فهرست مطالب

Information Technology Management - Volume:7 Issue: 1, 2015

Journal of Information Technology Management
Volume:7 Issue: 1, 2015

  • تاریخ انتشار: 1394/03/03
  • تعداد عناوین: 11
|
  • عادل آذر، محمد سنگی، محمد مهدی ایزدخواه، علی انوری صفحات 1-22
    هدف اصلی این مقاله، ارائه نوعی سیستم فازی به منظور کشف فرصت های هم افزایی در شرکت های مادر (هولدینگ ها) است؛ به گونه ای که با شناسایی فرصت های بالقوه هم افزایی میان شرکت های وابسته، سیستم اطلاعاتی در سازمان توسعه یابد. به همین منظور، پس از طراحی ماتریس فازی کشف فرصت های هم افزایی بر اساس سطح ارتباط فعالیت ها و مدیریت پذیری این ارتباطات در شرکت های وابسته به شرکت مادر، جایگاه تمام شرکت های وابسته به شرکت مادر در این ماتریس مشخص شد. با توجه به ابهام در نظر مدیران و کارشناسان این شرکت ها و کیفی بودن نظر آنها، در این مقاله از متغیرهای زبانی به جای متغیرهای عددی استفاده شده است. متغیرهای زبانی به اعداد فازی ذوزنقه ای تبدیل شدند و سپس عملگر میانگین فازی برای آنها اعمال شد. در نهایت با توجه به امتیازهای کسب شده شرکت ها در ماتریس هم افزایی، فرصت های ایجاد و بهبود هم افزایی میان شرکت ها شناسایی شد و در اختیار مدیران شرکت ها قرار گرفت.
    کلیدواژگان: فرصت های هم افزایی، فناوری اطلاعات، ماتریس هم افزایی، مقیاس فازی
  • محمد علی بهشتی نیا، ناهید فرازمند صفحات 23-48
    در وضعیت پررقابت امروزی، اگرچه صنعت ساخت وساز با فشارهای زیادی برای برآوردن انتظارات مشتریان روبه روست، بودجه های کمتری در اختیار دارد. حال آنکه در سال های اخیر، این صنعت به ایجاد دامنه وسیعی از مشکلات زیست محیطی، ازجمله مصرف زیاد منابع جهان و آلوده کردن محیط اطراف متهم شده است. بر اساس آمارهای منتشرشده، صنعت ساخت وساز یکی از صنایع اصلی تولید گازهای گلخانه ای جهان است؛ از این رو، با توجه به حساسیت های روبه رشد در زمینه محیط زیست و قابلیت های توانمندساز سیستم های پشتیبان تصمیم گیری، این مقاله به ارائه نوعی سیستم پشتیبانی تصمیم مبتنی بر الگوریتم ژنتیک در مسئله تصمیم گیری موازنه میان هزینه انجام پروژه های ساخت و میزان انتشار دی اکسیدکربن حاصل از اجرای آن در فضای گسسته می پردازد. الگوریتم پیشنهادی، الگوریتم ژنتیک الگوبرداری نام گذاری شده است. برای اعتبارسنجی الگوریتم مذکور، نتایج حاصل از اجرای آن برای حل 108 مسئله نمونه با اندازه های مختلف با عملکرد الگوریتم ژنتیک کلاسیک، مقایسه شده است. نتایج حاصل، گویای برتری رویکرد ارائه شده در مقایسه با الگوریتم ژنتیک کلاسیک است.
    کلیدواژگان: الگوریتم ژنتیک، انتشار دی اکسیدکربن، سیستم پشتیبانی از تصمیم، موازنه زمان، هزینه گسسته
  • فاطمه ثقفی، علیرضا علی احمدی، سید سپهر قاضی نوری، منصوره حورعلی صفحات 49-68
    در حوزه خدمات دولت الکترونیکی، اسناد زیادی در ایران به تازگی پس از تدوین به تصویب رسیدند، اما روندها و سناریوهای آینده را نادیده گرفتند. هدف این پژوهش تدوین سناریوهای آینده خدمات دولت الکترونیک ایران در افق سال 1404 است. این پژوهش به کمک روش سناریونگاری شبکه جهانی کسب وکار و عوامل موثر بر موفقیت و با توجه به نظر خبرگان، مهم ترین عدم قطعیت ها را در این حوزه شناسایی می کند. جامعه آماری را 50 نفر از خبرگان دولت الکترونیک و آینده پژوهان ایران شکل می دهد. پژوهش حاضر از نوع ترکیبی است. برای گردآوری داده ها از توزیع پرسشنامه، بررسی اسناد و مدارک و پنل تخصصی استفاده شد. برای سنجش روایی و اعتبار پرسشنامه، به ترتیب از پنل خبرگان و ضریب آلفای کرونباخ بهره برده شد. مطابق نظر خبرگان با تعیین سه عدم قطعیت اعتماد، تعامل پذیری و ورود به بازار جهانی تجارت به مثابه محورهای اصلی سناریونویسی، هشت سناریو استخراج شد. در ادامه به کمک خبرگان چهار سناریو با بیشترین درجه امکان پذیری که امکان سیاست گذاری برای مواجهه با بهترین آینده را امکان پذیر می کند، انتخاب شد.
    کلیدواژگان: آینده پژوهی، دولت الکترونیک، سناریونویسی، عدم قطعیت
  • سید احسان خوانساری زاده، مهدی شیرمحمدی صفحات 69-84
    برون سپاری فناوری اطلاعات رویکردی در حال گسترش و جایگزین اجرای پروژه ها و ارائه خدمات فناوری اطلاعات درون سازمان است. تجربه سازمان ها در برون سپاری فناوری اطلاعات نشان می دهد این فرایند مخاطرات و مشکلات گوناگونی به همراه دارد. پژوهش پیش رو به شناسایی و اولویت بندی مخاطرات برون سپاری پروژه های زیرساخت فناوری اطلاعات پرداخته است. پس از بررسی چارچوب های مختلف تقسیم بندی مخاطرات برون سپاری فناوری اطلاعات و با اخذ نظر خبرگان موضوعی مبتنی بر روش دلفی، چارچوب طبقه بندی مخاطرات براساس منشا بروز مخاطرات از جنبه های گوناگونی چون مخاطرات مرتبط با کارفرما، پیمانکار و دوره زمانی (مخاطرات پیش، حین و پس از قرارداد و مخاطرات عمومی) به دست آمد. در مجموع 22 مخاطره اصلی شناسایی و در گروه های مربوط جانمایی شد. سپس بر مبنای نظرخواهی از افراد مجرب و با استفاده از فرایند تحلیل سلسله مراتبی، مخاطرات شناسایی شده اولویت بندی شد. نتایج حاصل نشان می دهد مخاطراتی که به دلیل ضعف ساختاری و محتوایی بروز می کنند، مهم تر از مخاطراتی است که به دلیل ضعف دانش فنی و محتوایی به وجود می آیند.
    کلیدواژگان: برون سپاری ICT، تحلیل سلسله مراتبی، دلفی، قرارداد، مدیریت مخاطرات
  • ایمان رئیسی وانانی، فاطمه گنجعلی خان حاکمی صفحات 85-104
    هدف اصلی پژوهش حاضر، طراحی سیستم استنتاج فازی عصبی انطباقی برای ارزیابی استقرار سیستم هوشمندی کسب وکار است. این سیستم برای استفاده در سازمان های تولیدکننده نرم افزار به منظور ارزیابی استقرار سیستم هوشمندی کسب وکار طراحی شده است. در ایران سازمان ها با مشکلات بسیاری در زمینه استقرار سیستم هوشمندی کسب وکار مواجه اند، این سیستم کمک خواهد کرد سازمان ها وضعیت موفق یا ناموفق خود را با وارد کردن ورودی ها بسنجند و با تغییر ورودی ها، بار دیگر به محاسبه خروجی بپردازند و تحلیل کنند کدام ورودی در سازمان آنها بیشترین تاثیر را بر خروجی دارد و پس از برطرف کردن مشکلات در زمینه آن ورودی، به نتایج موفقیت آمیز دست یابند. این سیستم به کمک بخشی از داده ها، آموزش می بیند و پس از اعتبارسنجی، با خطای کمینه 08/ 0 طراحی شده است. پیشنهادهای پژوهش نشان می دهد چه حوزه هایی در شاخص های ارزیابی استقرار سیستم از اهمیت بیشتری در سازمان ها برخوردار است و به تمرکز بیشتری بر فعالیت های بهبوددهنده نیاز دارد.
    کلیدواژگان: استقرار سیستم، سیستم استنتاج فازی، عصبی انطباقی، عوامل کلیدی موفقیت، هوشمندی کسب وکار
  • رضا سرخوش صفحات 105-124
    مزیت های به دست آمده از استقرار سیستم های سازمانی بسیار متنوع اند و طی سال های متمادی دانشمندان بسیاری این موضوع را مطالعه کرده اند، اما یکی از جنبه های اصلی که کمتر بدان پرداخته شده است، مزیت های حاصل از استقرار در فرایند تامین به صورت خاص در شرکت های پیمانکاری است که درواقع مسئله اصلی و هدف این پژوهش را شکل می دهد. از دیگر اهداف پژوهش، می توان به یافتن دلایل اصلی پذیرش سیستم های سازمانی و ارائه چارچوب سنجش مزیت ها با استفاده از کارت امتیازی متوازن اشاره کرد. این مقاله به دنبال ارائه چارچوبی با استفاده از بررسی کامل ادبیات پژوهش است و در تلاش است پس از سنجش چارچوب در پروژه های سازمان پیمانکاری با استفاده از روش اقدام پژوهی، مزایای استقرار را نیز بیان کند. از جمله یافته های پژوهش حاضر جدا از تعریف بومی شده، چارچوب مزیت های سیستم های سازمانی و سنجش مزیت های سیستم های سازمانی در سازمان نمونه، روش پژوهش تلفیقی با دو رویکرد اثبات گرایی و تفسیری طی دو چرخه کامل اقدام پژوهی است.
    کلیدواژگان: اقدام پژوهی، سنجش مزایا، سیستم های سازمانی، شرکت های پیمانکاری، فرایند تامین
  • مهدی فقیهی، غلامرضا معمارزاده صفحات 125-142
    بی توجهی به تناسب دولت الکترونیک با اهداف سند چشم انداز در سال های اخیر، موجب شده است با وجود اقدامات انجام گرفته، وضعیت دولت الکترونیک با اهداف و جایگاهی که در سند چشم انداز در نظر گرفته شده است، متناسب نباشد. در این پژوهش با مطالعه ابعاد گوناگون توسعه دولت الکترونیک و شناسایی وضعیت فعلی دولت الکترونیک در کشور، به شناسایی وضعیت مطلوب دولت الکترونیک در افق 1404 پرداخته می شود. پژوهش پیش رو روش آمیخته را در پیش گرفته است. بدین منظور به کمک چارچوب نظری سیستم های فنی اجتماعی و مطالعات کتابخانه ای و با استفاده از روش تشکیل گروه کانونی، مولفه های دولت الکترونیک شناسایی شده است. کشور آرمانی فرضی با برخورداری از بالاترین امتیازها در تمام مولفه های دولت الکترونیک ساخته می شود و از طریق مصاحبه عمیق با خبرگان و تحلیل تم وضعیت فعلی کشور با آن مقایسه و تحلیل می شود. نتایج و یافته ها نشان داد برای تحقق مدل در افق 1404 باید هر شش مولفه دولت الکترونیک، به ویژه مولفه های زیرساخت ارتباطی و دسترسی به محتوای دیجیتال توسعه یابد. بر اساس نتایج به دست آمده از مدل، بیشترین اولویت میان مولفه های توسعه دولت الکترونیک، به مولفه زیرساخت ارتباطی اختصاص دارد، در ادامه بر اساس مصاحبه با مدیران و روش تحلیل تم، روش تحقق مدل در هر یک از مولفه های توسعه دولت الکترونیک پیشنهاد شده است.
    کلیدواژگان: تحلیل تم، دولت الکترونیک، سند چشم انداز، سیستم های فنی، اجتماعی
  • علی معینی، احسان مرآتی صفحات 143-162
    امروزه بخش شایان توجهی از سازمان های فعال در حوزه معماری سازمانی، به ایجاد و بومی سازی چارچوب های معماری سازمانی می پردازند. این در حالیست که این تلاش ها صرفا بر دانش و تجربه سازمان ها متکی اند و هیچ روشی برای توسعه چارچوب های معماری سازمانی در ادبیات این حوزه وجود ندارد. از این رو، این پژوهش کیفی با هدف تدوین روشی برای توسعه چارچوب های معماری سازمانی به انجام رسید. برای این منظور، 15 نسخه از پنج چارچوب معماری که بیشترین کاربرد را در سطح دنیا دارند، به کمک روش پدیدارشناسی تفسیری، تحلیل و تفسیر شده است. بر این اساس، روش توسعه چارچوب معماری سازمانی مشتمل بر هشت فرایند و شش مرحله تدوین شد. به کارگیری این روش می تواند نتایجی همچون کاهش ریسک، هزینه و زمان در توسعه چارچوب های بومی؛ بهبود مستندسازی فرایند ایجاد و بومی سازی چارچوب های معماری و مدیریت بهتر دانش در این زمینه را به همراه داشته باشد. تجزیه وتحلیل داده های کیفی و اعتبارسنجی پژوهش نیز بر اساس رهنمودهای ون مانن در حوزه پدیدارشناسی تفسیری به انجام رسید.
    کلیدواژگان: پدیدارشناسی تفسیری، چارچوب معماری، روش توسعه چارچوب معماری، معماری سازمانی
  • پریسا موسوی، رضا یوسفی زنوز، اکبر حسن پور صفحات 163-184
    بیشتر سازمان ها برای بقا و پیشرفت به سیستم های اطلاعاتی نیاز دارند، در نتیجه باید به طور جدی به حفاظت از دارایی های اطلاعاتی خود بپردازند. ایجاد تبادلات ساختارمند و توجیه پذیر بین هزینه، امنیت و ماموریت برای کنترل ریسک های سیستم های امنیتی، ضروری است. این امر در برنامه ریزی و توسعه چنین سیستم هایی از اهمیت ویژه ای برخوردار است. مدیریت ریسک و تصمیم گیری مناسب اولیه، می تواند ضمن کاهش هزینه ها، سهولت کنترل ریسک را افزایش دهد. اولین گام در فرایند مدیریت ریسک، شناسایی ریسک است. هدف این پژوهش، شناسایی مهم ترین ریسک های امنیت اطلاعات سازمانی است. این پژوهش حاضر از دید هدف کاربردی است و از دیدگاه روش انجام پژوهش، توصیفی شمرده می شود. در این پژوهش برای شناسایی ریسک های امنیت اطلاعات سازمانی، از طریق مطالعه اسنادی و به کمک روش دلفی فازی و نظر خبرگان شامل 10 متخصص فناوری اطلاعات بانک، الگویی بر اساس استاندارد ایزو 27002 و چارچوب کوبیت 4 ارائه شده است. در این الگو شش شاخص و 20 زیرشاخص ریسک امنیت اطلاعات سازمانی برای بانک شناسایی شد.
    کلیدواژگان: امنیت اطلاعات، دلفی فازی، ریسک، شناسایی ریسک
  • محسن نظری، سید وحید طباطبایی کلجاهی صفحات 185-198
    پژوهش حاضر به دنبال برآورد ارزش پولی اطلاعات ارائه شده در اینترنت به تفکیک خدمات ارائه شده است و در این راه از روش هدانیک بهره برده است. جامعه آماری این پژوهش را کاربران اینترنت پرسرعت شهر تهران شکل داده است. بر اساس نتایج، کاربران اینترنت شهر تهران، ارزش پولی مثبتی برای اطلاعات و خدمات اینترنتی به ترتیب نزولی در زمینه های دانلود فیلم، بازی، اخبار، شبکه های اجتماعی و موسیقی قائل اند. همچنین نتایج پژوهش نشان داد افرادی که تحصیلات بالاتری دارند و آنهایی که زودتر اقدام به استفاده از اینترنت پرسرعت کرده اند، ارزش پولی بیشتری برای استفاده از اینترنت قائل می شوند. برای تعمیم نتایج پژوهش حاضر، توصیه می شود این پژوهش در شهرهای دیگر ایران نیز انجام شود. در انتهای پژوهش چندین پیشنهاد کاربردی نیز بیان شده است.
    کلیدواژگان: ارزش اطلاعات، اینترنت، قیمت گذاری هدانیک، کالای اطلاعاتی
  • حمیدرضا یزدانی، علی حمیدی زاده، علیرضا کاملی * صفحات 199-216

    سبک رهبری و جو سازمانی را می توان چارچوب زیرساختی در اجرای موفق مدیریت دانش دانست. این پژوهش ضمن بررسی تاثیرگذاری سبک رهبری و جو سازمانی بر مدیریت دانش، به ارزیابی نقش میانجی ساختار سازمانی و تعامل اجتماعی در تاثیرگذاری سبک رهبری و جو سازمانی بر مدیریت دانش پرداخته است. این مطالعه در نمونه ای 210 نفری از کارکنان ستادی اداره کل بانک ملت شهر تهران صورت پذیرفته است. روش پژوهش توصیفی از نوع پیمایشی همبستگی است و برای جمع آوری داده ها از پرسشنامه استفاده شده است. تجزیه وتحلیل داده ها به کمک روش مدل سازی معادلات ساختاری در نرم افزار لیزرل انجام گرفته است. یافته های پژوهش نشان می دهد سبک رهبری تاثیر مثبت و معناداری بر مدیریت دانش ندارد، اما جو سازمانی تاثیر مثبت و معناداری بر مدیریت دانش گذاشته است. از سوی دیگر، سبک رهبری تاثیر مثبت و معناداری بر ساختار سازمانی و ساختار سازمانی تاثیر مثبت و معناداری بر تعامل اجتماعی دارد، اما متغیرهای میانجی در این پژوهش نتوانسته اند نقش تسهیل کننده ای در تاثیرگذاری سبک رهبری بر مدیریت دانش، داشته باشند.

    کلیدواژگان: تعامل اجتماعی، جو سازمانی، ساختار سازمانی، سبک رهبری، مدیریت دانش
|
  • Adel Azar, Mohammad Sangi, Mohammad Mahdi Izadkhah, Ali Anvari Pages 1-22
    Interactions between smaller companies in order to share capabilities and weaknesses coverage are very common in holding companies. Although holding value creation by creating synergies among subsidiaries، easy looks، but unpleasant practical experiences show that in some organizations the lack of precise identification of opportunities for synergies between the companies، leading to the establishment of relationships between companies that are not only useful، but it can lead to major problems. Accordingly، the main objective of this paper is to provide a fuzzy system is to explore opportunities for synergy in Holding، so that the potential opportunities and synergies between related companies specified and the organization existing information system must be developed. Therefore، based on the possible links between the activities and manageability of this relations in associated companies of holding، fuzzy matrix of exploration opportunities for synergy designed and the position of all the subsidiaries to be determined in the matrix. Finally، according to the points earned by firms in synergy matrix، identifying opportunities and improve the synergy between the companies and the managers will be announced.
    Keywords: Synergy matrix, Fuzzy measures, Synergy opportunity, Information technology
  • Mohammad Ali Beheshtinia, Nahid Farazmand Pages 23-48
    Under an intensive competitive environment, the construction industry is facing pressure to meet the higher customer expectations under a tighter budget. On the other hand, construction is one of the main sectors generating greenhouse gases. According to statistics that have been published before, construction industry is one of the most important resources of greenhouse emissions in the world. Therefore, based on the growing attention to the environment situation and according to the enabler capabilities of the decision support systems, in this paper, a Genetic algorithm-based decision support system for solving a trade-off problem between the cost and the amount of CO2 emissions in construction projects is proposed. The genetic algorithm that is proposed here, is the new algorithm and it is named “imitate genetic algorithm”. For showing the reliability of the proposed algorithm, the results of its application have been compared with the results of classic genetic algorithm for 108 problems whit different sizes. The results show the excellence of the proposed algorithm in comparison with classic genetic algorithm.
    Keywords: Decision support system, Genetic algorithm, Carbon dioxide emission, Cost, CO2 emission trade, off
  • Fateme Sghafi, Alireza Ali Ahmadi, Seyed Sepehr Ghazi Nori, Mansore Horali Pages 49-68
    Many documents in the field of e-government services in Iran have been developed and has recently been approved, but these documents were ignored future trends and scenarios. The aim of research is developeing futures scenario of e-government services by1404. In this study, using the global network business and success factors, the important uncertainities are identified by expert’s opinions. Population are of 50 Iranian egovernment experts and futurists. The current research, is the compound research. Using questionnaires and analysis of documents and expert panel the required data are gathered. Validity of the questionnaire assessed using the panel of experts and the Cronbach's alpha was used for validation. With determination of three uncertainty composed of trust, interoperability and world trade market entry according to the expert's views as the main scenario, eight scenarios were extracted. Then, with the help of experts, four scenario with higher degree of feasibility were selected which allows policymakers to deal with the best possible of future situation.
    Keywords: e, government, Scenario planning, Futures studies, uncertainty
  • Seyed Ehsan Khansarizadeh, Mahdi Shirmohammadi Pages 69-84
    Outsourcing IT functions is being developed as a replacement for implementing IT projects or rendering IT services within organizations. Organizations’ past experiences in outsourcing indicate that this process poses variety of risks and problems. This study is aimed at identifying and prioritizing the risks of outsourcing IT infrastructure projects. Classifying risks of outsourcing along with incorporating thematic experts’ experiences through the Delphi method, reveals various risks associated with the employer and the contractor as the primary sources of risks as well as general risks and chronological risks which occur in the periods before, during and after contracts. A total of 22 main risks were identified and categorized. Afterwards, based on the opinions obtained from thematic experts and using the Analytic Hierarchy Process, different types of risks were prioritized. The results suggest that those risks that arise due to failings of structure and content are more important than those of technical and contextual knowledge.
    Keywords: IT Outsourcing, Delphi, AHP, Risk Management
  • Iman Raeesi Vanani, Fatemeh Ganjalikhan Hakemi Pages 85-104
    The main goal of research has been to design an Adaptive Nuero-Fuzzy Inference System for evaluating the Implementation of Business Intelligence Systems in software industry. Iranian software development organizations has been facing a lot of problems in case of implementing Business Intelligence Systems, this system would be helpful in recognizing the conditions and prerequisites of Success or failure. Organizations can recalculate the neuro-fuzzy system outputs with some considerations on various inputs to figure out which inputs has the most effect on the implementation outputs. By resolving the problems on inputs, organizations can achieve a better level of implementation success. The designed system has been trained by a data set and afterwards, it has been evaluated. The trained system has reached the error value of 0.08. Eventually, some recommendations have been provided for software development firms on the areas that might need more considerations and improvements.
    Keywords: Business Intelligence, Adaptive Nuero, Fuzzy Inference System, Critical Success Factors, System Implementation
  • Reza Sarkhosh Pages 105-124
    The benefits of Enterprise Systems (ES) are very varied and have been studied by scientists in this field over the years. But one aspect that is less noticed; is the benefit resulting from the implementation of ES in the procurement process, which is very important to the contractor companies. The main objective and the purpose of this research is to address this important issue. Other objective of the study is to find out the main reason for accepting ES and to provide a benefit evaluation framework using the balanced scorecard framework. This article seeks to provide a framework using a full review of the literature, and the proposed framework will be assessed in the contractor company projects through action research strategy and finally the benefit of the implementation will be offered. Except for localized definition of ES benefits framework and assessment of the benefits; the findings of present study includes the mixed research methodology with two positivism and interpretativism approaches through two full cycles of action research.
    Keywords: Action research, Contractor copmpanies, Enterprice Systems, Measering Benefits
  • Mahdi Faghihi, Gholamreza Memar, Zadeh Pages 125-142
    in this research By applying the theoretical framework of socio-technical systems and literature review using the form of e-Government has been identified as a core component.To realize the model results and the results indicated that each of the six components of e-government in 1404 particularly in the areas of communication and access to digital content.Based on the results of the highest priority among the components of e-government development infrastructure is owned by the component,Based on interviews with managers and theme analysis performed on each component of the realization of e-government development has been proposed.
    Keywords: e, government, Theme Analysis, vision document, socio, technical systems
  • Ali Moeini, Ehsan Merati Pages 143-162
    Nowadays, many of organizations, who are involved in enterprise architecting, make their own architecture framework or customize existing frameworks. These endeavors are based on the knowledge and the experience of each organization, and there is no defined method for developing the enterprise architecture framework. Therefore, a method for developing architecture framework is presented in this qualitative research. For this reason, 15 versions of 5 most used architecture frameworks are analyzed based on the interpretive phenomenology. Based on this analysis, a method for developing architecture frameworks is introduced which contains 8 disciplines and 6 phases. Analyzing the qualitative data of the research and also the validation of the research are carried out using the guidelines of Van Manen in the interpretive phenomenology.
    Keywords: Interpretive Phenomenology, Architecture Framework, Enterprise Architecture Development Method, Enterprise Architecture
  • Parisa Mousavi, Reza Yousefi Zanoz, Akbar Hasanpoor Pages 163-184
    Most organizations need to information systems to survive and thrive. therefore they should seriously protect their information assets. Creating structured and justifiable exchanges between cost, security and mission control systems security risks is essential. This is important in the planning and development of such systems. Initial Appropriate decisions can reduce costs and increase ease of control risk. The first step in the risk management process is the identification of risk. The purpose of this study is identify the most important enterprise information security risks.From the point of view purpose, The study is application and of view research methods, is descriptive. In this study, a model is presented to identify information security risks, according to ISO 27002 and cobit 4 and study the documents and using by fuzzy Delphi method and opinions of experts, which includes 10 of the IT professionals of the Bank, have been presented. in this template 6 factors and 20 subfactors of information security risk factors have been identified for the Bank.
    Keywords: Information Security, Risk Management, Risk Identifying, fuzzy Delphi
  • Mohsen Nazari, Seyed Vahid Tabatabaie Kalejahi Pages 185-198
    This research estimates the monetary value of Internet information for each type of information and services by using Hedonic pricing method. The statistic social of this research is High-Speed Internet users in Tehran. Based on the results, High speed Internet users of Tehran consider a positive monetary value for some Information types in the Internet, in descendent respect, such as Film downloading, Gaming, News, Social Network, and Music. Also the results indicates that people with higher education level and people who are subscribed to High speed Internet earlier than other people consider more monetary value to use the Internet. For generalizing the result of this research, it’s suggested to do this research at other cities of Iran At last, some applicable suggestions made.
    Keywords: information value, Hedonic pricing, Internet, information goods
  • Hamidreza Yazdani, Ali Hamidizadeh, Alireza Kameli Pages 199-216

    leadership style & organizational climate are considered as a substructure framework in successful performance of knowledge management. The purpose of this research, we are investigating both the effect of leadership style & organizational climate on knowledge management and the moderate role of organization structure & social interaction in affecting leadership style & organizational climate on knowledge management. this study has been done as a sample of 210 main employers of Tehran Mellat bank office. the descriptive- survey research is management type & used tools is questionnaire. we used modeling method of structural equations by lisrel software data analysis. research findings show leadership style doesn’t affect on knowledge management positively but organization climate has a positive effect on knowledge management. on other word, leadership style has a positive effect on organization structure & its own has a positive effect on social interaction. but in this research, moderate variable couldn’t play an easy role in affecting leadership style over knowledge management.

    Keywords: organizational climate, leadership style, organizational structure, knowledge management