فهرست مطالب

Reproductive BioMedicine - Volume:12 Issue: 9, Sep 2014

International Journal of Reproductive BioMedicine
Volume:12 Issue: 9, Sep 2014

  • تاریخ انتشار: 1393/07/11
  • تعداد عناوین: 8
|
  • عباس افلاطونیان، فریده عرب جهوانی*، مریم افتخار، مژگان صیادی صفحه 595
    مقدمه

    انتقال جنین برگشت از فریز یکی از قسمت های مهم درمان های کمک باروری را تشکیل می دهد و نتایج آن به عوامل کلینیکی متعددی وابسته است. مطالعات متعددی نشان داده اند که نتایج باروری در زنان با میزان کافی ویتامین د بهتر است.

    هدف

    این مطالعه با هدف بررسی اینکه آیا درمان زنان مبتلا به کمبود ویتامین د با نتایج بهتر باروری در سیکل های انتقال جنین برگشت از فریز همراه خواهد شد، انجام گردید.

    مواد و روش ها

    این مطالعه یک کارازمایی بالینی مداخله ای است. میزان سرمی ویتامین د 128 خانم نابارور که قبلا تحت عمل IVF/ICSI قرار گرفته و دارای جنین فریز شده بودند چک شد. 114 خانم با کمبود ویتامین د (کمتر از 30 نانوگرم در میلی لیتر) وارد مطالعه شدند.57 نفر تحت درمان با مکمل ویتامین د 50000 واحد هفتگی برای 8-6 هفته قرارگرفتند و 57 نفر دیگر بدون دریافت ویتامین د وارد سیکل انتقال جنین برگشت از فریز شدند. انالیز نهایی بر روی 106 بیمار پس از انتقال جنین صورت گرفت. هدف اولیه بررسی میزان حاملگی شیمیایی و هدف ثانویه بررسی میزان حاملگی کلینیکی در دو گروه بود.

    نتایج

    یافته های ما تفاوت آماری معنی داری بر نتایج باروری شیمیایی (به ترتیب 29/40% در مقابل 29/10% و 1/00=p) و کلینیکی (به ترتیب 25/50% در مقابل 21/80% و 0/81=p) پس از انتقال جنین برگشت از فریز در زنان درمان شده با مکمل ویتامین د و زنان درمان نشده با کمبود ویتامین د نشان نداد.

    نتیجه گیری

    مطالعات بیشتر با بیماران زیادتر جهت بررسی سطح مناسب ویتامین د در بدن و برای بررسی تاثیر مکمل های ویتامین د بر باروری لازم است.

    کلیدواژگان: ویتامین د، انتقال جنین، میزان بارداری
  • نعیمه محسنی مقدم*، بابک خیرخواه، تورج رضا میرشکاری، مجید فصیحی هرندی، الهام تفسیری صفحه 601
    مقدمه

    مایکوپلاسما ها می تواند باعث ایجاد بیماری های حاد و مزمن در گستره ای وسیع در سایت های مختلف بدن شده و به عنوان عاملی کمکی در بیماری ها دخیل است. عفونت ناشی از مایکوپلاسما جنیتال مخصوصا مایکوپلاسما هومنیس و مایکوپلاسما ژنیتالیوم به طور بالقوه ای بر روی اختلالات باروری و ناباروری تاثیر می گذارد.

    هدف

    جداسازی و تعیین هویت مولکولی مایکوپلاسما جنیتالیوم از دستگاه تناسلی زنان و مردان نابارورمراجعه کننده به مرکز ناباروری کرمان در سال 1392 بود.

    مواد و روش ها

    این مطالعه از نوع مطالعات توصیفی- تحلیلی بود. حجم نمونه شامل 100 مرد و 100 زن نابارور می شد که به مرکز درمان ناباروری استان کرمان مراجعه کرده و با انجام معاینات و آزمایش هایی از جمله اسپرموگرام، ناباروری آن ها توسط پزشک متخصص تایید شده بود و همچنین دارای شرایط داشتن دوره پرهیز جنسی Abstinence duration حداقل به مدت 48 ساعت بودند. سپس جداسازی مایکوپلاسما جنیتالیوم در نمونه های زنان و مردان توسط روش PCR صورت گرفت.

    نتایج

    از مجموع 100 نمونه مایع منی مردان 45 نمونه (45%) دارای جنس مایکوپلاسما مثبت و 13نمونه (28/8%) گونه جنیتالیوم مثبت بودند و در نمونه زنان از مجموع 100 نمونه 43 (43%)دارای جنس مایکوپلاسما مثبت و10 نمونه (23/2%)دارای گونه جنیتالیوم مثبت بودند. نمونه های مثبت تعیین توالی شده ودرخت فیلوژنیک رسم شد.

    نتیجه گیری

    با توجه به نتایج این تحقیق، درصد به نسبت بالایی از مردان، و زنان نابارور به این باکتری ها آلوده بوده اند و با توجه به عواقب خطرناک این عفونت ها، انجام برنامه هایی جهت غربالگری زوج های نابارور بدون علایم بالینی، امری اجتناب ناپذیر بوده و می تواند به عنوان بخش مهمی از برنامه کنترل بیماری های منتقله از راه جنسی به شمار آید.

    کلیدواژگان: مایکوپلاسما جنیتالیوم، PCR، عفونت های بدون علامت، ناباروری، درخت فیلوژنیک
  • صفحه 609
    مقدمه

    مراکز درمان ناباروری هر ساله تعداد زیادی جنین های با کیفیت پایین تولید می کنند. اینکه چگونه میتوان از این جنین ها استفاده کرد و اینکه کدامیک از آنها قابلیت تکوین تا مرحله بلاستوسیت را دارد و کمتر مورد بررسی قرار گرفته است.

    هدف

    هدف از انجام مطالعه بررسی سرنوشت جنین های اضافی با کیفیت پایین که تا مرحله بلاستوسیت کشت داده شده و تعیین عواملی که ممکن است روی تولید بلاستوسیت اثر بگذارند و بحث در مورد کاربرد آنها در پیش گویی نتایج حاملگی بود.

    مواد و روش ها

    روز سوم (D3) بعد از انتقال جنین و فریز، جنین های با کیفیت پایین اضافی از سیکل های IVF/ICSI با روش تربیتی تا مرحله بلاستوسیت کشت داده شدند و نتایج تولید بلاستوسیت مورد مشاهده قرار گرفته شد. میزان تولید بلاستوسیت خانم ها با سن، علل ناباروری، روش لقاح مختلف با هم مقایسه شد. با توجه به این نکته که تعداد سلول و کیفیت جنین ها نیز مورد توجه قرار گرفت و نهایتا رابطه بین نتایج حاملگی جنین های با کیفیت پایین باقی مانده با گروهی که به بلاستوسیت رسیدند و گروهی که به مرحله بلاستوسیت نرسیدند مورد مطالعه قرار گرفت.

    نتایج

    از 127 بیمار با 569 جنین با کیفیت پایین که در محیط آزمایشگاه کشت داده شدند، 248 بلاستوسیت از 91 بیمار (43/59%) تشکیل شد که منجر به تکوین 138 بلاستوسیت با کیفیت بالا (24/25%) شد. میزان تولید بلاستوسیت بر حسب علل ناباروری مختلف، سن خانم (35≥) و روش لقاح مختلف از نظر آماری معنی دار نبود (0/05˃p). با افزایش تعداد سلول در بلاستومرها در روز سوم، میزان تولید بلاستوسیت به تدریج افزایش داشت و جنین هایی که 7 بلاستومر داشتند بیشترین درصد تولید بلاستوسیت را نشان دادند (70/59%) و جنین های 8 سلولی کمی میزان پاییزی را نشان دادند (70/37%) در حالیکه سطوح جنینی و میزان تولید بلاستوسیت این رابطه مثبت را نشان نداد که جنین های با گرید I کمترین میزان بلاستوسیت (11/76%) و جنین های گرید III بیشترین میزان (56/95%) را نشان دادند. میزان حاملگی بالینی و لانه گزینی جنین هایی که میزان بلاستولاسیون بالاتری داشتند نسبت به آنهایی که به بلاستوسیت نرسیده بودند بالاتر بود (67/03% و 42/39%).

    نتیجه گیری

    جنین های با کیفیت پایین در روز سوم با بلاستولاسیون موفق یا با عدم بلاستولاسیون اثر پیش گویی کننده روی نتایج حاملگی داشتند. در مواردی که جنین های با کیفیت بالا کم است، برای انتقال جنین با جنین 8/7 سلولی، گرید III-IV بهتر از جنین های 5-4 سلولی گرید I-II می باشد.

    کلیدواژگان: بلاستوسیت، رشد جنین، میزان باروری، لقاح مصنوعی، تلقیح اسپرم، Intracytoplasmic
  • صفحه 617
    مقدمه

    تقریبا 14-10% حاملگی بالینی در نژاد کاکازیان منجر به سقط خودبه خودی می شود. در این زمینه دلایل ایمنولوژیک محتمل به طور وسیعی مورد تحقیق قرار گرفته اند. تغییر در تولید سیتوکین ها (به نحوی که آنهایی که توسط سلول های Th2 تولید می شوند) همراه با افزایش اینترلوکین 6 و اینترلوکین 10 برای حفظ حاملگی ضروری می باشند.

    هدف

    هدف از انجام مطالعه بررسی ارتباط ببین پلی مورفیسم ژن های اینترلوکین 6 و 10 و علت سقط مکرر بود.

    مواد و روش ها

    پلی مورفیسم ژن های اینترلوکین 6 و 10 توسط PCR-RFLP بر روی DNA 69 زن مبتلا به سقط مکرر و 64 زن به عنوان گروه کنترل که حداقل یک حاملگی موفق و بدون سقط داشتند، انجام شد. آنالیز آماری با استفاده از آزمون فیش انجام شد و اختلافات در صورتی که0/05>p بود معنی دار در نظر گرفته شد.

    نتایج

    نتایج ما نقش پلی مورفیسم C/T819- را در ایجاد سقط خودبه خودی مکرر نشان داد اما ارتباطی بین پلی مورفیسم C/A 592- اینترلوکین 10 و A/G 1082- اینترلوکین 10 و G/C 174- اینترلوکین 6 و سقط خودبه خودی مکرر در زنان رومانی دیده نشد. فرکانس ژنوتیپ CC592-/CC 819- در گروه کنترل نسبت به گروه تجربی بیشتر بود (0/05=p). در این مطالعه ژنوتیپ C/C 174- در ژن اینترلوکین 6 در هیچ یک از زنان مربوط به گروه سقط خودبه خود و گروه کنترل شناسایی نشد.

    نتیجه گیری

    این مطالعه نشان داد ارتباط بین پلی مورفیسم پروموتر C/T 819- اینترلوکین 10 و سقط خودبه خودی مکرر از بیماران رومانی وجود دارد.

    کلیدواژگان: اینترلوکین، سقط جنین، پلی مورفیسم
  • فاطمه پیغمبری، سعید امانپور، مهری فیاضی، مهناز حدادی، صمد محمدنژاد، احد محمدنژاد، مهدی سلیمی، زهره مظاهری* صفحه 623
    مقدمه

    این فرضیه وجود دارد که تغییر بیان اینتگرین سطح بلاستوسیت می تواند منجر به سقط خودبخودی در مبتلایان به سندرم تخمدان پلی کیستیک گردد.

    هدف

    در این مطالعه الگوی بیان ژنی و پروتئینی اینتگرین های سطح بلاستوسیت ها موش مدل تخمدان پلی کیستیک مورد بررسی قرار گرفته شده است.

    مواد و روش ها

    در این مطالعه 30 سر موش ماده نژاد NMRI به طور تصادفی به سه گروه کنترل، آزمایش (مدل تخمدان پلی کیستیک تیمار شده با mg/kg 40 استرادیول والریت) و شم (تیمار شده با ml 100 روغن زیتون به عنوان حلال دارو) گروه بندی شدند. بعد از هشت هفته از مطالعه، هر گروه با استفاده از هورمون PMSG به میزان 7 واحد و سپس 48 ساعت بعد با استفاده از هورمون HCG به میزان 7 واحد تحریک تخمک گذاری شدند. موش های تحریک شده کنار موش نر قرار گرفته و پلاک واژنی صبح روز بعد بررسی شد. سپس در روز 5 پس از بررسی پلاک، موش ها کشته و جنین ها جمع آوری و به منظور بررسی اینتگرین های α4، αv، β1 و β3 و با روش Real time PCR و ایمونوهیستوشیمی مورد ارزیابی قرار گرفتند.

    نتایج

    سطح سرمی استرادیول به صورت معنی داری در گروه PCOS افزایش یافته بود. میزان بیان اینتگرین های α4، αv، β1 و β3 نشان داد که یک اختلاف زیادی در بیان ژنی اینتگرین های αv، β1 و β3 در گروه PCOS در مقایسه با سایر گروه ها وجود دارد. بیان پروتئین های اینتگرین در همه گروه ها بیان شدند ولی شدت بیان αv و β3 در گروه PCOS پایینتر سایر گروه ها بود.

    نتیجه گیری

    به نظر می رسد که الگوی بیان اینتگرین های αv و β3 تاثیر مهمی در زمان پنجره لانه گزینی دارد. شاید این نتایج بتواند علت سقط خودبخودی در بیماران مبتلا به PCOS را شرح دهد. بنابراین توجه زیادی در خصوص درمان بیماران PCOS از این جنبه مورد نیاز می باشد.

    کلیدواژگان: اینتگرین، بلاستوسیست، لانه گزینی، سندرم تخمدان پلی کیستیک
  • صفحه 633
    مقدمه

    تزریق داخل سیتوپلاسمی اسپرم (ICSI) یک تکنیک پیشرفته در درمان زوج های نابارور در مراکز کمک باروری می باشد. اندوکرینولوژی های حوزه تولیدمثل در تلاش هستند تا فاکتورهایی که منجر به افزایش میزان موفقیت به دنبال ICSI هستند را شناسایی نمایند.

    هدف

    هدف از انجام مطالعه، بررسی اثر نسبت استروژن به پروژسترون در روز القای تخمک گذاری (OI) روی حاملگی به دنبال ICSI بود.

    مواد و روش ها

    این مطالعه مقطعی بر روی 323 زوج که از ژوین 2010 تا آگوست 2011 به مرکز ناباروری اسلام آباد مراجعه کرده بودند انجام شد. تحریک تخمک گذاری خانم های مورد مطالعه که سن آنها بین 18-14 سال بود، توسط آگونیست GnRH و به دنبال آن تزریق گنادوتروپین ها انجام شد. القای تخمک گذاری 2+11 روز بعد از COS توسط ترزیق IU 10000) hCG انجام شد. تخمک کشی 36 ساعت بعد از القای تخمک گذاری توسط سوزن آسپیراسیون تخمک و دولایه G 16 تحت بیهوشی عمومی انجام شد. تخمک ها در شرایط in vitro (در شیشه، در زیوه، در آزمایشگاه) بارور شده و فقط بلاستوسیت ها در روز 5 (7 روز بعد از القای تخمک گذاری) به رحم مادر منتقل شدند. استروژن و پروژسترون سرم توسط ELISA در روز القای تخمک گذاری بعد از تزریق hCG اندازه گیری شد. نسبت آنها در 3 گروه خانم ها مورد مقایسه شد، بدون حاملگی با βhCG mIU/ml 5-25 سقط پرکلینیک با mIU/ml 25< βhCG بدون فعالیت قلبی جنین توسط اسکن از طریق واژن (TVS) و حاملگی بالینی با mIU/ml 25< βhCG همراه با فعالیت قلبی از طریق TVS.

    نتایج

    خانم هایی که نسبت استروژن به پروژسترون بالا داشتند قادر به رسیدن به حاملگی بالینی همراه با βhCG مثبت و فعالیت قلبی جنین بودند. این خانم ها همچنین تعداد بیشتری تخمک، ضخامت بالاتر اندومتر و میزان بالاتری لانه گزینی را نشان دادند.

    نتیجه گیری

    نسبت بالای استروژن به پروژسترون در روز القای تخمک گذاری می تواند موفقیت ICSI را پیش بینی نماید.

    کلیدواژگان: تزریق داخل سیتوپلاسمی اسپرم، نسبت استرادیول به پروژسترون، نتایج حاملگی، روز تزریق hCG
  • محبوبه انقلابی فر، سمیه علافان، جینا خیاط زاده، خدیجه شاهرخ آبادی، محمد حسن زاده نظرآبادی، فهیمه مرادی صفحه 641
    مقدمه

    ناتوانی بلاستوسیست در لانه گزینی یکی از اصلی ترین دلایل عدم وقوع بارداری به دنبال استفاده از تکنیک های کمک باروری (ART) است. عوامل بسیاری در فرآیندهایی که در نهایت منجر به لانه گزینی جنین می شوند نقش ایفا می کنند. HLA-G یکی از زیر گروه های مهم HLA است که به نظر می رسد نقش مهمی در خنثی کردن سیتم ایمنی مادر و پذیرش جنین دارد.

    هدف

    با توجه به اهمیت پلی مورفیسم حذف یا افزوده شدن یک قطعه 14 جفت بازی به ناحیه غیر کد کننده ¢3 mRNA ژن HLA-G در تنظیم میزان بیان پروتئین HLA-G به نظر می رسد این پلی مورفیسم در پاسخ سیستم ایمنی بدن مادر نسبت به جنین و در نتیجه موفقیت حاملگی اهمیت داشته باشد.

    مواد و روش ها

    به منظور ارزیابی ارتباط بین پلی مورفیسم ins/del و وقوع RIF در زنان نابارور تحت درمان با تکنیک های کمک باروری مطالعه ای مورد-شاهدی طراحی نمودیم در این تحقیق از بین مراجعین به مرکز درمانی، تحقیقاتی منتصریه در بازه زمانی پاییز 1390 تا تابستان 1391، تعداد 40 نفر زن با سابقه عدم پذیرش جنین بعد از IVF به عنوان گروه بیمار RIF (این بیماران حداقل دوبار عمل IVFداشته و حداقل مجموعا 8 جنین دریافت کرده اند) و تعداد 40 نفر خانم با سابقه بارداری بعد از IVF به عنوان گروه کنترل انتخاب شدند. با استفاده از تکنیک PCR-PAGE، آلل های پلی مورف HLA-G مورد بررسی قرار گرفت. اطلاعات بدست آمده ازدو گروه، با استفاده از آزمون آماری Pearson Chi-Square در سطح معنی داری 0/05≥p مورد تحلیل و تحلیل قرار گرفتند.

    نتایج

    نتایج بدست آمده نشان دهنده بالا بودن معنی دار فراوانی ژنوتیپ هتروزیگوت در گروه بیمار بود. براین اساس وجود ژنوتیپ 14-/14+ باعث افزایش خطر شکست در لانه گزینی به میزان 3/86 برابر می شود.

    نتیجه گیری

    به نظر می رسد داشتن ژنوتیپ پلی HLAG +14/-14 در منطقه غیر قابل ترجمه 3 ژن HLA-G با عدم لانه گزینی جنین همراهی داشته و با استفاده از تعیین ژنوتیپ بیماران می توان میزان خطر شکست لانه گزینی را در زنان نابارور تحت درمان با تکنیک های کمک باروری (ART) پیش بینی نمود.

    کلیدواژگان: پلی مورفیسم، HLA-G، شکست مکرر لانه گزینی
  • افسون زارعی، سعید البرزی، نسرین دادرس*، غزل آزادی صفحه 647
    مقدمه

    لانه گزینی به عنوان مرحله موثر در میزان موفقییت تکنیک های کمک باروری و سیکل های تزریق داخل رحمی (IUI) محسوب می شود. لانه گزینی ممکن است تحت تاثیر تحریک تخمک گذاری و خراش موضعی اندومتر قرار گیرد.

    هدف

    هدف از انجام این مطالعه بررسی اثر خراش موضعی اندومتر بر نتایج سیکل های تزریق داخل رحمی (IUI) می باشد.

    مواد و روش ها

    این مطالعه یک کارآزمایی بالینی تصادفی است که در کلینیک نازایی بیمارستان غدیر وابسته به دانشگاه شیراز انجام شده است. 144 خانم نابارور با علت نامشخص، عامل مردانه ضعیف و اندومتریوز خفیف به صورت تصادفی توسط بلوک کامپیوتری به دو گروه بیوپسی و بدون مداخله تقسیم شدند. در گروه مداخله، بیوپسی اندومتر در روزهای 8-6 سیکل قبل از تزریق داخل رحمی (72 بیمار با 126 سیکل IUI) انجام گرفت و72 بیمار با 105 سیکل IUI در گروه بدون مداخله قرار گرفتند.

    نتایج

    میزان حاملگی به ازای هر بیمار در گروه بیوپسی اندومتر 17 نفر (23/6%) و در گروه کنترل 14 نفر (19/4%) بود (0/686=p). میزان حاملگی به ازای هر سیکل در گروه بیوپسی اندومتر 17 نفر از 126 سیکل (13/5%) در مقایسه با گروه کنترل 14 نفر از 105 سیکل (13/3%) بود (0/389=p) میزان سقط در دو گروه قابل مقایسه بود (9/7%، 6/9% و 0/0764=p). ضخامت اندومتر در دو گروه مشابه بود (0/609=p). گرچه میزان استرادیول به صورت معنی داری در گروه بیوپسی اندومتر کمتر بود.

    نتیجه گیری

    خراش موضعی اندومتردر سیکل قبلی تزریق داخل رحمی (IUI) باعث افزایش میزان خاملگی به ازای هر بیمار و هر سیکل نمی شود و همچنین باعث کاهش میزان سقط جنین و یا افزایش ضخامت اندومتر نیز نمی شود.

    کلیدواژگان: نازایی زنانه، خراش موضعی اندومتر، حاملگی، تزریق داخل رحمی
|
  • Aflatoonian A., Arabjahvani F.*, Eftekhar M., Sayadi M. Page 595
    Background

    Frozen- thawed embryo transfer is an essential part of ART treatment and outcomes of this procedure are associated with several clinical factors. Several studies have showed an increase level of IVF outcomes in women with sufficient vitamin D.

    Objective

    whether treatment of vitamin D insufficiency can improve pregnancy rates in frozen-thawed embryo transfer cycles.

    Materials And Methods

    This is an interventional, randomized clinical trial. Serum 25-(OH) vitamin D level of 128 women who had undergone IVF/ICSI with cryopreservation of embryos was checked. One hundred fourteen infertile women with insufficient serum vitamin D (less than 30 ng/ml) were included in the study. Fifty seven women were treated with supplementary vitamin D, 50000 IU weekly, for 6-8 weeks and fifty seven women were received no supplementation. One hundred six women completed frozen thawed embryo transfer cycles and included in the final analysis. Primary and secondary outcomes were chemical and clinical pregnancy respectively.

    Results

    Our study did not show any significant difference between vitamin D insufficient and treated women in term of chemical (29.40% vs. 29.10% respectively, p=1.00) or clinical (25.50% vs. 21.80% respectively, p=0.81) pregnancy rates.

    Conclusion

    Vitamin D insufficiency treatment is not associated with higher pregnancy rate in frozen-thawed embryo transfer cycles.

    Keywords: Vitamin D, Embryo transfer, Pregnancy rate
  • Mohseni Moghadam N. *, Kheirkhah B., Mirshekari Tr, Fasihi Harandi M., Tafsiri E Page 601
    Background

    Mycoplasmas can cause acute and chronic diseases at multiple sites with wide-range complications and have been implicated as cofactors in diseases. The infections influenced form genital mycoplasmas specifically Mycoplasma hominis and Mycoplasma genitalium potentially affect reproductive disorders, and infertility.

    Objective

    Isolation and molecular identification of Mycoplasma genitalium from the genital tract of infertile male and vaginal discharge of infertile female referred to Infertility Center of Kerman in 2013.

    Materials And Methods

    This study was a randomized, prospective study. We included 100 infertile male and 100 infertile female that were referred to the Infertility Center of Kerman. Then for isolation and molecular identification of Mycoplasma genitalium from urethral and vaginal discharge polymerase chain reaction was performed on Mycoplasma genus and genitalium.

    Results

    From a total of 100 semen samples 45 patients (45%) were mycoplasma-positive and 13 (28.8%) were genitalium species positive. Also, from a total of 100 women samples 43 women (43%) were mycoplasma-positive and 10 (23.2%) were genitalium species positive. Positive samples were sequenced and phylogenetic tree was drawn.

    Conclusion

    According to the results of this study, a high percentage of infertile male and female were infected with the Mycoplasma genitalium. For prevention of harmful and significant consequences of this infection, we suggest a screening program in symptomatic infertile couples.

    Keywords: Mycoplasma genitalium, polymerase chain reaction, Asymptomatic Infections, Infertility, Sequence Analysis
  • Zhu Hb, Zhang Zhh, Fadlalla E., Wang Rx, Geng Df, Liu Rzh.* Page 609
    Background

    Clinical reproductive centers produce large amounts of surplus poor-quality embryos annually, how to maximize the use of these embryos, and which of them have the potential to develop into blastocyst stage and influencing factors were lack of systematic research.

    Objective

    To investigate the fate of surplus poor-quality embryos which were cultured to obtain blastocyst, determine the factors which may influence the blastulation, and discuss their application in predicting of the pregnancy outcomes.

    Materials And Methods

    Day 3 (D3) after embryo transfer and freezing, surplus poor-quality embryos from IVF/ICSI cycles were cultured to blastocyst by the sequential method, then the blastulation outcomes were observed. Focusing on the blastulation rate of those embryos with different number cells and different embryonic grade; and last the relationship between the pregnancy outcomes of remained poor-quality embryos with successful blastulation or failed blastulation groups were studied.

    Results

    Of 127 patients with 569 poor-quality in vitro cultured embryos, there were formation of 248 blastocysts from 91 patients (43.59%), which lead to development of 138 high-quality blastocysts (24.25%). With the increase in cells number of D 3 blastomeres, the blastulation rate gradually increased, that, 7-cell blastomeres blastulation rate was the highest (70.59%), and 8-cell blastomeres is a little below (70.37%); while the embryonic levels and blastulation rate did not show this positive relationship. The clinical pregnancy rate and implantation rate of those who had successful blastulation (67.03% and 42.39%) were higher than of those who failed to develop to blastocyst (p=0.039).

    Conclusion

    Day 3 poor-quality embryos with successful blastulation or with failed blastulation had predictive value on pregnancy outcomes. For embryo transfer 7-8 cells grade III-IV embryo is better than 4-5 cells grade I-II embryo, in case of lack good-quality embryos.

    Keywords: Blastocyst, Embryonic development, Pregnancy rate, Fertilization in vitro, Sperm injections, Intracytoplasmic
  • Bohiltea Cl, Radoi Ve.* Page 617
    Background

    Approximately 10-14% of the clinically acknowledged pregnancies end with spontaneous abortion at Caucasian population. Possible immunologic causes of recurrent miscarriages have been extensively researched. The change in the cytokines balance synthesis in favor of those synthesized by Th2 cells with an increase of interleukin 6 (IL6) and interleukin10 (IL10) secretion is considered essential for maintaining a normal pregnancy.

    Objective

    The study objective was to establish an association between interleukin 6 and 10 genes polymorphisms and etiology of recurrent pregnancy loss.

    Materials And Methods

    The genetic polymorphism of interleukin 6 and 10 genes were studied by PCR-RFLP in the DNA of 69 women with recurrent pregnancy loss and 64 control women with at least one successful pregnancy and without known pregnancy loss. Statistical analysis was performed using Fisher test and differences were considered statistically significant with a p<0.05.

    Results

    Our results demonstrated a role for -819 C/T but not for -592 C/A IL10, -1082 A/G IL10 and -174G/C IL6 polymorphisms in idiopathic recurrent spontaneous abortion (RSA) in Romanian population. Frequency of genotype -592 CC/-819 CC was higher in the control group than in experimental group (p=0.005). In contrast, genotype -592 AC/-819 CT was more frequent in the experimental group (p=0.05). In this study we have not detected genotype -174 C/C in IL6 gene in patients with spontaneous abortions, nor in the control group.

    Conclusion

    This study demonstrated a possible association between IL-10 -819 C/T promoter polymorphism and idiopathic RSA among Romanian patients.

    Keywords: Interleukin, Pregnancy loss, Polymorphisms
  • Peyghambari F., Amanpour S., Fayazi M., Haddadi M., Muhammadnejad S., Muhammadnejad A., Salimi M., Mazaheri Z.* Page 623
    Background

    It has been hypothesized that blastocyst integrin expression changes can affect the spontaneous miscarriage in polycystic ovarian syndromes (PCOS).

    Objective

    In this study, the profile of integrin genes and proteins was investigated on blastocyst of the PCOS experimental mouse model.

    Materials And Methods

    30 NMRI female mice were equally divided into 3 groups: control, experimental [PCOS that was injected estradiol valerate (40 mg/kg)]. After 8 weeks, each group was hyper stimulated by PMSG and HCG. Vaginal plaque was checked, and mice were investigated 5 days after the test. Progesterone and estradiol levels were determined; α4, αv, β1 and β3 integrin genes and protein of blastocysts were examined by real time PCR method and immunohistochemistry, respectively.

    Results

    Estradiol level was significantly increased (p≤0.035) in PCOS group. Based on our finding, the ratio of gene's expressions αv, β3, β1 and α4 in PCOS to control group was 0.479±0.01, 0.5±0.001, 2.7±0.4 and 1.023±0.2 respectively. Genes expression showed a great difference (p≤0.001) between β3, β1 and αv in PCOS compared to other groups. αv and β3 integrin proteins expressed in all groups but intensity of these proteins in PCOS groups, was lower than other groups.

    Conclusion

    Pattern of αv and β3 integrins expression on the mouse blastocyst surface has an important effect during the implantation window. This pattern has changed in PCOS model and might have a great influence on implantation failure. Therefore, this experimental study suggests that a great attention to this problem may be essential in patients who are involved.

    Keywords: Integrin, Blastocyst, Implantation, Polycystic ovarian syndromes
  • Rehman R., Khan R.*, Baig M., Hussain M., Fatima Ss Page 633
    Background

    Intracytoplasmic sperm injection (ICSI) is an advanced technique employed in assisted reproductive clinics for treatment of infertile couples. The reproductive endocrinologists try their level best to identify factors that enhance success rate after ICSI.

    Objective

    To compare estradiol progesterone ratio on ovulation induction day amongst pregnancy outcome groups following ICSI.

    Materials And Methods

    A cross sectional study was conducted on 323 couples of Assisted Reproductive Clinic in Islamabad from June 2010 till August 2011. Down regulation of females aged 18-40 years with gonadotrophin releasing hormone agonist was followed by calculated stimulation with gonadotrophin injections (COS). Oocytes pickup was done 36 hours after ovulation induction by 16G adapter and double lumen oocyte aspiration needle under general anesthesia. Oocytes were fertilized in vitro, graded and only blastocysts were transferred seven days after ovulation induction. Serum estradiol and progesterone were measured by enzyme linked immuno sorbent assay on ovulation induction day, ratio was compared in three groups of females; no conception with βhCG 5-25 mIU/ml, preclinical abortion with βhCG >25 mIU/ml and no cardiac activity on transvaginal scan and clinical pregnancy with βhCG >25mIU/ml and cardiac activity on transvaginal scan.

    Results

    Females having high estradiol/ progesterone ratio were able to achieve clinical pregnancy shown by a positive βhCG and cardiac activity on transvaginal scan. These females also had significantly high number of oocytes, endometrial thickness and implantation rate.

    Conclusion

    A high estradiol/progesterone ratio on the day of ovulation induction predicts the success of intra cytoplasmic sperm injection.

    Keywords: Intracytoplasmic sperm injection, Ovulation induction, Pregnancy outcome, Implantaion
  • Enghelabifar M., Allafan S., Khayatzadeh J., Shahrokh Abadi Kh, Hasanzadeh Nazarabadi M., Moradi F., Musavifar N., Jalali M., Mojarrad M.* Page 641
    Background

    Implantation failure of blastocyst is one of the main reasons of failure to become pregnancy following use of Assisted Reproductive Techniques. HLA-G, one of the non-classic HLA subtypes, seems to have a vital role in neutralizing of mother immune system. According to importance of ins/del polymorphism of HLA-G in regulation of HLA-G expression, it seems that this polymorphism has an important effect in immune response against embryo, and so success of embryo implantation.

    Objective

    In this experiment we try to evaluate association of HLA-G ins/del polymorphism with risk of occurrence of RIF in ART treated infertile women.

    Materials And Methods

    To evaluating insertion/deletion polymorphism association with RIF we design a case-control study. We select 40 women with history of recurrent failure to become pregnant following IVF as RIF case group. Forty women with pregnancy following IVF were selected as control. Members of both groups were assessed to rule out of anatomical, immunological and known genetical cause of infertility. Presence of 14 bp insertion/deletion alleles was assessed using PCR-PAGE technique. The data were analyzed by means of SPSS software using Chi-Square tests at the significant level of p<0.05.

    Results

    Our data shows that frequency of heterozygote genotype (ins/del) was significantly higher in case group. Furthermore presence of HLA-G insertion/deletion genotype shows association with increase of implantation failure risk by 3.85 fold.

    Conclusion

    According our results, Heterozygote genotype of ins/del leads to increase of RIF risk. It seems that by genotyping of HLA-G polymorphism, we can predict risk of implantation failure in infertile women after use of ART.

    Keywords: Recurrent implantation failure, Assisted reproductive techniques, HLA, G
  • Zarei A., Alborzi S., Dadras N.*, Azadi Gh Page 647
    Background

    Implantation is considered as the rate-limiting step in success of assisted reproduction techniques, and intrauterine insemination cycles. It might be affected by ovarian superovulation and endometrial local scratching.

    Objective

    This study aims to investigate the effect of local endometrial injury on the outcome of IUI cycles.

    Materials And Methods

    In this randomized clinical trial 144 women with unexplained infertility, mild male factor, and mild endometriosis randomly divided into two study groups through block randomization. The patients were randomly assigned to undergo endometrial biopsy between days 6-8 of the previous menstrual cycle before IUI (n=72, IUI cycles =126) or receive no interventions (n=72, IUI cycles=105).

    Results

    The pregnancy rate per patient was 17 (23.6%) and 14 (19.4%) in endometrial biopsy and control groups, respectively (p=0.686). The pregnancy rate per cycle was 17/126 (13.5%) and 14/105 (13.3%) in endometrial biopsy and control groups, respectively (p=0.389). The abortion rate was comparable between the two groups (6.9% vs. 9.7%; p=0.764). The ongoing pregnancy rate was found to be comparable between the two study groups, as well (16.7% vs. 9.7%; p=0.325). Endometrial thickness (p=0.609) was comparable between the groups; however E2 was significantly lower in the endometrial biopsy group (p<0.001).

    Conclusion

    Application of local endometrial injury in the cycle before the IUI cycles is not associated with increased pregnancy rate per patient and per cycle, decreased abortion, and increased endometrial thickness.

    Keywords: Infertility, Female, Endometrial injury, Pregnancy, Intrauterine Insemination (IUI)