فهرست مطالب
فصلنامه دانش و پژوهش در روانشناسی کاربردی
پیاپی 8 (تابستان 1380)
- 150 صفحه، بهای روی جلد: 5,000ريال
- تاریخ انتشار: 1380/04/15
- تعداد عناوین: 9
-
صفحه 1هدف از انجام این مطالعه، بررسی اثر بخشی شیوه های اصلاح رفتار در کاهش پرخاشگری دانش آموزان پسر 15-12 ساله شهر نائین است. به منظور دستیابی به این هدف، ازمیان 1022 دانش آموز سه مدرسه راهنمایی در دسترس در سال تحصیلی 80-79، تعداد 100 دانش آموز که با توجه به پرسشنامه سنجش پرخاشگری آیزنگ و ملاک گزارش مدرسه و همچنین معیارهای تشخیصی DSM-IV، دارای اختلال رفتاری پرخاشگری تشخیص داده شدند، شناسایی گردیده و مورد آزمون قرار گرفتند.
-
صفحه 17این پژوهش به بررسی تاثیر ارائه الگوهای موفق تحصیلی - اجتماعی هموفیلی بر میزان اضطراب نوجوانان هموفیلی می پردازد. برای این منظور دو گروه از نوجوانان هموفیلی و یک گروه از نوجوانان عادی (هر گروه 25 نفر) به طور تصادقی انتخاب گردیدند.
-
صفحه 29هدف از این تحقیق، مقایسه ویژگی های روان شناختی بیماران پوستی و افراد سالم بوده است. برای دستیابی به هدف پژوهش، 111 نفر مراجعه کننده به مراکز درمانی پوست و 93 نفر افراد سالم، به صورت تصادفی ساده انتخاب شدند و پرسشنامه های SCL-90-R و ویژگی های جمعیت شناختی در مورد آنها اجرا گردید.
-
صفحه 39این پژوهش با هدف بررسی میزان رضایت از زندگی همسران مدیران ارشد سازمان های دولتی استان اصفهان در ابعاد پنجگانه رضایت از زندگی انجام شد. به منظور دستیابی به اهداف پژوهش تعداد 150 نفر از مدیران ارشد که اعضای شورای اداری استانداری در سال 1379 بودند به همراه همسران آنها به عنوان نمونه آماری انتخاب شدند.
-
صفحه 55آگاهی از مسائل مربوط به انگیزش کارکنان در هر سازمانی، یکی از ضروری ترین ارکان مدیریت است. موضوع این پژوهش، بررسی عوامل موثر بر افزایش انگیزش شغلی معلمان مدارس راهنمایی دخترانه شهر اصفهان است.
-
صفحه 69این پژوهش به منظور بررسی نقش نظارتی مدیران مدارس ابتدایی شهر اصفهان است. در این رابطه نقش نظارتی مدیران در 5 زمینه (طراحی آموزش و تدریس، اجرای آموزش، ارزشیابی آموزش، اداره کلاس و برنامه های ضمن خدمت) مورد بررسی قرار گرفته است.
-
صفحه 79انجام محاسبات ریاضی در اکثر رشته ها مورد استفاده قرار می گیرد. بنابراین باید همه افراد در انجام محاسبات رایضی در حد قابل قبول، تسلط یابند. این وظیفه به عهده آموزش های مقاطع سه گانه آموزش و پرورش است.
-
صفحه 95در این مقاله مهارتهای پیش زبانی و ارتباطی در دوران اولیه رشد مورد بحث قرار می گیرد. جنین و نوزاد انسان دارای ظرفیتهای شگفت آور حسی، حرکتی و ارتباطی است که شناخت هر چه بیشتر این توانمندی ها به تعادل پویا و کارآمد دنیای بزرگسالان با این موجود فعال و در حال رشد می انجامد.