فهرست مطالب

گزیده مدیریت - پیاپی 11 (آبان 1380)

ماهنامه گزیده مدیریت
پیاپی 11 (آبان 1380)

  • 102 صفحه، بهای روی جلد: 1,000ريال
  • تاریخ انتشار: 1380/09/15
  • تعداد عناوین: 17
|
  • اندیشه های نو: راهی زیرکانه برای خرید
    موسی احمدی ترجمه: موسی احمدی صفحه 6
    معدود شرکت هایی هستند که از میران هزینه های تدارکات خود آگاه هستند در این مقاله ماتریسی ارائه می شود که شرکت ها می توانند با استفاده از آن، راهی نظام مند برای تعیین و سازماندهی کل هزینه های روابط خود با تامین کنندگان بیابند.
  • رهبر در نقش رایزن
    مهندس علی گلپایگانی ترجمه: مهندس علی گلپایگانی صفحه 8
    نویسنده مقاله معتقد است که بهترین اشخاص برای آگاه ساختن اعضای نهادهای قانونگدار از مسائل موثر بر کسب و کار، مدیران ارشد اجرایی هستند. بدین لحاظ به بررسی نقش رهبران شرکت ها درکسوت مذاکره کنندگان و رایزانان با قانونگذاران می پردازد.
  • سرمایه گذاری در روابط
    موسی احمدی ترجمه: موسی احمدی صفحه 10
    در این میزگرد، مدیران ارشد ساوت وست ایرلاینز به تشریح روابط این شرکت با اتحادیه های کارگری و سرپرستان اجرای می پردازد و در آن به این نکته اشاره داردند که روابط در موفقیت شرکت بسیار با اهمیت تر از تمرکز عملیاتی است که ساوت وست ایرلاینز بدان شهره گردیده است.
  • برای نو آوری: مدیران را به حال خود واگذارید
    مهندس علی گلپایگانی ترجمه: مهندس علی گلپایگانی صفحه 12
    در سازمان های بزرگ، سنت ها و منطقه گرایی، اغلب افراد را از همکاری با یکدیگر باز می دارد ممکن است شرکت زیمنس راه حلی برای این معضل یافته باشد؛: مدیران باید احساس کنند که دارای «مجوز» همکاری با دیگران بخش ها هستند.
  • مورد کاوی: جهانی شویم یا نه؟
    مهندس فضل الله امینی ترجمه: مهندس فضل الله امینی صفحه 16
    درست به هنگام که شرکت نرم افزاری و نوپای دیتاکلیر می خواهد فعالیت های خود را به بازارهای ملی جدیدی گسرش دهد. رقیبی خارجی از راه می رسد. آیا دیتا کلیر باید طرح های توسعه خود را برای حضور در بازارهای جهانی رها سازد؟ یا همزمان هم در بازارهای ملی و هم بازارهای جهانی فعالیت خور را گسرش دهد؟ در این مورد کاوی فرضی، این معضل رایج بسیاری از شرکت ها مورد بررسی کارشناسان قرار می گیرد.
  • داستان موفقیت: هنگام بازسازی فرهنگی شرکت
    کهزاد آذرهوش ترجمه: کهزاد آذرهوش صفحه 26
    در سال 1994، هنگامی که کارول برنیک مسئولیت شرکت البرتوکارلو را برعهده گرفت، این شرکت سخت ترین روزگار تاریخ خود را سپری می کرد و فرهنگ آن تناسبی با چالش های پبش روی آن نداشت. اما چهار اقدام استراتژیک و پیگیری همه چیز را دگرگون ساخت. در این مقاله در مورد چهار اقدام به تفصیل سخن گفته می شود. اقداماتی که ممکن است هر شرکتی بدان نیازمند باشد.
  • دیدگاه گلان: بازی در آمد: همه بازیگر و همه بازنده
    داود مسگریان حقیقی ترجمه: داود مسگریان حقیقی صفحه 34
    شرکت های امریکایی تلاش زیادی به خرج می دهند که گزارش های سه ماه آنها مطابق با انتظارات تحلیلگران اوراق قرضه باشد. در این مقاله نویسنده این حقیقت را آشکار می سازد که این کار می تواند چه بازی خطرناک و مضمحل کننده ای باشد.
  • کاربرد علوم رفتاری در خدمات مشتری
    میر احمدی امیر شاهی ترجمه: دکتر میر احمدی امیر شاهی صفحه 43
    در هر رویارویی در ارائه خدمت (از یک دکه کوچک پیتزا فروشی تا یک پروژه بلند مدت و پیچیده مشاوره) ادراک مشتری تاثیر گذار و یک واقعیت است. تحقیقی تازه زوایای تاریکی از روانشناسی رویارویی به هنگام عرضه خدمت را روشن ساخته است در این مقاله پنج اصل عملیاتی برای طراحی رویارویی خود با مشتری به هنگام عرضه با هدف خدمت با هدف ارتقاء تجارب مشتری معرفی می شود.
  • سرمایه گذاری بر دارایی های اجتماعی
    عبدالرضا رضایی نژاد ترجمه: دکتر عبدالرضا رضایی نژاد صفحه 51
    رواط قوی، باعث روانتر شن فعالیت های یک سازمان می شود اما اغلب این روابط زیر فشار محیط امروزین کسب و کار از هم فرو می پاشند.در این مقاله راه های عملی سرمایه گذاری بر دارایی های اجتماعی معرفی می شوند که موجب رشد و توسعه شرکت ها خواهند گردید.
  • طنزهای راهبردی: / ارزش جلسات
    صفحه 60
  • پیشرفت به هنگام پسرفت
    حمیدرضا فرتوک زاده ترجمه: دکتر حمیدرضا فرتوک زاده صفحه 62
    شرکت هایی که دروران رکود صنعت خود را با موفقیت از سر می گذرانند انهایی هستند که همیشه با دیده باز به اخبار بد توجه دارند و فعالیت های نظام مند و خلاف قاعده صورت میدهند که به انها امکان می دهد به هنگامی که رقبا در مشکلات غوطه ور هستند، از فرصت ها بهره برداری کنند. در این مقاله، راه های نیل به این کیفیت نجات دهنده پرداخته می شود.
  • مصاحبه: چیرگی بر زنجیره ارزش صنعت داروسازی - مصاحبه با مارک لوین، مدیر عامل میلنیوم
    غلامحسین خانقایی ترجمه: غلامحسین خانقائی صفحه 70
    صنایع پر آشوب فرصت های بزرگی خلق می کنند. اما برای به چنگ آوردن این فرصت ها باید درک درستی از خیزشهای کنونی که بر توزیع آینده سودها موثرند. داشته و سپس آنها را برای بهره گیری از منابع جدید ارزش باز آفرینی کرد. در این مصاحبه مدیر عامل شرکت میلنیوم نحوه ایجاد توازن بین استراتژی های بلند مدت و تاکتیکهای کوتاه مدت را برای گسترش حیطه کاری این شرکت در سر تاسر زنجیره ارزش صنعت داروسازی توضیج می دهد.
  • عملکرد برتر: بازی با مقررات: چگونه اینتل خود را از قوانین ضدتر است مصون نگه می دارد
    مسعود حیدری ترجمه: دکتر مسعود حیدری صفحه 78
    اینتل چگونه توانسته است از دعاوی ضدتراستی که شرکت هایی مانند مایکروسافت و آی بی. ام را کلافه کرده است برحذر باشد. پاسخ موجز، ایجاد سازگاری فعال با قوانین ضدتراست است که در فرهنگ سازمانی این شرکت تلفیق شده است تفصیل رویکرد اینتل را در این مفاله بخوانید.
  • ابزار کار: دیدن نام تجاری خود از دریچه نگاه مشتری
    علی عیاری ترجمه: علی عیاری صفحه 82
    نام های تجاری در خلاء زندگی نمی کنند. آنها تحت تاثیر نام های تجاری سایر شرکت ها نیز هستند. اما نقشه های متعارف نام های تجاری روابط پیچیده میان آنها را نادیده گرفته و تصویری تحریف شده از بازار ارائه می کنند. در این مقاله رویکردی تازه ارائه می شود که می تواند نگاه شما نسبت به نام های تجاری خود را تغیر می دهد.
  • هم اندیشی خوانندگان:
    محمدرضا وزیر زاده ترجمه: محمدرضا وزیر زاده صفحه 92
  • سخن گذشتگان: / آمادگی تدوین خط مشی حریم خصوصی
    پریسا زمانی ترجمه: پریسا زمانی صفحه 98
  • خلاصه برای مدیران: به زبان انگلیسی
    صفحه 99