آرشیو دوشنبه ۵ بهمن ۱۳۸۸، شماره ۴۴۲۰
اجتماعی
۴

دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش مطرح کرد

زبان انگلیسی باید به دبستان برود

کارشناسان آموزش زبان معتقدند که چهار تا هفت سالگی بهترین سن آموزش زبان انگلیسی است و اگر در این سنین کودک آموزش زبان را آموخت در مراحل بعد مشکلی نخواهد داشت، به همین خاطر سن آموزش زبان در مدارس باید تغییر کند.

به گزارش ایرنا، دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش با اعلام این مطلب افزود: یکی از تغییراتی که در سند بنیادین تحول آموزش و پرورش لحاظ شده است، تغییر سن آموزش زبان به دانش آموزان است. بر اساس این تغییرات سن آموزش زبان را در پایه های تحصیلی چهارم و پنجم ابتدایی قرار دادیم در حالی که اکنون سن آموزش زبان در پایه دوم مقطع راهنمایی است.

مهدی نوید ادهم در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چرا زبان انگلیسی که اکنون زبان بین المللی است چندان مورد توجه آموزش و پرورش نبوده است و آیا به این موضوع سیاسی نگریسته نمی شود که شاید دانش آموزان تحت تاثیر فرهنگ بیگانه قرار بگیرند؟ گفت: زبان انگلیسی تاثیر فرهنگی خود را برجای خواهد گذاشت. البته کشورهای ژاپن و چین معتقدند که چرا باید انگلیسی، زبان بین المللی باشد بنابراین درصدد ترویج زبان کشور خودشان هستند.

وی افزود: در کنفرانسی که چندی پیش در کانادا برگزار شد بحث «IT» به عنوان یکی از بحث های جدی تعلیم و تربیت مورد بررسی قرار گرفت و در این کنفرانس مطرح شد که این مبحث در نظام تعلیم و تربیت کشورها از طریق زبان بومی کشورها آموزش داده شود.

وی با اشاره به اینکه آموزش کلاسیک زبان در مدرسه عنصر اصلی نیست، گفت: فناوری ملی باید حامی آموزش زبان انگلیسی باشد.

دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش گفت: زبان انگلیسی در مدارس هفته ای دو ساعت تدریس می شود بنابراین باید ضمن افزایش ساعات تدریس، سن آموزش را پائین آورده و از معلمان متخصص بهره مند شویم.