فهرست مطالب

فصلنامه پژوهش ها و سیاست های اقتصادی
پیاپی 61 (بهار 1391)

  • تاریخ انتشار: 1391/04/06
  • تعداد عناوین: 9
|
  • اسدالله فرزین وش، محمدعلی احسانی، احمد جعفری صمیمی، ذیح الله غلامی صفحه 5
    از دهه 1990 پیرامون تاثیر نامتقارن سیاست های پولی بر متغیرهای حقیقی مطالعات نظری و تجربی بسیاری صورت گرفته است. برخی از اقتصاددانان کینزی جدید اعتقاد دارند که سیاست های پولی می تواند تاثیر نامتقارنی بر تولید ناخالص داخلی داشته باشد. هدف از این مطالعه، بررسی اثربخشی نامتقارن سیاست های پولی بر تولید ناخالص داخلی طی دوره (1387-1338)در اقتصاد ایران است. برای این منظور، مدل غیرخطی اتورگرسیو انتقال ملایم و تابع انتقال لجستیک درنظر گرفته شده است. برای تخمین این مدل از برآوردگر حداقل مربعات غیرخطی و از الگوریتم نیوتن- رافسون استفاده شده است. یافته های تحقیق نشان می دهند که برازش مدل غیرخطی بر مدل خطی اولویت دارد و اثربخشی سیاست های پولی بر تولید ناخالص داخلی در وضعیت های بالا و پایین رشد درآمد حاصل از نفت متفاوت بوده است. طی دوره مورد مطالعه با اعمال سیاست پولی انبساطی تولید در وضعیت پایین رشد درآمد حاصل از نفت بیش از وضعیت بالای رشد درآمد حاصل از نفت افزایش یافته است. همچنین، سرما یه گذاری بخش خصوصی و مخارج دولتی تولید را در وضعیت پایین رشد درآمد حاصل از نفت بیش از وضعیت بالای رشد درآمد حاصل از نفت افزایش داده اند.
    کلیدواژگان: سیاست پولی، تولید ناخالص داخلی، آثار نامتقارن، مدل اتورگرسیو انتقال ملایم
  • محمدرضا فرزین، یکتا اشرفی، فاطمه فهیمی فر صفحه 29
    سرمایه، موتور محرکه رشد و توسعه اقتصادی در تمام نظریات و الگوهای رشد اقتصادی محسوب می گردد. از این رو، جذب سرمایه کافی به منظور تامین منابع مالی طرح های اقتصادی از جمله مهم ترین دغدغه های تصمیم گیرندگان اقتصادی در هر جامعه است. با گسترش مباحث مرتبط با جهانی شدن و ارتباط متقابل کشورها و عدم تکافوی منابع داخلی برای سرمایه گذاری، کشورها ناگریز به به جذب سرمایه های خارجی و رقابت در جذب آن هستند. این مطالعه با توجه به مبانی نظری در راستای شناسایی اثر سرمایه گذاری مستقیم خارجی بر رشد اقتصادی از تلفیق روش های سیستم دینامیک و اقتصادسنجی استفاده نموده و به بررسی عوامل اقتصادی موثر بر جذب سرمایه گذاری مستقیم خارجی، و اثرگذاری این عامل بر رشد اقتصادی پرداخته است. بدین منظور، الگویی طراحی و شبیه سازی گردیده که عوامل مرتبط و اثرگذار بر رشد اقتصادی را با رویکرد ویژه بر سرمایه گذاری مستقیم خارجی با توجه به عوامل موثر بر آن، نرخ ارز و سرمایه گذاری داخلی شناسایی و شبیه سازی می نماید. داده های مورد استفاده سری زمانی سالانه ایران در سال 1386 می باشد و براساس الگوی مورد بررسی مقادیر تا افق 1404 پیش بینی شده اند. نتایج این پژوهش موید اثر مثبت و معنادار سرمایه گذاری مستقیم خارجی بر رشد اقتصادی می باشد.
    کلیدواژگان: سرمایه گذاری مستقیم خارجی، رشد اقتصادی، سرمایه گذاری داخلی، نرخ ارز
  • مرتضی اسدی، سعیده حمیدی علمداری، محمدرضا عبدی صفحه 63
    در مقاله حاضر با استفاده از یک مدل مبتنی بر روابط سیستمی چگونگی تاثیر حذف تدریجی یارانه ها بر وصولی های مالیات بر ارزش افزوده بررسی می شود. کاهش یارانه ها ازطریق افزایش قیمت مصرف را تحت تاثیر قرار داده و از آنجایی که مصرف پایه مالیات بر ارزش افزوده می باشد، تغییرات در مصرف موجب تغییر میزان وصولی های مالیات بر ارزش افزوده می شود. از آنجایی که مصرف و سطح عمومی قیمت ها ارتباط متقابل با یکدیگر دارند، لذا در این مقاله ابتدا با استفاده از یک مدل همزمان و با استفاده از روش حل 3SLS به بررسی میزان این ارتباط و چگونگی تاثیر یارانه ها بر مصرف و سطح عمومی قیمت ها برای سال های (1387-1352) پرداخته و سپس تاثیر حذف تدریجی یارانه ها به صورت همزمان بر مصرف و سطح عمومی قیمت ها در یک بازه مقداری برای سال های (1393-1388) برآورد شده است و درنهایت میزان وصولی های مالیات بر ارزش افزوده تحت تاثیر این سیاست با استفاده از مصرف برآورد شده پس از اجرای سیاست حذف تدریجی یارانه ها برای سال های مورد بررسی پیش بینی شده است. نتایج بدست آمده از مدل نشان دهنده آن است که تقاضای مصرفی بخش خصوصی پس از یک دوره کاهش مجددا روند افزایشی خود را با یک تغییر در عرض از مبدا طی می کندکه این نتیجه تغییر در الگوی مصرفی خانوارها می باشد. از سوی دیگر ما شاهد بیشترین افزایش قیمت در سال 1390 خواهیم بود که به میزان بازه (35-17 درصد) می باشد و درنهایت وصولی های مالیات بر ارزش افزوده نیز طی سال های مورد بررسی با نرخ رشد ملایمی و به صورت تدریجی افزایش می یابد.
    کلیدواژگان: مالیات بر ارزش افزوده، یارانه ها، مصرف، سطح عمومی قیمت ها، معادلات همزمان
  • کیومرث شهبازی، زهرا کلانتری صفحه 77
    در این پژوهش با استفاده از سه مدل خود توضیح برداری ساختاری (SVAR)، 8 متغیر و داده-های فصلی سال های (1387 1370) به بررسی آثار شوک های سیاست های پولی و مالی بر متغیر های بازار مسکن پرداخته شده است. به منظور دستیابی به اهداف مختلفی نظیر ثبات قیمت ها در این بازار، سیاستگذاران پولی و مالی می بایست به میزان تاثیر این سیاست ها بر متغیرهای بازار مسکن آگاهی داشته باشند. لذا، پرسش اصلی تحقیق این است که اجرای سیاست های پولی و مالی در ایران چگونه متغیرهای بازار مسکن را تحت تاثیر قرار می دهد؟ نتایج موید این است که سیاست های پولی و مالی در کوتاه مدت ابزارهای مناسبی برای کنترل قیمت مسکن نمی باشند. اما این سیاست ها می توانند در بلندمدت از طریق ابزارهای عرضه پول و مخارج دولت در تعیین قیمت مسکن نقش تعیین کننده ایفا کنند. از سوی دیگر، سیاست های مالی ابزارهای مناسبی برای کنترل سرمایه گذاری مسکونی و تعداد واحدهای مسکونی شروع به ساخت نمی باشند. اما سیاست های پولی می توانند در کنترل این متغیرها موثر واقع گردند.
    کلیدواژگان: سیاست پولی، سیاست مالی، مسکن، SVAR
  • پروانه اصلانی، تقوا خسروی صفحه 105
    در این مطالعه، محقق بر آن است تا پس از کشف وجود یا عدم وجود حباب قیمت مسکن در تهران با استفاده از مدل پوتربا و تئوری Q توبین و در بازه زمانی (1387 - 1371) به بررسی عوامل موثر بر ایجاد و یا تشدید حباب قیمت مسکن بپردازد. برای این منظور، در مرحله اول قیمت بنیادی مسکن به کمک الگوی خودتوضیح با وقفه های توزیعی (ARDL) تخمین زده شده و پسماند مدل به عنوان مولفه حبابی درنظرگرفته شده است. در مرحله بعد به منظور بررسی اثر عملکرد سایر بازارها و همچنین نوسانات نقدینگی بر ایجاد و یا تشدید حباب در بازار مسکن تهران ابتدا با استفاده از فیلتر هودریک- پرسکات نوسانات تصادفی این متغیرها جدا شده و مجددا مدل ARDL برآورد شده است، به اینصورت که مولفه حبابی (پسماند) مدل اول به عنوان متغیر وابسته و جزء سیکلی متغیرهای موثر بر حباب به عنوان متغیرهای مستقل وارد مدل شده اند. یافته ها حاکی از آن است که در دوره مورد بررسی نوسانات نقدینگی از مهم ترین عوامل موثر در تشکیل حباب قیمت در بازار مسکن تهران به شمار می رود.
    کلیدواژگان: قیمت بنیادی مسکن، حباب قیمت مسکن، مدل پوتربا، تئوری Q توبین، الگوی خودتوضیح با وقفه های توزیعی (ARDL)، فیلتر هودریک، پرسکات
  • فرهاد خداداد کاشی، مهدی توسلی صفحه 133
    این پژوهش به دنبال برآورد کارایی فنی بانک کشاورزی و تشخیص عوامل موثر بر آن است. برای این منظور، روش تابع تولید مرزی تصادفی بکارگرفته می شود. مدل های مورد استفاده در این پژوهش، مدل ناکارایی متغیر با زمان (یا خطای ترکیب) بتیس وکوئلی (1992) و مدل اثرات کارایی بتیس و کوئلی (1995) است. داده های مورد استفاده آمار و ارقام 36 مدیریت ستادی شعب بانک کشاورزی در استان های کشور طی سال های (1387- 1385) می باشد. در تابع تولید مورد تخمین، حجم کل تسهیلات اعطایی مبین ستاده مدل می باشد و نهاده های مدل عبارتند از حجم سپرده های ارزان، سپرده های گران، حجم دارایی ثابت به عنوان متغیرجانشین عامل سرمایه، تعداد نیروی انسانی و زمان بیانگر تغییرات فنی. نتایج به دست آمده نشان می دهدکه کارایی فنی مدیریت های ستادی شعب بانک کشاورزی با استفاده از مدل یک 57/79 درصد و طبق مدل دو 97/74 درصد می باشد. علاوه براین، کارایی فنی مدیریت های ستادی شعب بانک با شبکه شعب گسترده تر، سهم بالاتر از کل سپرده های بانک های دولتی استان مربوطه و نسبت تسهیلات پرداختی بالاتر در بخش کشاورزی رابطه مثبت دارد و همچنین با بی ثباتی مدیریتی، سهم بالاتر از کل سپرده های بانک، عدم وصولی و زمان دارای رابطه منفی می باشد.
    کلیدواژگان: کارایی فنی، توابع مرزی تصادفی، مدل بتیس کوئلی و بانک کشاورزی
  • محسن ابراهیمی، محمود آل مراد جبدرقی صفحه 159
    به دلیل محدودیت و کمیابی منابع و نیز باتوجه به نقش و اهمیت گسترده انرژی در رشد و توسعه اقتصادی کشورها، تعیین عوامل تاثیرگذار بر تقاضای انرژی از اهمیت خاصی برخوردار است. در این مقاله به دنبال تعیین عوامل تاثیر گذار بر تقاضای انرژی، اثر توسعه بازارهای مالی شامل توسعه بانک ها و با بورس اوراق بهادار به همراه متغیرهای شدت انرژی و تورم را بر مصرف انرژی با استفاده از الگوی داده های ترکیبی برای کشورهای D8 در بازه زمانی (2008 1988) مورد آزمون قرار می دهیم. نتایج نشان دهنده تاثیر مثبت و معنا دار توسعه بازارهای مالی بر مصرف انرژی می باشد. ضرایب شاخص های توسعه بانک بزرگتر از توسعه بازار بورس به دست آمد. این امر نشان دهنده این است که بازارسرمایه نسبت به بازار پول درکشور های D8 از توسعه یافتگی کمتری برخوردار است. همچنین، ضرایب شهرنشینی و شدت انرژی مثبت و معنادار به دست آمد، اما تورم بر مصرف انرژی تاثیر منفی داشت. نتایج حاصل از این مطالعه لزوم توجه به مسئله تقاضای انرژی درکنار توسعه بازار مالی به منظور دستیابی به رشد اقتصادی برنامه ریزی شده تاکید دارد.
    کلیدواژگان: بازارهای مالی، تقاضای انرژی، کشور های D8 و روش داده های ترکیبی
  • نادر مهرگان، یونس تیموری صفحه 175
    تمرکز یکی از مهم ترین عناصر ساختار بازار میباشدکه به نحوه توزیع قدرت بازار میپردازد. تمرکز جغرافیایی به عنوان یکی از ابعاد تمرکز معرفی شده است که نحوه تقسیم قدرت بازار را از لحاظ جغرافیایی در میان مناطق مختلف درنظر می گیرد و میزان یکنواختی و تجانس توزیع فعالیت های اقتصادی بین مناطق را مورد ارزیابی قرار می دهد، بطوری که این نوع ارزیابی در زمینه شناخت چگونگی ساختار صنعت و سیاستگذاری های صنعتی و اینکه آیا توزیعی که از فعالیت های مختلف در مناطق گوناگون و با ساختار جغرافیایی موجود وجود دارد مناسب می باشد یا خیر، میتواند راهنمای سیاستگذاران و تصمیم گیرندگان در این زمینه باشد. هدف این تحقیق، اندازه گیری میزان تمرکز جغرافیایی در صنعت ایران با استفاده از شاخص EG برای سال 1385 و همچنین بررسی دلایلی که میتوانند باعث ایجاد این نوع تمرکز شوند میباشد، نتایج تحقیق نشان میدهد که بیش از نیمی از صنایع اقتصاد ایران دارای تمرکز جغرافیایی بسیار شدیدی هستند. به طوری که صنعت تولید ماشین آلات اداری، حسابگر و محاسباتی با میزان 51/0 بالاترین تمرکز و صنایع تولید مواد غذایی و تولید محصولات لاستیکی به ترتیب با میزان 009/0 و 005/0 دارای کمترین میزان تمرکز جغرافیایی می باشند. امتیازهای طبیعی موجود در مناطق، دسترسی به مواد اولیه، هزینه های حمل و نقل و نیز دسترسی به بازار و آثار سرریزها در بین واحدهای تولیدی می توانند از مهم ترین دلایل ایجاد تمرکز جغرافیایی در صنعت ایران باشند.
    کلیدواژگان: تمرکز جغرافیایی، شاخص EG، مقیاس، مناطق
  • علی دینی ترکمانی صفحه 193
    هدف این مقاله بررسی چشم انداز تغییر و تحولات احتمالی در عرصه اقتصاد بین الملل با رویکردی بین رشته ای و آینده نگر است. فرضیه مقاله این است که مطابق تجربه قرون گذشته، با ورود بازیگران جدید به عرصه اقتصاد جهانی، تضعیف موقعیت اقتصاد رهبری کننده و جابجایی در قدرت سیاسی- امنیتی و وقوع بحرانی مالی- اقتصادی بزرگ تغییراتی اساسی در نظام حکمرانی اقتصادی جهانی (نوع نظام تسویه حساب های بین المللی و ذخیره جهانی و نوع مدیریت بازارهای مالی جهانی و نهادهای جهانی مانند صندوق بین المللی پول) پیش می آید. این فرضیه با استناد به داده های برآورد شده معتبر درباره موقعیت اقتصادی قدرت های بزرگ و جا بجایی در نظم امنیتی – سیاسی جهان در دهه های آینده به آزمون گذاشته شده است. نتایج این مقاله حاکی از آن است که آمریکا قدرت هژمونیک خود را طی سال های آینده از دست خواهد داد و چین جای آن را خواهد گرفت. این جابجایی در قدرت به علاوه بحران بزرگ مالی سال 2008 موجب تحولاتی مهم در اقتصاد بین الملل از جمله تغییر نظام تسویه حساب های بین المللی و جایگزینی ذخیره جهانی جدیدی به جای دلار و همینطور تغییر نظام حکمرانی جهانی خواهد شد.
    کلیدواژگان: نظم اقتصاد بین الملل، نظام پولی جهانی، حکمرانی جهانی، آینده پژوهی، نظام، جهانی
|
  • Asadolah Farzinvash, Mohammad Ali Ehsani, Ahmad Jafari Samimi, Zabiholah Gholami Page 5
    In the last two decades, numerous theoretical and experimental researches have been conducted to study the asymmetric effects of monetary policies on real variables. Some New Keynesian economists believe that monetary policies can produce asymmetric effects on gross domestic production. In this paper, we analyze the asymmetric effects of monetary policies on production in Iran, in the time period 1959-2008. We use non-linear smooth transition autoregressive and logistic transition function models and for estimation we use nonlinear least squares estimator and Newton- Raphson algorithm. Our results show that the non-linear model fits better than the linear model and the effects of monetary policies on gross domestic production in two cases of low and high growth rates of oil income are different. In the studied period, expansionary monetary policies under the low growth rate of oil income increased the production more than in the case of high growth rate of oil income. Also, private investment and government expenditures in low growth rate of oil income situation increased the production more than in the case of high growth rate of oil income.
    Keywords: Monetary Policy, Gross domestic Production, Asymmetric Effects, Smooth Transition Autoregressive Model
  • Mohammad Reza Farzin, Yekta Ashrafi, Fatemeh Fahimifar Page 29
    Investment as a dynamic engine plays significant role in all theories of economic growth. So, attracting investment, whether national or foreign, has been focused on by economic authorities. Some countries, such as Iran, need to attract foreign investment as well as to compete for them, because of the numerous factors such as: globalization and inadequate domestic resources for investment. This study investigates the impact of economic factors on attracting FDI and its effect on economic growth by combination of system dynamic and econometrics approaches. In doing so, an economic model has been designed and simulated by using annual time series data from 1978 to 2007, with focus on various factors like exchange rate, and national investment. Moreover, the data are predicted until 2025 on the basis of simulated model. The result shows that FDI have positive and significant effect on economic growth.
    Keywords: FDI, Economic Growth, Exchange rate, National Investment
  • Morteza Asadi, Saeedeh Hamidi, Mohammad Reza Abdi Page 63
    In this paper, a systematic model is used to estimate the effect of gradual elimination of subsidies, on VAT income. Reduction of subsidies influences consumption through raising prices as VAT is consumption based tax. In this paper, we use 3SLS model to find the inter relationships of subsidies with consumption and CPI during 1973-2008. Ultimately, the income gains of VAT during the coming years have be forecasted. The result of our study indicates that private sector's demand will increase following an initial reduction and a shift in constant value of demand curve. It means a change in consumption behavior model. On the other hand, we expect drastic rise in prices in 2010-2011 between 19-36 percent. We expect a gradual rise in VAT in coming years.
    Keywords: VAT, Subsidies, Consumption, CPI, 3SLS
  • Kiumars Shahbazi, Zahra Kalantari Page 77
    In this research, we use three eight-variable structural VAR models and seasonal data over 1991-2008 to investigate the effects of fiscal and monetary policies shocks on housing market variables in Iran. In order to achieve the goals such as price stability in this market, monetary and fiscal-policy makers should be aware about the effects of these policies. Thus, the main question is that how the implementation of fiscal and monetary policies impact the housing market variables in Iran? The results confirm that the fiscal and monetary policies are not appropriate instruments to control housing price in the short-run, but these policies could have an important role in determining housing price in the long- run: via money supply and government expenditures. On the other hand, the fiscal policy is not an appropriate instrument to control residential investment and housing starts, but the monetary policy could be an appropriate and effective instrument for the control of these variables.
    Keywords: Monetary Policy, Fiscal Policy, Housing, SVAR
  • Parvaneh Aslani, Taghva Khosravi Page 105
    In this study, after detecting the existence or non-existence of housing price bubble in the city Tehran by using poterba’s model and Tobin's Q theory during the period of 1992-2009, the influential factors on creation or intensification of bubble price the Tehran housing market are investigated. For this purpose, in the first step, the fundamental price of housing is estimated by ARDL model and the residuals of ARDL model are then taken as the "bubble component". In the next stage, following study of the effect of other markets performance and also M2 (Liquidity) variations on creation or intensification of bubbles in Tehran's housing market, firstly the trend is separated from "random-variation" shocks of these variables by using Hodrick-Prescott filter, and then ARDL model is estimated again; i.e., the bubble component (residual) of the first ARDL model has been taken as the dependent variable and the cyclic component of the effective variables on the bubble, have been incorporated in second ARDL model as the independent variables. The existence of two price bubbles under Tehran housing market in 1996-1997 and 2007-2008 are verified mainly in both methods. As well, findings show that overall inflation, Tobin's Q ratio, real rent, number of households and housing stock are the determinant elements of the fundamental value of house price in Tehran and these variables tend to long run equilibrium at the confidence level of more than 95%.
    Keywords: Fundamental Value of House Price_Housing Price Bubble_Poterba's Model_Tobin's Q Theory_Autoregressive Distributed Lag (ARDL)_Hodrick_Prescott Filter
  • Farhad Khodadad Kashi, Mehdi Tavasoli Page 133
    This research aims to estimate technical efficiency of agriculture bank and to identify the main determinants of efficiency at this bank. For this purpose, Stochastic Frontier Production Function was used. In this study, both Error Component model of 1992 and technical efficiency effect model (1995) were used. To estimate the models, we used variables such as granted loans and credits, cheap and expensive deposits, labor (number of employees), fixed assets (ac a proxy for capital), and the time to show the technological changes at the level of 36 decision making units (DMU). The results indicate that Technical Efficiency of agriculture Bank (the units) corresponding to Model I and II are 79.57% and 74.97% respectively. In Addition, the results show the existence of positive correlation between the efficiency of DMU and the size of the ir branch network, the share of deposit out of total deposits of the provincial state banks, the granted loans to Agriculture Sector. Finally, a negative relationship has been also witnessed with instability in management, higher share of deposit in total, bad debts and the time.
    Keywords: Technical Efficiency, Stochastic Frontier Function, Battesse, Collie Model, Keshavarzi Bank
  • Mohsen Ebrahimi, Mahmood Alemorad Page 159
    Given the limitation and scarcity of the natural resources and due to the important role of energy in development and growth of countries, determination of the factors affecting energy demand entails particular importance. In this paper, following the identification of the factors influencing the energy consumption, we estimate the effects of financial markets development, including development of banks and the stock market by employing variables like per capita national incomeand inflation, on the energy consumption and with using combinational data pattern of D8 countries in the period of 1988-2008. Results indicate the significant and positive effect of financial markets development on the energy consumption. The coefficients of banks development indicators obtained greater than stock development, that means the capital market is less developed in D-8 countries than the money market. The coefficients of energy intensity and urbanization are significant and positive too. But inflation has a negative effect on energy consumption. The results of this study emphasize the need for paying attention to the energy demand along with financial markets development in order to achieve planned economic growth.
    Keywords: Financial Markets, Energy Demand, D, 8 Countries, Panel Data Method
  • Nader Mehregan, Younes Taimorei Page 175
    Concentration is one of the important elements of market structure that deals with the distribution of market power. Geographical concentration is considered as one of the concentration dimensions that focuses on the pattern of the division of market power among different regions and evaluates the homogeneity and heterogeneity of distribution of activities among different regions. This type of evaluation could be helpful in understanding how are the industry structure and industrial policy and that the distribution of the various activities in the different regions, Therefore can it guide the policy makers. The, by purpose of this study is to measure geographic concentration of industries using the EG index for the year 2006 in Iran. And also to investigate the reasons have caused this kind of concentration. The results show that for more than half of the Iranian industries, there is severe geographical concentration. The highest geographical concentration belongs to the data processing and office machineries industry, in the order of 51%. The lowest is for food production and rubber products industries with the rate of 0/009 and 0/005 percent respectively. Natural advantages, access to raw material, transportation costs, as well as market access and spillover effects between industries could be mentioned as the most important reasons to create geographic concentration of industries in Iran.
    Keywords: Geographic Concentration, EG index, Scale, Region
  • Ali Dini Page 193
    This article aims to shed the light on the probable changes in international economic order. The hypothesis of study is that basic changes will take place in the economic system governing the world during the current century, due to coming new big players in to the international economic scene, weakening the position of leading economies, displace ments in political security system in the world and incidence of great international financial and economic crisis. The assumption is based on estimated reliable data pertaining to the economic situation of big economic powers and the said displacement during the coming decades. Different variables, including national power andpopulation show that US will not be able to continue it’s hegemonic position during next years. Economies like Brazil, Russia, India, and China (BRIC) have emerged as new regional powers which could challenge the hegemony of US. Hence, restructuring of global governing institutions is in the landscape: restructuring of the security council of UN in order to take more permanent members including India, restructuring of International MonetaryFund, World Bank, World Trade Organization so as to pay more attention to the egalitarian development, reforming the international settlement system and global currency reserve and also financial markets with a view to make global economy more stable and more balanced in terms of world demand, are among the main changes which have been analyzed in this paper.
    Keywords: Future, Study Approach, International Monetary System, International Economic Order, Global Governance