به جمع مشترکان مگیران بپیوندید!

تنها با پرداخت 70 هزارتومان حق اشتراک سالانه به متن مقالات دسترسی داشته باشید و 100 مقاله را بدون هزینه دیگری دریافت کنید.

برای پرداخت حق اشتراک اگر عضو هستید وارد شوید در غیر این صورت حساب کاربری جدید ایجاد کنید

عضویت

جستجوی مقالات مرتبط با کلیدواژه « دی اکسید کربن » در نشریات گروه « نفت و پتروشیمی »

تکرار جستجوی کلیدواژه « دی اکسید کربن » در نشریات گروه « صنایع »
  • حامد نریمانی فر، عبدالنبی هاشمی، کریم سلحشور
    به طور کلی مخازن شکافدار به عنوان مخازنی با عمر کوتاه، شدت جریان تولید بالا و ضریب بازیافت نهایی پایین شناخته می شوند. تزریق های امتزاجی و غیرامتزاجی به عنوان روش های ازدیاد برداشت در مخازن شکافدار به دلیل ساختار ناهمگون این مخازن، مشکلات خاص خود را دارد. نفت و سیال تزریقی تمایل بیشتری به تولید از طریق شبکه شکاف ها دارند و نفت موجود در بلوک های ماتریکس به راحتی جابجا نمی شود. این ویژگی در مخازن شکافدار ممکن است باعث بروز پدیده انگشتی شدن و یا پدیده حرکت جداگانه سیال تزریقی از سیال مخزن، به دلیل تفاوت در چگالی آنها شود. در طی سال های گذشته، استفاده از فرآیند تزریق جهت افزایش تولید از مخازن نفت سنگین و متوسط به طور چشمگیری افزایش یافته است. قسمتی از تزریق شده توسط سیالات موجود در مخزن جذب شده و اندکی از آن بصورت گاز آزاد در مخزن باقی می ماند. به دلیل تاثیراتی که جذب شده بر مجموعه سنگ و سیال دارد، تولید نفت افزایش می یابد. تزریق نتیروژن در فشار بالا به عنوان یک فرآیند ازدیاد برداشت نفت برای یک مخزن کربناته شکافدار طبیعی در نظر گرفته می شود که هدف از این فرآیند، تزریق تثبیت فشار مخزن به منظور افزایش تولید نهایی نفت از لحاظ اقتصادی می باشد. در این تحقیق به طور مفصل فرآیندهای تزریق نیتروژن و دی اکسید کربن در یک مخزن شکافدار مورد بررسی و تجزیه و تحلیل قرار می گیرد.
    کلید واژگان: تزریق غیر امتزاجی, نیتروژن, دی اکسید کربن, شدت تزریق, ضریب بازیاف}
  • وحید رحیمی، محمد بیدریغ، محمد جواد نبوی زاده
    نفت به عنوان منبع اصلی انرژی در سرتاسر جهان به شمار می آید. استفاده صحیح و مناسب از منابع نفتی یک موضوع حیاتی در دنیا می باشد. مخازن نفتی رخداد طبیعی ساختارهای زمین شناسی با مکانیسم های جابجایی نفت به سمت چاه های تولیدی هستند. این مکانیسم ها همچنان که تولید نفت ادامه می یابد تخلیه میشوند. ضرورت تثبیت یا افزایش این مکانیسمها نقش مهمی در روند جریان نفت بازی میکند. تزریق سیالات به مخازن نفتی یک روش ازدیاد برداشت بسیار خوب در صنعت نفت میباشد که هدف از آن جابجایی نفت به سمت چاه های تولیدی است. بیشترین سیالات تزریق شده به مخازن نفتی آب و گاز هستند.
    در این تحقیق، سناریوهای مختلف ازدیاد برداشت نفت شامل تزریق گاز، تزریق آب و تزریق متناوب آب و گاز (WAG) با استفاده از گاز دی اکسید کربن (CO2) به صورت امتزاجی در یک مغزه با ترشوندگی میانه به منظور انتخاب سناریوی بهینه تولید به وسیله نرم افزار شبیهساز Eclipse 300 مورد مقایسه و بررسی قرار گرفت. نتایج شبیه سازی نشان میدهد که تزریق متناوب آب و گاز دارای بازیافت نفت بیشتری نسبت به روش های تزریق آب و گاز میباشد.
    کلید واژگان: ازدیاد برداشت نفت, تزریق گاز, تزریق آب, تزریق متناوب آب و گاز, دی اکسید کربن}
نکته
  • نتایج بر اساس تاریخ انتشار مرتب شده‌اند.
  • کلیدواژه مورد نظر شما تنها در فیلد کلیدواژگان مقالات جستجو شده‌است. به منظور حذف نتایج غیر مرتبط، جستجو تنها در مقالات مجلاتی انجام شده که با مجله ماخذ هم موضوع هستند.
  • در صورتی که می‌خواهید جستجو را در همه موضوعات و با شرایط دیگر تکرار کنید به صفحه جستجوی پیشرفته مجلات مراجعه کنید.
درخواست پشتیبانی - گزارش اشکال