فهرست مطالب

نشریه مدیریت نوآوری و راهبردهای عملیاتی
سال چهارم شماره 1 (پیاپی 13، بهار 1402)

  • تاریخ انتشار: 1402/03/07
  • تعداد عناوین: 7
|
  • مهدی الیاسی، حسین خسروپور، نرگس رحیمیان، محمدابراهیم صادقی، حامد نوذری* صفحات 1-15
    هدف

    در دهه های اخیر خلق ارزش از طریق یادگیری فناوری در سطح بنگاه، توجه زیادی را به خود جلب کرده است چرا که سه دلیل مهم توجه به موضوع خلق ثروت، توسعه صنعتی و خلق قابلیت های فناورانه به مباحث راهبردی بنگاه ها تبدیل شده است. هدف این تحقیق تبیین، بررسی و اولویت بندی عوامل موثر بر سطوح یادگیری فناوری در سطح بنگاه ها می باشد.

    روش شناسی پژوهش: 

    جامعه آماری، 104بنگاه های فعال در زمینه های صنعتی بوده اند که با جمع‏ آوری داده‏ های مورد نیاز با استفاده از پرسشنامه ای با اجزاء استاندارد و ضریب پایایی 0.845، به آزمون فرضیات پنجگانه پرداخته شده است.

    یافته‎ ها: 

    این پژوهش نشان می دهد که چهارسطح مورد مطالعه، بخوبی تبیین کننده سطوح یادگیری فناوری در سطح بنگاه هاخواهند بوده، و هر کدام هم بصورت مستقیم بر فرآیند مذکور تاثیرگذار هستند. بر این اساس، بیشترین اثرگذاری مستقیم مربوط به سطح متوسط(78/0)، سطح پایه(67/0) و سطح جهانی (65/0) به ترتیب در درجات بعدی اهمیت قرار دارند و همچنین رتبه ی هر یک از عوامل کلیدی موثر بر این سطوح مورد بررسی قرار گرفت.

    اصالت/ارزش افزوده علمی: 

    با توجه به نتایج حاصل توصیه های برای مدیران به منظور بهبود سطوح یادگیری فناوری در سطح بنگاه ها، و چگونگی توجه به عوامل شناسایی شده به یادگیری بیان شده است.

    کلیدواژگان: یادگیری فناوری، سطوح یادگیری فناوری و یادگیری طبقه بندی
  • محمدمهدی مهتدی*، سیده نجمه متولی زاده صفحات 16-27
    هدف

    هدف از این پژوهش شناسایی و تحلیل عوامل موثر بر رضایت حاضران در سفرهای گردشگری جنگ می باشد که در قالب سفرهای راهیان نور از مناطق عملیاتی دوران دفاع مقدس در جنوب کشور بازدید می کنند تا متناسب با این یافته ها بتوان در خصوص تنظیم عوامل موثر بر کیفیت ، تصمیمات پایداری گرفت.

    روش شناسی پژوهش:

     درفاز نخست این پژوهش از مصاحبه به منظور شناسایی عوامل موثر بر رضایت بازدیدکنندگان و عوامل موثر بر کیفیت سفر استفاده شده است. عوامل شناسایی شده موثر بر رضایت بازدیدکنندگان با استفاده از توزیع پرسشنامه و تحلیل عاملی مورد اعتبارسنجی قرار گرفته اند و در نهایت بر مبنای این معیارها و با استفاده از ماتریس گسترش عملکرد، عوامل موثر بر کیفیت این سفرها رتبه بندی شده اند.

    یافته‎ ها: 

    این پژوهش ضمن شناسایی فهرستی از عوامل موثر بر رضایت گردشگران و اقدامات موثر بر کیفیت سفرها، نشان داد که به عنوان مهمترین عامل موثر بر رضایت گردشگران، آنها تمایل دارند در این سفرها دسترسی بیشتری به وسایل سرگرمی و گذاران اوقات فراغت به منظور کسب لذت بیشتر از سفر خود دارند همچنین دخیل کردن بیشتر سایر نهادها و سازمانها و استفاده از ظرفتیهای آنها به عنوان مهمترین عامل کیفی موثر بر پژوهش شناسایی شد.

    اصالت/ارزش افزوده علمی: 

    موضوع مدیریت کیفیت در گردشگری ، همجچنان نیازمند توجه علمی بیشتر می باشد نامحسوس بودن پیامد هر یک از پارامترهای کیفی و ضرورت گذشت زمان بالا برای مشاهده این پیامدها مسیر تصمیم گیری در این خصوص را برای مدیران سفرهای گردشگری جنگ در ایران دشوار نموده است. استفاده از روش گسترش علمکرد کیفیت توانسته است ندای بازدیدکنندگان به عنوان مشتریان گردشگری جنگ را به مفاهیم قابل درک برای سازمانهای مربوطه ترجمه کرده و به آنها کمک کند تصممیات مناسبی اخذ کرده و به تصمیم خود وفادار نیز بمانند.

    کلیدواژگان: گردشگری جنگ، راهیان نور، رضایت گردشگر، کیفیت سفر، روش گسترش عملکرد کیفیت
  • مهسا ترکاوان نژاد، قاسم توحیدی، بهروز دانشیان، مهناز مقبولی*، فرزین مدرس خیابانی صفحات 28-37
    هدف

    مدل های استاندارد تحلیل پوششی داده ها، برای ارزیابی کارایی یک سیستم، اطلاعات ورودی و خروجی واحدهای تصمیم گیرنده را در یک دوره زمانی در نظر می گیرند؛ اما در برخی از سیستم های موردبررسی، چند دوره زمانی مجزا و مستقل از هم موردنظر است و کارایی کل سیستم به کارایی واحدهای تصمیم گیرنده در هر دوره زمانی وابسته خواهد بود. در این حالت ممکن است واحدی در تمام دوره ها کارا باشد اما کارای کل نباشد؛ که در این صورت با مفهومی به نام ناکارایی کاذب مواجهه خواهیم شد.

    روش شناسی پژوهش: 

    در این مقاله برای بررسی ناکارایی کاذب در سیستم های چند دوره ای، به جای استفاده از وزن ها که از هر دوره زمانی به دست می آید، با استفاده از مدل های تحلیل پوششی داده های نسبی، الگوریتمی سه مرحله ای پیشنهاد می شود. علت استفاده از مدل های نسبی به دلیل انعطاف پذیری آن ها و نزدیک تر بودن تقریب آن به واقعیت است.

    یافته‎ ها:

     در گام اول الگوریتم، میانگین کارایی های دوره ای و در گام دوم کارایی سیستم به عنوان جعبه سیاه محاسبه می شود. نسبت حاصل از این دو کمیت، اگر عددی نزدیک به یک باشد، یعنی این دو برآورد به هم نزدیک هستند و ناکارایی کاذب وجود ندارد و اگر نسبت حاصل از یک بزرگ تر باشد در این صورت این دو برآورد از هم فاصله دارند و ناکارایی کاذب موجود است.

    اصالت/ارزش افزوده علمی:

     مقایسه روش پیشنهادی بر روی داده های 22 بانک تجاری از تایوان در طی یک دوره زمانی سه ساله با روش پیشنهادی کایو و لیو [8] از لحاظ آماری دلالت بر کاهش پراکندگی اعداد کارایی داشت. همچنین آزمون های آماری حاکی از قوت روش پیشنهادی نسبت به روش کایو و لیو [8] می باشد.

    کلیدواژگان: تحلیل پوششی داده ها مبتنی بر تحلیل کسری، سیستم های چند دوره ای، کارایی دوره ای، کارایی کلی، ناکارایی کاذب
  • سید صفدر حسینی، حسن مافی، سید فخرالدین فخرحسینی* صفحات 38-62
    هدف

    امروزه استفاده از ابزارهای تامین مالی برای بانک ها و موسسات اعتباری همواره یکی از موضوعات چند وجهی در زمینه مطالعات پولی و بانکی بوده است. توسعه و عملکرد صحیح استفاده از ابزارهای تامین مالی، می تواند اثرات قابل ملاحظه ای را بر توسعه بازارهای مالی و رشد اقتصادی داشته باشد. هدف پژوهش حاضر به اولویت بندی روش های تامین منابع مالی اسلامی در دسترس، سیاست ها و راهبرد ها در بانک آینده می پردازد.

    روش شناسی پژوهش:

     در این تحقیق، به منظور بررسی اولویت بندی روش های دوازده گانه تامین مالی اسلامی بانک ها با تمرکز بر سه معیار جذابیت و بازدهی روش تامین مالی (الزامات پذیرش طرف تقاضا)، ظرفیت های اجرایی (الزامات سازگاری نهادی طرف عرضه) و محیط اقتصاد کلان (محیط کلان پیرامونی نظام بانکی) با جمع آوری نظرات از 30 نفر از کارشناسان حوزه سرمایه گذاری و مالی بانک آینده، از رویکرد AHP استفاده شده است.

    یافته ها: 

    نتایج این تحقیق نشان داد که سپرده های ارزی و ریالی بالاترین اولویت و خرید و فروش دین و اوراق و ضمانت و عاملیت کمترین اولویت را دارند. در انتهای تحقیق، یک مدل راهبرد رقابتی برای تامین مالی اسلامی بانک آینده برای همگام سازی سیاست های آتی بانک با دوره های تجاری اقتصاد ایران در چهارچوب روش شناسی SWOT، پیشنهاد شد.

    اصالت/ارزش افزوده علمی:

     با توجه به اهمیت روش های تامین مالی در بانک آینده، این مقاله به مدیران بانک کمک می کنند تا با اولویت بندی این روش ها، تصمیمات مناسب تری در راستای اهداف بانک اتخاذ نمایند. علاوه بر این، پیشنهاد مدل راهبرد رقابتی برای تامین مالی اسلامی، الگوی مناسبی جهت برنامه ریزی های آ ینده شان در خصوص همگام سازی سیاست های آتی بانک با دوره های تجاری اقتصاد ایران ارایه نماید.

    کلیدواژگان: AHP، تامین مالی بانک آینده، SWOT
  • ملیحه نیک سیرت* صفحات 63-72
    هدف

    با توجه به شیوع بیماری کرونا ویروس 2019 و لزوم فاصله گذاری اجتماعی، آموزش مجازی و برگزاری امتحانات به صورت آنلاین جایگرین آموزش حضوری شده است. بنابراین شیوع کرونا سبب شد تا در بسیاری از کشورها به آموزش مجازی (الکترونیکی) به عنوان یک ضرورت توجه شود. هدف از تحقیق حاضر بررسی تاثیر آموزش مجازی بر یادگیری دانش آموزان است.

    روش شناسی پژوهش: 

    در این تحقیق اطلاعات کتابخانه ای با بهره گیری از متون علمی مکتوب و الکترونیکی جمع آوری شدند. همچنین، محقق به منظور بررسی دیدگاه و نظر معلمان به یادگیری دانش آموزان در آموزش مجازی پرسشنامه ای با 55 سوال و 15 مولفه در نظر گرفته است. در این مطالعه مدارس مقطع متوسطه اول شهر بیرجند موردنظر قرار گرفته است و 240 نفر از دبیران و معلمان به عنوان نمونه انتخاب شدند. روش جمع آوری اطلاعات پرسشنامه اینترنتی بوده و نمونه گیری به صورت تصادفی انجام شده است. جهت تجزیه و تحلیل اطلاعات از نرم افزارهای spss و pls استفاده شده است.

    یافته‎ ها:

     تحلیل ها نشان می دهد که آموزش مجازی بر یادگیری دانش آموزان تاثیر معنی داری ندارد (05/0≤P). با این وجود آموزش مجازی بر رشد اعتقادی و بالندگی اخلاقی، تربیت اقتصادی و حرفه ای، رشد علمی و فناوری، تربیت اجتماعی و سیاسی، تربیت زیستی و بدنی، نقش معلم، فضای آموزش و ارزشیابی تاثیر منفی و بر تناسب محتوا و منابع، نقش خانواده و محیط، نقش فناوری اطلاعات و ارتباطات و ابزارهای هوشمند، نقش مواد آموزشی و زمان آموزش تاثیر مثبت دارد. به نظر می رسد با وجود مزیت های آموزش مجازی در مقابل آموزش حضوری، آموزش مجازی تاثیری بر یادگیری دانش آموزان ندارد و بهترین روش آموزشی به صورت ترکیبی از هر دو روش می باشد.

    اصالت/ارزش افزوده علمی:

     با توجه به اینکه در شرایط اپیدمی ویروس کرونا کلاس های آموزشی به صورت مجازی برگزار می شود و دانش آموزان این روش آموزشی را تجربه می کنند، لذا بررسی تاثیر آموزش مجازی بر یادگیری دانش آموزان مهم و ضروری به نظر می رسد. این مقاله به بررسی تاثیر آموزش الکترونیکی بر مولفه های مختلف یادگیری دانش آموزان می پردازد. نتایج این پژوهش برای کارشناسان آموزش و پرورش، معلمان و مدیران مدارس قابل استفاده است.

    کلیدواژگان: آموزش مجازی، یادگیری دانش آموزان، آموزش حضوری، کرونا ویروس 2019
  • عادل شکری*، تورج دانا، امیرهومن حمصی، سولماز توتونچیان صفحات 73-81
    هدف

    هدف اصلی پژوهش حاضر، تعیین میزان استرس شغلی و رضایت شغلی در اعضای هییت علمی یکی از دانشگاه‎های واقع در تهران و بررسی ارتباط بین این دو شاخص بود.

    روش شناسی پژوهش:

     پژوهش حاضر از جمله تحقیقات کاربردی، مشاهده ‎ای - مقطعی، توصیفی و تحلیلی می باشد. نمونه آماری شامل 52 نفر از اعضای هییت علمی یکی از دانشگاه های استان تهران بود که به دلیل محرمانگی، نام آن بیان نشده است. ابزارهای پژوهش شامل پرسشنامه اطلاعات فردی - شغلی، پرسشنامه رضایت شغلی و استرس شغلی استاینمتز بوده است. برای تحلیل داده ها، از آمار توصیفی و استنباطی استفاده شد.

    یافته ها: 

    یافته های این تحقیق، نشانگر این بود که میزان رضایت شغلی و استرس شغلی در میان اعضای هییت علمی، به طور معنی ‎داری همبستگی منفی دارد. این بدان معناست که با افزایش رضایت شغلی، استرس کاهش می ‎یابد و بالعکس. رضایت شغلی در میان اعضای هییت علمی، در حد متوسط بود. ضمنا اعضای هییت علمی از ماهیت شغل، مسیول مستقیم و همکاران خود به طور معنی ‎داری رضایت داشتند، در حالی که از حقوق و مزایا به طور معنی داری ناراضی بودند. استرس شغلی در اعضای هییت علمی نسبتا کم بود. اعضای هییت علمی با مرتبه علمی «استاد تمام»، دارای رضایت شغلی بیشتر و اعضای هییت علمی با مرتبه علمی «دانشیار»، رضایت کمتری داشتند.

    اصالت/ارزش افزوده علمی:

     اعضای هییت علمی دانشگاه ها، نقش بسزایی در فرهنگ سازی و ارتقای سطح دانش نسل آتی دارد. بنابراین می‎بایست در خصوص ارتقای رضایت شغلی و کاهش استرس شغلی، تلاش نمود و با اجرای راهکارهای شناسایی شده، زمینه تعالی سازمانی از طریق توجه به نیروی انسانی دانشگاهی، که به عنوان دارایی های کشور محسوب می‎گردند، فراهم گردد.

    کلیدواژگان: رضایت شغلی، استرس شغلی، اعضای هیئت علمی، شاخص توصیف شغلی، پرسشنامه استاینمتز
  • ناصر سیف اللهی* صفحات 82-99
    هدف

    تامین مالی پروژه ها و طرح های سرمایه گذاری صنعتی یکی از دغدغه های اصلی مدیریت بنگاه های اقتصادی است. بنابراین لازم است در پیش بینی منابع و مصارف ملاحظات مختلفی را در نظر گرفت. سرمایه گذاری های صنعتی بلندمدت معمولا در معرض ریسک های مختلف قرار دارند؛ بخصوص تامین مالی کوتاه مدت برای تداوم پروژه های بلندمدت همواره چالش برانگیز است.

    روش شناسی:

     این پژوهش از نظر نوع جزء تحقیقات توسعه ای قرار می گیرد. در این پژوهش، نمونه گیری به روش نظری و با استفاده از تکنیک های هدفمند (قضاوتی) و گلوله برفی و بر مبنای انجام مصاحبه (تا رسیدن به اشباع نظری) صورت گرفت. برای تجزیه و تحلیل اطلاعات، روش استراس و کوربین و مدل پارادایمی و نرم افزار مکس کیو. دی. ای (MAXQDA) به کار گرفته شد.

    یافته ها:

     پس از تجزیه و تحلیل داده های مصاحبه ها، با تعیین شرایط علی (سرمایه گذاری مخاطره پذیر، مدل تامین-مالی مناسب، توانایی های مدیریت، اندازه شرکت، ساختار سرمایه، قوانین و سیاست های دولت)، شرایط زمینه ای (مسایل مالی، زیرساخت، عوامل سیاسی و قانونی)، شرایط مداخله گر (سرمایه اجتماعی، منابع و امکانات موجود، متغیرهای نقدینگی)، مقوله ی محوری (خلق ارزش، تامین مالی مشارکت عمومی خصوصی، توسعه فناوری)، راهبردها (استقراض، سرمایه گذاری، تامین مالی خرد، تامین مالی خارجی، تامین مالی داخلی، تامین مالی اسلامی) و پیامدها (کارایی و اثربخشی واحدهای صنعتی، ارتقای رقابت پذیری، اشتغال زایی) ، مدل توسعه تامین مالی برای سرمایه گذاری در شهرک های صنعتی استخراج گردیده است.

    نتیجه گیری:

     شهرک ها و نواحی صنعتی ایران با کمک گرفتن از این مدل و اجرای گام به گام آن می توانند از مزایای آن بهره برده و باعث بهبود جایگاه رقابتی و بالارفتن بهره وری در سازمان خود شوند.

    کلیدواژگان: تامین مالی، طرح های سرمایه گذاری، سرمایه گذاری صنعتی، شهرک ها و نواحی صنعتی
|
  • Mehdi Elyasi, Hossein Khosropour, Narges Rahimian, MohammadEbrahim Sadeghi, Hamed Nozari * Pages 1-15
    Purpose

    Value creating through technology learning in corporation level, has been very remarkable in recent years, because three important reasons of paying attention to wealth making subject, development of technological abilities and creating competitive advantage has been converted to the strategic topics of corporation. The aim of this research is to define and prioritize the factors affecting on technology learning levels in Isfahan state corporations level.

    Methodology

    Statistical population, are 104 corporations which are active in industrial context that examine the quintet assumptions by accumulating needed data by the use of a questionnaire with standard components and reliability coefficient of 0.845.

    Findings

    Regarding the results, it is demonstrated that four studied level in a structural equations model, have been truly explained technological learning levels in Isfahan state corporations level, and each one has been affective straightly on mentioned process. Accordingly, the straightest effectiveness related to average level (0.78), basic level (0.67) and global level (0.65) are respectively in next degrees of importance and also each of these affective factors on these levels have been discussed.

    Originality/Value:

     According to the results, there are recommendations for managers to improve the levels of technology learning at the enterprise level, and how to pay attention to the identified factors to learn.

    Keywords: Technology Learning, Technology learning levels, learning
  • MohammadMahdi Mohtadi *, Seyedeh Najmeh Motavallizadeh Pages 16-27
    Purpose

    The purpose of this study is to identify and analyze the factors affecting the satisfaction of those present in war tourism trips that visit the operational areas of the holy defense in the south of the country in the form of travels of the Path of Light in order to adjust the effective factors in accordance with these findings. On quality, he made sustainable decisions.

    Methodology

    In the first phase of this study, interviews were used to identify factors affecting visitor satisfaction and factors affecting travel quality. The identified factors affecting visitor satisfaction have been validated using a questionnaire distribution and factor analysis, and finally, based on these criteria and using a performance expansion matrix, the factors affecting the quality of these trips have been ranked.

    Findings

    This study, while identifying a list of factors affecting the satisfaction of tourists and measures affecting the quality of travel, showed that as the most important factor affecting the satisfaction of tourists, they tend to have more access to entertainment and leisure in order to enjoy more. The involvement of most other institutions and organizations and the use of their subtleties was also identified as the most important qualitative factor influencing the research.

    Originality/Value:

     The issue of quality management in tourism still needs more scientific attention. The use of quality science development method has been able to translate the call of visitors as war tourism customers to understandable concepts for the relevant organizations and help them make appropriate decisions and remain faithful to their decision.

    Keywords: Quality of tourism, War Tourist, Rahian-e Noor, Tourists Satisfaction, Quality Function Deployment Method
  • Mahsa Torkavannezhad, Ghasem Tohidi, Behrouz Daneshian, Mahnaz Maghbouli *, Farzin Moddarres Khiyabani Pages 28-37
    Purpose

    Standard Data Envelopment Analysis (DEA) models measures the efficiency of Decision Making Units (DMUs) in a period of time. In real occasions, multi periods are presented. In presence of a multi-period system, overall efficiency depends on the performance of the DMU in all periods. That is to say, periodic efficiencies must be calculated, also, the overall efficiency is depended to periodic efficiencies. In other words, a DMU cannot be overall efficient, but considered as an efficient unit in each separate period. Hence, the question of pseudo inefficiency is raised?

    Methodology

    This paper investigates Ratio-based Data Envelopment Analysis (DEA-R) models to detect pseudo inefficiency in multi-period systems.

    Findings

    The proposed algorithm consists of three steps. As the first step, the average of period-efficiencies is calculated, then the overall efficiency is evaluated as a block-box. For the last step, a ratio of two quantities is estimated. If this ratio is close to unity, there is no significant difference between these two quantities. Otherwise, the estimate claims pseudo inefficiency.

    Originality/Value:

     In the literature, pseudo inefficiency has been detected through applying the periodic weights, but this paper proposes a three-step algorithm to investigate pseudo inefficiency. To elucidate the details of the proposed approach, a comparison is made between Kao and Liu [8] and the proposed algorithm to measure the efficiency of 22 Taiwanese commercial banks for the period 2009-2011. The results demonstrate the practicality and superiority of the proposed method in comparison with the existing multi-period models.

    Keywords: Multi-Period System, Overall Efficiency, Periodic Efficiency, Pseduo efficiency
  • Seyed Safdar Hosseini, Hassan Mafee, Seyed Fakhreddin Fakhrhosseini * Pages 38-62
    Purpose

    Nowadays, one of the multifaceted topics in monetary and banking studies is using finance of banks and credit institutions. The correct use of finance tools can have significant effects on financial markets development and economic growth. Considering that, the aim of this article is to prioritize available Islamic finance ways, policies and strategies in Ayandeh bank.

    Methodology

    In this study, it has been used to prioritize 12 Islamic banks finance ways by focusing on three criteria of attractiveness and efficiency of the financing method (demand side acceptance commitments), executive capacities (Supply-side institutional compatibility commitments) and macro-environment (Bank macro environment). In addition, there have been collected 30 experts in the field of investment and finance of Ayandeh Bank. Also, it has been used AHP approach.

    Findings

    The results shows that the foreign currency and Rial deposits have the highest priority, also, buying and selling debts, securities, guarantees and agency have the lowest priority. At the end, a competitive strategy model with the SWOT methodology is proposed for the Islamic finance of Ayandeh Bank to synchronize Ayandeh Bank policies with Iran’s business cycles.

    Originality/Value: 

    Due to the prioritizing Islamic financing methods in Ayandeh bank, these results help bank’s managers for making more appropriate decisions to achieve the bank's goals. Furthermore, the proposed competitive strategy model for Islamic financing provides a suitable model for their future plans regarding synchronizing the bank's future policies with Iran's business cycles.

    Keywords: AHP, Ayandeh Bank Finance, SWOT
  • Malihe Niksirat * Pages 63-72

    Due to the outbreak of Coronavirus 2019 and the need for social distance, virtual education and online exams have replaced face-to-face education. Thus, the prevalence of corona has led to the consideration of virtual (electronic) education as a necessity in many countries. The purpose of this study is to investigate the effect of virtual education on students' learning. In this research, library information was collected using written and electronic scientific texts. Also, the researcher has considered a questionnaire with 55 questions and 15 components in order to assess teachers 'views and opinions on students' learning in virtual education. In this study, the first secondary schools of Birjand city have been considered and 240 teachers have been selected as a sample. The data collection method was an online questionnaire and sampling was done randomly. SPSS and pls software have been used to analyze the information. Analyzes show that virtual education has no significant effect on students' learning (P ≤ 0.05). However, virtual education has a negative impact on religious growth and moral development, economic and professional education, scientific and technological development, social and political education, biological and physical education, teacher role, educational environment and evaluation. Virtual education has a positive effect on the appropriateness of content and resources, the role of family and environment, the role of information and communication technology and smart tools, the role of educational materials and training time. It seems that despite the advantages of virtual education over face-to-face education, virtual education has no effect on students' learning and the best educational method is a combination of both methods. Due to the fact that in the context of the corona virus epidemic, educational classes are conducted virtually and students experience this educational method, so the study of the effect of virtual education on students' learning seems important and necessary. This article examines the impact of e-learning on various components of students' learning . The results of the study can be used for education experts, teachers and school principals.

    Keywords: Virtual Education, Students' learning, face-to-face Education, Coronavirus 2019
  • Adel Shokri *, Tooraj Dana, Amirhooman Hemmasi, Solmaz Toutounchian Pages 73-81
    Purpose

    The main purpose of this study was to determine the level of occupational stress and job satisfaction in faculty members among university faculty members in Tehran and to investigate the relationship between these two indicators.

    Methodology

    Present study is practical, observational, cross-sectional, descriptive, and analytical research. The statistical sample included 52 faculty board members. The research methods were the Demographic, Job Descriptive Index (JDI) and Job Stress (Steinmetz) Questionnaire. In order to data analysis, descriptive statistics and analytical statistics have been used.

    Findings

    The findings showed that there was a significant negative correlation between job satisfaction and job stress. This means that if job satisfaction increases, stress decreases and vice versa. The results indicated moderate job satisfaction. The faculty board was significantly satisfied with the nature of the job, Direct supervisor, and colleagues, but they were significantly unsatisfied with income. The range of Job stress in the faculty board was almost low. Faculty board with Academic Rank of “Full Professor”, have shown more job satisfaction and the faculty board with Academic Rank of “Associate Professor”, have shown less job satisfaction.

    Originality/Value: 

    The faculty board of the university have a great role in cultural development promoting the knowledge level of the future workforces. Thus, we must try in order to promote job satisfaction indicators, and also reduce job stress in their community and by implementing the identified solutions, Organizational Excellence through consideration to the Academic board, which are the assets of the country, are provided.

    Keywords: Job Satisfaction, Occupational Stress, Faculty Members, Job Descriptive Index, Steinmetz questionnaire
  • Naser Seifollahi * Pages 82-99
    Objective

    Financing of industrial investment projects and schemes is one of the main concerns of the management of economic enterprises. Therefore, it is necessary to consider different considerations in forecasting resources and costs. Long-term industrial investments are usually exposed to various risks.

    Methodology

    This research is a type of developmental research in terms of type. In this study, sampling was done theoretically using targeted techniques (judgment) and snowball and based on interviews (until theoretical saturation). For data analysis, Strauss and Corbin method and paradigm model and MAXQDA software were used.

    Findings

    After analyzing the interview data, by determining the causal conditions (risky investment, appropriate financing model, management capabilities, company size, capital structure, government laws and policies) Underlying conditions (financial issues, infrastructure, political and legal factors), interventionist conditions (social capital, available resources and facilities, liquidity variables), central category (value creation, public-private partnership financing, development Technology), strategies (borrowing, investment, microfinance, foreign financing, domestic financing, Islamic financing) and consequences (efficiency and effectiveness of industrial units, improving competitiveness, job creation) , The model of financing development for investment in industrial estates has been extracted.

    Conclusion

    With the help of this model and its step-by-step implementation, Iranian towns and industrial areas can take advantage of its benefits and improve their competitive position and increase productivity in their organization.

    Keywords: Financing, Industrial Investment, Towns, Industrial Areas, Investment plans