فهرست مطالب

مطالعات مدیریت رفتار سازمانی در ورزش - پیاپی 1 (بهار 1393)

نشریه مطالعات مدیریت رفتار سازمانی در ورزش
پیاپی 1 (بهار 1393)

  • تاریخ انتشار: 1393/03/02
  • تعداد عناوین: 10
|
  • ابولفضل فراهانی، زهرا خسروی فر صفحات 11-20
    هدف از پژوهش حاضر مقایسه کیفیت زندگی زنان شرکت کننده و غیر شرکت کننده در ورزش های همگانی است. جامعه آماری تحقیق بانوان بیست تا شصت ساله شهر سرپل ذهاب و تعداد آنان نامحدود است. تعداد آزمودنی ها براساس فرمول کوکران برای جامعه نامحدود سیصدوهشتاد و چهارنفر تعیین شد. بر این اساس سیصد و هشتاد و چهار نفر از بانوان شرکت کننده در ورزش های همگانی به طور تصادفی برای نمونه گروه تجربی و به همین تعداد از بانوان غیر شرکت کننده در ورزش همگانی به طور تصادفی برای نمونه گروه شاهد انتخاب شدند. برای دست یابی به اهداف تحقیق از پرسشنامه فرم کوتاه کیفیت زندگی سازمان بهداشت جهانی استفاده شد. روایی پرسشنامه به تایید پانزده نفر از متخصصین رسید و پایایی آن در مطالعه مقدماتی با سی آزمودنی و با روش آلفای کرونباخ 0/93 محاسبه شد. برای توصیف داده ها از آمار توصیفی و روش های آماری استنباطی از جمله T-TEST تک نمونه ای و مستقل و کولموگراف اسمیرونوف، با کمک نرم افزار SPSS.V.16 استفاده شد. نتایج تحقیق نشان می دهد که کیفیت زندگی و سلامت عمومی زنان شرکت کننده در ورزش همگانی و حیطه های مربوط به آن، یعنی سلامت جسمانی، سلامت روانی، روابط اجتماعی و سلامت محیطی از کیفیت زندگی زنان غیر شرکت کننده در ورزش همگانی بهتر است.
    کلیدواژگان: کیفیت زندگی، بانوان، ورزش همگانی
  • لقمان کشاورز، مهرزاد حمیدی، محمود گودرزی، سید نصرالله سجادی صفحات 21-30
    هدف از انجام پژوهش، تبیین الگوی مدیریت عملکرد کمیته ملی المپیک با رویکرد BSC است. جامعه آماری پژوهش صدوچهارده نفر از اعضای مجمع عمومی کمیته ملی المپیک، متخصصان و خبرگان آشنا به امور کمیته ملی المپیک هستند که از بین آنها هشتادودونفر به طور هدفمند برای نمونه تحقیق انتخاب شدند. برای گردآوری اطلاعات مورد نیاز از پرسشنامه محقق ساخته و مصاحبه استفاده شده که روایی پرسشنامه مورد تائید متخصصان قرار گرفته، پایایی آن با آزمون آلفای کرونباخ و با ضریب 0/84 به تائید رسیده است. برای تجزیه و تحلیل اطلاعات جمع آوری شده از آزمون مجذور کای و روش استقراء منطقی استفاده شد. یافته های پژوهش نشان می دهد که کمیته ملی المپیک برای مدیریت عمکرد خود دارای چهارمنظر مالی، مشتری، فرآیندهای داخلی، یادگیری و رشد و چهل و یک هدف استراتژیک، صدوبیست و هشت سنجه در منظرهای مختلف و صدوبیست و هشت هدف کمی بلند مدت در منظرهای گوناگون است. درنهایت چنین می توان نتیجه گرفت که منظرها، اهداف استراتژیک، سنجه ها و اهداف کمی به دست آمده به دلیل ارتباط بین چشم انداز و استراتژی ها با اهداف بلند استراتژیک، سنجه ها و اهداف کمی کمیته ملی المپیک در منظرهای مختلف، قابلیت مدیریت عملکرد این سازمان ورزشی را دارد.
    کلیدواژگان: کارت امتیازی متوازن، مدیریت عملکرد، سنجه، منظر، هدف کمی، کمیته ملی المپیک
  • ولی نوذری، محمدحسن بوستانی صفحات 31-37
    این تحقیق با هدف بررسی ارتباط بین سبک های تصمیم گیری مربیان با میزان رضایت مندی و تحلیل رفتگی بازیکنان لیگ های برتر بسکتبال مردان و زنان ایران در سال 91-90 انجام شده است. روش انجام پژوهش از نوع همبستگی است. نمونه آماری شامل 201 نفر از ورزشکاران زن و مرد(110 نفر زن و 91 نفر مرد) بود. ابزار مورداستفاده شامل پرسشنامه سبک تصمیم گیری اسکات و بروس، پرسشنامه تحلیل رفتگی ورزشکاران رادک و اسمیت؛ همچنین پرسشنامه رضایت مندی ورزشکاران چلادورای و ریمر است که پایایی ابزارها با استفاده از ضریب آلفا کرونباخ و روایی آن به روش تحلیل عاملی مورد تایید قرار گرفته است. برای تحلیل داده ها از میانگین، فراوانی، درصد، ضریب همبستگی، رگرسیون به روش گام به گام، آزمون t و تحلیل واریانس یک راهه استفاده شد. یافته ها نشان داد که بین سبک های تصمیم گیری مربیان (عقلانی، شهودی، آنی، اجتنابی و وابستگی) و تحلیل رفتگی ورزشکاران (فرسودگی عاطفی، کاهش عملکرد و بی علاقگی) رابطه منفی و معناداری وجود دارد (0/604-= r). بین سبک های تصمیم گیری مربیان (عقلانی، شهودی، آنی، اجتنابی و وابستگی) و رضایت مندی ورزشکاران (تمرین و آموزش، رفتار شخصی، عملکرد فردی و عملکرد تیمی) رابطه مثبت و معنی داری وجود دارد (0/613= r). سبک های تصمیم گیری عقلانی، وابستگی، آنی و اجتنابی 61% تغییرات تحلیل رفتگی ورزشکاران را تبیین می کند و اثر مستقیم و منفی بر تحلیل رفتگی دارند (001/0>P). سبک های تصمیم گیری اجتنابی، وابستگی، شهودی و عقلانی 55% تغییرات رضایت مندی ورزشکاران را تبیین می کند و اثر مستقیم و مثبتی بر رضایت مندی ورزشکاران دارد (001/0>P).
    با توجه به پژوهش حاضر می توان گفت که با افزایش هریک از سبک های تصمیم گیری مربیان، میزان زیرمقیاس ها و مقیاس رضایت مندی ورزشکاران افزایش می یابد و با کاهش آنها سبک های تصمیم گیری هم با کاهش مواجه می شود.
    کلیدواژگان: سبک های تصمیم گیری، تحلیل رفتگی، رضایت مندی، ورزشکاران
  • ابراهیم علی دوست قهفرخی، امید قهرمانی، مظفر یکتایار صفحات 39-50
    هدف از انجام این پژوهش، طراحی و تدوین راهبرد توسعه ورزش قهرمانی استان کرمانشاه است. جامعه آماری این تحقیق را مدیران و کارشناسان ادارات ورزش و جوانان، روسای هیات های ورزشی، اساتید گروه تربیت بدنی موسسات آموزش عالی استان و مدیران تربیت بدنی سایر نهادهای فعال در ورزش قهرمانی استان کرمانشاه تشکیل داده اند که تعداد این افراد هشتادوپنج نفر هست. نمونه گیری به صورت کل شمار انجام شد. ابزار جمع آوری داده ها، پرسشنامه محقق ساخته است که روائی آن به وسیله چند تن از اساتید صاحب نظر و پایائی آن از روش آلفای کرونباخ (97 درصد) تایید شده بود. پرسشنامه مشتمل برهفتادسوال رتبه بندی شده در زمینه بررسی نقاط قوت، ضعف، فرصت و تهدیدهای ورزش قهرمانی استان کرمانشاه هست. داده های پژوهش با استفاده از آمارتوصیفی، آزمون مقایسه میانگین و آزمون فریدمن مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته است. ماتریس ارزیابی عوامل داخلی و ماتریس ارزیابی عوامل خارجی تشکیل شد و پس از وزن دهی نمره ماتریس عوامل خارجی برابر 2/53 و نمره ماتریس عوامل داخلی برابر 1/99 به دست آمد. بر این اساس و بعد از تشکیل ماتریس ارزیابی داخلی و خارجی مشخص شد که وضعیت ورزش قهرمانی استان کرمانشاه در موقعیت رها کردن مدل دیوید قرار دارد و اداره کل ورزش و جوانان استان کرمانشاه بایستی از راه برد های رهاکردن استفاده کند.
    کلیدواژگان: ورزش قهرمانی، راهبرد، توسعه ورزش، استان کرمانشاه
  • احسان اسداللهی، محمدرضا اسماعیل زاده قندهاری، سیدمهدی امیرآبادی زاده صفحات 51-57
    تحقیق حاضر بررسی رابطه بین ساختار مدیریت دانش و سازمان یادگیرنده از دیدگاه کارشناسان تربیت بدنی ادارات مشهد است. جامعه آماری (144N=) از کارشناسان تمام وقت ادارات آموزش و پرورش (چهل و هفت نفر)، اداره کل ورزش و جوانان (پنجاه و دو نفر) و شهرداری (چهل و پنج نفر) بودند که با استفاده از جدول مورگان نمونه صدوهشتادنفری به صورت تصادفی انتخاب گردید. در این راستا از سه پرسشنامه استاندارد مدیریت دانش (QKM) و درجه تحقق سازمان یادگیرنده (DLOQ) و پرسشنامه بررسی دموگرافی اعضاء نمونه استفاده شده است. تحقیق حاضر از لحاظ نوع و هدف کاربردی و از نظر ماهیت، توصیفی و همبستگی است که جمع آوری اطلاعات به شیوه پیمایشی است. پایایی ابزار از طریق آزمون ضریب آلفای کرونباخ محاسبه شد که برای پرسشنامه مدیریت دانش برابر (0/89=α) و پرسشنامه سازمان یادگیرنده برابر (0/97=α) به دست آمد. جهت تجزیه و تحلیل داده ها از آمار توصیفی و استنباطی (آزمون کلموگروف اسمیرنوف، tمستقل، ضریب همبستگی پیرسون) استفاده شده است. با توجه به نتایج پژوهش بین ساختار مدیریت دانش و سازمان یادگیرنده از دیدگاه کارشناسان تربیت بدنی رابطه معناداری دیده می شود (0/01>P). یافته های این تحقیق که مبنی بر وجود رابطه بین ساختار مدیریت دانش و سازمان یادگیرنده است، لزوم توجه بیشتر به آموزش روسا و کارکنان ادارات با مفاهیم ساختار مدیریت دانش و سازمان یادگیرنده، راه اندازی پایگاه دانشی کارکنان برای ثبت مهارت های آنان، برگزاری دوره های آموزشی مناسب برای یادگیری پرسنل برای دانستن ساختار مسئولیت ها و نقش های خود در جهت اداره امور، بسیار مهم به نظر می رسد و توصیه می شود که در سازمان های ورزشی کشور برای به کارگیری موارد مذکور بیش از گذشته تاکید گردد.
    کلیدواژگان: ساختار، مدیریت دانش، سازمان یادگیرنده، کارشناسان تربیت بدنی
  • محمد اصغری جعفرآبادی، عالیه مسکین، ژاله معماری صفحات 59-72
    بقای سازمان های امروزی وابسته به انتظارات در حال تغییر مشتریان است، سازمان ها به تبعیت از سازمان های موفق برای جهت دهی به استراتژهای بازاریابی خود از اصول بخش بندی بهره مند می گردند. هدف از انجام این تحقیق بخش بندی بازار خدمات مجموعه های ورزشی بخش خصوصی، مبتنی بر انگیزه ها و انتظارات مشتریان است. تحقیق حاضر به روش توصیفی پیمایشی انجام شده است. جامعه آماری تحقیق، مشتریان مجموعه های ورزشی شرکت ملی گاز بودند که دست کم یک سال از خدمات آن استفاده می کردند. نمونه آماری تحقیق نیز شامل 163 تن از استفاده کنندگان از این خدمات بود. ابزار تحقیق پرسشنامه MISS- sport center است که آروکاس و همکاران در سال 2007 آن را طراحی نموده، روایی محتوایی آن نیز به تایید سه تن از اساتید بازاریابی رسیده است. ابزار تحقیق شامل پرسشنامه ای با بیست و شش گویه بود که براساس پیوستار لیکرت در مقیاس 5 ارزشی تنظیم شده بود. پایایی ابزار با آزمون تحلیل عاملی و مقدار آماره 0/88 تایید شد. پایایی هریک از عامل ها شامل اثر مثبت 0/91، تعامل اجتماعی 0/91، آمادگی جسمانی0/90، غلبه بر مشکلات 0/76، تناسب اندام 0/87، رقابت 0/83، چالش های فردی 0/82 و سرگرمی 0/87 بود. برای تحلیل داده ها از آزمون های،ANOVA وMANOVA و برای دسته بندی آیتم های پرسشنامه از تحلیل عاملی اکتشافی با شاخص های KMO و از آزمون بارتلت برای بررسی برازش مناسب مدل استفاده شد (0/05>p). نتایج نشان می دهد ویژگی های جمعیت شناختی به جز جنسیت، با انگیزه ها و انتظارات مشتریان این مجموعه همبستگی معناداری ندارد. همچنین بخش بندی مشتریان براساس انگیزه ها و انتظارات آنان مطرح نیست. لذا، در سازمان هایی که کارکنان آن، از تشابهات فرهنگی و تحصیلات برخوردار باشند، مناسب است مدیران به جای بخش بندی آنان، با ارتقای سطح کیفی خدمات به افزایش بهره وری و رضامندی کارکنان اقدام نمایند.
    کلیدواژگان: بخش بندی، انگیزه ها، انتظارات، ویژگی های جمعیت شناختی
  • حسین عیدی، بهمن عسگری * صفحات 73-84
    هدف

    هدف پژوهش، ارزیابی و تحلیل عملکرد کاروان های ورزشی ایران در بازی های آسیایی در مقایسه با رقبای آسیایی است. روش تحقیق توصیفی تحلیلی است که پژوهشگران سعی کرده اند بدون پیش داوری به توصیف وضعیت عملکرد ایران در بازی های آسیایی بپردازند و با استفاده از اسناد و مدارک موجود، رتبه بندی و مدال های کسب شده ورزشکاران ایرانی در سیزده دوره حضور در بازی های آسیایی (1951 تا 2010) را بررسی و آن را با عملکرد نه کشور آسیایی دیگر به عنوان رقبای ایران مورد مقایسه قرار دهند. اطلاعات مورد نیاز پژوهش از طریق منابع معتبر مرتبط با بازی های آسیایی به دست آمد. مهم ترین یافته های پژوهش را می توان به نوسانات عملکرد ایران در بازی های آسیایی در مقایسه با دیگر رقبا اشاره کرد؛ به طوری که نمودار عملکرد ایران سینوسی شکل (با جهش های نزولی و صعودی بلند) بوده، فاقد ثبات است. همچنین، بین مجموع مدال ها و مدال های طلای کسب شده ایران در بازی های آسیایی قبل و بعد از انقلاب اسلامی، تفاوت معناداری وجود دارد. ایران با میانگین وزنی رتبه 5/23 به عنوان پنجمین کشور قدرتمند در بازی های آسیایی بعد از ژاپن (1/87)، کره جنوبی (2/73)، چین (3/14) و قزاقستان (4/4) می باشد. پیشنهاد می شود سیاست گذاران ورزشی کشور اقداماتی را در جهت توسعه زیرساخت های ورزش قهرمانی، شناسایی و پرورش ورزشکاران نخبه و ثبات مدیریت ورزش انجام دهند تا از این منظر ورزشکاران نخبه به بازی های آسیایی اعزام و با کسب نتایج مناسب، روند ثبات عملکرد ایران در بازی های آسیایی و پیشرفت آن را به مثابه مبانی برای موفقیت در بازی های المپیک رقم بزنند.

    کلیدواژگان: ارزیابی عملکرد، بازی های آسیایی، عملکرد ورزشی
  • کمال هوشیار، زینب یوسفی، سمیرا غلامی میان سرایی، مریم صدری صفحات 85-93
    هدف از پژوهش حاضر، بررسی رابطه بین ساختار قوانین برندینگ در کالاهای ورزشی و سطح رضایت مشتریان است. جامعه آماری شامل هشتصدوپنجاه نفر از کلیه دانشجویان رشته تربیت بدنی در مقطع تحصیلی کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه های شهر مشهد است که براساس جدول مورگان به طور تصادفی تعداد دویست و پنجاه و شش نفر برای نمونه تحقیق انتخاب شده اند. برای دست یابی به اهداف از پرسشنامه محقق ساخته در زمینه ساختار قوانین برندینگ و برای سنجش سطح رضایت مندی مشتریان از پرسشنامه ای که قبلا در پژوهش بنسردی، 1389(طراحی استراتژی توسعه ورزش همگانی و رضایت شهروندان استان لرستان) استفاده شده است، بهره بردیم. روایی هردوپرسشنامه به تایید متخصصان و اساتید تربیت بدنی رسید و پایایی آنها بر روی پنجاه نفر آزمودنی و با استفاده از روش کرونباخ محاسبه و به ترتیب 0/81 و 0/85 به دست آمد. به منظور تجزیه و تحلیل اطلاعات جمع آوری شده از روش های آماری توصیفی و استنباطی ازجمله کولموگروف اسمیرنف و آزمون ضریب همبستگی پیرسون با کمک نرم افزار (اس پی اس اس 18) و (لیزرل 11) انجام شد. یافته های تحقیق نشان می دهد که بین ساختار قوانین برندینگ در کالاهای ورزشی و سطح رضایت مشتریان رابطه مثبت و معناداری وجود دارد.
    کلیدواژگان: برند، قوانین برندینگ، رضایت مشتریان، کالاهای ورزشی
  • مهرداد محرم زاده، فریده حسین زاده صفحات 95-100
    از مهم ترین عوامل تسهیل و تقویت خلاقیت و نوآوری در سازمان، ساختار مناسب و تشکیلات متناسب با اهداف مورد نظر است. سازمان ورزش و جوانان به عنوان زیرساختی مهم و حیاتی با عدم توفیقی مشخص در انجام بهینه ماموریت خود در کشور مواجه است. به همین جهت، هدف از پژوهش حاضر، سنجش میزان همبستگی میان فرهنگ پشتیبان، محرک خلاقیت و نوآوری و عملکرد کارکنان اداره کل ورزش و جوانان استان اذربایجان غربی است. جامعه آماری ما، کلیه کارکنان اداره کل ورزش و جوانان این استان است (72=N). با استفاده از شیوه نمونه گیری تمام شمار، تعداد نمونه برابر با جامعه است. نتایج نشان داد که فرهنگ پشتیبان، محرک خلاقیت و نوآوری، دارای همبستگی مثبت و معناداری با عملکرد است. بنابراین به هرمیزان، ادارات دارای محیط مطلوب و فضای محرک، مستعد و خلاق باشند، عملکرد آنها نیز از منظر رضایت مندی کارکنان، رضایت مندی مشتریان و عملکرد مالی بهبود می یابد.
    کلیدواژگان: فرهنگ پشتیبان، محرک خلاقیت و نوآوری، گرایش به کارآفرینی سازمانی، عملکرد
  • حسین پورسلطانی زرندی، فریده اشرف گنجویی، فاطمه ضرغام فیروزی صفحات 101-111
    این پژوهش درباره ارتباط بین آگاهی از فناوری اطلاعات و ارتباطات و خودپنداره تحصیلی با نگرش دانشجویان کارشناسی ارشد تربیت بدنی دانشگاه های آزادشهر تهران به آینده شغلی خود بحث می کند. روش تحقیق از نوع همبستگی است. تعداد جامعه آماری پانصد و دوازده نفر هست که براساس جدول مورگان تعداد نمونه برابر با 225 نفر تعیین شد و روش نمونه گیری، تصادفی طبقه ای بود. ابزارهای این تحقیق، پرسشنامه نه سوالی ویژگی های جمعیت شناختی، پرسشنامه بیست و یک سوالی میزان دانش و آگاهی دانشجویان در زمینه فناوری اطلاعات و ارتباطات، پرسشنامه بیست و سه سوالی خود پنداره تحصیلی و پرسشنامه بیست و سه سوالی دیدگاه و برنامه دانشجویان برای آینده شغلی بوده است. درخصوص تعیین اعتبار و پایایی پرسشنامه ها از نظرات استادان بخش مدیریت تربیت بدنی و علوم ورزشی استفاده شده، پایایی پرسشنامه فناوری اطلاعات و ارتباطات برابر با 0/93 پایایی پرسشنامه آینده شغلی برابر با 0/70 و پایایی پرسشنامه خودپنداره تحصیلی برابر با 0/73 بدست آمده است. از شاخص های مرکزی و پراکندگی، به منظور توصیف میانگین و انحراف استاندارد در قالب جدول و نمودار به منظور تحلیل استنباطی داده ها از آزمون کولموگروف اسمیرنف، ضریب همبستگی پیرسون، رگرسیون خطی، آزمون تی گروه های مستقل و تی تک نمونه ای و آنوا (ANOVA) در سطح معنی داری 0/05 استفاده گردید.
    نتایج پژوهش نشان داد که میزان خودپنداره تحصیلی در میان دانشجویان در وضعیت مطلوبی (05/0p< و21/21t=) قرار دارد. اکثر دانشجویان از آینده شغلی(05/0pp و 143/0r=) هست. بین سطح آگاهی از فناوری اطلاعات و ارتباطات و خود پنداره تحصیلی دانشجویان رابطه معنی داری(05/0

    کلیدواژگان: فناوری اطلاعات و ارتباطات، خودپنداره، آینده شغلی، دانشجوی کارشناسی ارشد تربیت بدنی
|
  • Abolfazl Farahani, Zahra Khosravifar Pages 11-20
    The present research was an attempt to compare life quality of female participants and non-participants at the sport for all. Statistical population of the research included a great number of females with the age range of 20 to 60 in Sarepolezahab city. Based on Cochran formula 384 sport-for-all female participants were selected as the experimental group and the same number were selected from among the non-participant females as the control group. In order to achieve the research goals, the short form of World Health Organization Quality of Life Questionnaire was used. Validity of the questionnaire was confirmed by 15 experts and its reliability was calculated in a preliminary study with 30 subjects and recorded Cronbach’s alpha coefficient of 0.94. To run data analysis, descriptive and inferential statistics including Kolmogorov- Smirnov, Single sample t-test, and independent t-test were used employing SPSS.V.16. Research findings showed that life quality and general health of sport-for-all female participants is better than sport-for-all female non-participants. Also physical health, psychological health, social relationships, and environment health of the sport-for-all female participants is better than sport-for-all female non-participants.
    Keywords: life quality, females, Sport, for, All Participants, Sport, for, All Non, Participants
  • Loghman Keshavarz, Mehrzad Hamidi, Mahmood Goodarzi, Seyyed Nasrollah Sajadi Pages 21-30
    The present research aimed at establishing a performance management system for the National Olympic Committee (N.O.C) by the balance scorecard approach. The statistical population included 114 of the N.O.C general assembly members, experts, and elites familiar with the N.O.C. The study sample was chosen purposefully (89 individuals). The qualitative interview was used as the investigation instrument and the collected data were analyzed by logical inductive reasoning. The research findings showed that the N.O.C enjoys four perspectives such as finance, customer, internal process, learning, and growth as well as 41 long-term objectives, 128 measurements, and 128 qualitative objectives. Ultimately it was concluded that suggested perspectives, long-term objectives, measurements, and qualitative objectives are capable of performance management of N.O.C and they are potent to be applied in practicing strategies of the N.O.C. due to the relationship between the N.O.C vision and strategies and its long-term objectives, measurements, and qualitative objectives.
    Keywords: balance scorecard, Performance Management, Measurement, perspective, Qualitative Objective, National Olympic Committee
  • Vali Nowzari, Mohammads Hassan Boustani Pages 31-37
    The present research was aimed at investigating the relationship between coache's decision-making styles and the rate of satisfaction and burnout of men and women basketball premier league players in Iran in 90-91. This research was a correlation one and the statistical sample in the research included 201 male and female athletes (110 females and 91 males). The instruments used were decision–making style questionnaire of Scat and Borous, burnout questionnaire of athletes of Radak and Smith, as well as athletes’ satisfaction questionnaire of Cheladorai and Rimer. The reliability indices of the instruments were confirmed by Cronbach's alpha and their validity indices were achieved through factor analysis. To analyze the data, mean, frequency, percent, correlation coefficient, regression in step-by-step method, t-tests, and one-way ANOVA were used. Findings showed a positive and significant relationship between coache's decision making styles (intellectual, perceptual, sudden, avoiding and dependency) and athlete's burnout (emotional exhaustion, performance decrease and devaluation). Also the results revealed there was a positive and significant relation between coache's decision making styles and athlete's satisfaction (practice and training, personal behavior, individual and team accomplishment). Decision making styles explained 61% of athlete's burnout changes and had a negative and direct effect on the burnout factor while these styles explained 55% of athlete's satisfaction changes and had direct and positive effects on athletes’ satisfaction.
    Keywords: Decision, making styles, Burnout, satisfaction, athletes
  • Ebrahim Alidoosti Ghahfarokhi, Omid Ghahremani, Mozafar Yektayar Pages 39-50
    The present paper aimed at designing the developmental strategy of athletic sports in Kermanshah Province. The statistical population comprised all experts and head managers (85 persons) in different sections of sport bureaus in Kermanshah. A researcher-made questionnaire was used to collect the data, the reliability of which was measured by Cronbach’s alpha as (0.975) and its validity was confirmed by two university professors. The questionnaire included seventy items in order to highlight strengths and weaknesses of athletic sports in Kermanshah province. The collected data were analyzed by descriptive statistics, one sample t-test, and Friedman test. Endogenous and exogenous evaluating matrixes were developed and after adjusting factors’ weights, the index numbers for endogenous and exogenous factors were 2.53 and 1.99, respectively. Developing matrix results showed that status of athletic sports in Kermanshah was in the position of release in David’s model and bureau of sports in Kermanshah has to employ these releasing strategies to improve the situation.
    Keywords: Athletic Sports, Strategic planning, Kermanshah Province
  • Ehsan Asadollahi, Mohammad Reza Esmaeilkzadeh Ghandhari, Seyyed Mehdi Amirabadi Zadeh Pages 51-57
    The main purpose of this study was to explain the relationship between knowledge management structure and organizational learning of the physical education professionals at General Directorate of Youth and Sports of Khorasan Razavi province, Mashhad Municipality, and Education and learning organizations of the province. The present research employed a descriptive and correlation method and was practical in purpose. The statistical population included 144 full-time experts (education office (47), office of youth and sports (52), and city hall (45). 108 individuals were randomly selected from Morgan table via census. The instruments employed were two standard questionnaires (a: knowledge management structure (QKM), b: degree of achievement of the learning organization (DLOQ) whose validity were confirmed by experts and their reliability were calculated by Cronbach's coefficient Alpha as 89% and 97%, respectively. Data analysis was conducted using descriptive statistics and inferential statistics (Kolmogorov-Smirnov, Pearson correlation test and an independent t-test). The results revealed a significant relationship (p = 0/009) between knowledge management structure and organizational learning among the physical education professionals. However, there was not a significant difference between women and men in terms of knowledge management structure and learning organizations (p> 0/05). It was concluded that knowledge management structure requires implication of "change" to play an effective role through absorbing new knowledge on the one hand and administration of the knowledge on the other hand.
    Keywords: structure, knowledge management, organization learning, physical education specialists
  • Mohammad Asghari Jafarabadi, Aliyeh Meskin, Zhaleh Memari Pages 59-72
    The Survival of today’s organizations is affiliated to the changing expectations of customer, therefore, organizations are followed the successful organizations use of segmentations principles to directing their marketing strategies. The purpose of this study was services market segmentation in sport complex in private sector based on motivations and customer expectations. The method of research was descriptive- survey conducted. The population sample consisted of 163 users of the services offered at the Gas private gyms. Research tool was MISS- sport center questionnaire that Arocas et al build in 2007. Content validity of this questionnaire was approved by 3 sports management university professors. Research tool was questionnaire with 26 items based on Likert scale continuum value was set to 5. Reliability of tool confirm with factor analysis and 0/88(P<0/001). Reliability of factors concluded: positive affect 0/91, social contact 0/91, physical exercise 0/90, coping strategy 0/76, body image 0/87, competition 0/83, personal challenges 0/82, and entertainment 0/87(P<0/001). For data analysis, ANOVA, MANOVA and for segmenting questionnaire items, exploratory factor analysis with KMO index was used. Also, the Bartlett test was used to assess the goodness of fit model (p< 0/05). Results show that among the demographic characteristics only sex have significant correlation with motivations and customer expectations. Also, customer segmentation failed based on motivations and expectations. So, in organizations about those employees that have cultural and educational similarities, managers would rather than segmenting customers to increase productivity and employee satisfaction must improve their services.
    Keywords: Segmentation, Motivations, Expectations, Demographic characteristics
  • Hossein Eydi, Bahman Asgari Pages 73-84

    The purpose of the present study was to evaluate and analyze performance of Iranian athletes in the Asian games compared with those of other competitors. The research method employed was a descriptive-analytic one in an attempt to compare Iranian athletes’ performance with those of the other nine Asian counties attending the Asian games (from 1951 to 2010) in thirteen competition periods held. The required data for this study were obtained through reliable sources associated with the Asian Games. The most significant finding of the study was Iranian’s turbulence and lack of stability in performance compared to the performance of other countries. Presenting a sinusoidal shape (with long-descending and long-ascending mutations) Iranians’ graph of performance lacks stability. Also, there is a significant difference between the total won medals and gold medals at Asian games before and after the Islamic revolution in Iran. Weighted average rating of Iran in Asian Games is 5.23, placing Iran as the fifth most powerful country in Asia after Japan (1.87), South Korea (2.73), China (3.14), and Kazakhstan (4.4). It is recommended that the authorities take measures to develop elite sport facilities, recognize and develop talented athletes and run sport management stability. This way the commissioned athletes to the Olympics will be the elite ones and most likely gain good results and eventually can help the balance and promotion of Iran’s performance at the Asian games.

    Keywords: Asian Games, Iran's sport performance, Iran's Asian competitors, Iranian Athletes
  • Kamal Hooshyar, Zeinab Yousefi, Samira Gholami Miyan Soraei, Maryam Sadri Pages 85-93
    The present study was an attempt to investigate the relationship between branding laws in sporting goods and customer satisfaction level. The population of this study consisted of 850 physical education students in undergraduate and post graduate levels in the University of Mashhad and according to the Morgan table 256 individuals were randomly selected to take part in the stud as the main participants. The instruments used were a) the validated and b) customer satisfaction questionnaire (Bnsordy, 1389). The validity of the questionnaires was confirmed by experts and professors of physical education while their reliability was obtained following the administration to 50 participants similar to the main participants of the study. The Chronbach’s alpha recorded for the researcher-made questionnaire for branding and customer satisfaction questionnaire was 0.81and 0.85, respectively. In order to analyze the collected data, employing LISREL 11software and SPSS version 18, descriptive and inferential statistical techniques such as Kolmogorov-Smirnov test and Pearson correlation were used. The findings showed a significant positive relationship between the laws of branding in sporting goods and the level of customer satisfaction.
    Keywords: branding laws, Customer Satisfaction, Sporting goods
  • Mehrdad Moharramzadeh, Farideh Hosseinzadeh Pages 95-100
    The most significant factors in facilitating and enhancing creativity and innovation in an organization are appropriate structure and arrangements in line with the desired objectives. The youth and sport organization as a critical infrastructure is faced with an absolute failure to accomplish its mission in the country. Therefore, the present research is an attempt to measure the relationship between backup culture, creativity stimuli, innovation, and performance of the entire staff of the youth and sport organization in the West Azarbaijan province. The statistical population of the study included all the employees of the Office of Youth and Sports in West Azarbaijan province (N=72).The instrument used was a valid and reliable questionnaire of organizational entrepreneurship and performance the reliability of which was calculated as 0.81 following a pilot study administration. The validity of the questionnaire was also gained through expert checks. Analyzing the data via employing SPSS version 16, the researchers used Pearson correlation coefficient and the findings revaeled a significant positive relationship between backup culture, creativity stimuli, innovation, and performance. Therefore, the more organizations present an appropriate, desired, creative, talented, and stimulating atmosphere, the better performance they will have concerning staff satisfaction, customer satisfaction, and financial issues.
    Keywords: Backup Culture, Creativity Stimuli, Innovation, Staff Performance, Youth, Sport Organization
  • Hossein Pursoltanizarandi, Farideh Ashraf Ganjuyi, Fatemeh Zargham Firoozi Pages 101-111
    The present study aimed at examining the relationship between knowledge of information and communications technology and self-concept and the opinions of physical education postgraduate students of Tehran Islamic Azad Universities about their job prospects. The study enjoyed correlational research method and the study population consisted of 512 students while the sample size was determined based on Morgan Table as 255 participants. The stratified random sampling method was used for sample selection. The instruments used were a 21-item questionnaire to measure the students, knowledge of information and communications technology, a 23-item questionnaire to measure the students, educational self- concept, a 23-item questionnaire to measure the students, opinions about their job prospects and planning for their future, and a 9-item questionnaire to measure the students, demographical characteristics. The opinions of the professionals of the Department of Physical Education Management and Sport Sciences have been employed to determine the questionnaire’s validity and reliability. The obtained reliabilities of information and communications technology questionnaire, job prospect questionnaire, and educational self-concept questionnaire were %93, %70, and %73 respectively. The central and distribution indices were applied in order to describe the mean and standard deviation in the form of tables and diagrams and the Colmogrov-Smirnov test, Pearson correlation coefficient, linear regression, independent t- test, Single-sample t test, and ANOVA at 0.05 meaningful level were used for inferential data analysis. The results of the study showed a favorable amount of self-concept (p0.05), but there was a positive and meaningful relationship between educational self-concept and job prospect (r=0.143, p0.05).
    Keywords: information, communications technology, self concept, job prospect, Physical Education, postgraduate students