فهرست مطالب

Language Teaching Research - Volume:10 Issue: 2, Jul 2022

Iranian Journal of Language Teaching Research
Volume:10 Issue: 2, Jul 2022

  • تاریخ انتشار: 1401/04/20
  • تعداد عناوین: 11
|
  • جان آی لیونتاس صفحات 1-16

    ین مقاله به توصیف و تشریح ماهیت شبیه سازهای سیستم- تولید مدلهای غیر عددی نشان دهنده ویژگیها، رفتارها یا عملکردهای سیستمها/فرایندهای فیزیکی یا انتزاعی مورد مطالعه- می پردازد. برای سهولت ارایه، ابتدا برخی از مهمترین مالحظات نظری-عملی در مورد پیامدهای تبدیل آموزش به بازی به طور کلی و آموزش زبان خارجی/دوم به طور خاص را بیان می نمایم. سپس، قابلیت های ساختاری، شناختی و محتوایی یادگیری مبتنی بر بازی بررسی میشوند و به دانش، مهارتها و امکانات مربوط به طراحی و توسعه هدفمند بازیهای دیجیتال و فعالیتهای بازی گونه، از جمله رفتارهای یادگیری که در فراگیری زبان دوم در کالس درس یا برای استفاده شخصی حیاتی تلقی می شوند، به فراخور نیاز اشاره می شود. در ادامه، در مورد چگونگی تشخیص و تحقق چنین رفتارهایی در نرم افزارهای سرگرمی/آموزشی که مجموعا شبیه ساز سیستم نامیده می شود، مزایای آموزشی که از طریق استفاده خردمندانه از آنها به دست می آید، و ویژگی های کلیدی برخی از بازی های تعاملی، بازی های راهبردی زمان واقعی و نوبتی بازیهای شبیه ساز »سبک سندباکس« و در نهایت، بازیهای شبیه سازی رایانهای/ویدیویی انفرادی مهم بحث خواهم نمود. در نهایت، مقاله را با خالصهای از پیشنهادهایی که برای استفاده از قدرت بازی در آموزش زبانهای خارجی و زبان دوم مفید ارزیابی میشوند به پایان میرسانم. تکامل، کنجکاوی و کشف سه مقوله ای هستند که از خوانندگان میخواهم در ماه ها و سالهای آینده به آنها توجه نمایند.

  • کادیا کونه صفحات 17-36

    کار پروژه ای فشرده، که در چارچوب نظریه جریان انگیزشی جهتیافته طراحی می شود، میتواند ارزیابی را به یک فرصت یادگیری جذاب تبدیل کند. بر این اساس، پروژه ای که حول چارچوب »Issue BIG »ساخته شده بود در یک کالس درس زبان انگلیسی به عنوان زبان خارجی جهت بررسی ایجاد هدفمند تجربیات جریان انگیزشی گروهی اجرا شد. عالوه بر این، مطالعه حاضر پارامترهایی را که جذب کل را در پروژه تسهیل میکردند، مورد بررسی قرار داد. برای دستیابی به این اهداف، از روش خاطره نویسی برای جمع آوری داده های کیفی از پنج فراگیر که در گروه های کوچک کار می کردند استفاده شد. تجزیه و تحلیل موضوعی داده ها نشان داد که شرکتکنندگان جریانهای انگیزشی گروهی هدفمند تولید شده را تجربه کردند. آنها همچنین نشان دادند که برخی ویژگیهای خاص مانند اصالت و تطابق در پروژه هایی که به خوبی طراحیشده بودند بهرهوری استثنایی را ایجاد میکند که به فرد کمک میکند تا نیروی انگیزشی افزایشی خود را تا رسیدن به اهداف پروژه خود حفظ کنند. در نتیجه، اضطراب امتحان یادگیرندگان در سطح بهینه حفظ شد، که به نوبه خود باعث مشارکت کامل در کار پروژه شد. یافته های این مطالعه نه تنها اعتبار تجربی را برای تسهیل هدفمند تجربیات انگیزشی گروهی ارایه میکند، بلکه پیشنهاد میکند که معلمان زبان میتوانند از این تجربیات به عنوان جایگزینی در ارزیابی زبان دوم برای افزایش مشارکت و بهرهوری زبانآموز استفاده کنند.

  • مرضیه باقرکاظمی، محبوبه هراتی اصل صفحات 37-54

    پژوهش در زمینه آموزش منظورشناسی که عموما به مقایسه رویکردهای آموزشی تلویحی و صریح می پردازد در دو دهه اخیر جایگاه ویژه ای در میان پژوهش های حوزه آموزش زبان به خود اختصاص داده است. هدف مطالعه حاضر بررسی مقایسه ای تاثیر آموزش درسکار-محور تولید دو کنش گفتاری عذرخواهی و درخواست از خواستگاه درسکارهای شناختی و تعاملی بود. بدین منظور، 125 زبان آموز سطح متوسط از طریق نمونه گیری در دسترس انتخاب، و به پنج گروه 25 نفره چهار گروه آزمایشی و یک گروه کنترل تقسیم شدند. چهار گروه آزمایشی طی شش جلسه 30 دقیقه ای سه جلسه مربوط به هر کنش گفتاری تحت آموزش درسکار-محور با تمرکز بر دو نوع درسکار تعاملی هم افزایی و نقش بازی و دو نوع درسکار شناختی پیش گویی و درک استنباطی قرار گرفتند. آموزش مربوط به گروه کنترل دربرگیرنده مولفه های منظورشناسی نبود. توانش تولید کنش های گفتاری مورد مطالعه از طریق یک آزمون گفتمان نوشتاری که به عنوان پیش آزمون و پس آزمون مورد استفاده قرار گرفت سنجیده شد. نتایج تحلیل داده تاثیر معنادار درسکارهای تعاملی و شناختی و همچنین تاثیر قابل توجه تر درسکارهای تعاملی را بر تولید کنش های گفتاری عذرخواهی و درخواست نشان داد. یافته های این پژوهش می تواند در زمینه طراحی درسکارهای آموزشی و فعالیت های کالسی کاربردی باشد. به طور خاص، مطالعه حاضر اهمیت آموزش درسکار-محور و تعامل کالسی را در پیشبرد توانش منظور شناسی زبان آموزان به تصویر می کشد.

  • سمیه فتحعلی، سیده سوسن مرندی، تاکشی اوکادا صفحات 55-75

    این باور وجود دارد که تفاوت چشمگیری در استفاده از فناوری اطالعات و ارتباطات در کشورهای توسعه یافته و در حال توسعه از نظر فناوری وجود دارد و کاربران در کشورهای توسعه یافته به مراتب بهتر از کاربران در کشورهای در حال توسعه عمل می کنند، اما با این وجود گزارش کافی در مورد نحوه استفاده از این فناوری ها وجود ندارد. بنابراین، تحقیق حاضر در یک مطالعه تطبیقی به مقایسه الگوهای استفاده از فناوری اطالعات و ارتباطات در دو دانشگاه آسیایی یکی در ژاپن توسعه یافته از نظر فناوری و دیگری در ایران در حال توسعه از نظر فناوری پرداخته است. شرکت کنندگان 248 دانشجوی ژاپنی و 235 دانشجوی ایرانی بودند و داده ها از طریق یک پرسشنامه آنالین جمع آوری شد. این پرسشنامه اطالعاتی در مورد استفاده دانش آموزان از فناوری اطالعات و ارتباطات در زندگی روزمره در زبان اول ژاپنی و فارسی و در زبان دوم انگلیسی، استفاده دانش آموزان از فناوری های ویژه رشته زبان انگلیسی ، و نگرش آنها نسبت به این فناوری ها را به دست آورد. یافته ها نشان داد که بین الگوهای استفاده از فناوری در ژاپن و ایران در زبان اول و دوم تفاوت چندان معنی داری وجود ندارد. تفاوت عمده در این دو مقایسه این بود که دانشجویان ژاپنی از فناوری اطالعات در زبان اول بیشتر استفاده می کنند، در حالی که دانشجویان ایرانی به فناوری های ارتباطی تمایل بیشتری دارند. همچنین مشخص شد که دانشآموزان ایرانی بیشتر از ژاپنی از فناوری بهویژه فناوری ارتباطات در زبان دوم انگلیسی استفاده میکنند

  • حسین فرهادی، مروه سلکاک صفحات 77-94

    ارزیابی تشخیصی در کلاسهای زبان نقش مهمی در ارایه بازخورد فوری و با کیفیت برای فعالیت های اصلاحی دارد که یادگیری را بهبود میبخشد آلدرسون، برونفوت و هاردینگ؛ 2014؛ هاتی و تیمپرلی، 2007؛ هوتا، 2008؛ جانگ و واگنر. ، 2013 .با این حال، استفاده از ارزیابی تشخیصی در کالس حداقل به دو دلیل برای بسیاری از مدرسین یک چالش بوده است: اول، هیچ تعریف روشنی از ارزیابی تشخیصی در زمینه فراگیری زبان دوم وجود ندارد آلدرسون، 2005؛ آلدرسون، برونفوت و هاردینگ، 2015؛ ناچ و مک کوین. ، 2017 .علیرغم پیشرفتهایی که در دوره های تربیت معلم صورت گرفته است، این دوره ها عمدتا تعداد اندکی دوره های آموزشی برای تجهیز معلمان آینده به دانش الزم برای ارزیابی کلاسی ارایه میدهند پروفام، 2011 .برای پرداختن به این موضوع، این مطالعه تالش کرد تا شیوه ها و رویه های ارزیابی تشخیصی اساتید مجرب دانشگاهی را بررسی نماید و یک چارچوب مناسب و تجربی برای ارزیابی تشخیصی مبتنی بر کالس در زمینه آموزش زبان خارجی ارایه نماید. داده ها از 17 مربی با مدرک کارشناسی ارشد در آموزش زبان خارجی و رشته های مرتبط با بیش از 5 سال سابقه تدریس بدست آمد. شرکت کنندگان سناریوهایی را دریافت کردند که مشکلات خاصی را مطرح میکردند و از آنها می خواستند که توضیح دهند از چه رویه ها و فرآیندهایی برای تشخیص مشکل استفاده میکنند، و چه کارهایی را به عنوان دستورالعمل اصلاحی انجام می دهند. بر اساس یافته ها، یک چارچوب داده محور برای ارزیابی تشخیصی مبتنی بر کالس درس پیشنهاد می نماییم. این مقاله، همچنین، لزوم گنجاندن ابعاد نظری و عملی ارزیابی تشخیصی در برنامه های آموزش معلمان پیش و ضمن خدمت را مورد بحث و بررسی قرار می دهد.

  • پریا نوروز کرمانشاهی، رضا پیش قدم صفحات 95-114

    بدین منظور، مقیاس تمایل معلمان برای دریافت بازخورد TWRFS به همراه پرسشنامه فرسودگی شغلی ماسلاخ MBI به 200 نفر از معلمان زبان انگلیسی شاغل در موسسات مختلف زبان خصوصی مشهد داده شد. داده ها با استفاده از ضریب همبستگی پیرسون، آنالیز مسیر SEM و آنالیز مکاتبات چندگانه مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. با توجه به جهت دار بودن بازخورد، نتایج به دست آمده حاکی از رابطه منفی معنادار بین تمایل به دریافت بازخورد مستقیم و فرسودگی شغلی بود. هر چه معلمان تمایل بیشتری به دریافت بازخورد مستقیم داشته باشند، دیرتر ممکن است فرسودگی شغلی را تجربه کنند. با توجه به ظرفیت بازخورد، تمایل به دریافت بازخورد منفی به طور قابل توجهی فرسودگی شغلی معلمان را پیشبینی کرد. یعنی به نظر می رسد معلمانی که بازخوردهای منفی بیشتری دارند بیشتر مستعد فرسودگی شغلی هستند. در نهایت، پیامدهای این یافته ها برای آموزش و حمایت معلمان مورد بحث قرار گرفت و مداخلاتی برای درمان یا پیشگیری از فرسودگی شغلی مطرح شد.

  • فاطمه مردیان، زهره نفیسی صفحات 115-136

    بحثهای اخیر در ارتباطات زبانی بر اثربخشی فناوری و ارتباط رایانه-محور گواهی می دهد. تحقیقات همچنین بر نقش اساسی حالتهای تعامل همزمان وناهمزمان در توسعه زبان دوم تاکید دارد. مطالعه حاضر با الهام از نظریه ذهن اجتماعی-فرهنگی ویگوتسکی، از رویکرد روش های ترکیبی برای بررسی تاثیر بازخورد اصالحی همزمان رایانهای بر توسعه دانش گرامری زبان آموزان زبان انگلیسی استفاده کرد. شرکت کنندگان 40 نفر از زبان آموزان ایرانی بودند که از طریق پیش آزمون مبتنی بر دستور زبان انتخاب شدند. با استفاده از نرم افزار اسکایپ، گروه تجربی  تعداد =20  در معرض چت مبتنی بر متن بر خط قرار گرفتند. هدف، ارایه بازخورد اصلاحی مبتنی بر فناوری آنالین به شرکت کنندگان در مورد اشتباهات دستوری آنها بود. با این حال، گروه کنترل  تعداد =20  در طول آزمایش بازخورد اصالحی رایانه محور دریافت نکردند. نتایج نشان داد:  الف) گروه تجربی رایانه محور از نظر دقت دستوری بهتر از همتایان خود عمل کردند،  ب) محیط گفتگوی متنی بر خط مبتنی بر اسکایپ نقش تسهیل کننده در تقویت دانش دستوری گروه تجربی ایفا کرد، و ج) شرکت کنندگان سطح بالای از انگیزش را برای شروع و مشارکت در ارتباط زبان دوم نشان دادند. تجربه شرکت کنندگان از کالس درس مبتنی بر اسکایپ بر مضمون هایی از قبیل غلبه بر مشکالت عاطفی در برقراری ارتباط و تقویت روابط بین فردی و رابطه با معلم و همسالان تاکید داشت.

  • معصومه احمدی، محمدجواد رضایی، علی اکبر جباری صفحات 137-162

    ادغام معلمان را به عنوان رکن اصلی آموزش فراگیر متعهد به حداکثر سازی نتایج یادگیری برای همه فراگیران می سازد. علیرغم تحقیقات گسترده در مورد ادغام و نقش مهم معلمان در اجرای موفقیت آمیز این استراتژی، تحقیقات اندکی در رابطه با شیوه های به کار گرفته شده توسط معلمان زبان انگلیسی برای دانش آموزان دارای معلولیت در کالس های فراگیر وجود دارد. این مطالعه کیفی با هدف شناسایی شیوه های به کار گرفته شده توسط مدرسان زبان انگلیسی در کلاسهای فراگیر زبان انگلیسی و بررسی تاثیر ادغام این دانش آموزان بر عملکرد معلمان اجرا شد. بدین منظور پنج کالس زبان انگلیسی به مدت شانزده جلسه 90 دقیقه ای  7200 دقیقه  مورد مشاهده قرار گرفتند و 30 معلم زبان انگلیسی 15 مرد و 15 زن با تجربه تدریس حداقل یک زبان آموز دارای معلولیت جسمی در شش ماه گذشته مصاحبه شدند. این مطالعه چند موردی نشان داد که شیوه های به کار گرفته شده توسط مدرسان زبان انگلیسی تا حدودی، اما نه به طور کامل، متناسب با نیازهای دانش آموزان دارای معلولیت در کالسهای فراگیر زبان انگلیسی است. یک مدل مفهومی نیز بر اساس 483 مدخل استخراج شده طراحی شد. بر اساس این مدل٬ شیوه های فراگیر معلمان در کلاسهای زبان انگلیسی به دو دسته ی حمایت محور و غیرحمایت محور تقسیم شدند. یافته ها همچنین بینشهای سودمندی را در رابطه با وضعیت فعلی این استراتژی در ایران ارایه نمود. کاربرد آموزشی یافته های این مطالعه در مقاله مورد بحث قرار گرفته است.

|
  • Karim Sadeghi * Page 0
  • John Liontas * Pages 1-16

    This article both describes and explains the nature of system simulations—the generation of (non-)numeric models representing characteristics, behaviors, or functions of physical or abstract systems/processes under study. For ease of presentation, I first present some of the most pressing theoretical-practical considerations concerning implications for the gamification of education in general and foreign/second language education in particular. Structural, cognitive, and content affordances of gamified learning are reviewed next, and the relevant knowledge, skills, and dispositions related to the purposeful design and development of digital gaming and game-like activities for classroom or personal use are noted as needed, including the learning behaviors deemed critical in second language acquisition. Thereafter, I discuss how such behaviors are discerned and actualized in the entertainment/education software collectively named system simulations, the pedagogical benefits attained through their judicious use, and the key features of some notable reacting games, (real-time and turn-based) strategy games, simulation “sandbox-style” games, and, finally, single-player simulation computer/video games. I conclude the article with a brief summary of propositions deemed best to harness the power of gaming in foreign and second language education. Evolution, curiosity, and discovery are but three closing constructs I ask readers to heed in the months and in the years ahead.

  • Kadidja Kone * Pages 17-36

    Intensive project work framed within a directed motivational current theory can transform an assessment into an engaging learning opportunity. Accordingly, a project built around the “The BIG Issue” framework variant was implemented in an English as a foreign language classroom to explore the purposeful generation of group-directed motivational current experiences. The study additionally examined the parameters that facilitated total absorption in the project. To reach these aims, learner diaries were used to collect qualitative data from five students working in small groups. A thematic analysis of the data revealed that the participants experienced purposefully generated group-directed motivational currents. They also indicated that certain features related to well-designed projects, such as authenticity and congruence, engendered an exceptional productivity that helped informants sustain their heightened, motivational drive until they achieved their project work goals. As a result, learners’ test taking anxiety was maintained at an optimal level, which in turn fostered complete engagement in project work. The findings of the study not only provide empirical validity for the purposeful facilitation of group-directed motivational current experiences, but also suggest that language teachers can use these experiences as an alternative in second language assessment to increase learners’ engagement and productivity.

    Keywords: absorption, engagement, assessment, group-directed motivational currents, project, the big Issue framework
  • Marzieh Bagherkazemi *, Mahboobeh Harati-Asl Pages 37-54

    Research into instructed pragmatics mainly comparing implicit and explicit instruction has gained salience in language teaching research in the last two decades. The present study was designed to investigate the effect of cognitive and interpersonal task-based instruction on EFL Learners’ production of two speech acts of apology and request. To this end, 125 intermediate EFL learners were conveniently sampled, and randomly assigned to four experimental groups (EG) and one control group (CG).  The four experimental groups received task-based instruction on the two speech acts of apology and request (three 30-minute sessions on each), though instruction varied in terms of general tasks types (cognitive or interpersonal) and their specific variants (cognitive: predicting (EG1; N=25) and inducing (EG2; N=25); interpersonal: co-operating (EG3; N=25) and role-play (EG4; N=25)).  The control group (N=25) did not receive any speech act-specific treatment. The participants’ speech act production was measured through a 16-item written discourse completion test (WDCT) as both the pretest and the posttest.  The findings showed the significant effect of both cognitive and interpersonal tasks, but also the greater effectiveness of the latter for speech act production. The study has implications for pragmatic task design and classroom practice. More specifically, it shows the potential of task-based instruction and interaction for EFL learners’ pragmatic development.

    Keywords: cognitive task, instructed pragmatics, interlanguage pragmatics, interpersonal task, speech act
  • Somayeh Fathali *, Seyyedeh Susan Marandi, Takeshi Okada Pages 55-75

    It is believed that there is a significant difference between the use of technology in technologically advanced and advancing countries, and the users in the former act far better with technology than the users in the latter. However, there is not enough report on how this usage differs in terms of the independent use of technology in a foreign language or for learning that language. Therefore, the present cross-cultural case study was conducted to compare and contrast the patterns of using technology in two Asian universities, one in Japan (a technologically advanced country) and another in Iran (a technologically advancing country). The participants were 248 Japanese and 235 Iranian students. The data were collected through an online questionnaire that gained information about students’ use of technology in everyday life in their L1 (Japanese & Persian) and in L2 (English), students’ use of discipline-specific technology in English, and their attitudes toward the use of technology for language learning. The findings revealed that there is not a very significant difference between the patterns of using technology in Japan and Iran in both L1 and L2. The major difference was that the Japanese tended to use more information technologies in L1, while the Iranians leaned toward communication technologies. It was also found that Iranian students used technology in L2 more than the Japanese, especially in terms of communication technologies.

    Keywords: computer-assisted language learning, out-of-class Language learning, normalization, Information, communication technology, discipline-specific technology
  • Hossein Farhady *, Merve Selcuk Pages 77-94

    Diagnostic assessment (DA) in language classrooms is reported to have a substantial role in providing immediate and quality feedback for remedial work that would improve learning (Alderson, Brunfaut & Harding; 2014; Hattie & Timperley, 2007; Huhta, 2008; Jang & Wagner, 2013). However, applying DA in class remains a challenge for many practitioners for at least two reasons: First, there is no clear conceptualization of DA in the field of second language acquisition (Alderson, 2005; Alderson et al., 2015; Knoch & Macqueen, 2017). Despite advancements in teacher education (TE) programs, they mostly provide only a handful of courses to equip teacher candidates with necessary classroom assessment knowledge (Popham, 2011). To address the issue, this study attempted to explore DA practices and procedures of experienced university EFL instructors with the hope of developing a sound and empirically supported framework for classroom-based DA in the EFL context. The data came from 17 instructors with an MA in TEFL and related fields with more than 5 years of teaching experience. They received scenarios presenting certain problems, asked to explain what procedures and processes they would employ to diagnose the problem, and what they would do as remedial instruction. Based on the findings, we propose a data-driven framework for classroom-based DA. The paper also provides a discussion of the need to incorporate theoretical and practical dimensions of DA in pre-service and in-service TE programs.

    Keywords: diagnostic assessment, classroom-based assessment, teacher education
  • Paria Norouz Kermanshahi, Reza Pishghadam * Pages 95-114

    The current study sought to investigate Iranian English as a Foreign Language (EFL) teachers’ willingness to receive feedback and its relation to burnout. To this end, Teachers’ Willingness to Receive Feedback Scale (TWRFS), along with Maslach Burnout Inventory (MBI) were administered to 200 English language teachers working at different private language institutes of Mashhad. The data was analyzed by means of Pearson Correlation Coefficient, SEM Path Analysis, and Multiple Correspondence Analysis. Considering the directionality of feedback, the obtained results indicated a significant negative relationship between willingness to receive direct feedback and burnout; the more willing teachers are to receive direct feedback, the later they might experience burnout. With regard to the valency of feedback, willingness to receive negative feedback significantly predicted teacher burnout; that is, teachers who are more open to negative feedback seem to be more prone to burnout. Ultimately, the implications of these findings for the training and support of teachers were discussed, and interventions to treat or prevent burnout were put forward.

    Keywords: feedback, Teacher Burnout, willingness to receive feedback (feedback-ability), teacher education
  • Fatemeh Mardian, Zohreh Nafissi * Pages 115-136

    Recent discussions in language communication indicate the effectiveness of technology and computer-mediated communication. Research also highlights the central role of synchronous and asynchronous modes of interaction in second and foreign language development. Gaining insights from Vygotskyan sociocultural theory of mind, the present study employed a mixed methods approach to explore the effect of synchronous computer-mediated corrective feedback on EFL learners’ grammatical knowledge development. The participants were 40 Iranian EFL learners selected through a grammar-based pretest. Employing Skype software, the experimental group (N = 20) was exposed to online text-based chatting. The purpose was to provide the participants with online technology-based corrective feedback on their grammatical errors. However, the control group (N = 20) did not receive technology-enhanced corrective feedback during the experiment. The results highlighted: (a) the technology-enhanced, experimental group outperformed their counterpart with regard to grammatical accuracy, (b) the online Skype-based text chatting context played a mediating role in reinforcing the experimental group’s grammatical knowledge, and (c) the participants displayed a high level of motivation to initiate and engage in L2 communication. The participants’ experience of the Skype-based classroom emphasized themes of overcoming emotional problems in communication and fostering interpersonal relationship and rapport with the teacher and peers. Pedagogical implications focus on the potential of synchronous computer-mediated communication-based contexts as useful spaces for active collaborative learning and task engagement.

    Keywords: computer-mediated communication, corrective feedback, Skype-based text chatting, interpersonal communication
  • Masoume Ahmadi *, Mohammad Javad Rezai, Ali Jabbari Pages 137-162

    Inclusion as a vast-growing practice commits teachers, the central pillar of the inclusive education, to maximize learning outcomes for all learners. In spite of voluminous research on inclusion and the critical role of teachers in its successful implementation, there remains a paucity of research on EFL teachers’ practices for students with disabilities in inclusive classes. This qualitative study aimed to detect EFL teachers’ practices in inclusive English language classes and describe how inclusion may influence teacher practices. To this end, five English language classes were observed for sixteen 90-minute sessions (7200 minutes), and30 EFL teachers (15 male and 15 female) with the experience of teaching at least one learner with physical disability over the past six months were also interviewed. This multiple-case study revealed that EFL teachers' practices are partially, but not completely, tailored to the needs of learners with disabilities in inclusive EFL classes. A conceptual framework was also developed based on 483 extracted entries, according to which teachers’ inclusive practices in EFL classes were classified into support-oriented (and non-support-oriented categories. Findings also offered valuable insights into the current status of inclusive English language teaching in Iran. The pedagogical implications of the study are discussed in the paper.

    Keywords: inclusion, inclusive class, learners with disabilities, teacher practice, physical disability
  • Reham Abuemira * Pages 163-165

    Aijmer (1996) and Nation and Webb (2011) said it best: idiomatic formulas and repeated word combinations are of great value indeed yet challenging to learners. Why does it make more sense to say I did my homework versus I made my homework? Why do we say beautiful weather instead of pretty weather? The reason behind these specific word groupings is that they are collocations. Collocations are key to the acquisition of vocabulary, enhancement of reading and writing style, as well as the attainment of native-like fluency. According to Hinkel (2019), learning collocations is challenging for English language learners, and despite the hundreds of research publications about collocations, there have not been sufficient pedagogical materials for collocation teaching. Therefore, an overview of both practical and research-based foundations of teaching collocation is required. With its contributions by seven top scholars, Teaching Essential Units of Language is designed to provide a reference source to English as a Second Language (ESL) teachers taking part in teaching second language (L2) multi-word units (collocations). The motive behind the book is to present a thorough overview of the dominant principles and techniques of teaching L2 phrases in a range of instructional settings around the world.

    Keywords: teaching, units of Language, vocabulary
  • Haleh Zargarzadeh * Pages 166-168

    While through the concept of dialogism, Mikhail Bakhtin decenters authors from their authoritarian position in Dostoevskian polyphonic novels (pp. 67-68), the authors of this book, David Bloome, George E. Newell, Matt Seymour, and Theresa Thanos, propose dialogic teaching as an approach to displacing teachers from their authoritarian position as the sole “dispenser of an academic tradition” in English language arts classes (p. 125). As Bakhtin argues, Dostoevsky's heroes are “not only objects of authorial discourse but also subjects of their own directly signifying discourse” (p. 7). In a similar vein, in Dialogic Literary Argumentation (henceforth DLA) students are subjectively involved in their own learning process by interactive inquiry with their peers, the teacher, and the text. Comprising eight chapters along with a Foreword written by Richard Beach and an Afterword by the authors, Teaching Literature Using Dialogic Literary Argumentation introduces dialogic approach as an alternative method of teaching and learning literature in secondary schools in the U.S. Each chapter elaborates on various dynamics of this approach by examining different classroom activities.

    Keywords: teaching, literature, dialogic literary argumentation