فهرست مطالب

قرآن و طب - سال نهم شماره 2 (پیاپی 34، تابستان 1403)

نشریه قرآن و طب
سال نهم شماره 2 (پیاپی 34، تابستان 1403)

  • تاریخ انتشار: 1403/05/01
  • تعداد عناوین: 7
|
  • مجتبی فتاحی اردکانی، ولی بهره ور، مرادعلی زارعی پور* صفحات 173-180
    زمینه و هدف

    قرآن نه تنها یک راهنما و هدایت گر در امور عبادی و اخلاقی است بلکه به صورت گسترده تر نیز به موضوعات دیگری ازجمله سلامتی و بهداشت توجه می کند. این مطالعه با هدف مروری بر اهمیت سلامت و پیشگیری در قرآن بر اساس مدل اعتقاد بهداشتی انجام گرفت.

    مواد و روش ها

    این پژوهش بر مبنای روش تحلیل محتوای کیفی به شیوه تحلیل و تفسیر مفهومی از متن قرآن و تفاسیر برای دست یافتن به الگویی کاربردی از به کارگیری سازه های مدل اعتقاد بهداشتی در قرآن انجام گرفته است.

    یافته ها

    بر اساس نتایج به دست آمده در قرآن کریم به تمامی سازه های مدل اعتقاد بهداشتی: حساسیت و شدت درک شده، موانع و منافع درک شده، خودکارآمدی و راهنمای عمل اشاره شده است. به طوری که اهمیت توجه به جسم و روان در ارتقای سلامت به حساسیت درک شده، پندارها و اخطارهای آیات قرآنی به شدت درک شده، رسیدن به سعادت و بهشت برین به منافع درک شده، کارهای کم ارزش بسیار بهادادن به موانع درک شده، توانایی افراد به عنوان ایمان آورندگان به خودکارآمدی درک شده، و نهایت عمل به توصیه پیشروان دینی و قرآن با راهنمای عمل مدل اعتقاد بهداشتی همسانی دارند.

    نتیجه گیری

    قرآن کریم به عنوان راهنمای سعادت انسان ها در این دنیا و آخرت با مدل های انسان ساخته ای که برای ارتقای سلامت افراد است، همسانی دارد و می توان گفت به همه آیتم ها و عوامل موثر بر سعادت فردی و اجتماعی انسان ها است اشاره داشته است.

    کلیدواژگان: مدل اعتقاد بهداشتی، کتاب قرآن، سلامت، پیشگیری، مطالعه مروری
  • محمدمصطفی اسعدی* صفحات 181-190

    قرآن کریم برای جهاد مومنان در جبهه حق، فرجامی دوگانه تعریف می کند که یا منتهی به پیروزی یا منتهی به شهادت است و این دو را با عنوان «یکی از دو نیکی» بیان می کند تا هیچ نگاه منفی به این شرایط سخت وجود نداشته باشد. پرسش مشخص در پژوهش حاضر این است که بر اساس دیدگاه اهل بیت، آیا می توان ایده قرآنی مذکور در تعریف فرجام شناور دوگانه نیک را (فارغ از مصداق دو نیکی در فرجام جهاد) به وضعیت بیماری برای بیمار تسری و انطباق داد؟ بر اساس یافته های پژوهش به روش تحلیلی- تطبیقی، اهل بیت دو نوع نیکی دوگانه در دو وضعیت بیماری منتهی به سلامت و بیماری منتهی به مرگ (به قید مومن بودن) تعریف کرده اند: در نوع اول، نیکی افزایش درجات مومن یا نیکی زدایش گناهان مومن تعریف می شود. در نوع دوم نیز دوگانه نیکی در مرگ با رهایی از درد و رنج دنیا یا نیکی در مرگ با پاک سازی از گناهان تصویر می شود. در نتیجه مشخص گردید معارف دینی، نگاه بیمار مومن را تحت هر شرایطی به آینده خود روشن می سازد و هرگونه منفی نگری را نسبت به آینده ، مرتفع می سازد. همچنین آثار معنوی بیماری در نگره مومنانه، شمول حداکثری در جامعه ایمانی می یابند؛ نه این که صرفا مومنانی که مقامی والا دارند، بدان دست یابند.

    کلیدواژگان: دین و سلامت، احدی الحسنیین، بیماری و نگرش دینی، قرآن و بیماری، اهل بیت و بیماری
  • پروانه مهرجو* صفحات 191-202
    هدف این پژوهش، تبیین شاخص های سلامت معنوی زنان در قرآن با تاکید بر آیه 5 سوره تحریم است؛ به گونه ای که شناخت زمینه های نظری و مولفه های سلامت معنوی زنان بر مبنای آیه 5 سوره تحریم فراهم شود. به منظور پاسخ به سوال پژوهش از روش پژوهش توصیفی- تحلیلی و شیوه اسنادی بهره برداری شد. به این شکل که ابتدا به شناسایی مولفه های سلامت معنوی زنان در آیه 5 سوره تحریم پرداخته شد و سپس ارتباط این مفاهیم با یکدیگر در چهارچوب منطقی تجزیه وتحلیل شد و درنهایت از یافته های مطالعه جمع بندی و نتیجه گیری صورت گرفت. نتایج مطالعه نشان داد که به دلیل اهمیت سلامت معنوی زنان در قرآن و به ویژه آیه 5 سوره تحریم خداوند شاخص ها و راهکارهایی را در راستای شناسایی و تعمیق سلامت معنوی زنان معرفی کرده است که به ترتیب این شاخص ها شامل: 1- مسلمان 2- مومن 3- فروتن 4- عابد 5- مطیع و روزه دار 6- توبه کار می باشد. نتایج مطالعه درزمینه پیامدهای رفتار سلامت بخش زنان نیز شامل: تغییر جهان بینی، یافتن معنا در زندگی، سازگاری با شرایط متفاوت، افزایش کیفیت زندگی و تغییر سبک زندگی، خودکارآمدی، تغییر نظام تصمیم گیری و تحکیم رابطه قلبی با پروردگار و از همه مهم تر کسب رضایت خداوند می باشد.
    کلیدواژگان: سلامت معنوی، زنان، قرآن، سوره تحریم
  • علی حسن پور باقری*، حسنعلی عباس پور اسفدن، محمدعلی خالدیان، کبری نودهی صفحات 203-215
    هدف

    شاهنامه فردوسی به عنوان مهم ترین اثر حماسی فارسی، به ابعاد گوناگونی از فرهنگ و تاریخ ایران زمین می پردازد. از آن جمله، روابط ایران و توران در دوران پادشاهی نوذر است که با التهابات بسیاری همراه بوده است.

    مواد و روش ها

    در این داستان، کنش های گفتاری شخصیت ها نمود ویژه ای دارد و روند روایت را پیش می برد. در این مقاله، با استناد به منابع کتابخانه ای و روش توصیفی- تحلیلی، روابط ایران و توران با رویکرد به نظریه کنش های گفتاری جان سرل بررسی می شود. نتایج تحقیق نشان می دهد که کنش های عاطفی در دو دسته «خشم و کین توزی» و «غم و اندوه» جای می گیرند و در بازنمایی حالات روانی شخصیت ها موثر هستند.

    یافته ها

    کنش اظهاری برای بازنمایی برتری گوینده بر رقیب به کار گرفته شده و قابل راستی آزمایی است. کنش ترغیبی، شالوده های دینی و اخلاقی دارد و عمدتا به صورت دستوری بیان شده است. از طریق کاربست این کنش، حمله به ایران از سوی تورانیان محقق شده است.

    نتیجه گیری

    کنش اعلامی شامل: اعلام جنگ علیه ایران از سوی تورانیان، اعلام مبارزه با رقیب و قتل نوذر به دست تورانیان می باشد. همچنین، کنش تعهدی در این داستان، جنبه گروهی و شخصی دارد و شامل رجزخوانی های پهلوانان برای یکدیگر است.

    کلیدواژگان: شاهنامه فردوسی، ایران و توران، نوذر، جان سرل، کنش های گفتاری
  • حمیدرضا فاضلی، امیرحسین فاضلی، سید محمدطاها میرشمسی* صفحات 217-230
    هدف

    پژوهش پیش رو، به دنبال استخراج و گردآوری مولفه ها و راهکار های ارتقا و بهبود سلامت روانی با تکیه بر خطبه متقین نهج البلاغه می باشد.

    مواد و روش ها

    این پژوهش با روش مطالعه کتابخانه ای و به شیوه توصیفی- تحلیلی انجام گرفته که با مراجعه به کتاب نهج البلاغه مواد و داده های لازم به دست آمده و مورد واکاوی و بررسی قرار گرفته است. پژوهش حاضر، نوعی پژوهش میان رشته ای از ترکیب آموزه های اسلامی در جهت توسعه و گسترش علوم انسانی است.

    یافته ها

    خطبه متقین نهج البلاغه چهار راهکار کلی جهت ارتقاء سلامت روانی معرفی می نماید: 1. راهکار های بینشی: بی نیازی خداوند، رزاقیت خداوند، ایمان و یقین به خدا، صبوری در مصائب، ایمان به معاد. 2. راهکار های منشی: راستگویی، حریص بودن در کسب دانش، نرم خویی و دور اندیشی، انس با دعا و ادعیه، کنترل خشم، یکی بودن قول و فعل، سعه صدر، عفو گذشت. 3. راهکار های انگیزشی: امیدواری، درک حضور خالق، ایمان به وعده های خداوند. 4. راهکار های کنشی: پرهیز از ایذا دیگران، دوری از گناه، ، پرهیز از افاظ ناپسند، امانت داری، امنیت و آسایش مردم.

    نتیجه گیری

    نهج البلاغه در حوزه سلامت روان به صورت کلی چهار راهکار و مولفه فوق جهت تامین امنیت و ارتقا سلامت روانی معرفی می نماید که هر یک از آنان ارتباط مستقیم و تنگاتنگی با یکدیگر دارند.

    کلیدواژگان: امام علی، خطبه متقین، سلامت روانی، نهج البلاغه
  • حسین صداقت، ابوالقاسم حیدرآبادی*، علی اصغر عباسی اسفجیر صفحات 231-245
    زمینه و هدف

    پیشگیری سوء مصرف و جرائم مواد مخدر، یکی از بزرگترین معضل های کشورهای جهان از جمله ایران است از اینرو ضرورت دارد تا موثرترین روش های مقابله با جرائم مواد مخدر در جامعه بررسی شود که یکی از تاثیرگذارترین مقوله آموزه های قرآنی است.پژوهش حاضر با هدف طراحی الگوی بازپذیری و سلامت اجتماعی موفق مردان جرائم مواد مخدر با رویکرد آموزه های قرآن صورت گرفته است.

    روش بررسی

    این پژوهش با استفاده از روش تحقیق کیفی (داده بنیاد)، مصاحبه با21 نفر از خبرگان حوزه بازپذیری و سلامت اجتماعی جرائم مواد مخدر انجام شده است، برای شناسایی ابعاد و مولفه های بازپذیری و سلامت اجتماعی موفق مردان جرائم مواد مخدر مصاحبه های عمیق با متخصصان مربوطه انجام شده است.

    یافته ها

    الگوی بازپذیری و سلامت اجتماعی موفق مردان جرائم مواد مخدر با رویکرد آموزه های قرآن شامل11 کد انتخابی اعتمادسازی عمومی، حمایت اقتصادی، ایجاد سپرهای محافظتی، ایجاد اشتغال پایدار، حمایت اجتماعی و روانی، ایجاد انگیزه، بهبود روابط اجتماعی، سالم سازی محیطی، نظارت و پیگیری زندانی، دستیابی به استقلال نسبی و ایجاد حس رضایت از زندگی می باشد که برای طراحی الگوی این پژوهش مورد استفاده قرار گرفتند.

    نتیجه گیری

    وابستگی به مواد مخدر و قاچاق آن مسئله ای اجتماعی است و عامل ظهور بسیاری از آسیب های اجتماعی و نابسامانی های خانوادگی و فردی می باشد.و مهمترین راه حل برای رهایی از این معضل خانمانسوز توسل به آموزه های قرآنی است که از این طریق می توان به بازپذیری و سلامت اجتماعی موفق افراد مرتکب به جرائم مواد مخدر پرداخت.

    کلیدواژگان: سلامت اجتماعی، بازپذیری اجتماعی موفق، مردان مجرم، مواد مخدر، آموزه های قرآن
  • مریم صف آرا*، اشرف کهندانی، یسری مرادی صفحات 247-256
    زمینه و هدف

    مقوله زیست متعالی ازجمله مهم ترین موضوعات اساسی مرتبط با سبک زندگانی آرمانی و مطلوب از دیدگاه قرآن است که بررسی ویژگی ها و ابعاد آن نیازمند کاوش های علمی فراوانی است به ویژه در حوزه زنان که از عناصر بسیار تاثیرگذار در خانواده و جامعه هستند بنابراین هدف از این پژوهش، طراحی الگوی جامع زیست متعالی زنان با رویکرد سلامت روان براساس سبک زندگی قرآنی است.

    روش بررسی

    به دلیل اینکه پژوهش حاضر از نوع پژوهش کیفی است جامعه آماری در آن همانند پژوهش کمی وجود ندارد و روش نمونه گیری به صورت تئوری انجام شد. نمونه موردبررسی تمام آیات قرآن کریم در خصوص زنان است که آقای دکتر سعید داوودی با نام «زن در تفسیر نمونه» گردآوری کرده است. در تفهیم و تقطیع معانی کلی و سپس تبیین آنها از تفاسیر نور، مهر و تفسیر آیت الله مکارم شیرازی نیز استفاده شد. در این پژوهش از روش های تحلیل مضمون استفاده شد.

    یافته ها

    یافته ها نشان داد که الگوی جامعی که مسیر را برای نیل به زیست متعالی هموارتر می کند دارای درون مایه استخراج شده «الگوی سلامت روان زیست متعالی» و طبقه ها و زیرطبقه های عالمه (اهل علم، هوشیار، پیامبرشناس، متفکر، سخنور، محقق بودن)، عارفه (انتخاب های متعالی در برابر حقوق فردی، صبور، شکور و اهل استمراربودن)، ذاکیه (پذیرش تعدد زوجات برای همسر خویش و همسر شایسته بودن)، مسارعه (مسرع و زمان شناس بودن)، بالغه (شهامت داشتن، قدرتمند و قاطع و مدیر بودن، باور به خودارزشمندی، استقلال در رای و اندیشه و مسئولیت پذیری دینی)، عاقله (تدبیراندیشی، هدفداری و مهارت حل مسئله)، صالحه (پندپذیری، الگوپذیری و مصلح خویش بودن)، ولایت مدار (آشنا به حکومت داری، اطاعت از رهبری، قائل به حق ولایت مومنین بر یکدیگر)، مثبت اندیش (خوش نیت، خوش بین و امیدوار بودن) است.

    نتیجه گیری

    با توجه به آموزه های قرآن کریم، به کارگیری و درونی سازی رفتارها و صفت های به دست آمده از درون مایه ها در بعد سلامت روانی، کامل ترین راه نیل به الگوی زیست متعالی در زنان است و به نظر می رسد زن مسلمان با بهره گیری از الگوی زیست متعالی استخراج شده از کامل ترین کتاب آسمانی نه تنها به تعادل بلکه به تعالی نیز در نظام هستی دست می یابد و خود، خانواده و جامعه را از رشد و تعالی برخوردار می کند.

    کلیدواژگان: سبک زندگی قرآنی، سلامت روان، زیست متعالی، زنان، الگو
|
  • Mojtaba Fattahi Ardakani, Vali Bahrevar, Moradali Zareipour * Pages 173-180
    Background and objective

    The Qur'an is not only a guide and a guide in religious and moral matters, but it also pays attention to other issues such as health and hygiene in a wider way. This study was conducted with the aim of reviewing the importance of health and prevention in the Quran based on the health belief model.

    Methods and Materials: 

    This research was conducted based on the qualitative content analysis method in the way of conceptual analysis and interpretation of the text of the Quran and interpretations in order to reach a practical model of using the structures of the health belief model in the Quran.

    Results

    Based on the results obtained, all the constructs of the health belief model are mentioned in the Holy Quran: perceived sensitivity and severity, perceived barriers and benefits, self-efficacy and action guidelines. So that the importance of paying attention to the body and mind in promoting health is understood sensitively, the ideas and warnings given by the Quranic verses are strongly understood, the benefits of reaching happiness and heaven are understood, the low value tasks are highly valued for the obstacles. , the ability of people as believers in perceived self-efficacy, and finally acting on the advice of religious leaders and the Qur'an are similar to the action guide of the health belief model.

    Conclusion

    As a guide to human happiness in this world and the hereafter, the Holy Quran is similar to man-made models that are meant to improve people's health, and it can be said that it refers to all the items and factors that affect the individual and social happiness of humans.

    Keywords: Health Belief Model, Quran Book, Health, Prevention, Review Study
  • Muhammadmustafa Asady * Pages 181-190

    The Holy Qur'an defines a dual outcome for the believers' jihad in the front of truth, which either leads to victory or martyrdom, and it describes these two as "one of the two virtues" so that there is no negative view of these difficult conditions. be The specific question in the current research is that, based on the view of the Ahl al-Bayt, can the Qur'anic idea mentioned in the definition of the floating end of the good be extended and adapted to the condition of the patient? ? Based on the findings of the comparative analytical method, the Ahl al-Bayt have defined two types of double goodness in two situations: disease leading to health and disease leading to death (with the condition of being a believer). In the first type, the goodness of increasing the ranks of the believer or the goodness of removing the sins of the believer is defined. In the second type, the duality of goodness in death is depicted by freedom from the pain and suffering of the world, or goodness in death by cleansing from sins. As a result, it was found that religious education enlightens the believer patient's view of his future under any circumstances and eliminates any negativity towards the future. Also, the spiritual effects of the disease in the believer's view find maximum inclusion in the faith society; Not that only believers who have a high position can achieve it.

    Keywords: Religion, Health, One Of The Two Virtues, Disease, Religious Attitude, Quran, Ahl Al-Bayt
  • Parvaneh Mehrjoo * Pages 191-202
    The purpose of this research is to explain the indicators of women's spiritual health in the Qur'an with an emphasis on verse 5 of Tahirim Surah in such a way as to provide knowledge of the theoretical grounds and components of women's spiritual health based on verse 5 of Tahirim Surah. In order to answer the research question, the descriptive-analytical research method and documentary method were used. In this way, the components of women's spiritual health were first identified in verse 5 of Surah Tahirim, and then the relationship between these concepts was analyzed in a logical framework, and finally, the findings of the study were summarized and concluded. The results of the study showed that due to the importance of women's spiritual health in the Qur'an and especially verse 5 of Surah Tahirim, God has introduced indicators and strategies to deepen women's spiritual health, which in order of these indicators include: 1- Muslim 2- Believer 3- Humble 4 - Devout 5- Submissive and fasting 6- He is penitent. The results of the study on the consequences of women's health behavior include: changing the worldview, finding meaning in life, adapting to different conditions, increasing the quality of life and changing the lifestyle, self-efficacy, changing the decision-making system, and strengthening the heart's relationship with God, and most importantly, God's satisfaction.
    Keywords: Spiritual Health, Women, Quran, Surah Tahirim
  • Ali Hassanpour Bagheri*, Hassan Ali Abbaspour Esfadan, Mohammadali Khaledyan, Kobra Nodehi Pages 203-215
    Purpose

    Ferdowsi Shahnameh, as the most important Persian epic work, deals with various aspects of the culture and history of Iran. Among them, the relations between Iran and Turan during the reign of Nozar are accompanied by many inflammations.

    Materials and Methods

    In this story, the verbal actions of the characters have a special appearance and advance the narrative process. In this article ، citing library sources and descriptive-analytical method ، the relations between Iran and Turan are examined with an approach to John Searle's theory of speech actions. The results show that emotional actions fall into two categories: "anger and resentment" and "sadness" and are effective in representing the mental states of the characters.

    Findings

    The declarative action is used to represent the superiority of the speaker over the competitor and can be verified. The act of persuasion has religious and moral foundations and is mainly expressed grammatically. Through the use of this action, the Turanians attacked Iran.

    Conclusion

    The declared action includes: the declaration of war against Iran by the Turanians, the declaration of the struggle against the rival and the murder of Nozar by the Turanians. Also, the act of commitment in this story has a group and personal aspect and includes the bragging rights of the heroes for each other.

    Keywords: Ferdowsi Shahnameh, Iran, Turan, Nozar, John Searle, Speech Actions
  • Hamidreza Fazeli, Amirhossein Fazli, Syed Mohammedtaha Mirshamsi * Pages 217-230
    Purpose

    The upcoming research seeks to extract and collect the components and solutions to promote and improve mental health based on the khutbah of Motaqin Nahj al-Balagheh.

    Materials and methods

    This research was conducted with the method of library study and descriptive-analytical method, which was obtained by referring to the book of Nahj al-Balagheh, the necessary materials and data were analyzed and analyzed. The current research is a type of interdisciplinary research of the combination of Islamic teachings in the direction of the development and expansion of human sciences.

    Findings

    Nahj al-Balagheh's khutbah introduces four general strategies for improving mental health: 1. Insight strategies: God's lack of need, God's sustenance, faith and certainty in God, patience in suffering, faith in resurrection. 2. Secretarial strategies: truthfulness, being greedy in acquiring knowledge, gentleness and foresight, empathy with prayers and supplications, control of anger, oneness of word and deed, Sa'a Sadr, forgiveness of the past. 3. Motivational solutions: hope, understanding the presence of the Creator, faith in God's promises. 4. Action solutions: avoiding harming others, avoiding sin, avoiding obscene words, trustworthiness, safety and comfort of people.

    Conclusion

    In the field of mental health, Nahj al-Balagheh generally introduces the above four strategies and components to ensure security and promote mental health, each of which has a direct and close relationship with each other.

    Keywords: Imam Ali, Khutbah Motageen, Mental Health, Nahj Al-Balagha
  • Hossein Sedaghat, Abolghasem Heidarabadi *, Aliasghar Abbasi Esfajir Pages 231-245
    Background and purpose

    Prevention of drug abuse and crimes is one of the biggest problems of countries in the world, including Iran.Therefore, it is necessary to investigate the most effective methods of dealing with drug crimes in the society, which is one of the most influential categories of Quranic teachings. The current research has been done with the aim of designing a model of successful reintegration and social health of men who committed drug crimes with the approach of the teachings of the Quran.

    Research method

    This research has been conducted using qualitative research method (foundation data), interviews with 21 experts in the field of drug crime recidivism and social health. It is done by relevant specialists.

    Findings

    The successful social health and recovery model of drug offenders with the approach of Quranic teachings includes 11 selective codes of building public trust, economic support, creating protective shields, creating stable employment, social and psychological support, creating motivation, improving social relations, environmental health, The monitoring and follow-up of the prisoner is to achieve relative independence and create a sense of satisfaction with life, which were used to design the model of this research.

    Conclusion

    Addiction to drugs and drug trafficking is a social issue and causes many social harms and family and individual disorders. And the most important solution to get rid of this woman-burning problem is to resort to the teachings of the Quran, through which we can deal with the successful acceptance and social health of people who commit drug crimes.

    Keywords: Social Health, Successful Social Acceptance, Criminal Men, Drugs, Teachings Of The Quran
  • Maryam Safara *, Ashraf Kohandani, YOSRA Moradi Pages 247-256
    Background and objective

    The transcendental life category is one of the most important basic issues related to the ideal and desirable lifestyle from the perspective of the Qur'an, whose features and dimensions require a lot of scientific research, especially in the field of women, who are one of the examples of transcendental life. Therefore, the purpose of this research is to design a transcendental life model for women based on the Quranic lifestyle.

    Method and materials:

     Because the current research is a qualitative research, there is no statistical population in it like quantitative research, and the sampling method was done theoretically; In other words, the sources that provide the most information and data to answer the research questions were selected. The sample under review is all the verses of the Holy Quran regarding women, which were compiled by Mr. Dr. Saeed Davoudi under the name "Women in the Sample Interpretation". Other interpretations were also used in understanding and intersecting the general meanings and then explaining them. In this research, thematic analysis methods were used, which were coded in order to be understandable for the researcher in the interpretation of each verse, in addition to Mr. Dawoodi's interpretation of Noor, Mehr and Grand Ayatollah Nasser Makarem Shirazi's interpretations.

    Results

    The findings showed that the comprehensive model that paves the way to achieve transcendental life has the extracted content including "transcendental life mental health model" and the classes of scholars (knowledgeable, alert, prophetic, thinker, orator, researcher).), Arefe (excellent choices against individual rights, being patient, grateful and persistent), Zakiyah (accepting polygamy for one's wife and being a decent wife), Masara'a (being quick and punctual), Balgha (having courage, being strong and Being decisive and a manager, believing in self-worth, independence in opinion and thinking, and religious responsibility)و Wise (thoughtfulness, purposefulness, and problem-solving skills), Salih (advisable, role model, and self-improvement), Guardian (familiar with governance, obedience to leadership, believing in the right of believers to be guardians over each other), positive (good intentions, good between and being hopeful).

    Conclusion

    According to the teachings of the Holy Qur'an, to reach a transcendental life, to apply the contents obtained in the four dimensions of spiritual, social, physical and mental health, it seems that women should use these contents. To reach true perfection.

    Keywords: Quranic Lifestyle, Health-Oriented, Transcendental Life, Women, Role Model