فهرست مطالب

تحقیقات جغرافیایی - سال بیست و ششم شماره 1 (پیاپی 100، بهار 1390)

فصلنامه تحقیقات جغرافیایی
سال بیست و ششم شماره 1 (پیاپی 100، بهار 1390)

  • 210 صفحه، بهای روی جلد: 16,000ريال
  • تاریخ انتشار: 1391/03/15
  • تعداد عناوین: 8
|
  • حسنعلی غیور، سیدابوالفضل مسعودیان، مجید آزادی، حمید نوری * صفحه 1

    به منظور شناسایی الگوهای زمانی و مکانی رویدادهای بارشی سواحل جنوبی خزر، از روش تحلیل مولفه های اصلی(PCA) و تحلیل خوشه ای(CA) استفاده شد. در این تحقیق با استفاده از داده های روزانه بارش، شاخص های گرایش مرکزی، پراکندگی آماری و درصد فراوانی سه متغیر مدت، مقدار و شدت رویدادهای بارشی در 46 ایستگاه همدید، اقلیم شناسی و باران سنجی منطقه، طی دوره آماری سال 1336 تا 1383 محاسبه شدند. سپس پهنه بندی رویدادهای بارشی منطقه بر اساس این سه متغیر انجام شد و رژیم های بارشی نواحی مختلف به دست آمد. در ادامه، رویداد های بارشی هر ایستگاه، مبتنی بر داده های استاندارد شده این سه متغیر به چهارگروه بارشی سبک، متوسط، سنگین و فوق سنگین تقسیم و رژیم های بارشی آنها ارائه شد. نتایج نشان می دهندکه به طورکلی در سواحل جنوبی خزر، شش ناحیه همگن بارشی وجود دارد؛ به طوری که تغییرات نواحی در بخش میانی و همگنی نواحی در بخش های شرقی و غربی بیش تر است. شاخص های میانگین مدت بارش، واریانس مدت و مقدار بارش و چولگی وکشیدگی مقدار و شدت بارش رویداد ها در سواحل میانی و غربی بیش از سواحل شرقی و نواحی کوهستانی منطقه است. نتایج نشان می دهند با آنکه میانگین مقدار بارش رویدادها در نواحی مختلف در ماه های شهریور تا آذر بیشینه است، لیکن فراوانی آن ها، دارای الگوی متفاوتی است. رژیم فراوانی رویداد های بارشی در نواحی ششگانه این منطقه نشان می دهد که نواحی ساحلی وکوه پایه ها و کوه های غربی گیلان، در ماه های شهریور تا آذر، مناطق کوهستانی مازندران میانی از فروردین تا مرداد و بقیه مناطق کوهستانی در فصل زمستان، دارای بیشینه فراوانی رویداد های بارشی هستند. همچنین نتایج نشان می دهند که در همه گروه های بارشی، ماه تیر و فصل تابستان، کمترین فراوانی رویدادها را دارند. درگروه های بارشی سبک، متوسط و سنگین، ماه اسفند و فصل زمستان و درگروه بارشی فوق سنگین، ماه مهر و فصل پاییز دارای بیشترین فراوانی رویداد های بارشی هستند.

    کلیدواژگان: تحلیل زمانی و مکانی، رویدادهای بارشی، گروه های بارشی، سواحل جنوبی دریاچه خزر
  • محمدرضا پورمحمدی، محمد جام کسری صفحه 31
    ابزارهای تحلیل برنامه ریزی شهری و منطقه ای، دامنه گسترده ای از مفاهیم و فنون مختلف را در بر می گیرند. این مدل ها و فنون که برای درک و بیان ماهیت پیچیده شهرها و پیش بینی پیامدهای آنها با اهمیت هستند، می توانند ما را به درک هرچه بهتر سیستم های شهری و پیش بینی رفتار این سیستم ها نزدیک کنند. در این زمینه، مدل هلدرن، یکی از مدل های کمی در تجزیه و تحلیل کاربری اراضی شهری است که برای مشخص نمودن رشد بی قواره و ناموزون شهرها به کار می رود. در این مقاله برآنیم با استفاده از این مدل و تجزیه و تحلیل های آماری، الگوی توسعه ناموزون تبریز را در خلال سال های(85-1335) در گستره فضایی آن مورد بررسی و مداقه قرار دهیم. نتایج بررسی و تحلیل فرایند توسعه کلانشهر تبریز در نیم قرن اخیر، گویای این واقعیت است که شهر با روند توسعه ناموزون درونی روبه روست. فضاهای باز و بویژه فضاهای سبز، باغ ها و اراضی کشاورزی اطراف آن، بیش از پیش در معرض تداخل با کاربری های دیگر و نهایتا تخریب قرار گرفته و به لحاظ جمعیت پذیری، همواره بر تراکم های انسانی و ساختمانی آن، افزوده می شود، تا جایی که طرح ها و پروژه های شهرسازی پاسخگوی تحولات و پیامدهای حاصله نبوده، نوعی شهرسازی نااندیشیده و ناموزون در حال وقوع است. چنین شکلی از توسعه، الگویی از یک شهر بیمار است که انسجام کالبدی- فضایی خود را از دست داده است.
    کلیدواژگان: روش های کمی، مدل هلدرن، پراکنش شهری، تبریز
  • مژده پدرام، هوشنگ قائمی، اکرم هدایتی دزفولی، افسانه مرتضوی صفحه 55
    به منظور تعیین دمای آستانه رخداد برف در نقاط مختلف استان کردستان، ابتدا زمان های رخداد بارش های برف در طول دوره آماری موجود هریک از هفت ایستگاه همدیدی استان، مختوم به سال 2006، به همراه دما و نقطه شبنم در همان ساعت دیدبانی استخراج شده است. سپس مقادیر فراوانی، فراوانی نسبی و فراوانی نسبی تجمعی ریزش برف غیر رگباری در گستره های مختلف دمایی هر ایستگاه مشخص شده است. با انجام تحلیل فراوانی، توزیع نرمال بهترین توزیع برای برازش به داده های دما شناخته شد. بر این اساس، احتمال ریزش برف، در دمایی معین و کمتر از آن نیز محاسبه شده است. برای پیش بینی نوع بارش، رابطه همبستگی بین دمای نقطه شبنم و کمبود اشباع، در زمان بارش برف، تعیین شده است. نتایج نشان می دهد به هنگام ریزش برف، دما به طور میانگین در بیشتر ایستگاه های مورد مطالعه، منفی است. به سبب گذر دما از فاز مثبت به منفی، فراوانی بارش برف در دماهای Co 5/0-0 بیش از گستره های دیگر است. بارش برف در دماهای بیش از Co 3 در سطح ایستگاه های استان به ندرت رخ می دهد. بیشینه احتمال بارش برف در دماهای مثبت، حدود 25 درصد، برای د ماهای بین Co1 تا Co 3/0 است.
    کلیدواژگان: بارش برف، دما، نقطه شبنم، تحلیل فراوانی، استان کردستان
  • حمیدرضا وارثی، حسن بیک محمدی، محمود اکبری * صفحه 71

    شهر یاسوج از جمله شهرهای کشور است که در سال های اخیر دارای رشد بسیار چشمگیری بوده است. به همین خاطر، هدف پژوهش حاضرکمک به توزیع بهینه خدمات شهری یاسوج با استفاده از برنامه ریزی نارسائی های مراکز خدماتی است. مساله اصلی در برنامه ریزی تاسیسات خدماتی شهرها تخمین زیرساخت ها براساس پیش بینی های جمعیتی است، امری که در این پژوهش مدنظر قرار گرفته است. روش مطالعه پژوهش ترکیبی از روش های همبستگی، تحلیلی و میدانی است. شیوه نمونه گیری پژوهش به صورت سهمیه ای بوده و با توجه به نحوه تدوین متغیرها از مجذورکا و همبستگی پیرسون استفاده شده است. یافته های پژوهش نشان می دهد که شهر یاسوج به تناسب شدت گیری توسعه کالبدی و افزایش جمعیت از نظر ارائه خدمات شهری دچار نارسائی است و نتیجه این نوع توسعه کالبدی پرشتاب انحراف از استاندارد شاخص های خدماتی بوده است. در خاتمه برای حل این نارسائی ها راهبردهایی ارائه شده است.

    کلیدواژگان: تحلیل فضایی، استانداردهای شهری، برنامه ریزی خدمات شهری یاسوج
  • نادر پروین صفحه 89
    خشکسالی یکی از بلایای طبیعی است که هر ساله خسارات فراوانی به بار می آورد. این پدیده در نتیجه ناهنجارهای شدید و مکرر زمانی- مکانی در الگوهای گردش جوی بوجود می آید. از این رو، مطالعه و شناسایی الگوهای سینوپتیکی پدیده مذکور ضرورتی اجتناب ناپذیر است. در این مطالعه، ابتدا بارش های سالانه ایستگاه های منتخب سطح حوضه آبریز دریاچه ارومیه استاندارد زمانی شد. پش از تعیین آستانه زمانی- مکانی بارش، سال 1999 به عنوان شدیدترین خشکسالی سطح منطقه انتخاب شد. سپس داده های ارتفاعی تراز 500 هکتوپاسکال واقع در محدوده بین صفر تا 70 درجه عرض جغرافیایی شمالی و 10 تا 70 درجه طول شرقی به صورت یک ماتریس S-mode برای روزهای بدون بارش تنظیم شد. در ادامه، به منظور شناسایی و طبقه بندی الگوهای سینوپتیکی خشکسالی از روش آماریComponent Analysis و Cluster Analysis استفاده گردید و نهایتا نقشه مرکب مربوط به هر خوشه تهیه و تحلیل سینوپتیکی شد. نتایج تحقیق نشان می دهد که، به هنگام وقوع شدیدترین خشکسالی در سطح حوضه آبریز، عمدتا چهار الگوی سینوپتیکی حاکمیت داشته است؛ به طوری که در اکثر روزهای دوره مرطوب در سطوح میانی جو معمولا پشته ای نسبتا عمیق بر روی منطقه مستقر بوده و در نتیجه آن، زبانه پرفشاری نسبتا قوی در سطح زمین بر روی حوضه کشیده شده است. این شرایط سبب پایداری هوا و عدم نزولات جوی و نهایتا وقوع شدیدترین خشکسالی منطقه شده است.
    کلیدواژگان: خشکسالی، تحلیل عاملی، پشته و ناوه، حوضه آبریز دریاچه ارومیه
  • زهرا پیشگاهی فرد، علی صادقی * صفحه 109

    از ویژگی نظام های مردم سالار، مشارکت مردم در فرآیند انتخاب نخبگان سیاسی جامعه است که با انتخاب مستقیم یا غیر مستقیم خود بر تصمیمات ملی و اجرایی کشور نظارت و تاثیر دارند. در ایران از انقلاب مشروطه به بعد، مردم امر نظارت و اثرگذاری رای و اندیشه خود بر تصمیمات ملی و حکومتی را با انتخاب نمایندگان مجلس انجام داده اند و در این فرآیند احزاب توانسته اند کم و بیش نقش ایفا کنند. نقش احزاب با توجه به فراز و فرود حضور آنها در عرصه های سیاسی قبل و بعد از انقلاب، بعضی از استان ها را بیش از سایرین متاثر ساخته که بنظر می رسد سطح توسعه استان ها در اثر پذیری از احزاب به عنوان یک متغیر، قابل توجیه است. این مقاله، با مطالعه موردی روی هشتمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در پی آنست که رابطه میان سطح توسعه هر استان را با آرای احزاب در آن استان با استفاده از آمارهای موجود و مقایسه آنها بررسی کند. یافته های تحقیق نشانگر آنست که در استان های توسعه یافته احزاب به مفهوم واقعی آن، گستره ی فعالیت دارند و عامل موثر در انتخاب نماینده در بسیاری از استان های ایران رویکردهای ایدئولوژیک، مذهبی، قومی و قبیله ای است.

    کلیدواژگان: انتخابات، مجلس شورای اسلامی، احزاب، توسعه، مشارکت سیاسی
  • حسین حیدری، سهراب شهریاری صفحه 131
    مکان یابی سد زیرزمینی درحوضه رودخانه فصلی گرماب در محل ایستگاه تحقیقات گلستان انجام گردید. این طرح به منظور بررسی و شناخت مکان های مناسب برای احداث سد زیر زمینی، با هدف کنترل و ذخیره سازی جریان آب زیر سطحی رودخانه، به منظور تامین آب مورد نیاز ایستگاه و عرصه های تحقیقاتی پژوهشگران، اجرا شد. این تحقیق برپایه مطالعه اسناد، منابع، پژوهش های صحرایی، حفاری و نمونه برداری از آب وخاک و انجام آزمایش های لازم به انجام رسید. بررسی گسترش برونزدهای سنگی حوضه، وجود پی سنگ نفوذ ناپذیر میکاشیست را نشان دادکه در حوضه باعث هدایت جریان زیر سطحی بر روی آن گردیده و عامل اصلی تغذیه چشمه های گرماب با دبی متوسط 5/8 لیتر بر ثانیه در انتهای خروجی حوضه است. مکان یابی ساختگاه برپایه میزان آب زیر سطحی و محل های مناسب برای تشکیل مخازن طبیعی آب در طول آبراهه اصلی و بر اساس خصوصیات پی سنگ، تغییرات حجم آبرفت، تخلخل موثر و شیب بستر صورت گرفت. این بررسی ها نشان داد که انباشتگی رسوبی در طول رودخانه اصلی در سه محل مشاهده می گردد. این سه نقطه به عنوان گزینه های پیشنهادی به شکلی دقیق تر بررسی شد و بر اساس درجه اهمیت، اولویت بندی و برای اجرا پیشنهاد شدند؛ به طوری که حجم آب قابل کنترل و ذخیره سازی در گزینه های I، II، III به ترتیب 147000، 158400، 196000 متر مکعب در سال محاسبه گردید. بهره برداری، کنترل و ذخیره سازی آب در مخازن این سدها می تواند مشکل کمبود آب در ایستگاه را برطرف سازد.
    کلیدواژگان: سد زیر زمینی، انتخاب ساختگاه، مکان یابی، ذخایر شنی، رودخانه گرماب
  • محمود حبیب اللهیان صفحه 149
    انتشار مجلات جغرافیایی که بیشتر به وسیله دانشگاه ها و موسسات تحقیقاتی و بعضا از سوی بخش خصوصی در کشور انجام می گیرد؛ نقش مهمی در ارایه دستاوردهای علمی این رشته داشته و نشان دهنده وضعیت جامعه جغرافیایی کشور و نیز از ابزارهای ارزشیابی و بررسی وضعیت مقاله ها، نویسندگان و چگونگی نمایه شدن آنها در پایگاه های استنادی است. پژوهش حاضر، با هدف ارزیابی وضعیت فصلنامه تحقیقات جغرافیایی، در آستانه انتشار یکصدمین شماره این مجله انجام شده است. روش تحقیق توصیفی - تطبیقی است که با بررسی مقاله های چاپ شده در شماره های 1 تا 100 فصلنامه طی سال های 1365 تا 1390، انجام شده است. جامعه آماری 812 مقاله چاپ شده طی زمان مذکور در این مجله است. نتایج نشان دهنده آن است که؛ میانگین تعداد مقاله های چاپ شده در یک شماره 7/8، مقاله بوده و روندی نزولی داشته است. از 812 مقاله چاپ شده در فصلنامه 2/94% تالیف و 8/5% ترجمه بوده که نسبت چاپ مقاله های ترجمه ای در دوره های اخیر فصلنامه به صفر رسیده است. از نظر موضوعی 9/48% مقالات مربوط به جغرافیای انسانی، 40% مقالات به جغرافیای طبیعی و 1/11% مقالات، شامل مقالات با عناوین و موضوع های جانبی بوده است. در زمینه مشارکت نویسندگان، از کل مقاله های چاپ شده 5/65% مقاله ها یک نویسنده، 4/24% مقاله ها دو نویسنده و 1/10% بیش از دو نویسنده داشته اند. شایان ذکر است که طی دوره های اخیر درصد مقالات با نویسندگان بیش از دو نفر رو به افزایش بوده است. از نظر وضعیت نمایه در پایگاه های استنادی نیز بر اساس آمار منتشر شده از سوی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام(ISC)، فصلنامه تحقیقات جغرافیایی طی سال های 1385 و 1386، از نظر استناد و ضریب تاثیر از موفق ترین مجلات جغرافیایی کشور بوده است.
    کلیدواژگان: فصلنامه تحقیقات جغرافیایی، مجلات علمی پژوهشی، جغرافیای ایران، تحلیل محتوا
|
  • H. Gayoor, S. A. Massodian, M. Azadi, H. Noori Page 1

    To identify temporal and spatial precipitation models in the southern coasts of Caspian Sea, principle component analysis (PCA) and clustering analysis (CA) were used. In this study, using daily precipitation data, measure of central tendency, statistical dispersion and percentages of three variables of duration, amount and intensity of precipitation events in 46 synoptic, climatic and rain gauge stations from 1957 to 2004 were calculated. Southern coasts of Caspian Sea were regionalized on the basis of standardized data of the 3 variables and its regimes were calculated. Precipitation events of each station was divided into four groups including light, moderate, heavy and super heavy and its regimes were explained. The results showed that there are six monotonous precipitation regions in this area as the spatial variations are more in central parts than east and west parts. The mean of rain duration, variance of precipitation duration and precipitation amount as well as skewness and kurtosis of precipitation amount and intensity are more in central and western parts than eastern and mountainous areas. Despite the fact that precipitation mean is maximum from September to December in different regions but its frequency is different. Frequency regimes analysis showed that coastal areas (regions of 1, 2 and 3), mountainous area in west of Guilan Province (part of region of 3) has maximum frequency from September to December. The mountainous areas in center of Mazandaran province (region of 4) as well as the other regions in mountainous areas (region of 5) have the highest frequency of precipitation events from April to August and in winter respectively. Also, the results show that July and summer have minimum frequency of events in all precipitation groups. The light, moderate and heavy precipitation events have maximum frequency events in March and winter as well as the super heavy precipitation events has the highest frequency in October and autumn.

  • Dr. Mohammad Reza Pourmohammadi, Mohammad Jam-E- Kasra Page 31
    Regional and urban planning instruments contain an extensive range of concepts and methods. These methods are important for understanding the complex identity of cities and the prediction of their future. Today majority of planners and urban planning authorities believe that the use of these methods can help us to better understand urban systems and predict their behavior. In this regard the Holdren Model is one the quantitative models in the analysis of the urban land use which is applied for specifying the urban sprawl in cities. Therefore, in this paper we attempt to study the urban sprawl of Tabriz on its spatial extent during the years 1335-85(1956-2006) using this model and the statistical analysis. Results of the analysis and study of Tabriz metropolis during the last half of the century indicate that this city has been facing internal urban sprawl. Open spaces and especially the green spaces, the gardens and fields surrounding it, are more interfered with other land uses altogether ending to destruction of the city structures. There is rapid population expansion and rapid construction of building. Thereby, urban planning projects not reflecting ever changing social economical and environmental situations leads to some sort of urban sprawl. Such shape of the extension is a pattern of an ill city that has lost its spatio-physical characteristics.
  • Pedram_M. – Ghaemi_H. -Hedayatie Dezfouli_A. – Mortazavi_A Page 55
    In order to determine the snowfall threshold temperature in different regions of Kurdistan province, first the occurrence times of the non shower snow, associated with dry-bulb temperature and dew point temperature at the time of observation were extracted for 7 synoptic stations of the province. Then, the frequency, relative frequency and cumulative frequency of snowfall in different temperature ranges were recognized for each station. Throughout frequency analysis, the normal distribution is recognized as the best probability distribution for fitting to temperature data. According to that, the snowfall probability in a certain temperature and less than that was calculated. In order to predict the type of precipitation, the correlation between dew point and deficit during the falling of snow was determined. The results show that the mean temperatures at the snowfall times are negative for most stations. Due to temperature transition from positive phase to negative, the snowfall frequency in 0-0.5°C is more than the other ranges. Snowfall is rare in temperatures greater than 3°C over those stations. Maximum probability of snowfall with positive temperatures is almost %25 for 0.3°C up to1°C.
  • Dr. Hamid Reza Varesi, Dr. Hasan Baigmohammadi, Mahmood Akbari Page 71

    Yasuj is one the cities of the country that has had a heavy growth in recent years. The main objective of this study is t help develop improved urban services using inefficiencies of the current services. The important issue in planning urban infrastructures in estimating infrastructures based on population forecast, which is the focus of this study. The research method used in this study was a combination of analytical descriptive, historical and filed studies. In this study due to the types of variables (X2) and Pierson’s correlation coefficient formulas have been used. Findings show that based on its physical development and the overpopulation, Yasuj has suffered from deficiencies in offering urban services. The result of physical development and population growth has been the deviation from the usual standard of infrastructures. Finally, some guidelines are provided to provide to solve these inefficiencies.

  • Parvin Nader Page 89
    Drought is one of the natural disasters that causes a lot of damages each year. This phenomenon is a result of severe and repeated spatial-temporal anomalies in atmosphere circulation patterns. Thus, studying and identifying the synoptic patterns of this phenomenon is inevitably necessary. In this study, first yearly rainfalls in selected stations of the Uremia Lake Basin were temporally standardized. Before defining the spatial-temporal treatment of rainfall, 1999 was selected as the most severe drought in the area. Then, level 500 HP height data located in a scope of 0 to 70˚ northern latitude and 10 to 70˚ eastern longitude was formulated as an S-mode matrix for non-raining days. Consequently, in order to identify and classify the synoptic patterns of drought, the statistical method of Component Analysis and Clustering were used. Finally, the composite map of each cluster was prepared and analyzed synoptically. The findings show that at the time of the most severe drought over the catchments area four synoptic patterns prevail; so that after the humidity period in the middle levels of the atmosphere, a quite deep ridge will be settled in the area and consequently a quite powerful high pressure tripped will be prevailed over the land area. These conditions result in stable weather and no rainfall and finally causing the most severe drought in the area.
  • Ali Sadeghi- Zahra Pishgami Fard Page 109

    One fundamental characteristic of "democratic" systems is participation of society in the selection process of political elites that with their direct or indirect selection control and influence national decisions and government’s performance.In Iran, after the Constitutional Revolution, people have controlled state decisions through selecting representatives of Parliament and have influenced the voting procedure and in this process parties have more or less been able to play a role.This paper aims to investigate the relationship between the development level of provinces and provincial parties’ votes using available statistics through a case study on the eight election of Islamic Consultive Assembly (Majlis).The research findings indicate that only in developed provinces, parties act perfectly and effective factors in selecting representatives of many provinces of Iran are ideological, religious, ethnic and tribal characteristics.

  • Haidarih., Shahriari Page 131
    Localization of underground dams was carried out at Garmab seasonal river basin at Golestan research station. This project aims to localize and investigate places for establishing subsurface dam in order to control and store underground stream water for the station and study purposes. The methodology was based on studying documents and field research sampling, drilling and analyzing necessary specimen. The area of seasonal river basin is about 1152 Hc and is located on the southwest of Mashhad on metamorphic basement rocks. Investigating rocky outcrops shows the existence of impermeable basement cased over it under flowing water and the main cases of outgoing from springs on the end Garmab basin. Site location was carried out based on the amount of subsurface water and appropriate places for natural reservoirs along the main river and based on basement rock characteristics, water amount, river hydraulic gradient, volume alluvial and effective porosity. Results show that there are three sand storage situations along the main river. These places were further studied and were suggested based on significance and ranking, so that controllable water capacity and catchment reservoir in sites I, II, III were calculated to be about 147000, 158400, 196000 m3 per/years. Control, storage and managing water supply could remove lag of water from area.
  • M. Habibolahian Page 149
    Publishing geographical journals which is most often carried out by universities and research institutions and by the private sector in the country has an important role in providing scientific achievements and shows the status of the geographical society of the country. It is also one the evaluation tools for the status of articles, authors and how they are being indexed in the citation databases. This study aims to assess the status of Geographical Research Quarterly on the eve of releasing the 100th issue of the journal. The study is descriptive - comparative which is based on investigating the numbers 1 to 100 of articles published in the Journal during 1986-2011. The study was conducted on 812 articles published during this time in the journal. The results indicate that, the average number of articles published in an issue has been 8.7 and it has a decreasing trend. From 812 articles published in the journal 94.2% were written and 5.8% were translated; recently the publication of translated articles has reached zero. In terms of subject, 48.9% of articles were related to Human Geography, 40% to physiography and 11.1% of articles has marginal titles and topics. In terms of author participation, 65.5% of the published articles had one author, 24.4% two authors and 10.1% had more than two. It should be noted that in recent years the percentage of articles with more than one author has been increasing. In terms of index position in the citation databases based on statistics released by the Islamic World Science Citation Center (ISC), Geographical Research Quarterly has been the most successful geographical journals of the country in 2006 and 2007 considering the citation and impact factor.