فهرست مطالب

نشریه مطالعات مدیریت شهری
پیاپی 5 (بهار 1390)

  • تاریخ انتشار: 1390/01/01
  • تعداد عناوین: 8
|
  • حسن اسماعی لزاده* صفحات 1-20
    مقدمه و هدف پژوهش 

    با ورود به هزاره سوم میلادی، شهرها در کشورهای کمتر توسعهیافته با چالشهای فزاینده ای ناشی از رشدی فراتر از ظرفیت های پاسخگو مواجه شد ه اند کهنمود آنها در اشباع زیرساخت های اجتماعی ‐ کالبدی، بسط اسکان غیررسمی، افزایشناهنجاریهای اجتماعی، ازدیاد شکاف های درآمدی و فرهنگی ، گسترش آلودگی های زیستمحیطی و در مجموع، کاهش کیفیت زندگی مشاهده می شود. از سوی دیگر هویت زدایی واتخاذ الگوهای ناپایدار توسعه ای در اثر ضعف یا عدم بهره گیری از انگاره های مشارکتی ونظام های مطلوب مدیریت شهری، مسایل ایجاد شده را دوچندان نموده است.

    روش پژوهش

     این مطالعه از نوع توصیفی، تحلیلی و کاربردی بوده و در آن تلاش می شود بامرور منابع عمده و تحلیل نظرات، جمع بندی روشنی از راهبردهای متناسب با جامعه شهریایران ارایه شود.

    یافته ها

    حکمروایی دربرگیرنده قواعد اعمال قدرت و حل اختلافات مربوط به آن می باشد .منظور از قواعد یاد شده، عمدتا شامل قوانین اساسی، قوانین عادی، عرف ها، آیین نامه هایاداری، عهدنامه های بین المللی و غیره می باشد که می تواند شکل گیری و اجرای تصمیماتخط مشی ها را تحت تاثیر قرار دهد . تحقق مدیریت شهر پایدار، از طریق اجرای اصولحکمروایی خوب و پایبندی به موازین حقوق بشر عملی می گردد

    کلیدواژگان: ظرفیت سازی مدیریت، حکمروائی خوب، حقوق بشر، نظام انتخاباتی، مشارکت شهروندی
  • مهرداد نوابخش*، هوشنگ ظهیری صفحات 21-32
    مقدمه و هدف پژوهش

    رشد شتابان و ناموزون شهرها، مسایل و مشکلاتی چون ناهمگونیریخت شناسی و بی قواره گی شهری را دامن زده است. این امر موجب شده است تا بحث هویتشهری و داشتن شهرهای با هویت مورد توجه جامعه شناسان، طراحان و برنام هریزان شهریقرار گیرد. این مقاله با هدف تبیین هویت شهری، نسبت هویت و شهر و بحران هویت شهری ازمنظر جامعه شناسی نگاشته شده است.

    روش پژوهش

    روش پژوهش این مقاله از نوع مطالعات کیفی می باشد که مبتنی بر اسنادکتابخانه ایی می باشد.

    یافته ها

    در خصوص نسبت هویت و شهر دو رویکرد وجود دارد. رویکرد اول که رویکردیمسلط نیز می باشد نقش عوامل محیطی، اقلیمی، تکنولوژیکی، اقتصادی، سیاسی، امنیتی وفرهنگی را بر تعیین هویت شهر مهم می داند؛ رویکرد دوم بر تاثیر هویت ساکنان و سازندگانبر هویت شهر تاکید دارد. رویکرد این مقاله بر این امر تاکید دارد که اشکال شهری در هر یکاز دورانهای شکوهمند فرهنگی، تجسم خلاقیت سازندگانشان می باشد. بنابراین شهر و فضایشهری شاخصی از هویت سازندگان و ساکنان آن می باشد. لذا با شناخت هویت سازندگان وساکنان می توان هویت شهری را شناخت. با توجه به نظرات هایدگر، شولتز و داریوش شایگانبحران هویت شهری ناشی از بحران فکر و اندیشه ای است که سازندگان و ساکنان آن دارند.

    نتیجه گیری

    شهر با هویت باز نمود انسان با هویت می باشد. چنانچه جامعه ای دارای هدفمشخص باشد و ساکنان آن به عنوان سازنده سردرگم، پریشان، تقلیدی نباشند در آن صورتمی توان گفت که شهر دارای روح و هویت یکپارچه می باشد. مهم نیست که این روح نشانگرانوار الهی یا نیروهای زمینی باشد. شهر با هویت دارای یک مرکز و مدار می باشد.

    کلیدواژگان: هویت، شهر، هویت شهری، هویت ایرانی، هایدگر، شایگان
  • حسن کامران*، طاهر پریزادی، امیرحسین صحرایی، حسن حسینی امینی صفحات 33-57
    مقدمه و هدف پژوهش

    فضاهای شهری بخشی از محیط انسان ساخت هستند که به دلیلنوع معماری و آرایش مبلمان و پوشش نما و نورپردازی آنهاعامل موثر در ناامنی هستند ازسوی دیگر عدم توجه به ایمنی زیرساختهای شهری نیز امنیت شهروندان را به خطر خواهدانداخت در این پژوهش به بررسی و تحلیل امنیت و عوامل موثر در ایجاد ناامنی فضاهای شهریمنطقه 5 تهران، پرداخته شده است. این فضاها شامل خیابانها، معابر، میادین، مراکز تفریحی وتاسیسات و تجهیزات شهری می باشد.

    روش پژوهش

     این پژوهش، یک پژوهش میدانی است که اطلاعات آن با استفاده از پرسشنامهاز بین نمونه آماری 100 نفر از ساکنین منطقه 5 به دست آمده است.

    یافته ها

    یافته نشان می دهند، مهمترین عامل ناامنی، در خیابانهای منطقه 5 شهر تهران،مربوط به وسایط نقلیه با 29 درصد می باشد؛ در شبکه معابر، شلوغی بیش از حد برخیقسمتهای جنوبی و خلوتی شمال منطقه 5 می باشد؛ در میادین منطقه، حضور وسایط نقلیه دراین فضاها با 32 درصد از آرا، می باشد. عامل حضور اراذل و اوباش و فروشندگان مواد مخدر، بابه دست آوردن 35 درصد از نظرات، در ایجاد ناامنی مراکز تفریحی در اولویت اول قرار گرفت.

    نتیجه گیری

    میزان امنیت فضاها وحضور شهروندان با یکدیگر رابطه دوسویه دارند. تامینامنیت در فضاهای شهری، به حضور بیشتر شهروندان در محیط شهری کمک می کند و بالطبعحضور شهروندان و ارتباطات اجتماعی نیز باعث افزایش امنیت در فضاهای شهری می شود

    کلیدواژگان: ایمنی، فضای شهری، امنیت، پدافند غیرعامل، فضای بی دفاع
  • امیر اشکان نصیری پور*، د محمدحسین مهرالحسنی، مهرداد اکبرزاده صفحات 59-70
    مقدمه

    انجام سریع، دقیق و صحیح اقدامات درمانی جزء اهداف مهم و از اولویت های سیستماورژانس پیش بیمارستانی می باشد؛ و رفتار شهروندی سازمانی کارکنان از عواملی است که درانجام صحی حتر این اقدامات می تواند موثر باشد. هدف این مطالعه، بررسی رابطه رفتار شهروندیسازمانی تکنسین های فوریت پزشکی با اقدامات حیاتی پایه تروما در شهر مشهد است.

    روش پژوهش

     این پژوهش از نوع همبستگی است که برای سنجش رفتار شهروندی سازمانیاز پرسشنامه نت میر استفاده شد. جامعه مورد بررسی در این پژوهش تکنسین های فوریتپزشکی اورژانس 115 دانشگاه علوم پزشکی مشهد (140 نفر) بود که تعداد 53 نفر از آنان بهعنوان نمونه انتخاب شدند.

    یافته ها

    بین متغی رهای رفتار شهروندی سازمانی و اقدامات حیاتی پایه؛ متغیرهای نوع دوستیو اقدمات حیاتی پایه تروما، ارتباط معناداری یافت شد؛ و نیز متغیرهای وجدان کاری و اقداماتحیاتی ارتباط معناداری وجود داشت؛ اما بین رفتارمدنی و جوانمردی نیز به عنوان متغیرهایمستقل با اقدامات حیاتی پایه تروما نیز رابطه معناداری یافت نشد.

    نتیجه گیری

    برای انجام اقدامات حیاتی پایه تروما وجود رفتار شهروندی سازمانی در بینتکنسین های اورژانس ضروری است و این امر باعث کاهش مرگ و میر و معلولیت در مصدومینترومایی می شود.

    کلیدواژگان: رفتار شهروندی سازمانی، اقدامات حیاتی پایه تروما، اورژانس، تکنسین
  • هاشم نیکو مرام*، اسماعیل کاوسی، حوریه سادات صفحات 71-87
    مقدمه و هدف پژوهش

    اخلاق شهروندی مجموعه ای از قوانین و عرف های اجتماعی است کهمی تواند در شهرهای بزرگ و متوسط همچنین در شهرهای کوچک امکان زندگی مناسب وهماهنگ را بدون تنش چه با یکدیگر و چه با محیط زیست به وجودآورد. لذا نگاه و رویکرداخلاقی دست اندرکاران و ساکنان این شهرها به نهادینه کردن این رویکرد از طریق مهندسیفرهنگی، امکان گذار آرام به توسعه پایدار و از میان برداشتن موقعیت های نامناسب کنونی بهموقعیت های مناسب را برای نسل های آینده فراهم می نماید. این پژوهش به بررسی ارتباطمهندسی فرهنگی و توسعه اخلاق شهروندی با توجه به سطوح سه گانه مهندسی فرهنگی واخلاق شهروندی پرداخته است.

    روش پژوهش

    این پژوهش از نظر نحوه اجرا از جمله پژوهش ه ای توصیفی است که با استفادهاز روش همبستگی اجرا شده است و از نظر هدف نیز جزو پژوهش های کاربردی تلقی می شود.

    یافته ها

    با توجه به اینکه در مطالعات نظری پژوهش، در حوزه اخلاق شاخ صهای تعهداتاجتماعی، تعهدات حرف های و منافع فردی مد نظر قرار داشته و در تعاملات شهروندی موردتاکید قرار داشته اند، نتاج برگرفته از پژوهش نشان می دهد که بیشترین تاثیر پذیری از فرهنگدر حوزه اخلاق، در بخش تعهدات اجتماعی می باشد.

    نتیجه گیری

    در جمع بندی نهایی، تآثیر پذیری شاخص های اخلاق از فرهنگ طبق نظرپاسخ دهندگان مورد تآکید قرار گرفته است لذا ارتباط فرهنگ با اخلاق را معنا دارو به عبارتیتوسعه اخلاق شهروندی از طریق مهندسی فرهنگی را می توان قابل تامل تلقی نموده که در اینمسیر نیاز به مطالعات بیشتری می باشد

    کلیدواژگان: مهندسی فرهنگی، اخلاق‐ شهروند، ارز شهای فرهنگی
  • دکتر نفیسه مرصوصی*، دکتر حسن حکمت نیا، دکتر محمد رضا پور محمدی، دکترحسین نظم فر صفحات 89-107
    مقدمه و هدف پژوهش

     هدف اصلی این پژوهش بررسی و تحلیل درجه تعادل فضایی نظامشهری استان آذربایجانشرقی بر مبنای شاخص آنتروپی و مدل حد اختلاف طبقه ای بر اساس آمار و اطلاعات شش دوره سرشماری میباشد.

    روش پژوهش

    روش اجرای پژوهش به صورت کمی تحلیلی همراه با ارایه مدلهای کاربردیمی باشد. جامعه آماری مورد نظر در این پژوهش، شهرهای استان مورد مطالعه می باشد که بصورت رسمی در سرشماری ها شهر اعلام شده اند.

    یافته ها

    در سال 1385 کاهش سهم تبریز تداوم یافته و سهم جمعیت شهر تبریز به 19درصد رسیده است. سهم جمعیت شهرهای بزرگ استان نیز با کاهش مواجه بوده ولی به دلیلاینکه تعداد شهرهای استان از 39 شهر به 57 شهر رسیده و تعداد شه رهای کوچک وکم جمعیت نیز افزایش زیاد یافته است لذا کاهش سهم جمعیت شهر تبریز نسبت به کلجمعیت استان به دلیل افزایش تعداد شهرهای کوچک مجددا تشدید و درجه آنتروپی به0 کاهش یافته است.

    نتیجه گیری

    نتایج حاصل از این پژوهش حاکی است، استقرار جمعیت در کانون ه ا و طبقاتشهری به صورت متعادل و همگون توزیع نشده اند و روند تمرکزگرایی در کلانشهر تبر ی ز باسرعت قابل توجهی در حال جریان است و شبکه شهری را از حالت نیمه متعادل در دهه ه ایاخیر به سمت شرایط بحرانی سوق داده است

    کلیدواژگان: آنتروپی، تعادل فضایی، نظام شهری، آذربایجانشرقی
  • میرنجف موسوی*، رحیم سرور، علی باقری کشکولی صفحات 109-127
    مقدمه و هدف پژوهش

    روش بودجه ریزی نقش بسیار مهم و حیاتی در تحقق اهدافشهرداری ها ایفا می نماید، در این خصوص بودجه ریزی عملیاتی روابط بین هزینه و نتایج رامشخص نموده و نیز چگونگی ایجاد این روابط را توضیح می دهد. هدف اصلی این مقالهارایه ی استراتژی بودج هریزی عملیاتی جهت ارتقای مدیریت درآمدی شهرداری شاهدیه استکه این هدف، با مطالعه مراحل و روش های بودجه ریزی و تفریغ بودجه ی شهرداری شاهدیهانجام شده است.است. برای تجزیه و تحلیل داده ها از « توصیفی‐ تحلیلی ».

    روش پژوهش

     روش پژوهشآزمون ویلکاکسون و آماره ی فریدمن استفاده شده است. ،t آزمون های آماری، 49 درصد در سال 1380 /

    یافته ها

    درآمد های ناشی از عوارض عمومی شهرداری شاهدیه از 729 درصد در سال 1387 کاهش یافته است. در مقابل روند رو به افزایش هزینه های جاری / به 424 درصد، / 1381 به تفکیک هر سال به ترتیب با نرخی معادل 3 ‐ شهرداری طی سال های 87‐ 16 درصد و 29 درصد در فاصله ی سال های 87 / 28 درصد، 9 / 29 درصد، 1 / 26 درصد، 08 /21386 ادامه داشته است.

    نتیجه گیری

    نتایج نشان می دهد بودجه در شهرداری شاهدیه به عنوان مهمترین شاخصبرنامه ریزی و ارزیابی عملکرد به هیچ عنوان قابلی تهای لازم یاری رساندن به مدیریت شهری رادارا نمی باشد. درحقیقت تقسیم بندی و طبقه بندی هزین ه ها در شهرداری به جاری و عمرانیهیچ مبنایی مناسب و قابل اتکا را جهت تصمیم گیری، برنامه ریزی و کنترل عملکرد ایجادنمی نماید

    کلیدواژگان: بودجه ریزی، استراتژی، مدیریت درآمد، شهرداری شاهدیه
  • علی شماعی*، آزاده عظیمی، امین فرجی ملائی صفحات 129-155
    مقدمه و هدف پژوهش

    تمرکز بیش از اندازه خدمات زیستی در شهرهای بزرگ منجر به تمرکز بیش از اندازه جمعیت و به دنبال آن ظهور مسایلی چون آلودگی های زیست محیطی وبحران های اجتماعی شده است. این نابرابری و شکاف موجب شده نظریه پردازان شهری ومدیران جوامع به توسعه کیفیت زندگی در نقاط روستایی به منظور جذب جمعیت و تعادلبخشی امکانات در سطح مناطق و نواحی معطوف سازد. هدف این مقاله بررسی و مطالعه اثراتشهر شدن روستای سگزآباد بر بهبود کیفیت زندگی ساکنین و کنترل مهاجرت های بی رویه ومدیریت بهینه جوامع است.

    روش پژوهش

    روش این مقاله توصیفی تحلیلی است. به منظور سنجش کیفیت زندگی درارتباط با فرایند شهر شدن روستای سگزآباد هشت شاخص شامل کیفی تهای محیطی،آموزشی، مسکن، مشارکت، امکانات بهداشتی، اوقات فراغت، بهزیستی فردی و حمل و نقل، ازنظر ساکنین در قالب 315 پرسشنامه جمع آوری و تجزیه و تحلیل شده است.

    یافته ها

    نتایج بدست آمده مشخص می سازد شهر شدن به عنوان یک متغیر مستقل اثراتمثبت بر استانداردهای زندگی مردم سگزآباد داشته است. در واقع برای بررسی رابط های که بینکیفیت زندگی و شهر شدن سگزآباد می تواند وجود داشته باشد مجموعه هشت شاخص موردمطالعه قرار گرفته است.

    نتیجه گیری

    اثرات تبدیل سگزآباد به شهر تا حدود 50 درصد منجر به ارتقای شاخص هایکیفیت زندگی شهری شده است.

    کلیدواژگان: شهر شدن، روستا شهر، کیفیت زندگی، سگزآباد
|
  • Pages 1-20

    From beginning of third millennium, cities of less developed countries have been captive with increasing challenges, like socio- physical infrastructures saturation, expansion of informal settlements, growth of social abnormals, increasing of socio- economical injustice, extension of environmental pollutions, and totally decrease of life quality. Meanwhile, opposite of citizenship identity and assumption of developmental unsustainable patterns because of infirmity or lack of using participatory patterns and good governance systems have reduplicated existent problems. 

    Method

    Research method is descriptive- analytical- developmental method, that first concepts and theories are studied, then according to Iranian cities situations, research strategies have been appointed. 

    Results

    Good governance includes of rules of power performance and resolve of discords. These rules includes of fundamental laws, common laws, traditions, administrative regulations, international treaties, and etc., that can change type of adjustment and implementation of policies decisions. Urban sustainable management will accomplish via performance of good governance principles and obligating of human rights contents.

    Keywords: carrying capacity of management, Good governance, Human rights, electoral system, citizenship participation
  • Pages 21-32
    Introduction

    the Disproportionate and rapid growth of cities have accused the problems such as morphology and heterogeneity in urban life. This has led to talk of urban identity and the identity of a city considered by sociologists, urban planners and designers should be. This article aims to explain the city's identity, the identity of the city and the urban crisis is written from the perspective of sociology.

    Method

    This type of study is a qualitative research method that is based document library.

    Results

    There are two approaches to the city's identity.  The first approach views the environmental, climatic, technological, economic, political, security and cultural factors are important for the making of city's identity. The second approach focuses on the identity of the residents and builders of the city's identity.  This approach focuses on the urban forms in each of the glorious periods of cultural, creative visualization are the creators. The city and the urban area is an indication of the identity of its builders and inhabitants.  Therefore, city and its identity is based on the identity of its the builders and residents identity.  According to Heidegger, Schultz and Dariush Shayegan comments, The identity crisis of the urban is related the crisis of ideas of its builders and residents.

    Conclusion

    The identity of the city is the sign of man's identity. If society has a specific purpose and its residents as its builders aren't confused, distracted, Mimicked. So we can say the city has a soul and identity is integrated.its no matter that this sprit represents the devotion, or land forces. The City that has identity, it has a Centre and oriented.

    Keywords: Identity, City, Urban Identity, urban identity crisis, the Iranian identity, Heidegger, Shayegan
  • Pages 33-57

    Security of citizens affected by social factors and environment in urban spaces is part of the human environment are due to the type of construction and arrangement of furniture and architectural coatings and facade lighting insecurity they are operating effectively in the other hand, lack of attention to the safety of urban infrastructure security to citizens would endanger this study to analyze factors affecting security and insecurity in urban areas of five regions of Tehran, has been discussed. These places include streets, thoroughfares, squares, city centers are recreational equipment installations.

    Method

    Data from two libraries have been collecting and field. Field data questionnaire with random sampling and sample size of 100 residents of five regions is obtained.

    Results

    Results show the most important factor five regional insecurity in the streets of Tehran, about 29 percent of the vehicles are. Main cause of insecurity in the network places, crowding over some parts of southern and northern zone 5 is crowded. Main cause of insecurity in the region fields, the presence of vehicles in these spaces with 32 percent of the vote is. Present operating thugs and drug dealers, to obtain 35 percent of the comments; the insecurity in the recreation center was the first priority.

    Conclusion

    the security presence of spaces and interactive relationship citizens has with each other. Security in urban areas, more citizens to participate in the urban environment helps social communication and therefore the presence of civilians also is increased security in urban spaces.

    Keywords: Safety, Urban space, Security, Passive defense, Defenseless Space
  • Pages 59-70
    Introduction

    Fast and accurate treatment operation is one of main objectives and priorities of pre-hospital Emergency systems. Organizational citizenship behavior is one of influential factors in this operation. Determining the relationship of organizational citizenship behavior and basic Trauma Life Support among Mashhad emergency medical technicians.

    Method

    Netemeyer model was used to measure organizational citizenship behavior which contains Altruism, conscience, civil behavior and Chivalry as its dimensions. Based on experts’ opinions and research background, a checklist of operations was obtained to measure basic trauma life support. Research population was emergency medical technicians of Mashhad Medicine University’s emergency. The sample size was 53 and simple random sampling was performed. Descriptive statistic and Pearson correlation was used to analyze data.

    Results

    There was a significant relationship between organizational citizenship behavior and basic trauma life support. Also, there are significant relationship between altruism, civil behavior, Chivalry  and basic trauma life support. Significant relationship between organizational citizenship behavior and basic trauma life support denote for accurate basic trauma life support, Organizational citizenship behavior is an essential factor which could decrease the Traumatic death and injuries.

    Conclusion

    Emergency medical services managers should take more attention regards this beyond role factor to obtain better performances of Emergency medical technicians

    Keywords: Organizational Citizenship Behavior, Basic Trauma Life Support, Emergency medical service, Technician
  • Pages 71-87
    Introduction

    citizen ethics are a set of rules and social customs which can provide the possibility of a good and coordinate life without any tensions with each other or environment in large, medium and small cities. So  the viewpoint and ethical approach of  authorities and residents of these cities  can help  to institutionalize  this  approach by cultural engineering , and can provide possibility of calm  pass  to sustainable development  and  eliminate Inappropriate  situations to  appropriate ones for  future generations. This research reviews the relationship between cultural engineering and developmentof citizen ethics.

    Method

    This research is descriptive in terms of performance and is done by using correlation method and is considered as an applied research in terms of goal.

    Results

    Having considered the indexes such as social obligations, professional obligations and personal interests in the theoretical studies of research in ethics area, the result has shown that the social obligations are most influenced by culture in ethics area andSocial obligations and personal   interests were shown to have been most influenced by cultural engineering techniques.

    Conclusion

      The results demonstrated that cultural engineering does have an effect on promoting ethical and moral values .In other words the development of citizen’s  ethics by cultural engineering is considerable.

    Keywords: Cultural Engineering, Citizen Ethics, citizen, cultural values, Social obligations
  • Pages 89-107
    Introduction

    The main purpose of this research is review and analysis of spatial equilibrium degree in East Azerbaijan urban system based on entropy index and class difference limit model underlying of statistics and information of 6 periods of census.

    Method

    Method of research performance is the form of quantity-analytical parallel with presenting of practical models. Mentioned statistical society in this research is the cities of case study province that formally enunciate as a city in census.

    Results

    In 1385 reducing of share of Tabriz population has reached to 58.19 percent. Also share of province great cities population have faced with reduction but because of number of province cities have reached from 39 cities to 57 cities and also the number of small cities and low population have raised more. Therefore because of rising number of small cities the reduction of Tabriz population share comparison with whole of province population renews exaggerate and entropy degree has reduced to .502.

    Conclusion

    The conclusions of this research reveal that settling of population in centers and city classes have distributed with equilibrium form and concentration process of Tabriz metropolis is streaming with noted speed and have directed city network from semi equilibrium situation to crisis conduction.

    Keywords: Entropy, Spatial equilibrium, Urban system-, East Azerbaijan Province
  • Pages 109-127
    Introduction

    Municipalities as one of the most active urban institutions are responsible for widespread functions and services, so that all their financial activities, such as income and costs and their multiple programs and tasks is done in budget framework laws. So budgeting technique has got a very important and vital role in achieving the goals of municipalities. The main goal of this paper is presenting the operational budget strategies to enhance revenue management of Shahdieh Municipality that this goal, has been done by studying the procedures and methods of budgeting of Shahdieh.

    Method

    our method is "descriptive analysis". For statistical data analysis we have used of t-test, Wilcoxon test and the Friedman statistics.

    Results

    revenues from general tax of the municipality of Shahdieh from 49.7 percent in 1380 have been decreased to 29.4 percent in 1387. The increasing costs during the current municipal revenues over 1381- 87 with year separation respectively equivalents 24.3 percent, 26.2 percent, 29.8 percent, 28.1 percent, 16.9 percent and 29 percent has continued in distance between 1386- 87.

    Conclusion

    The results show that the budgeting of municipality of Shahdieh as an important indicator to the performance planning and evaluation capabilities has not been able to help to the urban management. Indeed, division and classification of costs in the current municipality is not a suitable and reliable basis for decision making, planning and control of function. So one of the main reasons for the weakness in budgeting system of municipality of Shahdieh is lack of specialist staffing and experts in budgeting.

    Keywords: Budgeting, Strategy, Income Management -, Municipality of Shahdieh
  • Pages 129-155
    Introduction

    High focus of services in large cities led to over population in this cities and in follow of this subject we see emergence of environmental problems like pollution and social crisis. This inequality and the gap caused that urban theorists and managers focus to develop quality of life for communities in rural areas to absorb population and balance the in facilities on areas. One of the approaches for some communities is granting standards and quality of urban life in villages in order to balance between quality of life. This article aim is study the effects Segzabad urbanization on residents to improving life quality, control of irregular migration and optimal management of societies.

    Method

    Method of This paper is descriptive and analytical. In order to review and analysis Issues was used SPSS software. To measure quality of life associated with the process of urbanization in Sgzabad Village has been analysis eight indicators includes ; environmental quality, education, housing, participation, health care, leisure, transport and personal welfare, residents in the form of 315 collected questionnaires.

    Results

    The results make these result that urbanization as an independent variable has positive effects on people's living standards in Segzabad city. In fact, for analysis of relationship between quality of life and the urbanization of Sgzabad has been studied 8 index.

    Conclusion

    Segzabad urbanization are about 50 percent positive effect that led to upgrading the quality of life indicators

    Keywords: City being the village - city, quality of life, Segzabad