فهرست مطالب

نشریه مدیریت ورزشی
پیاپی 15 (زمستان 1391)

  • تاریخ انتشار: 1391/12/15
  • تعداد عناوین: 10
|
  • محمد کاشف، مصطفی سیادت صفحه 5
    هدف از تحقیق حاضر، کاربرد استانداردهای بهینه سازی مصرف آب دراستخرهای شنای شهرستان ارومیه بود. به این منظور،استخرهای مرکز استان آذربایجان غربی به تعداد 13استخر که کل جامعه تحقیق را تشکیل می دادند به صورت تمام-شمار بررسی شدند. ابزار جمع آوری داده ها شامل پرسشنامه و چک لیست بود که با استناد به استانداردهای موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی (1388) و دفتر تدوین و ترویج مقررات ملی ساختمان کشور (1384) تهیه شد و پس از ارزیابی اعتبار محتوایی، پایایی آن در یک مطالعه راهنما از طریق ضریب آلفای کرونباخ 86 به دست آمد. نتایج نشان داد که از 13استخر شهرستان ارومیه، 9استخر مربوط بهاستخرهای دولتی و 4استخر دیگر متعلق به بخش خصوصی بود و اغلب آنها (7استخر) قدمتی کمتر از 10 سال داشتند. در بررسی فرضیه های تحقیق نیز مشخص شد که 83‎/5 درصداستخرها از نظر رعایت استانداردهای مبحث 19 در وضعیت متوسط و 61‎/5 درصد آنها نیز در وضعیت نامطلوبی قرار دارند. از نظر استانداردهای بهینه-سازی مصرف آب 84‎/6 درصداستخرها وضعیت نامطلوب و 15‎/4 درصد بقیه نیز وضعیت متوسطی داشتند.
    کلیدواژگان: شهرستان ارومیه، بهینه سازی مصرف آب، استخرهای شنا، استانداردهای انرژی
  • گلاله حسینی، مهرزاد حمیدی، فرشاد تجاری صفحه 15
    هدف از تحقیق حاضر تدوین برنامه راهبردی ورزش دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی است. روش تحقیق حاضر توصیفی و با توجه به موضوع در حیطه مطالعات راهبردی و از لحاظ هدف از نوع تحقیقات کاربردی بود. جامعه آماری تحقیق، مدیران و کارشناسان اداره کل تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی، مدیران و کارشناسان منتخب تربیت بدنی دانشکده های مراکز دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی و اعضای هیات علمی رشته تربیت بدنی آگاه به فعالیت های اداره کل تربیت بدنی دانشگاه آزاد بود. نمونه آماری تحقیق 94 نفر بودند که به علت محدود بودن جامعه آماری به صورت کل شمار انتخاب شدند. ابزار تحقیق، پرسشنامه های باز و بسته بود. روایی پرسشنامه توسط چند تن از استادان و پایایی پرسشنامه بسته با استفاده از آزمون آلفای کرونباخ و با ضریب 83‎/0 تایید شد. برای اولویت بندی قوت ها، ضعف ها، فرصت ها و تهدیدها از آزمون فریدمن استفاده شد. پس از تجزیه-وتحلیل و تشکیل ماتریس ارزیابی هریک از عوامل خارجی و داخلی، مشخص شد که جایگاه راهبردی ورزش دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در منطقه محافظه کارانه (WO)‎ قرار داشت و راهبردهای مطلوب آنها ارائه شد.
    کلیدواژگان: دانشگاه آزاد اسلامی، راهبرد، ورزش دانشجویی
  • یعفوب بدری آذرین، میر حسن سید عامری، علی ایمانپور صفحه 35
    برخورداری از دانش و اطلاعات روزامد و تشخیص، تحصیل، تسهیم، توسعه، به کارگیری و نگهداری دانش برای ادامه حیات سازمان ها به ویژه سازمان تربیت بدنی، ضروری است. هدف از این پژوهش، بررسی رابطه مدیریت دانش و اجزای آن با عملکرد منابع انسانی است. این تحقیق توصیفی است و اطلاعات با پرسشنامه ای که دارای روایی همچنین پایایی براساس آلفای کرونباخ 8‎/91 درصد بود، جمع آوری شد. تعداد نمونه آماری 83 نفر برابر با جامعه آماری بود. نتایج حاصل از تحلیل رگرسیون چندگانه معادله پیش بینی عملکرد منابع انسانی برابر با 69‎/59، تشخیص دانش 201‎/0، تحصیل دانش 428‎/0 و تسهیم دانش 016‎/0 به دست آمد. نبود دیگر متغیرها در مدل به معنی این است که بقیه متغیرها به طور معنادار در مدل نقش ندارند. از بین سه متغیر در مدل، متغیر «تحصیل دانش» بیشترین تاثیر را در پیش بینی میزان عملکرد منابع انسانی در اداره کل تربیت بدنی استان آذربایجان شرقی دارد.
    کلیدواژگان: عملکرد، اداره کل تربیت بدنی، منابع انسانی، مدیریت دانش
  • اکرم راشد، فضل الله زارعپور نصیرآبادی صفحه 51
    هدف از تحقیق حاضر، تبیین تفاوت درجه تحقق ابعاد سازمان یادگیرنده بین فدراسیون های ورزش های تیمی و انفرادی است. تحقیق از نوع پیمایشی مقایسه ای است. جامعه آماری کارمندان تمام وقت فدراسیون های ورزشی ایران برابر با 795 نفر بودند. از 212 پرسشنامه دریافت شده 158 مورد مربوط به فدراسیون های ورزش های فردی و 54 مورد مربوط به فدراسیون های ورزش های گروهی است. ابزار تحقیق پرسشنامه ابعاد سازمان یادگیرنده با پایایی 974‎/0 بود. به منظور تحلیل داده ها از آمار توصیفی و استنباطی (t دونمونه ای با نمونه های مستقل) استفاده شد. نتایج حاکی است که درجه تحقق ابعاد سازمان یادگیرنده در فدراسیون های ورزشی در حد مطلوبی نیست و تفاوت معناداری بین درجه تحقق یادگیری مداوم (0 = p، 54‎/3 = t)‎، گفت-وشنود (0 = p، 63‎/2 = t)‎، یادگیری تیمی (0 p=، 07‎/4- = t)‎، سیستم های ادغام شده (0 = p، 22‎/4- = t)‎، توانمندسازی (0 = p، 05‎/3- = t)‎، پیوند با سیستم (0 = p، 07‎/3- = t)‎ و رهبری راهبردی (0 = p، 61‎/3- = t)‎ در فدراسیون های ورزش های تیمی و انفرادی ایران وجود دارد.
    کلیدواژگان: توانمندسازی، رهبری راهبردی، _ سیستم های ادغام شده، یادگیری تیمی، گفت وشنود، یادگیری مداوم، پیوند با سیستم
  • علیرضا امیدی، سمیه صفری، محمدرضا مرادی صفحه 69
    هدف این پژوهش بررسی رابطه بین انگیزش مشارکت، توانمندسازی روانشناختی و تعهد عاطفی کارکنان سازمان تربیت بدنی است. جامعه آماری تحقیق را 380 نفر از کارشناسان و مدیران ستادی سازمان تربیت بدنی ایران تشکیل می دهد که براساس جدول کرجیس و مورگان، 225 نفر به عنوان نمونه آماری انتخاب شدند. داده های تحقیق از طریق پرسشنامه های انگیزش مشارکت یانگ (2005)، توانمندسازی روانشناختی اسپریتزر (1994) و تعهد عاطفی میر و آلن (1997) با تجدیدنظر دوباره توسط استادان و متخصصان در این زمینه استفاده شد. تجزیه وتحلیل یافته ها با استفاده از روش های آمار توصیفی و روش تحلیل مسیر نشان داد که انگیزش مشارکت اثر مستقیم (16‎/0) و غیرمستقیم (15‎/0) مثبت و معناداری بر تعهد عاطفی دارد. به علاوه، توانمندسازی روانشناختی بر تعهد عاطفی اثر مستقیم و معناداری دارد (26‎/0). در نتیجه بخش زیادی از واریانس توانمندسازی روانشناختی (26‎/0) و تعهد عاطفی کارکنان (52‎/0) ناشی از انگیزش مشارکت کارکنان است. به طور کلی می توان گفت برای ایجاد تعهد عاطفی کارکنان نیاز است که مدیران سازمان تربیت بدنی با ایجاد فضای همکاری و مشارکت انگیزاننده و طرح شیوه های مناسب توانمندسازی کارکنان و درگیری مستقیم خود در این امور، تعهد عاطفی کارکنان را بهبود بخشند.
    کلیدواژگان: انگیزش مشارکت، توانمندسازی روانشناختی، تعهد عاطفی، سازمان تربیت بدنی
  • رسول نوروزی سیدحسینی صفحه 87
    هدف از این تحقیق تعیین اثر حمایت سازمانی ادراک شده بر تعهد سازمانی و رفتار شهروندی سازمانی کارکنان ادارات تربیت بدنی بود که با روش تحقیق توصیفی – زمینه یابی و به صورت میدانی اجرا شد. جامعه تحقیق، کلیه کارکنان ادارات تربیت بدنی استان کرمانشاه به تعداد 149 نفر بودند. نمونه تحقیق برابر با جامعه در نظر گرفته شد (149 = n)‎. به منظور جمع آوری اطلاعات از پرسشنامه حمایت سازمانی ادراک شده (POSQ)‎، پرسشنامه تعهد سازمانی (OCQ)‎ و پرسشنامه رفتار شهروندی سازمانی (OCBQ)‎ استفاده شد. از مدل یابی معادلات ساختاری با تاکید بر نرم افزار 18/ AMOS برای تجزیه وتحلیل داده ها استفاده شد. نتایج نشان داد که حمایت سازمانی ادراک شده با ضریب مسیر (45‎/0 = PC)‎ بر تعهد سازمانی و با ضریب مسیر (64‎/0 = PC)‎ بر رفتار شهروندی سازمانی تاثیر می گذارد. همچنین تعهد سازمانی با ضریب مسیر (26‎/0 =PC)‎ بر رفتار شهروندی سازمانی اثرگذار است. به صورت کلی حمایت سازمانی ادراک شده نقش مهمی در تعیین تعهد سازمانی و رفتار شهروندی سازمانی کارکنان ادارات تربیت بدنی دارد.
    کلیدواژگان: نوعدوستی، رفتار شهروندی، تعهد عاطفی، ادارات تربیت بدنی، حمایت سازمانی
  • محمد علی میرحسینی، فریده هادوی، امیر احمد مظفری صفحه 105
    این پژوهش با هدف بررسی روایی و پایایی مدل تعهد ورزشی در دانشجویان ورزشکار انجام گرفت. 327 دانشجوی ورزشکار (206 پسر و 121 دختر) که به روش نمونه گیری لایه ای تصادفی انتخاب شده بودند، پرسشنامه مدل تعهد ورزشی اسکانلان و همکاران (1993) را تکمیل کردند. نتایج تحقیق عاملی اکتشافی نشان داد که مدل یادشده دارای پنج عامل (مولفه) است که در مجموع 67 درصد از واریانس کل مدل را تبیین می کردند. نتایج تحلیل عاملی تاییدی با استفاده از روش الگویابی معادله ساختاری نشان داد که الگوی پنج عاملی برازندگی قابل قبولی با داده ها دارد. ضرایب آلفای کرونباخ به جز برای مولفه های مشغولیات جایگزین و فرصت های مشارکت در سطح قابل قبولی با داده ها دارد. ضرایب آلفای کرونباخ به جز برای مولفه های مشغولیات جایگزین و فرصت های مشارکت در سطح قابل قبولی (70‎/0 = α) قرار داشت. ضرایب همبستگی حاصل از بازآزمایی نشان داد که این پرسشنامه (مدل) ثبات زمانی مناسبی دارد. یافته ها نشان داد که مدل تعهد ورزشی در نمونه دانشجویان ورزشکار از روایی و پایایی قابل قبولی برخوردار است. بنابراین، این مدل می تواند چارچوب نظری چندمتغیری با دسته بندی منجسم تر برای اندازه گیری تداوم رفتار مشارکت در یک ورزش خاص یا به طور کلی فعالیت جسمانی فراهم سازد.
    کلیدواژگان: روایی، پایایی، مدل تعهد ورزشی، انگیزش
  • سردار محمدی، بهزاد ایزدی، نسیم صالحی صفحه 123
    به منظور بررسی نگرش مربیان ورزش های تیمی و انفرادی ج.ا.ا. نسبت به کاربرد علم و فناوری اطلاعات در ورزش، 132 نفر از آنها به عنوان نمونه انتخاب و به پرسشنامه استاندارد نقش فناوری اطلاعات در ورزش لایبرمان، کاتز و سورنتینیو (2006) با سه بخش مختلف (الف) نگرش کلی مربیان نسبت به رایانه و فناوری، ب) اهمیت علم و فناوری در کسب تجربه مربیگری و ج) درک علم و فناوری در ورزش پاسخ دادند. برای تحلیل داده ها از آمار توصیفی و استنباطی (تحلیل عاملی تاییدی، t مستقل) استفاده شد. یافته ها نشان داد که مربیان نخبه داشتن ارتباط خوب با ورزشکاران و کسب مدال در مسابقات را به عنوان اهداف اصلی انتخاب کردند. بین دیدگاه های زن و مرد و مربیان ورزش های تیمی و انفرادی در مورد علم و فناوری تفاوت معناداری به دست نیامد. به نظر می رسد که مربیان نخبه نسبت به اهمیت کلی علوم ورزشی آگاهی داشته و در مورد استفاده از فناوری های ورزشی نگرش مثبتی دارند، ولی لزوما این نگرش مثبت را حتی زمانی که از فناوری اطلاعات برای دیگر فعالیت ها استفاده می کنند، در عمل به محیط های ورزش رقابتی انتقال نمی دهند. در نهایت می توان گفت که نگرش نسبت به فناوری خیلی مثبت است، ازاین-رو پیدا کردن راهبردهایی برای ترغیب مربیان به استفاده عملی از دانش علمی و فناوری های موجود از ضروریات است.
    کلیدواژگان: نگرش مربی، ورزش های انفرادی و تیمی، فناوری اطلاعات
  • مطهره زمانی، عماد حسینی، هادی رجایی صفحه 143
    هدف از این پژوهش، بررسی اثر مخارج ورزشی بر تولید ناخالص داخلی ایران است. این تحقیق از نوع توصیفی – پیمایشی محسوب می شود و به دلیل ماهیت موضوع، اطلاعات با استفاده از روش کتابخانه ای جمع آوری شده است. اطلاعات مورد نیاز شامل تولید ناخالص داخلی و اجزای آن، مخارج ورزشی دولت و مخارج ورزشی خانوار از سال 1364 تا 1386، از مرکز آمار ایران و سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور تهیه شد. پس از جمع آوری اطلاعات لازم، آزمون ها براساس آمارهای موجود انجام گرفت که برای بررسی تاثیر مخارج ورزشی بر تولید ناخالص داخلی از برنامه Eviews استفاده شد. برای بررسی اثر بلندمدت آن از مدل هم انباشتگی و اثر کوتاه مدت آن از مدل خودرگرسیون برداری استفاده شد. نتایج نشان داد که مخارج ورزشی دولت در کوتاه مدت بر تولید ناخالص داخلی تاثیر می گذارد اما مخارج ورزشی خانوار بر تولید ناخالص داخلی تاثیری ندارد.
    کلیدواژگان: مخارج ورزشی دولت، اثر اقتصادی، مخارج ورزشی خانوار، تولید ناخالص داخلی
  • فریبرز ظریفی، بهرام یوسفی، سعید صادقی بروجردی صفحه 157
    هدف از این پژوهش، بررسی ارتباط عدالت سازمانی با دلبستگی شغلی کارشناسان سازمان تربیت بدنی بود. 140 نفر به روش تصادفی ساده، به عنوان حجم نمونه انتخاب شدند. برای جمع آوری اطلاعات از پرسشنامه اطلاعات فردی، پرسشنامه عدالت سازمانی نیهوف و مورمن (1993) و پرسشنامه دلبستگی شغلی کاتونگو (1983) استفاده شد. ضریب همبستگی پیرسون نشان داد که بین عدالت سازمانی با دلبستگی شغلی ارتباط مثبت و معناداری وجود دارد (05‎/0P<). نتایج آزمون t استیودنت و تحلیل واریانس یکطرفه، نشان داد که در ادراک عدالت سازمانی باتوجه به متغیرهای جمعیت شناختی (جنسیت، سابقه خدمت و وضعیت استخدامی) تفاوت معناداری وجود ندارد. اما در ادراک عدالت سازمانی در سطوح تحصیلی تفاوت معناداری مشاهده شد. همچنین بین میزان دلبستگی شغلی باتوجه به متغیرهای جمعیت شناختی (جنسیت، سابقه خدمت، وضعیت استخدامی و سطوح تحصیلی) تفاوت معناداری وجود نداشت (05‎/0P<). آنالیز رگرسیون چندمتغیره نشان داد که عدالت توزیعی واجد شرایط پیش بین دلبستگی شغلی است (05‎/0P<).
    کلیدواژگان: سازمان تربیت بدنی، دلبستگی شغلی، عدالت سازمانی
|
  • Mohammad Kashef, Mostafa Syadat Page 5
    This study aimed at application of optimization standards of water consumption in swimming pools of Urmia. For this purpose, all 13 swimming pools of Urmia were studied as the statistical sample of the study. The data were collected through a questionnaire and a checklist obtained based on the standards of Standard Institution and Industrial Studies (1388) and the Office of National Legislation for Buildings (1384). Then, after the content validity of the questionnaire was assessed, its reliability was examined in a pilot study through Cronbach’s alpha coefficient indicating 0.86. The finding showed that out of 13 swimming pools of Urmia, 9 belonged to the public sector and 4 belonged to private sector. In addition, most of them (7 pools) were built within past 10 years. The study of research hypotheses indicated that 5.83% of the swimming pools were in a moderate and 5.61% were in an inappropriate condition as far as the standards of issue 19 were concerned. Furthermore, regarding the optimization standards of water consumption, 6.84% of swimming pools were in an inappropriate and 4.15% were in a moderate condition respectively.
    Keywords: Urmia Province, Swimming Pools, Optimization of Water Consumption, Energy Standards
  • Gelaleh Hoseini, Mehrzad Hamidi, Farshad Tojjari Page 15
    The aim of this study was to design a student sport strategy of Islamic Azad University. This study was a description application study and from the aspect of aim was practical. Statistical population consisted of 94 managers and experts of Physical Education General Office of Islamic Azad University, selected physical education managers and experts of faculties of Islamic Azad University and physical education faculty members who were involved in the actions of the General Office of Islamic Azad University. The sample equaled the population. Data were collected by open and close questionnaires. The validity was confirmed by some experts and the reliability of the close questionnaire was obtained by Cronbach’s alpha coefficient as 0.83. Friedman test was used to prioritize the strengths, weaknesses, opportunities and threats. After evaluation matrix and SWOT analysis of internal and external variables, the results showed that the strategic situation of student sport of Islamic Azad University was within conservative area (WO). Finally, appropriate strategies were suggested
    Keywords: University Sport, Strategy, Islamic Azad University
  • Yaghob Badriazarin, Mirhasan Seyedameri, Ali Imanpoor Page 35
    Application of up to date knowledge and information, diagnosis, education, sharing, development, utilization and maintenance of knowledge is essential for the organizations, especially Physical Education Organization, to continue their existence. The aim of this research was to study the relationship of knowledge management and its components and human resource performance. The study was descriptive and data were collected with a questionnaire which had validity and its reliability was determined as 91.8% by Cronbach’s alpha. Statistical population consisted of 83 subjects that equal the statistical sample. Results from multiple regression analysis of predictive equation showed the HR performance as 59.69, diagnosis of knowledge 0.201, education of knowledge 0.428 and knowledge sharing 0.016 respectively. Absence of other variables in the model meant that their role in the model was not significant. Out of the three variables in the model, education of knowledge had the highest role in predicting human resources performance in the physical education general office of west Azerbaijan (Iran).
    Keywords: Physical Education General Office., Knowledge Management, Human Resource, Performance
  • Akram Rashed, Fazlolah Zarepoornasirabadi Page 51
    The aim of this research was to explain the difference in the dimensions of learning organization between federations of team and individual sports. This research was a comparative survey. The statistical population consisted of 795 fulltime employees of Iran sport federations. Out of 212 returned questionnaires, 158 questioners were from individual sport federations and 54 from team sport federations. The instrument of research was the dimensions of learning organization questionnaire with the reliability of 0.974. Descriptive and inferential statistics (independent sample t test) were used for data analysis. The results showed that realization degree of dimensions of learning organization was not at an optimal level. There was a significant difference in realization degree of continuous learning (t=3.54, P=0), conversation (t=2.63, P=0), team learning (t= -4.07, p=0), merged systems (t= -4.22, p=0), improvement (t= -3.05, p=0), relation with system (t= -3.07, p=0) and strategic leadership (t= -3.61, p=0) between federations of team and individual sports.
    Keywords: Relation with System, Conversation, Continuous Learning, Team Learning, Merged Systems, Strategic Leadership., Improvement
  • Alireza Omidi, Somayeh Safari, Mohammadreza Moradi Page 69
    The aim of this study was to survey the relationship between participation motivation, psychological empowerment and affective commitment in Iran Physical Education Organization employees. The statistical population consisted of 380 experts and managers of Iran Physical Education Organization. With Krejcie and Morgan’s table, statistical sample (n=225) was selected. Spritzer’s standardized psychological empowerment questionnaire, Meyer and Allen’s standardized affective commitment questionnaire and Yang’s participation motivation questionnaire (CMQ) were used. Descriptive and path analytic methods were used to analyze data. The results showed that participation motivation had a significant positive direct (0.16) and indirect (0.15) effect on affective commitment. Also, psychological empowerment had a significant direct effect on affective commitment (0.26). Therefore, a high section of variance of psychological empowerment (0.26) and affective commitment (0.52) is a result of employees’ participation motivation. It can be generally stated that to create affective commitment in employees, it is essential for Physical Education Organization managers to improve this dimension through a motivated participation atmosphere, appropriate strategies of empowerment and direct involvement in these affairs.
    Keywords: Physical Education Organization., Psychological Empowerment, Affective Commitment, Participation Motivation
  • Rasool Noroozi Seyed Hosseini Page 87
    The aim of this study was to investigate the effect of perceived organizational support on organizational commitment and organizational citizenship behavior in employees of physical education departments. The study was carried out by a descriptive field method. The statistical population consisted of all employees of Kermanshah physical education departments (n=149). Sample equaled the statistical population. In order to collect data, perceived organizational support questionnaire (POSQ), organizational commitment questionnaire (OCQ) and organizational citizenship behavior questionnaire (OCBQ) were used. Structural equation modeling (SEM) through software of AMOS/18 was used to analyze data. The results showed that perceived organizational support had an effect on organizational commitment (pc=0.45) and also on organizational citizenship behavior (pc=0.64). Also, organizational commitment had an effect on organizational citizenship behavior (pc=0.26). Generally, perceived organizational support plays an important role in determining organizational commitment and organizational citizenship behavior in employees of physical education departments
    Keywords: Citizenship Behavior, Altruism, Physical Education Departments., Organizational Support, Affective Commitment
  • Mohammadali Mirhosseini, Farideh Hadavi, Amirahamad Mozaffari Page 105
    The aim of this study was to examine the validity and reliability of sport commitment model (SCM) in athlete students. 327 athlete students (206 male, 121 female) who were selected by stratified random sampling method completed the sport commitment model questionnaire (Scanlan et al. 1993). Results of exploratory factor analysis indicated that the model had five factors that could explain 67% of the total variance. Results of confirmatory factor analysis using structural equation modelling showed that the five-factor model provided an adequate fit to the data. Cronbach’s alpha coefficients except for involvement alternatives and involvement opportunities were at an acceptable level (α=0.70). Test-retest coefficients also showed that this inventory had an adequate time consistency. The results showed that the SCM questionnaire had satisfactory reliability and validity in the sample of athlete students. Therefore, this model could provide a multidimensional theoretical framework to measure the continuation of participation behaviour in a specific sport or physical activity in general.
    Keywords: Motivation, Reliability, Sport Commitment Model, Validity
  • Sardar Mohammadi, Behzad Izadi, Nasim Salehi Page 123
    In this study, the attitude of team and individual sport coaches toward applying science and information technology to sport was investigated. 132 highly experienced coaches were selected as the sample and completed the questionnaire of the role of information technology in sport organized by Liebermann, Katz and Sorrentino (2006). This questionnaire consisted of three areas: coaches’ general attitudes towards computer and technology; the role of technology and scientific knowledge in gaining coaching experience; perception of technology and science in sport. Descriptive and inferential statistics (confirmatory factor analysis and independent t test) were used to analyze data. Results showed that elite coaches selected having a good relationship with the athletes, winning medals and championship as their major goals. There was no significant difference in science and technology between attitudes of men and women, group and individual sport coaches. It seems that elite coaches recognize the general importance of sport sciences, and appear to be positive about sport technologies, but they do not necessarily transform these positive attitudes into their competitive sport environments in practice, even when they use information technology for other activities. Overall, it can be said that attitude towards technology is very positive. Therefore, it is necessary to find strategies to encourage coaches to practically use scientific knowledge and existing technology.
    Keywords: Information Technology, Individuals, Team Sport., Attitude of Coach
  • Motahare Zamani, Emad Hosseini, Hadi Rajaee Page 143
    The aim of this research was to investigate the effect of sport expenditures on gross domestic product in Iran. This research was a descriptive survey and due to the nature of the subject, library method was used to collect data. Required data including GDP and its components, the government sport expenditures and household sport expenditures from 1364 to 1386 were collected from Statistical Center of Iran and Management and Planning Organization. Eviews software was used to analyze the effect of sport expenditures on GDP. To analyze its long-term effect, co-integration test and to analyze its short-term effect, vector autoregressive model was used. The findings showed that government’s sport expenditures had an effect on GDP for a short period of time but household sport expenditures had no effect on GDP.
    Keywords: Gross Domestic Product., Household Sport Expenditures, Economic Impact, Government Sport Expenditures
  • Fariborz Zarifi, Bahram Yoosefi, Saeed Sadeghi Borojerdi Page 157
    The aim of this study was to investigate the relationship between organizational justice and job involvement in the employees of Physical Education Organization. 140 subjects were selected as the sample through the simple random method. To collective data, demographic information questionnaire, organizational justice questionnaire (Niehoff and Moorman, 1993) and job involvement questionnaire (Kanungo 1982) were used. The result of Pearson correlation coefficient showed a significant positive relationship between organizational justice and job involvement (P<0.05). The results of the t student test and one-way ANOVA showed no significant difference in perceived organizational justice in regard to demographic variables (gender, job experience, employment status). But there was a significant difference in perceived organizational justice among education levels. In addition, there was no significant difference in job involvement in regard to demographic variables (gender, job experience, employment status, education levels) (P<0.05). Also, the multivariate regression showed that distributive justice was the predictive of job involvement (P<0.05).
    Keywords: Physical Education Organization, Organizational Justice, Job Involvement