فهرست مطالب

مجله علوم و فناوری های پدافند نوین
سال چهارم شماره 3 (پیاپی 13، پاییز 1392)

  • تاریخ انتشار: 1392/10/15
  • تعداد عناوین: 9
|
  • مهران خسروی، سعید پارسا* صفحه 145
    یکی از اصول پدافند غیر عامل مقاوم سازی سامانه ها در مقابل حملات است. دسته بزرگی از حملات از طریق حمله بدافزارها به سیستم های کامپیوتری صورت می گیرد. باید میزان کارایی روش های موجود در مقابله با حملات بدافزارها مورد ارزیابی قرار بگیرند. یکی از رویکردها در این زمینه انجام حملات مدیریت شده توسط بدافزارهای تولید شده با موتورهای هوشمند است. اکثر محصولات ضد بدافزار از روش های شناسایی مبتنی بر امضای کد دودویی برای شناسایی بدافزارها استفاده می کنند. خانواده ای از بدافزارهای کامپیوتری به نام بدافزارهای دگردیس وجود دارد که در هر نسل امضای خود را با بهره گیری از روش های مبهم سازی تغییر می دهند. بنابراین با این روش مانع از تشخیص توسط روش های شناسایی مبتنی بر امضا دودویی بدافزار می شوند. در این مقاله موتور دگردیسی مبتنی بر اتوماتای سلولی یادگیر طراحی شده است که به دلیل ماهیت پویای آن علاوه بر توانایی مقابله با روش های شناسایی مبتنی بر امضای دودویی کد، به دلیل ایجاد کدهای مشابه برنامه های بی خطر با درصد تشابه بالا، قابلیت مقابله با روش های شناسایی مبتنی بر تحلیل آماری کدها را نیز دارد. این موتور می تواند ابزاری مناسب جهت بررسی کارایی سیستم های موجود در مقابله با حملات احتمالی باشد.
    کلیدواژگان: بدافزار دگردیس، امضای بدافزار، تحلیل آماری کد، موتور دگردیسی، مبهم سازی، اتوماتای سلولی یادگیر
  • مصطفی رحمانی ایرج، مهدی اژدری مقدم*، محمد مویدیان صفحه 157
    یکی از مهم ترین مسائلی که در مباحث سازه ای پدافند غیرعامل مطرح می شود، بحث خرابی پیش رونده در سازه ها است. بر اثر انهدام ناگهانی عضو سازه ای توسط حوادث متعدد عمدی (حملات نظامی و تروریستی) و یا غیرمترقبه (زلزله) با انتشار خرابی به اعضای مجاور و عدم توانایی ساختمان جهت رسیدن به شرایط تعادل ایستایی جایگزین، خرابی پیش رونده رخ خواهد داد که منجر به تخریب جزئی و حتی کلی ساختمان می شود. از طرفی، حذف اعضای بحرانی سازه در موقعیت های مختلف ساختمان، پتانسیل های متفاوتی در ایجاد خرابی پیش رونده دارند. از مکانیسم های بازتوانی ساختمان در برابر رخ داد حاصل، عملکرد زنجیره ای سیستم سازه ای جهت رسیدن به تعادل جایگزین و پایداری سازه است. در این تحقیق با استفاده از تحلیل ایستایی غیر خطی پوش عمودی (Push-Down Analysis) و تحلیل دینامیکی غیر-خطی تاریخچه زمانی بر روی ساختمان های فولادی قاب خمشی طراحی شده بر اساس مباحث ششم و دهم مقررات ملی ساختمان، به بررسی عملکرد سازه پس از حذف ستون در موقعیت های متفاوت و تاثیر آن در پتانسیل ایجاد خرابی های پیش رونده پرداخته شده است. نتایج نشان می دهد که ساختمان ها در نتیجه حذف ستون گوشه، بیشترین پتانسیل ایجاد خرابی پیش رونده و در عین حال کمترین عملکرد زنجیره ای را دارا می باشند و پایداری سازه در رسیدن به تعادل جایگزین پس از حذف ستون، با تقویت چنین عملکردی بهبود خواهد یافت.
    کلیدواژگان: پدافند غیرعامل، خرابی پیش رونده، عملکرد زنجیره ای، تحلیل ایستای غیرخطی پوش عمودی، تحلیل دینامیکی غیرخطی تاریخچه زمانی
  • امین قلی زاده*، محسن رجبی صفحه 167
    استفاده از سازه های مدفون یکی از رویکردهای معمول پدافند غیرعامل برای محافظت از تاسیسات در برابر انفجار می باشد. در این مطالعه ضمن بررسی اثر انفجارهای سطحی و زیرسطحی بر روی سازه های مدفون و نحوه مدل سازی و تحلیل آنها در نرم افزار اتوداین، راهکارهایی برای ارتقای ایمنی این سازه ها پیش بینی و کارآیی آنها نیز بررسی گردیده است. میدان فشار ناشی از انفجار در خاک، که از تحلیل های دینامیکی غیرخطی به دست آمده با روابط تجربی موجود مقایسه شده است. بررسی اثر نوع خاک، نشان دهنده عملکرد بهتر خاک های دانه ای به عنوان پوشش سازه های مدفون حفاظت شده از انفجار است. نتایج تحلیل ها گویای این مطلب است که استفاده از دال ضد انفجار کارآیی چندانی در کاهش انتقال موج انفجار به سازه مدفون نخواهد داشت، مگر این که از یک فضای خالی یا لایه ای از مصالح متخلخل در زیر این دال استفاده شود. در مورد انفجارات زیرسطحی نیز تعبیه چاهک هایی با فواصل متفاوت در اطراف سازه بررسی گردید و مشخص شد که این روش برای محافظت از سازه های مدفون در برابر انفجارات زیرسطحی کارآیی مناسبی خواهد داشت.
    کلیدواژگان: سازه مدفون، بار انفجار، ایمن سازی، تحلیل دینامیکی غیرخطی
  • محمود صالح اصفهانی، علی کریمی*، محمدرضا حسنی آهنگر صفحه 181
    محیط های سرویس گرا دارای خصوصیات ویژه ای هستند که از جمله می توان به پویایی، باز بودن و توزیع شدگی آنها اشاره نمود. ارزیابی اعتماد و اعتبارسنجی در برقراری تعاملات امن بین سرویس های وب در چنین محیط هایی از اهمیت خاصی برخوردار است. مدل های اعتماد متعددی مبتنی بر مکانیزم های بازخورد طراحی شده اند، اما همه این مدل ها در پیشگیری از تولید اطلاعات نادرست توسط ارزیاب ها در حین انجام اعتبارسنجی موفق نبوده اند. یک چالش کلیدی در به کارگیری این مدل ها، جلوگیری از رفتار فریبکارانه کاربران در فراهم کردن بازخوردها و رتبه بندی های غیرمنصفانه می باشد. با توجه به ماهیت فازی اعتماد و معیارهای گوناگونی که در تعیین قابلیت اطمینان یک سرویس دهنده تاثیرگذار است، در این مقاله با استفاده از روش ELECTRE TRI، یک مدل اعتماد جدید برای غلبه بر چالش های مزبور پیشنهاد شده است. برای ارزیابی و تعیین کارآیی مدل پیشنهادی، نتایج آن با مدل RATEWeb، مقایسه شده است. نتایج حاصل از مقایسه و ارزیابی عملکرد این مدل، توانایی آن را در مدیریت اعتماد و قابلیت تطبیق سریع با تغییرات رفتاری سرویس دهندگان را به خوبی نشان می-دهد.
    کلیدواژگان: مدیریت اعتماد، اعتبارسنجی، وب سرویس، تصمیم گیری های چند معیاره، روش
  • پرویز بروجردیان*، سیده اکرم میره ای صفحه 193
    در این مقاله به سنتز و مشخصه یابی خصوصیات نانوساختاری یکی از نیمه هادی های مهم حسگری که در موضوع آشکارسازی، تشخیص و شناسایی کارایی بالایی دارد، پرداخته شده است. در این تحقیق با استفاده از روش شیمی تر و به کارگیری یک عامل مهارکننده)2- مرکاپتواتانول(، نانوذرات سولفید سرب سنتز گردید. بررسی خواصی از قبیل ساختار بلوری، اپتیکی، مورفولوژی (شکل) و اندازه نانو ذرات سولفید سرب توسط پراش اشعه X، اسپکتروسکوپی جذب مرئی- فرابنفش و میکروسکوپ تونلی پویشی انجام گرفت. با اسپکتروسکوپی جذب، قله های اگزایتونی مربوط به نانوذرات سولفید سرب با کوچک تر شدن کلاسترها، به وضوح مشاهده شد. عامل مهارکننده مرکاپتواتانول مورد استفاده، باعث مهار اندازه کلاستر شد و با افزایش غلظت آن میزان زیادی شیفت (جابه جایی) آبی در قله ها ظاهر گردید. پراش اشعه X قله های مشخصه سولفید سرب و خلوص بالای نانو ذرات را تایید و اندازه ذرات توسط رابطه شرر محاسبه شد. همچنین براساس تصاویرمیکروسکوپ الکترونی پویشی، ذرات 4 تا 5 نانومتری با تک پاشندگی بالا و مورفولوژی تقریبا کروی مشاهده گردید. نوآوری در این کار دست یابی به نانو ذرات PbS با گاف انرژی در حدود eV1/4 می باشد که تاکنون در سایر مقالات گزارش نشده است.
    کلیدواژگان: سولفید سرب، مرکاپتواتانول، گاف انرژی
  • مصطفی امینی مزرعه نو*، اشکان روانبخش، غلامعلی دهقان نیری صفحه 199
    ظرفیت باربری پی های سطحی تحت انفجار، وابسته به عوامل مختلفی مانند شدت انفجار، عمق مدفون شدگی پی و جنس مصالح می باشد، ولی تاکنون مطالعه جامعی درباره کم و کیف تاثیر این عوامل بر روی ظرفیت باربری این نوع پی ها صورت نگرفته است. روش حل برای محاسبه ظرفیت باربری پی های سطحی تحت انفجار بدین صورت است که بعد از اعمال تنش اولیه که ناشی از وزن خاک می باشد، طی گام-های بارگذاری مختلف در هر مرحله، پی را تحت تنش یکنواختی قرار داده و پس از تحلیل مدل در حالت ایستای، دوباره مدل تحت انفجار آنالیز شده و میانگین نشست نقاط زیر شالوده محاسبه می شود. این روند برای تنش های مختلف وارد به پی انجام شده و در نهایت نمودار نشست- تنش مربوط رسم می شود. این افزایش تنش مرحله ای تا آنجا ادامه پیدا می کند که خاک زیر پی حین اعمال تنش انفجاری دچار گسیختگی شود. سپس با استفاده از روش مماس متقاطع می توان ظرفیت باربری انفجاری پی را برآورد نمود. نتایج تحقیق حاکی از کاهش ظرفیت باربری شالوده تحت بار انفجار و وقوع نشست نامتقارن در شالوده می باشد، همچنین، همانند شرایط ایستای، با افزایش عمق مدفون شدگی شالوده ظرفیت باربری انفجاری پی افزایش می یابد.
    کلیدواژگان: ظرفیت باربری، انفجار، مدل سازی عددی، پی های سطحی
  • محمدرضا عباس نژاد، منصور عسکری*، مصطفی احمدی، محمدرضا عینیان، محسن شایسته صفحه 211
    سازمان معاهده منع گسترش آزمایشات هسته ای (CTBTO) سازمان معاهده منع گسترش آزمایش های هسته ای (CTBTO) برای صحت فعالیت های کشورهای عضو این سازمان، از روش های آشکارسازی خاصی استفاده می کند. یکی از سامانه های مبتنی بر این روش ها، سامانه نمونه برداری ذرات رادیواکتیو موجود در هوا است. پایش رادیونوکلئید که شامل نمونه بردار هوا و واحد آشکارسازی است، برای دستیابی به توانایی آشکارسازی بیشتر از 90% یک انفجار یک کیلو تنی در اتمسفر یا تخلیه در اثر انفجار زیر زمینی یا زیر آبی در مدت تقریبی 14 روز طراحی شده است. در مقاله حاضر به بررسی سامانه نمونه بردار با نام تجاری اسنووایت پرداخته و ایرادهای فنی که بر این نوع سامانه نمونه برداری وارد است، معرفی نموده و در نهایت، سامانه نمونه برداری که بتواند ایرادهای فنی این نوع سامانه های نمونه برداری را رفع نماید، شبیه سازی و تصحیح ها برای استفاده در معاهده و بومی سازی پیشنهاد شده است.
    کلیدواژگان: CTBT، نمونه بردارهای با حجم بالا، اسنو وایت، رادیونوکلئیدها، آئروسل، کد شبیه ساز فلوئنت
  • زینب خودکار، سید محمد علوی، ناصر پرهیزگار* صفحه 219
    امروزه با پیدایش تسلیحات پیشرفته آفند هوایی، استفاده از سیستم های پدافندی مدرن همچون سیستم های تشخیص اهداف هوایی، می تواند نقش عمده ای در دفاع موفق ایفا نماید. میکرو حرکت ساختارهای چرخان اهداف راداری، در بسیاری از مواقع، به عنوان ویژگی متمایز کننده در تشخیص آنها مورد استفاده قرار می گیرد. در اختیار داشتن کتابخانه ای جامع و دقیق از اهداف مورد نظر، می تواند تاثیر زیادی در میزان عملکرد الگوریتم های استخراج ویژگی داشته باشد. از طرفی، مدل سازی بازگشتی های راداری که حاوی اطلاعاتی در مورد مشخصات ساختاری هدف باشند، امکان کنترل پارامترهای راداری و قابلیت انتخاب دلخواهانه مشخصات اهداف را فراهم می کند. در این مقاله، میکرو حرکت چرخشی نوک پره های بالگرد شناور، به عنوان ویژگی منحصر به فرد هر بالگرد، در پالس های بازگشتی از پره ها، با رزولوشن خیلی بالا مدل شده است. هرچند به کاربردن پالسی با پهنای پالس استفاده شده در این مقاله با تکنولوژی امروز مقدور نمی باشد، ولی امکان مشاهده و تحلیل پدیده میکرو حرکت پره ها را در حوزه زمان و بدون در نظر گرفتن سطح مقطع راداری آنها، فراهم می سازد. همچنین در مقاله حاضر الگوریتمی برای تخمین سرعت چرخش پره ها (v_rot) با استفاده از پالس های بازگشتی به ازای چهار مدل بالگرد موجود، طراحی و معرفی شده است. با انتخاب نامناسب پارامترهای راداری همچون PRF و TOT، پالس های بازگشتی برای استفاده در الگوریتم معرفی شده جهت تخمین سرعت چرخش پره ها، مناسب نخواهند بود. بنابراین، پارامترهای راداری فوق نیز، مورد ارزیابی قرار گرفته اند.
    کلیدواژگان: استخراج ویژگی، تخمین سرعت روتور، بالگرد، مدل سازی بازگشتی، میکروحرکت
  • حمیدرضا خدادادی، محمدحسین قزل ایاغ، حسین خالقی بیزکی، ابوالفضل چمن مطلق* صفحه 231
    سیستم های مخابرات نوری فضای آزاد، به دلیل امکان ارسال پهنای باند زیاد و امنیت بالا می تواند جایگزین مناسبی برای سیستم های رادیوئی باشد. مشکل اصلی به کارگیری این سیستم ها، وجود پدیده های جوی محیط انتشار نظیر توربولنس است. توربولنس ناشی از تغییرات ضریب شکست محیط انتشار در مسیر بین فرستنده و گیرنده است که موجب تغییرات شدت نور در گیرنده می شود. برای بیان شدت نوسانات نور دریافتی لینک های مخابرات نوری زمینی عمدتا از تابع توزیع گاما – گاما استفاده می شود. توربولنس موجب می شود که نور منتشرشده در کانال انتقال دچار پدیده چند مسیرگی گردد و رفتاری مشابه با پدیده محوشدگی در کانال مخابرات سیار داشته باشد. در سیستم مخابرات سیار نسل سوم به بعد، برای غلبه بر پدیده محوشدگی از روش چند فرستنده و چند گیرنده به صورت ساختارMIMO استفاده می شود. در این مقاله برای غلبه بر پدیده توربولنس، بنا بر ملاحظات عملی، استفاده همزمان از روش متوسط گیری دهانه لنز گیرنده و تکنیک چند فرستنده و یک گیرنده (MISO) به همراه کدهای فضا – زمان در کانال با تابع توزیع گاما - گاما ارائه شده است. نتایج شبیه سازی نشان می دهند که در یک لینک مخابرات نوری با 4 فرستنده و یک گیرنده و برد 10کیلومتر نرخ خطای بیت همواره کمتر از6-10 خواهد بود.
    کلیدواژگان: مخابرات نوری فضای آزاد، توربولنس، روش چند فرستنده و یک گیرنده MISO، کدهای فضا، زمان
|
  • M. Khosravi, Dr. S. Parsa * Page 145
    One of passive defence principles is the immunization unit against the attacks to computer systems. Large set of attacks is occurred by malware to computer systems. Performance of existing techniques should be evaluated against malware attacks. In this regards, one of the approaches in this area is to perform the managed attacks by the produced malwares through intelligent engines. Most of anti-malware products may apply the detection techniques based on binary signature code to identify the malware. A family of computer malware called as metamorphic exists whose signature has been changed in each generation through applying the obfuscation techniques so that they cannot be identified by binary malware signature based detection techniques. In this paper, a metamorphic engine has been presented on the basis of learning cellular automata. This engine is capable to confront the detection techniques according to codes statistical analysis due to its dynamic nature, identification ability and creation of safety program’s similar codes with high similarity rate. This engine could be a suitable tool for assessing the performance of existing systems to encounter the possible attacks.
    Keywords: Metamorphic Malware, Malware Signature, Statistical Analysis Code, Metamorphic Engine, Obfuscation, Cellular Learning Automata
  • M. Rahmani Iraj, Dr. M. Azhdary Moghaddam *, Dr. M. Moayyedian Page 157
    One of the most important issues in passive defense considerations is progressive collapse. For instant destruction of structural member due to different incidents such as deliberate or unexpected events, propagation of destruction to adjacent members and inability of building to achieve static alternative equilibrium conditions, progressive collapse occurs, which leads to partial or even total destruction. On the other hand, removing critical members in different buildings situations may have various progressive collapse potentials. Catenary action is a building rehabilitation mechanisms to achieve equilibrium alternative and stability of the structure. In this study, based on the sixth and tenth national building regulations and using vertical push nonlinear static analysis (Push-Down Analysis) and nonlinear dynamic time history analysis of steel bending frame structures, performance of the structure by removing columns in different locations and its effect on potential progressive collapse, are discussed. The results show that it has highest effect when a corner column is removed while it has lowest catenary action in building. Structural stability to achieve alternative equilibrium after columns removal, will improve by strengthening catenary action building performance.
    Keywords: Passive Defence, Progressive Collapse, Catenary Action, Nonlinear Static Push, Down Analysis, Nonlinear Dynamic Time History Analysis
  • Dr. A. Gholizad *, M. Rajabi Page 167
    Soil-buried structures are the most usual means of protection of strategic facilities against explosions. Surface explosions and underground detonations effects on buried structures have been analyzed in this study to evaluate the performance of several approaches which have been suggested to secure underground structures from blast induced damages. Blast induced pressures amplitudes have been evaluated through nonlinear dynamic analyses considering different soil types and results have been compared with conventional formulations. Granular soils have provided more protective efficiency in comparison with cohesive soils. Although concrete blanket does not produce considerable shield effect against blasts waves resulted from surface explosions but a void space or compressible materials under the concrete cover may increase its protectivity. Adjacent trenches or holes in vicinity of the buried structure have provided an effective protection against blast wave's propagation and their efficiency has been evaluated in this study considering different distances from the structure and from each other.
    Keywords: Buried Structure, Blast Load, Protection, Nonlinear Dynamic Analysis
  • M. S. Esfahani, Dr. A. Karimi *, Dr. M.R. Hassani Ahangar Page 181
    Service-oriented environments have distinctive characteristics, such as being dynamic, open and distributed. The evaluation of trust and reputation is very important in establishing secure interactions between web services in such environments. Many trust models have been developed based on feedback mechanisms. However, not all of them are able to detect false reputation outcome as a result of misleading data provided by raters. A key challenge to employ these models is to prevent user’s misbehavior in unfair feedbacks and ratings. In this paper, a new trust model based on ELECTRE TRI method is proposed to overcome such a challenge. To evaluate the effectiveness of the model, the results are compared with the well known RATEWeb model. Numerical results and performance evaluation of our model proves its ability in trust management as well as quick adaption of behavioral changes of service providers.
    Keywords: Trust Management, Reputation, Web Service, Multiple Criteria Decision Making, ELECTRE TRI Method
  • Dr. Parviz Boroojerdian *, Akram Mirehi Page 193
    In this study, the synthesis and Nanocrystallites properties of one of the main semiconductors has been investigated which has high efficiency in detection, recognition and identification. Thus, PbS Nanocrystallites have been synthesized through wet chemistry using a capping agent (2-mercaptoethanol). Some properties including crystal, optic and morphology structure and the size of PbS Nanoparticles has been investigated through X-Ray diffraction, UV-VIS spectroscopy and STM (Scanning Tunneling Microscopy). The excitonic shoulders of PbS Nanoparticles become visible by cluster's shrinkage through VIS spectroscopy. 2-mercaptoethanol capping agent leads to handling of cluster size, and the increase of its concentration leads to much shifts in the shoulders. X-Ray diffraction approved the certain shoulders of PbS and the high purity of Nanoparticles, and the size of particles was calculated by Scherrer equation. Furthermore, based on STM, 4-5 nm Nanoparticles with high dispersion and spherical shape were observed. The innovation in this work is reaching PbS Nanoparticles with energy gap of around 4.1 eV which has not been reported in other papers so far.
    Keywords: PbS, 2, mercaptoethanol, Energy Gap
  • Dr. M. Amini Mazraeno *, A. Ravan Bakhsh, Gh. Dehghan Niri Page 199
    Bearing capacity of shallow foundations under blast loading depends on various factors such as the severity of the explosion, buried depth of the foundation and its materials, but comprehensive study hasn’t been done on the impact of these factors on the bearing capacity of this kind of foundations. The method of calculating bearing capacity of foundations under blast loading follows that after applying initial stress due to the soil gravity, during different loading in each step, the foundation will be placed by uniform stress. After analysis of the model in the static mode, the model will be analyzed under the blast loading again, and then the average settlement of points below the foundation is calculated. This procedure is performed for various stress levels and finally the settlement-stress graphs are plotted. This stress increasing continues until the soil failed under the blast loading. Then bearing capacity of the foundation under the blast loading is estimated by the cross-tangent method on the settlement-stress graph. The results indicate reduction of the bearing capacity and the asymmetrical settlement of the foundation under blast loading. Also under the blast loading like the static condition, bearing capacity is increased by increasing the buried depth.
    Keywords: Bearing Capacity, Explosion, Numerical Modeling, Shallow Foundation
  • M.R. Abasnezhad, Dr. M. Askari *, M. Ahmadi, M.R. Einian, Dr. M. Shayesteh Page 211
    The Comprehensive Nuclear-Test-Ban Treaty Organization (CTBTO) uses a special detection method to verify activities for the member states of the organization. One of the systems based on these methods, is sampling system of airborne radioactive particles. The radionuclide monitoring is the only technique that provides the forensic or confirmatory evidence that a detected explosion is nuclear in nature. The radionuclide station including air sampler and detection unit, was designed to achieve a detection capability of not less than 90% within approximately 14 days for a 1 kt nuclear explosion in the atmosphere or from venting by an underground or underwater detonation. In this paper, SNOW WHITE® sampler has been investigated and some technical objections to this type of sampling system have been introduced. Finally, a sampling system that can resolve related technical problems (bugs), have been simulated and some suggestions to using at the treaty have been proposed.
    Keywords: CTBT, High, Volume Sampling, Snow White, Radioisotopes, Aerosol, Fluent
  • Z. Khodkar, Dr. S. M. Alavi, Dr. N. Parhizgar * Page 219
    Nowadays, due to the appearance of advanced aerial attack weapons, the usage of modern defence systems such as aerial target recognition systems could play a prominent role in a successful defence. The micromotion of rotating structures of radar targets is used, in many cases, as discriminant feature for their recognition. Possessing a general and accurate database of targets of interest can extremely affect the performance of feature extraction algorithms. Besides, the modeling of radar returns which contain informations about structural properties of the target, provides possibility of controlling the radar parameters and capability of arbitrarily selecting the target specifications. In this paper, the rotational micro-motions of the hovering helicopter main rotor blade tips are modeled as individual features of each helicopter in backscattered pulses with high range resolution ability. Although, the implementation of a pulse as narrow as the pulse used in this paper is not realizable with available technologies, it provides time domain analyzing of blade's micro-motions without taking their radar cross sections into account. In this paper, an algorithm is also designed and presented for estimating the rotational velocity of main rotor blade tips (i.e. v_rot) of four helicopter models. When the radar parameters such as pulse repetition frequency (PRF) and time on target (TOT) are improperly allocated, the backscattered pulses are not suitable to be used in the proposed v_rot estimation algorithm. Hence, above mentioned radar parameters are also evaluated.
    Keywords: Feature Extraction, Helicopter, Rotor Velocity Estimation, Echo Modeling, Micro, Motion
  • H.R. Khodadadi, Dr M.H. Ghezel Ayagh, Dr H. Khaleghi, Dr A. Chamanmotlagh * Page 231
    Free-space optical communication has many advantages such as high bandwidth, high security and can be a good alternative for radio systems. The performance of this system could be degraded due to atmospheric turbulence. Turbulence-induced refractive index changes in the medium in the path between transmitter and receiver which leads fluctuation in light intensity on receiver. The gamma-gamma distribution is popularly accepted for modeling the received intensity fluctuations in the near-ground free-space optical communication. Turbulence can cause fading in mobile communication. In the third generation mobile communication systems, to overcome the fading phenomenon, multi-transmitter and multi-receiver MIMO structure is used. In this paper, mitigation of the turbulence effects, based on practical considerations, and using a MISO structure with space time-codes with aperture averaging method with gamma-gamma distribution has been studied. Simulation results show that the design link (MISO with 4 transmitter and 10km range) has BER of less than 10-6 even in the presence of strong turbulence.
    Keywords: Free, Space Optical Communication, Turbulence, Multi Transmitter, Single Receiver (MISO), Space, Time Coding