاومت در برابر تغییر سازمانی بر رفتار شهروندی سازمانی نیز اثر مثبت و معنادار وجود دارد.

    نتیجه گیری

    نتایج نشان می دهد که انعطاف پذیری شناختی بر مقاومت در برابر تغییر سازمانی از طریق متغیر میانجی رفتارشهروندی سازمانی تبیین می شودکه این موضوع آستانه تحمل کارکنان ناجا را بالا برده و موجب بهبود رویه خدمت رسانی گشته و در آخر موجبات ارتقاء نظم و امنیت انتظامی در جامعه می شود.

    کلیدواژگان: انعطاف پذیری شناختی، مقاومت در برابر تغییر سازمانی، رفتار شهروندی سازمانی، فرماندهی انتظامی استان مازندران
  • محمدرضا رفیعی دولت آبادی، رضا عبدالرحمانی، محمد سمیعیانی * صفحات 115-149
    هدف و زمینه

    هدف مقاله بررسی تطبیقی شاخص های تربیت دانشجویان پلیس با شاخص های فرهنگ دفاع مقدس و روحیه جهادی با تاکید بر پنج طرح تربیتی دانشگاه و زمینه آن، فرهنگ سازمانی و ویژگی های تربیتی دانشجویان فوق با تاکید بر آموزه های مذهبی است.

    روش تحقیق

    روش این مقاله کیفی از نوع تحلیل محتوای کمی استقرایی، با تاکید بر منابع و اسناد موجود در دانشگاه علوم انتظامی امین است. جامعه آماری، پنج طرح تربیتی مصوب شده در دانشگاه علوم انتظامی امین با عناوین: «تربیت دینی و انقلابی»، «تربیت جسمانی»، «تربیت حرفه ای (تخصصی)»، «تربیت نظامی- انضباطی»، و «تربیت روان شناسی و جامعه شناسی» است. حجم نمونه به صورت تمام شمار (هر پنج طرح تصویب شده در شورای تعالی دانشگاه علوم انتظامی امین) می باشد. روش گرداوری اطلاعات، کتابخانه ای و ابزار ان پرسش نامه معکوس بود. برای روایی از روایی صوری (توسط خبرگان) و احتساب پایایی از طریق اعتماد سنجی استفاده شد. روش تجزیه و تحلیل نیز به روش استقرایی (ملاحظه و مقایسه جز به جز دو متن یا محتوای شاخص های فرهنگ دفاع مقدس و روحیه جهادی با پنج طرح یادشده) است.

    یافته ها

    یافته های تحقیق نشان می دهد در هر پنج طرح تربیتی مصوب شده در دانشگاه علوم انتظامی چه به صورت مستقیم و غیرمستقیم به شاخص های فرهنگ دفاع مقدس و روحیه جهادی اشاره و به کارگیری شده است. چنین به نظر می رسد روش هماهنگ و یکنواختی در اجرا و الگوی نظری تمامی این پنج طرح مشخص می باشد. بیشترین شاخص ها در حوزه تربیت دینی و تربیت روانشناسی و جامعه شناسی می باشد و در سه حوزه دیگر بیشتر به جنبه های آمادگی های حرفه تخصصی (پلیس ها و رزمندگان و مدیران جهادی) تاکید شده است.

     نتایج

    نتایج نشان می دهد که در این سه طرح نیز به صورت مستتر به شاخص های فرهنگ دفاع مقدس (مانند: صداقت، اخلاص، شعایر دینی،خوش خلقی و گشاده رویی،اطاعت پذیری، وفاداری و تعهد) اشاره شده است. در تربیت حرفه ای پلیس جمهوری اسلامی بیشتر به جنبه های مکتبی و اخلاقی تاکید شده تا بر جنبه های نظامی- عملیاتی.

    کلیدواژگان: تربیت، پلیس، دفاع مقدس، روحیه جهادی، دانشگاه علوم انتظامی امین
  • محمدرضا احتشامی، زینب گلزاری*، لیلا فتحی ورنوسفادرانی صفحات 151-188
    زمینه و هدف

    دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی بیش از هر زمان دیگری به اساتید توانمند نیاز دارد تا با تهدیدها و چالش های دنیای مدرن روبرو شوند. این پژوهش با هدف بررسی مطالعات انجام شده در خصوص شناسایی مولفه های توسعه حرفه ای اساتید دانشگاه فرهنگیان انجام شد.

    روش

    روش پژوهش کیفی و از نوع فراترکیب بوده است. جامعه پژوهش شامل کلیه منابع مرتبط با توسعه حرفه ای اساتید دانشگاه ها طی سال های 2000 تا 2020 در پایگاه های اریک، ساینس دایرکت، گوگل اسکولار، اسکوپوس و سیج[1] و سه پایگاه داده ایرانی جهاد دانشگاهی، مگیران و سیویلیکا[1] بوده است که از میان 3152 منبع مکتوب بعد از مراحل ارزیابی کیفیت مطالعات اولیه با استفاده از چک لیست ارزیابی کارلسون و همکاران (2007) تعداد 60 منبع مناسب شناسایی و بر اساس گام های هفت مرحله ای سندلوسکی و باروسو(2007) مورد بررسی قرارگرفت که در نهایت تعداد 971 مفهوم شناسایی گردید که در قالب 46 مقوله فرعی و 10 مقوله اصلی دسته بندی شد. به جهت کنترل مفاهیم استخراج شده از شاخص کاپا با مقدار(718/0 و معناداری 000/0) استفاده شد و نشان دهنده آن است که کدهای استخراج شده از پایایی خوبی برخوردار هستند.

    یافته ها

    مولفه های شناسایی شده شامل توسعه آموزشی؛ توسعه پژوهشی؛ توسعه خدماتی؛ توسعه فردی؛ توسعه سازمانی؛ عوامل نهادی؛ عوامل مدیریتی؛ عوامل فردی و عوامل اجتماعی می باشد.

    نتایج

    نتایج حاصل از این مطالعه، اطلاعات ارزشمندی را برای برنامه ریزان دانشگاه فرهنگیان فراهم آورد تا با اتخاذ سیاست های اصولی در جهت ارتقای کیفیت برنامه های توسعه حرفه ای اساتید با رویکردهای جدید گام بردارند.

    کلیدواژگان: توسعه حرفه ای، فراترکیب، یادگیری معکوس، دانشگاه فرهنگیان
  • عمران شعبانلی *، حجت الله رحیمی پور، علی محمدی صفحات 189-214
    زمینه و هدف

    آیین دادرسی کیفری 1392تحولاتی را در ارتقای حقوق دفاعی متهم پدید آورده است که رعایت این حقوق، توسط ضابطان دادگستری با چالش هایی همراه است. هدف از این پژوهش بررسی نقش آموزش آیین دادرسی کیفری برکاهش چالش های ضابطین دادگستری در فرایند تحقیقات مقدماتی است.

    روش 

     این پژوهش از نظر هدف کاربردی و از نظر ماهیت توصیفی تحلیلی و از نظر روش نیز از روش کیفی از نوع تحلیل مضمون استفاده شده است. جامعه آماری شامل کارکنان رده های عملیاتی و اعضای هییت علمی دانشگاه علوم انتظامی امین و مدرسان مراکز اجرایی آموزش و نمونه آماری را تعداد 17 نفر از این جامعه تا مرحله اشباع نظری به صورت گلوله برفی و هدفمند تشکیل می دهند. ابزار پژوهش نیز مصاحبه نیمه ساختار یافته است. 

    یافته ها

    یافته های پژوهش از ضرورت بازنگری در نظام گزارش دهی ضابطان دادگستری، تقویت زیر ساخت ها در حوزه کشف علمی جرایم، آموزش شیوه های علمی نوین جرم یابی به بازجویان و همچنین تغییر رویکرد غالب نتیجه گرایی و عدول از برخی خرده فرهنگ های ناصواب انتظامی، در سایه ارایه آموزش های تخصصی اصول و مبانی دادرسی کیفری در فرایند تحقیقات مقدماتی، حکایت می کند.

    نتیجه گیری

    آموزش اصول و مبانی دادرسی عادلانه و تعمیق باور و اندیشه به کار گیری این اصول در فرایند تحقیقات مقدماتی، علاوه بر کاهش چالش های فردی و سازمانی، موجب ارتقای سطح رعایت حقوق شهروندی و در نتیجه ارتقای میزان رضایت شهروندان از خدمات انتظامی وقضایی ضابطان دادگستری خواهد شد.

    کلیدواژگان: آموزش، دادرسی کیفری، ضابطین دادگستری پرونده های قضایی، تحقیقات مقدماتی
|
  • Masoomeh Veisi, Faranak Mosavi*, Faramarz Malekian, Mohammad J Karamafrooz Pages 11-54
    Background and Aim

    In the current crisis, the prevalence of corona has shut down the education system, but during the shutdown, education and learning have not been shut down and the physical absence of individuals has not prevented the establishment of educational communication. All of this is due to IT-based online education.

    Methodology

    This research is a research on the biological experience of Kermanshah school principals in the academic year 2020/2021 of online teaching. Therefore, an attempt was made to identify the effective factors of successful online teaching by using a qualitative method. Data were extracted through a qualitative approach, phenomenological method and semi-structured interview tools and were analyzed through coding and categorization. Sampling was purposeful and consecutive and a total of 13 expert school principals participated in online teaching. To ensure the validity of the findings, three participants reviewed the final report of the analysis process and the categories prepared. And the reliability of the data is verified by the second encoder and the encoder itself.

    Findings

    Based on the research findings, the effective factors of successful online teaching are classified into 14 dimensions, which have a total of 48 components and 325 codes.

    Results

    Provided valuable information for administrators, teachers and educators of educational centers to take basic steps to improve and enhance the quality and effectiveness of online education by adopting principled policies regarding e-learning.

    Keywords: effectiveness of online teaching, Successful Online Teaching, Classroom
  • Morteza Mohammadi, Mohammad Reza Rezaei, Davood Rabiei* Pages 55-90
    Background and Aim

    The issue of stress and job satisfaction is always one of the most important concerns of managers in organizations. On the other hand, the organization's support for the staff and the transformation of the Police complex is always at the top of the commanders' work. The purpose of this study is the effect of change management on stress and job satisfaction through the mediated organizational support of Police sports managers.

    Methodology

    The present study is applied in terms of purpose and correlational in terms of nature and descriptive method. The statistical population consisted of approximately 95 Police sports managers, all of whom were considered as a sample by the whole number method. The measuring instruments were Perceived Organizational Support Questionnaire of Eisenberger et al. (1986), James Castiglioni Transformation Management Questionnaire (2006), Brooks et al. (2009) and Job Satisfaction Questionnaire of Ghasemzadeh et al. (2012). Convergent and divergent validity, combined reliability and Cronbach's alpha were used to analyze the data using descriptive statistics including mean and percentage, and to test the hypotheses, the structural equation approach and Spss and pls software were used.

    Results

    The results showed that perceived support has a positive and significant effect on the relationship between change management and job satisfaction (indirect = 0.061, t = 2.31 and p <0.05). Also, perceived support has a negative and significant effect on the relationship between change management and job stress (indirect = -0.04.01, t = 1.75 and p <0.05). Also, a positive and significant effect was observed on the relationship between transformational management on perceived support and job satisfaction and perceived support on job satisfaction. It was also found that transformational management has a negative and significant effect on job stress and perceived support on job stress.

    Results

    . The results showed that change management has an effect on stress and job satisfaction with the mediating role of organizational support of Police sports managers. Therefore, Polic sports commanders and managers should pay special attention to the role of change management and organizational support to reduce stress and increase job satisfaction.

    Keywords: Transformation Management, Stress, Job Satisfaction, Perceived Organizational Support, Police
  • S Mehdi Ahmadi Baladehi*, Atefeh Zolikani Pages 91-114
    Background and Aim

    purpose of this study is to evaluate the effect of cognitive flexibility on resistance to organizational change with the mediating role of organizational citizenship behavior of police officers in Mazandaran province.

    Method

    The method of this research is applied in terms of purpose. The research method is based on the data collection method. The statistical population of this study is the managers of the first and second tier of the Disciplinary Command of Mazandaran Province. The sample size using Cochran's formula for limited communities is 223 people who are randomly selected from the statistical population of the study. To collect research data, the standard cognitive flexibility questionnaire of Dena and Van der Waals (2010) and the standard questionnaire of resistance to organizational change by Wayne and Andy (2001) and the standard questionnaire of organizational citizenship behavior of Lee and Allen (2002) were used. Experts confirmed it and its reliability was obtained using Cronbach's alpha formula 0.82, 0.94 and 0.89, respectively. Correlation and regression statistical tests using SPSS software were used to analyze the data.

    Findings

    The findings show that there is a positive and significant effect of cognitive flexibility on resistance to organizational change. The results also show that cognitive flexibility has a positive and significant effect on organizational citizenship behavior. Resistance to organizational change also has a positive and significant effect on organizational citizenship behavior.

    Conclusion

    The results show that cognitive flexibility in resisting organizational change is explained by the mediating variable of organizational citizenship behavior,

    Keywords: Cognitive flexibility, resistance to organizational change, organizational citizenship behavior, Mazandaran Disciplinary Command
  • Reza Abdorrahmani, Mohammadreza Rafiei D, Mohammad Sameiani * Pages 115-149
    Purpose and context

    The purpose of this article is to compare the training indicators of police students with the indicators of holy defense culture and jihadi spirit with emphasis on the five educational programs of the university and its context, organizational culture and educational characteristics of the above students with emphasis on religious education.

    Research Method

    The method of this article is qualitative inductive quantitative content analysis, with emphasis on the sources and documents available at Amin University of Law Enforcement Sciences. The statistical population is five educational projects approved in Amin University of Law Enforcement Sciences with the titles of: "Religious and revolutionary education", "Physical education", "Vocational (specialized) education", "Military-disciplinary education", and "Psychological education and Sociology. The sample size is in full (all five plans approved by the Excellency Council of Amin University of Law Enforcement Sciences). The method of data collection was library and its tool was a reverse questionnaire. For validity, face validity (by experts) and reliability calculation through reliability were used. The method of analysis is also inductive (consideration and comparison except for two texts or the content of the indicators of the culture of sacred defense and jihadi spirit with the five mentioned designs).

    findings

    The research findings show that in all five educational projects approved in the University of Law Enforcement Sciences, both directly and indirectly, the indicators of the culture of holy defense and jihadi spirit have been mentioned and used. It seems that the coordinated method and uniformity in the implementation and theoretical model of all five plans are clear. Most of the indicators are in the field of religious education and psychological and sociological education, and in the other three areas, more emphasis has been placed on the aspects of professional training (police, combatants, and jihadi managers).

    Results

    The results show that in these three projects, the indicators of the culture of sacred defense (such as: honesty, sincerity, religious rites, goodwill, obedience, loyalty and commitment) are implicitly mentioned. In the professional training of the police of the Islamic Republic, more emphasis is placed on the scholastic and moral aspects than on the military-operational aspects.

  • Mohammadreza Ehteshami, Zeinab Golzari*, Leila Fathi Varnosfaderani Pages 151-188
    Background and Aim

    Universities and higher education institutions need more capable professors than ever before to face the threats and challenges of the modern world. The aim of this study was to review the studies conducted to identify the components of professional development of professors at Farhangian University. 

    Methodology

    The research method was qualitative and of the synthesis type. The research population included all sources related to the professional development of university professors during the years 2000 to 2020 in Eric, Science Direct, Google Scholar, Scopus and Sage databases and three Iranian databases of Sid, Migiran and Civilika, which are among 3152 written sources after evaluation. The quality of the initial studies was identified using the evaluation checklist of Carlson et al. (2007). 60 suitable sources were identified and examined based on the seven-step steps of Sandlowski and Barroso (2007). The main category was categorized. In order to control the extracted concepts, the kappa index with a value of (0.718 and significance of 0.000) was used, indicating that the extracted codes have good reliability.

    Findings

    Identified components including educational development; Research development; Service development; Individual development; organizational development; Institutional factors; Managerial factors; Individual and social factors. 

    Results

    The results of this study provided valuable information for the planners of Farhangian University to adopt principled policies to improve the quality of professional development programs for professors with new approaches.

    Keywords: professional development, meta-composition, reverselearning, Farhangian University
  • Emran Shabanli*, Hojjatollah Rahimipour, Ali Mohammadi Pages 189-214
    background and aim

    The criminal procedure code of 1393 has created changes in the promotion of the defense rights of the accused, the observance of these rights by judicial officers is associated with challenges. The research process is preliminary.

    method

    this research has been used in terms of applied purpose and in terms of descriptive analytical nature and in terms of method, the criminal method of content analysis has been used anary community consists of operational staff and teachers of executive training centers and a statistical sample of people from this community to the stage of theoretical saturation with a snowball and purposeful. the research tool is a semi structured interview.

    findings

    the findings of the study on the need to review the reporting system of judicial officers strengthen the infrastructure in the field of scientific detection of crimes teaching new scientific method to criminalize interrogators and also change the prevailing approach of consequentialism and criminal proceedings in the preliminary investigation process.

    conclusion

    teaching the principles and principles of fair trial and deepening of belief and application of these principles in the preliminary investigation process, in addition to reducing individual and organizational challenges, raisis the level of citizenship rights and thus improves citizens compliance with law enforcement and judicial services. will be

    Keywords: Education, criminal procedure, officers of justice, legal cases, preliminary investigation