فهرست مطالب

Journal of Medical Hypotheses and Ideas
Volume:1 Issue: 1, 2007

  • تاریخ انتشار: 1385/11/12
  • تعداد عناوین: 8
|
  • امین اردستانی، راضیه یزدان پرست * صفحه 1

    فاکتور هسته ای کاپا B به عنوان یک فاکتور رونویسی حساس به سیستم اکسید و احیاء درون سلولی نقش مهمی در تنظیم ژن های دخیل در پاسخ های سلولی شامل التهاب، ایمنی سلولی، رشد و مرگ دارد. شواهد و دلایل زیادی در دست است که افزایش فعالیت فاکتور هسته ای کاپا Bبوسیله استرس اکسیداتیو به عنوان سیگنال شروع کننده باعث بوجود آمدن وقایع سلولی متعددی شده که نهایتا مرگ سلولهای بتا (ترشح کننده انسولین) و دیابت نوع اول را به دنبال دارد. به دنبال افزایش فعالیت فاکتور هسته ای کاپاB، پاسخ های ایمنی و التهابی افزایش یافته که باعث تولید گونه های فعال اکسیژن و نیتروژن و نهایتا باعث تخریب سلولهای بتا و کاهش ترشح انسولین از این سلولها می شود. نقش مهم فاکتور هسته ای کاپا Bدر کنترل بیان ژنهای دخیل در پاسخ های ایمنی و التهابی در دیابت نوع اول، این فاکتور را به عنوان یک هدف درمانی مهم در درمان دیابت نوع اول مطرح کرده است. فلاونوئیدها به عنوان ترکیبات پلی فنولی مشتق شده از گیاهان الگوی مهاری قابل توجه ای در برابر فعالیت فاکتور هسته ای کاپا B نشان می دهند. در انواع متعددی از سلولها، فلاونوئیدها قویا باعث مهار افزایش فعالیت فاکتور هسته ای کاپا B که توسط سیتوکین ها و لیپوپلی ساکارید باکتریایی القاء، شده می شوند. اخیرا، ما انواعی از فلاونوئیدها را به عنوان ترکیبات حفاظت کننده سلولها بتا در حین تخریب این سلولها در دیابت نوع اول معرفی کردیم که پتانسیل درمانی در دیابت نوع اول را دارند. در مقابل، مطالعات نشان داده است که فلاونوئیدها قادر به مهار تخریب سلولهای بتا (القاء شده توسط سیتوکین) از طریق مهار فاکتور هسته ای کاپاB هستند. با توجه نقش مرکزی فاکتور هسته ای کاپا B در تخریب سلولهای بتا، احتمالا مهار این فعالیت در شرایط in vivo و in vitro توسط فلاونوئیدها باعث مهار تخریب سلولهای بتا و ایجاد دیابت نوع اول می شود. در پرتو خواص ضد التهابی و آنتی اکسیدانی فلاونوئیدها و با در نظر گرفتن پتانسیل مهاری این ترکیبات در رابطه با فعالیت فاکتور هسته ای کاپا B، این فرضیه شکل می گیرد که فلاونوئیدها به عنوان ترکیبات درمانی موثر قادر به مهار شروع دیابت نوع اول هستند.

    کلیدواژگان: فاکتور هسته ای کاپاB، دیابت نوع اول، سلولهای بتا، فلاونوئیدها
  • علیرضا غفاریه، تورج چماچم صفحه 2
    نارسایی کلیوی می تواند منجر به تجمع ترکیبات زاید نیتروژنی شود که تقریبا تمام سیستمهای حیاتی بدن انسان را تحت تاثیر قرار می دهند و باعث بروز تظاهرات بالینی پیچیده ای می شوند. چشم می تواند یکی از ارگانهای تحت تاثیر باشد. قرمزی چشم یک عارضه غیر معمول در بیماران مبتلا به نارسایی کلیوی نیست. در طی دهه های گذشته تئوری های فراوانی تلاش کرده اند تا مسیرهای پاتوژنیک احتمالی را که منجر به عوارض گوناگون چشمی در نارسایی کلیوی می گردد شرح دهند. بعضی از ترکیبات زاید تجمعی در نارسایی کلیوی نظیر نیتریک اکسید، هیدروژن پراکسید و متیل آمین ها در این رابطه مطرح گردیده اند و در هوای بازدمی موجود می باشند. ما این فرضیه را مطرح می کنیم که اثرات این ترکیبات مضر بازدمی روی سطح چشم در مدت زمان طولانی می تواند به عنوان مکانیسم احتمالی دیگری در ایجاد تظاهرات چشمی به خصوص قرمزی چشم در نارسایی کلیوی در نظر گرفته شود.
    کلیدواژگان: قرمزی چشم، نارسایی کلیوی، ترکیبات مضر بازدمی
  • احمدرضا مهدی پور، کتایون جاویدنیا، بهرام همتی نژاد، رامین میری صفحه 3

    مقاومت دارویی در سلولهای سرطانی به مقاومت سلولهای توموری در مقابل انواع مختلف داروهای ضد سرطان اطلاق می گردد. برخی از رده های سلولی مقاوم ویژگی های متفاوت با نوع معمول (وابسته به P-glycoprotein)نشان می دهند مطالعات محدودی بر روی اثر ترکیبات 1و4-دی هیدروپیریدینی بر این رده ها صورت گرفته است. اما براساس برخی شواهد و اثر ماده Dexniguldipine بر روی آنزیم توپوایزومراز I، این فرضیه مطرح می گردد که ترکیبات 1و4-دی هیدروپیریدینی که دارای خواص ساختاری مناسب هستند بر روی مقاومت دارویی وابسته به آنزیم توپوایزومراز II اثر دارند و می توانند آن را مهار نمایند. در صورت اثبات این فرضیه، امکان طراحی ترکیباتی با اثر بر هر دو نوع مقاومت دارویی وجود دارد

    کلیدواژگان: دی هیدروپیریدین، مقاومت دارویی غیر کلاسیک، آنزیم توپوایزومراز II
  • محمد وفایی، سعید درخشانی، بهزاد الهی صفحه 4
    انما از قرن ها پیش مورد استفاده پزشکان بوده است. از این تکنیک در درمان یبوست، هیپرکالمی، کنترل تب و تشنج در اطفال، و حتی در القا بی دردی، و انسفالوپاتی ناشی از هپاتیت استفاده شده و می شود. در این مقاله ما روشی تکامل یافته از انما به کمک چندین دارو از جمله بیسموت، سوکرالفیت، کورتون، و چند آنتی بیوتیک را به عنوان راه حلی جهت درمان سندروم زخم مجرد رکتوم پیشنهاد می کنیم. در مطالعه پیشنهادی کارآزمایی بالینی به کمک پلاسبو پیشنهاد شده است.
    باید توجه داشت که مطالعه بر روی سندرم زخم مجرد رکتوم به علت نادر بودن این بیماری بسیار دشوار می باشد. در این مقاله علت فرض ما مبنی بر برتر بودن این ترکیب چند دارویی، مکانیسم و پاتوفیزیولوژی آن به تفصیل مورد بحث قرار گرفته است. این ترکیب و روش تجویز آن می تواند با بهبود خونرسانی، کاهش و پیشگیری از التهاب و ایجاد لایه محافظتی در رکتوم منجر به بهبود این زخم مزمن، دردناک و ناراحت کننده شود.
    کلیدواژگان: سندرم زخم مجرد رکتوم، انما، سوکرالفیت
  • مجید مریدانی صفحه 5
    آزمایشات تشخیص طبی فارماکوژنتیک، پروتئومیک، اندازه گیری غلظت دارویی در خون، و سم شناسی بالینی در کنار سایر آزمایشات متداول پزشکی همچون بیوشیمی بالینی و پاتولوژی امکان «مدیریت درمان ویژه و مختص فرد بیمار Personalized Medicine» را میسر کرده است. هدف ازاین مقاله ارائه یک بحث مقدماتی و یک مرور کلی بر بکارگیری دانش فارماکوژنتیک دراین روش درمانی جدید در علم پزشکی امروز می باشد. برای روشن شدن اهمیت کاربرد فارماکوژنتیک در علم پزشکی، مثالهایی از فارماکوژنتیک آنزیمهای فاز اول متابولیسم دارویی (سیتوکروم P450) نیز مورد بررسی قرار گرفته است. از آنجایی که اطلاعات چندانی در ارتباط با اهمیت نژاد و قومیت افراد بر اثرات و سمیت دارویی در کشورهای در حال توسعه در دسترس نیست، لذا این مقاله اشاره ای نیز بر اهمیت این موضوع خواهد داشت. در پایان بحث مختصری در مورد نیاز به گنجاندن مبحث فاماکوژنتیک بالینی در تحصیلات پزشکی و داروسازی صورت گرفته است.
    کلیدواژگان: دارو، ژنتیک، پزشکی، متابولیسم
  • تنویر چادهوری تورین*، ناهید رومانا صفحه 6

    خط مشی سلامت عمومی برای پیشگیری و کنترل سوانح شامل ارزیابی اپیدمیولوژیک، ارتقای تدابیر پیشگیری، و ارزیابی این تدابیر می باشد. سیستمهای نظارت بر سوانح باید قادر به فراهم نمودن اطلاعات ضروری برای هر یک از موارد مذکور باشند. میزان سوانح یک مساله غیر قابل انکار است. هزینه های مربوط به مرگ و میر و ناخوشی ناشی از سوانح نه تنها از لحاظ هدر رفتن بودجه سلامت عمومی بلکه از نظر رنج های فردی و اجتماعی بسیار گزاف می باشد. با وجود این، کشورهای معدودی از یک سیستم نظارتی فراگیر که اطلاعات قابل اطمینان در خصوص طبیعت و میزان سوانح به خصوص با توجه به سوانح غیر مرگبار فراهم نماید برخوردارند. بدون اطلاعات قابل اطمینان، برنامه ریزان عرصه سلامت شدیدا دچار مشکل می شوند. آنها قادر به تخصیص منابع به طور کارآمد به نحوی که بیشترین تاثیر را در پیشگیری از سوانح داشته باشد نخواهند بود. این برای برنامه ریزان در تمام سطوح صدق می کند، چه آنهایی که نگران سوانح جهانی هستند و چه آنهایی که نگران سوانح ملی، منطقه ای یا محلی می باشند. مراکز ثبت سوانح باید بتوانند وقوع و شیوع سوانح را در یک جمعیت خاص مشخص نمایند. یک مرکز ثبت اطلاعات خود را با انجام مطالعات مقطعی در مورد تفاوتها در میزان شیوع بیماری ها تکمیل می نماید. شروع مونیتورینگ همزمان شیوع، مرگ و میر، ناخوشی، میزان عوامل خطر، و تمایلات اجتماعی و رفتاری در یک اجتماع تعریف شده به مدت چندین سال به روشن ساختن رابطه متقابل بین این متغیرها کمک می نماید. اطلاعات مربوط به وقوع سوانح و عوامل خطر در جمعیت بسیار ضروری است و سیستم های نظارتی این اطلاعات ضروری را برای طراحی تدابیر پیشگیری موثر، تخصیص مناسب منابع مالی مربوط به بخش سلامت، ارزیابی اثربخشی برنامه های نظام سلامت و غیره فراهم می نمایند. هدف این مطالعه تعقیب نمودن میزان شیوع سوانح و مرگ و میر در ژاپن با استفاده ار سیستم ثبت پوشش دهنده کل جمعیت اجتماع که بیشترین میزان اطلاعات به روز شده را به کار می گیرد می باشد.

    کلیدواژگان: سوانح، ثبت، نظارت، اجتماع، جمعیت
  • منصور رستگارپناه، مجتبی مجتهدزاده صفحه 7
    صدمات مخاطی دستگاه گوارش و خونریزی گوارشی ناشی از بحرانهای فیزیولوژیک موسوم به Stress Related Mucosal Damage در مجاری فوقانی دستگاه گوارش، باعث وخیم نمودن وضعیت بالینی بیماران بستری در مراقبتهای ویژه می گردد. فرضیه و ایده ما این است که کاهش اسید معده و پایش اسید معده توسط پروب اندازه گیری کننده اسید داخل معده می تواند در بهبود این دسته از بیماران مفید باشد. برای آزمودن این ایده یک مطالعه مقدماتی جهت بررسی و مقایسه صحت کاغذ لیتموس با پروب پلاتین- آنتی موان طراحی شده که از طریق بینی داخل معده می گردد در یک بیمارستان آموزشی در تهران انجام شد.
    بیست بیمار بستری در بخش مراقبتهای ویژه که نیازمند به پروفیلاکسی زخم ناشی از استرس داشتند از طریق روش مطالعه متقاطع (Crossover) بیماران بصورت تصادفی (Randomized) ابتدا رانی تیدین را یا بصورت انفوزیون مداوم یا بصورت تزریق وریدی متناوب و سپس به دیگر بازوی مطالعه وارد شدند.
    اسید معده توسط کاغذ حساس به pH معده در آغاز مطالعه در 1، 2، 4، و 8 ساعت پس از شروع رانی تیدین اندازه گیری گردید. بعلاوه اسید معده از طریق پروب پلاتین- آنتی موان ابداعی و طراحی شده بطور مداوم اندازه گیری می گردید.
    نتایج مقدماتی اندازه گیری pH معده توسط کاغذ لیتموس و پروب اندازه گیری کننده اسید داخل معده و مقایسه آنان توسط آنالیز رگراسیون نشان داد که یک همسانی خوبی (Good Correlation) بین این دو روش وجود داشت.(r=0.7) البته روش پروب داخل معده ای برای اندازه گیری pH معده روشی راحت و از نظر بالینی قابل انجام برای استفاده در بیماران با ریسک بالا برای خونریزی ناشی از استرس می باشد. و همچنین در مقایسه با استفاده از کاغذ لیتموس در بیمارانیکه داروهای مهارکننده هیستامین - 2 دریافت می کنند از صحت و دقت بیشتری برخوردار می باشد. مطالعات بیشتری لازم است که فرضیات پیشنهادی را تایید نماید.
    کلیدواژگان: کاهش اسید معده، pH معده، رانی تیدین، کاغذ لیتموس، زخم معده ناشی از استرس، مراقبتهای ویژه
  • یدالله شکیبا، دلنیا ارشدی صفحه 8
    نئووسکولاریزاسیون قرنیه یکی از عواقب قابل توجه و تهدید کننده بینایی بسیاری از اختلالات سطحی چشم است. حضور رگهای جدید در قرنیه وضوح و در نتیجه بینایی را تحت تاثیر قرار می دهد. شواهد بسیاری مبنی بر نقش فاکتور رشد اندوتلیال عروقی در ایجاد نئووسکولاریزاسیون قرنیه موجود می باشد. مهار فاکتور رشد اندوتلیال عروقی به عنوان راه اصلی درمان نئووسکولاریزاسیون قرنیه مطرح است. مدارک رو به رشدی مبنی بر کاهش نئووسکولاریزاسیون قرنیه با استفاده از عوامل ضد فاکتور رشد اندوتلیال عروقی وجود دارد. سونیتینیب مالآت و سورافنیب داروهای جدید خوراکی ضد رگسازی می باشند که آزمایشاتی در مورد اثر بخشی آنها در انواع مختلف سرطانها صورت گرفته است. مکانیسم عمل اصلی این داروها مهار رگسازی به وسیله کاهش پیام رسانی از طریق گیرنده 1 و 2 فاکتور رشد اندوتلیال عروقی و گیرنده های فاکتور رشد پلاکتی می باشد. از آنجاییکه فاکتور رشد اندوتلیال عروقی اثرات رگسازی خود را از طریق گیرنده های تیروزین کیناز موجود در قرنیه اعمال می نماید، هر مکانیسمی که پیام رسانی فاکتور رشد اندوتلیال عروقی را کاهش دهد این قابلیت را دارد که نئووسکولاریزاسیون قرنیه را مهار کند یا حداقل آن را تخفیف دهد. بر اساس این واقعیت ما در اینجا این فرضیه را مطرح می کنیم که سونیتینیب مالآت و سورافنیب می توانند به فرم موضعی تهیه شوند و در نئووسکولاریزاسیون قرنیه بکار روند. این فرضیه یک امید تازه برای درمان موفق نئووسکولاریزاسیون قرنیه ارائه می نماید. مطالعات گسترده تری روی مدلهای حیوانی برای قرار دادن این دو دارو در کنار داروهای نئووسکولاریزاسیون قرنیه مورد نیاز است.
    کلیدواژگان: قرنیه، نئووسکولاریزاسیون، سونیتینیب مالآت، سورافنیب
|
  • Amin Ardestani Razieh Yazdanparast Page 1

    Nuclear factor-kappa B (NF-κB) is a redox-sensitive transcription factor that plays a critical role in the regulation of a variety of genes important in cellular responses, including inflammation, innate immunity, growth, and cell death. There are growing evidences that activation of NF-κB by acute oxidative stress may be the critical signal initiating the cascade of events leading to β-cell death and type 1 diabetes. This activation results in an increase in inflammatory and immune responses and leads to an amplification of reactive oxygen species (ROS) and nitric oxide (NO) production which, in turn, ultimately leads to the destruction of the β-cells, hyperglycemia and the development of type 1 diabetes. The key role of NF-κB in controlling the expression of multiple inflammatory and immune genes involved in type 1 diabetes makes this factor as a central and favorable target for therapeutic intervention of this disease. Polyphenolic plant-derived flavonoids display characteristic inhibitory patterns toward the NF-κB signal transduction pathways. In various types of cells, flavonoids, as natural polyphenolic antioxidants, strongly block cytokine- or LPS-induced NF-κB activation, which is crucial for iNOS expression in β-cells. Recently, we have suggested that a number of flavonoids might exert protective effects on pancreatic β-cell and therefore this could be considered as potential therapeutic agents for type 1 diabetes. On the other hand, studies investigating cytokine-induced pancreatic β-cells death models of type 1 diabetes, have found that flavonoids are effective for type 1 diabetes at least partly through inhibition of NF-κB activation. The importance of NF-κB in β-cell inflammatory responses is underscored by the fact that blockade of NF-κB in in vitro and in vivo models, by means of flavonoids, may prevents β-cell destruction and type 1 diabetes. In view of their anti-inflammatory and antioxidant abilities and their capacity to modulate NF-κB signaling pathways, it is hypothesize that flavonoids hold great promise as potential therapeutic agents for controlling the onset of type 1 diabetes.

  • Alireza Ghaffariyeh Tooraj Chamacham Page 2
    Renal failure can lead to the retention of nitrogenous waste products which affects almost all organ systems in human body and causes complex clinical manifestations. Eye can be one of these affected organs. "Red eye" is not an uncommon complication of renal failure. Over the past several decades numerous theories have attempted to describe the possible pathogenic pathways leading to the diverse ocular complications of renal failure. Some of the retained waste products in renal failure such as, nitric oxide, hydrogen peroxide and methylamines can be elaborated and exhaled via breath air. We hypothesize that the effects of these exhaled noxious compounds on the ocular surface over an extended period of time can be considered as another potential mechanism contributing to ocular manifestations, particularly the "red eye", in renal failure.
  • Ahmadreza Mehdipour, Katayoun Javidnia, Bahram Hemmateenejad Ramin Miri Page 3

    Multidrug resistance can result from several factors and processes. Some types of multidrug resistance (MDR) were recognized whose patterns differ from pattern of P-glycoprotein (P-gp) associated MDR in several important ways. Although, there is limited evidence for effect of DHP on atypical MDR; based on some observations like noncompetitive inhibition of topoisomerase I by a DHP derivative (Dexniguldipine), it has been hypothesized that some DHP derivatives which have essential structural feature have possible effect on altering the topoisomerase II levels or activity which results in reversing topoisomerase-mediated MDR. If this hypothesis is verified, some new dihydropyridine can be synthesized with possible dual effect on both typical and atypical MDR.

  • Mohammad Vafaei, Saeed Derakhashani Behzad Elahi Page 4
    Since ancient times, enemas have been used in various clinical scenarios. It was used as a way to relieve constipation, administration of analgesia and anesthesia in children, pre-operative bowel preparation, control of fever and seizures, post-operative analgesia, and the treatment of acute pancreatitis, hepatic encephalopathy and hyperkalemia. We believe clinical application of this modified retention enema can benefit patients suffering from solitary rectal ulcer syndrome (SRUS). Our hypothesis is to prove superiority of combination therapy to conventional therapies for Mucosal Prolapse Solitary Rectal Ulcer Syndrome (MPSRUS). Our modified retention enema has active components that improve inflammation, protects mucosa and explained method of administration will also improve mucosal blood perfusion. This will result in clinical and histological healing of the SRUS.
  • Majid Moridani Page 5
    Personalized medicine is partially enabled by in vitro diagnostics including pharmacogenomic, proteomic and other functional testing such as therapeutic drug management and toxicological testing. This paper will introduce the conceptual aspects of developing personalized treatment using pharmacogenetics information. The initial discussion will give an overview of the application of pharmacogenetics in personalized medicine, followed by specific examples involving cytochrome P450s drug metabolizing enzymes (CYP enzymes). The paper also discusses the influence of racial and ethnic characteristics of a population on the variation in drug effectiveness and toxicity. The need for implementation of pharmacogenetics in medical education is highlighted.
  • Tanvir Chowdhury Turin Nahid Rumana Page 6

    The public-health approach to injury prevention and control includes epidemiological assessment, development of prevention strategies, and evaluation of these strategies. Injury-surveillance systems should be capable of providing essential information for each of these elements. The scale of injury problem is not a matter of dispute. The costs of injury mortality and morbidity are immense not only in terms of lost economic opportunity and demands on national health budget but also in terms of personal and social sufferings. Despite this, few countries have comprehensive surveillance system that generates reliable information on the nature and extent of injuries, especially with regards to non-fatal injuries. Without reliable information health care planners are severely handicapped. They are unable to allocate resources efficiently in order to achieve the greatest impact in preventing injuries. This is true for planners at all levels, whether they are concerned with the world wide injury problem or national, regional or local level injury problems. Injury registries are indispensable in determining the incidence and trends in a particular population. A registry complements the cross-sectional studies of the differences in disease rates by longitudinal investigation. The initiation of the simultaneous monitoring of the incidence, mortality, morbidity, risk factor levels, social and behavioral tendency within defined community over a period of years will help in clarify the interrelation between these variables in terms of the dynamics of change in the natural history of injury trend. Information of injury occurrences and risk factors in population is very essential and surveillance provides this essential information that can be used for designing effective prevention strategies, appropriate allocation of health resource, assessment of effectiveness of the health programs, etc. The purpose of this registration is to follow the injury incidence and mortality trend in Japan using a whole community population covering registry that serve to most up to date information.

  • Mansoor Rastegarpanah Mojtaba Mojtahedzadeh Page 7
    Stress ulceration and gastrointestinal bleeding complicates many clinical illnesses in patients in the intensive care unit (ICU). We hypothesized that suppression of gastric acid and monitoring of gastric pH using intra-gastric pH monitoring can be beneficial to critically ill patients. To test this idea we have performed a pilot study to compare the accuracy of litmus paper to determine gastric pH to a nasogastric platin-antimony pH probe in a teaching hospital in Tehran. Twenty critically ill patients in intensive care unit who required stress ulcer prophylaxis, by using a crossover design the patients randomized to initially received ranitidine by continuous infusion or intravenous bolus and subsequently were crossed over to the other arm of the study. Gastric pH was determined using pH sensitive litmus paper at the initiation of each arm of the study and at 1, 2, 4 and 8 hours after the initiation of ranitidine. In addition, gastric pH was continuously determined over the same time utilizing a platin-antimony pH probe made in Iran.Pilot Results of gastric pH measurement determined with litmus paper and intra-gastric pH probes demonstrated by regression analysis comparing these two methods showed a good correlation between the two methods (r=0.7). The pH probe technique for intra-gastric pH measurement appears to be technically simple and clinically applicable for use on patients at risk for stress ulcer bleeding. It may be more accurate than litmus paper in patient receiving H2 antagonists. Further investigations are needed to validate this idea.
  • Yadollah Shakiba, Delnia Arshadi Page 8
    Corneal neovascularization (NV) is a significant, sight-threatening, complication of many ocular surface disorders. Presence of new vessels in cornea can compromise clarity and thus vision. The data supporting a causal role for vascular endothelial growth factor (VEGF) in corneal NV are extensive. Inhibition of VEGF remains as a main strategy for treating corneal NV. There is a growing body of evidence that corneal NV can be reduced by using anti-VEGF agents. Sunitinib malate and Sorafenib are new orally bio-available anti-angiogenic agents undergoing tests of efficacy in the treatment of various types of cancers. The main mechanism of these drugs is inhibiting angiogenesis by diminishing signaling through VEGF receptor1 (VEGFR1), VEGFR2, and platelet-derived growth factor receptors. Since VEGF exerts its angiogenic effects through tyrosine kinase receptors in cornea, any mechanisms which reduce VEGF signaling may inhibit corneal NV or at least attenuate it. Based on this fact we herein hypothesize that Sunitinib malate and Sorafenib can be prepared in topical form and be used in corneal neovascularization states. These approaches offer new hope for the successful treatment of corneal NV. Further investigations in animal models are needed to place these two drugs alongside corneal NV therapeutics.