فهرست مطالب

فصلنامه پژوهش های مدیریت در ایران
سال بیست و ششم شماره 3 (پیاپی 117، پاییز 1401)

  • تاریخ انتشار: 1401/08/19
  • تعداد عناوین: 8
|
  • غدیر شکیبا جمال آباد، محمدحسن قلی زاده*، محسن اکبری، مصطفی ابراهیم پور صفحات 1-24

    کنشگری اتحاد راهبردی به واکنش مبتکرانه سازمان در شناسایی و پاسخگویی به فرصت های اتحاد استراتژیک اشاره دارد. پژوهش حاضر به دنبال ارایه الگوی کنشگری اتحاد برای بنگاه های هایتک به منظور اقدام اتحادی رقابت محور در جهت هم افزایی با شرکای بالقوه است تا به عملکرد تجاری برتری نسبت به رقبای خود دست یافته و به کسب مزیت رقابتی برتر نایل گردند. رویکرد تحقیق حاضر آمیخته است و ماهیت آن در بخش کیفی، بنیادی و در بخش کمی، کاربردی می باشد. داده های بخش کیفی از طریق مصاحبه نیمه ساختارمند با 18 نفر از خبرگان دانشگاهی، کارشناسان خبره و مدیران شرکت های هایتک ایرانی که سابقه اتحاد راهبردی در فعالیت های خود دارند، جمع آوری شد و از طریق نمونه گیری نظری و گلوله برفی تا رسیدن به نقطه اشباع نظری ادامه یافت و همچنین جمع آوری اطلاعات در بخش کمی با استفاده از پرسشنامه انجام گرفت. پس از کدگذاری مصاحبه های بخش کیفی، تعداد 353 کد باز، 93 مقوله فرعی و 29 مقوله اصلی مفهوم سازی شد و مدل تحقیق در بخش کیفی در ابعاد علی، محوری، راهبردها، زمینه ای، مداخله گر و پیامدها استخراج گردید و مولفه های پیچیدگی و رهبری بازار، رویکرد آینده نگر، رصدگری شریک، مشروعیت و تعامل فرهنگی، تلاطم بحرانی و مزیت رقابتی پیوسته به ترتیب در این ابعاد قرار گرفتند و در نهایت، برازش مدل تحقیق در بخش کمی منجر به تایید فرضیه های پنج گانه گردید.

    کلیدواژگان: اتحاد راهبردی، کنشگری اتحاد راهبردی، شرکت های تکنولوژی محور
  • سید محسن میرباقری، عطاءالله رفیعی آتانی* صفحات 26-45

    مساله اصلی در علم مدیریت، تصمیم گیری است و می توان موفقیت یا شکست هر مدیری را وابسته به تصمیماتش دانست. یکی از روش هایی که می تواند بسیار به صحت تصمیم مدیران کمک کند، تصمیم گیری جمعی است. در این مقاله سعی شده است مفاهیم مرتبط با تصمیم گیری جمعی توضیح داده شود و سپس با استفاده از روش داده بنیاد مهمترین سیوالات مرتبط با این روش پاسخ داده شوند. در این مقاله با ابزار مصاحبه نیمه ساختاریافته، از نظرات 36 نفر از خبرگان سازمانی و دانشگاهی استفاده شده است. پس از جمع آوری داده ها از طریق مصاحبه، مولفه ها به صورت باز، محوری و انتخابی کدگذاری شده اند. نتایج نشان می دهد که پیرامون پدیده محوری تصمیم گیری جمعی، 35 مفهوم وجود دارد که در قالب 6 دسته ی شرایط علی، شرایط زمینه ای، شرایط مداخله گر، راهبردها و پیامدها قابل تقسیم بندی است. نوآوری مهم این مقاله ارایه مدل تصمیم گیری جمعی با استفاده از روش داده بنیاد است که می تواند اطلاعات مفیدی را بصورت خلاصه به مدیران منتقل کند و به آنها جهت استفاده از این روش، انگیزه دهد.

    کلیدواژگان: تصمیم گیری، تصمیم جمعی، مدیریت، نظریه داده بنیاد
  • پریسا قندور، ناصر آزاد*، عبدالله نعامی، فتانه علیزاده مشکانی صفحات 47-68
    هدف از این مقاله، شناسایی عوامل موثر بر تجربه مشتری در خرید آنلاین از طریق موبایل اپلیکیشن های فروشگاهی و مدل سازی ارتباطات درونی آن ها است. در این راستا ابتدا بر مبنای شاخص های شناسایی شده در مدل نظری تجربه مشتری در موبایل اپلیکیشن های فروشگاهی تلاش شد تا با بهره گیری از روش دلفی با مشارکت خبرگان، غربالگری و نهایی سازی شاخص های شناسایی شده صورت پذیرد. بهره گیری از روش دلفی در سه مرحله منجر به حذف 21 شاخص گردید. در ادامه با استفاده از روش مدل سازی ساختاری تفسیری ، مدل استخراجی ارزیابی و عوامل سطح بندی شدند. درنهایت با بهره گیری از تحلیل میک مک قدرت نفوذ و میزان وابستگی عوامل تحلیل گردید. بر اساس خروجی این پژوهش، تاثیرگذارترین شاخص در ایجاد تجربه مشتری در خرید از طریق موبایل اپلیکیشن های فروشگاهی، قابلیت های دستگاه تلفن همراه است. این شاخص که خود را در سایز صفحه گوشی، نوع سیستم عامل تلفن همراه و بهره گیری از قابلیت هایی همچون سیستم موقعیت جغرافیایی منعکس می کند در شرایطی بیشترین تاثیر را بر تجربه خرید آنلاین می گذارد که تصمیم گیری در خصوص آن خارج از کنترل طراحان موبایل اپلیکیشن ها و مالکین خرده فروشی ها است. همچنین مشخص شد که ابعاد اصلی موثر بر تجربه مشتری در 6 سطح تعریف می شوند که بر یکدیگر اثرگذارند. این پژوهش توانست درباره عوامل موثر بر تجربه مشتری در صنعت خرده فروشی و علی الخصوص فروش در بستر موبایل اپلیکیشن های فروشگاهی، دید جامع تری ایجاد کند.
    کلیدواژگان: تجربه مشتری، مدل سازی ساختاری تفسیری، موبایل اپلیکیشن فروشگاهی
  • محمد خادمی کله لو*، سید محمد صاحبکار خراسانی صفحات 70-93

    ادبیات نوظهور سرمایه انسانی نقش کارکنان دانشی را به عنوان یک منبع کلیدی نوآوری در شرکت های دانش بنیان و نوآور برجسته می کند و بروز قابلیت های نوآورانه کارکنان را نیازمند برنامه های مداخله گرایانه مدیریتی می داند. در همین راستا پژوهش حاضر با هدف ارایه الگوی مدیریت منابع انسانی در شرکت های دانش بنیان و نوآور با رویکرد ترکیبی (کیفی- کمی) انجام شده است. بخش کیفی با بهره گیری از روش فراترکیب صورت گرفت و در نتیجه ی طی یک فرایند هفت مرحله ای در مجموع 32 سند به عنوان نمونه بخش کیفی انتخاب و تحلیل شد. بخش کمی پژوهش نیز به روش توصیفی و بهره گیری از شیوه پیمایش صورت گرفت. نمونه گیری به شیوه در دسترس انجام شد و 102 نفر از مدیران و کارکنان شرکت های دانش بنیان و نوآور در پژوهش مشارکت کردند. داده های حاصل از طی فرایند فراترکیب به شیوه کدگذاری اولیه و ثانویه و داده های گردآوری شده بخش کمی به کمک نرم افزار SPSS و Smart PLS و در دو بخش توصیفی و استنباطی تجزیه وتحلیل شد. یافته های بخش کیفی در قالب 8 کارکرد کلیدی و 51 وظیفه مدیران منابع انسانی شرکت های دانش بنیان و نوآور احصاء و ارایه گردید و نتایج حاصل از پیمایش نیز ضمن تایید برازش الگو، حاکی از آن بود که جبران خدمات و انگیزش؛ آموزش، توسعه و ایجاد محیط یادگیری؛ تیم سازی و مشارکت؛ مدیریت ارزیابی عملکرد؛ مدیریت استعداد و صلاحیت؛ حفظ و ارتقاء کارکنان دانشی؛ شناسایی، جذب و استخدام و سیاست منابع انسانی به ترتیب در زمره مهم ترین کارکردهای مدیران منابع انسانی شرکت های دانش بنیان و نوآور قرار دارند.

    کلیدواژگان: مدیریت، منابع انسانی، سرمایه انسانی، دانش بنیان، کارکنان دانشی
  • مهدی نژاد بارنجی، رامین بشیر خداپرستی* صفحات 95-116
    جهت رسیدن به درکی بهتر نسبت به جنبش زیست محیطی یک ملت خاص، آزمون چگونگی نگاه مصرف کنندگان آن کشور نسبت به مسایل زیست محیطی و در نتیجه نحوه رفتار آن ها موضوع مهمی است. از این رو، هدف از پژوهش حاضر واکاوی نقش بدبینی تبلیغات سبز و سودمندی اطلاعات بر قصد خرید محصول سبز با تعدیل گری خود تفسیری مستقل و وابسته می باشد. پژوهش حاضر از نظر طبقه بندی مبنی بر طریقه انجام پژوهش، از گونه همبستگی، از نظر دسته بندی تحقیقات بر مبنای هدف نیز یک تحقیق کاربردی می باشد. جامعه آماری پژوهش حاضر شامل کلیه کاربران شهر تبریز که در اینستاگرام از تبلیغات محصولات سبز بازدید می کنند، می باشد. بر اساس فرمول کوکران، به روش نمونه گیری دردسترس حجم نمونه تعداد 384 نفر بدست آمد. ابزار جمع آوری داده ها پرسشنامه استاندارد بر مبنای طیف لیکرت می باشد. داده ها با استفاده از نرم افزار SPSS نسخه 23 و نرم افزارSMART-PLS نسخه 3 مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. نتایج مطالعه نشان داد که بدبینی نسبت به تبلیغات سبز و سودمندی اطلاعات بر قصد خرید محصول سبز تاثیر دارد. افزون بر این بدبینی نسبت به تبلیغات سبز بر سودمندی اطلاعات تاثیر دارد. سرانجام خودتفسیری مستقل و وابسته رابطه بین سودمندی اطلاعات و قصد خرید سبز را تعدیل می کند.
    کلیدواژگان: بدبینی تبلیغات سبز، قصد خرید محصول سبز، سودمندی اطلاعات، خودتفسیری مستقل، خودتفسیری وابسته
  • حمید حنیفی، عادل آذر*، منوچهر منطقی صفحات 118-143
    محققین اعلام نموده اند که دلیل اصلی تصادفات خودروها، خطای انسانی می باشد. احتمالا خودروهای خودران می توانند خطاهای انسانی را حذف نمایند. همچنین می توانند باعث مزیت های دیگری از قبیل بهره وری منابع و کاهش ترافیک شوند. شرکت های زیادی از قبیل گوگل و تسلا به سمت توسعه خودروی خودران رفته اند. بنابراین لازم است زیرساخت های فناورانه، اجتماعی، اقتصادی از الان فراهم گردد. هدف از این تحقیق، سناریونویسی وضعیت های مختلف خودروی خودران بود. روش تحقیق به این صورت بود که ابتدا از پیشینه ادبیات، عوامل موثر بر این فناوری استخراج و این عوامل به عنوان پایه مصاحبه با خبرگان قرار گرفت. خبرگان این عوامل را حذف، تایید و یا بر آنها اضافه نمودند. تحلیل محتوی مصاحبه خبرگان با نرم افزار مکس کیو دی آ انجام و سپس عوامل موثر کلیدی با تحلیل اثر متقابل توسط نرم افزار میک مک مشخص گردید. در گام بعدی برای همین عوامل کلیدی موثر با نرم افزار سناریو ویزارد، سناریوهای مختلف در نظر گرفته شد. یافته های پژوهش این بود که چهار سناریو توسط نرم افزار سناریو ویزارد پیشنهاد گردید که یکی از آنها سناریوی مطلوب، یک سناریو نامطلوب و دو سناریو نیز ایستا بود. سناریوی مطلوب تحلیل و پیشنهادات نحوه رسیدن به آن نیز ارایه گردید. با دانستن این سناریوی مطلوب از الان می توان برای آینده مطلوب خودروی خودران، آمادگی لازم را فراهم نمود تا بهترین حالت از این فناوری جدید در سطح کشور جاری گردد.
    کلیدواژگان: خودروی خودران، خودروی بدون راننده، سناریو نویسی، آینده نگاری فناوری
  • مصطفی زندی نسب، مسعود کیماسی* صفحات 145-171
    بازاریابی خیرخواهانه روشی جذاب برای کسب مزیت رقابتی برای شرکت ها می باشد؛ که در آن حس نوع دوستی و خیرخواهی مشتریان را برمی انگیزد. شرکت ها و سازمان ها با استفاده از این روش هم به سمت دست یافتن به اهداف تجاری خود و هم در صدد پاسخ گویی به مسیولیت اجتماعی شرکتی می باشند. با این حال، تحقیقات در زمینه بازاریابی خیرخواهانه پراکنده بوده است و نیاز به یک پژوهش جامع در زمینه روند تحقیقات گذشته و روند پیش رو این موضوع وجود دارد. این مطالعه یک تحلیل کتاب سنجی با استفاده از نرم افزارهای Vosviewer و Gephi می باشد که برای بررسی این حوزه با استفاده از 454 مقاله گزینش شده که در مجلات Q1 و Q2 در بین سال های 1987 تا 2022 انجام شده است؛ به بررسی حوزه مطالعاتی بازاریابی خیرخواهانه پرداخته است. برای این مطالعه ابتدا تعداد مقالات، استنادها، زوج های کتاب شناختی، تحلیل هم واژگانی و تحلیل اعتبار مورد بررسی قرار گرفت. سپس برای تحلیل شبکه از تحلیل هم نویسندگی، تحلیل هم استنادی و تحلیل هم استنادی پویا بهره گرفته شد. در انتها با توجه به تجزیه و تحلیل های انجام شده چهار حوزه موضوعی اصلی شناسایی شد که شامل برنامه ریزی و چگونگی اقدام بازاریابی خیرخواهانه برای بازدهی مناسب، نگرش و دیدگاه ها به بازاریابی خیرخواهانه، نقش برند بازارایابی خیرخواهانه و تعامل ترفیع با بازاریابی خیرخواهانه می باشد؛ که دو حوزه نگرش و دیدگاه ها به بازاریابی خیرخواهانه و تعامل ترفیع با بازاریابی خیرخواهانه با توجه به روند مقالات آن ها می توان انتظار داشت در سال های آتی توجه بیشتری را به خود جلب نمایند.
    کلیدواژگان: تحلیل کتاب سنجی، تحلیل شبکه، بازاریابی خیرخواهانه
  • راضیه زیلایی، محمدعلی بابایی زکلیکی*، عباس عبداللهی صفحات 173-192

    این پژوهش بر آن است با شناسایی عوامل موثر در رابطه بین الگوی ذهنی مصرف کننده با آمیختگی با برند، به بررسی اهمیت الگوی ذهنی در رفتار مصرف کننده بپردازد. پژوهش های پیشین به صورت پراکنده به بررسی متغیرهای خاصی تحت عنوان میانجی یا تعدیلگر در رابطه با الگوی ذهنی مصرف کننده پرداخته اند. هدف پژوهش حاضر تحلیل و تجمیع یافته های قبلی و ارایه چارچوبی نسبتا جامع جهت ریشه یابی رابطه الگوی ذهنی مصرف کننده با نوع آمیختگی برند است. از سوی دیگر، رابطه مطرح شده در هیچ یک از پژوهش های پیشین بررسی نشده است. بدین منظور، این پژوهش با بهره گیری از مبانی پارادایم تفسیری و رویکرد استقرایی و پیاده سازی روش فراترکیب اجرا شده است. جامعه آماری موردبررسی شامل تمامی پژوهش های صورت گرفته در حوزه الگوی ذهنی مصرف کننده با رویکرد آمیختگی با برند است. نمونه آماری از 76 پژوهش منتخب در این حوزه تشکیل شده است. در مرحله تجزیه وتحلیل یافته ها از فنون تحلیل مضمون بهره گرفته شد. درنهایت پس از تحلیل تمامی مقاله ها، تعداد 7 مقوله اصلی و 12 مقوله فرعی استخراج گردید. این مقوله ها عبارت اند از الگوی ذهنی مصرف کننده، نگرش برند، رابطه فرد با برند، ارزش ادراک شده، انگیزه استفاده از رسانه اجتماعی، شخصیت برند، و قصد خرید. خروجی های پژوهش حاضر می تواند تبیین گر مسیر پیشرو برای پژوهش های آتی باشد.

    کلیدواژگان: الگوی ذهنی مصرف کننده، آمیختگی با برند، رفتار مصرف کننده، فراترکیب
|
  • Ghadir Shakibajamalabad, MohamadHasan Gholizadeh *, Mohsen Akbari, Mostafa Ebrahimpour Pages 1-24

    Alliance Proactiveness (AP) refers to the organization's innovative response to identifying and responding to strategic alliance opportunities. This study seeks to provide a model of AP for high-tech firms in order to act competitively and synergize with potential partners to achieve superior business performance over their rivals and achieve a superior competitive advantage. The approach of the present study is mixed method which its nature is qualitative in the qualitative part and practical in the quantitative section. Qualitative data were collected through semi-structured interviews with 18 academic experts and managers of high-tech Iranian companies with a history of strategic alliance in their activities, and continued through theoretical and snowball sampling to reach the theoretical saturation point. Also data were collected using a questionnaire in a quantitative section. After coding the qualitative section interviews, 353 open codes, 93 sub-categories and 29 main categories were conceptualized and the research model in the qualitative part was extracted in causal, pivotal, strategies, contextual, intervening and consequences dimensions. The components of market complexity and leadership, foresight approach, partner monitoring, legitimacy and cultural interaction, critical turbulence, and continuous competitive advantage were placed in these dimensions, respectively. Finally, the fit of the research model in the quantitative part led to the confirmation of the five hypotheses.

    Keywords: Alliance, Alliance Proactiveness, Iranian High-Tech Companies
  • Seyed Mohsen Mirbagheri, AtaOllah Rafiei Atani * Pages 26-45

    The main issue in management science is decision making, and the success or failure of any manager can be considered dependent on his decisions. One of the methods that can help a lot in the correctness of managers' decisions is collective decision-making. This article tries to explain the concepts related to collective decision making and then the most important questions related to this method are answered using the grounded theory method. In this article, using the semi-structured interview, the opinions of 36 organizational and academic experts have been used. After collecting data through interviews, the components were coded openly, axially, and selectively. The results show that there are 35 concepts around the central phenomenon of collective decision-making that can be divided into 6 categories: causal conditions, contextual conditions, intervening conditions, central phenomenon, strategies, and consequences. An important innovation of this paper is the presentation of a collective decision model using the grounded theory method that can convey useful information to managers in a concise manner, and motivate them to use this method.

    Keywords: Decision-making, Collective decision-making, Management, Grounded Theory
  • Parisa Ghandvar, Naser Azad *, Abdollah Naami, Fataneh Alizadeh Meshkani Pages 47-68
    This study aims to identify the factors Influencing the online buying experience through retail mobile applications and modeling their internal communications. In this regard, an attempt was made to screen and finalize the detected indications using the Delphi method with the assistance of experts, based on the indicators identified in the theoretical model of customer experience in retail mobile applications (CERM). The Delphi approach was used in three stages to eliminate 21 indications. The extraction model was then examined and the components were graded using interpretive structural modeling. Finally, the power of influence and degree of dependence of the components were examined using Mic Mac analysis. The capabilities of the mobile device, according to the findings of this study, are the most effective aspect in establishing a customer experience in retail mobile applications. In circumstances where decision-making is beyond the control of mobile app designers and retailers, this indicator, which is represented in the screen size of the phone, the type of mobile operating system, and the use of capabilities such as GPS, has the largest impact on the online buying experience. The key dimensions determining the customer experience were also discovered to be divided into six tiers, each of which has an impact on the others. This research was able to provide a more in-depth look at the aspects that influence customer experience in the retail business, particularly sales via retail mobile applications.
    Keywords: Customer Experience, Interpretive Structural Modeling, Retail mobile application
  • Mohammad Khademi Kolahlou *, Seied Mohammad Sahebkar Khorasani Pages 70-93

    The emerging literature of human capital promotes the role of knowledge staff as a key source of innovation in knowledge-based and innovator companies and requires innovative employee capabilities in terms of management programs. In that regard, this research aimed to provide a model of human resource management in knowledge-based and innovator companies with a mixed approach (qualitative-quantitative). The qualitative section was performed using the meta-systhesis method and as a result of a seven-stage process, a total of 32 documents were selected as a qualitative division sample and analyzed. A quantitative section was also descriptive using survey method. Sampling was carried out in a convenience sampling and 102 managers and employees of knowledge-based and innovator companies participated in research. Data were analyzed during the process of initial and secondary coding and data collected data were analyzed using SPSS software and SMART PLS software and in two descriptive and inferential sections. The findings of the qualitative section in the form of 8 key functions and 51 duties of human resource managers were counted and presented, and the results of survey also confirmed the pattern fitting, which was compensating for services and motivation; Education, development and creation of learning environment; timing and participation; management of performance evaluation; management of talent and competence; maintain and promote knowledge worker; identification, recruitment and employment and human resources policies in order, are among the most important human resources policies functions of knowledge-based and innovator companies.

    Keywords: Management, human resources, Human Capital, knowledge-based, Knowledge-workers
  • Mahdi Nezhadbarnji, Ramin Bashirkhodaparasti * Pages 95-116
    In order to gain a better understanding of the ecological movement of a particular nation, it is important to test how consumers in that country view environmental issues and, consequently, how they behave. Therefore, the purpose of this study is to Analyzing the role of skepticism green advertising and usefulness of information on intention to purchase green products with the moderating role of independent and dependent self-interpretation among users who visit organic ads on Instagram. The present study is a correlational study in terms of classification based on the research method and applied research in terms of based on purpose. The statistical population of this study includes all Tabriz users who visit ads for organic products on Instagram. According to Cochran's formula, 384 people were obtained by the available sampling method. The data collection tool is a standard questionnaire based on the Likert scale. Data were analyzed using SPSS software version 23 and SMART-PLS software version 3. The results of the study showed that pessimism about green advertising and the usefulness of information affects the intention to buy a green product. In addition, pessimism about green advertising affects the usefulness of information. Finally, independent and dependent self-interpretation moderates the relationship between the usefulness of information and the intention to buy green.
    Keywords: green advertising skepticism, intention to purchase green products, usefulness of information, independent self-interpretation, dependent self-interpretation
  • Hamid Hanifi, Adel Azar *, Manuchehr Manteghi Pages 118-143
    Researchers have stated that the main cause of car accidents is human error. Autonomous vehicle or driverless car can probably eliminate human error. They can also bring other benefits such as resource efficiency and reduced traffic. Many companies, such as Google and Tesla, have moved into the development of autonomous vehicle. Therefore, it is necessary to provide technological, social and economic infrastructure from now on. The purpose of this study was to write a scenario of different situations of autonomous vehicle. The research method was that first the factors affecting this technology were extracted from the literature review and these factors were used as the basis for interviews with experts. Experts removed, approved, or added these factors. Content analysis of expert interviews was performed with MAXQDA software and then key effective factors were identified by MICMAC software through Cross-Impact Balances. In the next step, different scenarios were considered for these key factors with SCENARIO WIZARD software. Findings of the study were that four scenarios were proposed by SCENARIO WIZARD software, one of which was a favorable scenario, an unfavorable scenario and two static scenarios. The favorable scenario of the analysis and suggestions on how to achieve it were also presented. Knowing this favorable scenario from now on, we can provide the necessary preparation for the favorable future of autonomous vehicle so that the best of this new technology can be implemented in the country.
    Keywords: Autonomous Vehicle, Driverless Car, Scenario Writing, Technology Foresight
  • Mostafa Zandi Nasab, Masoud Keimasi * Pages 145-171
    Cause-related marketing is an attractive way for companies to gain a competitive advantage, where it evokes a sense of altruism and benevolence in customers. Companies and organizations use this method to achieve their business goals and respond to corporate social responsibility. However, research in cause-related marketing has been sparse, and there is a need for a comprehensive study of past research and current trends. This study is a bibliometric analysis using Vosviewer and Gephi software, which was selected to review this area using 454 articles conducted in Q1 and Q2 journals between 1987 and 2022; it has explored the field of cause-related marketing studies. First, the number of articles, citations, bibliographic coupling, co-word analysis, and Prestige analysis were examined for this study. Then, co-authorship analysis, co-citation analysis, and dynamic co-citation analysis were used for network analysis. Finally, according to the analysis, four main thematic areas were identified, which include planning and how benevolent marketing performs well, attitudes and views on cause-related marketing, the role of a cause-related marketing brand, and promotion interaction with cause-related marketing; The two areas of attitudes and views on cause-related marketing and promotion interaction with cause-related marketing according to the trend of their articles can be expected to attract more attention in the coming years.
    Keywords: Bibliometric analysis, network analysis, Cause-related marketing
  • Razie Zilaie, MohammadAli Babaie Zakliki *, Abbas Abdollahi Pages 173-192

    This study intends to identify the factors affecting the formation of the relationship between consumer mindset and brand engagement, and therefore, investigate the importance of mindsets in consumer behavior field. Previous research that examined consumer mindset are scattered and mostly use a certain varible as moderator or mediater in relation with it. The aim of this study is to analyze and synthesise previous findings and provide a relatively comprehensive framework for rooting out the relationship between the consumer mindset and brand engagement. For this purpose, this study is carried out using the principles of interpretive paradigm and inductive approach and implementation of meta-synthesis strategy. The statistical population includes all researches in the field of consumer mindset with a brand engagement approach. The sample consists of 76 selected researches in this field. In the analysis phase, the content analysis techniques were used. Finally, after analyzing all studies, 7 main categories and 12 subcategories were extracted. These categories include consumer mindset, brand attitude, self-brand connection, perceived value, social media using motivation, brand personality, and purchase intention. The outputs of the present study can explain the leading path for future research.

    Keywords: consumer mindset, Brand Engagement, Consumer Behavior, Meta-synthesis