فهرست مطالب

Journal of Kermanshah University of Medical Sciences
Volume:18 Issue: 3, 2014

  • تاریخ انتشار: 1393/03/19
  • تعداد عناوین: 7
|
  • مقالات پژوهشی
  • روح الله رضایی، مهرداد عنبریان *، امیر سرشین، افسانه شیخی، حوری آقامیری صفحه 127
    زمینه
    دفورمیتی کایفوسیس بر کنترل پاسچر موثر است. خستگی عضلانی نیز عاملی است که موجب اختلال در مکانیزم کنترل تعادل بدن می شود. هدف مطالعه حاضر، اثرخستگی موضعی بر فعالیت میوالکتریکی عضلات ارکتور اسپاین و جابه جایی مرکز فشار پاها در بازیابی تعادل در افراد کایفوتیک متعاقب اعمال آشفتگی پاسچرال بود.
    روش ها
    در این مطالعه شبه تجربی، 12 دانشجوی مرد با انحنای بیش از 40 درجه و 12 نفر با انحنای طبیعی ستون فقرات پشتی شرکت کردند. برای اندازه گیری میزان کایفوز پشتی از خط کش منعطف استفاده شد. درحالی که آزمودنی ها بر روی سیستم فوت اسکن نصب شده بر روی یک صفحه متحرک ایستاده بودند تعادل با اعمال اغتشاش ناگهانی در جهت قدامی- خلفی با رها کردن وزنه ای برابر 10 درصد وزن بدن در دو شرایط قبل (3 تکرار) و پس از اعمال خستگی (3 تکرار) بر هم زده شد. فعالیت میوالکتریکی عضلات ارکتور اسپاین و مولتی فیدوس با استفاده از آنالیز واریانس با اندازه گیری مکرر و آزمونی T مستقل در دو گروه مقایسه شد (05/0P<).
    یافته ها
    جابه جایی مرکز فشار پاها پس از خستگی، تغییر معناداری در بین گروه ها نداشت. فعالیت عضلات لانجیسیموس توراسیس (001/0=P) و ایلیوکوستالیس توراسیس (001/0=P) در گروه کنترل بعد از خستگی افزایش یافت، اما فعالیت عضله مالتی فیدوس تغییر معناداری را نداشت (084/0=P). فعالیت لانجیسیموس توراسیس (028/0=P) درگروه کایفوتیک به طور معناداری بعد از خستگی افزایش یافت.
    نتیجه گیری
    خستگی عضلات ارکتور اسپاین تاثیر معناداری برروی کنترل تعادل در دو گروه ندارد، اما فعالیت الکتریکی این عضلات در گروه کایفوتیک برای بازیابی تعادل پس از اعمال آشفتگی پاسچرال، متفاوت از گروه کنترل بود.
    کلیدواژگان: خستگی، الکترومیوگرافی، تعادل، آشفتگی پاسچرال، کایفوسیس
  • هوشنگ نجفی، لیلا محمودزاده *، داریوش شکیبایی صفحه 138
    زمینه
    هدف این مطالعه بررسی اثرات محافظتی عصاره هیدروالکلی زعفران در برابر آسیب های بافتی ناشی از ایسکمی/ خونرسانی مجدد کلیوی بود.
    روش ها
    در این مطالعه تجربی، 40 سر موش صحرایی نر به طور تصادفی به 5 گروه تقسیم شدند. 1- گروه Sham که تحت جراحی ولی بدون انسداد رگی قرار گرفت و دوره معادل خونرسانی مجدد را سپری کرد، 2- گروه ایسکمی/خونرسانی مجدد که حلال عصاره را دریافت کرد و تحت جراحی، نیم ساعت ایسکمی دوطرفه کلیوی و 24 ساعت خونرسانی مجدد قرار گرفت (I/R). گروه های سوم تا پنجم نیز تحت ایسکمی/خونرسانی مجدد قرار گرفتند و عصاره زعفران را به ترتیب با دوزهای mg/kg، ip5، 10 یا 20 دریافت کردند. در پایان دوره خونرسانی مجدد کلیه چپ خارج شد و جهت مطالعات بافت شناسی تحت رنگ آمیزی با هماتوکسیلین و ائوزین قرار گرفت. آنالیز آماری توسط آنالیز واریانس یکطرفه و آزمون mann whitney صورت گرفت.
    یافته ها
    به دنبال ایسکمی/خونرسانی مجدد، اندازه فضای بومن به طور معنادار افزایش یافت (001/0>P). به علاوه میزان نکروز سلولی در توبول های کورتکس و مدولای خارجی، احتقان عروقی و قالب های داخل توبولی در مدولای خارجی و داخلی افزایش یافت ولی تعداد گلبول های قرمز در مویرگ های گلومرولی دچار کاهش شد. به کارگیری عصاره زعفران با هر سه دوز توانست تمام این آسیب ها را به طور قابل ملاحظه ای کاهش دهد. اما تاثیر دوز 20 میلی گرم آن اندکی کم تر بود.
    نتیجه گیری
    تزریق داخل صفاقی عصاره هیدروالکلی زعفران دارای اثرات محافظت کننده در برابر آسیب های بافتی ناشی از نیم ساعت ایسکمی و 24 ساعت خونرسانی مجدد در کلیه رت می باشد.
    کلیدواژگان: ایسکمی، خونرسانی مجدد، سافرون، آسیب بافتی، موش صحرایی
  • سارا کریمی *، کیوان کاکابرایی، کامران یزدانبخش، غلامرضا مرادی صفحه 147
    زمینه
    بیماری های قلبی عروقی جزو بیماری های مزمن است. این نوع بیماری ها به خاطر ماهیتی که دارند باعث کاهش سلامت روان در بیماران می شوند. بهزیستی ذهنی یکی از مولفه های اصلی کیفیت زندگی به شمار می رود و وجود آن برای داشتن یک زندگی شاد و سلامت روانی ضروری است. مطالعه حاضر با هدف بررسی اثربخشی درمان شناختی رفتاری بر بهزیستی ذهنی بیماران قلبی عروقی انجام شد.
    روش ها
    از بین کلیه بیماران مبتلا به بیماری های قلبی عروقی، که در اردیبهشت و خردادماه 1392 در بیمارستان تخصصی قلب امام علی (ع) کرمانشاه بستری بودند، 23 نفر با روش نمونه گیری داوطلبانه انتخاب و به صورت تصادفی به دو گروه آزمایش و کنترل تقسیم شدند. مداخله شامل 10 جلسه هفتگی (جلسات 5/1 ساعته) درمان شناختی رفتاری برای گروه آزمایش بود؛ درحالی که گروه کنترل فقط مراقبت های معمول پژشکی دریافت کردند. برای جمع آوری داده ها از ابزارهای رضایت از زندگی (دینر، 1985) و برنامه عاطفه مثبت و منفی (واتسون، 1988) استفاده گردید. یافته ها توسط آزمون آماری تحلیل کوواریانس مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.
    یافته ها
    نمره رضایت از زندگی و عاطفه مثبت در گروه آزمایش به طور معناداری (05/0>P) افزایش یافت. همچنین کاهش معنادار نمره عاطفه منفی در همین گروه مشاهده شد (05/0>P).
    نتیجه گیری
    درمان شناختی رفتاری باعث افزایش بهزیستی ذهنی در بیماران قلبی عروقی می شود.
    کلیدواژگان: درمان شناختی رفتاری، بهزیستی ذهنی، بیماران قلبی عروقی
  • پرستو ستاره، منصور رضایی *، امیرحسام حسنی، علی اکبر زینتی زاده صفحه 157
    زمینه
    نیترات از عوامل آلاینده منابع آب زیرزمینی است که در غلظت های بالاتر از حدود مجاز منجر به مخاطرات بهداشتی مانند متهموگلوبینمیا و تشکیل ترکیبات نیتروزآمین می گردد. هدف این مطالعه اندازه گیری میزان نیترات، علل و منشا آلودگی و پهنه بندی غلظت نیترات در منابع آب شرب روستاهای شهرستان سنقر بود.
    روش ها
    در این مطالعه توصیفی-تحلیلی، 73 مورد نمونه برداری آب از تمام منابع آب زیرزمینی دشت سنقر، طی دو دوره زمانی پرآب (اسفند 1389) و کم آب (مهر 1390) انجام شد و با روش اسپکتروفتومتری میزان نیترات آن تعیین گردید. نتایج با استانداردهای ملی، مقایسه و با استفاده از نرم افزارهای SPSS و 9.3 Arcview GIS تحلیل شد. نقشه پراکنش غلظت در محیط سیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS) ترسیم و عوامل تاثیرگذار بر تغییرات نیترات بررسی شد.
    یافته ها
    غلظت نیترات منابع آب دشت سنقر در محدوده 5/88-09/3 میلی گرم بر لیتر در نوسان بود. در یک ایستگاه غلظت نیترات در فصل پرآب و کم آب به ترتیب با 5/88 و 4/71 میلی گرم بر لیتر، بیشتر از حداکثر مجاز بود. با توجه به نقشه ها، غلظت نسبتا بالای نیترات در محدوده شرق و جنوب شرق منطقه مشاهده شد.
    نتیجه گیری
    نتایج نشان داد تغییرات غلظت نیترات با تغییرات عمق سطح ایستابی رابطه عکس دارد. ضخامت کم آبرفت، قرار گرفتن چاه در پایین دست زمین های کشاورزی، کشاورزی بودن منطقه، شستشوی نیترات از خاک های کشاورزی و کاربرد وسیع کودهای ازته، به عنوان علل آلودگی در یک ایستگاه ارزیابی شدند.
    کلیدواژگان: نیترات، کود ازته، آب زیرزمینی، GIS، سنقر
  • الهام شبیری، حمیدرضا سعیدی بروجنی، منصور رضایی، ایوب جهانبخشی صفحه 165
    زمینه
    یکی از شایع ترین علل مرگ در افراد بین 45-1 سال، آسیب تروماتیک مغز است. هدف از این مطالعه تعیین ارتباط یافته های سی تی اسکن مغزی با سطح هوشیاری، یافته های جراحی و سرنوشت بیماران مبتلا به خونریزی داخل مغزی ناشی از تروما است.
    روش ها
    این مطالعه از نوع توصیفی- تحلیلی است و بر روی 41 بیمار ترومای سر مراجعه کننده به بیمارستان طالقانی کرمانشاه که دچار خونریزی مغزی واضح قابل رویت و اندازه گیری در کلیشه سی تی اسکن بوده اند، گرفت. سطح هوشیاری بیمار نیز با معیار GCS (Glasgow Coma Scale) در بدو ورود و با فواصل زمانی 6 و 24 ساعت پس از جراحی، اندازه گیری و ثبت شد. داده ها با استفاده از آزمون های آماری و نرم افزار SPSS 20 تجزیه و تحلیل گردید.
    یافته ها
    بر اساس یافته های سی تی اسکن، محل هماتوم در 18 نفر (9/43%) اپیدورال، 11 نفر (8/26%) سابدورال و 12 نفر (3/29%) اینتراپارانشیمال بود. میزان کاهش سطح هوشیاری در بدو ورود در 4/48 درصد خفیف، 29 درصد متوسط و 6/22 درصد شدید بود. بین میزان سطح هوشیاری در بدو ورود، قبل از جراحی، 24 ساعت پس از جراحی و هنگام ترخیص با سرنوشت بیماران جراحی شده ارتباط معناداری وجود داشت. بین سطح هوشیاری در هنگام ترخیص با سرنوشت بیماران جراحی نشده ارتباط معناداری مشاهده شد.
    نتیجه گیری
    سرنوشت بیماران ترومای مغزی به سطح هوشیاری وابسته است و حجم هماتوم و میزان شیفت خط وسط در سی تی اسکن با سطح هوشیاری بیماران رابطه معکوس داشت.
    کلیدواژگان: GCS، خونریزی تروماتیک داخل جمجمه، سی تی اسکن
  • مهدی مسیبی *، رضا حاجی حسین، مجتبی دیده دار، زهرا اسلامی راد، مصطفی اجتهادی فر، زینب حمزه لو صفحه 173
    زمینه
    توکسوکاریازیس بیماری انگلی سگ و گربه است و انسان با خوردن تخم انگل به بیماری لاروهای مهاجر به اشکال مختلف مانند احشایی، چشمی و مغزی مبتلا می شود. مهاجرت لارو به بافت ها ایجاد پاسخ های التهابی و افزایش ائوزینوفیل در خون می کند. این مطالعه جهت بررسی توکسوکاریازیس انسانی به عنوان یکی از علل احتمالی هایپرائوزینوفیلی با منشا نامشخص انجام شد.
    روش ها
    این مطالعه مورد- شاهدی بر روی 100 فرد هایپرائوزینوفیلی (گروه مورد) و100 فرد با ائوزینوفیل طبیعی (گروه شاهد) مراجعه کننده به بخش هماتولوژی آزمایشگاه های وابسته به دانشگاه علوم پزشکی اراک در طی سال 1391 انجام شد. اطلاعات اپیدمیولوژیک توسط پرسشنامه جمع آوری و تشخیص با استفاده از کیت تجاری حاوی آنتی ژن دفعی- ترشحی توکسوکارا به روش الایزا انجام شد.
    یافته ها
    بیماری لاروهای مهاجر احشایی در افراد هایپرائوزینوفیلی 16 درصد و در افراد با ائوزینوفیلی طبیعی صفر بود (001/0P=). دو گروه از نظر جنس، سن، محل سکونت، شغل و میزان تحصیلات با هم اختلاف نداشتند (05/0P>) اما سابقه تماس با سگ و سابقه مصرف میوه و سبزی خوب نشسته، در گروه مبتلا به طور معنادار بیشتر بود (05/0P<). در افراد هایپرائوزینوفیلی، میانگین ائوزینوفیلی افراد مبتلا به توکسوکاریازیس در مقایسه با میانگین ائوزینوفیلی افراد غیرمبتلا بیشتر بوده و اختلاف معنادار داشت (001/0P=).
    نتیجه گیری
    لاروهای مهاجر احشایی (توکسوکاریازیس انسانی) به عنوان یکی از علل هایپرائوزینوفیلی با منشا نامشخص مطرح هستند و می توان در جستجوی منشاء ائوزینوفیلی، توکسوکاریازیس را بررسی و در صورت اثبات درمان نمود.
    کلیدواژگان: توکسوکاریازیس، لاروهای مهاجر احشایی، هایپرائوزینوفیلی
  • مقالات مروری
  • لیلا آزادی، مرضیه تولایی *، محمدحسین نصر اصفهانی صفحه 181
    زمینه
    موفقیت در طی تکنیک های کمک باروری (ART: Assisted Reproductive Technique)، به فاکتورهای دیگر مانند روش های آماده سازی اسپرم، کیفیت جنین و عوامل دخیل در لانه گزینی وابسته است. در طی تکنیک ICSI (Intra-Cytoplasmic Sperm Injection) (تزریق اسپرم به داخل سیتوپلاسم تخمک) انتخاب اسپرم براساس دو پارامتر تحرک و مورفولوژی می باشد، اما مطالعات نشان داده اند که این دو پارامتر نمی توانند گویای سلامت ژنوم اسپرم انتخاب شده باشند. بنابراین پژوهشگران و متخصصان بر روی روش های نوین جداسازی اسپرم براساس ساختارهای سلولی و مولکولی، تمرکز کرده اند. لذا هدف این مقاله مروری، آشنایی با روش های معمول و نوین جداسازی اسپرم، معرفی مزایا و معایب هر روش و بررسی این روش ها از نظر کلینیکی است.
    روش ها
    مقالات مرتبط با روش های معمول و روتین جداسازی اسپرم از لحاظ تست های عملکردی و نتایج کلینیکی در پایگاه های اطلاعاتی Pubmed Entrez و پایگاه های مرتبط با مقالات ISI جستجو شده است.
    یافته ها
    روش های نوین جداسازی اسپرم که براساس انتخاب یک اسپرم باشد (مانند IMSI و توانایی اتصال به زونا پلوسیدا)، وقت گیر و هزینه بر است. به علاوه، بررسی اسپرم انتخاب شده از لحاظ آسیب DNA مشکل است. اما روش هایی که جمعیتی از اسپرم ها را انتخاب می کنند (مانند روش زتا) به زمان کم تری نیاز داشته و بررسی سلامت کروماتین آن راحت تر است.
    نتیجه گیری
    در کاربردهای کلینیکی، استفاده همزمان از روش های معمول و نوین احتمالا باعث بهبود نتایج ICSI می شود، اما به طورکلی انتخاب یک روش انتخاب اسپرم مناسب، نیاز به تحقیقات بیشتری دارد.
    کلیدواژگان: روش های جداسازی اسپرم، ناباروری، سلامت DNA اسپرم، مورفولوژی اسپرم، ICSI
|
  • Rooholah Rezaee, Mehrdad Anbarian, Amir Sarshin, Afsaneh Sheikh, Huri Aghamiri Page 127
    Background
    kyphosis deformity affects postural control. Muscular fatigue is one of the factors that can impair the mechanism of body balance. The aim of this study was to determine the effects of local fatigue on the myoelectrical activity of erector spine muscles and the center for pressure displacement of the feet during balance recovery following postural perturbation in kyphotic subjects.
    Methods
    In this quasi-experimental study، 12 male students with>40 degrees thoracic kyphosis and 12 controls were selected to participate in the study. A flexible ruler was used to measure thoracic kyphosis. For postural control assessment، each subject underwent unexpected، forward-backward perturbations while standing on a foot scan mounted on a movable plate triggered by a weight equivalent to 10% of the subjects’ body weight. Experimental procedure was measured before (3 trails) and after (3 trials) the fatigue protocol. The myoelectric activity of the erector spine and multi fidus was compared in the groups using repeated measures of ANOVA and independent t-test (P<0. 05).
    Results
    There was no significant difference in the foot center of pressure displacement in both groups after muscular fatigue. After fatigue، there was an increase in the activity of longissimus thoracis (P=0. 001) and iliocostalis thoracis (P= 0. 001) in control group، while no significant difference was reported for the muscular activity of multifidus (p=0. 084). The activity of langisimus thoracis was significantly increased (P=0. 028) in kyphtic group after fatigue.
    Conclusion
    erector spine muscles fatigue could not significantly affect the postural control in both groups، but the electrical activity of erector spine muscles during balance recovery following postural perturbation in kyphotic subjects was different than the controls.
    Keywords: Fatigue, electromyography, balance, postural perturbation, kyphosis
  • Houshang Najafi, Leila Mahmoudzadeh, Darioush Shakibae Page 138
    Background
    The aim of this study was to investigate the protective effects of saffron hydroalcoholic extract against tissue damages induced by renal ischemia/reperfusion.
    Methods
    In this experimental study، 40 male rats were randomly divided into 5 groups; 1. sham group which underwent surgery with no vessel occlusion and passed equivalent reperfusion period، 2. Ischemia/reperfusion group which received solvent of extract and went through surgery، bilateral renal ischemia for 30 min and 24-h reperfusion period (I/R). The other three groups underwent ischemia/reperfusion receiving saffron extracts of 5، 10 or 20 mg/kg/ip، respectively. At the end of reperfusion period، the left kidney tissue was collected and stained with hematoxylin-eosin for histological studies. Statistical analysis was performed using one-way ANOVA and Mann-Whitney tests.
    Results
    Following ischemia/reperfusion، the size of Bowman''s space increased significantly (P<0. 001). In addition، cell necrosis in the tubules of the cortex and outer medulla، vascular congestion and tubular casts in the outer and inner medulla increased. However، the number of RBCs in glomerular capillaries decreased. Administration of saffron extract could significantly improve all the injuries by all three doses. Nevertheless، the effect of 20 mg dose was smaller.
    Conclusion
    Intraperitoneal administration of saffron hydroalcoholic extract has protective effects against tissue damages induced by 30 min ischemia and 24-h reperfusion in the rat’s kidney.
    Keywords: Ischemia, reperfusion, saffron, tissue damage, rat
  • Sara Karimi, Keivan Kakabaraee, Kamran Yazdanbakhsh, Gholam Reza Moradi Page 147
    Background
    The cardiovascular diseases are as a chronic diseases. can naturally decrease the patients'' mental health. Subjective well-being is one of the main components of life quality whose existence is essential for having a happy life and mental health. The present study was carried out to investigate the efficacy of cognitive behavioral therapy in the subjective well-being of the patients with cardiovascular diseases.
    Methods
    Among all patients with cardiovascular diseases who had been admitted in Imam Ali Hospital of Kermanshah in May and June، 2013، 32 patients were selected through voluntary sampling and randomly divided into control and experimental groups. The intervention consisted of 10 weekly sessions (each session for 1. 5 hours) of cognitive behavioral therapy for the experimental group while the control group received the routine medical care. For data collection، the life satisfaction tools (Diner 1985) and positive and negative affect schedule (Watson 1988) were used. The results were analyzed by the statistical test of covariance analysis.
    Results
    The results showed a significant increase in life satisfaction and positive affect for the experimental group compared to the control group (P<0. 05) and a significant decrease in negative affect (P<0. 05).
    Conclusion
    The Cognitive Behavioral Therapy (CBT) increased the subjective well-being of the patients with cardiovascular diseases.
    Keywords: Cognitive Behavioral Therapy (CBT), subjective well, being, patients with cardiovascular diseases
  • Parasto Setare, Mansour Rezaei, Amir Hessam Hassani, Ali Akbar Zinatyzadeh Page 157
    Background
    Nitrate is a pollutant of groundwater resources which can results health risks such as methemoglobinemia and formation of nitrosamine compounds in higher concentration limits. The present study was aimed to determine the nitrite level، causes of pollution and zonation of nitrite concentration in drinking water resources in the villages of Sonqor.
    Methods
    In this descriptive-analytrical study، 73 samples of all groundwater resources of Sonqor plain were taken in، high water (March 2010) and low water (September 2011) periods. Water nitrate levels were then determined by spectrophotometry. Results were compared by national standards and analyzed by SPSS and Arcview GIS 9. 3 software. Finally، the concentration distribution mapping was carried out in GIS environment and the factors affecting nitrite changes were analyzed.
    Results
    nitrate concentration of water resources of Sonqor plain was fluctuating at 3. 09-88. 5 mg per liter. In one station، nitrite concentrations in the high (88. 5 mg/liter) and low (71. 4 mg/liter) water seasons were higher than the maximum limit. Based on the maps، a relatively high concentration of nitrite was observed in the Eastern and Southeastern regions.
    Conclusion
    The findings indicated a reverse correlation between nitrite concentration changes and changes of static surface depth. Low thickness of alluvium، location of wells in the downstream farmlands، farming condition of the region، nitrate leaching from agricultural soils and wide application of nitrogen fertilizers in agriculture were considered as the causes of the pollution in one station.
    Keywords: nitrate, nitrogen fertilizer, underground water resources, GIS, Sonqor
  • Elham Shobeiri, Hamid Reza Saiedi, Mansour Rezaei, Ayob Jahanbakhshi Page 165
    Background
    Traumatic brain injury is one of the most common causes of death among 1-45 year-old people. The aim of this study was to determine the relationship between CT scan findings of brain and consciousness level، surgical findings and outcome of the patients with traumatic intracranial hemorrhage.
    Method
    This study was a descriptive-analytical study which was conducted on 41 patients with visible and measurable traumatic intracranial hematoma detected by CT scan who referred to Taleghani hospital in Kermanshah. The patients’ consciousness level was measured and recorded by GCS (Glasco Coma Score) on admission and in intervals of 6 and 24 hours after operation. Data were analyzed by statistical tests run bySPSS software (version 20).
    Results
    Based on the CT scan findings، the hematoma location in 18 patients (43. 9%) was epidural، in 11 (26. 8%) patients was subdural and in 12 (29. 3 %) patients was intraparenchymal. Loss of consciousness on admission in 48. 4% of patients was mild in degree، in 29% of patients was moderate and in 22. 6% of patients was severe. In the operated patients، there was a significant correlation between the patients’ outcome and consciousness level on admission، before surgery، 24 hours after surgery and on discharge time. Also، there was a significant correlation between the outcome of non-operated patients and consciousness level on discharge.
    Conclusion
    The results of this study indicate that the outcome of the patients with brain injury was dependent on the consciousness level and there was a reverse correlation between hematoma volume and amount of midline shift in CT scan.
    Keywords: GCS, traumatic intracranial hemorrhage, CTscan
  • Mahdi Mosayebi, Reza Hajihossein, Mojtaba Didehdar, Zahra Eslamirad, Mostafa Ejtehadifar, Zeinab Hamzelo Page 173
    Background
    Toxocariasis is a parasitic infection in dogs and cats، and human gets infected with larva migrants when embryonated eggs are accidentally ingested. Migration of toxocara larvae to tissues causes inflammatory responses (visceral، ocular and cerebral) and eosinophilia increase in blood. This study was aimed to investigate the human toxocariasis، one of the possible causes of hypereosinophilia with an unknown origin.
    Methods
    This case-control study was performed on 100 hypereosinophilic patients (cases) and 100 people with normal eosinophil count (controls) that referred to hematology department of laboratories of Arak University of Medical Sciences in 2012. Epidemiological data were collected by a questionnaire and diagnosis was performed using excreted-secreted antigens of Toxocara (TES Ag - ELISA).
    Results
    Positive test for toxocariasis in hypereosinophilic patients was 16% and in patients with normal eosinophil count was zero (P=0. 001). There was no statistically significant difference between groups in terms of gender، age، residential place، occupation and education level (P>0. 05). However، there was a significantly higher history of contact with dogs and consumption of unclean fruits and vegetables in the infected patients (p<0. 05). The mean of eosinophilia in patients with toxocariasis showed a significant difference compared with that of eosinophilia in patients not infected with toxocariasis (p=0. 001).
    Conclusion
    The results confirmed the role of toxocariasis in hypereosinophilic patients with unknown origin، and eosinophilia can be considered to analyze and treat toxocariasis.
    Keywords: Toxocariasis, visceral larva migrans, hypereosinophilia
  • Leila Azadi, Marzieh Tavalaee, Mohammad Hosein Nasr, Esfahani Page 181
    Background
    Successful outcome of Assisted Reproductive Techniques (ART) depends on many factors such as sperm preparation methods، embryo quality and factors that may affect implantation. In Intra-cytoplasmic Sperm Injection (ICSI)، sperm selection is mainly based on sperm motility and morphology; however، studies have revealed that these parameters cannot guarantee the genomic health. Recently، researchers and scientific have focused on new sperm selection methods based on cellular and molecular properties. Therefore، the aim of this review article was to introduce the routine and novel sperm selection methods، advantages and disadvantages of these methods، and their clinical analysis.
    Methods
    The papers related to routine and novel sperm selection methods based on function tests and clinical outcomes were retrieved from PubMed and Entrez databases and other ISI-related databases.
    Results
    Novel sperm selection methods which are based on selection of a single sperm (like IMSI and ability of sperm to bind to zona) are time-consuming and costly. In addition، assessment of DNA fragmentation is difficult for the selected sperm. However، methods that select a population of spermatozoa like Zeta are less time-consuming and suitable for assessment of sperm chromatin integrity.
    Conclusion
    In clinical applications، simultaneous use of traditional and novel approaches may improve ICSI outcome. However، further studies are needed to select an appropriate sperm selection procedure.
    Keywords: Sperm selection procedures, infertility, sperm DNA integrity, sperm morphology, ICSI