فهرست مطالب

The International Journal of Humanities
Volume:12 Issue: 1, 2004

  • تاریخ انتشار: 1383/10/10
  • تعداد عناوین: 10
|
  • حمیده بهجت صفحات 1-12

    نویسندگان و متفکران اروپایی در دوره کلاسیک و بخصوص رمانتیک در جست وجوی اصل و ریشه فرهنگ و زبانهای اروپایی بودند. کشف زبان سانسکریت تاکیدی بود بر این باور که مشرق زمین مبدا اصلی تمدن اروپایی است. گوته شاعر و نویسنده توانای آلمان نیز تحت تاثیر این جنبش و بنابر علاقه شخصی خویش به مطالعه آثار شرق شناسان پرداخت اگر چه او هرگز به شرق نرفت، اما خواندن ترجمه کتب نویسندگان و شاعران شرقی برای او به منزله سفری معنوی به مشرق زمین محسوب می شد. بخصوص اینکه او در جریان این مطالعه و تحقیق با دیوان حافظ آشنا و چنان شیفته این شاعر بزرگ ایران گشت که شروع به تدوین اثری به جا ماندنی کرد. دیوان شرقی غربی گوته ره آورد سفر معنوی وی به مشرق زمین و در حقیقت شرحی از این گذر است که دو سوی جهان (شرق و غرب) را به هم پیوند می دهد. شرح زندگانی گوته، سفر روحانی او به شرق، آشنایی او با حافظ و سرانجام دیوان شرقی غربی، چهار بخش مقاله زیر را تشکیل می دهند.

    کلیدواژگان: حافظ، دوره، دیوان شرقی غربی، رمانتیک، ریشه زبان، شرق، گوته
  • محمدرضا پورجعفر، علی اکبر تقوایی صفحات 13-20

    مناطق وسیعی از نقاط مسکونی و شهرهای جهان شدیدا زلزله خیز هستند. ایران یکی از آن مناطق بشمار میرود که شهرها و نواحی مختلف آن تا کنون و بویژه در چهار سال اخیر بارها و بارها تکانهای زلزله را تجربه کرده اند و تهران یکی از آن شهرهاست که وقوع زمین لرزه ای بزرگ در آینده ای نزدیک در آن دور از انتظار نیست. لذا تهیه طرح آمادگی در مقابل زلزله در تهران و بحث درباره ملاکهای مربوطه مخصوصا در مناطق ارگانیک آن کاملا ضروری بنظر میرسد. بافت ارگانیک تهران به سبب فشردگی – کوچه های باریک و بن بست و راه های ارتباطی ناکافی و قدیمی که از گوشه و کنار آنها لوله های گاز شهری عبور کرده است در معرض خطر بیشتری است. در حقیقت در هنگام زلزله ساکنین چنین اماکنی در دام میافتند زیرا ماشین آلات و سایر وسایل اطفا حریق – آمبولانس و غیره نمی توانند به سادگی به آنان دسترسی داشته باشند. مقاله حاضراین مطلب را خاطر نشان می نماید که گوچه نمی توان از وقوع زلزله جلوگیری کرد و یا تمام ساخت و ساز شهری را صددرصد در مقابل این خطر مقاوم ساخت ولی می توان آثار مخرب آن را با تمهیدات لازم از جمله آماده کردن اماکن و محله های مسکونی ارگانیک از طریق ایجاد دسترسی های مناسب به حداقل رساند. در آن صورت امکان نجات بموقع کسانی که زیر آوار مانده اند از طریق مراکز سلسله مراتبی و شبکه های کمک رسانی و گروه های نجات به سادگی انجام خواهد گرفت.

    کلیدواژگان: آمادگی در مقابل زلزله، طراحی شهری، نقاط ارگانیک تهران
  • محمدرضا حافظ نیا صفحات 21-30

    پس از فروپاشی نظام دو قطبی در جهان دیدگاه ها و نظریه های مختلفی درباره آینده جهان و نظام بین المللی توسط محققان و اندیشمندان ابراز گردید. یکی از آنها نظریه «برخورد تمدنها» است که در سال 1993 م به وسیله سامویل هانتینگتون مدیر موسسه مطالعات استراتژیک الین در دانشگاه هاروارد ارایه گردید و برخی نگرانی ها را در جهان پدید آورد. در واکنش به این نظریه، آقای محمد خاتمی رییس جمهور اسلامی ایران روش «گفتگوی تمدنها» را به عنوان یک پارادایم در روابط بین المللی پیشنهاد داد و پنجاه و سومین مجمع عمومی سازمان ملل نیز در سوم سپتامبر 1998 آن را پذیرفت و قطعنامه ای را برای ارتقا گفتگو بین فرهنگها و تمدنها تصویب کرد و سال 2001 میلادی را به عنوان سال گفتگوی تمدنها نامگذاری کرد. این مقاله ضمن بررسی دو نظریه مزبور به نقش رویکرد گفتگو در ایجاد روابط صلح آمیز بین ملتها می پردازد و تاثیر آنرا بر روابط ایران با سایر کشورها در سالهای اخیر نیز مورد توجه قرار می دهد.

    کلیدواژگان: برخورد تمدنها، تمدن، روابط بین الملل، گفتگو، گفتگوی تمدنها
  • سید محمدعلی حجتی، علیرضا دست افشان صفحات 31-42

    بحث از اسامی تهی، در حال حاضر از مهمترین موضوعات در فلسفه زبان و متافیزیک می باشد. مسائلی از قبیل «آیا اسامی تخیلی بر اشیایی دلالت دارند؟»، «آیا شخصیتهای تخیلی (داستانی) موجودند؟» موجب توسعه چشمگیری در مباحث فلسفی شده است. در این مقاله دو هدف را دنبال می کنیم. اول، به توضیح دیدگاه سه فیلسوف بزرگ معاصر می پردازیم که معتقدند اسامی تخیلی از زمره نامهایی هستند که واقعا به شخصیتهای تخیلی موجود اشاره دارند. دوم، نظریه های دو فیلسوف (پیتر ون اینواگن و سائول کریپکی) را در این زمینه نقادی کرده نهایتا از نظریه فیلسوف سوم یعنی نی تن سمن دفاع می کنیم. در کل مباحث، نظریه دلالت مستقیم در مورد معناداری اسامی خاص به عنوان پیش فرض فراروی ماست.

    کلیدواژگان: اسامی تهی، تخیل(داستان)، دلالت مستقیم، سمن، ون اینواگن، کریپکی
  • نجله خندق صفحات 43-54

    از آنجایی که برداشت صحیح و آگاهانه از سیاست خارجی ایران در طی سالهای 1947-1941 و نقش ابرقدرتها در شکل گیری و اضمحلال فرقه دمکرات آذربایجان، در عرصه سیاست خارجی کشور از اهمیتی فوق العاده برخوردار است، در مقاله فوق سعی کرده ایم تا با استناد به منابع اصلی و ماخذ دست اول و نیز انجام مصاحبات رو در رو، به نیاز و خلاء موجود در این زمینه پاسخ دهیم. در این راستا اساسا سعی ما بر این بوده است تا ضمن پرده برداری از نقش قوام در انعقاد معاهده با رهبران فرقه دمکرات و اتحاد جماهیر شوروی، به تحلیل واکنش جهان و نقش سازمان ملل در این باره پرداخته و فشار موفقیت آمیز غرب و بخصوص آمریکا بر دولت مرکزی ایران و نیز توافق این کشور با شوروی در راستای اضمحلال جنبش های دمکراتیک و بویژه فرقه دمکرات آذربایجان، را از جنبه های مختلف تحلیل کنیم.

    کلیدواژگان: بحران نفت، روابط خارجی، قوام
  • پل راجرز صفحات 55-66

    مقاله حاضر با ارجاع به خاورمیانه به طور عام و ایران به طور خاص، به بحث درباره سیاست امنیتی امریکا پس از رویداد 11 سپتامبر 2001 می پردازد. نویسنده طرح هیات حاکمه فعلی امریکا را مد نظر قرار داده و تلاش آنها را برای دستیابی به بعضی اهداف استراتژیک، تحت پوشش مبارزه با تروریسم و نجات دموکراسی در کشورهایی همچون افعانستان و عراق، بررسی می کند، علیرغم اینکه چنان طرحهایی موجب آشفتگی و ویرانی در این کشورها شده است. به علاوه آنچه در این مقاله روشن و برجسته شده، ظهور نو محافظه کاران و پدیده صهیونیسم مسیحی و برنامه های شرارت آمیز آنها از زمان تشکیل اسرائیل است، یعنی کسانی که به دولت اسرائیل همچون تحقق وعده های نورانی می نگرند. اگرچه صهیونیسم مسیحی ریشه در جنگ دوم جهانی دارد، با این حال، هیات حاکمه امریکا در دروه فعلی ریاست جمهوری بوش جنبش مذکور را با پدیده نو محافظه کاری در امریکا همگام و همسو می بیند. این مقاله همچنین به بحث در مورد حضور امریکا در عراق و استفاده مداوم از این موقعیت برای زیر نظر گرفتن بنیه دفاعی ایران پرداخته و لفاظی های دولت واشنگتن، بویژه از طرف گزارشگران و مفسران نو محافظه کار، را در مورد موضوع هسته ای ایران بررسی می کند.

    کلیدواژگان: دوره دوم ریاست جمهوری بوش، صهیونیسم مسیحی و ایران، نو محافظه کاری
  • روح الله رحمتیان، مجید دارابی گودرزی صفحات 67-82

    یادگیری و آموزش صحیح واژگان ترکیبی امری اجتناب ناپذیر در یادگیری زبان می باشد. در این میان واژگان ترکیبی آنچنان که باید مورد توجه قرار نگرفته اند. لذا، انجام یک پژوهش میدانی کمک موثری دریافتن مشکلات یادگیری و به کارگیری این نوع واژگان کرده و نیز شیوه های پیشنهادی موثرتری را به منظور یاددهی، یادگیری و به کارگیری آن نزد زبان آموزان فرانسه ارائه می دهد به همین منظور تست لغات ترکیبی بهمراه پرسشنامه ای در اختیار دو گروه از زبان آموزان سطح متوسط قرار داده شد که پس از جمع آوری و تحلیل داده ها به نتیجه گیری های ذیل دست یافتیم:از آنجایی که زبان آموزان تمایل زیادی به به کارگیری واژگان ترکیبی (نه در زبان نوشتاری و نه در زبان شفاهی) از خود نشان ندادند باید به دنبال استراتژی هایی برای علاقمندسازی آنان به این واژگان بود:مدرسین زبان باید واژگان ترکیبی را دریافت و موقعیت اجتماعی آن در متن نوشتاری و شفاهی یاد دهند؛ آشنا ساختن زبان آموزان سطح متوسط با ریشه های یونانی و لاتین کمک شایانی درحدس معنای واژگان می نماید و نیز باعث بخاطر سپاری صحیح تر آنها می گردد؛ به زبان آموزان یاد داده شود که برای خویش استراتژی یادگیری (فهم کلی سپس تحلیلی) پیشه کنند تا تلاش آنها را ساده تر ساخته ودر پی کشف معنای واژگان ترکیبی باشند. به جای آنکه از ابتدا منتظر ترجمه آنها باشند.

    کلیدواژگان: بافت و موقعیت، واژگان ترکیبی، یادگیری و به کارگیری
  • مسعود غفاری، امیر مسعود شهرام نیا صفحات 83-96

    جهانی شدن و دموکراسی از مهمترین مقولات مورد بحث در سطح جهانی است که بی گمان بر ایران نیز تاثیر گذار است. مقاله حاضر این پدیده را با نظر به کشور ایران برجسته می سازد، موضوع مورد بحث از جنبه ها و جوانب نظری گوناگونی که به وسیله اندیشمندان در حوزه سیاسی، اجتماعی و اقتصادی معاصر بررسی شده است نیز دنبال می گردد، اگر چه پدیده جهانی شدن موضوعی جدید است اما کشور ایران از زمان پدید آمدن شبکه های ارتباطی جدید و رشد اقتصادی همواره آن را تجربه کرده است. همچنان فرایند دموکراتیک نیز پیش از آن در قرن نوزدهم آغاز شده بود اما این روند به طوری کلی به وسیله رژیم استبدادی سرکوب می گردید. به هر حال، گرایشهای جهانی در دهه 1990 بسیاری از کشورها را تحت تاثیر خود قرارداد و در این میان، کشور ایران نیز با دگرگونی روحیه مردم مواجه بوده است. مطالعه حاضر با تمرکز بر جنبه های گوناگون جهانی شدن به بررسی تاثیرات آن بر دموکراسی در دوره معاصر می پردازد.

    کلیدواژگان: امواج دموکراسی، ایران، جهانی شدن
  • عباس قنبری نیاکی صفحات 97-110

    هدف از این تحقیق بررسی اثر یک تمرین هوازی فزاینده تناوبی و نیمرخ چربی و لیپوپروتئینهای سرم ورزشکاران سان شو بوده است. سیزده مرد جوان سان شوکار در سطوح ملی و بین المللی(2±23/23 سال،75/2±72/66 کیلوگرم وزن،78/2±8/171 سانتیمتر قد و 51/0±42/22 شاخص توده بدنی(BMI) و داوطلبانه در این تحقیق شرکت کردند. به میزان 10 میلی لیتر خون از ورید بازویی افراد در وضعیت نشسته راحت درحالی که 14-12 ساعت ناشتا بوده اند، گرفته شد. تمامی نمونه های خونی برای اندازه گیری قند، کلسترول تام، تری گلیسرید(TC،TG)، لیپوپروتئین خیلی کم چگال، کم چگال و پرچگال ((HDL-C،LDL-C،VLDL-C و نسبتهای LDL/HDL و TC/HDL آماده شدند. نتایج کاهش معناداری را در غلظتهای TG،VLDL و نسبتهای TC/HDL و LDL/HDL نشان می دهد. افزایش سطوح HDL-C پس از یک تمرین هوازی معنادار بوده است. یافته های حاضر حاکی از آن است که تغیرات درغلظت های TC و LDL-C معنادار نبوده است. بنابراین از تحقیق حاضر می توان نتیجه گرفت این نوع تمرین قادر است که سوخت و ساز چربی و برخی از لیپوپروتئینهای سرم به ویژه HDL-C و شاخصهای سلامتی قلبی را مستقل از تغییرات معناداری در سطوح TC و LDL-C بهبود بخشد.

    کلیدواژگان: تری گلیسرید سرم، تمرین هوازی فزاینده تناوبی، لیپو پروتئینها، ورزشکاران سان شو، کلسترول تام
  • حمیده معرفت، مروئه معراجی صفحات 111-127

    تحقیق حاضر به نحوه حل ابهام در جملات مبهم انگیسی و فارسی به وسیله افرادی که زبان اول و دوم ایشان فارسی و انگلیسی است می پردازد. این تحقیق با هدف بررسی وجود و یا عدم وجود اختلاف در نحوه حل اینگونه ابهامات به وسیله افراد یک زبانه و دو زبانه صورت گرفت. نتایج تحقیق نشان از وجود اختلاف در نوع حل ابهام داشت. در راستای اهداف پیش گفته شده تستی متشکل از ده جمله مبهم و ده جمله بدون ابهام در اختیار شرکت کنندگان قرار گرفت. نسخه فارسی تست در اختیار فارسی زبانان یک زبانه و انگلیسی زبانانی که زبان دومشان فارسی است قرار داده شد. در حالی که نسخه انگلیسی تست به انگلیسی زبانان یک زبانه و فارسی زبانانی که زبان دومشان انگلیسی است ارائه گردید. بررسی آماری نتایج نشان از ارجحیت قابل توجه فارسی زبانان به استراتژی Early Closure و ارجحیت قابل توجه انگلیسی زبانان یک زبانه به استراتژی Late Closure داشت. همچنین نتایج نشانگر تاثیر نحوه حل ابهام در زبان اول روی نحوه حل ابهام در زبان دوم می باشد. این بدان معناست که انگلیسی زبانانی که زبان دومشان فارسی است در تست فارسی از استراتژی Late Closure که در زبان اول ایشان استفاده می شود پیروی می کنند. همچنین فارسی زبانانی که زبان دومشان انگلیسی است نیز در تست انگلیسی از استراتژی Early Closure که روش معمول رفع ابهام در زبان فارسی است استفاده می کنند.

    کلیدواژگان: ابهام نحوی، تاثیر زبان اول، جملات مبهم در فارسی و انگلیسی، فارسی و انگلیسی به عنوان زبان اول و دوم، نحوه حل ابهام نحوی در زبان های اول و دوم
|
  • Hamideh Behjat Pages 1-12

    The European authors and thinkers in classic period and particularly Romantic one were searching the root and basis of European culture and languages. The decoding of Sanskrit emphasized the centrality of the Orient for European culture. Goethe, the famous poet and author of Germany, under the influence of this movement and for his own interest, studied the works of orientalists too. Alltough he never went to the Orient, however, the study and survey of the translation the books by the Orient authors and poets, for him, was spiritual travel to the Orient. Particularly, during the study and survey he acquainted with the poeti-cal works of Hafez which exerted a strong influence on him and thus he created an attractive compilation in German language. The West-östlicher Divan of Goethe is the result of his spiritual travel to the Orient and, in effect, it is a description which joins the two poles of world (East and West). The description of Goethe’s life, his spiritual travel to the east, his acquaintance with Hafez and finally the West-östlicher Divan form the four parts of this ar-ticle.

    Keywords: Hafez, Goethe, The Orient, West-Östlicher Divan, Romantic Period, LanguageRoo
  • Mohammad Reza Pourjafar, Ali Akbar Taghvaee Pages 13-20

    There are large areas of the world where seismicity is high while they form the whole or parts of urban conglomeration. Iran can be literally compared to a large shaking table; various parts of it have been stricken by earthquake in the last four decades(1). Tehran is also expected to have a major earthquake in the near future(2). Therefore, urban design criteria for earthquake preparedness in organic urban areas of Tehran should be prepared. Among various parts of the city, the organic areas are facing more problems due to their old and unsafe structures and being located in narrow lanes and alleys while gas pipes running every where. In case of earthquake, people will be traped in these places where it will be very difficult for the fire fighting vehicles, ambulances and othe facilities to reach to the affected parts to provide health care services and aid. This paper tries to point out that although prevention of earthquake or strengthening of each and every urban structure is not possible, but at the same time the harsh effect can be toned down with the preparedness of urban transport and built form along them. It is a well known fact that after every earthquake, victims are trapped alive below the debris. This makes it imperative that a hierarchy of earthquake safe centers shall be available at all levels of the settlements and a network of roads is essential for the free flow of emergency vehicles and equipment to make the job of relief and rescue work easier.

    Keywords: Earthquake preparedness, organic urban areas, urban design
  • Mohammad Reza Hafeznia Pages 21-30

    After the collapse of bipolar system in the world, different views and theories expressed by the scholars and thinkers about the future of the world and international system. One of them is the theory of “The Clash of Civilizations” which was propounded in 1993 by the Samuel Huntington, the director of J.M.Olin Institute for Strategic Studies in Harvard Uni-versity. This theory caused some anxieties in the world. In reaction to this theory, Mohammad Khatami, president of the Islamic Republic of Iran, proposed “Dialogue Among Civilizations” as a paradigm in the international relations which was accepted by the 53rd General Assembly of the United Nations on 3 September 1998 and approved a resolution for the purpose of promoting dialogue among cultures and civiliza-tions, and called the year 2001 as “the Year of Dialogue Among Civilizations”. This article based on both mentioned theories, refers to the role of dialogue approach in creation of peaceful relations between nations and states.

    Keywords: dialogue, Civilization, Clash of Civilizations, Dialogue among Civilizations, International Relations
  • Seyyed Mohammad Ali Hojati, Alireza Dastafshan Pages 31-42

    Fictional names have been one of the most important and serious topics in the contemporary philosophy of language and metaphysics.Several questions such as “Do fictional names refer to any objects?” “Are fictional characters existent objects?” have resulted in a considerable literature of philosophy. In this essay, we will follow two objectives. First we will describe and elaborate the ideas of three great philosophers who believe that fictional names are genuine and proper names which do refer to existent fictional characters. Second we will criticize the theories of two philosophers (Peter Van Inwagen and Saul Kripke’s theories) and will eventually defend the third i.e. Nathan Salmon’s theory of fictional names. Through the issues we will presuppose direct reference theory as our main semantic theory for proper names.

    Keywords: empty proper names, fiction, direct reference, Van Inwagen, Kripke, Salmon
  • Najle Khandagh Pages 43-54

    This Article Examines the political turmoil, Iran foreign Policy, great powers interventions with especial reference to Firqa-yi Dimukrat Azarbayejan and oil crisis between 1941-1947. This article also deals with the international reaction, the role of the United Nations, and that of the Prime Minister, Qavam, who concluded agreements with the Firqa-yi Dimukrat lead-ers and the USSR. The successful pressure from the west and the U.S. on the central gov-ernment to crush the movements and the international agreement between America and USSR which led to the fall of Democratic movements particularly Firqa-yi Dimukrat Azar-bayezan are analysed. This field has bee hitherto unexplored for that matter need to know Azari Turkish, Persian and English, to have access to primary sources, because the materials are scorched (secon-dary sources are not reliable), and Also this Period needed the wide research and investiga-tion interviews. In this article, I have tried to present the original material using mostly the primary sources and also limited secondary sources cautiously and carefully.

    Keywords: Qavam, Oil Crisis, Foreign Relations, Fergayi-Dimukrat
  • Paul Rogers Pages 55-66

    The present article discusses about the US security policy after the incident of 11 September 2001, with reference to the Middle East, in general and Iran in particular. The author focuses the design of current US administration and its endeavor to capture some of the strategic places in the name of terrorism and as a savior of democracy such as in Afghanistan and Iraq, although those designs have brought uneasiness and destruction in those countries. Further, this paper highlights the emergence of neo-conservatism and Christian Zionism and their evil design since the creation of Israel, who sees the State of Israel as the fulfillment of biblical prophecies. Although the Christian Zionism took root during the Second World War, however, the current Bush administration have seen coming together of this movement with neo-conservatism. This paper also discusses US presence in Iraq and continuous use of its surveillance to monitor the Iranian defense establishment as well as rhetoric from Washing-ton, especially from the neo-conservatives commentators, for the Iranian nuclear issue.

    Keywords: Second Bush Administration, Neo-Conservatism, Christian Zionism, and Confrontation with Iran
  • Rouhollah Rahmatian, Majid Darabi Goodarzi Pages 67-82

    Learning vocabulary constitutes a crucial step in language learning. Amongst different word categories, compound words have failed to attract the attention they deserve. This led us to conduct a study trying to pinpoint the difficulties learning these words and to suggest some techniques facilitating their acquisition. To that effect, a questionnaire as well as a vocabu-lary test were given to two groups of FFL (French as a Foreign Language) learners. Carried out from a descriptive and analytical point of view, this study was based on a real corpus and led to the following .Results: Firstly, learners showed little tendency towards making use of compound words, both in writing and in speaking. Secondly, teachers can contribute to a better learning by providing learners with convenient strategies. Thirdly, familiarity with Greco-Latin roots enormously help learners to guess the meaning of an unknown word.

    Keywords: compound words, learning, difficulty, use, technique
  • Masoud Ghaffari, Amir Masoud Sharamnia Pages 83-96

    Globalization and democracy have become the most debated issues throughout the world, which, no doubt also influence Iran. This paper highlights these phenomena with respect to Iran but takes up the issue through various description and features presented by the con-temporary socio- political thinkers and economists. Considering globalization, although the subject matter is very recent but Iran has been experiencing this phenomenon with the emergence of modern communication networks and economic growth. The democratic proc-ess had started early in 19th century but was thoroughly suppressed by the despotic regime. However, the globalization trends in 1990s have affected most of the countries and Iran too has experienced the changing mood of the people. Present study focuses on the various as-pects of globalization and its influences over democracy during post- revolutionary period.

    Keywords: Globalization, Iran, Democracy, Democratization waves
  • Abbas Ghanbari Niaki Pages 97-110

    The aim of this study was to obtain an insight into the influence of an interval progressive (pyramidal) aerobic training on serum lipid and lipoprotein profiles in San-Shou athletes. 13 national levels male San Shou player were (23.23 ± 2 years and 66.27±2.75kg,171.8 ± 2.8 cm in high and 22.42± 0.51 BMI) were voluntarily participated in this study. Blood samples (10ml) were taken from an arm vein before and after training program. All blood samples were prepared for glucose TC, TG, HDL-C LDL-c VLDL-C and some other blood factors and atherogenic indexes measurement. The results of this study show that there were a sig-nificant decrease in serum TG, VLDL-C concentrations and TC/HDL-C and LDL/HDL-C ratios and a significant increase in serum HDL-C levels after an interval progressive (py-ramidal)aerobic training for 14 weeks. The present date indicate that this training program was able to changes lipid and lipoprotein metabolism toward an cardiovascular indexes im-provement independent to any significant changes in TC and LDL-C levels.

    Keywords: an interval progressive, (pyramidal), aerobic training, San-Shou athletes, TC, TG, HDL-C, LDL-C lipid, lipoproteins
  • Hamide Marefat, Mehroe Meraji Pages 111-127

    The present study attempts to investigate parsing preferences (early vs. late closure) of native and L2 learners of both English and Persian when they read ambiguous relative clauses. The purpose is to find out if L2 learners process L2 linguistic input in the way monolingual speakers of that language do. The participants took tests including 10 test sentences plus 10 distractors, each followed by a comprehension question. Monolingual speakers of Persian and English were provided with tests in their own language, while bilinguals were provided with tests in their second language. Results showed a significant preference of monolingual Persian speakers for high attachment to relative clause (early closure), whereas monolingual English speakers showed a high preference for low attachment (late closure). The results also indicated that bilinguals adopted the same parsing strategy used in their L1, suggesting that their L1 might be influencing their L2 processing. The results are discussed in terms of the implications they may have for ultimate attainment in L2.

    Keywords: parsing preferences, ambiguous relative clauses, early vs. late closure, high attachment vs. low attachment, parsing strategies in L1, L2, monolingual English, Persian speakers, bilinguals