فهرست مطالب

مدیریت ورزشی - پیاپی 24 (فروردین و اردیبهشت 1394)

نشریه مدیریت ورزشی
پیاپی 24 (فروردین و اردیبهشت 1394)

  • تاریخ انتشار: 1394/02/28
  • تعداد عناوین: 10
|
  • حسن اسدی، امین پورنقی*، ابراهیم افتخاری، احمد فلاحی صفحات 1-15

    هدف از این تحقیق مطالعه ابعاد عینی امنیت و نقش سازمان های ورزشی در تامین و توسعه آن از دیدگاه گردشگران ورزشی خارجی بود. روش تحقیق از نوع توصیفی–پیمایشی بود. جامعه آماری تحقیق گردشگران ورزشی خارجی شرکت کننده در رویداد ورزشی بین المللی دهه فجر (394 نفر) بودند. روش نمونه گیری تمام شمار بود. در این تحقیق از پرسشنامه محقق ساخته استفاده شد. پایایی پرسشنامه 83/0= α به دست آمد. سطح معناداری (001/0P=) به دست آمده از آزمون دوجمله ای در بخش های آموزش مدیریت بحران، تسلط مسئولان حفظ امنیت به زبان های بین المللی، و شایستگی مسئولان در مدیریت بحران نشان داد که از دیدگاه گردشگران ورزشی خارجی عملکرد مدیران ورزش در این بخش در سطح نامطلوب است. اما سطح معناداری و نسبت به دست آمده از این آزمون نشان داد در بخش های وجود فرهنگ توسعه امنیت در میان مردم (074/0P=)، دادن آزادی به گردشگران ورزشی در حریم شخصی خود (575/0P=)، استفاده از داوطلبان برای بهبود امنیت گردشگران ورزشی (721/0P=)، مهمان نوازی و برخورد خوب مسئولان و مردم (074/0P=) و آشنا کردن گردشگران ورزشی با فرهنگ ایرانیان (074/0P=)، مدیران ورزش و دست اندرکاران توسعه گردشگری عملکرد مطلوبی داشته اند.

    کلیدواژگان: امنیت، امنیت عینی، توسعه امنیت، سازمان های ورزشی، گردشگری ورزشی
  • حامد فرزی، شیرین زردشتیان، کامران عیدی پور صفحات 17-30
    دانشجویان بخش عظیمی از قشر جوان جامعه را تشکیل می دهند و توجه به سلامت کلی آنها مهم است. هدف این پژوهش، بررسی نقش میزان پرداختن به فعالیت های بدنی در سلامت اجتماعی دانشجویان دانشگاه های شهر کرمانشاه است. روش پژوهش از نوع توصیفی همبستگی و به شکل پیمایش مقطعی است که با استفاده از دو پرسشنامه سلامت اجتماعی کیز (1998) و فعالیت بدنی بک (1982) در میان دانشجویان دانشگاه های شهر کرمانشاه در سال 1391 انجام گرفت. پایایی پرسشنامه ها به وسیله آزمون آلفای کرونباخ به ترتیب زیر به دست آمد: پرسشنامه سلامت اجتماعی 9/0 و پرسشنامه میزان فعالیت اجتماعی 8/0. جامعه آماری تحقیق، شامل کلیه دانشجویان دانشگاه های منتخب شهر کرمانشاه به تعداد 39000 و نمونه تحقیق 380 نفر بود؛ که به روش نمونه گیری خوشه ایتصادفی و متناسب با حجم، انتخاب شدند و 370 پرسشنامه برگشتی بررسی شدند. داده ها به وسیله آمار توصیفی، آزمون های تی، ضریب همبستگی پیرسون و تحلیل رگرسیون خطی تحلیل شدند. نتایج به دست آمده حاکی از آن است که بین میزان پرداختن به فعالیت بدنی و سلامت اجتماعی رابطه معناداری وجود دارد. نتایج به دست آمده از تحلیل رگرسیون نشان داد که 51 درصد از تغییرات واریانس سلامت اجتماعی به وسیله دو متغیر فعالیت در اوقات فراغت و ورزش تبیین می شود.
    کلیدواژگان: دانشجویان، دانشگاه ها، سلامت اجتماعی، شهر کرمانشاه، فعالیت های بدنی
  • احمد محمودی، سید نصرالله سجادی، محمود گودرزی صفحات 31-51
    این پژوهش با هدف بررسی تاثیر کیفیت خدمات و رضایت مندی بر وفاداری مشتریان در باشگاه های ورزشی شهر تهران انجام گرفت. روش پژوهش توصیفی و از نوع همبستگی بود که به شکل میدانی اجرا شد. جامعه آماری پژوهش، مشتریان با حداقل شش ماه سابقه عضویت باشگاه های ورزشی (بدنسازی و آمادگی جسمانی و ایروبیک) شهر تهران بودند. از طریق نمونه گیری خوشه ای، پنج منطقه از بین مناطق 22گانه شهر تهران انتخاب شد. از هر منطقه منتخب هشت باشگاه و از هر باشگاه ده نفر تصادفی انتخاب شدند. حجم نمونه با استفاده از جدول مورگان 384 نفر تعیین شد. 450 پرسشنامه توزیع شد و از بین آنها 417 پرسشنامه قابل قبول بازگردانده شد. برای گردآوری اطلاعات از پرسشنامه رساله دکتری لیو (2008) و برای تجزیه وتحلیل ویژگی های جمعیت شناختی از آمار توصیفی استفاده شد. از آزمون تحلیل عاملی تاییدی، آزمون کولموگروف اسمیرنوف، ضریب همبستگی پیرسون و رگرسیون چندمتغیره نیز در بخش آمار استنباطی استفاده شد. بررسی یافته ها نشان داد که بین کیفیت خدمات و رضایت مندی مشتریان با وفاداری آنان ارتباط مثبت و معناداری وجود دارد. از بین متغیرهای کیفیت خدمات و رضایت مندی، رضایت مندی پیش بین قوی تری برای وفاداری مشتریان بود.
    کلیدواژگان: باشگاه ورزشی، رضایت مندی، کیفیت خدمات، مشتری، وفاداری
  • ابوالفضل فراهانی، ابراهیم علی دوست قهفرخی، سیده طاهره درخشنده قهفرخی صفحات 53-67
    پژوهش حاضر به منظور بررسی مشکلات باشگاه های ورزشی خصوصی شهرستان شهرکرد انجام گرفت. روش پژوهش توصیفی و از نوع پیمایشی بود. جامعه و نمونه آماری، کلیه مدیران و صاحبان باشگاه های ورزشی خصوصی شهرستان شهرکرد بودند که تعداد آنها برابر با 91 نفر بود. ابزار گردآوری اطلاعات پرسشنامه حاوی 21 سوال بود که موانع و مشکلات باشگاه های ورزشی خصوصی شهرستان شهرکرد را از جنبه های مختلف ارزیابی می کرد. روایی پرسشنامه را هشت تن از استادان مدیریت ورزشی تایید کردند و پایایی آن نیز از طریق ضریب آلفای کرونباخ 91/0 به دست آمد. پس از توزیع پرسشنامه ها، درنهایت 80 پرسشنامه ارزیابی شد. براساس نتایج پژوهش، مشکلات و موانع این باشگاه ها به چهار دسته موانع حقوقی و قانونی، اجتماعی و فرهنگی، مدیریتی و دولتی، و اقتصادی تقسیم شد. نتایج تحلیل آزمون فریدمن نشان داد، مهم ترین مشکلات باشگاه های خصوصی شهرستان شهرکرد عبارت بودند از: هزینه بالای راه اندازی و ساخت اماکن خصوصی ورزشی (80/4)؛ ناکافی بودن تسهیلاتی مثل وام بانکی و غیره (50/4)؛ بالاتر بودن هزینه استفاده از بخش های خصوصی در ورزش نسبت به باشگاه های دولتی (36/4)؛ هزینه های زیاد نگهداری و تعمیر اماکن ورزشی (33/4)؛ عدم هماهنگی واحدهای اجرایی و تعدد مراجع تصمیم گیری برای ارائه مجوز (14/4).
    کلیدواژگان: اقتصاد، باشگاه ورزشی، خصوصی سازی، شهرکرد، مالکیت
  • محمد احسانی، سید مرتضی عظیم زاده، اسدالله کردناییج، هاشم کوزه چیان، براندا پیتز صفحات 69-82
    هدف این تحقیق، تعیین ارتباط بین ویژگی های شخصیتی کارآفرینانه و ایجاد کسب وکارهای کوچک و متوسط ورزشی است. روش تحقیق، توصیفی از نوع همبستگی است. جامعه تحقیق، کسب وکارهای کوچک و متوسط ورزشی بودند (1500 شرکت) که مالکان یا مدیران آنها به عنوان نمونه تحقیق (258 نفر)، انتخاب و به روش تصادفی نمونه گیری شدند. برای گردآوری داده ها، از پرسشنامه شخصیت کارآفرینانه (77/0=α) و پرسشنامه صلاحیت ایجاد کسب وکار (81/0=α) استفاده شد. برای تحلیل داده ها از آمار توصیفی و استنباطی مناسب (ضریب همبستگی پیرسون، اسپیرمن، دورشته ای نقطه ای، کولموگروف اسمیرنوف و رگرسیون) استفاده شد. نتایج نشان داد، شخصیت کارآفرینانه با ایجاد کسب وکار ارتباط مثبت و معناداری دارد و به جز بعد تحمل ابهام، مابقی ابعاد شخصیت کارآفرینانه با ایجاد کسب وکارهای کوچک و متوسط ورزشی ارتباط معناداری داشتند (001/0 >P). نتایج رگرسیون دومتغیره نشان داد که شخصیت کارآفرینانه حدود 20 درصد از واریانس ایجاد کسب وکار را تبیین کرد. همچنین، بین جنسیت، سن، وضعیت تاهل و سطح تحصیلات با ایجاد کسب وکار ارتباط معناداری مشاهده نشد (05/0
    کلیدواژگان: ایجاد، کارآفرینی، کسب وکار، کوچک و متوسط، ورزشی، ویژگی های شخصیتی
  • کوروش قهرمان تبریزی، سید محمد جواد رضوی محمودآبادی صفحات 83-98
    هدف از این مطالعه شناخت و در نهایت اولویت بندی موانع مشارکت کارکنان ادارات دولتی استان کرمان در فعالیت های ورزشی بود. جامعه آماری پژوهش شامل کلیه کارکنان ادارات دولتی استان کرمان بود، که با استناد به سالنامه آماری کارکنان دستگاه های اجرایی استان کرمان در سال 1391، تعداد آنها 23360 نفر بود، که با توجه به جدول کرجسی و مورگان (1970) حجم نمونه برابر 378 نفر برآورد شد. این پژوهش از نوع کاربردی است و به شیوه پیمایشی اجرا شد. ابزار اندازه گیری آزمودنی ها پرسشنامه محقق ساخته تعیین موانع مشارکت ورزشی کارکنان بود که پایایی آن توسط محقق 91/0 برآورد شد. در این مطالعه، در وهله اول موانع مشارکت ورزشی کارکنان شناسایی، سپس با استفاده از مدل های مختلف روش های تصمیم گیری چندشاخصه رتبه بندی شدند. با توجه به اینکه نتایج حاصل از اجرای مدل های مذکور در مواردی با هم همخوانی نداشت، برای رسیدن به اجماع، از شیوه ادغامی کپ لند، استفاده شد. نتایج نشان داد، که سه علت اصلی عدم مشارکت کارکنان در فعالیت های ورزشی به ترتیب موانع، نبود ورزش های مختلف مورد علاقه در سطح سازمان، نبود امکانات و تسهیلات ورزشی در سطح ادارات دولتی استان کرمان و فقدان برنامه ریزی مناسب برای فعالیت های ورزشی کارکنان بود.
    کلیدواژگان: ادارات دولتی، استان کرمان، تکنیک های تصمیم گیری، کپ لند، مشارکت ورزشی
  • محمدرضا مرادی، سردار محمدی، محمود جمالی گله، جواد مرادی چالشتری صفحات 99-112
    هدف از اجرای این پژوهش بررسی رابطه تعهد سازمانی و تحلیل رفتگی شغلی داوران لیگ های فوتبال ایران بود. به این منظور 122 نفر از داوران و کمک داوران قضاوت کننده در لیگ های فوتبال کشور در فصل 92-91 در این تحقیق که توصیفی از نوع همبستگی بود، داوطلبانه شرکت کردند. برای جمع آوری داده ها از پرسشنامه های تعهد سازمانی آلن و میر (1991) و پرسشنامه تحلیل رفتگی شغلی مسلش و جکسون (1981) استفاده شد. براساس یافته های پژوهش، بین تعهد سازمانی و تحلیل رفتگی شغلی رابطه منفی و معنا داری وجود دارد؛ یعنی داورانی که در مقیاس تعهد سازمانی نمره بالایی کسب کرده بودند، تحلیل رفتگی شغلی کمتری داشتند. همچنین نتایج نشان داد که تنها فرسودگی عاطفی واجد شرایط پیش بینی تعهد سازمانی است. در بررسی رابطه علی میان تحلیل رفتگی شغلی و تعهد سازمانی داوران نشان داده شد که تحلیل رفتگی شغلی اثر منفی و معنا داری بر تعهد سازمانی داوران دارد. از آنجا که تحلیل رفتگی شغلی داوران به کاهش تعهد سازمانی می انجامد، توصیه می شود با شناسایی و کاهش عوامل بروز تحلیل رفتگی شغلی، از کاهش تعهد سازمانی و درنهایت عملکرد آنها جلوگیری شود.
    کلیدواژگان: تحلیل رفتگی شغلی، تعهد سازمانی، داوران، فوتبال، مدل یابی
  • زهرا اسکندری، یعقوب بدری آذرین، حمید جنانی صفحات 113-130
    هدف از تحقیق حاضر بررسی ارتباط احتمالی هوش هیجانی مربیان با خودسودمندی و اضطراب رقابتی ورزشکاران است. آزمودنی های تحقیق پیش رو همه بازیکنان و مربیان شرکت کننده در مسابقات قهرمانی جوانان و نوجوانان تنیس روی میز بانوان کشور (120 ورزشکار با میانگین سنی 28/2 ± 05/15 سال و 30 مربی با میانگین سنی 96/10 ± 15/39 سال) بودند. ورزشکاران، پرسشنامه خودسودمندی عمومی شرر و همکاران (1982) و پرسشنامه اضطراب رقابتی-حالتی (CSAI-2) مارتنز (1990) و مربیان هر دو رده جوانان و نوجوانان، پرسشنامه هوش هیجانی برادبری و گریوز را تکمیل کردند. داده های جمع آوری شده با استفاده از ضریب همبستگی پیرسون در سطح معناداری 05/0 به وسیله نسخه 16 نرم افزار SPSS بررسی شد. یافته های تحقیق نشان داد که همه مولفه های هوش هیجانی به غیر از خودآگاهی و خودمدیریتی با احساس خودسودمندی دختران ورزشکار نخبه تنیس روی میز کشور ارتباط معناداری دارد. همچنین تمامی مولفه های هوش هیجانی با اضطراب رقابتی دختران ورزشکار نخبه تنیس روی میز کشور ارتباط معناداری دارند. به نظر می رسد هوش هیجانی موجب افزایش آگاهی مربیان از نیازهای روان شناختی خود و ورزشکارانشان می شود و به آنان کمک می کند تا از وجود برخی مشکلات مطلع شوند و منابع روان شناختی لازم را برای مقابله با آنها شناسایی و تقویت کنند.
    کلیدواژگان: احساس خودسودمندی، اضطراب رقابتی، بازیکنان نخبه، تنیس روی میز، هوش هیجانی
  • مهرداد محرم زاده، علی مهری صفحات 131-144
    هدف اصلی پژوهش حاضر مقایسه عملکرد و خودپنداره تحصیلیرشته تربیت بدنی و علوم ورزشی در دو نظام آموزش حضوری و از راه دور است. جامعه آماری پژوهش کلیه دانشجویان مقطع کارشناسی رشته تربیت بدنی دانشگاه های دولتی شهر اردبیل در سال تحصیلی 92-91 به تعداد 234 نفر بود. از میان افراد مذکور، 100 نفر به روش نمونه گیری خوشه ایانتخاب شدند و به پرسشنامه ها پاسخ دادند. برای جمع آوری اطلاعات، از پرسشنامه خودپنداره تحصیلی و چهار پرسشنامه محقق ساخته برای عملکرد تحصیلی استفاده شد. پاسخ ها پس از جمع آوری با استفاده از فنون آمار توصیفی و استنباطی و به کارگیری نرم افزار spss تجزیه وتحلیل شد. نتایج نشان داد که بین عملکرد تحصیلیرشته تربیت بدنی در دروس تخصصی نظری در دو نظام آموزش حضوری و نیمه حضوری تفاوت معنا داری وجود دارد و عملکرد تحصیلیگروه حضوری در دروس نظری نسبت به گروه از راه دور بالاتر است و بین عملکرد تحصیلی در دروس عملی در دو نظام آموزش حضوری و از راه دور تفاوت معناداری وجود ندارد و نمره های گروه از راه دور نسبت به گروه حضوری در دروس عملی بالاتر است. بین سطح خودپنداره تحصیلی و معدل دیپلم متوسطه در دو گروه تفاوت معناداری مشاهده نشد.
    کلیدواژگان: آموزش حضوری، آموزش از راه دور، تربیت بدنی، خودپنداره تحصیلی، عملکرد تحصیلی
  • غلامرضا شعبانی بهار، یوسف باقری، حبیب هنری صفحات 145-158
    هدف از پژوهش حاضر، اعتباریابی و بومی سازی مدل های مدیریت دانش لاوسن و عملکرد ویناند و همکاران و بررسی اثر و روابط بین آنها در فدراسیون های ورزشی ایران بود. این پژوهش، تحقیق توصیفی-همبستگی است. جامعه آماری پژوهش شامل روسا، نایب رئیسان، دبیران کل، مدیران کمیته ها و کارشناسان تمامی فدراسیون ها بود و 300 نفر نمونه پژوهش را تشکیل دادند. روش نمونه گیری، طبقه ای و هدفمند بود. برای گردآوری داده ها از پرسشنامه مدیریت دانش لاوسن (2002) و پرسشنامه عملکرد ویناند و همکاران (2009) بهره گرفته شد. برای تجزیه وتحلیل داده ها از آزمون های آماری ضریب همبستگی پیرسون و مدل معادلات ساختاری بهره گرفته شد. روایی پرسشنامه ها توسط متخصصان و همچنین با استفاده از تحلیل عاملی تاییدی، تایید شد. پایایی پرسشنامه مدیریت دانش 93/0 و عملکرد 85/0 به دست آمد. یافته ها نشان داد که مدل رابطه بین مدیریت دانش و عملکرد در فدراسیون های ورزشی قابل برازش است (036/0P=،037/0=RMSEA،97/0GFI=). همچنین مشخص شد که مدیریت دانش و هریک از ابعاد آن بر عملکرد فدراسیون های ورزشی اثر مثبت و معناداری دارند و مدیریت دانش قادر است 55 درصد از تغییرات عملکرد را پیش بینی کند. فدراسیون های ورزشی می توانند از نتایج این تحقیق، در راستای درک بهتر فعالیت های مدیریت دانش و همچنین سنجش سطح عملکرد بهره گیرند.
    کلیدواژگان: برازش مدل، عملکرد، فدراسیون های ورزشی، مدیریت دانش، معادلات ساختاری
|
  • Hasan Asadi, Amin Pournaghi, Ebrahim Eftekhari, Ahmad Fallahi Pages 1-15

    The aim of the present research was to study the objective dimensions of security and the role of sport organizations in providing and developing security from the viewpoint of foreign sport tourists. The research was a descriptive survey. The statistical population (equal to the sample) consisted of foreign sport tourists participating in Fajr international sport event (n=394). A researcher-made questionnaire was used to collect the data. The reliability of the questionnaire was (α=0. 83). Binomial test (P=0. 001) in education of crisis management، fluency of event authorities in international languages and their competence in crisis management showed that sport authorities did not perform ideally form foreign sport tourists'' viewpoint. But the significance level and the ratio in binomial test showed that sport managers and tourism authorities performed ideally in these four parts: the public culture of security development (P=0. 074)، providing sport tourists with personal freedom (P=0. 575)، employing volunteers to develop security of sport tourists (P=0. 721)، hospitality and the public and authorities'' appropriate behavior towards sport tourists (P=0. 074) and familiarization of sport tourists with Iranian culture (P=0. 074).

    Keywords: Objective Security, Security, Sport Organizations, Sport Tourism, Security Development
  • Hamed Farzi, Shirin Zardoshtian, Kamran Eidipour Pages 17-30
    Students are a large portion of the youth in the society and it is important to pay attention to their general health. The aim of this study was to explain the role of physical activity in social well-being of students in universities of Kermanshah city. This study was a descriptive-correlation conducted as a cross sectional study. Two questionnaires of Keyes''s Social Well-Being (1998) and Beack‘s Physical Activity (1982) were used for student of universities of Kermanshah in 2012. Reliability of the questionnaires was determined by Cronbach alpha coefficient as follows: Social Well-Being 0. 9 and Physical Activity 0. 8. The statistical population consisted of all students of the selected universities of Kermanshah city (N=39000) and the sample included 380 student who were selected by cluster random sampling method. 370 questionnaires were returned and analyzed. The data were analyzed using descriptive statistics، t tests، Pearson correlation coefficient and linear regression analysis. Results showed a significant relationship between physical activity involvement and social well-being. Also، regression analysis results showed that leisure activities and sport indexes explained 51% of changes in the variance of social well-being.
    Keywords: Kermanshah City, Physical Activity, Social Well, Being, Students, Universities
  • Ahmad Mahmoudi, Seyed Nasrolah Sajadi, Mahmoud Goudarzi Pages 31-51
    This study examined the effect of service quality and satisfaction on customer loyalty in sport clubs of Tehran city. The study was descriptive-correlation which was conducted as a field study. The statistical population consisted of customers who attended bodybuilding، fitness and aerobics sport clubs for at least 6 months in Tehran. 5 districts (out of 22) of Tehran city were selected by cluster sampling method and 8 clubs were selected randomly from each district and 10 subjects were selected randomly from each club. Finally، 384 subjects were selected as the sample using Morgan table. 450 questionnaires were distributed and 417 acceptable questionnaires were returned. To collect data، a questionnaire from the doctoral dissertation of Yi-Chin Liu (2008) was used. For demographic analysis، descriptive statistics were used and inferential statistics including confirmatory factor analysis test، Kolmogorov-Smirnov test، Pearson correlation coefficient and multiple regression were used as well. Findings showed a positive significant relationship between service quality and satisfaction with customer loyalty. Satisfaction was a stronger predictor of customer loyalty than service quality.
    Keywords: Customer, Loyalty, Satisfaction, Service Quality, Sport Club
  • Abolfazl Farahani, Ebrahim Alidoust Ghahfarrokhi, Seyede Tahere Derakhshande Ghahferrokhi Pages 53-67
    The aim of this study was to investigate the problems of private sport clubs in Shahr-e-kord city. This study used a descriptive method and it was conducted as a survey. The statistical population and sample were all managers and owners of private sport clubs of Shahr-e-kord city (N=91). A questionnaire (21 items) which evaluated the problems of these sport clubs from different perspectives was used to collect data. The validity of the questionnaire was approved by 8 professors of sport management، and its reliability was calculated as 0. 91 by Cronbach’s alpha coefficient. After questionnaire distribution، 80 questionnaires were collected and analyzed. Results showed that problems and barriers of these clubs were divided into four categories: legal and lawful barriers، social and cultural barriers، managerial and ministerial barriers and economic barriers. The results of Freidman test showed that the most important problems of these clubs were high costs of establishment and construction of private sport facilities (4. 80)، lack of financial facilities such as loans (4. 50)، higher costs of private sport clubs than public ones (4. 36)، high costs of maintenance and repairs of sport facilities (4. 33)، and inconsistency of executive units and plurality of determinant organizations to issue club licenses (4. 14).
    Keywords: Economy, Ownership, Privatization, Shahr, e, Kord, Sport Club
  • Mohammad Ehsani, Morteza Azimzade, Sadollah Kordnaeij, Hashem Kozechian, Pitts Brenda Pages 69-82
    The aim of this study was to determine the relationship between entrepreneurial personality characteristics and small and medium-sized sport enterprises start-up (SMSEs). The methodology of this study was descriptive-correlation. Population consisted of small and medium-sized sport enterprises (N=1500) and their owners and/or managers were randomly selected as the sample (n=258). For data collection، entrepreneurial personality (α=0. 77) and SMSEs start-up (α=0. 81) questionnaires were used. Descriptive and inferential statistics (Pearson correlation coefficient، Spearman correlation coefficient، point biserial correlation، Kolmogorov-Smirnov test and regression analysis) were used to analyze data. The results showed a positive significant relationship between entrepreneurial personality and start-up of enterprises and except for tolerance of ambiguity، all other entrepreneurial personality dimensions had a significant relationship with SMSEs (P<0. 001). The regression results showed that entrepreneurial personality could predict about 20% of SMSEs variance. Also، there was no significant relationship between demographic characteristics (gender، age، marital status and education) and SMSEs (P>0. 05). The findings of this study emphasized the vital role of entrepreneurial personality characteristics in flourishing start-up of small and medium-sized sport enterprises.
    Keywords: Enterprise, Entrepreneurial, Personality Characteristics, Small, Medium, Sized, Sport, Start, up
  • Kourosh Tabrizi, Seyed Mohammad Javad Razavi Pages 83-98
    This study aimed at identifying and prioritizing the barriers to participation of staff of public offices in Kerman province in physical activities. The statistical population consisted of all staff of public offices of Kerman province (N=23360 according to the annual statistics of offices in Kerman province in 2012). The sample size was 378 subjects using Krejcie and Morgan (1970) table. This study used an application method and was conducted as a survey. Data were collected by a researcher-made questioner of Sport Participating Barriers. The reliability of the questionnaire was calculated as 0. 91. Firstly، the barriers to staff''s participation in sports were identified and then ranked using different models of decision making (MADM). As the above models did not agree in some cases، Kopland integration technique was used to reach a consensus. Results showed that three main barriers to staff''s participation in physical activities were lack of various favorite sports in organizations، lack of sports facilities in public offices of Kerman province and lack of proper planning for staff''s physical activities respectively.
    Keywords: Decision Making Techniques, Kerman Province, Kopland, Public Offices, Sport Participation
  • Mohammadreza Moradi, S. Mohamadi, Mahmuod Jamali Galeh, Javad Moradichaleshtori Pages 99-112
    The aim of the present study was to investigate the relationship between organizational commitment and job burnout among Iran football league referees. In this descriptive-correlation study، 122 referees and assistant referees of Iran football leagues in season 2012-2013 participated voluntarily. Organizational Commitment Scale (Allen and Meyer، 1991) and Maslach and Jackson Burnout Inventory (1981) were used to collect data. The results revealed a significant and negative relationship between organizational commitment and job burnout، that is to say those referees who gained high organizational commitment scores had low job burnout. Also، the emotional exhaustion was the only eligible predictor of organizational commitment. The causal relationship between job burnout and organizational commitment showed the significant negative effect of job burnout on organizational commitment of referees. Since the job burnout reduced organizational commitment، it is recommended to identify and reduce causes of job burnout in order to prevent the decrease of organizational commitment and ultimately job performance.
    Keywords: Football, Job Burnout, Modeling, Organizational Commitment, Referees
  • Zahra Eskandari, Yaghob Badriazarin, Hamid Janani Pages 113-130
    Given the increasing importance of entrepreneurship and its important role in students’ employment، this study was conducted to examine the effect of Emotional Intelligence on students'' entrepreneurial intentions. A model was developed and was tested among undergraduate students of Physical Education faculty of Tehran University. The model was tested by Using the Structural Equation Modeling (SEM). Based on the findings of this research، Emotional intelligence dimensions have positive effects on entrepreneurial intentions. Since Emotional intelligence can be educated، so it can be an important factor in the development of students'' entrepreneurial intentions and entrepreneurship.
    Keywords: Emotional Intelligence, Entrepreneurship, Entrepreneurial intentions, Structural Equation Modeling, The Theory of Planned Behavior
  • M. Moharamzadeh, Ali Mehri Pages 131-144
    The present study aimed to compare academic performance and self-concept of physical education and sport sciences course between conventional and distance educational systems. The statistical population included all physical education undergraduate students at Ardabil state universities in 2012-2013 academic years (N=234). Using stratified random sampling method، 100 students were selected and answered the questionnaires. Data were collected by Academic Self-Concept Questionnaire as well as four researcher-made questionnaires for academic performance. The data were analyzed via SPSS18 and descriptive and inferential statistics. The results showed a significant difference between conventional and distance educational systems in physical education academic performance in theoretical courses and the academic performance of the conventional system in theoretical courses was higher than that in distance educational system. There was no significant difference in academic performance of practical courses between the two systems. The scores of practical courses were higher in distance system than conventional system. There was no significant difference between academic self-concept and diploma grade point average of both groups.
    Keywords: Academic Performance, Academic Self, Concept, Conventional Education, Distance Education, Physical Education
  • Gholam Shabani Bahar, Yousef Bagheri, Habib Honari Pages 145-158
    The aim of this study was to validate and localize Lawson’s (2002) knowledge management and Winand et al. (2009) performance models and to determine their effects and relationships in Iran sports federations. This study was a descriptive-correlation research. The population included presidents، vice presidents، general secretaries، committee managers and experts in all sports federations of Iran. The sample consisted of 300 subjects who were selected with stratified and purpose sampling method. To collect data، Lawson’s (2002) KM Questionnaire and Winand et al. (2009) Performance questionnaire were used. For data analysis، Pearson correlation coefficient test and structural equation modeling were applied. The validity of the questionnaires was confirmed by the experts using confirmatory factor analysis. Reliability of KM questionnaire was 0. 93 and performance questionnaire was 0. 85. Results showed that the model of the relationship between KM and performance had a good fit index (P=0. 036، RMSEA=0. 037، GFI=0. 97). The results indicated that KM and its dimensions had a significant and positive effect on the performance of sports federations. KM was able to predict 55% of performance variation. Sports federations can use the results of the present study to understand KM practices better and to measure performance level.
    Keywords: Knowledge Management (KM), Model Fitting, Performance, Sports Federations, Structural Equations