فهرست مطالب

پژوهش نامه نظم و امنیت انتظامی
سال شانزدهم شماره 4 (پیاپی 64، زمستان 1402)

  • تاریخ انتشار: 1402/11/01
  • تعداد عناوین: 7
|
  • ماهرخ لطف الهی حقی*، آذر سودبر، میرسعید موسوی صفحات 1-32
    زمینه و هدف

    در پژوهش کنونی، هدف اصلی تعیین نقش واسطه ای اخلاق حرفه ای در رابطه بین ادارک از سیاست سازمانی با سبک های حل تعارض بود. 

    روش

    تحقیق کنونی، توصیفی از نوع همبستگی پیمایشی با رویکرد معادلات ساختاری است که با استفاده از فرمول کوکران، 95 نفر از کارکنان کوپ انتظامی ارومیه به عنوان نمونه آماری به روش تصادفی ساده تعیین شدند. برای جمع آوری داده ها از سه پرسش نامه استاندارد شامل 1. برای سنجش سیاست سازمانی ادراک شده از پرسش نامه لائو و همکاران (2017)، 2. برای سبک های مدیریت تعارض از پرسش نامه پوتنام و 3. برای اخلاق حرفه ای از پرسش نامه کادوزیر (2002) استفاده شده است. 

    یافته ها

    داده های حاصل از این ابزارها با استفاده از نرم افزار پل اس- اس مارت [1] و اس پی اس اس [2] بخش توصیفی و استنباطی تحلیل شدند که نتیجه در قسمت استنباطی تحلیل فرضیه ها حاکی از آن بود که سیاست ادرک شده با سبک های مدیریت تعارض رابطه منفی معنادار به مقدار 312/0 و اخلاق حرفه‎ای با سبک‎های حل تعارض به صورت مثبت معنادار به مقدار 887/0 و سیاست ادراک شده با اخلاق حرفه ای به مقدار 650/0 به صورت منفی معنادار، در سطح اطمینان 95/0 وجود دارد. تاثیر مستقیم متغیر سبک های مدیریت تعارض بر متغیر ادراک از سیاست به میزان 312/0 و همچنین تاثیر غیرمستقیم متغیر سبک های مدیریت تعارض بر ادراک از سیاست از طریق متغیر میانجی اخلاق حرفه ای به میزان 650/0 بود. 

    نتیجه گیری

    اخلاق حرفه ای یک فرایند و تفکر عقلانی است که همگون سازی آن با سیاست های سازمانی توام با مفهوم سازی بین کارکنان موجب رفع تعارضات خواهد شد.

    کلیدواژگان: اخلاق حرفه ای، ادارک، خط مشی های انتظامی، سبک های حل تعارض، مدیریت تعارض
  • حیدر صویلاتی زاده*، علی حسین حسین زاده، کریم رضادوست صفحات 33-58
    زمینه و هدف

    پژوهش کنونی با هدف بررسی عوامل فرهنگی- اجتماعی موثر بر گرایش به پرخاشگری انجام شده است. پرخاشگری، به رفتار کلامی و غیرکلامی گفته می شود که به قصد آسیب رسانیدن فیزیکی و روانی به دیگری صورت گیرد. امروزه پرخاشگری به یک مسئله اجتماعی حاد در همه سطوح اجتماعی تبدیل شده است.

    روش

    با توجه به آخرین سرشماری سال 1395، جامعه آماری این تحقیق 41.733 نفر برآورد شده است که از طریق فرمول کوکران تعداد 270 نفر به عنوان نمونه و به روش نمونه گیری تصادفی خوشه ای انتخاب و داده های این پژوهش به روش پیمایشی و از طریق پرسش نامه جمع آوری شده است. در چارچوب نظری پژوهش نیز از نظریات مرتبط مختلفی درباره متغیرهای مستقل و وابسته پژوهش استفاده شده است. تحلیل اطلاعات نیز از طریق آزمون های تحلیل واریانس، همبستگی و رگرسیون چندمتغیره و با استفاده از نرم افزار 16اس پی اس اس انجام شده است.

    یافته ها

    نتایج به دست آمده با تحقیقات انجام شده در جامعه های آماری داخل و خارج از کشور، نشان دهنده همخوانی قابل قبولی در نوع و میزان رابطه بین متغیرهای پژوهش است. بنابراین با استفاده از رگرسیون چندمتغیره که 65R=2 به دست آمد، مشخص شد که متغیرهای مستقل پژوهش یعنی پایگاه اجتماعی- اقتصادی، واپایش اجتماعی، احساس محرومیت نسبی و تعصب قومی به میزان 65 درصد از واریانس متغیر وابسته (گرایش به پرخاشگری) را تبیین کرده اند.

    نتایج

    براساس نتایج حاصل شده، متغیرهای مستقل به عنوان عوامل تاثیرگذار بر متغیر گرایش به پرخاشگری در جامعه مورد مطالعه، شناسایی شده است، بنابراین در زمینه برنامه ریزی هدفمند درراستای محدود کردن تاثیرت منفی و غیرایجابی این پدیده مضر در سطح جامعه، توجه سریع و همه جانبه ای توسط دستگاه های مرتبط را می طلبد.

    کلیدواژگان: پرخاشگری، پایگاه اجتماعی- اقتصادی، کنترل اجتماعی، احساس محرومیت نسبی، تعصب قومی
  • واکاوی اخبار رسانه ها و شبکه های اجتماعی در ناآرامی های پاییز 1401
    حسن مفخمی شهرستانی*، علی احتشامی صفحات 59-88
    زمینه و هدف

    شبکه های اجتماعی مجازی که امروزه به واقعیتی در زندگی افراد جامعه تبدیل شده است، می تواند بستری برای ایجاد ناآرامی های اجتماعی باشد. این موضوع در ناآرامی های پاییز 1401 در جمهوری اسلامی ایران به صورت گسترده ای خود را نشان داد. هدف این پژوهش، واکاوی اخبار رسانه ها و شبکه های اجتماعی مجازی در این ناآرامی هاست.

    روش

    این پژوهش کاربردی بر داده هایی مبتنی شده که توسط سازمان انتظامی در طول مدت ناآرامی های پاییز 1401 از رسانه های معاند مثل صدای آمریکا و ایران اینترنشنال و شبکه های اجتماعی توئیتر، واتساپ، تلگرام و اینستاگرام جمع آوری شده است. داده های موجود در این اسناد به صورت تمام شمار استفاده و با روش تحلیل محتوای کمی و کیفی، تحلیل و مضامین به دست آمده توسط دو شناسه گذار دیگر بررسی و اصلاح شده است.

    یافته ها

    تحلیل یافته های برگرفته از رسانه ها و شبکه های اجتماعی، نشان دهنده واکنش جریان های مختلف معاندان، گروه های اپوزیسیون، سلطنت طلب ها و آنارشیست ها در تولید محتوا و اقدامات مختلف با تکنیک های ویژه در مخالفت با جمهوری اسلامی ایران است. آموزش های ارائه شده در این فضا، چالش های مختلفی را برای کشور ایجاد کرده است.

    نتایج

    تحلیل های این پژوهش نشان دهنده جنگ ترکیبی شناختی دشمن علیه جمهوری اسلامی ایران است که بر بستر فضای مجازی شکل گرفته است و کنترل این جنگ ترکیبی و جلوگیری از تکرار آن نیازمند کنترل فضای مجازی با اتکا به شبکه های اجتماعی مجازی داخلی و اینترنت ملی و اصلاح قوانین و مقررات مرتبط با فضای مجازی است.

    کلیدواژگان: امنیت اخلاقی، رسانه، شبکه های اجتماعی، فضای مجازی، ناآرامی
  • فریبا شایگان*، ایوب اسلامیان صفحات 89-116
    زمینه و هدف
    یکی از نیازهای سطح بالای انسان، نیاز به احترام و داشتن منزلت است. دستیابی به منزلت و دریافت احترام از طرف دیگران بر جنبه های انگیزشی و عملکردی افراد اثرگذار است و از منظر سازمانی، یکی از ابعاد رضایت شغلی، پرستیژ یا منزلت کارکنان است و ضعف آن موجب کاهش رضایت شغلی و سایر مشکلات سازمانی می شود. این مطالعه به منظور مطالعه ارائه الگوی ارتقا منزلت اجتماعی پلیس جمهوری اسلامی ایران، انجام شد.
    روش
    در این پژوهش از رویکرد کیفی و روش نظریه زمینه ای (گرندد تئوری) مبتنی بر الگوی استراوس و کوربین برای دستیابی به اهداف پژوهش استفاده شد. در این مطالعه با 17 متخصص، مصاحبه نیمه ساختاریافته انجام شد و نتایج براساس روش شناسه گذاری استراوس و کوربین (2008)، تحلیل شد.
    یافته ها
    نتایج مصاحبه ها بیانگر 10 مقوله اصلی، 109 زیرمقوله و 41 مفهوم اولیه بود. مقولات اصلی شامل صیانت از پلیس، بازنمایی رسانه ای مطلوب، ارتقا کارآمدی در کاهش جرائم و تامین امنیت، انگیزش و رفاه کارکنان، تجهیزات و هوشمندسازی، حرفه ای گری، رهبری در حوزه اجتماعی، مقبولیت اجتماعی، رضایت شغلی و منزلت اجتماعی ارتقا یافته، است. مفهوم محوری به دست آمده در این پژوهش، حرفه ای گری بود. درنهایت الگوواره ارتقا منزلت اجتماعی پلیس جمهوری اسلامی ایران به صورت شماتیک به دست آمد.
    نتایج
    نتایج این پژوهش نشان می دهد منزلت اجتماعی پلیس از برهم کنش مولفه ها و متغیرهای فراوانی حاصل می شود و در خلا یا با روش تک عاملی، امکان دستیابی به آن وجود ندارد. این پژوهش نشان داد در کنار تغییر در فرهنگ و شیوه ارائه خدمت سازمانی، باید به تعاملات اجتماعی متقابل پلیس و بازنمایی رسانه ای پلیس توجه شود. درنهایت توجه به خانواده کارکنان پلیس، موضوع مهم دیگری است که درنهایت معما را تکمیل می کند.
    کلیدواژگان: منزلت اجتماعی، پلیس، مطالعه تطبیقی، نظریه زمینه ای
  • هادی رفیعی کیا*، حمیدرضا نومرادی، محمدامین مغازه ئی صفحات 117-144
    هدف و زمینه

    رفتارهای ترافیکی را می توان با استفاده از یک الگوی مبتنی بر انضباط اجتماعی اصلاح کرد. تصادفات رانندگی حوادث چندوجهی هستند که درواقع چندین عامل در آنها نقش دارند.هدف اصلی پژوهش، عوامل تصادفات عابران پیاده در شهر اراک بررسی تصادفات به لحاظ زمان و نوع (خودرو، موتورسیکلت، عابر، واژگونی و مانند آن)، شناسایی موارد دارای بیشترین تکرار و آسیب دیدگان و ارائه راه کارهایی برای کاهش عوامل تاثیرگذار است.

    روش

    روش تحقیق این پژوهش ازنظر ماهیت، کاربردی و بنیادین بوده و از نظر روش گردآوری اطلاعات جزو تحقیق های توصیفی بوده است. از دیدگاه راهبرد های پژوهش، این تحقیق جزو تحقیق های کیفی بوده است. جامعه آماری این تحقیق، خبره های حوزه رفتارهای ترافیکی هستند. روش نمونه گیری در این تحقیق به صورت هدفمند و گلوله برفی بوده است و برای اتمام گلوله برفی از رویکرد حد اشباع نظری استفاده شده است. در این تحقیق، چهارده مصاحبه با افراد صاحب دانش در زمینه موضوع رفتارهای ترافیکی انجام شده است و برای تحلیل و شناسه گذاری مصاحبه های استخراج شده از رویکرد نظریه داده بنیاد بهره گرفته شده است.

    یافته ها

    نتایج پژوهش نشان می دهد که نرخ بالای تصادفات را می بایست به عنوان شرایط علی این پژوهش در نظر گرفت. هم چنین پدیده اصلی، سیاست های پیش گیرانه درزمینه پژوهش می باشد. شرایط مداخله گر شامل عوامل انسانی و محیطی و عوامل مداخله گر، فرهنگ ترافیکی و قوانین و مقررات ترافیکی، شناسایی شدند. 

    نتیجه گیری

    آموزش و روزآمدسازی تجهیزات به عنوان راهبرد لازم درراستای دست یابی به پیامد تبیین شد و درنهایت نیز انضباط اجتماعی به عنوان پیامد این قبیل رفتارها در رفتار ترافیکی معرفی شد.

    کلیدواژگان: ترافیک شهری، تصادفات درون شهری، انضباط اجتماعی، رفتارهای ترافیکی
  • امین اکبری* صفحات 145-172
    زمینه و هدف

    از دیدگاه جامعه شناسی، امنیت اجتماعی سنگ بنای یک جامعه سالم بوده و از اهمیت شایانی برخوردار است. استان کرمانشاه از یک طرف به واسطه قرارگیری در مرز غربی و همجواری با کشور ناآرام عراق می تواند به طور بالقوه از ناامنی اجتماعی رنج ببرد. از طرف دیگر حجم زیادی از تبهکاری ها، شرارت ها، اعتیاد و بسیاری از آسیب ها و مسائل اجتماعی دیگر باعث وارد آمدن خدشه بر امنیت اجتماعی شده است. بنابراین هدف این پژوهش، پاسخ به این پرسش است که وضعیت احساس امنیت اجتماعی در بین شهروندان شهرهای استان کرمانشاه چگونه است و چه عواملی بر احساس امنیت اجتماعی آنها تاثیرگذار است.

    روش

    روش این پژوهش، پیمایشی؛ تکنیک گردآوری اطلاعات، پرسش نامه و روش نمونه گیری آن، پی پی اس است. جامعه آماری این پژوهش، همه شهروندان بالای 18 سال شهرهای استان است که متناسب با جمعیت هر شهر، تعدادی به صورت نمونه انتخاب شده است. برای تحلیل اطلاعات، برنامه نرم افزاری آماری اس پی اس اس نسخه 25 مورد استفاده قرار گرفته است. در بخش آمار توصیفی برای توصیف داده ها، از شاخص های مرکزی و پراکندگی و در بخش آمار استنباطی برای رد و تایید فرضیه ها به تناسب سطح اندازه گیری متغیرها، از آماره های همبستگی پیرسون، اسپیرمن، تحلیل واریانس یکطرفه و آزمون تی دو گروه مستقل استفاده شده است.

    یافته ها

    یافته های پژوهش نشان داد که متغیرهای سن و تحصیلات، ارتباط معناداری با احساس امنیت اجتماعی نداشتند، اما رابطه متغیرهای جنس، شغل، شهر محل زندگی و نگرش عمومی مردم به پلیس با احساس امنیت اجتماعی تایید شد.

    نتایج

    در جمع بندی نهایی می توان گفت پلیس در تامین احساس امنیت اجتماعی مردم، نقشی محوری دارد. بدیهی است هر چه پلیس، این نقش خود را بهتر انجام دهد، مردم جامعه به پلیس، نگرش بهتری خواهند داشت و همین نگرش بهتر، باعث بازتولید احساس امنیت اجتماعی می شود، بنابراین چرخه ای شکل می گیرد که در یک رابطه متقابل، همدیگر را منتفع می کنند.

    کلیدواژگان: امنیت اجتماعی، احساس امنیت اجتماعی، نگرش عمومی به پلیس، کرمانشاه
  • رضا بیرانوند، سید علی میرکمالی* صفحات 173-206
    زمینه و هدف

    ازجمله مسائل مهم در ارتباط با بیمه مسئولیت حرفه ای کارکنان پلیس، افزون بر موضوع جبران خسارت، بررسی تاثیر بیمه مسئولیت حرفه ای بر مولفه هایی ازجمله مسئولیت پذیری کارکنان پلیس و معرفی یک طرح بیمه مسئولیت کارآمد در تنظیم این گونه از قراردادهای بیمه است. بر این اساس، هدف مقاله کنونی، شناسایی الگوی مطلوب در بیمه مسئولیت حرفه ای کارکنان پلیس از طریق مقایسه الگوهای مختلف با یکدیگر و تاثیر آنها بر عواملی چون میزان مسئولیت پذیری کارکنان پلیس، قابلیت بازدارندگی و ایجاد اعتماد متقابل میان پلیس و جامعه است.

    روش

    پژوهش کنونی از نظر نوع، کاربردی است و داده های پژوهش به روش کیفی و براساس فیش برداری و فهرست نویسی از منابع معتبر کتابخانه ای و اینترنتی ازجمله کتب، فصلنامه ها، رساله ها و پایان نامه ها جمع آوری و برمبنای مطالعات توصیفی و بدون استفاده از ابزارها و شاخص های آماری، دسته بندی شده است. سپس به روش توصیفی و تحلیلی در چارچوب مبانی نظری تحقیق، داده ها بررسی شده است.

    یافته ها

    مهم ترین الگوهای اجرای بیمه مسئولیت حرفه ای کارکنان پلیس به ترتیب عبارت از بیمه مسئولیت انفرادی، بیمه مسئولیت جمعی اولیه و درنهایت بیمه مسئولیت جمعی تعدیل شده است که اعمال هر یک از آنها می تواند تاثیرات متفاوتی از حیث میزان حمایتی بودن بیمه و اثرگذاری آن بر مسئولیت پذیری کارکنان داشته باشد.

    نتایج

    یافته های پژوهش حاکی از آن است که «بیمه مسئولیت جمعی تعدیل شده» به عنوان الگوی مطلوب و عملی در اجرای قراردادهای بیمه مسئولیت حرفه ای برای کارکنان پلیس از حیث شمول آن نسبت به تامین جنبه های حمایتی جبرانی و نیز نظارتی بیمه های مسئولیت حرفه ای قابل طرح و اجراست و اتخاذ آن در حقوق داخلی با توجه به ظرفیت های قانونی موجود، ضمن افزایش مسئولیت پذیری کارکنان به بهترین نحو، منافع شخصی کارکنان را با منافع سازمانی پلیس همسو می کند.

    کلیدواژگان: بازدارندگی، بیمه مسئولیت انفرادی، بیمه مسئولیت جمعی، مسئولیت پذیری، مسئولیت حرفه ای
|
  • Mahrokh Lotfollahi Hagge *, Azar Sodbar, MirSaed Mousavi Pages 1-32
    Background and purpose

    In the current research, the main purpose was to determine the mediating role of professional ethics in the relationship between perceptions of organizational politics and conflict resolution styles. 

    Method

    The current research is a description of the survey correlation type with the structural equation approach, using Cochran's formula, 95 employees of Urmia police coop were determined as a statistical sample by simple random method. To collect data, three standard questionnaires have been used, including 1. to measure the perceived organizational policy from the questionnaire of Lao et al. (2017), 2. for conflict management styles from the Putnam questionnaire and 3. for professional ethics from the questionnaire from Cadozier (2002). 

    Findings

    The data obtained from these tools were analyzed using the software Plus-Smart and SPSS in the descriptive and inferential part, and the result in the inferential part of the hypothesis analysis indicated that the perceived politics and conflict management styles had a significant negative relationship with the value of 0.312 and Professional ethics with conflict resolution styles are positively significant with a value of 0.887 and perceived politics with professional ethics with a value of 0.650 are negatively significant at a confidence level of 0.95. The direct effect of the variable of conflict management styles on the variable of perception of politics was 0.312 and the indirect effect of the variable of conflict management styles on the perception of politics through the mediating variable of professional ethics was 0.650. 

    Results

    Professional ethics is a process and rational thinking that its assimilation with organizational policies along with conceptualization between employees will resolve conflicts.

    Keywords: Professional Ethics, perceptions, Police policies, conflict resolution styles, Conflict Management
  • Headar Sovalatizadeh *, Ali Hussein Hosseinzade, Karim Rezadoost Pages 33-58
    Background and Purpose

    The present study was conducted on socio-cultural factors affecting the tendency to aggression. Aggression is verbal and non-verbal behavior that is done with the intention of physically and mentally harming another. Today, aggression has become an acute social problem at all levels of society.

    Method

    According to the last census of the year (2016),the statistical population of this study is estimated at 41,733. 270 people were selected as the sample population through the Cochran formula. They were selected by random cluster sampling. The data of this research were collected through a survey and questionnaire. In the theoretical framework of the research, various related theories of independent and dependent variables have been used. Data analysis was done by t-test and f, analysis of variance, correlation and multivariate regression using SPSS-16 software.

    Findings

    The result obtained with the research has been shown to be acceptable in statistical societies inside and outside the country. Also, using multivariate regression, R2 = 65 was obtained, which shows that the independent variables of the research explained 65% of the variance of the dependent variable (tendency to aggression.

    Conclusion

    Based on the results, independent variables have been identified as influential factors on the tendency to aggression in the study population, so immediate and inclusive attention to targeted planning to limit the negative and non-positive impact of this harmful phenomenon. At the community level, it is demanded by subordinate devices.

    Keywords: Tendency to aggression, social - economic base, social control, sense of relative deprivation, ethnic bias
  • Analyzing the NEWS of media and social networks in the unrest of the fall of 1401
    Hasan Mofakhami Shahrestani *, Ali Ehteshami Pages 59-88
    Background and purpose

    Virtual social networks, which have become a reality in the lives of people today, can be a platform for creating social unrest. This issue showed itself widely in the riots of the fall of 1401 in the Islamic Republic of Iran. The purpose of this research is to analyze the media news and virtual social networks in this unrest.

    Method

    The current applied research is based on the data collected by the law enforcement agency during the riots of the fall of 1401 from hostile media such as Voice of America and Iran International and social networks Twitter, WhatsApp, Telegram and Instagram. The data in these collected documents is available in an excel file and has been used in full and with the method of quantitative and qualitative content analysis, analysis and themes obtained by two other coders have been reviewed and modified.

    Findings

    The analysis of the findings taken from the media and social networks shows the reaction of different currents of opponents, opposition groups, royalists and anarchists in producing content and various actions with special techniques in opposition to the Islamic Republic of Iran. The training provided in this space has created various challenges for the country.

    Conclusion

    The analysis of this research shows the enemy's combined cognitive war against the Islamic Republic, which has been formed on the basis of cyber space, and controlling this combined war and preventing its recurrence requires controlling cyberspace by relying on internal virtual social networks and the national internet, and amending laws. and regulations related to virtual space.

    Keywords: unrest, Disturbance, moral security, guidance patrol
  • Fariba Shayegan *, Ayoub Eslamian Pages 89-116
    Introduction
    one of the high-level needs of human beings is the need for respect and status. Achieving status and receiving respect from others has a significant impact on individuals' motivational and performance aspects, and from an organizational perspective, it is one of the dimensions of employee job satisfaction, prestige, or social prestige, and its weakness leads to a decrease in job satisfaction and other organizational problems. This study was conducted provide a model for promoting the social prestige of the police in the Islamic Republic of Iran.
    Method
    in this study grounded theory, was used to achieve research goals. 17 experts were interviewed using semi-structured interviews, and the results were analyzed based on Strauss and Corbin's (2008) coding method.
    Findings
    the results of the interviews also indicated 10 main categories, 109 subcategories, and 43 primary categories. The main categories included protecting the police, desirable media representation, enhancing efficiency in reducing crimes and ensuring security, motivation and employee welfare, equipment and modernization, professionalism, leadership in the social realm, social acceptability, job satisfaction, and elevated social prestige. The central concept derived from this study was professionalism. Finally, a schematic model for promoting the social prestige of the police in the Islamic Republic of Iran was obtained.
    Conclusions
    The results of this study show that police social prestige is the result of the interaction of many components and variables, and it is not possible to achieve it in a vacuum or through a single-factor approach. This study showed that besides changing the culture and service delivery approach of the organization, attention should be paid to the mutual social interactions of the police and media representation. Ultimately, attention to the families of police personnel is another important issue that completes the puzzle.
    Keywords: social prestige, Police, Comparative study, Grounded Theory
  • Hadi Rafiei Kia *, Hadi Rafie Kia, MohammadAmin Maghazei Pages 117-144

    Purpose and context:

     Traffic behaviors can be modified using a model based on social discipline. Traffic accidents are multifaceted accidents in which several factors play a role. The main purpose of the research is the factors of pedestrian accidents in the city of Arak, investigating accidents in terms of time and type (car, motorcycle, pedestrian, overturning, etc.), identifying the most frequent cases. and victims and providing solutions to reduce the influencing factors.

    Method

    The research method of this research is applied and fundamental in nature, and in terms of the data collection method, it is a descriptive research. From the perspective of research strategies, this research was one of the qualitative researches. The statistical population of this research are experts in the field of traffic behaviors. The sampling method in this research was purposeful and snowball, and the theoretical saturation limit approach was used to complete the snowball. In this research, fourteen interviews were conducted with people who have knowledge in the field of traffic behaviors, and the database theory approach was used to analyze and identify the extracted interviews.

    Findings

    The research results show that the high rate of accidents should be considered as the causal conditions of this research. Also, the main phenomenon is preventive policies in the field of research. Intervening conditions including human and environmental factors and intervening factors, traffic culture and traffic laws and regulations were identified. 

    Conclusion

    Training and updating of equipment was explained as a necessary strategy in order to achieve the result, and finally, social discipline was introduced as a consequence of such behaviors in traffic behavior.

    Keywords: Urban Traffic, urban accidents, Social discipline, traffic behaviors
  • Amin Akbari * Pages 145-172
    Background and purpose

    From a sociological point of view, social security is the cornerstone of a healthy society and is of great importance. On the one hand, Kermanshah province can potentially suffer from social insecurity due to its location on the western border and neighboring with the unstable country of Iraq. On the other hand, a large amount of crimes, evils, addictions and many other injuries and social issues have caused damage to social security. Therefore, the purpose of this research is to answer the question of what is the state of feeling of social security among the citizens of the cities of Kermanshah province and what factors affect their feeling of social security.

    Method

    The method of this research is a survey; The data collection technique is a questionnaire and its sampling method is PPS. The statistical population of this research is all citizens over 18 years of age in the cities of the province, which is selected as a sample according to the population of each city. For data analysis, statistical software program Spss version 25 was used. In the descriptive statistics section to describe the data, from the central and dispersion indices, and in the inferential statistics section to reject and confirm the hypotheses according to the measurement level of the variables, from Pearson, Spearman correlation statistics, one-way analysis of variance and The t-test of two independent groups was used.

    Findings

    The findings of the research showed that the variables of age and education had no significant relationship with the feeling of social security, but the relationship of the variables of gender, occupation, city of residence and public attitude towards the police was confirmed with the feeling of social security.

    Conclusion

    In the final summary, it can be said that the police play a central role in providing people with a sense of social security. Obviously, the better the police perform this role, the people of a society will have a better attitude towards the police, and this better attitude will reproduce the feeling of social security, so a cycle is formed in a reciprocal relationship. They benefit each other.

    Keywords: social security, feeling of social security, Public attitude towards the police, Kermanshah
  • Reza Beiranvand, Seyed Ali Mirkamali * Pages 173-206
    Background and purpose

    Among the important issues related to the professional liability insurance of police officers, in addition to the issue of compensation, is the investigation of the effect of professional liability insurance on components such as the responsibility of police officers and the introduction of an efficient liability insurance plan in setting up such insurance contracts. Based on this, the aim of the present article is to identify the ideal pattern in the professional liability insurance of police officers by comparing different patterns with each other and their effect on factors such as the level of responsibility of police officers, the ability to deter and build mutual trust between the police and society.

    Method

    The current research is applied in terms of type, and the research data was collected using a qualitative method and based on scanning and cataloging from reliable library and internet sources such as books, periodicals, treatises and theses, and based on descriptive studies and without using statistical tools and indicators. has been Then, the data has been analyzed using a descriptive and analytical method in the framework of the theoretical foundations of the research.

    Findings

    The most important models of implementing professional liability insurance for police officers are individual liability insurance, basic collective liability insurance, and finally modified collective liability insurance, the application of each of which can have different effects in terms of the level of insurance support and its effect on the employees' responsibility. .

    Results

    The findings of the research indicate that "adjusted collective liability insurance" as a desirable and practical model in the implementation of professional liability insurance contracts for police officers in terms of its inclusion in terms of providing compensatory and supervisory aspects of professional liability insurance can be proposed and implemented and adopted. It aligns the personal interests of the employees with the organizational interests of the police in the domestic law, according to the existing legal capacities, while increasing the responsibility of the employees in the best way.

    Keywords: Accountability, collective liability insurance, deterrence. individual liability insurance, professional liability