فهرست مطالب

مجله مدیریت نوآوری در سازمان های دفاعی
سال هفتم شماره 2 (پیاپی 24، تابستان 1403)

  • تاریخ انتشار: 1403/04/01
  • تعداد عناوین: 7
|
  • پیمان اکبری، کامران نظری*، احسان الیاسی سرزلی صفحات 1-22
    زمینه و هدف

    مدیریت دانش زنجیره تامین از مهم ترین منابع رقابتی برای هر سازمان محسوب شده و شرکت هایی که دانش را با سرعت بیشتر کسب کاربردی نمایند در بازار رقابتی موفق تر خواهند بود. بر اساس، در این پژوهش به سنجش مدیریت دانش زنجیره تامین در راستای عملکرد زنجیره تامین استراتژیک با تاکید بر نقش بریکولاژ کارآفرینانه و دوسوتوانی عملیاتی پرداخته می شود.

    روش شناسی: 

    پژوهش حاضر از نظر هدف، کاربردی و از نظر ماهیت و روش، توصیفی - پیمایشی است. جامعه آماری این پژوهش شامل 1000 نفر از کارکنان شرکت های کوچک و متوسط استان کرمانشاه بود که با استفاده از جدول مورگان تعداد 278 نفر به عنوان نمونه آماری تعیین شدند. داده های تحقیق از طریق پرسش نامه گردآوری شد. برای تحلیل داده ها نیز از مدل سازی معادلات ساختاری استفاده گردید.

    یافته ها

    تحلیل داده های پژوهش نشان داد که مدیریت دانش زنجیره تامین بر عملکرد زنجیره تامین استراتژیک؛ بریکولاژ کارآفرینانه و دوسوتوانی عملیاتی به ترتیب تاثیر قوی، مستقیم و معنی دار؛ تاثیر قوی، مستقیم و غیرمستقیم و معنی دار و تاثیر قوی، مستقیم و معنی دار دارد. بریکولاژ کارآفرینانه بر دوسوتوانی عملیاتی تاثیر متوسط، مستقیم و معنی دار و همچنین دوسوتوانی عملیاتی بر عملکرد زنجیره تامین استراتژیک تاثیر قوی، مستقیم و معنی دار دارد.

    نتیجه گیری

    این مطالعه با در نظر گرفتن مدیریت دانش زنجیره تامین و رفتار بریکولاژ بینش جدیدی در خصوص عملکرد زنجیره تامین و دوسوتوانی عملیاتی ارائه نمود تا شرکت ها بتوانند به عملکرد مطلوبی در این راستا دسترسی داشته باشند.

    کلیدواژگان: مدیریت دانش زنجیره تامین، عملکرد زنجیره تامین استراتژیک، بریکولاژ کارآفرینانه، دوسوتوانی
  • رسول نصرت پناه، حسین نوروزی*، رضا پارسی صفحات 23-48
    زمینه و هدف

    امروزه تحول دیجیتال از طریق ظهور و توسعه فناوری های جدید ضمن دگرگون ساختن نیازهای مشتریان، باعث بروز تغییر در محیط کسب وکار شرکت ها شده است. در این زمینه، نوآوری مخرب به عنوان یکی از حیاتی ترین عواملی که موفقیت شرکت ها در بازارها را تضمین می کند، مورد توجه مدیران کارآفرین قرار گرفته است. به دلیل کمبود مطالعات، در این پژوهش به بررسی تاثیر جهت گیری کارآفرینی و راهبرد دیجیتال سازی بر نوآوری مخرب پرداخته شده است.

    روش شناسی:

     پژوهش کاربردی حاضر از نظر ماهیت و روش انجام، توصیفی-پیمایشی است. محققین بر مدیران شرکت های تولیدی شهر تهران به عنوان جامعه آماری پژوهش متمرکز شدند. حجم نمونه با نسخه 3 نرم افزار جی پاور 313 نفر تعیین شد. داده ها با روش نمونه گیری در دسترس و از طریق یک پرسشنامه استاندارد 21 سوالی با پیمایش آنلاین گردآوری شد. برای ارزیابی پایایی و روایی و سنجش برازش مدل از تحلیل عاملی تاییدی استفاده شد. آزمون فرضیه ها نیز به کمک تکنیک مدل سازی معادلات ساختاری و با استفاده نرم افزار آموس نسخه24 انجام شد.

    یافته ها

    نتایج نشان داد که جهت گیری کارآفرینی بر نوآوری مخرب تاثیر معنادار دارد. همچنین نقش تقویت کننده راهبرد دیجیتال سازی به عنوان میانجی گر و نقش تضعیف کننده آن به عنوان تعدیل گر در این رابطه تایید شد.

    نتیجه گیری

    مبتنی بر سطح جهت گیری کارآفرینی شرکت ها، پیاده سازی هر سطح از راهبرد دیجیتال سازی باید بسته به سطح جهت گیری کارآفرینانه مدیران بر نوآوری مخرب کالیبره شود تا از ایجاد قفس راهبردی که می تواند نوآوری را محدود کند، جلوگیری گردد

    کلیدواژگان: جهت گیری کارآفرینی، استراتژی دیجیتال سازی، نوآوری مخرب
  • جواد معدنی*، سعید زرندی، رضا نجاری صفحات 49-74
    زمینه و هدف

    در شرایط متغیر و متحول کنونی، اتخاذ نوآوری و تحول دیجیتال در زمینه خدمات عمومی دولت ها اجتناب ناپذیر است. به همین سبب، در این پژوهش به شناسایی و تبیین عوامل حیاتی موفقیت نوآوری و تحول دیجیتال در خدمات عمومی سازمان های دولتی پرداخته شد.

    روش شناسی:

     تحقیق حاضر از نظر هدف، کاربردی و دارای رویکرد آمیخته است و در آن در مرحله اول از روش کیفی گروه کانونی و در مرحله دوم از روش کمی پیمایش استفاده شده است. ابزار گردآوری اطلاعات در مرحله اول شامل مصاحبه های نیمه ساختاریافته و در مرحله دوم شامل پرسش نامه بود. در مرحله اول با استفاده از روش نمونه گیری هدف مند و انجام مصاحبه های تخصصی، ابعاد، مولفه ها و شاخص های مرتبط استخراج شدند و در گام بعد با استفاده از نمونه گیری طبقه ای از نظرات 25 نفر در خصوص ابعاد و مولفه های گام اول بهره گیری شد. روایی و پایایی ابزار پژوهش از طریق روایی افتراقی و پایایی مرکب تایید شد.

    یافته ها

    گزاره های نهایی پژوهش با استفاده از  شیوه کدگذاری کینگ و هاروکز و رویکرد استقرایی در سه دسته "کلیدی، یکپارچه کننده و کلان" دسته بندی شدند. مطابق با یافته های تحقیق، از 157 گزاره اولیه، 84 دسته کلیدی؛ 29 دسته یکپارچه کننده و 5 دسته کلان استخراج شدند و در مرحله دوم، تمامی دسته های یکپارچه کننده و کلان از منظر متخصصان مورد تایید قرار گرفتند.

    نتیجه گیری

    مطابق با نتایج تحقیق حاضر، نوآوری و تحول دیجیتال در خدمات عمومی در سازمان های دولتی به پیشبرد بهتر امور و روابط متقابل سازمان ها با ذی نفعان مختلف منجر می شود که در نهایت می تواند پتانسیل تحول آفرینی، مدیریت بهینه، تعالی بخشی و بهبود را در خدمات عمومی ایجاد کنند.

    کلیدواژگان: نوآوری، تحول دیجیتال، خدمات عمومی، عوامل حیاتی موفقیت، روش ترکیبی
  • علی شریعت نژاد* صفحات 75-98
    زمینه و هدف

    در دنیای مدیریت امروز، توسعه مبتنی بر دانش در اکثر کشورهای دنیا به عنوان یک راهبرد و سیاست محوری مورد توجه قرار گرفته است. در این راهبرد، شرکتهای دانش بنیان به عنوان موتور محرک توسعه، عنصری حیاتی و کلیدی به شمار می آیند. بنابراین پژوهش حاضر بر آن است تا با شناسایی موانع توسعه شرکتهای دانش بنیان با رویکرد سیاستگذاری مدیریتی، راهکارهایی برای رشد و توسعه این شرکت ها ارائه نماید.

    روش شناسی:

     پژوهش حاضر یک پژوهش کاربردی با رویکرد توصیفی و اکتشافی است. این پژوهش از نظر نحوه گردآوری داده ها دارای ماهیت آمیخته و از نظر فلسفه تحقیق دارای رویکرد قیاسی استقرایی است. جامعه آماری پژوهش شامل خبرگان بود که بر اساس اصل کفایت نظری تعداد 30 نفر با روش نمونه گیری گلوله برفی انتخاب شدند. گردآوری داده ها در بخش کمی از طریق پرسشنامه و در بخش کیفی به کمک مصاحبه انجام شد. در مرحله اول موانع و راهکارهای توسعه شرکتهای دانش بنیان از طریق مصاحبه و روش تحلیل محتوا و کدگذاری شناسایی شدند و در مرحله بعد، عوامل مذکور با استفاده از روش دلفی فازی اولویت بندی شدند. روایی و پایایی ابزار گردآوری در بخش کیفی با روش محتوایی و روایی نظری و پایایی دو کدگذار تایید شدند. همچنین روایی و پایایی ابزار گردآوری داده ها در بخش کمی به کمک روایی اعتبار محتوا و پایایی بازآزمون تایید شدند.

    یافته ها

    نتایج نشان داد که کمبود منابع مالی با سود متناسب حتی در صندوق نوآوری و شکوفایی و تاخیر در تامین مالی قراردادهای بسته شده با دولت مهمترین موانع توسعه شرکتهای دانش بنیان و نیز توسعه منابع مالی بالاخص تسهیلات صندوق نوآوری و شکوفایی و توسعه رویکرد صادرات گرا مهمترین راهکارهای رفع موانع شرکتهای دانش بنیان هستند.

    نتیجه گیری

    براساس یافته ها و با مشخص ساختن مجموعهای از عوامل که موانع رشد و توسعه شرکتهای دانش بنیان و تحکیم اقتصاد دانشی محسوب می شوند در کنار ارائه راهکارهای رفع این موانع، سیاستگذاران و خط مشی گذاران می توانند با دغدغه های اصلی مدیران و شرکتهای دانش بنیان بیش از پیش آشنا شوند و در جهت توسعه این شرکتها دقیق تر عمل نمایند.

    کلیدواژگان: توسعه، شرکت های دانش بنیان، سیاست گذاری، موانع توسعه
  • ابوذر قربانی، مهدی فدائی*، منصور صوفی، کامبیز شاهرودی صفحات 99-116
    زمینه و هدف
    تصمیمات مربوط به زنجیره تامین کنندگان و انتخاب اعضای کانال زنجیره تامین از مسائل اصلی و استراتژیک در زنجیره تامین است و نقش مهمی در موفقیت شرکت در پاسخگویی به تقاضای مشتریان دارد. هدف این پژوهش، آسیب شناسی عملکرد زنجیره تامین محصولات لبنی در شرایط عدم اطمینان است.
    روش شناسی: پژوهش حاضر از نظر هدف، پژوهشی کاربردی و از نظر نحوه گردآوری داده ها یک پژوهش آمیخته اکتشافی است. جامعه آماری تحقیق در بخش کیفی شامل مدیران ارشد شرکت های صنایع لبنی به عنوان خبرگان اجرایی بود که تعداد 15 نفر از آنان به روش نمونه گیری گلوله برفی انتخاب شدند. در بخش کمی نیز جامعه آماری شامل مدیران و کارکنان(کارشناس و بالاتر) یکی از شرکت های لبنی کشور بود که تعداد 106 نفر بر اساس جدول مورگان و به روش نمونه گیری در دسترس انتخاب شدند. برای تحلیل داده ها در بخش کیفی از تحلیل مضمون و در بخش کمی نیز از معادلات ساختاری استفاده شده است.
    یافته ها
    یافته های حاصل از تحلیل کیفی داده ها حاکی از شناسایی 28 آسیب در قالب سه مضمون فراگیر (عوامل نظارتی، عوامل سازمانی و عوامل محیطی) و 8 مضمون سازمان دهنده (نظارت درونی، نظارت بیرونی، عوامل ساختاری، عوامل فرآیندی، عوامل انسانی، شرایط حمل و نقل، عوامل اقتصادی و شرایط بازار) بود. نتایج تحلیل عاملی تاییدی نیز بر اعتبار یافته های بخش کیفی دلالت داشت.
    نتیجه گیری
    بهبود عملکرد شبکه زنجیره تامین محصولات لبنی مستلزم تمرکز مدیران شرکت بر آسیب های شناسایی شده است. بنابراین، هدف گذاری در برنامه های راهبردی و تدوین استراتژی های مناسب پیرامون عملکرد زنجیره تامین در شرایط عدم اطمینان می تواند موثر باشد.
    کلیدواژگان: مدل نوآورانه، عملکرد زنجیره تامین، شرایط عدم اطمینان
  • سیدعلی محمودی کامکاران، رضا محمدکاظمی*، سید مجتبی سجادی صفحات 117-144
    زمینه و هدف
    کارآفرینی سازمانی برای سازمان های عمومی یک راهبرد استراتژیک است. سطوح بالای فعالیت های کارآفرینی سازمانی زمانی حاصل می گردد که سازمان های مذکور به طور موفقیت آمیزی از فناوری های اطلاعاتی خود را بهره گیری نمایند. بنابراین، در این پژوهش به طراحی الگوی کارآفرینی سازمانی مبتنی بر فناوری اطلاعات در سازمان های عمومی در ایران پرداخته می شود.
    روش شناسی: این مطالعه از نظر نوع استفاده، پژوهشی کاربردی است و در آن از روش آمیخته (کیفی-کمی) استفاده شده است. در بخش کیفی از مصاحبه های نیمه ساختاریافته با 18 نفر از مدیران و معاونان سازمان امور دانشجویان و مدیران دولتی، اساتید هیات علمی رشته های کارآفرینی و مدیریت استفاده گردید. با تحلیل داده های حاصل از مصاحبه ها با استفاده از روش تحلیل مضمون، الگوی کارآفرینی سازمانی مبتنی بر فناوری اطلاعات در سازمان های عمومی ایران شناسایی شد. این الگو در بخش کمی با استفاده از روش مدل سازی ساختاری -تفسیری آزمون گردید.
    یافته ها
    تحلیل داده های پژوهش نشان داد که مولفه هایی نظیر فناوری اطلاعات و ارتباطات محیطی به عنوان تاثیرگذارترین مولفه ها بر سبک رهبری کارآفرینانه به صورت مستقیم اثرگذارند و از مولفه های علی محسوب می شوند. مولفه سبک رهبری کارآفرینانه به صورت مولفه زمینه ساز بر گرایش کارآفرینانه و استقرار فرهنگ کارآفرینانه اثرگذار بوده و دو مولفه مذکور، ساختار چابک سازمانی را تحت تاثیر خود قرار می دهند. همچنین، مشخص شد که توسعه آموزش و دانش کارکنان و توانمندسازی کارکنا ن که از مولفه ساختار چابک سازمانی به عنوان مولفه میانجی تاثیر می پذیرند به بهبود عملکرد کارکنان منجر شده و در نهایت کارآفرینی سازمانی حاصل می گردد.
    نتیجه گیری
    فعالیت های کارآفرینانه مبتنی بر فناوری اطلاعات را می توان در قالب مدل پژوهش در سازمان های عمومی ایران ساماندهی نمود.
    کلیدواژگان: کارآفرینی سازمانی، فناوری اطلاعات، سازمان های عمومی
  • مصطفی لطفی*، حمیدرضا ضرغامی، کسرا پاکزاد صفحات 145-170
    زمینه و هدف
    زنجیره تامین کارآمد یکی از عوامل مهم در افزایش توان رزمی سازمان های دفاعی است و انبار یکی از اجزاء مهم آن به شمار می رود. در این راستا، در پژوهش حاضر به الگوی طراحی سیستم مدیریت انبارداری هوشمند سازمان های دفاعی با توجه به انقلاب صنعتی چهارم پرداخته می شود. 
    روش شناسی: این پژوهش از نظر هدف، کاربردی است که به صورت کیفی با هدف الگوی طراحی سیتسم مدیریت انبارداری هوشمند انجام شد. مشارکت کنندگان شامل خبرگان منتخبی بود که مصاحبه های نیمه ساختاریافته با آنان انجام شد. برای تحلیل داده های مصاحبه از روش تحلیل مضمون استفاده گردید.
    یافته ها
    الگوی طراحی سیستم مدیریت انبارداری در سه دسته اصلی شناسایی گردید؛ معیارها (قابلیت اطمینان، هزینه، بهره وری و امنیت)، الزامات (وضعیت نیروی انسانی توانمند، توانایی فنی لازم در راستای استفاده و اجرای هوش مصنوعی، ایمن سازی انبارها و وضعیت سیستم مکانیزه مناسب) و شناسایی فعالیت ها (در دسترس بودن اطلاعات، ذینفعان و تصمیم های فرآیند کلیدی، تخصیص وظیفه، فرآیند ورودی، مدیریت موجودی، انجام سفارش، مدیریت مکان، فرآیند خروجی، مدیریت مشکل و مجموعه مالی).
    نتیجه گیری
    توجه به سیستم مدیریت انبارداری هوشمند در سازمان های دفاعی موجب بهبود زنجیره تامین، افزایش کارایی و کاهش هزینه می شود  و توان دفاعی را ارتقاء  خواهد داد.
    کلیدواژگان: انبارهای هوشمند، سازمان دفاعی، فناوری های نوین، انقلاب صنعتی چهارم
|
  • Peyman Akbari, Kamran Nazari *, Ehsan Elyasi Sarzali Pages 1-22
    Background & Purpose

    Supply chain knowledge management is one of the most important competitive resources for any organization and companies that apply knowledge faster will be more successful in the competitive market. Hence, in this research, the measurement of supply chain knowledge management in line with the performance of strategic supply chain is discussed with emphasis on the role of entrepreneurial bricolage and operational ambivalence.

    Methodology

    The current research is applied in terms of purpose and descriptive-survey in terms of nature and method. The statistical population of this research included 1000 employees of small and medium companies in Kermanshah province, 278 of whom were selected using Morgan's table. The research data was collected through a questionnaire and the validity and reliability of the variables were confirmed with the help of convergent and divergent validity and reliability. Structural equation modeling was also used for data analysis.

    Findings

    The results of the hypotheses indicated that supply chain knowledge management on strategic supply chain performance; Entrepreneurial bricolage and operational ambidexterity respectively have a strong, direct and meaningful impact; Strong, direct and indirect and meaningful impact; It has a strong, direct and significant effect, entrepreneurial bricolage has a moderate, direct and significant effect on operational ambivalence, and operational ambivalence has a strong, direct and significant effect on strategic supply chain performance.

    Conclusion

    Considering supply chain knowledge management and bricolage behavior, this study provided a new insight regarding supply chain performance and operational ambivalence so that companies can have access to optimal performance in this regard.

    Keywords: Supply Chain Knowledge Management, Strategic Supply Chain Performance, Entrepreneurial Bricolage, Operational Ambidexterity
  • Rasoul Nosratpanah, Hossein Norouzi *, Reza Parsi Pages 23-48
    Background & Purpose

    Today, digital transformation has caused changes in the business environment through the emergence and development of new technologies, while changing the needs of customers. In this context, disruptive innovation as one of the most critical factors that ensure the success of companies in the markets has been noticed by entrepreneurial managers. Due to the lack of studies, in this research, the impact of entrepreneurial orientation(EO) and digitalization strategy(DS) on disruptive innovation(DI) has been investigated.

    Methodology

    The current applied research is descriptive-survey in terms of its nature and method. The researchers focused on the managers of production companies in Tehran as the statistical population of the study. The sample size was calculated with G-Power version 3 software, 313 people. Data were collected by non-random sampling method, and using a standard 33-question questionnaire with online survey. To assess the reliability and validity, and model fit, confirmatory factor analysis was used. Hypotheses were also tested with structural equation modeling technique and using Amos version 24 software.

    Findings

    The results showed that EO has a positive and significant effect on DI. Also, the strengthening role of DS as a mediator, and the weakening role of this variable as a moderator was also confirmed in this relation.

    Conclusion

    Depending on the level of EO of companies, DS can be considered as a lever or a cage for DI. In this context, the implementation of any level of DS should be calibrated based on the level of EO of managers on DI, in order to prevent the creation of a strategic cage that can limit innovation.

    Keywords: Entrepreneurial Orientation, Digitalization Strategy, Disruptive Innovation
  • Javad Madani *, Saeed Zarandi, Reza Najjari Pages 49-74
    Background & Purpose

    In the current changing and changing conditions, it is inevitable to adopt innovation and digital transformation in the field of public services. For this reason, in this research, the critical success factors of innovation and digital transformation in the public services of government organizations were identified and explained.

    Methodology

    In terms of its purpose, the current research is an applied research with a mixed approach, and in the first stage, the qualitative method of the focus group and in the second stage, the quantitative survey method were used. The data collection tools included semi-structured interviews in the first stage and questionnaires in the second stage. In the first step, by using the purposeful sampling method and conducting expert interviews, dimensions, components and related indicators were extracted, and in the next step, by using stratified sampling, the opinions of 25 people regarding the dimensions and components of the first step were used. The validity and reliability of the research tool was confirmed through discriminant validity (Fornell and Larcker) and composite reliability.

    Findings

    The final propositions of the research were classified into three "key, unifying and macro" categories using the King and Harrocks coding method and the inductive approach. According to the research findings, out of 157 initial statements, 84 key categories; 29 integrative categories and 5 overarching categories were extracted and in the second phase, all the integrative and overarching categories were confirmed from the perspective of experts.

    Conclusion

    According to the results of the present research, innovation and digital transformation in public services in public organizations leads to better progress of the affairs and mutual relations of organizations with different stakeholders, which can ultimately create the potential of transformation, optimal management, excellence and improvement in public services.

    Keywords: Innovation, Digital Transformation, Public Services, Critical Success Factors, Mixed Method
  • Ali Shariatnejad * Pages 75-98
    Background & Purpose

    In todays management world, knowledge-based development has been considered as a central strategy and policy in most countries of the world. In this strategy, knowledge-based companies are considered a vital and key element as the driving engine of development. Therefore, the current research aims to provide solutions for the growth and development of these companies by identifying the obstacles to the development of knowledge-based companies with a management policy approach.

    Methodology

    The current research is an applied research with a descriptive and exploratory approach. In terms of the method of data collection, this research has a mixed nature, and in terms of research philosophy, it has a comparative and inductive approach. The statistical population of the research included experts who were selected based on the principle of theoretical adequacy in the number of 30 people using the snowball sampling method. Data collection was done in the quantitative part through questionnaires and in the qualitative part with the help of interviews. In the first stage, the obstacles and solutions to the development of knowledge-based companies were identified through interviewsand content analysis and coding methods, and in the next stage, the aforementioned factors were prioritized using the fuzzy Delphi method. Validity and reliability of the collection tool were confirmed in the qualitative part by content method and theoretical validity and reliability of two coders. Also, the validity and reliability of the data collection tool were confirmed in the quantitative section with the help of content validity and retest reliability.

    Findings

    The results showed that the lack of financial resources with proportional profits even in the Innovation and Prosperity Fund and the delay in financing the contracts signed with the government are the most importantobstacles to the development of knowledge-based companies as well as the development of financial resources, especially the facilities of the Innovation and Prosperity and Development Fund. The export-oriented approach is the most important solution to overcome the obstacles of knowledge-based companies.

    Conclusion

    Based on the findings and by specifying a set of factors that are considered obstacles to the growth and development of knowledge-based companies and the consolidation of the knowledge-based economy, along withproviding solutions to remove these obstacles, policymakers and policy makers can deal with the main concerns of managers and knowledge-based companies. Get to know in advance and act more precisely in the direction of thedevelopment of these companies.

    Keywords: Development, Knowledge-Based Companies, Policy Making, Obstacles To Development
  • Aboozar Ghorbani, Mehdi Fadaei *, Mansour Soufi, Kambiz Shahrodi Pages 99-116
    Background &
    Purpose
    Decisions related to the supply chain and the selection of supply chain channel members are one of the main and strategic issues in supply chain and play an important role in the company's success in responding to customer demand. The aim of this research is to analyze the performance of the supply chain of dairy products under conditions of uncertainty.
    Methodology
    The current research is an applied research in terms of its purpose and a mixed exploratory research in terms of the method of data collection. The statistical population of the research in the qualitative part included senior managers of dairy companies as executive experts, 15 of whom were selected by snowball sampling. In the quantitative part, the statistical population included managers and employees (experts and above) of one of the country's dairy companies, 106 of whom were selected based on Morgan's table and available sampling method. For data analysis, thematic analysis was used in the qualitative part and structural equations were used in the quantitative part.
    Findings
    The findings from the qualitative data analysis indicate the identification of 28 damages in the form of three overarching themes (supervisory factors, organizational factors and environmental factors) and 8 organizing themes (internal supervision, external supervision, structural factors, process factors, human factors, transportation conditions , economic factors and market conditions). The results of the confirmatory factor analysis also indicated the validity of the findings of the qualitative section.
    Conclusion
    Improving the performance of the dairy products supply chain network requires the company managers to focus on the identified damages. Then, setting goals in strategic plans and formulating appropriate strategies around supply chain performance in uncertain conditions can be effective.
    Keywords: Innovative Model, Supply Chain Performance, Uncertainty Conditions
  • Seyed Ali Mahmoudi Kamkaran, Reza Mohammadkazemi *, Seyed Mojtaba Sajadi Pages 117-144
    Background &
    Purpose
    Corporate entrepreneurship is a strategic strategy for public organizations. High levels of organizational entrepreneurship activities are achieved when the aforementioned organizations successfully use their information technologies. Therefore, in this research, the design of organizational entrepreneurship model based on information technology in public organizations in Iran is discussed.
    Methodology
    In terms of the type of use, this study is an applied research and a mixed method (qualitative-quantitative) has been used in it. In the qualitative part, semi-structured interviews were used with 18 managers and vice-presidents of the student affairs organization and government managers, academic faculty professors of entrepreneurship and management. By analyzing the data obtained from the interviews using the method of thematic analysis, the pattern of organizational entrepreneurship based on information technology in public organizations of Iran was identified. This model was tested in the quantitative section using the structural-interpretive modeling method.
    Findings
    The findings show that components such as environmental information and communication technology as the most influential components in the research model have a direct effect on the entrepreneurial leadership style and are considered causal components. and the two mentioned components influence the agile organizational structure. Based on the research model, it was shown that the development of employee training and knowledge and the empowerment of employees who are influenced by the agile organizational structure component as a mediating component lead to the improvement of employees' performance and in Finally, corporate entrepreneurship is achieved.
    Conclusion
    Entrepreneurial activities based on information technology can be organized in the form of a research model in Iran's public organizations.
    Keywords: Corporate Entrepreneurship, Information Technology, Public Organizations
  • Mostafa Lotfi *, Hamid Reza Zarghami, Kasra Pakzad Pages 145-170
    Background &
    Purpose
    the efficient supply chain is one of the important factors in increasing the combat power of defense organizations. Then, in the present research, the design of the smart  Warehouse Managment System of defense organizations is discussed with regard to the fourth industrial revolution.
    Methodology
    In terms of its purpose, this research is an applied research and was done qualitatively with the aim of designing smart warehouses. The participants of this stage included selected experts with whom semi-structured interviews were conducted. Thematic analysis method was used to analyze the interview data.
    Findings
    The warehouse design was identified in three main categories; criteria (reliability, cost, productivity and security), requirements (the state of competent human resources, the necessary technical ability to use and implement artificial intelligence, securing warehouses and the state of a suitable mechanized system) and identifying activities (availability of information, stakeholders and decisions key process, task assignment, input process, inventory management, order fulfillment, location management, output process, problem management and financial collection).
    Conclusion
    Paying attention to the intelligent warehousing management system in defense organizations will improve the supply chain, increase efficiency and reduce costs, and will improve the defense capability.
    Keywords: Smart Warehouses, Defense Organization, New Technologies, Fourth Industrial Revolution