فهرست مطالب

مطالعات مدیریت صنعتی - پیاپی 1 (تابستان 1382)

فصلنامه مطالعات مدیریت صنعتی
پیاپی 1 (تابستان 1382)

  • 130 صفحه،
  • تاریخ انتشار: 1382/06/01
  • تعداد عناوین: 4
|
  • لعیا الفت صفحات 11-32
    در این مقاله که بر اساس طرح پژوهشی مطالعه برخی از عوامل موثر بر نوع اشتغال دانش آموختگان رشته مدیریت صنعتی نگاشته شده عوامل تاثیر گذار بر اشتغال فارغ التحصیلان در مشاغل مرتبط با رشته تحصیلی و همچنین موانع اشتغال متناسب با رشته آنان مورد بررسی قرار گرفته است. جامعه اماری این پژوهش کلیه دانش آموختگان رشته مدیریت صنعتی دانشگاه های دولتی بین سال های 1364 تا 1379 می باشد.
    کلیدواژگان: اشتغال، دانش آموختگان، رشته مدیریت صنعتی
  • سید محمد اعرابی صفحات 33-55

    در چارچوب دیدگاه سازی راهبردی برای دولتمردان و مدیران کلان صنعت علی الخصوص صنعت الکترونیک و به منظور بالندگی و توسعه استراتژی و شناسایی و شناساندن راه رسیدن به اهداف صنعت الکترونیک و نمایندن رهیافت فراگیر اجرای آن از منظر خبرگان، اقدام به تحقیق پیرامون موضوع استراتژی صنعت الکترونیک از دیدگاه خبرگان گردید. این تحقیق یک تحقیق توصیفی - پیمایشی مبتنی بر نظرسنجی خبرگان فن به روش دلفی است که در انتها به تعیین و اولویت بندی راهبردهای متناسب با صنعت الکترونیک خواهد انجامید

    کلیدواژگان: دیدگاه راهبردی، خبرگان، صنعت الکترونیک
  • علی اصغر تنها صفحات 57-77
    از جمله موارد مهمی که ارزیابی و پیش بینی آن می تواند با شبیه سازی انجام پذیرد قابلیت اطمینان است. مقاله ای که در پیش رو دارید نتیجه انجام پژوهشی در مورد شبیه سازی قابلیت اطمینان قطعات و قابلیت اطمینان سیستم هیدرولیک بویینگ 747 است. در این پژوهش مدلی در دو قسمت به همراه نرم افزار، ارایه شده است: قسمت اول جهت محاسبه قابلیت اطمینان قطعات و سیستم در بر گیرنده آنها طراحی گردیده است که می تواند در اغلب سیستم های صنعتی استفاده شود. قسمت دوم جهت محاسبه قابلیت اطمینان سیستم هیدرولیک بویینگ 747 طراحی شده است.
    کلیدواژگان: شبیه سازی، قابلیت اطمینان، قطعات، سیستم
  • کامران فیضی صفحات 79-93
    توسعه سیستم های اطلاعاتی فرایندی طولانی و پیچیده است که از آغاز تا پایان عناصر مختلفی در آن درگیر می شوند. پروژه های ایجاد سیستم به طور وسیعی از منابع مالی، فنی و انسانی بهره جسته و در طول اجرا روش ها، فنون و ابزارهای متنوعی توسط مجریان آنها بکار بسته می شود. بنابراین برنامه ریزی، مدیریت و راهبردی موفقیت آمیز چنین پروژه هایی بدون تبعیت از یک متدولوژی مشخص و مدرن بسیار مشکل است.
    کلیدواژگان: متدولوژی، سیستم تجاری، سیستم اطلاعاتی
|