فهرست مطالب

مجله پژوهش های کاربردی در مدیریت ورزشی
پیاپی 3 (زمستان 1391)

  • تاریخ انتشار: 1391/11/07
  • تعداد عناوین: 10
|
  • میر حسن سید عامری، سوران بهرامی، محمد امین صیادی صفحات 11-18
    مقدمه
    هدف از این پژوهش بررسی رابطه بین کیفیت خدمات با رضایتمندی و وفاداری مشتریان اماکن ورزشی سرپوشیده دولتی و خصوصی شهر ارومیه می باشد. پژوهش حاضر؛ توصیفی، همبستگی بوده و بصورت میدانی انجام گرفته است. ابزار پژوهش شامل: پرسشنامه استاندارد لیو (2008) با پایایی 87=a می باشد. کلیه مشتریان اماکن ورزشی خصوصی و دولتی شهر ارومیه با حداقل سه ماه سابقه فعالیت ورزشی، جامعه آماری پژوهش را تشکیل دادند. داده ها نیز با استفاده از آزمون های ضریب همبستگی پیرسون و تحلیل رگرسیون چندگانه تجزیه و تحلیل شدند. نتایج تجزیه و تحلیل داده ها نشان داد که ارتباط معنی داری بین کیفیت خدمات و زیرمقیاسهای آن شامل «کیفیت برنامه، کیفیت تسهیلات، کیفیت تعامل» با رضایتمندی و وفاداری مشتریان وجود داشت. بنابر نتایج پژوهش می توان بیان کرد که لازمه تعهد و تکرار مراجعات مشتریان، کیفیت خدمات بالا می باشد که این کیفیت خدمات را باید با ارائه برنامه ها و کلاس های متنوع و جذاب، مربیان آگاه، کاربری بالا و جذابیت ظاهری لوازم ورزشی، روحیه بالای تعامل و توجه به مربی، ارائه راهنمایی های به موقع و درک نیازهای ویژه هر شرکت کننده بالا برد.
    کلیدواژگان: کیفیت خدمات، رضایتمندی، وفاداری مشتریان، اماکن ورزشی و اماکن خصوصی و دولتی
  • رضا شجیع، هاشم کوزه چیان، محمد احسانی، مجتبی امیری صفحات 19-26
    هدف از انجام پژوهش حاضر، بررسی تاثیر محیط های فردی، سیاسی، قانونی و اقتصادی فوتبال ایران بر تصمیم گیری اخلاقی بازیکنان حرفه ای بود. به همین منظور پرسشنامه 28 گویه ای وضعیت های دشوار اخلاقی در فوتبال حرفه ای (DPSQ-Iran) ساخته شده توسط شجیع و همکاران (1391) و همچنین پرسشنامه محقق ساخته و 23 گویه ای ادراک محیطی به طور تصادفی در اختیار 162 بازیکن شاغل در لیگ برتر فوتبال ایران از 11 تیم راه آهن، نفت تهران، مقاومت شهید سپاسی، فولاد خوزستان، شاهین بوشهر، سپاهان اصفهان، ملوان بندر انزلی، نفت آبادان، پیکان، پاس همدان و آلومینیوم هرمزگان قرار گرفت. روایی محتوایی ابزار توسط متخصصین و ثبات درونی آن نیز در یک مطالعه مقدماتی مورد تایید قرار گرفت. به منظور برازش الگو و مشاهدهء نقش ادراک محیطی در تصمیم گیری اخلاقی از تحلیل مسیر در سطح معنی داری 05/0< استفاده شد. یافته ها نشان داد؛ بین ادراک محیطی بازیکنان با تصمیم گیری اخلاقی آنان ارتباط معنی داری وجود ندارد. با این حال غیر از ادراک محیط سیاسی، سه ادراک محیط اقتصادی، فردی و قانونی دارای نقش موثری در تبیین واریانس ادراک محیطی بازیکنان حرفه ای فوتبال ایران هستند. بر پایهء یافته ها، تغییر در وضعیت های محیطی مستقیما تصمیم گیری اخلاقی ورزشکاران را تحت تاثیر قرار نمی دهد و در این میان عامل های تاثیرگذار دیگری هم وجود دارند که باید در پژوهش های آینده شناسایی و مورد آزمون قرار گیرند.
    کلیدواژگان: تصمیم گیری اخلاقی، ادراک محیطی، محیط سیاسی، محیط اقتصادی، محیط قانونی، محیط فردی، بازیکنان لیگ برتر، فوتبال
  • نصرالله هدایت پور، محمدرضا حامدی نیا صفحات 27-32
    هدف
    هدف از مطالعه حاضر بررسی مکانیسم کنترل انقباض عضلانی هنگام تعویض نیرو از شدت پایین تا شدت بالا بود. در این مطالعه فرض گردید که مکانیسم صدور پتانسیل عمل می تواند عامل درگیر در این فرایند باشد.
    روش تحقیق: سیگنال های خام درون عضلانی وسطح پوستی در حد فاصل 0/015 بین سطح کشککی وستیغ خاضره از قسمت تحتانی عضله پهن خارجی 15 آزمودنی مرد) سن; 1/2± 25 سال، وزن; 6/3 ± 75 کیلوگرم وقد; 08/0 ± 1/75 متر(در طی انقباضات 5 ثانیه ای با سطوح شدت 0/04، 0/016 و 0/032 حداکثر انقباض ارادی ثبت گردیدند. سپس میزان صدور پتانسیل عمل بر ثانیه از طریق روش کراس کرولیشن از سیگنال درون عضلانی استخراج گردیدند. سیگنال های سطح پوستی نیز فیلتر شده وسپس جهت محاسبه بزرگی موج EMG ومیانگین توان فرکانسی مورد تجزیه وتحلیل قرار گرفتند.
    نتایج
    تجزیه وتحلیل واریانس یک طرفه نشان داد که میزان صدور پتانسیل عمل واحدهای حرکتی در ابتدای هر انقباض به طور معنا دار به شدت انقباض عضله بستگی دارد (0/05 >P). علاوه بر این بزرگی موج EMG و میانگین توان فرکانس نیز به طور معنی داری به شدت نیروی انقباضی اعمال شده بستگی دارد (0/05 >P).
    نتیجه گیری
    هم چنان که فرض گردیده بود انقباض عضله اسکلتی هنگام تعویض شدت نیرو می تواند توسط مکانیسم افزایش صدور پتانسیل عمل کنترل گردد، واین به خوبی در سایر ساختار EMG هم چون بزرگی موج ومیانگین توان فرکانسی نمایانگر بود.
    کلیدواژگان: مکانیسم انقباض، شدت انقباض، واحد های حرکتی، پتانسیل عمل
  • هادی خلیلی، یونس محمدزاده *، اکرم ماشاالهی، بهمن نیکخو صفحات 33-42

    هدف از این پژوهش، بررسی عوامل موثر بر اجرای ماده 88 قانون تنظیم بخش از مقررات مالی دولت در اداره کل ورزش و جوانان استان البرز از دیدگاه مدیران و روسای هیات های ورزشی بود. کلیه مدیران استانی و روسای هیات های ورزشی که با موضوع پژوهش آشنایی کافی داشتند، به عنوان جامعه آماری در نظر گرفته شدند (109 نفر).
    ابزار اندازه گیری بر اساس مطالعه مبانی نظری و پیشینه پژوهش بود که پس از جمع آوری اولیه گویه های پژوهش در زمینه عوامل موثر بر اجرای ماده 88 تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت، جهت تعیین روایی در اختیار 20 نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه و دانشجویان دکتری قرار گرفت. سپس برای تعیین روایی سازه از روش تحلیل عاملی اکتشافی استفاده شد.
    پس از استخراج عامل های اکتشافی، مشخص شد که پنج عامل نهادی و سازمانی، کارآیی خدمات اجتماعی، اقتصادی، بخش غیر دولتی و فرهنگی در اجرای این ماده تاثیرگذار هستند. با توجه به نتایج ازمون فریدمن، اولویت های عوامل اثر گذار به ترتیب، نهادی و سازمانی (4.16)، کارآیی خدمات اجتماعی (4.09)، اقتصادی (4.01)، بخش غیر دولتی (3.84) و فرهنگی (3.72) معرفی شدند. در نهایت به نظر می رسد موفقیت اجرای این ماده نیازمند فضای قانونی، سیاسی و فرهنگی مطلوبی است که بایستی زمینه ها و کمک های مساعد قانونی از هر لحاظ توسط مدیران ورزش و جوانان فراهم شده و در مسیر صحیح خود قرار گیرد.

    کلیدواژگان: خصوصی سازی، عوامل فرهنگی، عوامل اقتصادی، ماده 88 قانون تنظیم
  • مجید جاوید، حسن اسدی، محمود گودرزی، احسان محمدی ترکمانی صفحات 43-49
    در روند پرشتاب جهانی، رسانه ها و فناوری های ارتباطی با سرعتی غیر قابل تصور پیشرفت نموده و تمام سطوح فعالیت های انسانی را تحت سیطره خود قرار داده اند. هدف از پژوهش حاضر بررسی نقش اینترنت و رسانه های نوین در بازاریابی گردشگری ورزشی بود. جامعه آماری این پژوهش شامل مدیران و کارشناسان گردشگری و آژانس های مسافرتی فعال در زمینه تورهای ورزشی استان تهران بودند. ابزار پژوهش قسمتی از پرسشنامه استاندارد معینی فرد(1387) بود که پس از تایید روایی و پایایی(87:α) توزیع گردید. داده های 217 پرسشنامه برگشتی توسط نرم افزار های SPSSV.21 و Amos V.21 و با استفاده از تحلیل عاملی اکتشافی و تاییدی مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. بر اساس نتایج بدست آمده از آزمون تحلیل عاملی اکتشافی، دو عامل تحت عنوان«بسته های گردشگری» با مقدار ویژه 0.76 و «تبلیغ جاذبه ها» با مقدار ویژه 0.68 استخراج شدند. همچنین آزمون تحلیل عاملی تاییدی شاخص «بهره گیری مناسب و سریع تر از منابع اطلاعاتی و تبلیغاتی» را با بار عاملی 0.77 در مولفه ی بسته های گردشگری و شاخص «معرفی جاذبه ها به گردشگران ورزشی» را با بار عاملی 0.79 در مولفه تبلیغ جاذبه ها به عنوان شاخص های مهم در توسعه گردشگری ورزشی شناسایی کرد.
    کلیدواژگان: رسانه های نوین، اینترنت، بازاریابی، گردشگری ورزشی
  • ابوالفضل فراهانی صفحات 51-56
    هدف از این مقاله بررسی وضعیت فاکتور های آمادگی حرکتی داوطلبان آزمون های سراسری در سالهای 89و90 دانشگاه پیام نورکل کشور به منظور تدوین نورم ملی آمادگی حرکتی می باشد.در این آزمون فاکتورهای استقامت عضلانی، کمربند شانه ای و شکم، چابکی،نیروی عضلانی واستقامت قلبی-تنفسی بررسی شده است.
    آزمون شامل ورودی های دو سال دانشگاه می باشد. جامعه آماری این پژوهش 2100 نفردو 530 نفر به عنوان نمونه انتخاب شده اند. چک لیستهای آمادگی جسمانی و سلامت عمومی، ترازو، نوار، آزمون دراز نشست، دوی 4x9 متر و دوی 800 مترآزمون ها و ابزار های گردآوری داده های این پژوهش می باشند. از آزمون...،ضریب همبستگی پیرسون،آماره های مورد استفاده در تحلیل داده های تدوین نورم می باشند. تدوین نورم ملی آمادگی حرکتی داوطلبان پسر آزمون های ورودی تربیت بدنی نتیجه نهایی این مقاله می باشد.در این نورم کشش بارفیکس بیش از 25و دراز نشست بیش از 29، دو 9×4مترکمتر از 9/88 و پرتاب توپ طبی بالاتر از7/12 و اجرای کل آزمونکمتر از 149ثانیه«شاخص های عالی» و کشش بار فیکس زیر 10،دراز نشست زیر 10، دو 9×4 مترکمتر از 16/02 و برتاب توب طبی زیر4/28 و اجرای کل آزمون در زمان بالاتر از 213 ثانیه جزء شاخص«خیلی ضعیف» نورم می باشد.
    این شاخص می تواند معیار علمی برای پذیرش داوطلبان ورود به رشته تربیت بدنی قرار گیرد. به علاوه می تواند در طبقه بندی و حتی در تعیین واحد های جبرانی دروس عملی داوطلبان کمکهای کاربردی را برای برنامه ریزان تربیت بدنی ارائه دهد.
    کلیدواژگان: نورم ملی، آمادگی حرکتی، متقاضیان تحصیل در تربیت بدنی
  • محمدرضا اسد صفحات 57-64
    زمینه و هدف
    هدف از این پژوهش عبارت است از بررسی اثر هشت هفته تمرین هوازی، مقاومتی و ترکیبی بر میزان کلسترول، LDL، HDL و آمادگی قلبی-تنفسی در مردان چاق است.
    روش بررسی
    48 مرد چاق به صورت تصادفی به چهار گروه هوازی(12 نفر) مقاومتی(12 نفر) ترکیبی(12نفر) و کنترل(12نفر) تقسیم شدند. از آزمودنی ها پیش و پس از هشت هفته فعالیت ورزشی(هوازی، مقاومتی، ترکیبی) نمونه خونی گرفته شد. سپس، پس از 48 ساعت VO2peakآزمودنی ها به وسیله آزمون بالک اندازه گیری شد. برای تحلیل استنباطی داده ها از آزمون t همبسته برای مقایسه تغییرات سطوح کلسترول، LDL وHDL قبل و بعد از تمرین، و برای مقایسه بین گروهی از آزمون تحلیل واریانس یکراهه استفاده شد.
    یافته ها
    نتایج پژوهش حاضر نشان داد، 8 هفته فعالیت ورزشی منظم باعث کاهش معنادار کلسترول وLDL شد. هشت هفته فعالیت ورزشی باعث تغییرات معنادار در HDL نشد. VO2max پس از هشت هفته فعالیت ورزشی منظم به طور معنی دار افزایش یافت.
    نتیجه گیری
    درمجموع یافته های پژوهش حاضر نشان می دهد، که هشت هفته تمرینات مقاومتی، هوازی و موازی می تواند اثرات مفیدی بر برخی شاخص های خطر ساز قلبی-عروقی داشته باشد. واکنش HDL به تمرینات مقاومتی، هوازی و موازی متاثر از شدت تمرین است. و به نظر می رسد اجرای تمرینات ترکیبی به نسبت اجرای تنهای تمرینات مقاومتی یا استقامتی اثر بخشی بالاتری بر عوامل خطر زای قلبی – عروقی دارد.
    کلیدواژگان: مردان چاق، تمرینات مقاومتی، تمرینات هوازی، تمرینات موازی، کلسترول، LDL، HDL و آمادگی قلبی، تنفسی
  • علیرضا رمضانی، جواد آزمون، جاسم اسداللهی صفحات 65-72
    استعدادیابی در ورزش قهرمانی جایگاه ویژه ای دارد و رشته شنا نیز از این امر مستثنی نیست و جهت یافتن شناگران نخبه باید از روند استعدادیابی استفاده نمود. هدف پژوهش مقایسه دیدگاه مربیان شنا و متخصصان تربیت بدنی وعلوم ورزشی در خصوص شاخص های استعدادیابی شنای استقامتی بود. به این منظور از مربیان شنا و متخصصان تربیت بدنی و علوم ورزشی شهر تهران که تعدادشان به ترتیب 102 و 117 نفر بود به عنوان جامعه آماری استفاده گردید. با استفاده از روش نمونه گیری طبقه ای و طبق جدول مورگان حجم نمونه از طبقه مربیان 64 نفر و ازطبقه متخصصین تربیت بدنی 74 نفر تعیین گردید. سپس توسط پرسشنامه گائینی(1382) که به روش لیکرت تنظیم شده بود، از آزمودنی ها نظر سنجی بعمل آمد. از آزمون «کلموگراف- اسمیرنوف» جهت سنجش توزیع طبیعی داده ها و از آزمون ناپارامتریک «یومن ویتنی» جهت مقایسه نظرات مربیان و متخصصان استفاده شد.
    نتایج
    مربیان شنا و متخصصان تربیت بدنی، شاخص های حداکثر اکسیژن مصرفی، انگیزه درونی، هماهنگی، قدرت شناوری، مقاومت در برابر خستگی و تحمل در برابر تنش را مهمترین معیارهای تاثیر گذار بر شنای استقامتی دانستند. نتایج نشان داد بین دیدگاه مربیان و متخصصان تربیت بدنی در شنای استقامتی بین شاخص های مقاومت در برابر خستگی، ظرفیت حیاتی،استقامت عضلانی، استقامت عمومی، توده خالص بدن،توان بی هوازی،چابکی، توان هوازی بیشینه، درصد چربی بدن، انعطاف پذیری شانه، سرعت عکس العمل، انگیزه درونی و تیپ بدنی در سطح معنی داری 0/05> p تفاوت معنی داری وجود دارد. پیشنهاد می شود مربیان شنا جهت گزینش شناگران نخبه استقامتی از شاخص های استعدادیابی مشترک بین مربیان و متخصصین استفاده نمایند.
    کلیدواژگان: استعدادیابی ورزشی، شنا استقامتی، مربی شنا، متخصص تربیت بدنی
  • صدیقه اسلامی، جمشید همتی مراد آبادی صفحات 73-78
    هدف از این تحقیق بررسی تاثیر چهار هفته تمرینات اینتروال شدید همراه بامصرف مکمل کراتین بر اوج توان بی هوازی، میانگین توان بی هوازی و شاخص خستگی، دانشجویان شناگر آماتور می باشد. بدین منظور30 دانشجوی شناگر آماتور دانشگاه شهید چمران اهواز با میانگین سنی 41/1± 10/22 سال و میانگین وزن 31/6 ± 57 انتخاب و به طور تصادفی در 3 گروه (مکمل، شبه دارو، کنترل) قرار گرفتند. گروه مکمل و شبه دارو به ترتیب، طی دوره بارگیری به مدت 5 روز و هرروز 20 گرم (2وعده 10 گرمی) و در ادامه روزی 2 گرم مکمل کراتین و شبه دارو (آرد نخودچی) دریافت کردند. هر 2 گروه مکمل و شبه دارو در یک دوره 4 هفته ای تمرینات اینتروال شنا با شدت 90 -85 درصد ضربان قلب بیشینه شرکت کردند. آزمون وینگیت جهت تعیین اوج توان بی هوازی، میانگین توان بی هوازی و شاخص خستگی در دو مرحله قبل و بعد از 4 هفته تمرین و مصرف مکمل اجرا شد. برای آزمون فرضیه ها، از روش های آماری توصیفی و استنباطی از جمله آنالیز واریانس چند متغیره (MANOVA) و آزمون پی گیری توکی در سطح معنی داری 05/0 استفاده شد.
    نتایج نشان داد که مصرف مکمل کراتین همراه با تمرین متغیرهای اوج توان، میانگین توان و شاخص خستگی را تحت تاثیر قرار می دهد.
    بنابراین از آنجا که مصرف مکمل کراتین منجر به افزایش ذخیره کراتین عضله می شود، عملکرد دستگاه انرژی فسفاژن ودر پی آن اجراهای کوتاه مدت و شدید بهبود می یابد.
    کلیدواژگان: تمرینات اینتروال، کراتین، اوج توان، شاخص خستگی
  • معصومه نوبهار صفحات 79-84
    زمینه و هدف
    تمرین و فعالیت بدنی از عوامل افزایش آنزیم های خون می باشد. از آنجا که شدت و مدت تمرین و نیز زمان بازیافت از عوامل اثر گذار برآسیب ها و سازگاری ها می باشد، این پژوهش به بررسی تاثیر تمرین فزاینده درمانده ساز در روز به مدت یک هفته بر تغییرات شاخص های آسیب عضلانی شامل لاکتات دهیدروژناز (LDH)، کراتین فسفو کیناز(CPK) و آسپارتات آمینوترانسفراز (AST) دختران فعال می پردازد
    مواد و روش کار
    به این منظور13 دانشجوی داوطلب دختر رشته تربیت بدنی انتخاب و به طور تصادفی به دو گروه کنترل و تجربی تقسیم شدند. گروه تجربی، یک جلسه فعالیت فزاینده را هر روز عصر به مدت یک هفته انجام دادند. خون گیری آزمودنی ها 24 ساعت قبل از تمرین و در روزهای 1، 4 و 7 تمرین و 24 ساعت پس از پایان آخرین جلسه تمرینی انجام شد. یافته های پژوهش با استفاده از آزمون تحلیل واریانس با اندازه گیری های مکرر (ANOVA) وآزمون tمستقل مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.حداقل سطح معنی داری برای این تحقیق(0/05 >α) تعیین شد.
    یافته ها
    نتایج پژوهش در گروه تجربی حاکی از آن بود که مقادیر AST بعد ازروزهای1، 4 و 7 تمرین افزایش معنی داری (0/005= P) یافت و پس از 24 ساعت استراحت کاهش چشمگیری(0/005= P) را نشان داد و تنها در روزهای تمرینی با گروه کنترل تفاوت معنی داری نشان داد. همچنین مقادیرCPK به جز در اولین روز تمرین در روزهای چهارم و هفتم تمرین افزایش معنی داری(0/01= P و 0/05= P) یافت. مقادیر LDH نیز در هفتمین روز تمرین و پس از بازیافت24 ساعته افزایش معنی داری (0/01= P =0/01، P و0/001= P) را نسبت به سطوح پایه نشان داد و در همه مراحل خون گیری پس از تمرین افزایش معنی داری با گروه کنترل نشان داد.
    نتیجه گیری
    به طور کلی نتیجه پژوهش نشان داد عدم توجه بر زمان بازیافت مناسب با شدت کار، باعث ایجاد آسیب عضلانی می شود. لذا پیشنهاد می شود مربیان و ورزشکاران به اصول تمرینی و زمانبندی تمرین توجه بیشتری نشان دهند.
    کلیدواژگان: تمرین، آسیب عضله، لاکتات دهیدروژناز، کراتین فسفو کیناز، آسپارتات آمینوترانسفراز
|
  • Mir Hasan Seyed Ameri, Soran Bahrami, Mohammad Amin Sayadi Pages 11-18
    The purpose of the current research was consideration of the relationship between managers` career self-efficiency and staff organizational commitment with costumers` satisfaction in Kerman province youth and sport general office. Statistical population included 345 managers، staff and youth and sport office of cities and countries managers of Kerman province that because of significance and limited number، in headquarter managers` part 15 persons، in staff and costumers` part based on Morgan table 75 and 150 persons، respectively was chosen randomly for research sample. For access to research purpose Sheerer self-efficacy questionnaire، Allen and Mayer organizational commitment and customer satisfaction self made questionnaire was used. validity of the three questionnaires were confirmed by 15 experts and their reliability were studied in a preliminary study with 30 subjects of experts and calculated as 0. 79، 0. 87، and 0. 85، respectively. Analysis of the collected data done by descriptive approach and inferential statistics methods، including K-S، single sample t-test، linear regression، multi variable regression، and analysis of the route with help of SPSS software. Results of the research showed that managers` self- efficacy have direct relationship with 0. 7 route ratio with staff organizational commitment and also direct relationship with costumers` satisfaction with 0. 53 route ratio. Also staff organizational commitment with 0. 61 route ratio has direct relationship with costumers` satisfaction. Also managers` career self- efficacy indirectly with 0. 96 route ratio and through staff organizational commitment with costumers` satisfaction of youth and sport general office has meaningful relationship.
    Keywords: self, efficacy, commitment, customer satisfaction, youth, sport general office
  • Reza Shajie, Hashem Kouze Chiyan, Mohammad Ehsani, Mojtaba Amiri Pages 19-26
    Background
    The purpose of this study was a survey on influences of personal، political، legal and economical climates on ethical decision-making of Iranian premier league soccer players. For this purpose، dilemmas in professional soccer questionnaire (DPSQ) with 28 questions developed by Shajie et al. (2012) and environmental perceptions questionnaire with 23 questions were employed and randomly administered to 162 Iranian premier league soccer players from Rahahan، Naft Tehran، Shahid Sepasi، Foolad Khoozestan، Shahin Booshehr، Sepahan Esfahan، Malavan Anzali، Naft Abadan، Peykan Tehran، Pas Hamedan، Alominium Hormozgan teams. The content validity of instrument was confirmed by experts and the internal consistency of the DPSQ proved in a pilot study. The data were analyzed by employing ANOVA and Path analysis tests. Results showed that there is no significant relationship between environmental perceptions and ethical decision-making of Iranian premier league soccer players. Also despite of political environment، personal، legal and economical climates have effective role on determination of environmental perceptions variance within Iranian premier league soccer players. On the basis of results، environmental situation changes do not influence ethical decision-making of players directly and there are more important factors that have to studies at future surveys.
    Keywords: Ethical Decision, Making, Environmental Perceptions, Political climate, Economical Climate, Legal Climate, Personal Climate, Premier League Players, soccer
  • Nasrollah Hedayatpour, Mohammad Reza Hamediniya Pages 27-32
    Aim
    The aim of the current study was to investigate the neural control of muscle contraction at different levels of muscle contractions. In this study، we hypothesized that motor unit discharge rate act as mechanism to shift low - level muscle force to a higher level.
    Methods
    Surface and fine wire intramuscular EMG signals were concurrently recorded from the distal location of the vastus laterlies muscles (%15 distances between superior iliac spin and lateral boarder of the patella) during 5-second contractions at % 4، %16 and %32 of maximal voluntary contraction. Motor unit discharge rate were extracted from intramuscular EMG signals based on cross correlation method، at the beginning of each contraction، and surface EMG signals were used to compute mean power frequency and EMG amplitude during 5-second contractions.
    Results
    One -way ANOVA revealed that high-level muscle contraction resulted in greater motor unit discharge rate than low-level muscle contraction (P <0. 05). Moreover high-level muscle contraction generated larger EMG amplitude and means power frequency than did the low-level contractions.
    Conclusion
    As hypothesized، change in muscle contraction levels can be controlled by motor discharge rate.
    Keywords: control mechanism, Action potential, Movement units, Contraction Intensity
  • Hadi Khalili, Yunes Mohammadzadeh, Akram Masha Allahi, Bahman Nik Khou Pages 33-42

    The purpose of this study is evaluation of effecting factors implementation of Article 88 of the Financial Regulation Law Office of Youth and Sports in the government of Alborz province in terms of athletic and head of delegation. They were familiar to researching، selected as statistical population. The method used in this study was according to theoretical bases if the study and after gathering preliminary research on factor affecting on Article 88 of the regulation on the part of the government’s fiscal rules for determining the validity of 20 faculty members and Ph. D. students were included. Then exploratory factor was used to determine the validity. Exploratory factor was extracted from the institutional and organizational factors in economic performance، social services and cultural factor sector; NGOs are influenced in the implementation. According to the Friedmen test، respectively institutional and organizational factors are priories (4. 16) performance of social services (4. 09) economic (4. 01) NGOs (3. 84) and cultural (3. 72) were introduced. The successful implementation of this provision appears to require the legal political and cultural ideal should provide assistance and legal aspects of the sport and youth provided by the manager to be on the right track.

    Keywords: Privatization, cultural, economic factors, Article 88 of the Law
  • Majid Javid, Hasan Asadi, Mahmood Goodarzi, Ehsan Mohammadi Torkamani Pages 43-49
    Media and communication technologies have been inconceivably developing during the last few decades and influenced all aspects of human life. The Aim of this study is to examine the role of the Internet and new media in sport tourism marketing. Research samples are comprised of the managers and specialists in tourism and travel agencies dealing with sport tourism who work in Tehran Province، Iran. Research tools have been gathered from some parts of the standard questionnaire by Moeinfard (1387) that was used only after being confirmed of its validity and reliability (α: 87). Data from 217 questionnaires returned were analyzed by SPSS V. 21 and Amos V. 21 software and Exploratory Factor Analysis (EFA) and Confirmatory Factor Analysis (CFA). Based on the results from Exploratory Factor Analysis، two factors were identified: «tourism packages» with an eigenvalue of 0. 76 and «advertising the attractions» with an eigenvalue of 0. 68. Moreover، Confirmatory Factor Analysis identified two variables as the important ones for each of the above factors: «an appropriate and faster usage of data and advertising resources» with a factor loading of 0. 77 under tourism packages factor، and «introducing attractions to sport tourists» with a factor loading of 0. 79 under advertising the attractions factor.
    Keywords: New Media, Internet, Marketing, Sport tourism
  • Abolfazl Farahani Pages 51-56
    The aim of this research is codification the national motor fitness norm، so this paper reviews the state of motor fitness factors among nationwide test volunteers who to enter payam noor university between years 89 and 90. Some factors such as muscular strength، shoulder girdle and abdomen strength، agility، muscular force and cardio – respiratory endurance were investigated in this study. This test included in two years entrance of university. The statistic population was 2100 persons and 530 subjects were selected as a sample. We use some tools to gather like as physical fitness and general health questionnaires، scales، tape، sit –up test، 4x9 meters and 800 meters run. For data analysis were used chi-square tests، t test،، pearson correlation coefficients. Final result of this study is codification the national motor fitness norm male physical education volunteers. The best indexes in this norm were: the stretch horizontal bars over 25 times، sit- up more than 29 times، 4x9 m run less than 9 seconds and throwing the medicine ball up to 12/7 and the perform of all tests less than 149 seconds. Also the weakest (very poor) indexes in this norm were: the stretch horizontal bars less than 10 times، sit-up less than 10times، 4x9 m run more than 16/02 seconds and throwing the medicine ball bellow 4/28 and the perform of all tests more than 213 seconds. This index can be as scientific criteria for accepting applicants to enter physical education major. Moreover، it can help the physical education planners to classification and even provide the practical reparative course of volunteers.
    Keywords: National norms, motor fitness, physical education applicants
  • Mohammad Reza Asad Pages 57-64
    Background And Objective
    the purpose of this study was to investigate effect of 8 weeks aerobic، resistance and concurrent training on cholestrol، LDL، HDL and cardiovascular fitness in obesity male. Subject and
    Methods
    Forty-eight male were selected as subjects and they divided in to four groups randomly; aerobic training (n=12) resistance training (n=12)، concurrent training (n=12)، control (n=12) groups. The exercise training was performed including aerobic، resistance and concurrent training for eight weeks. Blood sample، was taken in base line، and after 8 weeks exercise training. After 48 hours، vo2peak was measured using by balk test. Data were analyzed using by mean and standard deviation for statistical description، and analysis of on-way Anova test and pair test for inferential analysis of data)P≤0. 05).
    Results
    The result showed 8 weeks of regular exercise significantly decrease levels of cholestrol، and LDL. 8 weeks of regular exercise no significantly of levels HDL. Vo2pmax after 8 weeks of regular exercise had significantly increased.
    Conclusion
    In conclusion، aerobic، resistance and concurrent training for eight in obesity mal can have beneficial effects on somecardiovascular risk factors. HDL response to resistance training is affected by the training intensity Seems to perform concurrent training to implement only esistance or endurance training the higher efficacy on cardiovascular risk factors - vascular.
    Keywords: obesity male, Aerobic, resistance, concurrent training, cholesterol, LDL, HDL, cardiovascular fitness
  • Alireza Ramezani, Javad Azmoun, Jasem Asadollahi Pages 65-72
    The purpose of this study was to compare the perspectives of swimming coaches and PE experts in endurance swimming talent identification indexes. The statistic population in this study included Tehran swimming coaches and PE experts with the quantity of 102 and 117. With applying stratified sampling method and Morgan Index، the sample size for coaches became 64 and 74 for the experts. Then The Gaini questionnaire (1382) was applied. This questionnaire was balanced with using the Likrit method. When analyzing the data، the Kelmograph-Smirnoph test was used for consideration of data distribution and for comparing coaches and PE expert’s perspectives; the test of Mann – Whitney U and Qhi Squre do was used. According to the results، among the coaches and PE expert’s perspectives the index of maximum of oxygen consumption، motivation، cadence، buoyancy، resistance against tiredness and tolerating the tensions were the most effective factors for endurance swimming. Also the results show there was significant difference between the perspectives of coaches and PE expert in endurance swimming that include the muscular endurance، resistance tofatigue، cardiorespiratory fitness، lean body mass and vital capacity and surprisingly (P ≤0. 05). suggest that the swimming coaches for finding talents consider the indexes which are offered.
    Keywords: swimming coaches, PE experts, endurance swimming, talent identification indexes
  • Sedigheh Eslami, Jamshid Hemati Morad Abadi Pages 73-78
    The purpose of this study is investigating effects of four week interval training with Creatine supplementary on peak power، mean power، fatigue index، in femal amateur swimmers. For this، 30 student of Shahid Chamran University (22/10 ± 1/41 years، 57 ± 6/31 kg) were selected and randomly divided in three groups: supplement، placebo and control groups. The subjects in supplementary group ingested 20gr Creatine supplementation per day for 5 day (2×10 gr/day) (loading phase) and then ingested 2gr per day for 25 day (maintenance dose). In placebo group، the subjects ingested the same dose of placebo and the same time. The groups of supplemental and placebo participated in interval training for four week. The control group was not ingested supplement and wasn’t participated in training. For evaluation the peak power، mean power and fatigue index، performed Wingate test was used. All of the subjects performed these tests before and after 4 weak training. Multivariate variance test for analysis of data was used (). The results suggested that 4 week interval training with Creatine supplementary improve، peak power، mean power، fatigue index and sprint performance. Use of creatine supplementation lead to increase of creatine storage in muscle، and improved Phosphasion system functional and then short time and intensify performance.
    Keywords: Interval training, Creatine, peak power, fatigue
  • Masoumeh Nobahar Pages 79-84
    Aim
    The purpose of this study was to investigate the effects of one progressive session exercise in day during a week on some enzymes muscle damage in active girls. Back ground: Physical exercise acts as a mechanical stressor that can elicit biochemical alterations. Thus، muscular effort is able to modify blood concentrations of some cellular enzymes such as creatine phospho Kinase (CPK)، lactate dehydrogenase (LDH) and aspartate aminotransferase (AST).
    Methods
    13 girls students of physical education with mean (Vo2 max 41. 07±5. 11ml) was selected and randomly divided an experimental group (1 session of exercise in day، on a treadmill at a rate of 6-8 km/h for 3 min with 1min of active rest between sets until exhaustion، n=7) and control group (n=6). Venous blood samples were obtained for analysis before of exercise (base line) and 1، 4، 7 days during of exercise period، as well as after the 24 hours last progressive session exercise.
    Results
    The result of this study indicated that AST، LDH and CPK were increased significantly higher after 1، 4 and 7 days exercise than at the resting level، but after 24 h of end period، this Diff were significantly lower than at the exercise day.
    Conclusion
    These results suggested that acute exposure to progressive session exercise without adequate recovery could be elevated، and caused a more dramatically increase in muscle damage enzymes.
    Keywords: progressive exercise, muscle damage, lactate dehydrogenase, creatine phospho Kinase aspartate aminotransferase