آرشیو دوشنبه ۱۷ مهر ۱۳۹۶، شماره ۲۱۷۴۱
اخبار کشور
۱۱

کاهش سن بیماران قلبی با سبک زندگی نامناسب

تمام بیماری های قلبی در کشور درمان می شوند

استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: خوشبختانه درمان بیماری های قلبی و همچنین تشخیص و کنترل این بیماری ها در کشور ما با پیشرفت بسیار خوبی همراه بوده است.

ایرج ناظری در خصوص پیشرفت روش های تشخیص و درمان بیماری های قلبی در کشور به فارس گفت: تا حدود 30 سال قبل افراد مبتلا به بیماری ها قلبی برای درمان به خارج از کشور مراجعه می کردند، اما در حال حاضر اکثر بیماران در کشور درمان می شوند که بیمارستان امام خمینی(ره) در این زمینه پیشتاز بوده است.

ناظری ادامه داد: در حال حاضر درمان بیماری های قلبی به وسیله روش های جراحی و غیرجراحی مانند بالن، آنژیوگرافی و آنژیوپلاستی در کشور ما انجام می شود که این روش های درمانی از سال 64 در کشور ما آغاز و پیشرفت کرده است.وی افزود: خوشبختانه درحال حاضر حتی یک فرد مبتلا به بیماری های قلبی برای درمان به خارج از کشور مراجعه نکرده است.

این فوق تخصص قلب و عروق با بیان اینکه تغذیه نامناسب، آلودگی هوا، عدم تحرک و چاقی، استعمال سیگار و چربی خون بالا و فشار خون بالا از جمله علل بروز بیماری های قلبی هستند، توصیه کرد: اصلاح سبک زندگی و همچنین ورزش کردن می تواند باعث پیشگیری از بروز بیماری های قلبی شود و همانطور که آمارها اعلام می کند، می گوییم که سن مبتلایان به بیماری های قلبی کاهش پیدا کرده است.

وی با بیان اینکه یکی از دلایل فوت جوانان بر اثر سکته های قلبی، رشد نکردن رگ های جانبی قلب و همچنین نرسیدن به موقع این بیماران به مراکز درمانی است، گفت: کسانی که انفارکتوس حاد می کنند، اگر در ساعات اولیه به مراکز درمانی برسند و رگ های قلبی باز شود، می توانند تحت درمان قرار گرفته و به زندگی خود ادامه دهند.

به گفته دکتر ناظری، از زمانی که بیمار دچار سکته قلبی می شود، تقریبا حدود یک ساعت وقت دارد که به مراکز درمانی برسد و معمولا پزشکان در همان دقایق اولیه با تجویز داروهای خاص، از لخته شدن و فوت بیمار جلوگیری می کنند.