فهرست مطالب

فصلنامه پژوهش های مدیریت در ایران
سال بیست و پنجم شماره 4 (پیاپی 114، زمستان 1400)

  • تاریخ انتشار: 1400/12/24
  • تعداد عناوین: 8
|
  • اسماعیل ملک اخلاق، محمدعلی سنگبر، فاطمه جاویدی*، جواد رجبی صفحات 1-25

    امروزه مدیریت زنجیره ارزش جهانی پایدار به عنوان یکی از ابعاد برجسته رقابت‏پذیری شرکت های جهانی شناخته می‏شود. مدیران به منظور اتخاذ سیاست‏های مناسب برای گذار از زنجیره ارزش سنتی به زنجیره ارزش جهانی پایدار و پاسخ به مطالبات ذینفعان و فشارهای بیرونی به یک چارچوب تحلیل استراتژیکی، سیاستگذاری و تصمیم‏گیری با رویکرد توسعه پایدار نیاز دارند. هدف تحقیق حاضر شناسایی و استخراج مولفه‏ های مناسب استراتژیکی به منظور توانمندسازی مدیریت زنجیره ارزش جهانی جهت دستیابی به پایداری، است. با توجه به گستره ادبیات تحقیق در جنبه ‏های مختلف پایداری زنجیره ارزش جهانی، در این تحقیق از روش فراترکیب استفاده شده است. بر اساس نتایج تحقیق، 171 مولفه شناسایی و استخراج شد که در قالب 40 تم و 8 مقوله ارایه شده است که به عنوان اجزای مدل توانمندسازی مدیریت زنجیره ارزش پایدار محسوب می‏شوند. مقولات استخراج شده عبارتند از محرک‏های توسعه مدیریت زنجیره ارزش پایدار، فشارهای خارجی، توانمندسازهای مدیریت زنجیره ارزش پایدار، اقدامات مدیریت زنجیره ارزش پایدار، نتایج اجتماعی مدیریت زنجیره ارزش پایدار، نتایج زیست محیطی مدیریت زنجیره ارزش پایدار و نتایج اقتصادی مدیریت زنجیره ارزش پایدار.

    کلیدواژگان: توانمندسازها، توسعه پایدار، فراترکیب، مدیریت زنجیره ارزش جهانی
  • خاطره قیصری*، میرزا حسن حسینی، عادل آذر، سید موسی خادمی صفحات 27-44

    هدف مقاله حاضر بررسی عوامل موثر بر ترجیحات برند مصرف کننده با در نظر گرفتن چرخه عمر مشتریان است. در حوزه بانکداری به خاطر شباهت خدمات ارایه شده و رقابت تنگاتنگ بین آنها، بررسی عواملی که باعث خلق ترجیحات مصرف کنندگان و گرایششان به سمت برند خاصی می شود حایز است. لذا باید اطلاعات مفیدی در اختیار مدیریت بانک ها قرار گیرد، تا با اختصاص مناسب منابع، مشتریانشان را در طول چرخه عمر آنها به درستی مدیریت کنند. در این پژوهش از روش آمیخته استفاده شد.در فاز کیفی ، از روش دلفی با حضور خبرگان بانکی و اساتید دانشگاهی استفاده گردید که نهایتا به شناسایی 63 شاخص در پنج بعد  عوامل مربوط به مصرف کننده، عوامل استراتژیک، عوامل مربوط به برند، عوامل مربوط به سازمان و عوامل روانشناختی و طراحی مدل مفهومی انجامید. در بخش کمی، به منظور آزمون مدل ، 385 پرسشنامه محقق ساخته ، توسط مشتریان بانک پارسیان که در مراحل مختلفی از چرخه عمر خود قرار داشتند تکمیل شد. بر اساس تجزیه و تحلیل معادلات ساختاری و محاسبه ضرایب استاندارد توسط نرم افزار PLS  ، ابعاد رواشناختی و عوامل مربوط به سازمان به ترتیب بالاترین تاثیر را در ایجاد ترجیحات برند مصرف کننده گان در تمام مراحل چرخه عمر آنها داشتند.

    کلیدواژگان: ترجیحات برند، عوامل استراتژیک، عوامل مرتبط به سازمان، فاکتورهای گرایش به مشتری، فاکتورهای گرایش به برند، چرخه عمر مشتری
  • وجه الله قربانی زاده*، حبیب رودساز، میرعلی سیدنقوی، حسین محمدی صفحات 46-66

    این پژوهش با هدف ارایه تعریف و تعیین جوهره پدیده یادگیری بین سازمانی به انجام رسیده است. در این تحقیق از مصاحبه های نیمه ساختار یافته برای گردآوری داده ها از سازمان های عضو در پروژه مشترک مبارزه با قاچاق کالا و ارز و از روش پدیدارشناسی به عنوان استراتژی تحقیق بهره به عمل آمد. نتیجه تحقیق منجر به ارایه ساختاری حاوی 1) معنا و مفهوم، 2) مشخصه ها، 3) عوامل فراگیرنده، و 4) آثار و پیامد های یادگیری بین سازمانی گردید. 1) معنا و مفهوم پدیده شامل به اشتراک گذاری، بهینه یابی، و بومی سازی تجربیات؛ ادراک از موفقیت پروژه؛ اخذ بازخورد و پایش فرایند؛ 2) مشخصه های پدیده شامل ایجاد سیستم معانی مشترک؛ و انجام عملیات تیمی مشترک؛ 3) عوامل فراگیرنده پدیده شامل توسعه تعامل های غیر رسمی؛ و بهره گیری از تجارب برون سازمانی؛ 4) پیامد های پدیده شامل نیل به حل مساله؛ و توسعه دانش و نوآوری؛ و آسیب ها نیز شامل نیاز به تقویت اقتدار مرکز هماهنگ کننده؛ و نیاز به ایجاد بیمه مسیولیت می گردد. با ارایه تعریف و تعیین جوهره و قلمرو مفهومی منحصر به فرد از پدیده یادگیری بین سازمانی در این مطالعه، محققان آتی قادر به اشتراک نظر ها، یافته ها و ارایه چارچوب ها و نظریه های علمی مرتبط در این حوزه می گردند.

    کلیدواژگان: قلمرو یادگیری بین سازمانی، پدیدارشناسی، پروژه مشترک مبارزه با قاچاق کالا و ارز
  • سارا پسران افشاریان*، محمد حقیقی، مهدی حقیقی کفاش، هاشم آقازاده صفحات 68-87

    هدف تحقیق حاضر بررسی ابعاد مدل مدیریت برند سازمان در بانک ملت بوده است.

    روش

    این پژوهش آمیخته و از لحاظ هدف بنیادین است و برحسب روش گردآوری داده ها میدانی محسوب می شود. تکنیک کیفی مورد استفاده شده فراترکیب و مصاحبه، در قسمت کمی تکنیک حداقل مربعات جزیی بوده است. جامعه هدف برای قسمت کیفی مدیران و خبرگان بانکداری با مدرک کارشناسی ارشد به بالا و سابقه کاری بالای 5 سال بودند و برای قسمت کمی کارمندان صف و ستاد بانک ملت بودند. روش نمونه گیری در قسمت کیفی گلوله برفی و تعداد حجم نمونه با توجه به اشباع نظری داده ها 8 بوده است و در قسمت کمی نمونه گیری تصادفی  و تعداد نمونه 361 نفر. در قسمت کیفی با استفاده از نرم افزار MAXQDA به تحلیل مصاحبه ها و مطالعات پرداخته شده و در قسمت کمی با استفاده از نرم افزارSmart PLS  به تایید مدل استخراج شده از قسمت کیفی پرداخته شده است.

    یافته ها

     براساس نتایج پژوهش، درمجموع 13 مقوله و 41 مفهوم شناسایی و استخراج شدند. این مقوله ها شامل مدیریت هویت سازمان، ارزش ویژه برند، فرهنگ سازمانی وغیره می باشد.

    نتیجه گیری

    یافته های پژوهش می تواند برای مدیران بانک و کارشناسان بازاریابی نتایج حایز اهمیتی داشته باشد. کاملا آشکار است برند سازمان عامل مهمی در موفقیت سازمانها می باشد.

    کلیدواژگان: مدیریت برند، هویت برند، برند سازمان
  • رضا سپهوند، معصومه مومنی مفرد*، صابر تقی پور صفحات 89-107

    اهمیت والای مدیریت مسیر شغلی در سال های اخیر باعث گردیده تا چالش ها و دغدغه های محوری آن به مسئله اصلی مدیران بخصوص مدیران منابع انسانی تبدیل شود. در این راستا، این مفهوم اهمیت والایی دارد. . بر این اساس هدف از انجام این مطالعه بررسی تاثیر دغدغه های مسیر شغلی بر تاکتیک های سیاسی با تاکید بر نقش میانجی رفتارهای مسیر شغلی آینده نگرانه باشد. این مطالعه بر اساس هدف، کاربردی و از نظر نحوه جمع آوری داده ها در حوزه مطالعات توصیفی از نوع پیمایشی قرار دارد. جامعه آماری این مطالعه را کارکنان ادارات دولتی استان لرستان تشکیل داده اند که با استفاده از روش نمونه گیری طبقه ای- تصادفی بر پایه فرمول کوکران، تعداد 328 نفر به عنوان نمونه پژوهش تعیین شدند. داده های این مطالعه با استفاده از پرسشنامه ای که روایی و پایایی آن به ترتیب با بهره گیری از شاخص روایی محتوای نسبی و ضریب آلفای کرونباخ تایید گردیده، جمع آوری شد. تحلیل داده ها با استفاده از روش مدلسازی معادلات ساختاری با نرم افزار اسمارت- پی ال اس انجام گرفت. یافته های این مطالعه نشان می دهد که دغدغه های مسیر شغلی تاثیر معناداری بر تاکتیک های سیاسی نفوذ دارد. همچنین نتایج تحلیل روابط نشان داد که دغدغه های مسیر شغلی از طریق رفتارهای مسیر شغلی آینده نگرانه تاثیر معناداری بر تاکتیک های سیاسی نفوذ دارد.

    کلیدواژگان: دغدغه های مسیر شغلی، تاکتیک های سیاسی نفوذ، رفتارهای مسیر شغلی آینده نگرانه، دغدغه، تاکتیک سیاسی
  • فاطمه رحیمی، طیبه امیرخانی*، بهمن حاجی پور، علی اکبر عرب مازار صفحات 109-133

    هدف پژوهش حاضر «آسیب شناسی‎ ‎فرایندی نظام مالیاتی ایران» است. این پژوهش به روش ‏ترکیبی انجام شده است، بدین ترتیب که ابتدا در بخش کیفی از طریق مصاحبه نیمه ساختاریافته، ‏آسیب های مرتبط با فرایندهای اصلی سازمان امور مالیاتی، شناسایی و از روش تحلیل تم ‏طبقه بندی شده اند. سپس از طریق تحلیل محتوای متون مرتبط با آسیب های نظام مالیاتی، سایر ‏آسیب های مرتبط با کلیت نظام مالیاتی، با این استدلال که می تواند منجر به برخی از آسیب های ‏فرایندی یا مانع از اصلاح آنها باشد، شناسایی و در قالب عوامل سازمانی (مدیریت منابع انسانی، ‏فرهنگ سازمانی، فناوری اطلاعات و زیرساخت ها، سیستم اطلاعاتی و فرایندها، قوانین و مقررات و ‏ساختار) و عوامل محیطی (اقتصادی، فرهنگی، سیاسی) دسته بندی شدند. در بخش کمی، آسیب-‏های مرتبط با کلیت نظام مالیاتی به شکل پرسشنامه تهیه و در اختیار خبرگان امور مالیاتی قرار ‏گرفتند تا مواردی که تاثیر گذاری آنها بر فرایندها معنادار است، مشخص شوند. جامعه آماری این ‏پژوهش در بخش کیفی و کمی، صاحبان فرایندها و افراد آشنا با فرایندها در سازمان امور ‏مالیاتی تهران و البرز بوده اند. به طور کلی نتایج این پژوهش نشانگر وجود آسیب های متعددی در ‏فرایندهای سازمان امور مالیاتی است که بسیاری از این آسیب ها از عوامل سازمانی و محیطی ‏نشات می گیرد و برای رسیدن به فرایندهای مطلوب مالیاتی لازم است تغییرات زیربنایی و بلندمدت ‏اقتصادی، فرهنگی، سیاسی و سازمانی انجام پذیرد. ‏

    کلیدواژگان: آسیب شناسی، فرایند، مالیات، نظام مالیاتی ایران، پیچیدگی فرایندها‎
  • حمیدرضا جلیلیان* صفحات 135-157
    مدیریت خوب عضو حیات بخش، پویا و زمینه ساز مشارکت گستره کارکنان در سیاست گذاری سازمانی است که هدف چرخه فعالیت شرکت را خدمت به کل بزرگ تر (جامعه) و مقدم بر سود سهامداران می داند. پژوهش حاضر باهدف طراحی مدل مفهومی مدیریت خوب در شرکت های تولیدی- بازرگانی با رویکرد کیفی و بهره گیری از استراتژی نظریه داده بنیاد صورت گرفته است. جامعه آماری پژوهش شامل 21 نفر از خبرگان علمی و اجرایی است که به شیوه هدفمند و از طریق روش گلوله برفی جهت انجام مصاحبه انتخاب شدند. فرایند مصاحبه به صورت نیمه ساختاریافته تا رسیدن به اشباع نظری انجام شد. با تجزیه وتحلیل داده ها طی سه مرحله کدگذاری باز، محوری و انتخابی،527 کد اولیه در قالب 95 مفهوم و 26 زیر مقوله و 6 عامل طبقه بندی و مدل مفهومی نهایی در جامعه موردمطالعه تدوین گردید. یافته های پژوهش نشان داد که فرایند دستیابی به الگوی مدیریت خوب موضوعی چندوجهی است که مستلزم توجه هم زمان به مقوله های شرایط علی (آموزش های دانشگاهی-ضمن خدمت، توازن رفتاری رهبری-مدیریتی، مقررات حاکمیتی، ساختار توسعه یافته و تقاضای محیطی)، زمینه ای (ظرفت ارتباط صنعت-دانشگاه، مدیریت راهبری منابع انسانی، انعطاف پذیری سازمانی)، مداخله گر (قوانین بخش دولتی- خصوصی، ارزیابی برنامه ریزی نشده و اجری مدل های موفق) و درنهایت راهبردها (مدیریت تغییر سازمان، مسیولیت پذیری شرکتی و تدوین منشور اخلاقی مدیران) است. دستیابی به رشد پایدار، افزایش مقبولیت اجتماعی شرکت، انسانی شدن محیط کار، پاسخگویی شرکتی و توسعه عادات اخلاقی مدیران نیز به عنوان پیامدهای اجرای الگوی مدیرت خوب شناسایی گردید.
    کلیدواژگان: مدیریت خوب، مدیریت اخلاقی، نظریه داده بنیاد، رهبری، شرکت تولیدی-بازرگانی
  • الهه شهابی*، اسدالله کردناییج، سید حمید خداداد حسینی صفحات 159-180

    در محیط اقتصادی آشفته امروز، شرکت ها در تلاش هستند تا راه هایی برای دستیابی به مزیت رقابتی پایدار پیدا کنند. یکی از این روش ها، مدیریت زنجیره تامین جهت کاهش هزینه ها و بهبود عملکرد جهت ایجاد مزیت رقابتی و موفقیت تجاری است. هدف این پژوهش در خصوص چگونگی استفاده از مدیریت زنجیره تامین توسط شرکت های توزیع دارویی در ایران و نقش آن در موفقیت و رقابتی بودن شرکت هاست. روش مورد استفاده در پژوهش، روش آمیخته (کیفی و کمی) است. گردآوری داده ها در بخش کیفی طی مصاحبه عمیق با 30 نفر از خبرگان شرکت های برتر توزیع دارویی ایران انجام شده است که بر اساس آن ها مقوله هایی استخراج گردید؛ سپس در مرحله کدگذاری محوری، پیوند میان این مقوله ها براساس بررسی شرایط علی و تاثیر آن بر  پدیده محوری "توسعه استراتژی مدیریت زنجیره توزیع دارویی" انجام گردید، همچنین تاثیر شرایط زمینه ای و شرایط واسطه ای بر عوامل راهبردی مقوله توسعه استراتژی مشخص و پیامدهای مقوله های راهبردی در قالب پارادایم کدگذاری تعیین شد؛ در ادامه و در مرحله کدگذاری انتخابی، یکایک اجزای پارادایم کدگذاری تشریح، سیر داستان ترسیم و نظریه خلق شد؛ سرانجام گزاره های حکمی پژوهش تدوین گردید. در مرحله کمی نیز پرسشنامه ها میان16 شرکت برتر توزیع دارویی توزیع گشت و مدل استخراج شده از بخش کیفی به کمک نرم افزار حداقل مربعات جزیی مورد آزمون قرار گرفت، در نهایت مدل مذکور  و فرضیات مورد نظر تایید گشت.

    کلیدواژگان: مدیریت زنجیره تامین، عوامل حیاتی موفقیت، عوامل حیاتی موفقیت در زنجیره تامین، نظریه پردازی داده بنیاد، زنجیره توزیع دارویی
|
  • Esmaeil Malek Akhlagh, MohammadAli Sangbor, Fatemeh Javidi *, Javad Rajabi Pages 1-25

    Today, sustainable global value chain management is recognized as one of the prominent dimensions of global companies' competitiveness. Managers need a framework for strategic analysis, policy-making and decision-making with a sustainable development approach in order to adopt appropriate policies for the transition from a traditional value chain to a sustainable global value chain and to respond to stakeholder demands and external pressures. The purpose of this study is to identify and extract the appropriate strategic components for enabling global value chain management to achieve sustainability. Due to the scope of the research literature on various aspects of global value chain stability, the meta-synthesis method has been used in this research. Based on the research results, 171 components were identified and extracted, which are presented in the form of 40 themes and 8 categories, which are considered as components of the sustainable value chain management enabling model. The extracted categories are: drivers of sustainable value chain management development, external pressures, sustainable value chain management enablers, sustainable value chain management acts, social results of sustainable value chain management, environmental results of sustainable value chain management and economic results of sustainable value chain management.

    Keywords: Enablers, sustainable development, Meta-synthesis, Global Value Chain Management
  • Khatere Gheysari *, Mirza Hasan Hoseyni, Adel Azar, Seyed Musa Khademi Pages 27-44

    This article aims to investigate the factors affecting consumer brand preferences by considering the customer life cycle. In the field of banking, due to the similarity of the services provided and the close competition between them, it is worth examining the factors that create the preferences of consumers and their tendency towards a particular brand. Therefore, helpful information should be provided to the management of banks so that by adequately allocating resources, they can properly manage their customers throughout their life cycle. In this research, the mixed method was used. In the qualitative phase, the Delphi method was used with banking experts and university professors, which finally identified 63 indicators in five dimensions: consumer-related factors, strategic factors, brand-related factors, and related factors. It led to the organization and psychological factors and the design of a conceptual model. In the quantitative part, to test the model, 385 researcher-made questionnaires were completed by Parsian Bank customers who were in different stages of their life cycle. Based on the analysis of structural equations and the calculation of standard coefficients by PLS software, psychological dimensions and organizational factors have had the highest impact on creating consumer brand preferences at all stages of their life cycle, respectively.

    Keywords: :brand preference, Strategic factors, organization related factors, brand oriented factors.customer oriented factors, customer life cycle
  • Vajhollah Ghorbanizadeh *, Habib Roodsaz, MirAli Said Naghavi, Hossein Mohammadi Pages 46-66

    The purpose of this paper is to analyze the conceptual territory of inter-organizational learning. We made use of semi-structured interviews to collect data from members of Anti-contraband and Currency Smuggling Headquarters, and phenomenology as the research strategy. As a result, we draw a framework characterizing the 1) meaning, 2) specifications, 3) influential factors, and 4) outcomes and defects. 1) The meaning of the phenomenon is perceived when factors like sharing and optimizing and localizing experiences; the perception of succession; and getting feedback and modifying procedures would take place. The specifications include developing a shared meaning system; and joint teamwork operations. 3) The influential factors contain developing informal relationships; and usage of external experiences. 4) Outcomes include problem solving; and developing knowledge and innovation. Defects include reinforcement of coordinator center, and developing liability insurance. By analyzing the territory of inter-organizational learning and developing distinct and exclusive borders, this study adds to the conceptual domain of the phenomenon.

    Keywords: Inter-organizational learning, Phenomenology, Shared Project of Anti-contraband, Currency Smuggling
  • Sara Pesaranafsharian *, Mohammad Haghighi, Mahdi Haghighi Kafash, Hashem Aghazadeh Pages 68-87
    Objective

    The aim of the present study was to develop the corporate brand management model in Mellat Bank.

    Method

    This research is mixed metod and it is fundamental in terms of purpose and it is considered field research in terms of data collection method. The qualitative techniques used were meta-synthesis and deep interview and in qualitive part, partial least squares technique was used. The target community in qualitive part was managers and experts in banking with a masterchr(chr(chr('39')39chr('39'))39chr(chr('39')39chr('39')))s degree or higher and a work experience of more than 5 years and in quantity was Mellat Banks’s employees. The method of sampling in qualitive part was snowballs and the number of sample volumes was 8 according to the theoretical saturation of the data and in quantitive part is accidental sampling and 361 people. In the qualitative part, MAXQDA software analyzes the interviews and studies, and in the quantitative part, Smart PLS software analyzes the identified components.

    Results

    Based on the research results, a total of 13 categories and 41 concepts were identified and extracted. These include brand identity management, brand equity, corporate culture and other concepts.

    Conclusion

    The research findings can be important for bank managers and marketing experts. It is clear that corporate brand is essential factor in sucsses of organizations.

    Keywords: brand management, brand identity, corporate brand
  • Reza Sepahvand, Saber Taghipour Pages 89-107

    The high importance of career path management in recent years has caused its challenges and central concerns to become the main problem of managers, especially human resource managers. The high importance of career path management in recent years has caused its challenges and central concerns to become the main problem of managers, especially human resource managers.Accordingly, the purpose of this study was to investigate the impact of career path concerns on political tactics with emphasis on the mediating role of futuristic career path behaviors. This study is applied in terms of purpose and in terms of data collection in the field of descriptive survey studies. The statistical population of this study consisted of employees of government offices in Lorestan province. Using stratified-random sampling method based on Cochranchr(chr('39')39chr('39'))s formula, 328 people were selected as the research sample. The data of this study were collected using a questionnaire whose validity and reliability were confirmed by using the relative content validity index and Cronbachchr(chr('39')39chr('39'))s alpha coefficient, respectively. Data analysis was performed using structural equation modeling with Smart-PLS software. The findings of this study show that career path concerns have a significant effect on influential political tactics. The results of relationship analysis also showed that career path concerns have a significant impact on political tactics through futuristic career path behaviors.

    Keywords: Career Concerns, Political tactics of influence, Futuristic career path behaviors, concern, political tacit
  • FATEMEH RAHIMI, Tayebe Amirkhani *, Bahman Hajipour, Aliakbar Arabmazar Pages 109-133

    ‎“Process pathology of the Iranian tax system” is the main purpose of this research. This ‎research has been done based on mixed method. In this regard, the problems of the tax ‎system processes were identified through interviews with owners of process and have been ‎categorized based on theme analysis. Since the general problems of the tax system, can ‎lead to some process problems or prevent their correction, in the next steps the general ‎problems of the tax system of Iran have been identified and categorized based on content ‎analysis . In the quantitative stage, all of these general problems were prepared in the form ‎of a questionnaire and presented to the experts of the Iranian National Tax Administration ‎to determine which of these general problems have significant impact on the processes. ‎Process owners and the employees of the Tehran and Alborz Iranian National Tax ‎Administration who are familiar with the tax processes are the society of this research. In ‎general, the results of this study indicate that the processes of Iranian National Tax ‎Administration have been faced with several problems, many of them stem from the ‎external factors, and to achieve the desired result, it is necessary to make fundamental and ‎long-term political, economic, social, cultural and intra-organizational changes.‎

    Keywords: pathology, Process, Tax, Iranian National Tax Administration, Complexity of ‎processes
  • Hamidreza Jalilian * Pages 135-157
    Good management is a vital and dynamic member of the organization that causes the participation of employees in organizational policy-making and defines the goal of the company's activity to provide services to the community and prioritize the company's profits. The purpose of this research is to design a conceptual model of good management in manufacturing-commercial companies with a qualitative approach using grounded theory. The statistical population of the study includes 21 members including scientific experts and executives who were selected for the interview purposefully through the snowball method. By analyzing the data during three stages of open, axial, and selective coding, 527 initial codes were classified into 95 concepts, 26 subcategories, and 6 factors, and the final conceptual model was developed. The interview process was performed to collect data in a semi-structured manner until theoretical saturation was achieved. Findings showed that the process of achieving a good management model is a multifaceted issue that requires simultaneous attention to the categories of causal conditions (university-in-service training, leadership-management behavioral balance, governance regulations, developed structure, and environmental demand), contextual conditions (industry-university relationship, strategic human resource management, organizational flexibility), interventionist conditions (public-private sector laws, unplanned evaluation and implementation of successful models) and finally strategies (organizational change management, corporate responsibility, and development of ethical charter of managers). Achieving sustainable growth, increasing the company's social acceptance, humanizing the work environment, corporate accountability, and developing the ethical habits of managers were also identified as the consequences of implementing a good management model
    Keywords: Good Management, Ethical Management, Grounded Theory, Leadership, Manufacturing-Trading Company
  • Elahe Shahabi *, Asadolah Kordnaeij, Seyed Hamid Khodadad Hosseini Pages 159-180

    In today's turbulent economic environment, companies are struggling to find ways to achieve sustainable competitive advantage. One of these methods is supply chain management to reduce costs and improve performance to create a competitive advantage and business success. The purpose of this study is on how to use supply chain management by pharmaceutical distribution companies in Iran and its role in the success and competitiveness of companies. The method used in the research is a mixed method (qualitative and quantitative). Data collection in the qualitative section was done during an in-depth interview with 30 experts from Iran's top pharmaceutical distribution companies, based on which categories were extracted; Then, in the axial coding stage, the link between these categories was made based on the study of causal conditions and its effect on the central phenomenon of "drug distribution chain management strategy development", as well as the effect of contextual conditions and intermediate conditions on strategic factors The format of the coding paradigm was determined; Then, in the selective coding stage, each component of the coding paradigm was described, the storyline was drawn, and the theory was created; Finally, the research propositions of the research were compiled. In the quantitative stage, the questionnaires were distributed among the top 16 drug distribution companies and the model extracted from the quality section was tested with the help of partial least squares software. Finally, the mentioned model and the hypotheses were confirmed.

    Keywords: Supply Chain Management, Critical success factors, Critical Success Factors in Supply Chain, Data Based Theory, Pharmaceutical Distribution Chain