فهرست مطالب

Teaching English Language
Volume:16 Issue: 37, Winter and Spring 2022

  • تاریخ انتشار: 1400/11/06
  • تعداد عناوین: 12
|
  • صفحات 1-34

    در دهه های اخیر، ایجاد حساسیت بینافرهنگی یکی از چالش های اساسی در آموزش زبان خارجی است. فراگیران زبان خارجی برای تعامل موثرتر در محیطهای متفاوت فرهنگی به مهارتهای مناسب بینا فرهنگی نیاز دارند. این مطالعه با هدف بررسی اثربخشی استفاده از فعالیتهای بینافرهنگی در افزایش آگاهی بین فرهنگی زبان آموزان ایرانی انگلیسی در انزلی ، ایران انجام شده است. بدین منظور، 44 نفر از زبان آموزان زبان انگلیسی از میان 60 نفر براساس آزمون تعیین سطح انتخاب شدند. سپس افراد انتخاب شده به طور تصادفی در گروه کنترل بدون آموزش بینافرهنگی و گروه آزمایش دریافت کننده هیجده جلسه آموزش بینافرهنگی قرار گرفتند. سپس پرسشنامه حساسیت بین فرهنگی و هفت فعالیت بینافرهنگی گفتاری برای دو گروه انجام شد تا سطح حساسیت بینافرهنگی آنان قبل و بعد از آموزش مورد ارزیابی قرار گیرد. داده های جمع آوری شده از طریق پرسشنامه مورد تحلیل چند متغیری کوواریانس و فعالیتهای گفتاری مورد تجزیه و تحلیل محتوایی قرار گرفتند. نتایج نشان داد که افزایش قابل توجهی در حساسیت بین فرهنگی گروه آزمایش با توجه به مدل بایرام وجود دارد و تفاوت معناداری بین حساسیت بینا فرهنگی زبان آموزان زن و مرد وجود ندارد. کاربردها و پیشنهادات برای تحقیقات بیشتر مورد بحث قرار می گیرد.

    کلیدواژگان: مهارت بینا فرهنگی، فعالیتهای بینا فرهنگی، حساسیت بینافرهنگی، جنسیت، فراگیران زبان خارجی ایرانی
  • صفحات 35-63

    برنامه درسی مذاکره شده، به عنوان یک نوع برنامه درسی یادگیرنده محور، بر پیشرفت زبان زبان آموزان تاثیر می گذارد. این مطالعه با هدف بررسی اضطراب و انگیزه یادگیری زبان آموزان زبان خارجی انجام شد. ما دو کلاس دست نخورده را انتخاب کردیم که شامل 64 زبان آموز مقطع کارشناسی بود. ما از طرح پژوهشی نیمه تجربی استفاده کردیم. دو کلاس دست نخورده قبل و بعد از درمان مقیاس های اضطراب و انگیزه زبان خارجی را دریافت کردند. گروه آزمایش یک برنامه درسی با مذاکره و گروه کنترل یک برنامه درسی تدوین شده توسط معلم دریافت کردند. نمرات دو گروه در ابعاد مختلف انگیزش و مقیاس اضطراب زبانی با استفاده از آزمون های تی مستقل مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. نتایج نشان داد که در حالی که اضطراب زبان خارجی زبان آموزان در کلاس تجربی دست نخورده به طور قابل توجهی کاهش یافته است، انگیزه آنها برای یادگیری زبان انگلیسی افزایش یافته است. نتیجه گیری شد که استفاده از برنامه درسی مذاکره شده می تواند اضطراب زبان را فیلتر کند و به طور قابل توجهی انگیزه دانش آموزان را برای یادگیری بهبود بخشد. یافته ها می توانند توسط معلمان و زبان آموزان زبان انگلیسی به کار گرفته شوند.

    کلیدواژگان: اضطراب زبان، انگیزه برای یادگیری، برنامه درسی مذاکره، زبان آموزان زبان انگلیسی
  • صفحات 65-88

    در این پژوهش سعی شد میزان مصونیت معلمان ایرانی زبان انگلیسی تحت تاثیر عوامل عاطفی آنها مشخص شود. بدین منظور ابتدا پژوهشگران 129 معلم زبان انگلیسی (61 مرد و 68 زن) را از بین معلمان موسسات زبان، دبیرستان ها و دانشگاه های مختلف ارومیه به عنوان شرکت کننده در این پژوهش انتخاب کردند. دوم، آنها از پرسشنامه هوش هیجانی، مقیاس شخصیت و پرسشنامه ایمنی معلم برای تعیین هوش هیجانی، ویژگی های شخصیتی و ایمنی معلم به ترتیب در یک دوره زمانی سه هفته ای استفاده کردند. نتایج این مطالعه تاکید کرد که هوش هیجانی شرکت کنندگان، همراه با ویژگی های شخصیتی روان رنجورخویی، گشودگی به تجربه و وظیفه شناسی، کمک های منحصربه فردی در توضیح مصونیت معلم شان به ترتیب نزولی از نظر آماری داشتند. پژوهشگران نتایج به دست آمده را به وابستگی نزدیک بین عوامل عاطفی فوق الذکر و مولفه های فرعی مصونیت معلم نسبت دادند. نتایج ممکن است به توسعه دهندگان دوره های آموزشی معلمان کمک کند تا دوره های آموزش معلمان قبل از خدمت و ضمن خدمت را در زمینه های زبان خارجی اصلاح کنند.

    کلیدواژگان: عوامل موثر، هوش هیجانی، ویژگی های شخصیتی، ایمنی معلم
  • صفحات 89-117

    اگرچه تحقیقات زیادی در مورد جنبه های مختلف دانش ضمنی و صریح انجام شده است، تحقیقات بسیار کمی بررسی کرده اند که چگونه بازخورد اصلاحی نوشتاری (WCF) بر روی دانش دستوری ضمنی و صریح کار می کند. با الهام از این شکاف، هدف مطالعه حاضر بررسی این موضوع بود که آیا انواع مستقیم و غیرمستقیم بدون تمرکز WCF می تواند منجر به افزایش دستاوردهای یادگیری از نظر دانش دستوری ضمنی و صریح شود یا خیر. برای این منظور، 90 شرکت کننده از یک مجموعه آماری متشکل از 380 زبان آموز زبان انگلیسی در هفت موسسه خصوصی زبان انگلیسی انتخاب شدند تا از طریق تکنیک تطبیق تصادفی در دو گروه درمانی و یک گروه کنترل قرار گرفتند تا درمان مورد نظر را دریافت کنند. با استفاده از تکنیک های آماری MANCOVA و ANCOVA یک طرفه، داده های مربوط به دو گروه درمان و یک گروه کنترل جمع آوری شد. نتایج نشان داد که هر دو نوع WCF غیرمتمرکز مستقیم و غیرمستقیم می توانند دانش گرامری ضمنی و صریح دانش آموزان را افزایش دهند. نتایج همچنین نشان داد که اگرچه هر دو بازخورد نوشتاری عملکرد یادگیرندگان را تقریبا به طور مساوی بهبود بخشیدند، نوع مستقیم WCF کمی موثرتر بود. این مطالعه با مفاهیمی برای معلمان در مورد استفاده آنها از انواع مناسب تصحیح خطای نوشتاری به پایان می رسد.

    کلیدواژگان: دانش ضمنی، دانش آشکار، WCF مستقیم بدون تمرکز، WCF غیرمستقیم بدون تمرکز
  • صفحات 119-139

    با ظهور تکنولوژی، یادگیری ترکیبی (همچنین به عنوان یادگیری ترکیبی شناخته می شود)، به عنوان یک رویکرد به یادگیری به ویژگی مشترک آموزش در سراسر جهان تبدیل شده است. با توجه به اهمیت نگرش فراگیران نسبت به محیط های یادگیری، در این پژوهش سعی شد تاثیر الگوی یادگیری ترکیبی بر پیشرفت دانش آموزان عراقی در دوره ادبیات انگلیسی و نیز نگرش آنها نسبت به یادگیری ترکیبی بررسی شود. در انجام این کار، تعداد کل 50 شرکت کننده در مقطع کارشناسی ادبیات انگلیسی در این مطالعه شرکت کردند. شرکت کنندگان پس از تایید همگنی آنها با استفاده از آزمون تعیین محل آکسفورد تحت یک پیش آزمون و یک پس آزمون قرار گرفتند. در مرحله بعد، با دانش آموزان مصاحبه شد تا به محققین کمک شود تا درک عمیق تری از دیدگاه یادگیرندگان در مورد یادگیری ترکیبی به دست آورند. نتایج تحلیل اندازه گیری های مکرر نشان داد که یادگیری ترکیبی می تواند دانش ادبی زبان آموزان زبان انگلیسی را به ویژه در ژانرهای داستان کوتاه و درام بهبود بخشد. علاوه بر این، مشخص شد که فراگیران نگرش مثبتی نسبت به این روش یادگیری دارند، زیرا آنها آن را شکل جدیدی از یادگیری می دانستند که می تواند انگیزه آنها را افزایش دهد، مشارکت آنها را بهبود بخشد و فرصتی برای یادگیرنده های خودمختار فراهم کند. این یافته ها مورد بحث قرار گرفته و نتایج به دست آمده از نتایج ارایه شده است.

    کلیدواژگان: نگرش، یادگیری ترکیبی، زبان آموزان عراقی زبان انگلیسی، ژانرهای ادبی، انگیزه
  • صفحات 141-166

    علیرغم اهمیت نوشتن مجلات یادآوری و بازتاب انتقادی برای معلمان پیش از خدمت، تعداد زیادی از مجلات یادآوری و بازتاب نوشته شده توسط آنها توصیفی و حداقلی هستند. با توجه به این مشکل، هدف مطالعه حاضر دو مورد بود: 1) تجزیه و تحلیل الگوهای گفتمانی معلمان پیش خدمت «بازتاب مشارکتی از طریق ادمودو، 2) برای بررسی اینکه آیا می تواند نوشتار تاملی آنها را از توصیفی به انتقادی بهبود بخشد. برای این منظور، در مجموع چهل و سه معلم پیش خدمت در مطالعه شرکت کردند. سپس از شرکت کنندگان خواسته شد تا نظرات خود را در مورد عملکرد تدریس همکلاسی های خود در Edmodo به طور مشترک بنویسند. برای بررسی بهبود آنها، الگوهای گفتمانی نوشته های بازتابی آنها با استفاده از چارچوب پریلا و همکاران (2015) تجزیه و تحلیل شد. برای جلب نظر معلمان پیش خدمات زبان انگلیسی در مورد بازتاب مشارکتی از طریق Edmodo، پرسشنامه ای به شرکت کنندگان اختصاص داده شد و مصاحبه ای برای روشن کردن نظرات آنها تنظیم شد. نتایج نشان داد که برخی از الگوهای گفتمانی نگارش تاملی انتقادی در مجلات یادآوری و تامل معلمان پیش از خدمت پدیدار شده است. تجزیه و تحلیل پرسشنامه ها و مصاحبه همچنین نشان داد که اکثر شرکت کنندگان موافق بودند که ادمودو سهم مثبتی در مهارت بازتابی انتقادی آنها داشته است. یافته ها پیامدهایی برای دوره های عملی EFL دارند.

    کلیدواژگان: انعکاس مشارکتی، بازتاب انتقادی، الگوهای گفتمانی، ادمودو، ژورنال های یادآوری و بازتاب نوشتن
  • صفحات 167-201

    با توجه به اهمیت واژگان کد فراگفتمانی در برقراری تعامل نویسنده و خواننده و ضرورت آموزش این نشانگرها بر اساس ژانر مورد علاقه، این پژوهش با هدف بررسی تاثیر تطبیقی ​​سه رویکرد آموزشی بر رفع کم استفاده از لغزش های کد در ایران انجام شد. مقاله توضیحی زبان انگلیسی متوسط ​​به عنوان یک زبان خارجی برای زبان آموزان. شصت زبان آموز ایرانی با استفاده ناکافی از واژه نامه کد در مجموعه ایرانی زبان آموزان انگلیسی، با روش نمونه گیری هدفمند انتخاب و به طور تصادفی در چهار گروه رویکرد تولیدمحور، آگاهی ژانر، یادگیری مبتنی بر داده و کنترل قرار گرفتند. پس از مرحله درمان، سه مقاله توضیحی 250 کلمه ای به گروه ها اختصاص داده شد. چهار مجموعه یادگیرنده از مقالات توضیحی فراگیران گردآوری شد. مقایسه های آماری بدنه ها با همتایان خود در مرحله پیش درمان، پیشرفت های قابل توجهی را در فراوانی استفاده از براق کننده های کد در رویکرد تولیدمحور و گروه های یادگیری مبتنی بر داده، اما نه در گروه های آگاهی از ژانر و گروه های کنترل، نشان داد. علاوه بر این، فراگیران در گروه رویکرد تولیدمحور از فراگیران گروه یادگیری مبتنی بر داده بهتر عمل کردند. پیامدهای نتایج، از جمله استفاده بالقوه از رویکرد تولیدمحور در زمینه EFL ایرانی برای آموزش سایر انواع فراگفتمان، به ویژه، و آموزش آکادمیک انگلیسی در کل، در نظر گرفته شده اند.

    کلیدواژگان: لغات کد، یادگیری مبتنی بر داده، مقاله های توضیحی، رویکرد مبتنی بر ژانر، رویکرد تولیدمحور
  • صفحات 203-234

    ظرفیت برقراری ارتباط به زبان انگلیسی فرصت های کسب و غنی سازی دانش، گسترش زندگی اجتماعی و تعامل با افراد بیشتری از سراسر جهان را افزایش می دهد. با این حال، به دلیل عدم تخصص و اعتماد به نفس، دانش آموزان در بیان ایده های خود به زبان مقصد مشکل دارند. این مطالعه با هدف تعیین درک معلمان زبان انگلیسی از مزایا و مشکلات مرتبط با افزایش توانایی های گفتاری دانش آموزان از طریق آموزش زبان مبتنی بر وظیفه (TBLT) انجام شد. این پژوهش با رویکرد توصیفی کیفی، شامل مصاحبه و توزیع پرسشنامه بود. مصاحبه داده های اولیه را ارایه کرد، در حالی که پرسشنامه داده های ثانویه را ارایه کرد. ده مربی انگلیسی از مدرسه ای در شمال سوماترا به دلیل تجربه استفاده از TBLT برای بهبود توانایی های گفتاری دانش آموزان به طور هدفمند انتخاب شدند. تجزیه و تحلیل کیفی این مطالعه نشان داد که معلمان درک مطلوبی از اجرای TBLT داشتند. آنها اذعان کردند که TBLT با تشویق دانش آموزان به شرکت در تمرین فعال و مشارکت در تکمیل فعالیت های ارتباطی در زبان مقصد به تمرین تدریس آنها کمک می کند. با این حال، مشکلاتی در ابداع معلمان در ابداع تکالیف ارتباطی که با نیازها و انتظارات دانش آموزان مطابقت دارد، با توجه به زمینه ها و مشاغل متنوع آنها، به وجود می آید.

    کلیدواژگان: وظایف ارتباطی، معلمان زبان انگلیسی، مکالمه، آموزش زبان مبتنی بر وظیفه
  • صفحات 235-259
    رویکردهای جهانی شده برای آموزش در حال توسعه هستند، ایده تغییرات آموزشی را به اطلاع می رسانند، فعالیت های آموزشی فعلی را بهبود می بخشند، و تغییر پارادایم در تدریس به سمت آموزش یادگیرنده محور را در نظر می گیرند. اگرچه این پارادایم جدید تدریس مدت هاست به آموزش زبان ارایه شده است، اما اعتقاد بر این است که توجه کمی به اجرای آن در زمینه EFL ایرانی شده است. پژوهش حاضر تلاشی است برای نشان دادن میزان مطابقت رویه های ارزشیابی با آموزش یادگیرنده محور در رابطه با نگرش های مربیان و دانشجویان ایرانی TEFL. برای این منظور، نمونه ای متشکل از 378 دانشجوی تربیت معلم و 196 مربی بر اساس نمونه گیری در دسترس انتخاب شدند. داده ها از طریق مقیاس های معتبر و قابل اعتماد ارزیابی اجرای آموزش و پرورش یادگیرنده محور جمع آوری شد. داده های جمع آوری شده با استفاده از آزمون تی تک نمونه ای و نمونه های مستقل مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. نتایج تجزیه و تحلیل نشان داد که بر اساس نگرش دانشجویان و معلمان، رویه های ارزشیابی با آموزش یادگیرنده محور در برنامه تربیت معلم در دانشگاه های ایران مطابقت ندارد. بنابراین، نتیجه گیری می شود که روش های ارزیابی مربوط به آموزش یادگیرنده محور هنوز از استانداردهای آموزش یادگیرنده محور عقب هستند. نتایج بینش هایی را در مورد توجه به پارادایم جدید آموزش در تدریس برای ارتقای دوره های تربیت معلم ارایه می دهد. علاوه بر این، آنها می توانند برای توسعه دهندگان مواد و برنامه ریزان برنامه درسی مفید باشند.
    کلیدواژگان: ارزشیابی، آموزش یادگیرنده محور، تربیت معلم
  • صفحات 261-283
    مطالعات بسیاری بر اهمیت نقش فراگفتمان در نوشتار آکادمیک تاکید کرده اند. به عنوان یکی از اجزای اصلی فراگفتمان، موضع نویسنده اخیرا توجه نسبتا زیادی را به خود جلب کرده است. یکی از سوالات در این زمینه (که منجر به نتایج متضاد هم شده است) رابطه بین جنسیت نویسنده و استفاده از نشانگرهای موضع نویسنده است. به علاوه، تحقیقات درباره رابطه بین تعداد نویسندگان مقاله و نشانگرهای موضع نویسنده در مقالات تحقیقاتی بسیار اندک است. بنابراین، هدف مقاله حاضر بررسی رابطه جنسیت و تعداد نویسنده با نشانگرهای موضع نویسنده در مقالات تحقیقاتی رشته زبانشناسی کاربردی است. به این منظور، پیکره رایانه ای متشکل از 416 مقاله (حاوی بیش از 2.6 میلیون کلمه نهایی پس از پاکسازی مقالات) برای سوال مربوط به تعداد نویسندگان مورد استفاده قرار گرفت. بعلاوه، تعداد 199 مقاله پیکره هم برای بررسی رابطه جنسیت و موضع نویسنده استفاده شد. فراوانی استاندارد شده نشانگرهای موضع نویسنده با استفاده از نرم افزار تحلیل پیکره لنکس باکس استخراج شدند. سپس، داده های استحصال شده با استفاده از تست من-ویتنی مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند تا رابطه جنسیت و تعداد نویسنده با موضع نویسنده مشخص شود. در مورد رابطه تعداد نویسندگان با اجزای موضع نویسنده (شامل نشانگرهای تخفیف، تقویت، اشاره به خود، و نگرش نویسنده) نتایج مختلفی به دست آمد، اما نتایح تست دوم هیچ رابطه معناداری بین جنسیت و موضع نویسنده مشخص نکرد.
    کلیدواژگان: تخفیف، تقویت، اشاره به خود، نگرش، مقاله تحقیقاتی
  • صفحات 285-309
    مهارت نوشتن همیشه پاشنه آشیل دانش آموزان در هنگام یادگیری یک زبان خارجی بوده است. زمان و انرژی زیادی از زبان آموزان و همچنین معلمان می گیرد تا چالش های فراگیران را کشف کنند و راه حل های قابل اجرا برای آنها پیشنهاد کنند. این مطالعه با هدف بررسی مشکلات، استراتژی ها و نگرش های زبان آموزان زبان انگلیسی و بررسی زمینه های دشواری نوشتاری در عملکرد نوشتاری آنها انجام می شود. برای این منظور، یک پرسشنامه بسته و یک مصاحبه با 31 زبان آموز زبان انگلیسی پیش تا متوسط ​​از دو کلاس دست نخورده که علاقه مند به بهبود توانایی های نوشتاری عمومی خود بودند، اجرا شد. همچنین یک تکلیف نوشتاری برای شناسایی مناطق دشوار در عمل داده شد. نتایج تحلیل فراوانی نشان داد که عمده ترین حوزه های دشواری دانش آموزان، انسجام و توسعه موضوع است. علاوه بر این، راهبردها و رفتارهای مکرر دانش آموزان طوفان فکری، ویرایش و تجدید نظر است و از نظر نگرش، به اتفاق آرا نوشتن را یک مهارت نسبتا دشوار می دانند. پیامدها و توصیه های ساده برای یادگیرندگان و معلمان در پایان برشمرده شده است.
    کلیدواژگان: دشواری های نوشتن، استراتژی ها، نگرش ها، نوشتن
  • صفحات 311-329

    در طول دهه گذشته، به نظر می رسد آموزش واژگان یکی از حوزه های پرطرفدار تحقیق باشد. در این مورد آموزش چندرسانه ای واژگان مورد توجه ویژه قرار گرفته است. دانش آموزان مختلف با سبک های یادگیری مختلف ممکن است از CALL به طور متفاوتی بهره مند شوند. این پژوهش بر تاثیر آموزش واژگان از طریق پاورپوینت سازمان دهنده واژگان طراحی شده بر زبان آموزان با سبک های مختلف یادگیری تمرکز دارد. بر اساس پاسخ آنها به پرسشنامه تعیین کننده سبک یادگیری، 267 دانش آموز در پنج گروه قرار گرفتند. یک گروه کنترل و چهار گروه آزمایشی دیداری، شنیداری، خواندن/نوشتن و حرکتی. 100 کلمه از پیش انتخاب شده از طریق PDVO به گروه های آزمایشی آموزش داده شد. از طرفی گروه کنترل به روش سنتی آن کلمات را یاد گرفتند. نتایج نشان داد که دانش آموزان به طور قابل توجهی نتایج بهتری را از طریق آموزش PDVO در مقایسه با روش سنتی به دست آوردند. همچنین مشخص شد که تمامی دانش آموزان با یکی از چهار سبک یادگیری VARK به طور معنی داری در نمرات پس از مداخله بهبود یافتند. از سوی دیگر، پیشرفت های یادگیرندگان دیداری و حرکتی به طور قابل توجهی بیشتر از زبان آموزان شنیداری و خواندنی/نوشتنی بود. در نهایت مشخص شد که دانش آموزان نگرش مثبت قابل توجهی نسبت به آموزش توسط PDVO دارند. یافته های پژوهش حاضر نشان داد که استفاده از چند رسانه ای که آیتم های واژگانی را از کانال های مختلف ارایه می کند، می تواند در آموزش واژگان مفید باشد. به ویژه برای آموزش آیتم های واژگانی به زبان آموزان بصری و حرکتی.

    کلیدواژگان: واژگان، پاورپوینت سازمان دهندگان واژگان، CALL، سبک های یادگیری، سبک های یادگیری VARK
|
  • Seyyedeh Zahra Esmaeili, Davud Kuhi *, Sorayya Behroozizad Pages 1-34

    In recent decades, developing intercultural sensitivity is one of the formidable challenges in foreign language education. EFL learners require appropriate intercultural skills to interact more effectively in culturally diverse settings. This study aimed to examine the effectiveness of using interculturally-laden tasks in enhancing Iranian English language learner' intercultural sensitivity in Anzali, Iran. To this end, a sample of 44 intermediate EFL learners was selected through convenience sampling from a pool of 60 based on their performance on Quick Oxford Placement Test. The sample was then randomly assigned to a control group, with no intercultural training, and an experimental group receiving intercultural training during an eighteen-session treatment. Afterward, Chen and Starosta's intercultural sensitivity scale (ISS) and seven intercultural tasks were administered for two groups to evaluate their level of intercultural sensitivity prior to and after treatment implementation. The data collected through ISS was analyzed by conducting a multivariate analysis of covariance (MANCOVA). Moreover, the data from intercultural tasks went through content analysis. The results manifested a notable enhancement of experimental groups' intercultural sensitivity under the definitions of Byram's ICC model. However, no significant difference between male and female learners' intercultural sensitivity was detected. Implications and suggestions for further research are discussed.

    Keywords: Intercultural Communicative Competence, Interculturally-Laden Tasks, Intercultural Sensitivity, Gender, Iranian EFL learners
  • Ali Pakdaman, Goudarz Alibakhshi *, Abdollah Baradaran Pages 35-63

    Negotiated syllabus, as a type of learner-centered syllabus, has been found to affect language learners' language achievement. This study aimed at investigating the foreign language learners' foreign language anxiety and motivation for learning. We selected two intact classes, consisting of 64 undergraduate language learners. We used a quasi-experimental research design. The two intact classes received foreign language anxiety and motivation scales before and after the treatment. The experimental group received a negotiated syllabus, while the control group received a teacher-developed syllabus. The two groups' scores on different aspects of motivation and language anxiety scales were analyzed through independent samples t-tests. The results indicated that while foreign language anxiety of learners in the experimental intact class significantly decreased, their motivation for learning English language increased. It was concluded that the use of negotiated syllabus can filter language anxiety and can significantly improve students' motivation for learning. Findings can be employed by English language teachers and learners.

    Keywords: Language anxiety, Motivation for learning, Negotiated syllabus, EFL learners
  • Leila Dobakhti *, Mohammad Zohrabi, Sevda Masoudi Pages 65-88

    This study tried to specify the extent to which Iranian EFL instructors’ teacher immunity was influenced by their affective factors. To this end, first, the researchers selected 129 (61 male & 68 female) EFL teachers from among the teachers at diverse language institutes, high schools, and universities in Urmia as the participants of the study. Second, they used an emotional intelligence questionnaire, a personality scale, and a teacher immunity questionnaire in order to determine the participants’ emotional intelligence, personality traits, and teacher immunity, respectively, during a three-week period of time. The results of the study accentuated that the participants’ emotional intelligence, along with their neuroticism, openness to experience, and conscientiousness personality traits made unique contributions to explaining their teacher immunity in descending order of statistical significance. The researchers ascribed the obtained results to the close affinity between the aforementioned affective factors and the sub-components of teacher immunity. The results may assist the teacher education course developers to overhaul the pre-service and in-service teacher education courses in foreign language contexts.

    Keywords: Affective Factors, Emotional intelligence, personality traits, Teacher Immunity
  • Mohammadreza Negahi *, Zohre G. Shooshtari, Sedigheh Vahdat Pages 89-117

    Although a great deal of research has been conducted on various aspects of implicit and explicit knowledge, very few research have examined how written corrective feedback (WCF) works on implicit and explicit grammatical knowledge. Inspired by this gap, the aim of the present study was to investigate whether the direct and indirect unfocused kinds of WCF can lead to an increase in the learning gains in terms of implicit and explicit grammatical knowledge. To that end, 90 participants selected from a statistical pool of 380 EFL learners in seven private English language institutes were assigned into two treatment groups and one control group via random matching technique to receive the intended treatment. Using MANCOVA and one-way ANCOVA statistical techniques, data related to two treatment groups and one control group were collected. The results showed that both types of direct and indirect unfocused WCF could increase the students’ implicit and explicit grammatical knowledge. The results also suggested that although both written feedbacks improved the learners' performance almost equally, the direct type of WCF was slightly more effective. The study concludes with implications for teachers regarding their use of appropriate types of written error correction.

    Keywords: Implicit Knowledge, Explicit knowledge, Unfocused Direct WCF, Unfocused Indirect WCF
  • Shahad Qays, Saeed Ketabi *, Hossein Pirnajmuddin, Zahra Amirian Pages 119-139

    With the advent of technology, blended learning (also known as hybrid learning), as an approach to learning has become a common feature of education across the world. Considering the importance of learners' attitudes toward learning environments, in this study, an attempt was made to investigate the impact of the blended learning model on Iraqi students' achievement in an English literature course as well as their attitudes toward blended learning. In doing so, a total number of 50 English Literature BA participants took part in the study. The participants were subjected to a pre-test and a post-test after their homogeneity was confirmed using the Oxford Placement Test. In the next step, the students were interviewed to help the researchers gain a deeper understanding of the learners' perspectives on blended learning. The results of the repeated measures analysis suggested that blended learning could improve EFL learners' literary knowledge, especially in the genres of short fiction and drama. Moreover, it was found that the learners had a positive attitude toward this learning method since they considered it a new form of learning that could heighten their motivation, improve their participation, and provide the chance to be autonomous learners. These findings are discussed and conclusions obtained from the results are put forward.

    Keywords: Attitude, blended learning, Iraqi EFL learners, literary genres, Motivation
  • Katayoon Afzali *, Sara Salehi Pages 141-166

    Despite the significance of writing critical recall and reflection journals for pre service teachers, a multitude number of recall and reflection journals written by them are descriptive and minimalistic. In view of this problem, the aim of current study was twofold: 1) to analyze discoursal patterns of pre service teachers ‘collaborative reflection via Edmodo, 2) to examine if it can improve their reflective writing from descriptive to critical. To this end, a total of forty-three pre service teachers participated in the study. The participants were then required to write their reflections on their classmates' teaching performances in Edmodo collaboratively. To examine their improvement, the discoursal patterns of their reflective writings were analyzed using Prilla et al.'s (2015) framework. To elicit EFL pre service teachers' comments on collaborative reflection via Edmodo, a questionnaire was assigned to the participants, and an interview was set up to shed more light on their comments. The results indicated that some discoursal patterns of critical reflective writing had emerged in pre service teachers' recall and reflection journals. The analysis of the questionnaires and the interview also revealed that the majority of the participants agreed that Edmodo had had positive contribution to their critical reflective skill. The findings have implications for EFL practicum courses.

    Keywords: Collaborative Reflection, Critical Reflection, Discoursal Patterns, Edmodo, Writing Recall, Reflection Journals
  • Hossein Khazaee *, Parviz Maftoon, Parviz Birjandi, Ghafour Rezaie Golandouz Pages 167-201

    In light of the importance of metadiscursive code glosses in establishing writer-reader interactions and the necessity of teaching these markers according to the genre of interest, this study aimed to evaluate the comparative effect of three instructional approaches on fixing the underuse of code glosses in Iranian intermediate English as a foreign language learners' expository essay. Sixty Iranian EFL learners with underuse of code glosses in the Iranian Corpus of Learner English were recruited through a purposive sampling procedure and randomly assigned to four groups: production-oriented approach, genre awareness, data-driven learning, and control. After the treatment phase, three 250-word expository essays were assigned to groups. Four learner corpora were compiled from the learners’ expository essays. Statistical comparisons of the corpora with their counterparts from the pre-treatment phase suggested significant improvements in the frequency of the use of code glosses in the production-oriented approach and data-driven learning groups but not in the genre awareness and control groups. Moreover, learners in the production-oriented approach group outperformed those in the data-driven learning group. Implications of the results, including the potential use of the production-oriented approach in the Iranian EFL context for the instruction of other metadiscourse types, in particular, and academic English instruction at large, have been considered.

    Keywords: Code Glosses, Data-driven Learning, Expository Essays, Genre-based Approach, Production-oriented Approach
  • Willem Saragih, Novilda Angela Saragih *, Renol Aprico Siregar, Christine Helena Natalia Pages 203-234

    The capacity to communicate in English expands opportunities for acquiring and enriching knowledge, extending social life, and interacting with more people from all over the world. However, due to a lack of expertise and confidence, students have difficulty expressing their ideas in the target language. The study aimed to ascertain EFL teachers' perceptions of the benefits and problems associated with enhancing students' speaking abilities through task-based language instruction (TBLT). The study employed a qualitative descriptive approach, involving an interview and the distribution of a questionnaire. The interview provided the primary data, while the questionnaire provided the secondary data. Ten English instructors from a school in North Sumatera were purposefully chosen for their experience utilizing TBLT to improve students' speaking abilities. The qualitative analysis of this study found that teachers had a favorable perception of TBLT implementation. They acknowledged that TBLT helps their teaching practice by encouraging students to engage in active practice and participation in completing communicative activities in the target language. However, difficulties arise in teachers' inventiveness in devising communicative assignments that match the students' requirements and expectations, given their diverse backgrounds and occupations.

    Keywords: Communicative Tasks, EFL teachers, speaking, Task-based language teaching
  • Samaneh Zolfaghari, Hamid Ashraf *, Hossein Khodabakhshzadeh, Gholomreza Zareian Pages 235-259
    Globalized approaches to teaching are developing in extent, notifying the idea for educational alterations, improving present teaching activities, and considering the paradigm shift in teaching towards learner-centered pedagogy.  Although this new paradigm of teaching has long been presented to language teaching, it is believed that scarce attention has been given to its implementation in Iranian EFL context. The present investigation is an attempt to reveal the extent to which assessment procedures correspond to learner-centered pedagogy regarding Iranian TEFL instructors’ and students’ attitudes. To this end, a sample of 378 teacher training students, and 196 instructors were selected based on convenience sampling. Data were gathered through the validated and reliable scales of assessing learner-centered pedagogy implementation. The collected data were analysed using one-sample and independent samples t-tests. The results of the analysis demonstrated that according to the students’ and teachers' attitudes, assessment procedures do not correspond to learner-centered pedagogy in teacher training program at universities of Iran. Therefore, it is concluded that assessment procedures relating to learner-centered pedagogy are still behind the standards of learner-centered pedagogy. The results provide insights into considering the new paradigm of education in teaching to promote teacher training courses. Besides, they can be useful for material developers, and syllabus planners.
    Keywords: Assessment, Learner-Centred Pedagogy, Teacher Training, TEFL
  • Esmaeel Ali Salimi *, Mahmood Salimi, Behzad Nezakatgoo, Ali Marami Hajikandi Pages 261-283
    Numerous studies have corroborated the importance of metadiscourse in academic writing. As one of the main components of metadiscourse, stance has received fairly extensive attention recently. One of the questions in this regard (with conflicting results) has been the relationship between author gender and the use of stance markers. Moreover, the relationship between author count and stance markers in research articles has been extremely under-researched. Therefore, this study set out to investigate the relationship of author gender and author count with stance markers in the applied linguistics research articles. To this end, a corpus of 416 articles (with a total word count of over 2.6 million words) was used for the author count question. Of this large corpus, 199 articles were used for the gender-stance investigation. The normalized frequencies of stance markers were extracted using LancsBox corpus analysis software. Then, the obtained data was analyzed using Mann-Whitney test to shed light on the relationship of author gender and author count with authorial stance. Mixed results were obtained for the relationship of author count and authorial stance components (including hedges, boosters, self-mention markers, and attitude markers), while no significant result was obtained for the relationship between gender and stance.
    Keywords: Hedges, Boosters, Self-Mention Markers, Attitude Markers, Research Article
  • Mojtaba Mohammadi *, Maryam Zarrabi Pages 285-309
    Writing skill has always been the Achille Heel of the students when learning a foreign language. It takes so much time and energy of the learners as well as teachers to unearth the challenges of the learners and propose applicable solutions for them. This study aims to explore the EFL learners’ writing difficulties, strategies, and attitudes and examine the areas of writing difficulty in their writing performance. To this end, a close-ended questionnaire and an interview were administered to 31 pre- to upper-intermediate EFL learners from two intact classes who were interested in improving their general writing abilities. A writing task was also given to identify the areas of difficulty in practice. The results of frequency analysis revealed that the students’ major areas of difficulty were cohesion and coherence and topic development. Furthermore, the students’ frequent strategies and behaviors are brainstorming, editing and revising, and, in terms of attitude, they unanimously consider writing a rather difficult skill. The implications and down-to-earth recommendations for the learners and teachers are enumerated at the end.
    Keywords: writing difficulties, Strategies, attitudes, Writing
  • Abdullah Sarani *, Sadegh Ghollasi Moud Pages 311-329

    Throughout the last decade, vocabulary teaching seems to be one of the trending areas of research. In this case, teaching vocabulary through multimedia or Computer-Assisted Language Learning (CALL) has received special attention. Different students with various learning styles may benefit from CALL differently. The study focuses on the effect of teaching vocabulary through PowerPoint Designed Vocabulary Organizers (PDVOs) on learners with different learning styles. Based on their responses to a learning style determiner questionnaire, 267 pre-intermediate (determined by Nelson English language test) male students were assigned into five groups; a control group and four experimental groups of Visual, Auditory, Read/Write, and Kinesthetic (VARK). 100 pre-selected words were taught to the experimental groups through the PDVOs. On the other hand, the control group learned those words through a traditional method. The research hypotheses were tested by Analyze of Covariance, Paired Sample T-test, and Wilcoxon Test. The results revealed that the students significantly gained better results being taught through the PDVOs compared to the traditional one. It was also found that all students with one of the four VARK learning styles significantly improved in scores after the intervention. Taking a deeper look, Visual and Kinesthetic learners’ improvements were notably higher than the Auditory and Read/Write learners. Finally, using Gardner’s Attitude/Motivational test battery, it was revealed that the students have significant positive attitudes toward being taught by the PDVOs. The findings of the present study indicated that using multimedia that provides vocabulary items through different channels can be beneficial in vocabulary teaching; especially for teaching vocabulary items to Visual and Kinesthetic learners.

    Keywords: Vocabulary, PowerPoint Designed Vocabulary Organizers, CALL, Learning styles, VARK Learning Styles