فهرست مطالب

فصلنامه پژوهش های فیزیولوژی و مدیریت در ورزش
سال سوم شماره 3 (پاییز 1390)

  • بهای روی جلد: 10,000ريال
  • تاریخ انتشار: 1390/08/20
  • تعداد عناوین: 8
|
  • حجت الله دارابی*، محمود گودرزی، انوشیروان کاظم نژاد، مهرزاد حمیدی صفحه 7
    هدف از انجام این پژوهش بررسی نقش فنآوری اطلاعات بر پیاده سازی مدیریت دانش در دانشکده های تربیت بدنی دانشگاه های دولتی ایران است. جامعه آماری این پژوهش، کلیه اعضای هیات علمی دانشکده های تربیت بدنی است که تعداد آن ها 150 نفر بودند. و جامعه به روش (تمام شمار) به عنوان نمونه در نظر گرفته شد. آماره مورد استفاده در تحلیل داده ها، همبستگی و 5% ≥ P در نظر گرفته شد. روش انجام پژوهش از نوع تحقیقات کاربردی و روش پژوهش توصیفی - تحلیلی و با توجه اهداف پژوهش که به بررسی نقش فنآوری اطلاعات بر پیاده سازی مدیریت دانش در دانشکده های تربیت بدنی دولتی ایران می پردازد از نوع همبستگی بود. و از روش معادلات ساختاری استفاده گردید. ابزار جمع آوری اطلاعات، پرسشنامه سنجش مدیریت دانش، محقق ساخته که پایایی آن در یک جامعه 30 نفره اعضای هیات علمی و روایی آن توسط 25 نفر از اساتید رشته مدیریت ورزشی بررسی و تایید گردید. برای جمع آوری اطلاعات در این پژوهش از دو روش کتابخانه ای و میدانی استفاده شده است. نتایج تحقیق نشان داد؛ 1- تکنولوژی و زیرساخت های IT همچنین کیفیت و سرعت دسترسی به اطلاعات و دانش جدید در تحقق کشف دانش، به میزان 99/0 بیشترین سهم و تاثیرگذاری را دارد. 2- وجود کامپیوترهای اختصاصی در دفاتر اساتید، همچنین بهره مندی از امکانات شبکه اینترنت و زیرساخت های تکنولوژی مناسب «به میزان 98/0 بیشترین سهم را در تحقق تصریح دانش دارد. 3- ایجاد زیرساخت های ارتباطی به منظور سرعت تبادل اطلاعات و انتقال دانش به میزان 99/0 بیشترین سهم را در تحقق تسهیم دانش دارد. 4- وجود کامپیوترهای اختصاصی در دفاتر اساتید، همچنین بهره مندی از امکانات شبکه اینترنت و زیرساخت های تکنولوژی مناسب به میزان 93/0 بیشترین سهم را در تحقق ارزیابی دانش دارد. 5- تاثیرگذاری تکنولوژی و فنآوری اطلاعات بر انتشار دانش در دانشکده های تربیت بدنی به میزان 97/0 بیشترین سهم را در تحقق انتشار دانش دارد.
    کلیدواژگان: فنآوری اطلاعات، فرآیندهای مدیریت دانش، دانشکده تربیت بدنی
  • پروانه نظرعلی*، صغری نوری، حمید رجبی صفحه 21
    هدف مطالعه، تآثیر یک دوره تمرین اردویی فوتبال بر شاخصهای عملکرد هوازی و کارایی دستگاه تنفسی بود. 17 بازیکن تیم ملی فوتبال زنان با میانگین سنی 31.1± 11.17 سال در پژوهش شرکت نمودند. قبل از شرکت در دوره تمرین، آزمونی ها یک پروتکل تمرین فزاینده را به منظور تعیین حداکثر اکسیژن مصرفی،vVO2max، vLT، میزان تهویه ریوی و معادل تهویه ای اکسیژن در دو سطح، آستانه لاکتات و حداکثر اکسیژن مصرفی روی دستگاه نوار گردان متصل به دستگاه تجزیه و تحلیل گاازهای تنفسی انجام دادند. سپس آزمودنی ها در یک برنامه تمرینی فوتبال شامل اردوی 10 روزه شرکت کرده و پس از خاتمه، متغیرها دوباره اندازگیری گردید. برای تجزیه و تحلیل داده ها از آزمون t جفتی استفاده گردید. نتایج پژوهش تفاوت معناداری را در متغیرها پس از تمرین نشان نداد. با مقایسه عملکرد بازیکنان در دو آزمون بنظر می رسد که بازیکنان از آمادگی جسمانی کافی برخوردار نیستند.
    کلیدواژگان: حداکثر اکسیژن مصرفی، vVO2max، vLT، میزان تهویه ریوی، معادل تهویه ای اکسیژن، بازیکنان تیم ملی فوتبال زنان
  • حسن اسدی*، مریم رضوانفر، فاطمه اسدی صفحه 29
    هدف اصلی این پژوهش، ارزیابی وضعیت موجود کتابخانه های دانشکده ها و مراکز علمی تربیت بدنی ایران و نشان دادن نقاط قوت وضعف آنها در مقایسه با استاندارد کتابخانه های دانشگاهی می باشد. بدین منظور وضعیت این کتابخانه ها با شاخص های اهداف و وظایف، نیروی انسانی، سازمان و مدیریت، مجموعه سازی، سازماندهی، خدمات، ساختمان و تجهیزات و بودجه، بررسی و سپس نتایج آن با استانداردهای کتابخانه های دانشگاهی ایران مقایسه گردید. جامعه آماری این تحقیق 10 کتابخانه دانشگاهی و 2 کتابخانه آکادمی ملی المپیک و پژوهشکده تربیت بدنی و علوم ورزش ایران می باشند. جهت گردآوری اطلاعات از پرسشنامه استفاده شدکه شامل 68 پرسش در هشت قسمت اصلی می باشد، علاوه بر آن بخشی از پرسشنامه به اطلاعات فردی کتابخانه های مورد مطالعه اختصاص یافته است. نوع پژوهش کاربردی و از روش پیمایشی استفاده شده است. نتایج بدست آمده با«استاندارد کتابخانه های دانشگاهی ایران» مقایسه گردیدو برای تجزیه وتحلیل داده ها از نرم افزار آماری Excel وSpss استفاده شد. یافته های پژوهش نشان می دهدکه کتابخانه های دانشگاهی و مراکز علمی تربیت بدنی ایران از لحاظ اهداف و وظایف، سازمان و مدیریت، مجموعه، خدمات کتابخانه ای در وضعیت مناسبی قرار دارد و از لحاظ نیروی انسانی، سازمان دهی منابع کتابخانه ای، ساختمان و تجهیزات و خصوصا بودجه، با توجه به استانداردهای کتابخانه های دانشگاهی، از وضعیت مناسبی برخوردار نمی باشند.
    کلیدواژگان: استاندارد، کتابخانه های دانشگاهی، دانشکده تربیت بدنی، تربیت بدنی
  • توراندخت امینیان رضوی، فاطمه شب خیر*، افسر جعفری حجین، آذین بلند صفحه 43
    هدف ازاجرای این تحقیق تحلیل محتوایی مدیریت وکیفیت اجرا سر فصل دروس دوره های کارشناسی تربیت بدنی باگرایش مربیگری بود.گردآوری اطلاعات ازپرسشنامه(براساس مقیاس لیکرت) که به صورت سئوالات بسته انجام شد. روایی پرسشنامه بااعلام نظراستادان خبره وپایایی آن باآلفای کرونباخ (ضریب پایایی86/0)تاییدشدو ازروش های آمارتوصیفی وآزمونt برای تجزیه وتحلیل یافته ها استفاده گردید. جامعه آماری این پژوهش را دانشجویان دوره کارشناسی تربیت بدنی باگرایش مربیگری (137نفر)وهمچنین استادان دروس مختلف این دوره ها(34 نفر)تشکیل دادند.نتایج تحقیق بین دیدگاه دانشجویان دوره اول بادانشجویان دوره دوم اختلاف معنی داری رانشان نداد (P=0/528) امابین دانشجویان دوره اول بااستادان(P<0/001) وبین دانشجویان دوره دوم با استادان دوره کارشناسی تربیت بدنی باگرایش مربیگری اختلاف معنی داری مشاهده گردیدP<0/001)). با توجه به نگرانی دانشجویان در خصوص ضعف مهارت های لازم جهت حضور در بازار کار، نیاز به افزایش تعداد مدرسان متخصص، کتب و امکانات آموزشی مناسب می باشد.
    کلیدواژگان: دانشجویان، استادان، دوره کارشناسی تربیت بدنی باگرایش مربیگری، سرفصل دروس، مدیریت اجرا
  • بهرام یوسفی*، شهناز مرادی خواه صفحه 57
    هدف این تحقیق، بررسی ارتباط عدم تعادل تلاش- پاداش با فرسودگی شغلی معلمان تربیت بدنی شهر کرمانشاه بود. نمونه ی آماری تحقیق را 189 نفر (100 مرد و 89 زن) معادل 82% جامعه ی آماری از معلمان تربیت بدنی شاغل در مدارس شهرکرمانشاه تشکیل دادند که حداقل دارای 3 سال سابقه ی کار بودند. طرح تحقیق مقطعی و با استفاده از مدل سازی AMOS (تحلیل مسیر) بود. شرکت کنندگان سه پرسش نامه ی مشخصات فردی(محقق ساخته)، فرسودگی شغلی مسلش (MBI) و عدم تعادل تلاش- پاداش سیگریست (ERIQ) را تکمیل کردند. نتایج تحلیل مسیر نشان داد بین عدم تعادل تلاش- پاداش با بیش تعهد کاری ارتباط معناداری وجود داشت. همچنین بین عدم تعادل تلاش- پاداش با خستگی عاطفی و مسخ شخصیت ارتباط معناداری وجود داشت اما با دستاوردهای فردی ارتباط معناداری وجود نداشت.بین بیش تعهد کاری نیزبا خستگی عاطفی ارتباط معناداری وجود داشت. در نتیجه عدم تعادل تلاش و پاداش و تعهد کاری بیش از حد می تواند به خستگی عاطفی و مسخ شخصیت منجر شود.
    کلیدواژگان: عدم تعادل تلاش- پاداش، بیش تعهد کاری، فرسودگی شغلی، معلمان تربیت بدنی
  • حمید آقاعلی نژاد*، فاطمه میرآخوری، زهرا میرآخوری، فرحناز امیرشقاقی، شهرزاد زندی، مریم دلفان صفحه 69
    هدف از پژوهش حاضر مقایسه ی شاخص های فیزیولوژیکی قایقرانان کایاک رو زن نخبه ی ایرانی در دو آزمون نوارگردان و کارسنج دستی بود. دوازده کایاک رو زن عضو تیم های ملی جوانان و بزرگسالان با میانگین سن 2 ± 5/16سال، قد 4/4 ± 7/166 سانتی متر، توده ی بدن 3/7± 79/57 کیلوگرم و درصد چربی بدن 6 ± 33/20 % در این تحقیق شرکت کردند. VO2max، ضربان قلب آستانه لاکتات، VO2 آستانه لاکتات، VO2 پالس (VO2/HR) و تهویه ی دقیقه ایی (VE) در دو آزمون فزاینده روی نوارگردان و کارسنج دستی با استفاده از تجزیه ی گازهای تنفسی اندازه گیری شد. هم چنین ویژگی های پیکری و ترکیب بدنی شامل قد، قد نشسته، طول دو دست، طول بازو، طول ساعد، طول ران، طول ساق پا، عرض شانه، عرض لگن، دور بازو، دور ران، دور سینه، دور باسن، دور ساق پا، پهنای بازو و پهنای ران، چربی بدن و توده عضلانی و نیز عملکرد 12 کیلومتر کایاک (K12) آزمودنی ها اندازه گیری شد. تجزیه و تحلیل داده ها با استفاده از روش های آماری t و همبستگی پیرسون نشان داد بین تمامی شاخص های فیزیولوژیکی قایقرانان در دو آزمون همبستگی معناداری وجود دارد (05/0 ≥ P)، با این تفاوت که مقادیر به دست آمده در آزمون نوارگردان بالاتر بود. هم چنین، کایاک رو های زن ایرانی از قد و توده ی بدن پایین تر و به ویژه توده ی عضلانی کمتری نسبت به همتایان خود در کشورهای دیگر برخوردار بودند. بنابراین یافته های پژوهش حاضر می تواند راهنمای مربیان تیم های ملی در گزینش ورزشکاران دارای ویژگی های فیزیولوژیکی، پیکری و ترکیب بدنی مناسب و گنجاندن تمرینات مقاوتی بیشتر در برنامه های تمرینی ورزشکاران به منظور افزایش توده و قدرت عضلات بالاتنه و کمربند شانه آنان باشد.
    کلیدواژگان: قایقرانان کایاک رو، VO2max، ویژگی های پیکری، ترکیب بدنی
  • نوشین اصفهانی* صفحه 77
    در عصر جدید کارایی و اثربخشی بالا مهمترین هدف سازمان ها محسوب می شود. لذا هدف از تحقیق حاضر بررسی ارتباط بین مدیریت زمان با خلاقیت کارکنان ادرات تربیت بدنی استان گلستان می باشد.این تحقیق از نوع میدانی است. جامعه آماری این تحقیق را کلیه کارمندان ادارات تربیت بدنی استان گلستان(180(n= تشکیل داده است که به طور تصادفی تعداد (147(n= کارمند در این تحقیق حضور داشتند. به منظور ارزیابی میزان خلاقیت کارکنان از پرسشنامه خلاقیت آمابیل (1996) استفاده گردید. مهارت مدیریت زمان نیز براساس پرسشنامه خودساخته که مدیریت زمان در قالب 6 خرده مقیاس برنامه ریزی روزانه، اعتماد به برنامه ریزی بلند مدت، هدف گذاری، کنترل زمان، پافشاری و پیگیری و میزان تداخل و بی نظمی در برنامه ها ارزیابی می کند، مورد استفاده قرار گرفت. برای تجزیه و تحلیل داده ها نیز پس از استفاده از آزمون کالموگراف اسمیرنف و اطمینان از توزیع طبیعی دادها(05/0 کلیدواژگان: مدیریت زمان، خلاقیت، کارمندان
  • محمدرضا اسد*، علی اصغر رواسی، محمد فرامرزی، عباسعلی گائینی صفحه 89
    نتایج تحقیقات مختلف درباره تاثیر برنامه تمرینی هوازی بر مقدار آدیپونکتین متفاوت است، به علاوه تحقیقات اندکی در زمینه بررسی تاثیر انواع مختلف برنامه های تمرینی به طور همزمان بر آدیپونکتین انجام گرفته است. از این رو، هدف از این تحقیق، مطالعه تاثیر سه شیوه تمرین استقامتی، مقاومتی و ترکیبی بر سطوح استراحتی ادیپوسایتوکین مردان غیرورزشکار است. به این منظور 44 دانشجوی غیرورزشکار دچار اضافه وزن (25BMI>) که حائز شرایط شرکت در تحقیق بودند، به صورت داوطلبانه انتخاب شدند. سپس با توجه به شاخص BMI به طور تصادفی در 4 گروه استقامتی (12=N)(سن 89/0 ±22سال، قد 72/4±64/174 سانتی متر، وزن80/10±55/90 کیلوگرم)، مقاومتی(9=N) (سن57/1±21 سال، قد51/5±11/171سانتی متر و وزن85/15±22/92کیلوگرم)، ترکیبی(13=N) (سن06/2 ±38/21 سال، قد 07/7±65/173 سانتی متر و وزن 05/15±61/86 کیلوگرم) و کنترل(10 = N) (سن13/1 ±44/21 سال، قد 09/5±61/175 سانتی متر و وزن 05/14±90 کیلوگرم) قرار گرفتند. خون گیری در دو مرحله قبل از شروع تمرینات و 48 ساعت بعد از آخرین جلسه تمرینی در حالت استراحتی و ناشتا به منظور تعیین سطح پایه آدیپونکتین به عمل آمد. سپس آزمودنی ها به مدت 8 هفته برنامه ویژه خود را اجرا کردند. برنامه استقامتی شامل دویدن 3 جلسه در هفته با HR max (85-65) درصد به مدت 40-25 دقیقه بود. برنامه تمرین مقاومتی شامل 3 جلسه در هفته، سه دوره 15-10 تکراری با شدت %1RM80-50 برای گروه های عضلانی اصلی (شامل پرس سینه، اسکات، باز کردن ساق پا، خم کردن پا از پشت، پرس شیب دار با دمبل، پرس پا، پارویی نشسته و پارویی ایستاده)بود. گروه ترکیبی مجموع دو برنامه استقامتی و مقاومتی را در یک روز انجام دادند و گروه کنترل در هیچ برنامه تمرینی شرکت نکرد. از آزمون t همبسته برای بررسی تغییرات درون گروهی و از آزمون واریانس یکطرفه برای مقایسه تفاوت بین گروه ها استفاده شد. نتایج نشان داد مقدار آدیپونکتین آزمودنی ها پس از دوره تمرینی در همه گروه ها افزایش یافت، با این حال تغییرات هیچ یک از این گروه ها معنی دار نبود. مقدار سطوح آدیپونکتین پس از دوره تمرینی در گروه ترکیبی بیش از گروه های دیگر افزایش یافت، همچنین بین غلظت آدیپونکتین گروه های مختلف تفاوت معنی داری مشاهده نشد. به طورکلی افزایش اندک آدیپونکتین گروه تمرینی به ویژه گروه ترکیبی نشان دهنده ظرفیت بیشتر این شیوه تمرینی در تغییر سطوح آدیپونکتین افراد غیرورزشکار دچار اضافه وزن است. البته به نظر می رسد برای مشخص شده آثار دقیق تر این شیوه تمرین، به تحقیقات بیشتری نیاز است.
    کلیدواژگان: آدیپونکتین، تمرین استقامتی، تمرین مقاومتی، تمرین ترکیبی
  • |
    • H. Darabi*, M. Goodarzi, A. Kazemnejad, M. Hamidi Page 7
      The aim of this study was to investigate the role of information technology in adopting knowledge management in physical education faculties of Iran state universities. The statistical population of this study consisted of all board members of physical education faculties (N=150). As all the members were available, the sample equaled the population. The statistic used in data analysis was correlation (P≤0.05). This study used an applied, descriptive – analytical and method (p≤0.05) as well as structural equation modeling. A researcher-made knowledge management questionnaire (30 board members confirmed the reliability and 25 sport management professors confirmed the validity), review of related literature and field method were used to collect the data. The results showed that technology and IT infrastructures as well as the quality of speed to gain access to modern information and knowledge had the highest effect on knowledge detection (0.99). Personal computers in professors’ offices as well as access to internet and proper technological infrastructures had the highest effect on knowledge perspicuity (0.98). Connection infrastructures to accelerate information exchange and knowledge transfer had the highest effect on knowledge collaboration (0.99). Personal computers in professors’ offices as well as access to internet and proper technological infrastructures had the highest effect on knowledge evaluation (0.93). The effect of technology and information technology on knowledge issuance in physical education faculties had the highest effect on knowledge issuance (0.97).
      Keywords: Information Technology, Knowledge Management Processes, Physical Education Faculty
    • P.Nazarali*, S.Noorei, H.Rajabi Page 21
      The aim of this research is the study of influence of a football camping period on aerobic performance and efficiency indexes of respiratory organism.The 17 players of football team participated in this research (mean age 17.11±1.31).before participating in the practice period, they do increasing practice protocol to determine the maximal oxygen uptake, vVo2max, vLT and lung aerofication rate and equivalent of aerofication oxygen in two level of lactate threshold and the maximal oxygen uptake on treadmill that is joined to gas analyzer they participate in interrupted camping practice consist of 6/10 days camping. T test is used for analyzing the data. The results of research don’t show the meaningful difference. With comparing the performance in two tests, it seems the players don’t have enough readiness.
      Keywords: vVO2max, vLT, maximal oxygen uptake, lung aerofication rate, women national football team
    • H. Asadi*, M. Rezvanfar, F. Asadi Page 29
      The aim of this research was to evaluate the existing condition of Iran physical education faculties and scientific centers and to present their strengths and weaknesses in comparison with the standards of university libraries. For this purpose, the conditions of these libraries were investigated using ‘goals and responsibilities, ‘human resource’, ‘organization and management’, ‘collection’, ‘organizing, ‘service’, ‘building and equipment’ and ‘budget’ indexes and then the obtained results were compared with the standards of Iran university libraries. The statistical population consisted of 10 university libraries and National Olympic Academy and SSRC libraries. To collect data, a questionnaire consisting of 68 questions in eight subscales was used. Another section of the questionnaire was allocated to personal information of libraries under study. The research used the application and field method. The obtained results were compared with ‘the standards of Iran university libraries’ and Excel and SPSS software was used to analyze the data. The results showed that Iran physical education university libraries and scientific centers had a proper condition regarding goals and responsibilities, organization and management, collection and library service while they did not have a proper condition regarding human resource, organizing library sources, building and equipment and especially budget when compared with the standards of university libraries.
      Keywords: Standard, University Libraries, Physical Education Faculty, Physical Education
    • T.Aminian Razavi, F.Shabkhiz*, A.Jafari Hajin, A.Boland Page 43
      The purpose of this research was to analysis about Performance management and curriculums of are teachers and students. Our sampling was 34 teachers and 137 student of physical education and sports science faculty of University of Tehran. In order to collect the data, we used questionnaire based on Likert scale. Mean, Percentage of frequencies, SD, K-S for normality and independent T-test use for analyzing the data and with spss11/5 software. The results indicated that there was no significant differences between the attitudes of two student groups (P=0/528) but the attitudes of two student groups with teachers were significant (P=0/000) and (P=0/000). Due to concerns about the weakness of the student’s skills necessary to participate in the labor market, the need to increase the number of specialist teachers, books and educational facilities are felt appropriate.
      Keywords: Teachers, Students, P.E. Coaching, Curriculum, Performance Management
    • B.Yoosefi*, Sh.Moradikhah Page 57
      The aim of this study was to investigate the relationship between effort- reward imbalance and burnout among physical education teachers. Statistical samples were 189(89%) of teachers who had at least three year work experience in Kermanshah schools. Research design was cross- sectional using AMOS path way analysis. Participant completed demographic questionnaire, Maslach burnout inventory (MBI: Maslach, Jackson, & Leiter, 1996) and Siegris effort- reward imbalance questionnaire (ERIQ: Siegrist et al. 2004). Results showed there is significant relationship between effort- reward imbalance with over commitment. In addition, effort- reward imbalance had direct effect on emotional exhaustion and depersonalization. Moreover over-commitment had direct effect on emotional exhaustion. Therefore effort- reward imbalance could impact on teachers’ emotional exhaustion and depersonalization as core of burnout symptoms.
      Keywords: Effort, reward Imbalance, Over Commitment, Burnout, Teacher
    • H.Aghaalinejad*, F.Mirakhoori, Z.Mirakhoori, F.Amirshaghaghi, Sh.Zandi, M.Delfan Page 69
      The purpose of this study was to compare the physiological Indices of Iranian elite female kayakers on treadmill and arm ergometer. Twelve Iranian elite female kayakers (age: 16.5±2 yrs, height: 166.7±4.4 cm, weight: 57.89±7.3 kg, body fat: 20.33±6 %) participated in this study. VO2max, heart rate and VO2 at lactate threshold, VO2 pulse (VO2/HR) and ventilation (VE) values measured by two increamental tests along with gas analization. Antropometric and body composition characters including height, sitting height, two hands distance, arm, thigh and leg lengths; arm, thigh, sholder and pelvis breadths; arm, thigh, chest, hip and leg girths; body fat percentage, musle mass and kayak performance evaluated by 12 kilometer kayaking test (K12 time) were also measured. Data were analyzed by t-student and Pearson correlation coefficient (α=0.05). There was significant correlation between all the physiological indices of kayakers in two test (p<0.05). Although VO2max measured by the arm ergometer was lower than VO2max measured by treadmill. In comparison with similar elite kayakers in other countries, Iranian elite female kayakers had lower height, weight and specially muscle mass. This findings can be a guidance for national coaches in selection of athletes who have suitable physiological, antropometric and body composition characteristics and as there were differences between Iranian elite female kayakers and their match in other countries, it is recommended to insert more resistance training within training programs of kayakers to increase strenght and muscle mass of their upper body.
      Keywords: Kayakers, VO2max, Antropometric Characrerises, Body composition
    • N.Esfahani* Page 77
      in present era, efficiency and efficacy are the most important goal of organizations. Therefore, the purpose of present research is investigating the relationship between time management and creativity of physical education employees of Golestan province. Research
      Methodology
      this research is a field study and statistical population of it is composed of all employees of Golestan Province physical education offices (n= 180) of which 147 employees participated in this study. In order to evaluate creativity value of employees we used Amabile creativity questionnaire (1996). Time management skill was also evaluated through researcher made questionnaire which assesses time management based on 6 micro-scales: daily planning, confidence to long range planning, goal setting, control of time, tenacity and disorganization of plans. After using Calmograph Smirnoff and making sure of natural distribution of data (P > 0.05), in order to analyze the data we used t-test, multiple regression test to determine predicting variable of creativity and Peirson correlation coefficient in the level P < 0.05.
      Findings
      the results of test indicated that there is a significant difference in long term planning (t= 2.35 & Sig = 0.004), time limitation management (t= 2.62 & Sig = 0.031), tenacity in plan execution (t= 3.71 & Sig = 0.006), disorganization in plans (t= 2.61 & Sig = 0.042) among two groups (P < 0.05), but in daily planning micro-scale (t= 1.47 & Sig= 0.08) and goal setting (t = 3.49 & Sig = 0.0671)no significant difference was observed. Also, the results of regression test indicated that the ability to manage time limitation (P < 0.01 & β = 0.27) and long term planning of employees (P < 0.01 & β = 0.23), the highest impact induced by employees’ creativity value.
      Keywords: Time management, individual creativity, Employee
    • M.R.Asad*, A.A.Ravasi, M.Faramarzi, A.A.Gaeini Page 89
      The purpose of the study was to investigate the impacts of endurance, resistance and concurrent training on adiponectin resting levels of non-athlete men. Forty four obese non-athlete students (BMI > 25) voluntary participated in this study and were randomly based on BMI assigned to one of four groups: endurance training (ET, 22 ± 0/89 years, height 174/64 ± 4/72 cm, weight 90/55 ± 10/80 kg, N = 12); resistance training (RT, 21 ± 1/57 years, height 171/11 ± 5/51 cm, weight 92/22 ± 15/85 kg, N = 9); concurrent training (CT, 21/38 ± 2/06 years, height 173/65 ± 7/07 cm, weight 86/61 ± 15/05 kg, N = 13); and control group (CG, 21/44 ± 1/13 years, height 175/61 ± 5/09 cm, weight 90/00 ± 14/05 kg, N = 9). After primary measurement and 48 hours after the last training session blood samples were drawn with the subjects in the fasting and resting state for determination of the basic level of adiponectin. The subjects participated in E, R and C training for 8 weeks. The ET group ran 25 – 40 minutes a day ansd 3 days per week at 65 - 85% maximum heart rate. The exercise training session for the RT group consisted of three sets of 10 – 15 repetitions of weight training exercises of primary muscles group that increased progressively and repeated three sessions per week (including: chest press, squat, opening leg, knee flexion and extension, chest dumbbell press, leg press, seated rowing, and standing rowing). The CT group exactly trained the sum of the ET and RT groups. Correlated samples t-test and one way analysis of variation were used to compare within and between groups differences respectively. The result of the present study showed that after 8 weeks training the diponectin levels of subjects increased in three groups of training but this increase was not significant. The level of adiponectin in CT group increased more than ET and RT groups. Also, there were no significant differences in content of adiponectin among groups. In general, slightly increases in adiponectin levels in training groups, especially CT group may indicate the most potential of CT group in increasing the levels of adiponectin in non-trained men. However there are need more related researches to indentify the effect of concurrent training.
      Keywords: Adiponectin, Endurance Training, Resistance Training, Concurrent Training