فهرست مطالب

فصلنامه پژوهش های مدیریت در ایران
سال پانزدهم شماره 4 (پیاپی 74، زمستان 1390)

  • 260 صفحه، بهای روی جلد: 20,000ريال
  • تاریخ انتشار: 1391/01/05
  • تعداد عناوین: 10
|
  • سید محمد اعرابی، رحیم عابدی صفحه 1
    این مقاله الگوی ترکیبی را برای هماهنگی بین استراتژی مالی و زیر سیستم های آن، شامل استراتژی سرمایه گذاری، استراتژی تامین مالی، استراتژی تقسیم سود و استراتژی سرمایه در گردش ارائه می دهد. بررسی تئوری های مدیریت استراتژیک مشخص می کند که الگوهای هماهنگی استراتژیک را می توان در سه الگو دسته بندی کرد:1- الگوی عقلایی 2- الگوی طبیعی 3- الگوی ترکیبی الگوی ترکیبی مبتنی بر نگرش فرایندی به مدیریت استراتژیک است که در آن اجرای استراتژیک تابعی از تدوین (کانون توجه داخلی/ خارجی) و کنترل (کم/زیاد) است. در این تحقیق بر مبنای الگوی ترکیبی، استراتژی های مالی و زیر سیستم های آن گونه شناسی شدند. سپس هماهنگی بین گونه های مختلف استراتژی های مذکور مورد بررسی قرار گرفت. با استفاده از استراتژی تحقیق موردی، شرکت داروسازی اکسیر انتخاب شد و گونه های استراتژی های مالی و زیر سیستم های آن با استفاده از صورت های مالی حسابرسی شده برای سال های 1380 تا 1387 محاسبه شدند.
    نتایج نشان می دهد که عملکرد شرکت (نسبت Q توبین و ROA) در زمانی که گونه استراتژی مالی شرکت، میانه رو متمایل به خطرپذیری است، بیش تر از زمانی است که گونه استراتژی مالی آن میانه رو متمایل به خطرگریزی است. هم چنین نتایج نشان می دهد در سال هایی که هماهنگی بین عناصر استراتژی های مالی بیش تر است، عملکرد شرکت (نسبت Q توبین و ROA) نیز بهتر است
    کلیدواژگان: استراتژی مالی، استراتژی سرمایه گذاری، استراتژی تامین مالی، استراتژی تقسیم سود، استراتژی سرمایه در گردش، عملکرد (نسبت Q توبین و ROA)
  • عادل آذر، رحمت الله قلی پور، سیدمهدی الوانی، اکبر کمیجانی، اسفندیار محمدی صفحه 29
    از اواخر دهه 1970 خصوصی سازی بعنوان یک هدف غالب در سیاستهای کلی دولتها درآمده است و هر کشور بنابر شرایط خاص خود الگویی خاص را از خصوصی سازی دنبال نموده است. هدف تحقیق حاضر طراحی مدلی جامع و مناسب جهت خصوصی سازی و واگذاری بنگاه های دولتی در ایران با رویکرد خط مشی گذاری است که ضمن توجه به قوانین و سلسله مراتب آنها در کشور استراتژی های مناسب واگذاری را ارائه دهد. در این مدل، خصوصی سازی بر محور دو مجموعه از اهداف قرار گرفته است:1- اهداف مالی بنگاه (اهداف خرد) و 2- اهداف مصلحت عامه (اهداف کلان) که اولی شامل: بهره وری، رقابت و سودآوری بوده و دومی شامل: اشتغال، محیط زیست، رفاه عمومی و عدالت است. با توجه به این اهداف، راهکارهایی جهت آماده سازی بسترهای خصوصی سازی در کشور شامل: شفاف سازی در واگذاری ها، ایجاد امنیت سرمایه گذاری، وضع و اصلاح قوانین و مقررات، ایجاد محیط رقابتی، تحقیق و توسعه، تقویت بازار بورس، ارزیابی و تجدید ساختار شرکتها، ایجاد نهاد غیر دولتی نظارتی مطرح شده و بر اساس این الزامات، دو استراتژی عمده خصوصی سازی یعنی جذب سرمایه گذاری خارجی و عرضه سهام در بورس اوراق بهادار پیشنهاد گریده و نظارت دولت و مجلس و مجمع تشخیص مصلحت نظام و نیز نظارت رسانه ها و نهادهای غیر دولتی بر فرایند خصوصی سازی در نظر گرفته شده و در پایان ارائه گزارش عملکرد از فرایند خصوصی سازی از عناصر مدل شناخته شده است
    کلیدواژگان: خصوصی سازی، بنگاه دولتی، خط مشی گذاری، بخش عمومی، بخش خصوصی
  • یحیی اسلامی، سیدفرهاد حسینی، محی الدین غریبی صفحه 51
    هنر- صنعت فرش دستباف از نظر اشتغالزایی و ارزآوری اهمیت بالایی دارد. اهمیت فرش دستباف در اقتصاد کشور از یک طرف و وجود رقبای خارجی قدرتمند مثل چین، هند، پاکستان و... از طرف دیگر باعث شده که کسب و حفظ مزیت رقابتی ملی در این عرصه از اولویت های مسئولین باشد. صاحبنظرانی همچون مایکل پورتر و دیگران در مسیر بدست آوردن مزیت ملی رقابتی به اهمیت فناوری اطلاعات و سیستم های اطلاعاتی توجه خاص نموده اند، اما با اینحال موارد شکست پروژه های مربوطه و هزینه های بسیار بالا و بعضا بدون دستاورد آنها هم کم نیستند. لذا مدیریت فرش دستباف، پژوهشی را با هدف امکان سنجی توسعه سیستم اطلاعات مدیریت فرش دستباف ایران تعریف و توسط مجری طرح اجرا نمایند. پژوهش حاضر، یک پژوهش توصیفی از نوع پیمایشی بوده و جامعه آماری آن شامل تمام سازمان های مسئول، شرکتها، بنگاه های فعال (153 سازمان) در زمینه فرش دستباف در استان های تهران و آذربایجان شرقی می باشد و از روش نمونه گیری طبقه ای برای انتخاب افراد نمونه استفاده شده است. طی این پژوهش، امکان پذیری توسعه و پیاده سازی سیستم های اطلاعاتی فرش دستباف در سه حوزه سازمانی، فنی و اقتصادی با تنظیم نه فرضیه مورد بررسی قرار گرفته است. نتایج تحقیق نشان داده است که توسعه سیستم های اطلاعاتی مدیریت فرش دستباف از نظر فنی، سازمانی و اقتصادی امکان پذیر می باشد.
    کلیدواژگان: فرش دستباف، سیستم اطلاعات مدیریت، مطالعات امکان سنجی، مزیت رقابتی
  • شمس سادات زاهدی، محمد خانباشی صفحه 73
    اعتماد بنیان بسیاری از تعاملات و کنش های روزمره در جوامع انسانی چه در زمینه ارتباطات میان فردی و چه در حوزه ارتباطات اجتماعی بین گروه ها است. در اکثر جوامع به علت مجموعه ای از عوامل نظیر از خود بیگانگی، فقدان سرمایه اجتماعی، وجود رسانه های انتقادی و به ویژه عدم پاسخگویی نهادها و سازمان های عمومی، میزان اعتماد به دولت و سازمان های تابعه کاهش یافته است.
    برای مثال شواهد نشان می دهد که افزایش منابع و مسئولیت های بخش عمومی با میزان پاسخگویی آن هماهنگ نبوده است و احتمالا برخی عوامل دیگر نیز این وضعیت را تشدید می نماید و یا به گونه ای بر آن موثر است. در این مقاله با استفاده از استراتژی پیمایش نقش اعتماد عمومی به سازمان ها و نهادهای دولتی را در افزایش سطح اعتماد سیاسی در جامعه مورد بررسی و نقادی قرار می دهیم. سپس پیشنهادهایی را برای بهبود و اصلاح وضعیت کنونی مطرح خواهیم نمود. نتایج حاصل از نقش موثر و مثبت اعتماد عمومی در بهبود سطح اعتماد سیاسی در جامعه حکایت می کند. لذا انجام مطالعات تکمیلی در این زمینه می تواند بستری برای توجه بیشتر دولت به مقوله اعتماد عمومی و راهکارهای تحکیم و تقویت آن باشد.
    کلیدواژگان: اعتماد، پاسخگویی، اعتماد عمومی به سازمان های دولتی، اعتماد سیاسی
  • محمد مهدی سپهری، اشرف نوروزی، بابک تیمورپور، سروناز چوبدار صفحه 97
    مدیریت رویگردانی مشتری شامل سه فازاصلی است: شناسایی مشتریان رویگردان، شناسایی دلایل رویگردانی و اتخاذ استراتژی های مناسب برای مقابله با این مشکل. اکثر تحقیقات این حوزه تنها به پیش بینی رویگردانی مشتری پرداخته اند. تحقیقات بسیاراندک در خصوص شناسایی دلایل نیز، تنها به آزمودن فرضیات اولیه در خصوص دلایل احتمالی اختصاص دارد. تحقیق حاضر به دلیل تحقیقات بسیارمحدودقبلی، نوآوری های فراوانی انجام داده است که عمده ترین آن توسعه چارچوبی جدید درخصوص شناسایی دلایل رویگردانی و ترکیب تحقیق پیمایشی با داده کاوی طی آن می باشد که بدون الگوبرداری از تحقیقی مشابه مورداجرا قرار گرفته است. چارچوب پیشنهادی شامل چهار مرحله اصلی است: ساخت مشخصه های مورد نیاز، شناسایی مشتریان رویگردان، شناسایی دلایل رویگردانی و اعتبارسنجی نتایج حاصل. مشتریان حسابهای جاری اشخاص بانک کشاورزی به عنوان موردمطالعاتی این تحقیق انتخاب شده و داده های مورد نیاز با کمک ابزار پرسشنامه جمع آوری شده است. رویکرد مورداستفاده برای شناسایی علل رویگردانی، استخراج قواعدمنتهی به رویگردانی در گروه های مختلف مشتری بوده است. برای این منظور ازکاربرد تکنیک درخت تصمیم بامتغیرهدف برچسب رویگردانی استفاده شده است. اعتبارسنجی نتایج حاصل نیز، با آزمودن آن بر روی داده های اعتبارسنجی و محاسبه نرخ lift و خطای کلی به دست آمده است. قواعد استخراجی نشان از تمایل به رویگردانی در بخش بزرگی از مشتریان بانک کشاورزی دارد که عمده ترین آن (به ویژه در گروه های با درآمد بالاتر بیشتر) طرزبرخورد کارمندان بانک ونه عوامل بیان شده توسط خبرگان نظیر نحوه اعطای وام یا سودسپرده های پشتیبان بوده است.
    کلیدواژگان: مدیریت رویگردانی مشتری، پیش بینی نرخ رویگردانی، شناسایی علل رویگردانی، بانک داری، داده کاوی
  • ابلاقل کمروویچ سنگینف، نعمت الله رضایی صفحه 127
    ترافیک یکی از موضوعاتی است که امروزه به یکی از اصلی ترین مسائل شهرهای بزرگ تبدیل شده است و این موضوع مشکلات دیگری را نیز به همراه خود برای مناطق شهری ایجاد نموده است. لذا شناخت رفتار ترافیکی مردم از ضروریات مدیریت و برنامه ریزی شهری است. یکی از این موضوعات تقاضای سفر از مناطق نزدیک شهرها به مناطق شهری با اهداف مختلف می باشد.
    در این تحقیق سعی شده است با استفاده از داده های سرشماری عمومی نفوس و مسکن 1385 وضعیت سفرهای روزانه به تهران به تفکیک هدف سفر بررسی و برای آن مدل تقاضا و جذب سفر براورد گردد. لذا ابتدا متغیرهای بسیاری را مورد ارزیابی قرار داده و سپس با استفاده از نرم افزارSAS و به روش Stepwise شروع به براورد مدل نموده و با استفاده از مفروضات مدل رگرسیونی و تبدیلات باکس کاکس و در نظر گرفتن مواردی همچون فرض نرمالیتی داده ها ناهمگونی واریانس و نبود هم خطی بین متغیرهای کمکی به براورد مدل پرداخته و با پردازش مجدد مدل که حاکی از نبود داده های پرت می باشد، بهترین مدل براورد شده است.
    کلیدواژگان: تولید سفر، جذب سفر، هدف سفر، مدل تقاضای سفر، تبدیلات باکس کاکس و مدل رگرسیونی
  • حمیدرضا عریضی، محسن گل پرور صفحه 147
    این پژوهش با هدف بررسی رابطه بین حمایت سازمانی ادراک شده با مشارکت در تصمیم گیری، خدمت به عموم، چشم انداز شغلی، اعتماد به سرپرست، رضایت از پرداخت، فرصت ترفیع، انگیزش درونی، کیفیت سرپرستی، میل به ماندن، ترک خدمت، جایگزین های شغلی، رفتارهای فرانقشی، اعتماد سازمانی، دلبستگی شغلی، دلبستگی به کار، رضایت از سرپرست و رضایت از همکاران و استخراج الگوی روابط مستقیم و غیرمستقیم بین حمایت سازمانی ادراک شده با متغیرهای مذکور به مرحله اجرا درآمد.
    به منظور دستیابی به اهداف پژوهش 295 نفر از کارکنان یکی از سازمان های دولتی در تهران برای پاسخ گویی به ابزارهای پژوهش به صورت تصادفی ساده انتخاب شدند. ابزارهای مورد استفاده در پژوهش شامل پرسشنامه حمایت سازمانی ادراک شده آیزنبرگر و همکاران (1986) به همراه پرسشنامه های مربوط به متغیرهای مذکور (در بخش روش به تفصیل معرفی شده اند) بودند. داده های پژوهش با استفاده از ضریب همبستگی پیرسون و تحلیل مسیر مورد تحلیل قرار گرفت. نتایج نشان از آن بود که بین حمایت سازمانی ادراک شده با ترک خدمت و جایگزین های شغلی رابطه منفی و معنادار (به ترتیب 596/0- برای ترک خدمت و 374/0- برای جایگزین های شغلی و سطح معناداری 001/0P<) و با دیگر متغیرهای پژوهش رابطه مثبت و معنادار (در بالاترین حد با مشارکت در تصمیم گیری و برابر با 709/0 و در پایین ترین حد با انگیزش درونی 149/0 و 0001/0P< و 05/0P<) وجود دارد. نتایج تحلیل مسیر نیز نشان داد که از بین کلیه متغیرهای استفاده شده در پژوهش فقط مشارکت در تصمیم گیری، رضایت از پرداخت، فرصت ترفیع، انگیزش درونی، کیفیت سرپرستی و اعتماد سازمانی با حمایت سازمانی ادراک شده دارای رابطه مستقیم معنادار (0001/0P< و 05/0P<) می باشند. در مجموع براساس تحلیل مسیر نیز الگوی مسیرهای مستقیم و غیرمستقیم برای حمایت سازمانی ادراک شده ترسیم شده است.
    کلیدواژگان: کلیدواژه ها: حمایت سازمانی ادراک شده، نگرش های شغلی، نگرش های حرفه ای، نگرش های سازمانی
  • وجه الله قربانی زاده، علی بعیدی مفردنیا صفحه 175
    سیستم اطلاعات گمرکی (ASYCUDA) از جمله سیستم های نوین عملیاتی، نظارتی و کنترلی گمرک های جهان است که برای بهینه سازی عملیات ترخیص کالا در گمرک ها به کار می رود. این مقاله به بررسی نقش سیستم اطلاعات گمرکی در یادگیری سازمانی، شایستگی های متمایز فنی کارکنان و عملکرد گمرک تهران می پردازد. اطلاعات مورد نیاز پژوهش به روش نمونه گیری تصادفی منظم (سیستماتیک) از بین کارکنان گمرکات اجرایی تهران که با سیستم اطلاعات گمرکی آشنا بوده و نیز کارکنان دفتر آمار و فن آوری اطلاعات و ارتباطات گمرک ایران و با ابزار پرسشنامه گردآوری شده است. اطلاعات گردآوری شده از نمونه آماری، با استفاده از روش های تحلیل عاملی تاییدی و مدل معادلات ساختاری تجزیه و تحلیل شده است و نتایج به دست آمده و شاخص های سنجش برازش الگوی تحقیق حاکی از نیکویی برازش داده های گردآوری شده با الگوی مفهومی پژوهش می باشد. همچنین یافته ها نشان می دهد که به کارگیری سیستم اطلاعات گمرکی بر یادگیری سازمانی و شایستگی های متمایز فنی کارکنان گمرک تاثیر مثبت دارد؛ اما تاثیر مستقیم این سیستم روی عملکرد گمرک معنی دار نمی باشد، بلکه سیستم اطلاعات گمرکی از طریق یادگیری سازمانی بر عملکرد گمرک تاثیر می گذارد.
    کلیدواژگان: آسیگودا، سیستم اطلاعات گمرکی، یادگیری سازمانی، شایستگی های متمایز فنی، عملکرد گمرک
  • محمدرضا کاباران زاد قدیم، علیرضا ممقانی، کاوه تیمورنژاد صفحه 193
    با توجه به سند چشم انداز(افق 1404) دولت در زمینه کارآفرینی و پیشرفت صنایع، با شعار خصوصی سازی (اصل 44)، که در سال 1382 از سوی مقام معظم رهبری با عنوان برنامه 5 ساله چهارم توسعه کشور ابلاغ گردید که توسط نهادهای ذیریط مصوب و اجرا شد. لذا در این پژوهش سعی شده است مصوبات مربوط به این برنامه، در زمینه حمایت های مالی، ایجاد شهرکهای صنعتی، ایجاد بستر برای گسترش فن آوری اطلاعات، سیاستهای حمایتی درزمینه بازاریابی و نمایشگاهی، مکانیزاسیون اداری و توانمندسازی نیروی انسانی و ایجاد خوشه های صادراتی از نظر مدیران صنایع کوچک بررسی شود. از این رو به کمک 15 نفر از خبرگان در سازمان های اجرایی، اساتید دانشگاهی و 35 نفر از مدیران صنایع، سوالات شاخصهای حمایتی جمع آوری و بازنگرشد و پس از تایید روایی و پایایی تحقیق، با مراجعه مستقیم به 180 شرکت، و انجام 144 مصاحبه قابل اتکا با مدیران صنایع انجام گرفت. پس از آزمون نرمال بودن شاخصها، فرضیه های پژوهش با آزمون تی استیودنت، تست شدند. نتایج نشان داد؛ حمایت مالی دولت از صنایع از نظر مدیران SME موفق و بقیه سیاستهای حمایتی مذکور موفق نبوده است. ارزیابی شکافهای بین وضعیت موجود و ایده آل نشان داد فقط سیاستهای حمایت مالی تا حدی به وضعیت ایده آل نزدیک بوده است. از این روی سعی شد پیشنهادات لازم با استفاده از رویکرد تحلیل محتوی برای اثر بخشی برنامه های، میان مدت آتی پیشنهاد گردد.
    کلیدواژگان: صنایع کوچک و متوسط، سیاست های حمایتی دولت، برنامه چهارم توسعه، افق 1404
  • اصغر مشبکی، سهیلا خدامی، حمید مرادی صفحه 217
    تحقیقات نشان داده است که سفارشی سازی انبوه ارزش بیشتری را به مشتری ارائه می نماید. در این راستا، این مقاله به دنبال پاسخگویی به این سوال است که چگونه ارزش تمایز فردی بر ارزش کلی درک شده و قصد خرید محصولات سفارشی سازی شده انبوه اثر می گذارد در این تحقیق تمایزات فردی موثر در غالب سه بعد: نیاز به بهینه سازی،تمرکز بر زیبایی محصول و نیاز به منحصر به فرد بودن منعکس می شود. در این ارتباط مدل مفهومی بر اساس تئوری مشارکت، تئوری وظیفه ای نگرشها و تئوری های مطلوبیت منحصر به فرد بودن ارائه و آزمون شده است. این تحقیق توسعه ای –پیمایشی بوده و در آن دانشجویان مدیریت بازرگانی دانشگاه های تهران و تربیت مدرس مورد سوال قرار گرفتند.به طور کلی اطلاعات بدست آمده از پاسخها در غالب مدل مفهومی رابطه میان سه بعد تفاوتهای فردی مصرف کننده و ارزش کلی درک شده و قصد خرید محصولات سفارشی سازی شده انبوه را تایید می نمایند.
    کلیدواژگان: سفارشی سازی انبوه، ارزش تمایزات فردی، ارزش درک شده از محصول سفارشی سازی شده
|
  • Page 1
    This paper aims at studying the strategic alignment between financial strategy and subsystems including investment strategy, financing strategy, dividend strategy, and working capital strategy based on a comprehensive model (based on strategic reference points, SRPs). Three alignment models could be identified in the strategic management literature: rational, natural and comprehensive. The comprehensive model is based on process view in strategic management that its implementation is a function of formulation (focus, internal or external– SRP1) and control (low or high – SRP2). In this paper, at first, we identify typologies of financial and subsystem strategies based on SRP, and then the relationship between these strategies are studied. Using the case study strategy, Exir Drug Company was selected for empirical study and types of financial and subsystem strategies were calculated in 2001-2008. The results showed that, when the financial strategy type of Exir is moderate willing to risk taking, the performance (Tobin's Q and ROA) is more than when the financial strategy type is moderate willing to risk avoidance. The conclusion is that when there is alignment between financial and subsystem strategies, there is high performance (Tobin's Q and ROA).
    Keywords: Financial strategy, Investment strategy, Financing strategy, Dividend strategy, Working capital strategy, Performance (Tobin's Q, ROA)
  • Adel Azar, Rahmatoallah Gholipor, Saied Mehdi Alavani, Akbar Komijani, Esfandiar Mohammadi Page 29
    From the End of 1970s Privatization have become a Dominant Goal of General Policies of Governments. Every Country Based on its Special Circumstances Followed Special Model of Privatization. The aim of This Study is to Design the Comprehensive Model for Privatization and Transfer of Governmental Enterprises in Iran with PolicyMaking Approach having Concern to Laws and thair Haierarchy in Country, Proper Strategies of Transfers is Offered. In this Model, Privatization have Settled on Two Bas:1- Financial Goals of Enterprise Include: Productivity, Competition, Profitability and Stock Value. 2- Public Good Goals Include: Employment, Environment of Life, Welfar and Equity. Based on these Goals We offer Ways for Creating Infrastractures of Privatization in Country Such as: Transparency in Transferes, Create Security for Investement, Stablish and Modify the Current Rules, Create Competitive Stock Environment, Resesrch and Development, reinforcemented stock Exchange, Evaluate and Restructure of Enterprises and Stablish Non Governmental Institution for Control of Privatizution Process. After That We Propose Two Magor Strategies for Privatization In Iran: use of Foreign Investment and Issue of Stock In Stock Exchange. The, Proper Requirements have Proposed for Monitoring Privatization Process Such as Government, Parlement, Mass Media and Non Govermmeut Ovganizations. At the end of Modol The Alternative for Reporting of Perfoemance have Presented.
    Keywords: Privatization, Public Sector, Private Sector, Stateowned Enterprises, Policy Making
  • Mohammad Khanbashi Page 73
    Trust is the basis of many interactions in human societies; either interpersonal or social communications. Many factors such as lack of social capital, influence of critical media and especially decrease or lack of accountability in public institutions has diminished public trust to the government and its organizations. In this article, we study trust literature firstly and then evaluate the relationship between public trust to the governmental organizations (bureaucracies) and political trust in the society. Then we present suggestions to improve current situations. The results of such studies can be considered as the basis for more attention to the public and political trust in the society and solutions for their improvements.
    Keywords: Trust, Accountability, Public Trust to the government, Political Trust
  • Mohammad Mehdi Sepehri, Ashraf Norouzi, Sarvenaz Chubdar, Babak Teymourpour Page 97
    Customer churn management consist of three main phases: identifying churners, discovering the causes of churn and adapting appropriate strategies against this problem. Most of studies in this field focused on prediction of customer churn. Few studies about discovering causes of churn are just about testing primary hypothesis about probable causes. This study because of the shortage of previous studies in this field has made lots of innovations. Some of these innovations are: designing a new framework for discovering causes of churn and designing a hybrid approach from data mining and survey techniques which carried out without benchmarking from any similar study. Proposed framework includes four main steps: feature construction and selection, identification of churners, discovering the causes of churn, and validating the results. Current account customers of Keshavarzi Bank are selected as casestudy of this research and the required data is gathered trough questionnaire. The approach used for discovering causes of churn is extracting the rules which lead to churn in various clusters of customers. For this purpose, decision tree technique with target variable of churn label is utilized. Validating the results is carried out by testing it on validation data set and calculating the top lift and overall error rate. The extracted rules represent that there is a tendency to churn among big segment of keshavarzi's customers. The most important reason (specially among higher salary customers) is about manner of bank agents not reasons expressed by experts such as the way of lending or the profit of backup accounts.
    Keywords: Customer churn management, Churn prediction, Causes of churn, Banking, data mining
  • Nematollah Rezaei Page 127
    most cities in the world, especially multiplicity faces big problems with traffic and several vehicles. City managers suggest two solutions for these problems. The first is to make supply increased and other one is to demand management. We know increasing supply need expensive and sometimes impossible. It's clear that demand management is the best. In each city there are different kinds of demands for trip such as trips to work, education trips, shopping trips and social trips. In this paper we estimate demand to trips based on trips to work that are home based from out of city to multiplicity. The main reason for trips is different levels of well-being indices that are more in the multiplicity. Well-being in multiplicities is rather better than in life place. In this paper we measured well-being indices based on 2006 year book Tehran that used in estimating job place, education place and etc. based on house hold census 2006. The result show that work trips demand increase by increasing literacy index and residential units and decrease by increasing number of private vehicle the regression result. 0.83 percent of work trips demand explained with variable explanatory. The results show a number of school, distance, sport place and … dont have significant effect on work trips demand.
    Keywords: Trip Generation, Trip Attraction, Purpose Trip, Transport Demand Model, Regression Models
  • Page 147
    The aim of this research was to investigate the relationships between perceived organization support with participation to decision-making, organizational citizenship behaviors, job scope, trust to supervisor, pay satisfaction, extra role behavior, job involvement, work involvement, promotion opportunity, internal motivation, supervision quality, tend to stay, job alternatives, intention to turnover, and satisfaction from supervisor and coworkers. The second aim of this research was extraction of direct and no direct relationships between perceived organizational supports with 17 research variables. To this end, 295 persons were randomly selected from one public sector organization. The instruments which used in this research were: Eisenberger et al.’s perceived organizational support, and 17 questionnaires for the assessment of research variables. The data were analyzed using Pearson’s correlation coefficient and path analysis. The results showed that there are significant negative relationships between intention to turnover and job alternatives with perceived organizational supports and significant positive relationships between the remaining research variables at highest level for participation to decision making and at lowest level for internal motivation] with perceived organizational support. The results of path analysis showed that among the research variables, only participation to decision making, pay satisfaction, promotion opportunity, internal motivation, supervision quality and organizational trust showed significant direct relationships with perceived organizational support. In general, on the basis of path analysis, the model of direct and indirect paths was extracted for perceived organizational support.
    Keywords: Perceived organizational support, Job Attitudes, Professional attitudes, Organizational attitudes
  • Vajhollah Ghorbanizadeh, Ali Baeidi Mofradnia Page 175
    Automated system for customs data (ASYCUDA) is one of the operating, supervision and control systems in the world customs offices that used to optimize customs clearance functions. This study aims to access the role played by ASYCUDA in organizational learning, employee's technological distinctive competencies and performance in Tehran customs offices. The required information for this research collected by systematic sampling method from Tehran customs offices employees that knew ASYCUDA and the employees of the Iranian customs Statistic and ICT section by using research questionnaire. The collected data from statistic sample was analyzed by Confirmatory Factor Analysis and Structural Equation Modeling methods. Our finding and research model fit indexes show us goodness of fit for the collected data and the research conceptual model. Also our finding shows us the positive influence of ASYCUDA on organizational learning and customs employee's technological distinctive competencies. The positive influence of this system on customs performance is not significant but ASYCUDA affects customs performance via organizational learning.
    Keywords: ASYCUDA, Automated system for customs data, organizational learning, employee's technological distinctive competencies, customs performance
  • Alireza Mamghani, Mohammad Reza Kabaranzade Ghadim, Kaveh Teymoor Nejad Page 193
    regarding Principle of 44 (privatization) in increasing entrepreneurship and developing industries by prospect of the vision 1404, which the announcement of the 4th five-year Development Plan of the country by the religious Leader in 2003 and its approval and implementation by related institutions regarding. The main purpose of the research, it is tried to study the implemented regulations of these laws pertinent to the 4th from Small and Medium Enterprises (SMEs) management’s attitude. this Plans such as: in fields including giving financial loan to SMEs, creating industrial districts, preparing the facilities for information exchange, paving the way for marketing and exhibitions, empowerment of human resource and official mechanization and creating export clusters, were gathered and the questions regarding the supportive indicators were reviewed by help of 15 experts in executive organizations, and faculty teachers and 35 industries managers and after confirming the reliability and validity of the research, referred directly to 180 enterprises and performing 144 reliable interviews with industries managers and after testing the normalization of indicators, the research hypotheses were tested through T- Student Test in which the results showed that, the government’s financial aid to the industries was successful for SMEs industries management’s view while other supportive policies were not been successful.Gaps evaluation between the ideal situation and showed that financial support policies only to some extent close to ideal and have the rest of this distance it was suggested to try on the necessary suggestions by content analysis to improve the Gaps in the future programs.
    Keywords: Small, Medium Enterprises, 4th Country's Development program, line of vision 1404, Small, Medium Size Enterprises Marketing
  • Asghar Moshabaki, Soheila Khoddami, Hamid Moradi Page 217
    Research on mass customization suggests that this type of offer delivers more value to the customer. This article provides answers to the following research question: How interpersonal differentiation value of the mass-customized Product influence the overall perceived value of MC?. we explore interpersonal differentiation value in need for optimization (NFO), centrality of visual product aesthetics (CVPA), and consumer need for uniqueness (CNFU). A conceptual model grounded in involvement theory, the functional theory of attitudes, and theories on the desirability of uniqueness is proposed and empirically tested. The goal of this research is development and the way of this research is survey- analysis. Statistical population of research is two hundred one undergraduate business students of Iranian universities. Generally, the data support significant relationships between the three dimensions of interpersonal differentiation value and the overall perceived value and buy tendency of MC.
    Keywords: Mass customization, interpersonal differentiation value, The overall perceived value of MC, Utilitirian value