فهرست مطالب

منابع آب و توسعه - پیاپی 2 (بهمن 1392)

نشریه منابع آب و توسعه
پیاپی 2 (بهمن 1392)

  • وی ژه ‏‏نامه روز جهانی تالاب
  • تاریخ انتشار: 1392/11/13
  • تعداد عناوین: 9
|
  • عبدالرضا صفری، سعید همایونی، صفا خزایی، حمیدرضا آوریده* صفحه 1
    تعیین عمق آب تالاب ها با استفاده از تصاویر فراطیفی ماهواره ای نقش مهمی درکنترل و نظارت بر سطح آب در برنامه ریزی های آینده حفاظت از محیط زیست ایفا می کند. در دهه های اخیر استفاده از روش های عمق سنجی ماهواره ای در مناطق کم عمق افزایش یافته است، اگرچه به کارگیری این روش ها در عمق سنجی تالاب کاملا جدید است؛ ولی این روش ها در اصل کاملا یکسانند. مهم ترین هدف این مقاله، بررسی قابلیت تصاویر ماهواره ای فراطیفی در عمق سنجی بر پایه روش هایی است که قبلا به کار گرفته شده اند. معروف ترین مدل ها در این زمینه، مدل های نسبی لایزینگا و استامپ می باشند. استامپ (2003) الگوریتمی توسعه یافته به منظور استخراج مقادیر عمق از تصاویر چندطیفی ارائه کرد که بدین منظور نیاز به اطلاعات اولیه کم تری داشت. این الگوریتم بر پایه مقادیر نسبی رفلکتنس در باندهای مرئی عمل می کند و نسبت به الگوریتم های قبلی عمق های بزرگ تری را بازیابی می نماید و همچنین مشکلات ناشی از جنس بسترهای متفاوت را ندارد و قابل به کارگیری در مناطقی با بازتاب کم است. در این پژوهش که به بررسی عمق سواحل جزیره قشم می پردازد، به علت در دسترس نبودن تصویر مناسب از تالاب های کشور از تصاویر فراطیفی منطقه قشم استفاده شده که از نظر عمق تقریبا به عمق تالاب ها نزدیک است.
    کلیدواژگان: تالاب، سنجش از دور فراطیفی، الگوریتم استامپ
  • معصومه رجبی*، آمنه ولی نیا صفحه 9
    یکی از پدیده های مهم سطح زمین تالاب ها هستند که در شرایط ویژه توپوگرافی، زمین شناسی، ژئومورفولوژی، هیدرولوژی و اقلیمی خاصی شکل می گیرند. در آذربایجان شرقی، تالاب های زیادی وجود دارد که تعداد قابل ملاحظه ای از آن ها مربوط به منطقه هشترود است. مهم ترین تالاب های موجود در این منطقه شامل ذوالبین، یانیق، بزوجیق، خورشید، سعادتلو و قرخ بلاخ می باشد. از عوامل موثر در شکل گیری این تالاب ها، عوامل توپوگرافی و لیتولوژی (تشکیلات تبخیری) است. در حال حاضر از مجموع تالاب های موجود، به غیر از تالاب های ذوالبین و سعادتلو، دیگر تالاب ها در تمامی فصول سال پر آب می باشند. بررسی مورفومتری انجام یافته در خصوص تالاب های منطقه هشترود نشان می دهد که بزرگ ترین تالاب از نظر مساحت، تالاب بزوجیق با مساحت 100000 مترمربع است. کوچک ترین تالاب این منطقه، تالاب سعادتلو با وسعت 10000 مترمربع می باشد. نتایج مشخص می کنند که بین مساحت تالاب ها با مساحت حوضه آبریزشان ارتباط معکوس وجود دارد. ضرایب تراکم محاسبه شده برای حوضه های آبریز تالاب ها مشخص می کنند که بیش ترین ضریب مربوط به تالاب های یانیق و خورشید است که نشان دهنده کشیدگی حوضه های این تالاب ها می باشد که این امر از نظر حفظ و نگهداری آب در تالاب ها اهمیت دارد.
    کلیدواژگان: تالاب، هیدروژئومورفولوژی، مورفومتری، لیتولوژی، هشترود
  • بررسی کیفیت آب های ورودی تالاب انزلی / مطالعه موردی: رودخانه گوهررود
    هانیه نورانی ماسوله*، اکبر فرقانی، حسن رمضانپور صفحه 20
    فلزات سنگین موجود در فاضلاب های صنعتی و شهری می توانند موجب آلودگی آب های سطحی، رسوب و سپس خاک شوند. به منظور ارزیابی میزان فلزات سنگین در رسوب و آب رودخانه گوهررود رشت، مطالعه ای طراحی شد و در این راستا نمونه برداری ازآب و رسوب بستر رودخانه انجام گرفت. مختصات نقاط نمونه برداری با استفاده از دستگاه موقعیت یاب جهانی (GPS) تعیین شد. در نمونه های رسوب، مقدار کل عناصر روی، سرب و کادمیوم پس از عصاره گیری با دستگاه جذب اتمی اندازه گیری گردید. میزان این فلزات، EC، Ph، TDS و SAR در نمونه های آب نیز تعیین شد. توصیف آماری نتایج با استفاده از نرم افزار SPSSصورت پذیرفت. نتایج نشان داد که آب در تمامی ایستگاه ها از نظر مقدار کادمیوم، فاقد آلودگی است و از نظر آلودگی سرب و روی نیز کم تر از حد سمی بودن تشخیص داده شد. نمونه های رسوب برداشته شده نیز به سرب و روی آلوده بودند؛ اما غلظت کادمیوم در رسوب ناچیز بود. حداکثر غلظت سرب در ایستگاه هشتم (mg/kg 18/20) و حداقل مقدار آن در ایستگاه بیست و دوم (mg/kg 2/10) مشاهده شد. همچنین حداکثر غلظت روی در ایستگاه چهاردهم (mg/kg 101/64) و حداقل آن در ایستگاه دوازدهم (mg/kg 37/80) اندازه گرفته شد. در ایستگاه آخر حداکثر مقدار کادمیوم برابر با mg/kg 0/49 بود.
    کلیدواژگان: آلودگی آب، سرب، کادمیوم، روی، رشت
  • معصومه رجبی*، حدیث مرادی صفحه 27
    دریاچه ارومیه یکی از مهم ترین توده های آبی بسته ایران است که در سال های اخیر به دلیل عملکرد عوامل طبیعی و انسانی از وسعت آن کاسته شده و در نتیجه خطوط ساحلی و نواحی پیرامون آن، دستخوش تغییرات قابل ملاحظه ای شده اند. تالاب ها از جمله پدیده هایی هستند که بیش تر متاثر از روند کاهشی سطح دریاچه می باشند. دراستان آذربایجان شرقی مانند سایرمناطق ایران، تالاب های کوچک و بزرگ متعدد وجود دارد که تعداد قابل ملاحظه ای از آن ها در حاشیه جنوبی و جنوب شرقی دریاچه ارومیه قراردارند. مطالعه و بررسی تغییرات ایجاد شده در تالاب های این بخش، هدف اصلی مقاله حاضر است. از این رو در این پژوهش ابتدا تغییرات سطح دریاچه با استفاده از تصاویر ماهواره ای لندست (شامل سنجنده های TM و +ETM) در سال های 2000 و 2010 بررسی و روند نوسانات ارتفاع سطح آب دریاچه ارومیه مشخص شد. در مرحله بعدی تالاب های موجود در این بخش براساس تصاویر ماهواره ای بررسی و تغییرات آن ها مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج نشان می دهد مساحت تالاب های منطقه کاهش چشمگیری داشته و حتی دو تالاب از تالاب های منطقه (قره قشلاق و یادگارلو) به طور کامل خشک شده اند.
    کلیدواژگان: کاهش سطح اساس، تغییرات مورفولوژی، تالاب ها، دریاچه ارومیه
  • فاطمه هادیان*، رضا جعفری، حسین بشری صفحه 36
    آشکارسازی تغییرات، شامل استفاده از داده های چندزمانه برای تجزیه و تحلیل اثرات کمی پدیده ها است. در این راستا در مطالعه حاضر که با هدف بررسی تغییرات کاربری اراضی در محدوده تالاب سولگان صورت پذیرفت، از دو تصویر ماهواره ای TM (مربوط به 1998 و 2009) با فاصله زمانی 11 سال استفاده شد و پس از انجام تصحیحات هندسی، اتمسفری و توپوگرافی، با استفاده از روش حداکثر احتمال و مقایسه و نیز پس از طبقه بندی، تغییرات پوشش/کاربری اراضی محدوده مورد نظر مورد بررسی قرار گرفت. میزان صحت کاربر و ضریب کاپا برای نقشه ها به ترتیب بیش تر از 72/ 0 و 79% بود (سال 1998، (91/ 0 و 83%)) و (سال 2009، (72/ 0 و 79%)). نقشه طبقه بندی سال 2009 نشان داد که بخشی از زمین های کشاورزی و مراتع به خاک بدون پوشش تبدیل شده اند و سطح تالاب سولگان از 190 به 69 هکتار رسیده است. یافته های تحقیق حاضر بیان گر آن است که داده های سنجش از دور، به دلیل قابل تکرار بودن و دید وسیع و رقومی بودن، می توانند نقش اساسی در بررسی تغییرات و مدیریت تطبیقی تالاب ها از جمله تالاب سولگان داشته باشند.
    کلیدواژگان: تالاب سولگان، کاربری اراضی، سنجش از دور، سنجنده TM، مدیریت تطبیقی
  • نورالدین رستمی*، واحد کیانی صفحه 44
    کهن ترین تمدن ها در کنار تالاب ها شکل گرفته است و ارتباط تنگاتنگ جوامع انسانی و این اکوسیستم به وفور در بین شواهد باستان شناسی و سنن و دانش های بومی دیده می شود. تالاب پریشان، یکی از زیباترین دریاچه های آب شیرین ایران با وسعتی بیش از 43 کیلومترمربع در دویست کیلومتری شیراز و دوازده کیلومتری جنوب شهر کازرون قرار دارد. این تالاب در ذخیره گاه ارژن و پریشان، یک میراث طبیعی بسیار با ارزش است که باید برای نسل های آینده هم حفظ شود؛ زیرا از ارزش های زیستی جهانی برخوردار است. در حال حاضر بر اثر خشک سالی، تنها 20% از آب تالاب باقی مانده و 80% ذخیره آبی آن از دست رفته که در نتیجه وضعیت آن بسیار شکننده شده است. لذا طرح مدیریت تالاب پریشان ضروری می نماید. طرح مدیریت یعنی هماهنگ کردن کوشش های فردی و گروهی برای اهدف مشترک که در این جا حفاظت، بهره برداری پایدار، احیا و توسعه تالاب پریشان مد نظر است. بنابراین در این پژوهش، راهکارهایی برای رسیدن به این اهداف ارائه شده و در نهایت پروژه های لازم جهت رسیدن به این اهداف تبیین گشته است.
    کلیدواژگان: اکوسیستم تالابی، تالاب پریشان، طرح مدیریت
  • سجاد کیانی*، جواد فاطمی صفحه 58
    یکی از جاذبه های اکوتوریستی شهرستان بروجن، تالاب چغاخور می باشد. هدف این پژوهش نیز شناخت پتانسیل های اکوتوریستی و آسایش زیست اقلیمی این تالاب با روش بیکر است که در دوره آماری (1390-1375) برای شناخت ماه های آسایش زیست اقلیمی تالاب یاد شده مورد استفاده قرار گرفته است. نتایج این تحقیق نشان می دهد مقدار cp در ماه های فروردین (April) و اردیبهشت (May) در شب، سرد و تنش سرمایی و در روز خنک و در خرداد (June) در شب خنک و در روز ملایم و مطبوع است. مقدار cp در تیر (July) و مرداد (August) در شب ملایم و مرطوب و در روز تیر (July)، گرم شرجی و نامطبوع و در مرداد، گرم قابل تحمل است. مقدار cp در ماه شهریور (September) در شب خنک و در روز گرم قابل تحمل است. در ماه های مهر (October) و آذر مقدار cp در شب سرد و تنش سرمایی و در آبان (November)خیلی سرد و در روز مهر، ملایم و مطبوع و در روز ماه های آبان و آذر (December) خنک است. در دی (June)، بهمن (February) و اسفند (Mars) مقدار cp در شب خیلی سرد و در روز سرد و کمی فشار دهنده است. بنابراین آسایش زیست اقلیمی تالاب چغاخور در فصول بهار و تابستان، بیش تر از دیگر فصول سال است.
    کلیدواژگان: پتانسیل های اکوتوریستی، آسایش زیست انسانی، تالاب چغاخور، روش بیکر
  • امید سیداشرف، علی اکبر اختری* صفحه 68
    متغیرهای مستقل و وابسته بسیار زیادی بر میزان تبخیر سطحی آب سطح دریاچه ها اثر دارند. از این رو، گردآوری و شناسایی این متغیرها و در گام بعدی انجام تحقیقات آزمایشگاهی جهت تعیین میزان تاثیرگذاری هر یک می تواند نقش به سزایی در حفظ این سرمایه های ملی داشته باشد. در این تحقیق، ابتدا به بررسی اجمالی اقدامات صورت گرفته در این راستا در نیم قرن گذشته پرداخته و سپس با در نظر گرفتن شرایط اقلیمی حاکم بر تالاب های کشور، راهکارهای مناسب جهت کاهش تبخیر سطحی آن ها معرفی شده است. از این رو نخست میزان خسارات طبیعی و انسان ساز وارده به منابع آبی کشور مورد تجزیه و تحلیل قرارگرفته و با لحاظ نمودن ملاحظات زیست محیطی، راهکارهایی ارائه شده است که از آن جمله می توان به اسپری نمودن پوشش های تک لایه ای بسیار نازک شیمیایی و یا شناورسازی صفحات جامد ارزان قیمت مثل بتن سبک اشاره نمود. همچنین بر اساس مدل سازی عددی انجام شده توسط نویسندگان در رابطه با تاثیر کاشت درختان بر سرعت جریان باد اطراف تالاب ها، این راهکار به عنوان روشی مناسب برای جلوگیری از تبخیر آب تالاب ها بر اثر وزش باد، معرفی شده است.
    کلیدواژگان: تبخیر آب، تالاب ها، بتن سبک، مونولیرها، کاشت درخت
  • مهرنوش اسدی*، حامد قادرزاده، کامران چپی، فریبا رضایی صفحه 76
|
  • Abdolreza Safari, Saeid Homayouni, Safa Khazaei, Hamidreza Avarideh* Page 1
    Estimation of lagoon water depths using satellite imagery plays an important role in monitoring water level for future planning in environmental protection. Although the application of these methods for lagoon bathymetry is relatively new, the methods are basically similar. The main purpose of this paper is to investigate the ability of hyperspectral satellite imagery for shallow water bathymetry. However, the best method, i.e., Lyzenga and Stumpf Rational Model, is employed and tested in this research. The algorithm is based on the ratios of transformed reflectance values in the visible bands, retrieving greater depths than previous algorithms and compensating for variable bottom type and albedo. This method requires a few numbers of parameters to be tuned and can be applied to low-albedo features. We have applied the proposed method to the hyperspectral image data obtained by Hyperion sensor of EO-1 satellite. This dataset covers a shallow water area around Qeshm Island, in south of Iran. The results were indicative of the usefulness of such image data and remote sensing techniques, especially for the areas which lack precise bathymetric information or for the purpose of monitoring application of seasonal depth variation.
    Keywords: Shallow Water Depth, Hyperspectral Remote Sensing, Physical Modeling, Image Analysis
  • Masoumeh Rajabi*, Amenevalinia Page 9
    Among the most important natural phenomena of the earth are wetlands that form in certain circumstances. Formation of wetlands is related to topographical, geological and geomorphological factors as well as hydrological and climatic characteristics of the regions. In Eastern Azerbaijan, there are numerous wetlands, a significant number of which are located in Hashtrood region. The most important wetlands in this region include Zulbyn, Yanyq, Bzvjyq, Khorshid,Sadtlv and QrkhBolakh. Topography and lithology (evaporation formation) are among the effective factors in shaping the wetlands. At present all wetlands except Zvalbyn and Sadtlv are filled with water throughout the year. Morphologic studies shows that the largest wetland is Bzvjyq with 100,000 square meters area and the smallest wetland is Sadtlv (10,000 square meters). Results indicated that there is an inverse relationship between pond area and the drainage basin area. Compactness coefficient indicated that maximum coefficient is related to Yanyq and Khorshid wetlands which is indicative of the extent of their basins. This is important in terms of maintaining water in wetlands.
    Keywords: Wetland, Hydrogeomorphology, Morphpmetry, Litology, Hashtrod
  • Haniyeh Nourani*, Akbar Forghani, Hasan Ramazanpour Page 20
    Heavy metals in municipal and industrial wastewater can pollute surface water, sediment and soil. In order to evaluate the concentration of heavy metals (Zn, Cd, Pb) in Goharrood sediment and water, a project was designed and to this end, samples of water and sediment were collected. Coordinates of the sample points were determined by GPS (Global Positioning System). Moreover, in the sediment samples, the total amount of Zn, Pb and Cd were determined by atomic absorption spectorophotometer after extraction. The amount of metals, Ph, EC, TDS, SAR were determined in samples of water. Total Pb,Cd and Zn concentration was extracted by 4M HNO3.. Statistical assessments were carried out by SPSS. Results showed that water in all stations were not contaminated by cadmium. Moreover, Zn and Pb contamination were lower than toxic levels. Collected sediment samples were polluted by Pb and Zn but cadmium concentration was insignificant. Maximum concentration of pb (18.20 mg/kg) was observed in the eighth station and minimum concentration of pb (2.10 mg/ kg) in the twenty second station. Furthermore, maximum concentration of Zn (101/64 mg/kg) was observed in the fourteenth station and minimum concentration of Zn (37.80 mg/kg) in the twelfth one. In the last station, maximum concentration of Cd (0 /49 mg/kg) was observed.
    Keywords: Cadmium, Lead, Rasht, Water Pollution, Zinc
  • Masoumeh Rajabi*, Hadis Moradi Page 27
    Lake Urmia basin is one of Iran’s basins. In the last few years, due to natural and human factors, the lake's water level has declined and its surface area has reduced. As a result, the coastline and the surrounding area have undergone considerable changes. In eastern Azarbayjan province as in other areas of Iran, there are several wetlands few of which are located in south and eastern south. The main objective of this paper was to study morphological changes of wetlands. So, the lake level changes were investigated using Landsat satellite images (including TM and ETM sensors) for the years 2000 and 2010, and the lake's water level fluctuations were determined. Next, geomorphologic effects of the area, especially wetlands and their changes, were investigated based on satellite imagery. The results showed that the studied lake area has shrunk for more than 10 square kilometers, which have subsequently been added to the playas. The wetland areas in the region have significantly shrank and two lagoons (GareGeshlag and Yadegarloo) have dried up. The results also showed that this reduction had a great effect on the morphology of the region, especially on the reduction of the wetlands.
    Keywords: Decrease of Sea Level, Morphological Change, Wetland, Urmia Lake
  • Land Cover/Use Changes Detection Using Satellite Imagery / A Case Study Solegan Wetland, Chaharmahal and bakhtiari, Iran
    Fatemeh Hadian*, Reza Jafari, Hossein Bashari Page 36
    Change detection involves the application of multi-temporal datasets to quantitatively analyze the temporal effects of the phenomena. This study aimed to evaluate land cover/use changes of Solegon Wetland using Landsat TM satellite images. Two images over 11 years period (taken 1998, and 2009) were compared and geometric, atmospheric and topographic corrections were applied. Maximum likelihood and post-classification techniques were used to detect land use changes. The overall classification accuracy and Kappa coefficient for the produced maps were more than 0.72 and 79%, respectively ((1998, 0.91 & 83%) and (2009, (0.72 &83%)). The results showed that part of rangelands and agricultural lands dramatically changed in 2009 compared with 1998 and some areas changed to bare soil and the Solegan wetland shrink from190 to 69 hectares during this period. The findings of this study denoted that remote sensing data can provide appropriate information for specifying land use changes due to their repeatability, broad vision and digital format suitable for computer analysis. This approach will support adaptive management of wetlands such as Solegan.
    Keywords: Solegan Wetland, Land Use, Remote Sensing, TM, Adaptive Management
  • Noredin Rostami*, Vahed Kiyani Page 44
    Historical literature indicates that the older civilizations have been formed beside the rivers and wetlands and various values of the wetlands have always improved the quality of natural environments. Nowadays, most people, particularly those living around the wetlands, are to some extent aware of the values and functions of the wetlands, and the role they play in sustaining the indigenous communities. Parishan wetland is one of the most beautiful freshwater lakes with 43 km2 area. The wetland is in Kazerun, Fars Province and is the largest freshwater wetland in the country. It receives only very a small amount of water from feeder rivers and the whole lake/wetland is a protected area, as it is considered a globally significant wetland ecosystem. Parishan wetland in Fars Province is among the valuable and important ecosystems of Iran, which provides not only rich biodiversity but also significant socioeconomic services to the local population. The wetland is part of the “Arjan Parishan” protected area and is registered as an internationally important wetland in Ramsar Convention. It is considered a biosphere reserve by UNESCO. Currently, due to droughts, only 20% of the wetland has remained, hence the situation is very fragile. So, devising the management plan of Parishan wetland is necessary. The management plan is to balance individual and team efforts for the common objectives among which are conservation, sustainable utilization, restoration and development of Parishan wetlands. Therefore, in this study some strategies are presented to achieve these goals and finally, necessary projects to achieve these objectives are explained.
    Keywords: Wetland Ecosystem, Parishan Wetland, Management Plan
  • Sajjad Kiani*, Javad Fatemi Page 58
    Identification of ecological or bioclimactic regions in different gepgraphical areas can help plannig of ecotourist attractions so that these areas can be used for recreation and leisure. Having a high potential for ecotourism attractions, Chaharmahal and Bakhtiari Province, attracts many tourists. One of these attractions known as Choghakhor wetland is located in the city of Boroujen. The aim of this study was to identify potential wetland ecotourism and eco comfort of Choghakhor using Baker's method. In this study, Baker method was used to determine the eco-comfort for months from 1996 to 2011. The results indicated that in April and May the amount of CP on cold nights and cool days and cold stress. In June, the amount of CP in the cool night air on a mild day. In July and August the CP is mild and humid. In July, it's hot and humid and unpleasant while in August it is tolerable. In September, CP is cool at night and mild and pleasant in days. In warm days and cool nights, CP is tolerable. In the month of October and December and November CP on cold nights and cold stress (November) is too cold. In October and December, the amount of CP is too cold. In October it is mild and pleasant, and in December it is cool. In Jan, Feb. and March, the amount of CP at nights is so cold and a little cold during the days.
    Keywords: Potential for Ecotourism, Human Biology Comfort, Wetlands Choghakhor, the Baker
  • Omid Seyedashraf, Ali Akbar Akhtari* Page 68
    Too many variables affect the evaporation rate of lakes’ surface water. Accordingly, to determine their effectiveness, laboratory investigations and the identification of these variables are of great importance in protecting these national assets. In this survey, the related researches carried out over the last half century are evaluated. Subsequently, in accordance with the prevailing climatic conditions of Iran, the suitable strategies for reducing surface evaporation are introduced. Next, the natural and human- caused damages to the country's water resources are analyzed, and guidelines are provided with regard to the environmental considerations, among which are spraying thin coatings of monolayers and floatation of inexpensive solid objects like Lightweight Concrete Blocks. To this end, a series of experimental investigations are in progress in order to achieve a cost-effective solution with no damage to the ecosystem.
    Keywords: Water Evaporation, Ponds, Lightweight Concrete, Monolayers, Tree Planting
  • Mehrnoush Asadi*, Hamed Ghaderzadeh, Kamran Chapi, Fariba Rezaie Page 76
    The purpose of this study was to estimate the most important non-market values of the ZW. A survey questionnaire based on Single-bounded dichotomous choice contingent valuation approach was utilized in order to elicit Willingness to Pay (WTP) for the ZW conservation. The study was conducted in Kurdistan province in Iran. Three hundred and thirty respondents were willing to pay for conservation of the ZW. The mean WTP was estimated at RLs 275,010.7 annually per household. Considering the whole number of households in the study area which was 164,483 in 2012, the mean WTP for the study area was calculated to be RLs 45,234,593,192.25 annually. The relationships between various explanatory factors and WTP were discovered by applying the Logit model. ‘Bid’ and ‘age’ variables were statistically significant and had a negative effect on the respondents’ WTP. In addition, ‘income’, ‘membership in NGOs’ and ‘number of household’ variables were statistically significant and had a positive effect on WTP. The results can be used to build local and political support for conservation and sustainable use of the ZW and can convince policy makers and site managers to bring more financial support and better policy program to the ZW preservation.
    Keywords: Zarivar Wetland, Contingent Valuation Method, Willingness to Pay, Logit Model, Conservation Value