فهرست مطالب

پژوهش های کاربردی در مدیریت ورزشی - پیاپی 7 (زمستان 1392)

مجله پژوهش های کاربردی در مدیریت ورزشی
پیاپی 7 (زمستان 1392)

  • تاریخ انتشار: 1393/01/10
  • تعداد عناوین: 10
|
  • غلامرضا شعبانی بهار، نصرالله عرفانی، زهرا حکمتی صفحه 11
    هدف از پژوهش حاضر که به روش همبستگی انجام شد، شناسایی رابطه بین انگیزه ورزش و میزان موفقیت شغلی بود. جامعه آماری را کارکنان اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه که تعداد آنها 200 نفر در سال 1390 بود، تشکیل می دادند. حجم نمونه با استفاده از فرمول کوکران، 127 نفر تعیین شد که به روش نمونه-گیری تصادفی ساده انتخاب شدند و به پرسشنامه های انگیزه ورزش پیلیتر و موفقیت شغلی رادسیپ پاسخ دادند. داده ها با استفاده از ضریب همبستگی پیرسون و تحلیل رگرسیون چندگانه به روش گام به گام و از طریق نرم افزار SPSS تحلیل شد. نتایج ضریب همبستگی پیرسون بین انگیزه ورزش و موفقیت شغلی کارکنان رابطه مستقیم معنی داری را نشان داد. هم چنین بین انگیزه درونی و نیز انگیزه بیرونی با موفقیت شغلی کارکنان رابطه مستقیم معنی داری مشاهده شد. در ضمن نتایج تحلیل رگرسیون چندگانه به روش گام به گام نشان داد انگیزه ورزش 093/0 از واریانس موفقیت شغلی کارکنان را تبیین می کند و توانایی پیش بینی موفقیت شغلی کارکنان را به طور معنی داری دارد. به گونه ای که یک انحراف معیار تغییر در انگیزه ورزش باعث 31/0 انحراف معیار تغییر در موفقیت شغلی کارکنان می شود. از این رو به مدیران پیشنهاد می شود به منظور ارتقای موفقیت شغلی کارکنان، انگیزه ورزش آنها را افزایش دهند.
    کلیدواژگان: انگیزش، انگیزه ورزش، موفقیت شغلی، کارکنان آموزش وپرورش
  • عبدالرضا امیرتاش، محمدرضا اسمعیلی، فاطمه محمدی * صفحه 23

    هدف از پژوهش حاضر تعیین ارتباط بین شیوه های اعمال قدرت مربیان و تعهد ورزشی جودوکاران باشگاه های تهران بود. جامعه آماری پژوهش همه جودوکاران باشگاه های تهران (547 نفر) بودند که بر اساس جدول مورگان، 225 نفر به صورت تصادفی انتخاب شدند. در جمع آوری داده ها از پرسشنامه های قدرت مربیان وایت سید (2000) و تعهد ورزشی اسکانلان و همکاران (1993) استفاده شد که روایی آن ها مورد تایید متخصصان قرار گرفت و پایایی آن ها، به ترتیب 899/0= α و 840/0= α محاسبه شد. تجزیه و تحلیل داده ها با استفاده از آزمون های ضریب همبستگی اسپیرمن، t یک نمونه ای، رتبه بندی فریدمن و رگرسیون خطی چند متغیره انجام گرفت. نتایج نشان داد، قدرت مبتنی بر تخصص در اولویت اول مربیان قرار دارد. قدرت های مرجعیت، قانونی، پاداش و زور نیز در اولویت های بعدی بودند. هم چنین بین همه انواع قدرت مربیان و تعهد ورزشی جودوکاران رابطه مثبت و معنی داری وجود دارد (05/0>p). نتایج تحلیل رگرسیونی نیز نشان داد که فقط قدرت تخصص مربیان پیش بین معنی داری برای تعهد ورزشی جودوکاران می باشد (05/0>p). هم چنین، اولویت بندی ابعاد تعهد ورزشی در جودوکاران نشان داد بعد فرصت های مشارکت در اولویت اول و ابعاد تعهد، لذت ورزشی، سرمایه فردی، جایگزین های مشارکت و محدودیت های اجتماعی نیز در اولویت های بعدی هستند. به طور خلاصه می توان گفت با توجه به اینکه قدرت تخصص بیشترین و قدرت زور و اجبار کمترین همبستگی را با تعهد ورزشی جودوکاران داشت بنابراین، در تبیین تعهد جودوکاران، احتمالا مربیان متخصص با اعمال رفتارهای مناسب می توانند تعهد ورزشکاران را افزایش دهند.

    کلیدواژگان: قدرت مربیان، تعهد ورزشی، جودوکاران
  • محسن بهنام، طناز طوسی صفحه 47
    هدف از این پژوهش طراحی مدل پاسخ های مصرف کنندگان خدمات ورزشی به تبلیغات عاطفی بود. روش تحقیق توصیفی از نوع همبستگی بود. جامعه آماری این تحقیق دانشجویان دانشگاه تهران بودند که نمونه آماری با استفاده از روش نمونه گیری طبقه ای 440 نفر انتخاب شد. برای جمع آوری داده ها از پرسشنامه های نگرش به تبلیغ ولز و همکاران (1971)، انگیختگی و لذت مهرابیان و روسل (1974) و قصد آینده ماچلیت و ویلسون (1988) استفاده شد و پایایی آنها با استفاده از روش آلفای کرونباخ به ترتیب 96/0، 90/0، 93/0 و 93/0 بدست آمد. از روش آماری مدل معادلات ساختاری برای تجزیه و تحلیل داده ها استفاده شد. در بررسی روابط بین متغیرها، خروجی های نرم افزار EQS 6.1 نشان دهنده مناسب بودن مدل ساختاری بود (میزان شاخص های 93/0=NFI، 95/0CFI= و 068/0= RMSEA نشان دهنده برازش مدل ساختاری بودند). به عبارتی دیگر، داده های مشاهده شده تا میزان زیادی منطبق بر مدل پژوهش بود. نتایج نشان داد که نگرش به تبلیغ (46/0 = β) و لذت (27/0 = β) اثر مستقیم مثبتی بر قصد آینده مصرف کننده دارند. همچنین، انگیختگی (64/0 = β) بر قصد آینده مصرف کننده تاثیر غیر مستقیمی قوی ای دارد. بر اساس نتایج این پژوهش، برای ایجاد رفتارهای خرید مثبت در مصرف کنندگان خدمات ورزشی، فهم انگیختگی، لذت و نگرش مصرف کننده به تبلیغ توسط بازاریابان و مدیران ضروری است.
    کلیدواژگان: خدمات ورزشی، تبلیغات عاطفی، انگیختگی، لذت، نگرش به تبلیغ، قصد آینده
  • ابوالفضل فراهانی، حمید قاسمی، نصرالله محمدی صفحه 61
    پیدایش و ارتقاء رفتار کارآفرینانه به عوامل و شرایط گوناگونی از قبیل ویژگی های روانشناختی و شخصیتی افراد و عوامل محیطی و ساختاری بستگی دارد. این مقاله در نظر دارد عوامل محیطی موثر بر روحیه کارآفرینی دانش آموختگان تحصیلات تکمیلی رشته تربیت بدنی را مورد بررسی قراردهد. جامعه ی آماری این مطالعه را کلیه افرادی تشکیل می دهند که طی سال های 1385 الی 1391 در مقطع کارشناسی ارشد رشته تربیت بدنی از دانشگاه پیام نور فارغ التحصیل شده اند. نمونه مورد نظر با بهره گیری از روش نمونه گیری طبقه ای تصادفی و متناسب با حجم 203 نفر انتخاب شده اند.عوامل محیطی شامل ابعاد محیط اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی، سیاسی،آموزشی،زیست محیطی و بین المللی توسط پرسش نامه ای محقق ساخته،و روحیه کارآفرینی توسط پرسشنامه کرد ناییج مورد سنجش قرار گرفته است. به منظور برازش الگو و مشاهده نقش عوامل محیطی بر مهارت کارآفرینی از آزمون تحلیل عاملی تاییدی و تحلیل مسیر استفاده شد و داده ها با استفاده از نر م افزار آموس و همچنین(SPSS) مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.نتایج تحقیق نشان داد که همبستگی بالایی(73 درصد) بین عوامل محیطی و روحیه کارآفرینی دانش آموختگان وجود دارد.
    کلیدواژگان: عوامل محیطی، روحیه کارآفرینی، دانش آموختگان تحصیلات تکمیلی
  • حامد فرزی، همایون عباسی، ابوذر سوری، فرهاد نظری صفحه 75
    هدف پژوهش حاضر بررسی ارتباط سخت رویی، انگیزه پیشرفت با احساس از موفقیت ورزشی در بین دانشجویان ایرانی و عراقی شرکت کننده در مسابقات بین دانشگاهی کرمانشاه بود. این پژوهش از نوع تحقیقات توصیفی – همبستگی است. حجم جامعه مورد مطالعه 225 نفر بودند که به صورت تصادفی طبقه ای 144 نفر از آن ها (84 دانشجوی ایرانی، 60 دانشجوی عراقی) به عنوان نمونه آماری انتخاب شدند. جهت جمع آوری اطلاعات از 3 پرسشنامه سخت رویی (کوباسا، 1979) پرسشنامه انگیزه پیشرفت (هرمانس، 1970) و پرسشنامه احساس از موفقیت ورزشی (ترشر و رابرتس 1998) استفاده گردید. جهت بررسی پایایی ابزارهای تحقیق، تعداد 30 پرسشنامه به عنوان مطالعه مقدماتی میان نمونه ها پخش شد و بعد از تجزیه و تحلیل داده ها میزان آلفای کرونباخ برای پرسشنامه سخت رویی 86/0، پرسشنامه انگیزه پیشرفت 75/0 و پرسشنامه احساس از موفقیت ورزشی 78/0 بدست آمد. برای تحلیل آماری داده ها از آمار توصیفی و به منظور بررسی فرضیات پژوهش از آزمون همبستگی پیرسون و تحلیل رگرسیون خطی به روش همزمان استفاده شد. نتایج تحلیل داده های این پژوهش نشان داد که بین سخت رویی و موفقیت ورزشی در سطح (01/0>p) و انگیزه پیشرفت و موفقیت ورزشی در سطح (01/0>p) رابطه مثبت و معناداری وجود دارد. نتایج تحلیل رگرسیون نشان داد که سخت رویی 50 درصد و انگیزه پیشرفت 43 درصد از تغییرات واریانس موفقیت ورزشی را تبیین می کنند. در نهایت می توان اذعان داشت که افراد سرسخت توانایی کنترل محیط و مقابله کردن با تغییرات محیطی را دارا می باشند و تغییرات محیطی را عامل برای رشد و نمود خود قلمداد می کنند و جوامعی که افراد آن دارای انگیزه نباشند، حتی با وجود امکانات عالی و شرایط مساعد طبیعی، کم تر شانس توسعه و ترقی خواهند داشت.
    کلیدواژگان: سخت رویی، انگیزه پیشرفت، احساس از موفقیت ورزشی، مسابقات بین دانشگاهی
  • ایوب اسلامی، احمد محمودی، محمد خبیری، سید مهدی نجفیان رضوی صفحه 89
    این پژوهش با هدف بررسی نقش وضعیت اقتصادی اجتماعی در انگیزه مشارکت شهروندان به ورزش های همگانی تفریحی شهر مشهد انجام شد. روش پژوهش حاضر توصیفی و از نوع همبستگی بوده که به شکل میدانی انجام شد. جامعه آماری پژوهش، شهروندان شهر مشهد بودند که در 3 ماهه دوم (تابستان) سال 1392 در بوستان های شهر مشهد به ورزش های همگانی و تفریحی می پرداختند. به دلیل نامحدود بودن جامعه با استفاده از نمونه گیری خوشه ای، 4 منطقه از بین مناطق 13 گانه شهر مشهد انتخاب شدند. با استفاده از جدول مورگان (384=n) به عنوان نمونه انتخاب شدند که در پژوهش حاضر از این تعداد 359 پرسشنامه قابل تجزیه و تحلیل بود. برای گردآوری داده ها وضعیت اقتصادی-اجتماعی از پرسشنامه (قدرت نما، 1392) و برای متغیر انگیزه مشارکت از پرسشنامه هونگ (2010) که پس از ترجمه و بومی سازی با فرهنگ کشور، روایی صوری و محتوایی آن توسط 12 تن از متخصصین ورزشی مورد تایید قرار گرفت. با استفاده از آزمون آلفای کرونباخ پایایی هر دو پرسشنامه به ترتیب (83/0=α) و (79/0=α) به دست آمد. به منظور تجزیه و تحلیل داده ها از شاخص های توصیفی و آزمون های آماری کالموگروف اسمیرنوف (K-S)، ضریب همبستگی پیرسون و رگرسیون خطی چند متغیره همزمان در سطح آمار استنباطی استفاده شد. نتایج نشان داد که بین وضعیت اقتصادی اجتماعی با انگیزه مشارکت رابطه مثبت و معناداری وجود دارد و از بین مولفه های اقتصادی اجتماعی به ترتیب طبقه اقتصادی، میزان درآمد و تحصیلات والدین پیش بین کننده قویتری برای انگیزه مشارکت ورزشی در بین شهروندان شهر مشهد بود.
    کلیدواژگان: وضعیت اقتصادی اجتماعی، انگیزه مشارکت، ورزش همگانی
  • سمیرا علی آبادی، مهناز خاکپور صفحه 105
    تحقیق حاضر با هدف تبیین مدل منابع تعارض سازمانی در دبیران تربیت بدنی استان البرز با تاکید بر جنسیت انجام شد.روش تحقیق بر اساس موضوع توصیفی- همبستگی و بر اساس هدف کاربردی است. جامعه آماری تحقیق 774 نفردبیران تربیت بدنی استان البرز در سال تحصیلی 1391-92 بودند که از این تعداد با روش نمونه گیری تصادفی طبقه ای و بر اساس مقطع آموزشی و جنسیت 252 نفر به عنوان نمونه انتخاب شدند. ابزار اندازه گیری تحقیق تلفیقی از پرسشنامه منابع تعارض میشن و گلینو(2003) و پرسشنامه تضاد شغل دوبرین(1985) بود که جهت اعتباریابی این پرسشنامه از تحلیل عاملی اکتشافی استفاده شد. همچنین ضریب آلفای کرونباخ برای پرسشنامه تحقیق 81/0 به دست آمد که مورد قبول است. نتایج تحقیق نشان داد که منابع تعارض در دبیران تربیت بدنی به ترتیب بار عاملی شامل: نقص در صمیمیت اطلاعات سازمان(71/0)، فشارهای روانی محیطی(67/0)، قوانین مبهم(61/0)، رقابت برای پاداش(50/0) و تضادهای وظیفه ای و تضاد اختیارات(43/0) بودند. همچنین نتایج نشان داد که جنسیت به عنوان یک متغیر تعدیلگر بار عاملی منابع تعارض سازمانی را در مدل کاهش می دهد.
    کلیدواژگان: مدل، تعارض سازمانی، دبیران تربیت بدنی، جنسیت
  • سعید اشرفی، سید محمد کاشف، میر حسن سید عامری صفحه 115
    هدف این تحقیق، بررسی ارتباط عوامل بازدارنده فعالیت بدنی با مراحل تغییر رفتار ورزشی در جانبازان و معلولین شهر ارومیه بود. این تحقیق از نوع توصیفی-همبستگی و جامعه تحقیق 5400 نفر شامل جانبازان و معلولین شهر ارومیه بود. 359 نفر بصورت تصادفی ساده به عنوان نمونه تحقیق انتخاب و پرسشنامه ها را تکمیل نمودند. ابزار تحقیق شامل پرسشنامه های محقق ساخته عوامل بازدارنده فعالیت بدنی و پرسشنامه تغییررفتار ورزشی (مارکوس، 2003) بود. داده های بدست آمده از 350 پرسشنامه برگشت داده شده با استفاده از آزمون های ضریب همبستگی اسپیرمن و تحلیل واریانس یکطرفه در سطح آلفای(05/0>α) مورد تجزیه و تحلیل آماری قرار گرفتند. نتایج نشان داد بین عوامل بازدارنده با مراحل تغییر رفتار ورزشی رابطه ضعیف معناداری وجود دارد. همچنین بین خرده مقیاس های شخصی، روانشناختی و فرهنگی- اجتماعی عوامل بازدارنده با مراحل تغییر رفتار ورزشی رابطه ضعیف معناداری وجود دارد. همچنین نتایج آزمون تحلیل وایانس یکطرفه نشان داد، عوامل بازدارنده فعالیت بدنی در مراحل تغییر رفتار ورزشی بطور معناداری متفاوت است. درکل نتایج نشان داد که نقش عوامل بازدارنده فعالیت بدنی در مراحل تغییر رفتار ورزشی در جانبازان و معلولین رابطه ضعیف معناداری وجود دارد. لذا پیشنهاد می گردد علاوه بر فراهم نمودن امکانات ورزشی، کلاس های آموزشی نیز به منظور افزایش درک عوامل بازدارنده در فعالیت ورزشی برای جانبازان و معلولین برگزار شود.
    کلیدواژگان: عوامل بازدارنده، تغییر رفتار ورزشی، معلول، جانباز
  • عبدالمهدی نصیرزاده، ابوالفضل فراهانی، شمس الدین رضایی، مریم وطن دوست صفحه 129
    امروزه اکثر کشورهای توسعه یافته در حال انتقال از حالت بوروکراتیک به وضعیت کارآفرینی می باشند. از این روی شناسایی و پرورش ویژگی های مربوط به کارآفرینی به خصوص در مدیران از اهمیت ویژه برخوردار است. هدف اصلی پژوهش حاضر ارزیابی کارآفرینی مدیران ادارات کل تربیت بدنی ایران می باشد.این پژوهش توصیفی- پیمایشی و بصورت میدانی انجام گرفته است. جامعه آماری در این پژوهش شامل 397 نفر مدیران ادارات کل تربیت بدنی استان ها و شهرستان های کشور در سطوح مختلف سلسله مراتبی بوده که از این تعداد 169 نفر با استفاده از جدول مورگان بعنوان نمونه انتخاب گردید. برای انجام این پژوهش از یک پرسشنامه استاندارد که توسط سازمان کانادایی متنوع سازی اقتصاد غرب5(2007) منتشر شده بود و شامل 75 سوال 4 گزینه ای در طیف لیکرت، استفاده شده است. یافته ها نشان می دهد؛ متغیرهای جاه طلبی(اعتماد به نفس) و استقلال طلبی مدیران تربیت بدنی بسیاربالا، متغیر مخاطره پذیری بالا و متغیرهای رهبری، انگیزش و پایداری کمتر از حد متوسط است. شاخص کارآفرینی به مفهوم کلی در در بین مدیران ادارات کل تربیت بدنی به مقدار 58/2 کمی بیش ازحد متوسط (5/2) است، که حاکی از استقرار وضعیت متوسطی از کارآفرینی است. بنابراین برای اعتلای کارآفرینی، پرورش ویژگی های شخصیتی مدیران ضرورت دارد.
    کلیدواژگان: کارآفرینی، مدیران ادارات کل تربیت بدنی، مدیران کارآفرین
|
  • Gholamreza Shabani Bahar, Nasrolah Erfani, Zahra Hekmati Page 11
    The aim of this study, based on the correlation method, was to identify the relationship between sport motivation and career success rate. The statistical population of this research included 200 employees at General Organization of Education in Kermanshah Province in 2011. The sample scale has been determined by using Cochran formula, 127 of which were selected by simple random sampling and they answered the Pelletier questionnaires of sport motivation and Rudceep questionnaires of career success. The data has been analyzed by using Pearson correlation and multiple regression analysis and with stepwise method(spss). The results obtained through Pearson correlation approved a direct and significant relationship between sport motivation and career success rate. Also, there was a direct and significant relationship between intrinsic motivation and extrinsic motivation and employee’s career success rate. The results obtained through stepwise method showed that the sport motivation explain 0/093 of the variance of employees career success and can predict significantly employees career success rate such that a standard deviation change in sport motivation brings to 0/31 of the standard deviation change in employees career success. Therefore, the directors are advised to enhance sport motivation among employees in order to increase their career success.
    Keywords: Motivation, sport motivation, career success, intrinsic, extrinsic motivation
  • Alireza Amirtash, Mohammadreza Esmaeli, Fatemeh Mohammadi Page 23

    The purpose of this study was to investigate the relationship between coaches’ power styles and sport commitment of judo players in Tehran clubs. Statistical population was players in Tehran clubs (N=547). 225 athletes were selected randomly as subjects of the study. The data were collected using the Whitesid's (2000) coaches’ power and Scanlan's et al (1996) sport commitment questionnaires. Validity of instruments verified by the experts and their reliability were α=0.840 and α=0.899 respectively. Spearman correlation coefficient, one-sample t-test, Friedman ranking test and Multivariate linear regression was used for analyzing data. Analyzing data showed that coaches’ expert power style was in first rank. Referent, legitimate, reward and coercive power styles were in the next (p<0.05). There is positive significant relationship between all power components of the coaches’ and Judo players’ sport commitment also (p<0.05). Regression analysis showed that coaches’ expert power is a significant predictor for athletes’ sport commitment only (p<0.05). Regarding our results, prioritizing sport commitment dimensions showed that involvement opportunity dimension is the first and commitment, sport enjoyment, personal investment, involvement alternatives and social constraints are in the next ranks. In summary, as coaches’ expert power style showed highest correlation and coercive power style showed least correlation with sport commitment, expert coaches with suited and correct behaviors can enhance athletes’ commitment.

    Keywords: Coache's power, sport commitment, Judo players
  • Mohsen Behnam, Tanaz Tousi Page 47
    The purpose of this study was designing the consumers’ responses model of sport service to the affective Advertisements. Method research was descriptive - correlational. The statistical population consisted of all the of students University of Tehran. For sampling, we selected 440 students based on stratified random sampling. For gathering data, three main questionnaires utilized: Aad questionnaire (Wells and et al., 1971), Arousal and Pleasure questionnaire (Mehrabian & Russell, 1988) and FI questionnaire (Machleit & Wilson, 1988). The validity of questionnaires determined by experts and the reliability were (α = 0.96) for Aad questionnaire, (α = 0.90) for Arousal questionnaire, (α = 0.93) for Pleasure questionnaire and (α = 0.93) for FI questionnaire. The SEM utilized for analyzing data. In examining relationships between variables, the output of the software EQS 6.1 was representing the structural model fit. (The index rate were NFI = 0.93, CFI = 0.95 & RMSEA = 0.068). It has been shown the appropriate SEM. In other words, the Observed data were similar to study design. The results indicated Aad (β =0.46) and pleasure (β =0.27) on consumer’s FI had the positive direct effect.The arousal (ϒ =0.51) on consumer’s FI had the strong indirect effect as well. According to our results, for creating the positive purchase behaviors among the sport service consumers, the understanding arousal, pleasure and Aad are essential by marketers and managers.
    Keywords: Sport service, affective Advertisements, Arousal, Pleasure, Attitude toward Advertisements, Future Intention
  • Abolfazl Farahani, Hamid Ghasemi, Nasrollah Mohammadi Page 61
    Depends on the development and promotion of entrepreneurial behavior and various factors such as personality and psychological characteristics and environmental and structural factors. This paper considers the environmental factors affecting the entrepreneurial spirit of students graduate in Physical Education. The study population comprised all persons who, during the years 2007 to 2013 with Master's degree graduated in Physical Education from the University of Payame noor. Sample using stratified random sampling proportional to size 203 are selected. Environmental factors include the size of the social, cultural, economic, political, educational, environmental and international researcher-made questionnaire and entrepreneurial spirit has been assessed by kordenaeej questionnaire. In order to fit the observed pattern and the role of environmental factors on the entrepreneurial skills of confirmatory factor analysis and path analysis were used. The data from the male and Amos software (SPSS) was analyzed. There was a high correlation (73%) graduates between environmental factors and entrepreneurial spirit
    Keywords: Environmental factors, Entrepreneurial skills, Graduate Alumni
  • Hamed Farzi, Homayun Abbasi, Abouzar Souri, Farhad Nazari Page 75
    The aim of this research is to examine the relationship of hardiness and achievement motivation with perception of success in Iranian and Iraqi students, participating in intercollegiate matches in Kermanshah. The research methodology was descriptive-correlation and the population comprising 225 people that 144 (84 Iranian student, 60 Iraqi student) of the population were selected through stratified random sampling in proportion to the volume. The measurement instruments of this research were questionnaire of H.S (Kobassa, 1979), Achievement Motivation (Hermance, 1970) and Perception of Success questionnaire (Tresure & Roberts, 1998). To confirm the reliability of the questionnaires, the Cronbach's alpha was used, to this end, a total of 30 questionnaires were distributed among the students. After collecting the questionnaires and analyzing them, Cronbach's alpha coefficient for H.S, A.M and Perception of Success were equal to 0.86, 0.75 and 0.78 respectively. To analyze the data, the descriptive statistics and to test the hypothesis Pierson correlation coefficient and multiple regression were employed. The results showed that there were significant relationship between hardiness and perception of success (P< 0.001) and between Achievement Motivation and perception of success (P< 0.001). Results of regression analysis showed that hardiness explained 50% and achievement motivation explained 43% of variance under variable student’s perception of success. Finally we can say, hard people can control their environment and challenge with the changes in the environment and consider these as success factors and societies without motivation, in spite of good facilities and conditions, have low chance to progress.
    Keywords: Hardiness, Achievement Motivation, Perception of Success, Intercollegiate Matches
  • Ayub Eslami, Ahmad Mahmoudi, Mohammad Khabiri, Seyed Mehdi Najafiyan Razavi Page 89
    The aim of this research was to study the role of socioeconomic conditions in the citizen's motivation for participating in public sports in Mashhad. The present study takes a descriptive, correlative and field approach. The statistical population consisted of the citizens of Mashhad, who were participating in public sports in the city's parks in Summer 2013. Since the population was unlimited, using the random cluster sampling, 4 out of 13 districts, namely Behesht, Ghadir, Koohsangi and Mellat Parks were chosen. Using Morgan table, 384 people were selected and discarding the corrupt questionnaires, of this number 359 questionnaires were analyzed. To gather the data on socioeconomic conditions we used Ghodratnama questionnaire (2012) and for the motivation variable we utilized the Hong questionnaire (2010), which was submitted to 12 sports management professors to confirm the content validity after being translated and localized according to our culture. The tool reliability was gained respectively through the Cronbach's Alpha (α=.83) and (=α.79). In order to analyze the data we used descriptive indicators and statistical tests Kolmogorov-Smirnov, Pearson Correlation and linear multivariate regression were used simultaneously in inferential statistics. The results showed that there was a positive significant relation between the socioeconomic conditions and the citizen's motivation for participation. The most important factors for the participation of citizens in public sports were social class, income rate and parent's education level.
    Keywords: socioeconomic conditions, motivation for participation, sport for all
  • Samira Aliabadi, Mehnaz Khakpour Page 105
    The purpose of this study was to detecting model for sources of organizational conflict in Alborz Province’s physical education teachers, emphasis on gender. The research method was descriptive- correlation. Statistical population were774 physical education teachers according to Morgan 252 of them were selected randomly as the sample. The research measuring tools were modulation of Galliano(2003) and Dogberryn’s (1985),resource of conflict identify questionnaires. To Valid of the measuring tools, it used factor analysis and approved factor analysis method and the internal validity of the questionnaire by Cronbach’s Alpha was calculated about 0.81. Statistical method of this research was based on Descriptive statistical, analysis factor, approved analysis and structural equation test by Lisrel8.5 software. The results have shown that: deficiency in the intimacy of organizational information (R=0.71), environment stresses(R=0.67), ambiguous rules (R=0.61), compete for bonuses(R=0.50), contradiction of tasks(R=0.43) and contradiction of authority(R=0.43) have had acceptable effects. Genders as a modifier variable reduce organizational conflict resource in model.
    Keywords: Model, Organizational Conflict, Physical Education teachers, gender
  • Saeid Ashrafi, Seyed Mohammad Kashef, Mir Hasan Seyed Ameri Page 115
    The purpose of this research was to study the relationship between physical activities disincentives atheletic behaviour variation in disabled and maims in Urmia. This research was correlative-descriptive type and its society included 5400 disabled and maims in Urmia. 359 subjects were selected as samples randomly and the questionnaire for physical activity disincentives and questionnaries of behaviour variation. (Marcus, 2003). The data obtained from 350 returned questionnaires were analyzed with the usage of Spirman Coefficiency, one way variance analysis and α< 0.05. Result indicated negative significant relation between disincentives and athletic behavior variation. it demonstrated negative significant relation between private psychological social cultural criterions and disincentives of athletic behaviour variation as well. Also test result of on way variance analysis pointed that physical activity disincentives in athletic behaviour variance were different significantly. In total results introduced negative and significant relation between role of physical activity disincentives of athletic behaviour variation in disabled and maims. So it is recommended educational classes must be held in order to inereasing perception of disincentives factors in athletic activity for disabled and maims besides providing athletic facilities.
    Keywords: Disincentives factors, Athletic, Behaviour Variation, Disabled, Maims
  • Abdolmehdi Nasirzadeh, Abolfazl Farahani, Shamsodin Rezaei, Maryam Vatan Doost Page 129
    Today, most developed countries are in transition from bureaucratic to entrepreneurial status. Hence, identifying and developing the entrepreneurial characteristics are particularly important especially for managers. The main purpose of this study is to assess the executive managers’ entrepreneurial in sport organizations of Iran. This research is descriptive-survey and a kind of exploration based on field study. The statistical society is included all managers of physical education organization of all provinces and all cities of Iran. The sample is 169 persons of the statistical society which selected by using Morgan Table. it was used a standard questionnaire for this study’s. The results indicate that Variables of ambition (self-confidence) and the independence of physical education managers are very high, the risk taking variable is high, and the variables of leadership, motivation and persistence are less than average. overall the entrepreneurial index among the managers of all organization of physical education is 2/58 which is a little more than average (2/5) indicating average level state of entrepreneurial is average. As a result, for promoting the entrepreneurial, developing the personally traits of managers are necessary
    Keywords: entrepreneurship, Executive managers of sport organization, entrepreneurial managers