فهرست مطالب

Reproductive BioMedicine - Volume:12 Issue: 12, Dec 2014

International Journal of Reproductive BioMedicine
Volume:12 Issue: 12, Dec 2014

  • تاریخ انتشار: 1393/10/17
  • تعداد عناوین: 8
|
  • نفیسه ثقفی، عطیه محمدزاده وطنچی*، فاطمه تارا، لیلا پورعلی، سلمه دادگر صفحات 793-798
    مقدمه

    پره اکلامپسی از عوارض شایع دوران حاملگی با مورتالیته و موربیدیته قابل توجه مادری و جنینی است. افزایش انعقادپذیری به واسطه فاکتورهای ترومبوفیلیک (متاثر از نژاد) به عنوان اتیولوژی دخیل در بروز این بیماری مورد بحث می باشد.

    هدف

    این مطالعه به بررسی 6 فاکتور ترومبوفیلی در بیماران مبتلا به پره اکلامپسی و بارداری طبیعی پرداخته است.

    مواد و روش ها

    این مطالعه به روش مورد-شاهدی در سال 92-91 بر روی 200 خانم باردار در سه ماهه سوم حاملگی انجام شده است. 100خانم باردار مبتلا به پره اکلامپسی و بستری دربیمارستان های دانشگاهی در گروه مورد و 100 نفر از زنان باردار فاقد پره اکلامپسی مراجعه کننده به درمانگاه زنان این بیمارستان ها در گروه شاهد انتخاب شدند.10 میلی لیتر از نمونه خون دو گروه جهت بررسی فاکتورهای انعقادی شامل فاکتور V لیدن، پروتئین C، پروتئین S، آنتی ترومبین III، آنتی کاردیولیپین آنتی بادی، لوپوس آنتی کوآگولان آنتی بادی گرفته شد و نتایج مورد مقایسه قرارگرفت. برای توصیف داده ها از درصد فراوانی و نمودارهای توصیفی مناسب و برای تحلیل داده ها از آزمون های Chi-square استفاده شد.

    نتایج

    دوگروه ازنظر سن مادر و تعداد حاملگی تفاوت معناداری نداشتند (0/05˃p). افراد دارای موارد غیر طبیعی فاکتور V لیدن، پروتئین C، پروتئین S، آنتی ترومبین III، آنتی کاردیولیپین آنتی بادی ،لوپوس آنتی کوآگولان آنتی بادی در دوگروه مورد مقایسه گرفتند. تعداد بیماران دارای مقادیر غیرطبیعی فاکتور V لیدن و پروتئین C در گروه بیماران پره اکلامپسی به صورت چشمگیر بیشتر ازگروه شاهد بود (0/002=p و 0/009=p به ترتیب) ولی سایر فاکتورها اختلاف معناداری در دو گروه نداشتند. وجود اختلالات ترومبوفیلی در گروه مورد بطور معنی داری بیشتر بود (0/001˂p).

    نتیجه گیری

    احتمال اختلالات ترومبوفیلی در بیماران مبتلا به پره اکلامپسی بیشتر از حاملگی نرمال است.

    کلیدواژگان: پره اکلامپسی، فاکتورهای ترومبوفیلیک، حاملگی
  • بهروز نیک نفس*، احمد مهدی پور، آمنه محمدی روشنده صفحات 799-804
    مقدمه

    نقش ملاتونین به عنوان یک مهارکننده اکسیداتیو استرس، آنتی اکسیدانت و مهار آپوپتوز نشان داده شده است. اضافه کردن ملاتونین در بهبود تکامل جنین می تواند در درمان زوج هایی که از روش های کمک باروری استفاده می کنند، استفاده شود.

    هدف

    هدف اصلی این مطالعه ارزیابی نقش ملاتونین در مهار آپوپتوز خود به خودی و القاء شده توسط در زمان تکامل پیش از لانه گزینی جنین های موشی می باشد.

    مواد و روش ها

    برای گرفتن جنین های دو سلولی از موش های بالغ ماده که توسط PMSG تحریک تخمک گذاری شده وHCG دریافت کرده بوده و سپس با موش های نر برای جفت گیری مجاورت داشتند، استفاده گردید. جنین های دو سلولی به شش گروه تقسیم شدند: گروه های کنترل، ملاتونین، TNF-α+ ملاتونین، TNF-α، Actinomycine-D، Actinomycine-D+ملاتونین. روند تکاملی جنین های چهار و هشت سلولی، مورولا و بلاستوسیت بعد از تیمار با داروها گزارش شدند. در نهایت بلاستوسیت ها توسط آکریدین اورنج رنگ آمیزی واز نظر کیفی و کمی ارزیابی شدند.

    نتایج

    میزان تکامل جنین ها در گروه Actinomycine-D +ملاتونین نسبت به Actinomycine-D بیشتر بود.همچنین تعداد سلول های بلاستومر مرده در گروه Actinomycine-D +ملاتونین نسبت به Actinomycine-D به طور معنی داری کاهش یافته بود. میزان تکامل جنین ها و کیفیت بلاستوسیت ها در هر دو گروهTNF-α + ملاتونین و TNF-α نسبت به کنترل پایین بود. میزان تکامل جنین ها و کیفیت بلاستوسیت ها در دو گروه ملاتونین و کنترل اختلاف معنی داری نداشت.

    نتیجه گیری

    اضافه کردن ملاتونین به محیط های کشت جنینی می تواند در بهبود کیفیت و تکامل جنین های دو سلولی به بلاستوسیت کمک کند. ملاتونین می تواند مانع مرگ سلولی جنین ها شود.

    کلیدواژگان: ملاتونین، جنین، تکامل، Actinomycin-D، TNF-α
  • صفحات 805-810
    مقدمه

    ویتامین D نقش مهمی در تنظیم رشد و تمایز اپی تلیوم سنگ فرشی بازی می کند. اثرات چندگانه 1 و 25 دی هیدروکسی ویتامین D3 شامل اثرات پرونیواتیو، پیش آپوپتوزی و پیش تمایزی بر انواع مختلف سلول ها می باشد. اگرچه 1 و 25 دی هیدروکسی ویتامین D3 در تنظیم و تمایز اپی تلیوم درگیر می باشد. اطلاعاتی در زمینه توزیع گیرنده آن (VDR)، گیرنده بتا-استروژن (ER-β) و ezrin و اینکه چگونه بر اساس فازهای قاعدگی و سطح ویتامین D در واژن تغییر می کند، موجود نمی باشد.

    هدف

    هدف از انجام مطالعه، شناسایی توزیع گیرنده 1 و 25 دی هیدروکسی ویتامین D3)VDR(، گیرنده بتا-استروژن (ER-β) و ezrin در اپی تلیوم واژن انسان بود.

    مواد و روش ها

    این مطالعه مقطعی شامل پانزده زن قبل از یایسگی که رحم خود را خارج کرده بودند، بود. بافت های واژنی از طاق واژنی رحم های خارج شده گرفته شد و برای بررسی ایمنوهیستوشیمی مورد پردازش قرار گرفتند. ما محل، توزیع و بیان VDR، ER-β و ezrin را در اپی تلیوم واژن ثبت کردیم.

    نتایج

    VDR در تمام لایه های اپی تلیوم واژن بدون در نظر گرفتن مرحله سیکل قاعدگی و سطح سرمی 25 دی هیدروکسی ویتامین D شناسایی شد.

    نتیجه گیری

    در این مطالعه، حضور و توزیع VDR، ER-β و ezrin را در اپی تلیوم واژن انسانی با در نظر گرفتن مراحل سیکل قاعدگی و بیان ویتامین D، مشخص کردیم. هرچند مکانیسم های مربوطه به VDR تحت تکثیر و تمایز اپی تلیوم واژن مشخص نشده است.

    کلیدواژگان: اپی تلیوم، استروژن، ezrin، واژن، ویتامین D
  • محمداحسان رحیمی نژاد*، امیرحسین مودب، صغری ربیعی، فرزانه اثنی عشری، شیوا برزویی، سید محمد حسینی صفحات 811-816
    مقدمه

    مطالعات قبلی نشان داده اند که ویژگی های بالینی که در PCOS دیده می شود با رضایت کمتر نسبت به سلامت، اعتماد به نفس و جنسیت همراه است.

    هدف

    هدف از این مطالعه بررسی شیوع افسردگی در میان زنان مبتلا به PCOS، و تجزیه و تحلیل ارتباط بین افسردگی و ویژگی های مختلف بالینی/ آزمایشگاهی PCOS بوده است.

    مواد و روش ها

    تعداد صد و بیست زن سنین 18 تا 45 سال مبتلا به PCOS مراجعه کننده به درمانگاه زنان پس از ارایه توضیحات کافی در این مطالعه وارد شدند. تشخیص این بیماری مبتنی بر کرایتریای شناخته شده روتردام صورت گرفت. در همین زمان از تست افسردگی بک (BDI) برای بررسی افسردگی آنها استفاده شد و برای همه شرکت کنندگان آزمایشات هورمونی و بیوشیمیایی صورت گرفت. تمام بیمارانی که نمره تست بک بالاتر از 15 داشتند برای مصاحبه بالینی جهت تشخیص افسردگی بر اساس کرایتریای DSMIV به روانپزشک مراجعه نمودند.

    نتایج

    در میان شرکت کنندگان در این مطالعه، 82 بیمار (68/3%) غیر افسرده بودند و 38 نفر (3/17%) درجاتی از افسردگی داشتند. با توجه به مصاحبه روانپزشکی، 10 نفر (26/3%) افسردگی ماژور، 22 نفر (57/9%) افسردگی مینور و 6 نفر (15/8%) مبتلا به اختلال دیستایمیک بود. مطالعه حاضر موفق به نشان دادن هیچ گونه تفاوت قابل توجهی در تستوسترون سرم، تری گلیسرید، کلسترول تام، LDL-کلسترول، HDL-کلسترول و HOMA-IR بین افراد افسرده و غیر افسرده نشد.

    نتیجه گیری

    به رغم شیوع بالای افسردگی در زنان مبتلا به PCOS، هیچ ارتباط معنی داری بین پارامترهای بالینی و آزمایشگاهی با وضعیت خلق و خوی بیماران یافت نشد.

    کلیدواژگان: PCOS، افسردگی، چاقی
  • نجمه مسلمی مهنی، علی اصغر کتابچی*، ابراهیم حسینی صفحات 817-824
    مقدمه

    پنتوکسی فیلین یک مشتق متیل گزانتین می باشد که خصوصیات حرکتی اسپرم ها اثرگذار می باشد و نیز ال-کارنیتین یک اسید آمینه ای پایه ای سنتز پروتیینی که به طور طبیعی هم در بدن تولید می شود. در مطالعات اخیر پنتوکسی فیلین و ال-کارنیتین عموما در درمان اختلالات حرکتی اسپرم بطور جداگانه ای بصورت خوراکی و آزمایشگاهی استفاده شده است.

    هدف

    هدف اصلی این مطالعه بالینی آینده نگرو دوسو کور ارزیابی تاثیر توام این دو دارو دربهبود کیفیت پارامتر های اسپرموگرام در مردان نابارور مبتلا به اولیگو آستنو تراتواسپرمی ایدیوپاتیک و ارتقاء انتخاب رتبه روش های کمک باروری در آن ها می باشد.

    مواد و روش ها

    ا در این مطالعه 212 مرد نابارور مبتلا به اولیگو آستنو تراتواسپرمی ایدیوپاتیک وارد مطالعه شده و به طور راندوم به چهار گروه تقسیم گردیدند، گروه اول پنتوکسی فیلین+ ال-کارنیتین، گروه دوم پنتوکسی فیلین+ پلاسبو، گروه سوم ال-کارنیتین+ پلاسبو وگروه چهارمپلاسبو+ پلاسبو بمدت سه ماه دریافت نمودند. از هر بیمار در شروع و پایان مطالعه یک نمونه اسپرموگرام گرفته شد وبطور ناشناخته بررسی گردید و درآن پارامتر های حرکت پیشرونده اسپرم ها، درصد مورفولوژی نرمال اسپرم ها بررسی شد و بر اساس آن مرتبه انتخاب نوع ART قبل وبعد از مداخله ارزیابی گردید.

    نتایج

    در این مطالعه مشخص شد که مصرف خوراکی پنتوکسی فیلین وال-کارنیتین هر یک به تنهایی موجب افزایش با اهمیت کیفیت پارامتر حرکتی سریع و حرکت کلی پیش رونده اسپرم ها شده ولی مصرف با هم آنها باعث بهبود تمام پارامترهای اسپرم به خصوص تعداد آنها گردیده است و نیز مرتبه انتخاب ART در گروه اول در مقایسه با سایر گروه ها بهتر گردیده است (0/01˂p).

    نتیجه گیری

    بنابراین گرچه مصرف تک تک پنتوکسی فیلین و ال-کارنیتین اثرات مثبتی در اسپرموگرام بیماران نابارور مبتلا به اولیگو آستنو تراتواسپرمی ایدیوپاتیک داشته ولی مصرف توام آنها اثرات با اهمیتی را در این زمینه نشان داده است و نهایتا کیفیت انتخاب روش های کمک باروری را بهبود بخشیده است.

    کلیدواژگان: الیگو آستنوتراتواسپرمی، ناباروری مردان، پنتوکسی فیلین، الکارنیتین
  • صفحات 825-830
    مقدمه

    حاملگی تخمدانی اولیه یکی از فرم های نادر حاملگی با شیوع 1/7000 تا 1/140000 در تولد زنده و 3-0/5% کل حاملگی های نابجاست. وسیله پیشگیری از بارداری داخل رحمی (IUCD)، سالپنژیت و ناباروری در روش های کمک باروری مهمترین عوامل ایجاد آن هستند. تقریبا 75% در سه ماهه اول حاملگی ختم بارداری اتفاق می افتد و معمولا با خونریزی جسم زرد اشتباه می شود. تشخیص قبل از عمل جراحی توسط اولتراسونوگرافی در اوایل حاملگی می تواند در مدیریت بهتر این عارضه متشکل از دارویی/ درمانی کمک کننده باشد.

    هدف

    هدف از انجام مطالعه حاضر یافتن شیوع، عوامل خطرساز، نقش اولتراسونوگرافی در تشخیص قبل از عمل جراحی، برای درمان دارویی یا جراحی کمتر تهاجمی در کشورهای در حال توسعه مثل هندوستان بود.

    مواد و روش ها

    ما یک مطالعه مقطعی گذشته نگر بر روی حاملگی های تخمدانی بررسی شده در کالج پزشکی دولتی و بیمارستان chandigrah بین فاصله زمانی جولای 2000 تا جولای 2010 انجام دادیم. ما شیوع، عوامل خطرساز، حاملگی بالینی، مدیریت حاملگی رحمی را آنالیز و متون را نیز بررسی کردیم.

    نتایج

    شیوع حاملگی تخمدانی از کل حاملگی های نابجا 4/9% بود (14/523). نشانگان ارایه شده شامل درد حاد شکم در 13 (93%) مورد و خونریزی واژن در 10 مورد (71%) بود. سیزده (93%) بیمار در سه ماه اول حاملگی آنرا نشان دادند و یک بیمار (7%) در ختم حاملگی نشان داد. تشخیص قبل از عمل جراحی تنها در 2 مورد (11%) داده شد. تمام موارد تحت لاپاراتومی قرار گرفتند. برش و خروج ساک با حفظ تخمدان در یازده (78%) موارد و اووفورکتومی در دو مورد (14%) انجام شد.

    نتیجه گیری

    شیوع و حاملگی تخمدانی در حال افزایش است. اگرچه اولتراسونوگرافی می تواند در غیر پاره شده حاملگی های تخمدانی را شناسایی کند اما نمی تواند به راحتی در موارد پاره شده حاملگی تخمدانی را از لوله ای تمیز دهد. درمان دارویی معمولا شدنی نیست زیرا اکثر بیماران فرم پاره شده را نشان می دهند. درمان جراحی حفظ کننده درمان انتخابی می باشد.

    کلیدواژگان: حاملگی نابجا، حاملگی تخمدانی، ناباروری
  • صفحات 831-834
    مقدمه

    لیومیوماهای رحمی رتروپریتونیال بسیار بزرگ شایع نیستند. تغییرات دژنراتیو یک لیومیوما ممکن است منجر به ارایه غیرمعمول و منتج به تشخیص اشتباه شود. تشخیص نهایی می تواند حین عمل جراحی یا از طریق بافت شناسی داده شود.

    مورد

    ما یک خانم 45 ساله ای که چند زایمان داشته را گزارش می کنیم که علایمی با اتساع شکم و خستگی به مدت 6 ماه را ارایه می گردد. سونوگرافی و CT یک توده کیستیک بزرگ که لگن و شکم را پر کرده بود نشان داد. با تشخیص قبل از عمل یک تومور بدخیم، لاپاراتومی برنامه ریزی شد. حین عمل یک توده کیستیک منشا گرفته از رحم نزدیک سمت چپ گیاهان پهن که تا فضای رتروپریتونیال کشیده شده بود، دیده شد. کل رحم و لوله ها و تخمدان ها خارج شدند. بافت شناسی یک لیومیوما با دژنراسیون کیستیک را مشخص کرد.

    نتیجه گیری

    لیومیوماهای تروپریتونیال باید در تشخیص افتراقی یک توده کیستیک بسیار بزرگ در شکم مدنظر باشند.

    کلیدواژگان: لیومیومای رحمی، لیومیومای بزرگ، لیومیومای رتروپریتونئال، دژنراسیون کیستیک
|
  • Nafiseh Saghafi, Atieh Mohammadzadeh Vatanchi, Fatemeh Tara, Leila Pourali, Salmeh Dadgar Dadgar Pages 793-798
    Background

    63TPreeclampsia63T is one of the 63Tcommon complications63T 63Tduring63T 63Tpregnancy with63T 63Tconsiderable maternal and fetal63T 63Tmortality63T 63Tand63T 63Tmorbidity63T. 63THypercoagulability63T 63Tdue to63T 63Tthrombophilic63T 63Tfactors63T 63Tis63T 63Tdiscussed as the etiology involved in63T 63Tthis disease63T.

    Objective

    63TThe aim of this study63T was to evaluate 63Tselected thrombotic factors among pregnant women with preeclampsia and normal pregnant women63T.

    Materials And Methods

    63TThis63T 63Tcase-control63T 63Tstudy63T was performed 63Ton63T 63T200 pregnant women63T 63Tat63T 63Tthird trimester63T 63Tof pregnancy between 2012 and 2013.63T 63T100 pregnant women63T 63Tadmitted to63T Qaem and Imam Reza hospitals of Mashhad, due to preeclampsia, were selected as 63Tcase group63T 63Tand63T 63T10063T 63Tpregnant women63T 63Twithout preeclampsia63T referred to OB/GYN 63Tclinic63T of these hospitals as 63Tcontrol group. Blood samples63T were taken from two groups for evaluation of the 63Tcoagulation factors63T including 63Tfactor V63T 63TLeiden63T, 63Tprotein63T 63TC,63T 63Tprotein63T 63TS,63T 63Tantithrombin63T 63TIII,63T 63Tanti-63Tcardiolipin 63Tantibodies63T, and lupus 63Tanticoagulant63T 63Tantibodies63T.

    Results

    63TTwo groups were not significantly different63T 63Tin63T 63Tterms of63T 63Tmaternal age and63T 63Tparity63T 63T(p>0.05).63T 63TLevels of factor63T 63TV63T 63TLeiden63T, 63Tprotein63T 63TC,63T 63Tprotein63T 63TS, antithrombin63T 63TIII,63T 63Tanti-63Tcardiolipin 63Tantibodies63T and lupus 63Tanticoagulant63T 63Tantibodies63T 63Twere63T 63Tcompared between63T 63Ttwo groups63T. The 63Tnumber63T 63Tof patients with abnormal factor V Leiden and63T 63Tprotein63T 63TC63T 63Twas63T 63Tsignificantly higher63T 63Tin63T 63Tcase group than63T 63Tin63T 63Tthe control63T 63Tgroup63T 63T(63Tp<0.01 respectively), but other 63Tfactors63T 63Twere63T not 63Tsignificant different between two groups.63T 63TThrombophilia63T 63Tdisorders63T 63Twere significantly63T 63Tmore in case group63T compared to control 63T(p<0.001)63T.

    Conclusion

    63TThe63T 63Trisk of63T 63Tthrombophilia63T 63Tdisorders63T is higher 63Tin63T 63Tpreeclamptic63T 63Tpatients than63T 63Tnormal63T 63Tpregnant women63T

    Keywords: 16TPreeclampsia, Thrombotic factors, Pregnancy16T
  • Behrooz Niknafs, Ahmad Mehdipour, Amaneh Mohammadi Roushandeh Pages 799-804
    Background

    Melatonin, a reactive oxygen species (ROS) scavenger and an antioxidant, has been shown that can inhibit apoptosis. Administration of melatonin may improve embryo development in assisted reproductive technology (ART).

    Objective

    The aim of this study was to evaluate the role of melatonin in inhibition of spontaneous and induced apoptosis by Tumor Necrosis Factor Alph (TNF-α) and actinomycin-D during preimplantation development of mouse embryos.

    Materials And Methods

    Female BALB/c mice were superovulated with pregnant mare serum gonadotropin (PMSG) followed by human chorionic gonadotropin (HCG), then allowed to mate with male mice. The resultant 2-cell embryos were divided into six groups as follows: control (group I), melatonin (group II), actinomycin-D (group III), actinomycin-D + melatonin (group IV), TNF-α (group V), and TNF-α + melatonin (group VI). We recorded the numbers and developmental rates of the 4-cell, 8-cell, morula and blastocyst embryos. Blastocysts were stained with acridine orange in order to assess for the embryo quality.

    Results

    The group IV showed a significantly higher developmental rate of blastocysts compared to group III (p<0.05). The number of dead blastomers was significantly decreased in group IV in comparison to group III (p<0.05). Both V and VI groups had a lower developmental rate and lesser quality of blastocysts compared with group I. There was no significant difference in the developmental rate of blastocysts from group II compared to group I (p<0.05).

    Conclusion

    Supplementation of embryo culture media with melatonin can improve the quality and developmental rate of embryos. Melatonin can prevent cell death that was induced by TNF- α and actinomycine-D.

    Keywords: Melatonin, Embryo, Actinomycine, D, TNF, α Development
  • Tae, Hee Kim, Hae, Hyeog Lee, Junsik Park Pages 805-810
    Background

    Vitamin D plays a critical role in the regulation of growth and differentiation of squamous epithelium. The pleiotropic effects of 1,25-dihydroxyvitamin D3 [1,25(OH)2D3], include proliferative, pro-apoptotic, and pro-differentiation effects on numerous cell types. Although 1,25-dihydroxyvitamin D3 is involved in the regulation and differentiation of epithelium, there is no data in the aspect of the distribution of 1,25-(OH)2D3 receptor (VDR), estrogen receptor-β (ER-β) and ezrin, and how it changes according to the menstrual phases and serum vitamin D level in the human vagina.

    Objective

    To detect of the 1,25-dihydroxyvitamin D3 receptor (VDR), estrogen receptor-β (ER-β), and ezrin in human vagina.

    Materials And Methods

    This cross-sectional study enrolled 15 premenopausal women who had hysterectomies. Vaginal tissues were obtained from vaginal vaults of hysterectomized uterus and processed for immunohistochemical analysis. We recorded the localization, distribution, and expression of VDR, ER-β, and ezrin in the vaginal epithelium.

    Results

    VDR was detected in all layers of vaginal epithelium regardless of the menstrual cycle stage and serum 25-hydroxyvitamin D levels.

    Conclusion

    In this study, we have characterized the presence and distribution of VDR, ER-β, and ezrin in human vaginal epithelium, including menstrual cycle-related and vitamin D-related expression. However, the VDR-related mechanisms underlying vaginal epithelial proliferation and differentiation remain to be elucidated.

    Keywords: Epithelium, Estrogens, Ezrin, Receptor, Vagina, Vitamin D
  • Mohammad Ehsan Rahiminejad, Amirhossein Moaddab, Soghra Rabiee, Farzaneh Esna, Ashari, Shiva Borzouei, Seyyed Mohammad Hosseini Pages 811-816
    Background

    Previous studies have demonstrated that clinical features of 16TPolycystic ovary syndrome16T (PCOS) are associated with a lower degree of health, self, and sex satisfaction.

    Objective

    Our study aimed to investigate possible associations between depression and different clinicobiochemical markers of PCOS.

    Materials And Methods

    In a cross-sectional analytic study, 120 PCOS women aged 18-45 yr, were enrolled. Beck Depression Inventory was used to assess depression. Also, all participants underwent biochemical studies. Individuals with 15 points and more in Beck test were referred to a psychiatrist to participate in a complementary interview for the diagnosis of depression based on Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders IV (DSMIV-TR) criteria.

    Results

    Among the study participants, 82 women (68.3%) were non-depressed, and 38 patients (31.7%) had some degrees of depression. According to the psychiatric interview, 10 patients (8.3%) had major depression, 22 patients (18.3%) had minor depression and 6 patients (5%) had dysthymia. We failed to show any significant difference in body mass index, hirsutism, infertility, serum total testosterone, lipid profile, and the homeostasis model assessment of insulin resistance (HOMA-IR) between depressed and non-depressed subjects (p>0.05). Using Spearman correlation, we did not find a positive correlation between BDI scores and clinicobiochemical markers for all PCOS subjects (-0.139≤r≤+0.121, p>0.05).

    Conclusion

    In spite of high rate of depression in women with PCOS, there was no significant association between Clinicobiochemical Markers and depression.

    Keywords: 16TPolycystic ovary syndrome, Depression, Obesity, Hirsutism, Complication
  • Najme Moslemi Mehni, Ali Asghar Ketabchi, Ebrahim Hosseini Pages 817-824
    Background

    Pentoxifylline (PX) is a methyl xanthine derivative that influences the sperm motion characteristics and L-carnitine (L-C) is an amino acid that is naturally produced in the body. In general, separate administration of PX and L-C has been reported to be effective on preserving sperm motility in vitro, and also when is consumed orally by the Idiopathic oligoasthenoteratozoospermia (IOAT) patients.

    Objective

    The aim of this study was to evaluate any possible effect of a combination of L-C and PX on sperm characteristics and improving the type of assisted reproductive techniques (ART) in a group of patients with unexplained oligoasthenoteratozoospermia.

    Materials And Methods

    Two hundred twelve infertile men with IOAT in a double-blind, placebo-controlled, randomized clinical trial were allocated for this study. They randomized to four groups. Group I received PX/ and L-C (each one, twice daily), group II, PX and placebo, group III, L-C with the placebo, and group IV, received placebo tablets. Finally, we compared pre and post intervention sperm parameters and ART procedures between groups.

    Results

    While the use of PX and L-C are only improved sperm motility, but their combined uses improved all sperm parameters, especially the sperm count. Also the combination of PX and L-C was effective on improving the ART procedures (p<0.01).

    Conclusion

    Our results demonstrate that the combination use of PX and L-C is useful in improving of sperm parameters in IOAT patients and also, improve ART procedures in this group of patients

    Keywords: Idiopathic, Oligoasthenoteratozoospermia, Male infertility, Pentoxifylline, L, carnitine
  • Lajya Devi Goyal, Rimpy Tondon, Poonam Goel, Alka Sehgal Pages 825-830
    Background

    Primary ovarian pregnancy is one of the rarest forms of ectopic pregnancy having incidence of 1/7000-1/40,000 in live births and 0.5-3% of all ectopic gestations. Intrauterine contraceptive device (IUCD), salpingitis, infertility, and assisted reproductive techniques are the important risk factors. Approximately, 75% terminate in first trimester and are often misdiagnosed as corpus luteum haemorrhage. Preoperative diagnosis by ultrasonography (USG) in early pregnancy can help in conservative medical/ surgical management.

    Objective

    The aim of the present study was to find the incidence, risk factors, role of USG in pre-operative diagnosis, feasibility of conservative management with medical method or minimal invasive surgery in developing countries like India.

    Materials And Methods

    We did a retrospective cross-sectional study of ovarian pregnancies managed at Government Medical College and Hospital Chandigarh between July 2000 to July 2010. We analyzed the incidence, risk factors, clinical presentation, management of ovarian pregnancy, and reviewed the literature.

    Results

    Incidence of ovarian pregnancy was 4.9% of all ectopic pregnancies (14/523). Thirteen (93%) patients presented in first trimester with acute pain abdomen and of these ten patients had bleeding per vaginum. One (7%) patient referred from peripheral hospital at term gestation with ultrasonographic diagnosis of breech presention with plecenta previa. Pre-operative diagnosis was made only in two cases (11%). All cases were managed by laparotomy. Excision of the sac with conservation of the ovary was done in eleven cases (78%) and oophorectomy was done in two cases (14%).

    Conclusion

    Incidence of ovarian pregnancy is on the rise. Although ultrasonography can detect ovarian gestations in unruptured cases but cannot easily differentiate ovarian from other tubal gestation in ruptured state. Medical management is usually not feasible it most of the patients present in ruptured state. Conservative surgical approach is the management of choice.

    Keywords: Ectopic pregnancy, Ovarian pregnancy, Infertility
  • Umit Nayki, Cenk Nayki, Pasa Ulug, Ismayil Yi, Lmaz, Zeliha Cetin, Yusuf Yi, Ldi, Ri, M. Pages 831-834
    Background

    Giant retroperitoneal uterine leiomyomas are uncommon. Degenerative changes of a leiomyoma may lead to unusual presentation resulting in misdiagnosis preoperatively. The final diagnosis can be made either intraoperatively or histologically.

    Case

    We report a 45-year-old multiparous women presented with abdominal distension and fatigue for six months. Abdominopelvic Sonography and computed tomography showed a large cystic mass that filled the pelvis and abdomen. With the preoperative diagnosis of a malignant tumor, a laparotomy was planned. Intraoperatively, a cystic mass originated from the uterus near the left side of the broad ligament extending to the retroperitoneal space was observed. Total hysterectomy and bilateral salphingo-oopherectomy was administered. The histology revealed a leiomyoma with cystic degeneration.

    Conclusion

    Retroperitoneal leiomyomas should be kept in mind in the diferrential diagnosis of a giant cystic mass in abdomen

    Keywords: Uterine leiomyoma, Giant Leimyoma, Retroperitoneal mass, Cystic degeneration
  • Fatima Ammar-Khodja, Zohra Hamouli, Fella Boukerbout, Karima Djerroudib Pages 835-836
    Infertility affects approximately 15% of couples worldwide. Within 50% of cases, man provides reproductive function disorders (1). The cause of infertility in men with oligospermia and azoospermia seems to be due to underlying genetic abnormalities (2). Chromosomal abnormalities are one of the causes of human infertility as they interfere with spermatogenesis. The frequency of chromosomal aberrations and specific translocations in infertile men is multiplied by 10 compared with the normal population (3). Hundred patients aged between 26 and 50 years (the middle age 35 years old), oriented by specialized medical structures, are included in our study. All patients were referred for sterility (no spontaneous pregnancy despite >1 year unprotected intercourse). Only couples with infertility primary, in which men had a review of abnormal sperm: azoospermia or severe oligospermia (concentration sperm cells <5×106 ml and mobility <40%) were included in the study. 20 metaphases for each patient were analyzed by GTG banding technique (Giemsa Trypsin G bands).