فهرست مطالب

پژوهش های معاصر در مدیریت ورزشی - پیاپی 5 (بهار و تابستان 1392)

نشریه پژوهش های معاصر در مدیریت ورزشی
پیاپی 5 (بهار و تابستان 1392)

  • تاریخ انتشار: 1392/03/01
  • تعداد عناوین: 10
|
  • سید نصرالله سجادی، حمیدرضا صفری، وحید ساعت چیان، سید مهدی رسول صفحه 1
    هدف از این پژوهش، اولویت بندی عوامل موثر بر موفقیت کاروان ورزشی ایران در بازی های آسیایی 2010 گوانجو به همراه تعیین مهم ترین عوامل بود. جامعه آماری این پژوهش شامل روسا و نواب رئیس فدراسیون های منتخب و صاحب نظران حاضر در بازی های آسیایی تشکیل دادند. بر همین اساس، حجم نمونه با جامعه برابر و جمعا 40 نفر را شامل گردید. ابزار مورد استفاده پژوهش پرسشنامه ای برگرفته شده از مطالعات ادبیات پژوهش و تحقیقات مشابه گذشته تنظیم گردید. روایی محتوایی آن توسط متخصصین این حیطه مورد ارزیابی قرار گرفت و پایایی پرسشنامه نیز از طریق مطالعه مقدماتی با 25 نفر و آزمون آلفای کرونباخ (α =0/94)، به دست آمد. نتایج نشان داد، در بین تمام عوامل، منابع مادی با بار عاملی (97/0)، بیشترین اهمیت و پس از آن عوامل فن آوری، تسهیلاتی، مالی، انسانی و منابع مدیریتی با بار عاملی (84/0)، کم ترین اهمیت را نشان داد. در نهایت مدیران و تصمیم گیرندگان رویدادهای ورزشی می توانند با شناخت عوامل موفقیت، سرمایه گذاری و تمرکز مناسبی بر این عوامل داشته باشند.
    کلیدواژگان: عوامل موفقیت، کاروان ورزشی، بازی های آسیایی
  • محمد جوادی پور، مونا سمیع نیا صفحه 15
    هدف از این پژوهش، تبیین موقعیت راهبردی و ارائه استراتژی توسعه ورزش همگانی در ایران است. این تحقیق، توصیفی و از نوع پیمایشی است. نمونه آماری پژوهش 70 نفر است که شامل مدیران فدراسیون ورزش همگانی، روسای کمیته ها و انجمن های فدراسیون ورزش همگانی، روسای هیات های استان ها و اعضای شورای راهبردی فدراسیون ورزش همگانی بودند. ابزار جمع آوری داده ها پرسش نامه محقق ساخته ای است که شامل گویه های مربوط به عوامل درونی و بیرونی است. این گویه ها نیز شامل 40 سوال رتبه بندی شده درباره قوت ها، ضعف ها، فرصت ها و تهدیدهای ورزش همگانی ایران است. تعدادی از اساتید و کارشناسان صاحب نظر، روایی این پرسشنامه را تایید کردند. پایایی آن را نیز روش آلفای کرونباخ (887/0 = α) تایید نمود. برای تجزیه و تحلیل داده ها، علاوه بر شاخص های توصیفی، آزمون مقایسه ی میانگین ها و آزمون فریدمن، از ماتریس ارزیابی درونی و بیرونی نیز استفاده شده است. یافته های پژوهش نشان داد که این ورزش بر روی محور مختصاتSWOT قرار دارد که از لحاظ عوامل درونی در ناحیه ی قوت ها و از نظر عوامل بیرونی سازمان در ناحیه فرصت ها جای می گیرد. بر این اساس، استراتژی های تهاجمی برای توسعه ورزش همگانی توصیه شده است. علاوه بر این، زمینه مناسب تقویت فرهنگ ورزش همگانی در کشور، افزایش مشارکت و همکاری فعال سازمان ها و نهادها، تحقق اهداف ورزش همگانی و به کارگیری تمامی ظرفیت های ملی در راستای رشد و توسعه ورزش همگانی کشور ارائه می شود
    کلیدواژگان: ورزش همگانی، استراتژی توسعه، موقعیت راهبردی
  • حسن اسدی*، محمد تقی ابراهیم زاده، مهرزاد حمیدی، زهرا سعید آذری صفحه 29

    هدف این پژوهش، جمع آوری و توصیف معیارهای انتخاب مربیان تیم‎های ملی شطرنج بود. جامعه آماری پژوهش را سه گروه بازیکنان، مربیان و مدیران حوزه شطرنج کشور تشکیل می‎دادند. با استفاده از روش دلفی 61 مولفه به عنوان معیارهای انتخاب مربیان تیم های ملی برگزیده شدند و در 8 بعد اصلی دسته بندی شدند. اطلاعات پژوهش با استفاده از آزمون کروسکال والیس در سطح معناداری 05≥ P مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. یافته های پژوهش نشان داد که در اولویت بندی ابعاد مربیگری تیم های ملی شطرنج، به ترتیب، مهارت های مدیریتی، مهارت های فنی، ویژگی های شخصیتی، مهارت های عاطفی- انسانی، ویژگی های اجتماعی، ویژگی های فردی، سوابق مربیگری و سوابق ورزشی اهمیت دارند. همچنین، بین نظر مربیان، بازیکنان و مدیران در خصوص اولویت بندی ابعاد مربیگری تیم های ملی شطرنج، تفاوت معناداری مشاهده نشد(31P=./). اما بین نظر این سه گروه در مورد اولویت بندی مولفه های مهارت های عاطفی- انسانی و ویژگی های فردی، اختلاف معناداری مشاهده شد (05≥ P).

    کلیدواژگان: ارزیابی عملکرد، معیارهای مربیگری، مسئولیت های مربی، تیم ملی، شطرنج
  • محمدعلی زبر دست، کوروش قهرمان تبریزی صفحه 45
    هدف از این تحقیق، بررسی ارتباط میزان گذران اوقات فراغت مبتنی بر فعالیت بدنی با برخی متغیرهای مربوط به افراد مبتلا به ضایعه نخاعی ایران بود. بر اساس جدول کرجسای و مورگان و با روش نمونه گیری خوشه ای، 375 فرد مبتلا به ضایعه نخاعی از 10 استان کشور، به عنوان نمونه آماری انتخاب شدند (12851=N). ابزار گردآوری اطلاعات، پرسش نامه محقق ساخته ای بود که روایی آن توسط اساتید متخصص در زمینه اوقات فراغت (10 نفر) و کارشناسان ضایعه نخاعی (5 نفر) تایید و پایایی آن به وسیله آلفای کرونباخ تعیین شد (79/0=α). برای تجزیه و تحلیل اطلاعات از ضریب همبستگی پیرسون، خی دو و ضریب توافقی c استفاده شد. نتایج آزمون پیرسون نشان داد که بین سن و مدت ضایعه با میزان پرداختن به فعالیت بدنی در اوقات فراغت ارتباط معکوس و معناداری وجود دارد. یافته های حاصل از خی دو نیز نشان دهنده ارتباط معنادار بین شدت ضایعه و جنسیت با میزان پرداختن به فعالیت بدنی در اوقات فراغت و عدم ارتباط معنادار بین دسترسی به فضاهای ورزشی و تفریحی با میزان پرداختن به فعالیت بدنی در اوقات فراغت بود. به طور کلی، با توجه به یافته های تحقیق می توان نتیجه گیری کرد که زنان، مسن-ترها، افرادی که مدت بیشتری است دچار ضایعه شده اند و آنهایی که شدت ضایعه شان بیشتر است، فعالیت های بدنی کمتری در اوقات فراغت خود انجام می دادند. بنابراین، پیشنهاد می شود برای غلبه بر موانع پرداختن به فعالیت بدنی در اوقات فراغت توجه و منابع بیشتری به این گروه ها اختصاص داده شود.
    کلیدواژگان: اوقات فراغت، ضایعه نخاعی، فعالیت بدنی
  • مرتضی دوستی، امین خطیبی، علی اصغر خلیلی صفحه 59
    هدف این تحقیق، مطالعه عدالت سازمانی در اداره کل تربیت بدنی استان مازندران و بررسی ارتباط آن با تعهد سازمانی کارکنان آن اداره بود. بدین منظور، از پرسشنامه عدالت سازمانی رگو وکانها (2006) و پرسشنامه تعهد سازمانی مییر و آلن(1990) استفاده و پس از تایید روایی و پایایی (عدالت سازمانی82/0 α =و تعهد سازمانی 78/0α =) این پرسشنامه ها در بین نمونه آماری که طبق جدول مورگان شامل 86 نفر بودند، توزیع شد. جهت تجزیه و تحلیل داده ها از روش های آماری ضریب همبستگی پیرسون و رگرسیون چندگانه استفاده شد. نتایج این تحقیق نشان داد که بین برخی از مولفه های عدالت سازمانی کارکنان با یکدیگر و با مولفه های تعهد سازمانی ارتباط مثبت و معنی داری وجود دارد. تحلیل رگرسیونی نیز نشان داد، تعهد سازمانی تحت تاثیر عدالت سازمانی کارکنان ادره کل تربیت بدنی استان مازندران قرار دارد. با توجه یافته های پژوهش می توان گفت سازمان ها نمی توانند بدون عدالت به حیات خود ادامه دهند و رعایت عدالت در سازمان بخشی از مسوولیت های اخلاقی مدیران است.
    کلیدواژگان: عدالت سازمانی، تعهد سازمانی، کارکنان، اداره کل تربیت بدنی، استان مازندران
  • وحید نظری، سید محمدحسین رضوی، سید عماد حسینی، مجتبی رئیسی صفحه 73
    هدف تحقیق حاضر، تبیین استراتژی والیبال ساحلی ایران از طریق شناسایی نقاط قوت، ضعف، فرصت ها و تهدیدهای فراروی والیبال ساحلی ایران بود.
    این تحقیق از نوع زمینه یابی بوده که به روش توصیفی تحلیلی و به شکل میدانی انجام گرفت. جامعه آماری این تحقیق را 50 نفر از خبرگان والیبال ساحلی تشکیل می دهند. ابزار تحقیق، پرسشنامه محقق ساخته ای بود که در چهار بعد قوت، ضعف، فرصت و تهدید متشکل از 61 گویه طراحی گردید. روائی صوری این پرسشنامه توسط 7 نفر از خبرگان والیبال ساحلی تایید شد. پایایی پرسشنامه نیز از طریق روش آلفای کرونباخ 84.6/. بدست آمد. برای تدوین و استخراج استراتژی-ها از تحلیل SWOT و برای رتبه بندی نقاط قوت، ضعف، فرصت و تهدید از آزمون رتبه بندی فریدمن استفاده گردید.
    نتایج تحقیق نشان داد که والیبال ساحلی در وضعیت کنونی دارای 15 قوت و 21 ضعف و با 12 فرصت و 13 تهدید مواجه می باشد. در بخش قوت والیبال ساحلی کشور گویه، مطرح بودن ورزش والیبال ساحلی به عنوان تنها ورزش ساحلی در مسابقات المپیک، در بخش ضعف، نبود یک سیستم استعداد یابی والیبال ساحلی درکشور، در بخش فرصت گویه، وجود خط ساحلی 3000 کیلومتری در کشور و در بخش تهدید گویه، وجود انگیزه های مالی بیشتر در رشته های دیگر بالاترین میزان اهمیت را دارا می باشند. همچنین، نتایج حاکی از آن است که موقعیت استراتژیک والیبال ساحلی کشور در ماتریس داخلی خارجی در منطقه محافظه کارانه قرار دارد. همچنین، با استفاده از روش تحلیل ماتریس SWOT، 2 استراتژی SO، 3 استراتژی ST، 8 استراتژی WO و 2 استراتژی WT جهت تبدیل نقاط ضعف به قدرت و تهدیدها به فرصت ها برای توسعه والیبال ساحلی ارائه شده است.
    کلیدواژگان: والیبال ساحلی، استراتژی، تحلیل سوات
  • حسین پورسلطانی*، رامین ایرجی نقندر صفحه 91

    هدف از این پژوهش تعیین روایی و پایایی پرسشنامه خودارزیابی زمان بود. جامعه آماری این پژوهش را مسوولین هیات های ورزشی استان خراسان رضوی (280=N) تشکیل می دادند و نمونه آماری برابر با حجم جامعه در نظر گرفته شد. ابزار اندازه گیری مورد استفاده پرسشنامه 55 سوالی خودارزیابی زمان (جون، 2010) بود که دارای 2 خرده مقیاس (مهارت های عمومی و تفویض) است. روش امتیازگذاری به سوال ها بر اساس طیف لیکرت (گزینه های هرگز، به ندرت، گاهی، اغلب و همیشه) و به ترتیب امتیازات 1، 2، 3، 4، 5 بود. روایی صوری و محتوایی پرسشنامه پس از ترجمه توسط اساتید متخصص مدیریت ورزشی مورد تایید قرار گرفت. به منظور تجزیه و تحلیل داده ها، از شاخص های توصیفی برای توصیف داده ها، ضریب آلفای کرونباخ برای تعیین پایایی درونی و برای تحلیل عاملی تاییدی بر اساس تعیین روابط و T-value بود. یافته های پژوهشی نشان دهنده پایایی (83/0=α) برای پرسشنامه خودارزیابی زمان بود. در خصوص روایی سازه و بر اساس میزان روابط و T-value، به جز سوال های 12، 45 و 55؛ مابقی سوال ها رابطه معنی داری با عامل خود داشتند و توانستند پیشگوی خوبی برای عامل خود باشند. شاخص های نسبت x2 به df (023/2) و 068/0=RMSEA هم برازش مدل را تایید کردند. همچنین، در خصوص روابط عامل ها با مفهوم خودارزیابی زمان نتایج نشان داد که تمامی عامل ها توانستند پیشگوی خوبی برای مفهوم خودارزیابی زمان باشند. در نتیجه، روایی درونی و بیرونی مدل «خودارزیابی زمان» مورد تایید قرار گرفت.

    کلیدواژگان: خودارزیابی زمان، روایی، پایایی، هیات های ورزشی
  • غلامعلی قاسمی، مرتضی صادقی، وازکن میناسیان، فاطمه ولایتی صفحه 101
    هدف اصلی تحقیق حاضر، بررسی اثر 8 هفته برنامه حرکات اصلاحی منظم بر لوردوز کمری دانش آموزان دختر بود. از میان 270 دانش آموز با قوس کمری افزایش یافته، تعداد 30 دانش آموز به طور تصادفی در دو گروه 15 نفری کنترل و تجربی قرار گرفتند. ابزارهای اصلی مورد استفاده شامل خط کش منعطف، صفحه شطرنجی، تخته انعطاف و کرنومتر دیجیتالی بود. برنامه تمرینات اصلاحی شامل حرکات کششی و قدرتی بود که به مدت 8 هفته اعمال گردید. تحلیل داده ها با استفاده از آزمون های t مستقل و وابسته انجام شد. نتایج تحقیق نشان داد که میزان قوس کمری در گروه تجربی به طور معناداری کاهش یافته است. همچنین قدرت و استقامت عضلات شکم و میزان انعطاف پذیری پشت به طور معناداری افزایش نشان داد، اما تغییرات در دامنه حرکتی جانبی تنه و انعطاف پذیری عضلات شکم معنادار نبود. از سوی دیگر، در پس آزمون بین میزان قوس کمری و استقامت عضلات شکمی گروه تجربی و کنترل تفاوت معناداری مشاهده گردید (05/0p<). نتایج تحقیق نشان می دهد که این برنامه تمرینات اصلاحی می تواند به عنوان یکی از روش های معتبر و مناسب برای بهبود لوردوز کمری مورد استفاده قرار گیرد و از بروز ناراحتی های جسمانی متعدد مانند کمردرد جلوگیری کند.
    کلیدواژگان: لوردوز کمری، حرکات اصلاحی، دانش آموزان دختر
  • رامین بلوچی، رشید حیدری مقدم، حسن قدیمی ایلخانلار صفحه 109
    هدف از این تحقیق، بررسی شیوع نا هنجاری های وضعیتی ستون فقرات در بیماران تالاسمیک ماژور می باشد. آزمودنی های این تحقیق شامل تعداد87 نفر بیمار تالاسمی ماژور هستند. میانگین سنی آزمودنی ها 83/12 ± 87/21 سال، میانگین وزن آزمودنی ها 82/9± 72/59 کیلوگرم و میانگین قد آزمودنی ها 72/8 ±42/168سانتیمتر است.
    در این تحقیق ناهنجاری های ستون فقرات شامل سر به جلو، کج گردنی، اسکولیوز، کایفوز و لوردوز آزمودنی ها بررسی و ارزیابی قرار گرفت. کایفوزیس و لوردوزیس با استفاده از خط کش منعطف و شدت عارضه-های انحناهای ستون فقرات با استفاده از صفحه شطرنجی، چارت آزمون نیویورک و شاقول، اندازه گیری شد. در نهایت داده ها با استفاده از آمار توصیفی مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.
    یافته های تحقیق حاضر نشان داد که برخی ناهنجاری ها در بیماران تالاسمیک ماژور شایع است که در این زمینه بیشترین ناهنجاری مشاهده شده در ناحیه مهره های گردن، عارضه سر به جلو (3/48درصد) و در ناحیه ستون فقرات بیشترین عارضه مشاهده شده عارضه لوردوز (08/39 درصد) می باشد.
    به نظر می رسد، با توجه به ماهیت بیماری و عدم فعالیت منظم ورزشی و فقر حرکتی در این بیماران موجب ضعف عضلانی و لیگامنی در ناحیه ستون فقرات شده و به مرور زمان منجر به بروز برخی ناهنجاری-های ستون فقرات در این بیماران شده است که در نهایت موجب احساس ناراحتی در ستون فقرات این بیماران خواهد شد. لذا لازم است این بیماران تشویق به انجام تمرینات ورزشی شوند و همچنین توجه جدی به اصول ارگونومی و تمرینات مناسب اصلاحی و درمانی برای بیماران تالاسمیک ماژور موجب پیشگیری و کمک به درمان ناهنجاری های ستون فقرات در این بیماران شوند.
    کلیدواژگان: ناهنجاری های ستون فقرات، بیماران، تالاسمی ماژور
  • رحیمه مهدی زاده صفحه 117
    هدف از این تحقیق، بررسی تاثیر تمرینات ثبات دهنده عضلات مرکزی بر زاویه انحنا کمری دختران دانشجو بود. در تحقیق حاضر، 86 دختر دانشجو برای شرکت در مطالعه اعلام آمادگی کردند. 34 نفر از آزمودنی-ها با دامنه ی سنی (24-19) سال که زاویه لوردوز آنها برابر و بیشتر از 55 درجه بود، به طور هدفمند به عنوان نمونه آماری انتخاب و بطور تصادفی در سه گروه (دو گروه تجربی 12 نفری و یک گروه کنترل 10نفری) قرار گرفتند. گروه های تجربی به مدت 12هفته و هفته ای 3روز تمرین کردند. زاویه انحنا کمر قبل و بعد از تمرین توسط خط کش منعطف اندازه-گیری شد. برای تجزیه و تحلیل آماری داده ها از آزمون های t همبسته، تحلیل واریانس یک طرفه و آزمون تعقیبی توکی استفاده شد. سطح معناداری 05/0α ≤ در نظر گرفته شد. نتایج نشان داد پس از 12 هفته، زاویه لوردوز کمر گروهی که تمرین ثبات دهنده مرکزی انجام دادند در مقایسه با گروه های انعطاف پذیری و کنترل به طور معناداری کاهش یافت(001/0= p). بر اساس یافته های تحقیق، تقویت و افزایش ثبات عضلات مرکزی می تواند به عنوان یک برنامه تمرینی موثر در کاهش زاویه انحنا کمری باشد.
    کلیدواژگان: خط کش منعطف، لوردوز، ثبات مرکزی، انعطاف پذیری، عضلات مرکزی
|
  • Seyyed Nasrollah. Sajjadi, Hamid. Safari, Vahid. Saatchian *, Mehdi. Rasooli Page 1
    The aim of this study was prioritization of affecting factors on Iran’s sport caravan in Guangzhou 2010 Asian Games and identifying the most important factors. The population of this study includes presidents and vice presidents of selective national sport associations and experts engaged in the games. So the sample size was considered such as population which was 40 persons. The instrument used in the study was built up according to the review of literature and previous same studies. Reliability of questionnaire confirmed by the experts in this area and validity of study found (α =0/94) by Alfa chrounbakh test trough a pilot study with 25 person. Results showed that among all the factors, material resource was the most important resource by factor load (97/0) and after that there were technology, facility, financial, human recourses and the end managerial resource by factor load (0/84) was the least important resource. Finally managers and decision makers of sport events with know the success factors can invest and appropriate focus on these factors
    Keywords: Success factors, sport caravan, Asian games
  • Javadi Pour. M., Samie Nia. M. Page 15
    The aim of this research, Explanation of strategic position and presentation of development strategy in Sport for all in Iran. This descriptive study is a survey. The study sample consisted of 70 administrators Sport Federation, chairmen of committees and associations Sport Federation, heads of delegations and members of the Steering Council of the Federation of Sport. The present study used a questionnaire that consisted of inner and outer buoy-related factors (consisting of 40 questions ranked on the strengths, weaknesses, opportunities and threats to sport for all in Iran) is.Its validity was confirmed by several professors and specialists authority, and its reliability verified according to Cronbach’s alpha method (α = 0.887). For data analysis, in addition to descriptive indicators, compared test and Friedman test, as well as internal and external evaluation of the matrix, was used. The results showed that this exercise on the coordinates of SWOT in terms of internal factors in the region's strengths and the external factors of the area of opportunity lies. Based on this strategy of "aggressive and development "has been recommended for the development of mass sports. Moreover, Appropriate context is provided of Strengthening the culture of sport in the country, Increase active participation and cooperation of organizations, Realization Purposes of sport And national capacities in order to use all of the sport's development.
    Keywords: sport, strategic position, development strtegy
  • Asadi . H., Ebrahimzadeh. M.T., Hamidi. M., Saeed Azari. Z. Page 29

    The purpose of this study was to determining and developing selection criteria of national teams’ coaches in chess. Statistical population of this study was three groups including athletes, coaches and managers that engage in chess related activities. 61 criteria were selected as selection criteria of national team coaches by using Delphi method and were categorized in eight basic dimensions. Data were analyzed by Kruskul-wallis test in significant level of 0.05. The results of study showed that managerial skills, technical skills, personality characters, emotional skills, social characters, individual characters, coaching background and athletic background respectively have more importance in coaching selection. Furthermore there was no significant difference between athletes, coaches and manager perspectives about Prioritizing of coaching dimensions; but, there was significant difference between their perspectives about emotional skills and individual characters.

    Keywords: performance appraisal, coaching criteria, coach responsibilities, national team
  • Zebardast. M.A., Ghahreman Tabrizi. K. Page 45
    The purpose of this study was to investigate the relationship between the amounts of leisure time physical activity (LTPA) with some variables related to Iranian people with spinal cord injury. 375 participants from 10 provinces were selected as statistical sample (N=12851). Researcher made questionnaire was used as investigation instrument. Validity of study instrument was confirmed through leisure time and spinal cord injury experts; as well as its internal reliability was found significant by cronbach’s alpha coefficient (α=0.79). For data analysis Pearson correlation, Chi-square and Contingency Coefficient were used. The results of the Pearson test revealed that there was significant negative relationship between age and the years post injury; with the amount of LTPA. The findings of Chi Square test demonstrated that there was significant relationship between the severity of injury and gender; with the amount of LTPA, but there was no significant relationship between sport and recreational facilities proximity with the amount of LTPA. Therefore, it is clear that women, older adults, people with less recent injuries and people with more severe injuries are general subgroups that had less LTPA. Thus, it is recommended for overcome unique barriers to LTPA, special attention and resources allocated to these groups.
    Keywords: Leisure Time, Spinal Cord Injury, Physical Activity
  • Doosti. M., Khatibi. A. *, Asghar Khalili. A. Page 59
    The justice and perform it is a basic and natural needs of human that consistently in history had provided fit place in order to the development human society. The purpose of this research was to Analysis the organizational justice factors and its relations with the organizational commitment of physical education general administration employees of Mazandaran province. In order achieving the research goals, Rego & Kanha (2006) & Meyer and Allen (1990) questionnaires has been used. After the determination the validity and reliability (α=0/82 for the organizational justice & α=0/78 for the organizational commitment) this questionnaires was distributed between statistical sample that the base of Morgan table were persons 86. For data analysis, some statistical techniques such as Pearson and Spirman correlation coefficients & multiple regressions were used. Finding shows that there are the positive and significant relationships between the some of organizational justice factors of employees with together & with the some of organizational commitment factors of employees. Regression analysis showed that organizational commitment affected the organizational justice of in physical education general administration employees of Mazandaran province. The results demonstrated that organizations con not continue to its life without justice and respect of justice in organization is a part of ethical responsibility of managers.
    Keywords: Organizational justice, Organizational commitment, Physical education general Administration, Mazandaran province, employees
  • Nazari.V., Razavi. M.H., Hosseini. E., Reisi. M. Page 73
    The purpose of the present study was expression strategy of Iran beach volleyball through identifying strengths, weaknesses, opportunities andthreatsfacingIransbeach volleyball.The method of this study was a descriptive- survey and analytical. The target population of this research consist of 50 experts beach volleyball. Research tools was a questionnaire consist of 61 questions that was design in four dimensions strengths, weaknesses, opportunities and threats. Face validity of this questionnaire was approved by 7 experts beach volleyball.Reliability ofthequestionnaire byusingCronbach's alphaWas obtained. /84.6.For data analysis, the researcher used the descriptive indexes, as Friedman test and SWOT analysis. The research findings indicate that Beach Volleyball at the present situation encounters 15 strengths, 21 weaknesses, 12 opportunities, and 13 threats. In the points of strengths the beach volleyball the only beach sport in Olympic games, in division of weakness a brings of this questions the lack of a talent scout system, in the point of opportunities: the existence of 3000 kilometers coastline in the country and in division, the more financial motivations in other majors as the highest scale of importance. The results also indicate that the beach volleyball in terms of strategic location and internal and external matrix in the region is conservative, also using matrix analysis, SWOT, 2 strategy so,3 strategy st, 8 strategy wo and 2 strategy is offered for convert weaknesses into strengths and threats into opportunities for development of beach volleyball
    Keywords: Beach volleyball, strategy, SWOT analysis
  • Poursoltani.H., Iraji.R. Page 91

    The purpose of this study was to determine the validity and reliability of self-assessment time questionnaire. The statistical population of this study was the Sporty Authorities Boards of Khorasan-e Razavi Province (N=280) and the size of population was selected as, the size of sample. Measurement Instrument was a questionnaire of 55 questions of self-assessment time (John, 2010) included 2 subscales (general practices, delegation). The pointing method of questions was based on Likert range.(never, seldom, sometimes, almost, Always and points 1,2,3,4,5 respectively. Face and content validity of questionnaire was accepted after translation by professors Physical Education specialists. statistical methods was descript ional indexes for describing data, Cronbach`s alpha for determining inner consistency and accepting factorial analysis based on determining relations and T-value. Analytical results showed (0.83) reliability for self-assessment time questionnaire. All questions, except 12, 45, 55 questions, had significant relation with its factor on structural validity and based on relations and T-value; and it was a good predictor of it’s factor. X2/df=2.023 and RMSEA=0.068 indexes accepted the goodness of fit, too. Also, the results about the relations of factors with the meaning of self-assessment time showed that all factors could be a good predictor for the concept of self-assessment time. Finally internal and external validity of self-assessment time model was accepted.

    Keywords: Self, assessment time, validity, reliability, board sporty
  • Ghasemi. Gh, Sadeghi. M. *, Minasian.V., Velayati. F. Page 101
    The aim of this study was to evaluate the effect of eight weeks of regular corrective training program on lumbar Lordosis of girl students. Of the 200 girl students with hyperlordosis studied, 30 were randomly assigned to either an experimental group (n=15) or a control group (n=15).Main test instruments was include of flexible ruler, posture screen, sit and reach box and stopwatch. Corrective training program include stretch and strength training for eight weeks duration. Dedendent and independent t - test was used for Statistical analysis of data. Findings of this study showed that lumbar lordosis in experimental group significantly decreased. In addition, strength and endurance of abdominal muscles and flexibility of back muscle increased significantly, but changes in lateral range of trunk motion and flexibility of abdominal muscle was not significant. In other hand in post-test there was a significant difference between degrees of lumbar lordosis and endurance of abdominal muscles of experimental and control groups (p≤0.05). Findings of this study revealed that corrective training program could be one of valid methods for treatment of lumbar lordosis and will help to prevent various physical problems such as low back pain.
    Keywords: Lumbar lordosis, corrective training, girl students, middle schools
  • Balouchy. R., Heidari Moghadam. R. *, Ghadimi Ilkhanlar. H. Page 109
    The purpose of this study was prevalence of postural deformity of vertebral fcolumn in major thalassemic patients. Target population included of 87 male major thalassemic patients. sampels age mean was 21/87± 12/83years, weight main was 59/72±9/82, k.g and height main was 168/42±8/72cm. forward head, inclined neck, degree of scoliosis, kyphosis and lordosis measured by New York test, and flexibility ruler.The obtained data were analyzed by Descriptive static. results of this study indicated that some vertebral column abnormality is perevalent in thalassemic patients. in this field maximal abnormality in cervical vertabra was forward head(48/3)percente was the highest abnormality.and maximal abnormality in turasic and lumbar vertebra was lordosis(39/08)percente.The results showed that thalassemic major patients vertebra column deformity is perevalen.because of this deformities some patients may suffer some pain in their back. Perhaps combination of several factors such as weakness of muscels and ligaments in this patients resulted in vertebral deformitiesTherefore it is nessessary encourege such patients to espcial exersice training and Principles of Ergonomy also therapeutist can designe corrective exersice in order for prevanting and treating of spineal abnormalies.
    Keywords: vertebra column deformity, Patients, Major thalassemia
  • Mahdizadeh. R. Page 117
    The purpose of this study was to determine the effect of core stability training on lumbar lordosis angle in girl students. Eighty six university girl students volunteered to participate in the study. Thirty four healthy subjects with ranged between 19-24 years old that had equal to or more than 55º were selected and were divided randomly into the three following groups: two experimental(n=12) and one control(n=10) groups. The experimental groups trained 3 times a week for 12 weeks. Before and after 12 weeks, the lumbar lordosis angle was measured using flexible ruler. Data were analyzed with dependent t -test, one-way ANOVA and Tukey post hoc tests. Level of significant was α ≤0.05. Results showed that the lumbar lordosis angle decreased significantly in core stability group compared with flexibility and control groups (p=0.001). We concluded that core stability trainings are the effective exercise protocol to improve lumbar lordosis angle.
    Keywords: Flexible ruler, Lordosis, Core stability, Flexibility, Core muscles