فهرست مطالب

New Trends in English Language Learning - Volume:2 Issue: 1, Jan 2023

Journal of New Trends in English Language Learning
Volume:2 Issue: 1, Jan 2023

  • تاریخ انتشار: 1401/10/11
  • تعداد عناوین: 8
|
  • صفحات 1-13
    پژوهش حاضر به بررسی آموزش کلاسی معکوس (فلیپ) در دوره خواندن زبان آموزان زبان انگلیسی و دیدگاه آنها پرداخته است. بدین منظور تعداد 30 زبان آموز مقطع پیش متوسطه بر اساس نمونه گیری در دسترس انتخاب شدند. یک پیش آزمون در ابتدای ترم انجام شد تا از داشتن پیشینه زبانی یکسان شرکت کنندگان اطمینان حاصل شود. سپس به صورت تصادفی آنها در دو گروه آزمایش و کنترل (هر گروه 15 نفر) قرار گرفتند. این روش آموزشی در 12 جلسه با گروه آزمایش اجرا شد و گروه کنترل به روش سنتی آموزش مهارت خواندن را دریافت کردند. در پایان آموزش، پس آزمون خواندن برای هر دو گروه تعیین شد تا تاثیر مثبت آموزش فلیپ بر پیشرفت خواندن زبان آموزان تعیین شود. علاوه بر این، پرسشنامه مرتبط با گروه آزمایش برای بررسی دیدگاه آنها در مورد روش مذکور اجرا شد. با انجام این مطالعه مشخص شد که آموزش کلاسی معکوس بر عملکرد خواندن دانش آموزان تاثیر مثبت دارد. پژوهش تجربی نیز بیانگر دیدگاه مثبت زبان آموزان نسبت به این روش تدریس ارتباطی است. در مجموع، رضایت کلی شرکت کنندگان از روش آموزش فلیپ در این تحقیق به دست آمد. شایان ذکر است که یافته های کار حاضر می تواند شواهدی را در اختیار دانش آموزان و معلمان قرار دهد که نشان می دهد آموزش کلاسی معکوس (فلیپ) می تواند برای بهبود مهارت درک مطلب زبان آموزان مورد استفاده قرار گیرد
    کلیدواژگان: آموزش کلاسی معکوس (فلیپ) (FLC)، توانایی درک مطلب، دیدگاه
  • صفحات 15-28

    از آنجایی که نوشتن با ماهیت شناختی مشخص می شود، یکی از رویکردهای عملی برای بهبود مهارت نوشتاری زبان آموزان زبان انگلیسی، توسل به رویکردهای یادگیری مبتنی بر پرسش مانند یادگیری مبتنی بر مسیله PBL  است که با نیاز شناختی بالا مشخص می شود و اغلب به حفظ دانش کمک می کند. این مطالعه با هدف بررسی ادراک زبان آموزان ایرانی زبان انگلیسی از یادگیری مبتنی بر مسیله انجام شد. برای انجام این کار، از طرح تحلیل محتوا در پارادایم کیفی استفاده شد. شرکت کنندگان شامل 15 نفر (8 زن و 7 مرد) زبان آموز پیشرفته زبان انگلیسی بودند که از طریق نمونه گیری هدفمند از موسسات زبان مختلف در تهران در مطالعه شرکت کردند. داده ها از طریق مصاحبه نیمه ساختاریافته جمع آوری شد. تجزیه و تحلیل داده ها از طریق تحلیل موضوعی انجام شد. بر اساس داده های مصاحبه، مضامین زیر استخراج شد: تعامل، همکاری، ترجیحات شخصی، اشتراک دانش، تازگی، معلمان کم حمایت، فرآیند یادگیری شاد و استفاده از فناوری های کافی، زمان مورد نیاز، تاثیرگذاری بر یادگیری واژگان، تغییر درک دانش آموزان در مورد فرآیند یادگیری و نقش معلمان. نتایج کاربردهایی برای معلمان و فراگیران زبان انگلیسی و برنامه ریزان برنامه درسی دارد.واژگان کلیدی: همکاری، مشارکت، نوشتن، یادگیری مبتنی بر مسیله.

    کلیدواژگان: همکاری، مشارکت، نوشتن، یادگیری مبتنی بر مسئله
  • صفحات 29-42
    مطالعه ترکیبی حاضر به بررسی رابطه بین اهداف پیشرفت و عملکرد تحصیلی فراگیران  زبان انگلیسی پرداخت.  این مطالعه همچنین انگیزه های اهداف زبان آموزان را بررسی کرد. این پژوهش که یک پیمایش مقطعی است،  372 نفر از دانشجویان کارشناسی زبان انگلیسی در رشته های آموزش زبان انگلیسی، مطالعات ترجمه و ادبیات انگلیسی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان و زاهدان را مورد مطالعه قرار داد. برای جمع آوری داده ها، پرسشنامه هدف پیشرفت زبان آموزان (الیوت و همکاران، 2011) به صورت حضوری تحویل  یا از طریق ایمیل به زبان آموزان انگلیسی ارسال شد. پیشرفت تحصیلی آنها بر اساس گزارش دانشگاه شامل دروس نظری و عملی محاسبه شد. علاوه بر این، از یک مصاحبه نیمه ساختاریافته برای بررسی دیدگاه های فراگیران در مورد جهت گیری اهداف پیشرفت آنها استفاده شد. بررسی رابطه ها نشان داد که اهداف پیشرفت با عملکرد تحصیلی زبان آموزان انگلیسی رابطه ی مثبت دارد. و از بین اهداف پیشرفت فراگیران، اهداف اجتناب از کار، اهداف رویکردهای دیگر، و اهداف اجتنابی دیگر عملکرد تحصیلی فراگیران را به طور معناداری پیش بینی کرد. علاوه بر این، یافته های کیفی نشان داد که اهداف زبان آموزان انگلیسی با انگیزه ی تجربه، شخصیت، دستاوردهای تحصیلی و علایق قبلی بر انگیخته می شود. به طور خلاصه، مطالعه ی اهداف تحصیلی فراگیران می تواند شناسایی جهت گیری اهداف آنها را تسهیل کند و بنابراین می تواند به ابزاری حمایتی برای معلمان در هنگام انتخاب مواد و تطبیق محتوای برنامه درسی بر اساس آن تبدیل شود.
    کلیدواژگان: عملکرد تحصیلی، اهداف پیشرفت، انگیزه های اهداف، جهت گیری های اهداف
  • صفحات 43-55
    خواندن یکی از مهارت های انگلیسی است که زبان آموزان ایرانی به دلایل مختلف به آن نیاز دارند. همچنین کسی نمیتواند نقش واژگان را در تسلط بر زبان انگلیسی دست کم بگیرد. فناوری چندوجهی ادغام در آموزش واژگان، عصر جدیدی در آموزش زبان است که در ایران به اندازه کافی مورد مطالعه قرار نگرفته است. بنابراین، پژوهش به بررسی تاثیر ورودی واژگان چندوجهی و سمعی و بصری در محیط MALL بر انگیزه و توانایی درک مطلب زبان آموزان ایرانی پرداخته است. بدین منظور، مقاله از طرح کمی استفاده کرده است. محقق در یک طرح آزمایشی، تاثیر دو نوع ورودی یعنی چندوجهی و سمعی بصری را بر توانایی خواندن و انگیزش زبان آموزان متوسطه مورد بررسی قرار داد. شرکت کنندگان 80 زبان آموز سطح متوسطه بودند که 10 جلسه آموزش داشتند. آنها به دو گروه آزمایشی تقسیم شدند که در پیش آزمون شرکت کردند. پس از پایان ورودی ها، شرکت کنندگان مجددا آزمون درک مطلب را به عنوان پس آزمون و همچنین نظرسنجی خواندنی MRP-R برای سنجش هرگونه تغییر در انگیزه خود را داشتند. نتایج نشان داد که آموزش ها (ورودی واژگان سمعی و بصری و ورودی واژگان چندوجهی) موثر بوده و گروه دوم (گروه ورودی چند وجهی) نتایج بهتری داشتند. یکی دیگر از نتایج تحقیق، اثربخشی محیط MALL در انجام چنین آموزش هایی بود. یافته های این پژوهش به ادبیات مرتبط کمک می کند تا دانش مربوط به روش های آموزشی چندوجهی را بیافزاید. علاوه بر این، معلمان از تاثیرات چندوجهی بر دانش واژگان و مهارت خواندن زبان آموزان آگاه خواهند بود.
    کلیدواژگان: واژگان چندوجهی، واژگان سمعی و بصری، محیط MALL، انگیزه، توانایی درک مطلب
  • جعفر ایزدپناه، فیروز صدیقی*، لیلا اکبرپور صفحات 57-70
    این مطالعه با هدف تعیین اثربخشی بازخورد صریح شفاهی (EOF) در قالب بازخورد فرازبانی (توضیح) بر به خاطر سپاری ساختارهای دستوری دانش آموزان دبیرستانی ایرانی انجام شد. برای دستیابی به این هدف، عملکرد فراگیران در نتیجه بازخورد صریح شفاهی مورد بررسی قرار گرفت. شصت دانش آموز دختر دبیرستانی انگلیسی زبان انگلیسی به طور تصادفی در دو گروه آزمایش و گواه قرار گرفتند. پس از آن، یک آزمون گرامر برای مشاهده اثر بازخورد صریح شفاهی نجام شد. تکنیک های آماری مورد استفاده برای اندازه گیری چنین اثراتی، مجموعه ای از آزمون های تی مستقل و دو آنالیز واریانس یک طرفه بود. نتایج نشان داد که بازخورد صریح شفاهی تاثیر قابل توجهی در به خاطر سپاری ساختارهای دستوری داشته است. بکارگیری این نوع بازخورد در کلاسهای آموزش زبان انگلیسی جهت تقویت مهارت های زبان انگلیسی موثر خواهد بود.امید است که این مطالعه بتواند به معلمان کمک کند تا از راهبردهای بازخورد اصلاحی به طور موثر در فرآیند آموزش برای تصحیح اشتباهات گرامری زبان آموزان زبان انگلیسی و همچنین به خاطر سپاری ساختارهای گرامری با گذشت زمان استفاده کنند.
    کلیدواژگان: بازخورد صریح، ساختارهای دستوری، بازخورد شفاهی فرازبانی، به خاطر سپاری
  • صفحات 71-83
    این مطالعه به بررسی تاثیر فاصله گذاری بر گسترش دانش واژگانی، با تمرکز بر سطح مهارت زبان آموزان ایرانی پرداخته است. شرکت کنندگان 120 زبان آموز انگلیسی 22 تا 26 ساله بودند که در چندین موسسه آموزش زبان انگلیسی در اصفهان مشغول به تحصیل بودند. برای جمع آوری داده های مورد نیاز از سه آزمون استفاده شد. ابتدا از OQPT برای قرار دادن زبان آموزان با توانایی های زبانی مشابه در یک گروه آزمایش و یک گروه کنترل استفاده شد. بر اساس نتایج OQPT، هر گروه به دو زیر گروه شامل 30 زبان آموز با مهارت بالا و 30 زبان آموز با مهارت پایین تقسیم شدند. سپس یک پیش آزمون برای ارزیابی دانش واژگان زبان آموزان انجام شد. در هر دو گروه کنترل و آزمایش واژگان یکسان اما به روش های متفاوت تدریس شد. کلمات جدید به گروه آزمایش، به روش فاصله گذاری، و به گروه کنترل از طریق آموزش فشرده ارایه شد. کلاس های فاصله گذاری طی هفت هفته، هفته ای یک بار و کلاس های انبوه طی یک جلسه در هفته هشتم برگزار شد. پس از رویه آزمایش، به منظور تعیین میزان بهبود دانش واژگان شرکت کنندگان، نتایج پس آزمون، طی یک آزمون پیشرفت، مقایسه شد. یافته های این پژوهش نشان داد، آموزش های فاصله دار باعث می شود که فراگیران دارای مهارت زبانی بالا بر زبان آموزان با مهارت کم برتری داشته باشند. از آنجا که تاثیر مثبت فاصله گذاری بر یادگیری و حافظه بلند مدت اکثرا پذیرفته شده است بنابراین می توان آنرا برای مولفان و طراحان برنامه درسی در تصمیم گیری برای قرار دادن واژگان جدید در یک کتاب مفید یافت.
    کلیدواژگان: آموزش فاصله گذاری شده، آموزش فشرده، سطح مهارت زبانی، توسعه ی دانش واژگانی
  • صفحات 85-95
    این مطالعه با هدف بررسی تاثیر افزایش آگاهی از طریق سیل ورودی واژگان بر روانی نوشتاری زبان آموزان ایرانی متوسط ​​انجام شد. برای این منظور 80 زبان آموز زبان انگلیسی از طریق آزمون مهارت زبان (OPT) به عنوان شرکت کنندگان متوسط ​​انتخاب و به طور تصادفی به دو گروه آزمایش و کنترل هر کدام شامل 40 زبان آموز دختر و پسر متوسط ​​تقسیم شدند. روش انجام برای گروه آزمایش 13 جلسه دو ساعته به طول انجامید که در آن شرکت کنندگان در معرض وظایف افزایش آگاهی از طریق ورودی واژگان قرار گرفتند. گروه کنترل هیچ روش انجامی دریافت نکرد و فقط از روش های آموزشی مرسوم پیروی کرد. در پایان انجام روش، آزمون نوشتاری برای هر دو گروه اجرا شد و داده های جمع آوری شده با استفاده از آزمون t زوجی مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. این یافته ممکن است پیامدهای نظری و آموزشی برای معلمان / زبان آموزان زبان، طراحان برنامه درسی، سیاست گذاران ELT و سهامداران داشته باشد.
    کلیدواژگان: افزایش آگاهی، زبان آموزان متوسط، سیل ورودی واژگان. روان نویسی
  • فاطمه عزیز محمدی* صفحات 97-111

    در این تحقیق قصد داریم به مسایل و موضوعات مربوط به قدرت و آثار جامعه شناختی آن در اثر دیوید مامت تحت عنوان ازدواج بوستونی از دیدگاه میشل فوکو بپردازیم. قدرت در هر جایی جریان داشته یا آنچه بوده که به صورت زنجیره عمل کرده به طوری که قدرت عامل سرکوب نبوده بلکه عامل تولید بوده و لذا از آن به عنوان قدرت زیستی یاد می کنند. چنین هویتی از طریق مناسبات اجتماعی شکل می گیرد که افراد کنترل کمتری روی آنها دارند.در همین راستا محوریت بحث پیرامون همین مفاهیم قدرت،هویت، فردیت و آزادی ارتباطی قرار گرفته است. بنابراین شخصیت های ممت در نظام اجتماعی وفرهنگی خاصی زندگی می کنند که به هویت آنها شکل و حالت می دهند. نتایج تحقیق حاکی از آن است که به چه نحوی ممت دراثرخود دیدگاه های فوکو در رابطه با مسایل جنسی به عنوان ابزار اعمال قدرت زیستی را بکار می گیرد تا افراد را بدین ترتیب تحت کنترل و نظارت قرار بگیرند.تحقیق حاضراین موضوع را نشان می دهد که افراد سعی می کنند با استفاده از روش ها و فنون خود، در برابر قدرت حاکم تا حد زیادی مقاومت کنند. هر چند آزادی ارتباطی آنها در عمل متاثر از عوامل فرهنگی بوده که آنها نیز به نوبه خود در رژیم حقیقت گفتمان حاکم قرار دارند. شخصیت های ممت نه تنها متاثر از هر موجودیت از قبل تعیین شده نبوده بلکه خود محصول همین رژیم حقیقت می باشند. لذا آن کنترل انضباطی که روی جسم و روح آنها صورت می گیرد از یک سو باعث مطیع شدن آنان شده و از سوی دیگر نیز فردیت آنها را بوجود می آورد.

    کلیدواژگان: قدرت زیستی، هویت، آزادی ارتباطی، فردیت
|
  • Fatemeh Ebrahimnezhad Shirvani * Pages 1-13
    The present study investigated the effectiveness of Flipped Language Classroom (FLC) in EFL learners’ reading course and their views. In doing so, a total number of 30 pre-intermediate students was selected based on the convenience sampling. A pre-test was administered to the participants at the beginning of the term to ensure that they had the same language background. Then, they were randomly assigned as experimental and control group (15 students in each group). FLC was implemented in 12 sessions with the experimental group, while the control group received traditional method of teaching reading skill. At the end of the experiment, a posttest of reading was assigned to both groups to determine the positive effect of FLC on the EFL learners' reading achievement. In addition, a related questionnaire was administered among the experimental group to explore their views on the mentioned method. By conducting this study, it was found that FLC had positive effect on the students' reading performance. The experimental study has also indicated the positive students’ views toward this communicative teaching method. On the whole, the participants’ overall satisfaction towards FCI method was achieved by this study. It is worthy to note that findings of the present work can provide the students and teachers with evidence that flipped classroom instruction could be used to improve EFL learners' reading comprehension skill.
    Keywords: Flipped Language Classroom (FLC), reading comprehension ability, View
  • Hanieh Kashi, Shahram Afraz *, Fazlolah Sammi Pages 15-28

    Since writing is characterized with a cognitive nature, one practical approach to improve EFL learners' writing skill is to resort to inquiry-based learning approaches such as problem-based learning (PBL) which is characterized with a high cognitive demand and often contribute to high retention of knowledge. This study aimed at exploring Iranian EFL learners’ perceptions of problem-based learning. In so doing, a content analysis design was used within the qualitative paradigm. The participants consisted of 15 (8 females and 7 males) advanced EFL learners who participated in the study through purposive sampling from different language institutes in Tehran. The data were gathered through a semi-structured interview. Data analysis was conducted through thematic analysis. Based on the interview data, the following themes were extracted: Engagement, collaboration, personal preferences, sharing knowledge, novelty, less supportive teachers, joyful learning process, and use of adequate technologies, time requirements, affecting vocabulary learning, changing students' perception about the learning process and the teachers' role. The results have some implications for EFL teachers and learners, and curriculum planners. Key Words: Collaboration, Engagement, Writing, Problem-based Learning.

    Keywords: collaboration, Engagement, Writing, problem-based learning
  • Mohsen Ali Pasban, Mehry Haddad Narafshan *, Hassan Shahabi Pages 29-42
    The present mixed-methods study investigated the relationship between learners’ achievement goals and academic performance. It also explored the goal motives of English language learners. The research, a cross-sectional survey, studied 372 BA University English language learners majoring in English language teaching, translation studies, and English literature at Islamic Azad University, Kerman and Zahedan branches. To collect the data, the learners’ Achievement Goal Questionnaire (Elliot et al., 2011) was submitted to English language learners either in person or via email. Their academic achievement was calculated based on the university report including both theoretical and practical courses. In addition, a semi-structured interview was used to explore the learners’ reflections concerning the orientations of their achievement goals. Correlations showed that achievement goals correlated positively with academic performance among English language learners. And among learners’ achievement goals, task-avoidance goals, other-approach goals, and other-avoidance goals could predict learners’ academic performance meaningfully. Besides, the qualitative findings revealed that English language learners’ goals are motivated by prior experience, personality, academic achievements, and interests. In brief, the study of the academic goals of students can facilitate the identification of their goal orientations and therefore can become a support tool for teachers when selecting materials and adapting the contents of the curricular program accordingly.
    Keywords: Academic Performance, achievement goals, goal motives, Goal Orientations
  • Maryam Neshaee Moghaddam * Pages 43-55
    Reading is one of the English skills that Iranian students need to be good for a variety of reasons. Also, no individual can underestimate the role of vocabulary in mastering English language. Integration multimodal technology in instructing vocabulary is a new era in ELT which has not been studied enough in Iran. Therefore, the study investigated the effect of multimodal and audio-visual vocabulary input in a MALL environment on Iranian EFL learners' Motivation and reading comprehension ability. In order to carry out this study, the current paper used a quantitative design. The researcher in an experimental design, examined the effect of two types of input, namely, multimodal and audio visual on reading ability and motivation of intermediate EFL learners. The participants were 80 EFL students at intermediate level that had 10 sessions of treatment. They were divided into two experimental groups and pretest was assigned to them. After receiving the inputs (treatment), the participants took part in reading comprehension test again as their posttest, and MRP-R reading survey to measure any changes in their motivation. The results revealed that the treatments (audio-visual vocabulary input & multimodal vocabulary input) of the study were effective, and the second group (Multimodal input group) had better results. Another result was the effectiveness of MALL environment in conducting such treatments. Findings can help the related literature to add the knowledge about the pedagogical methods of multimodality. In addition, teachers will be aware of the effects of multimodality on students’ vocabulary knowledge and reading skill.
    Keywords: Multimodal Vocabulary, Audio-visual Vocabulary, MALL Environment, motivation, reading comprehension ability
  • Jafar Izadpanah, Firooz Sadighi *, Leila Akbarpour Pages 57-70
    This study aimed to determine the effectiveness of Explicit Oral Feedback (EOF) in the form of Metalinguistic Feedback (Explanation) on Iranian high school students’ retention of grammatical structures. For this to achieve, the performance of the learners as a result of Explicit Oral Feedback, was studied. Sixty homogeneous Iranian EFL female high school students were randomly assigned to experimental and control groups. Afterward, a grammar test was administered to see the effect of corrective feedback. The statistical techniques employed to measure such effects, were a series of independent samples t-tests and two one-way ANOVAs. The results indicated a significant effect of oral metalinguistic feedback on grammar retention over time. It is hoped that this study can help teachers to use corrective feedback strategies effectively in the process of instruction for correcting EFL learners’ grammatical errors as well as retaining grammatical structures overtime.Implications of using this kind of feedback in EFL classes and avenues for further research are discussed.
    Keywords: Explicit Feedback, grammatical structures, metalinguistic oral feedback, retention
  • Mehrdad Mohebi, Omid Tabatabaei *, Hadi Salehi, Melor Yunus Pages 71-83
    This study examined the effect of spacing on lexical development focusing on the Iranian EFL learners’ proficiency levels. Participants were 120 EFL learners from 22 to 26 of age who were studying at several English institutes in Isfahan. Three tests were used to collect the required data. First, OQPT was employed to place the learners with similar language abilities in an experimental group and a control group. Based on the OQPT results, each group was divided into two sub-groups including 30 high and 30 low proficiency learners. Then a pretest was conducted to evaluate the EFL learners’ vocabulary knowledge. Learners in both control and experimental groups received the same lexicon but in different ways. Experimental groups were taught new words through spaced instruction, while control groups received through massed instruction. The spacing classes were held once a week in seven weeks while massed classes were held in one session in the eights week. During the posttest, the researcher devised an achievement test, administered it after the treatment; the results were compared and analyzed in order to determine the extent of the participants' vocabulary improvement. Findings of this research showed that using spaced instruction caused high proficiency learners to significantly outweigh the low proficiency ones. Since spacing has been widely known to have a positive effect on learning and long-term memory (Cepeda et al., 2006), therefore it can be found useful for curriculum developers and syllabus designers in deciding where to put the new vocabulary in a course or a book
    Keywords: Spacing Instruction, Massed Instruction, EFL Proficiency Level, Lexical Development
  • Saeideh Fatahzadeh *, Sajad Shafiee, Fariba Rahimi Esfahani Pages 85-95
    This study aimed to explore the impact of consciousness-raising via vocabulary input flooding on Iranian intermediate learners’ writing fluency. To this purpose, 80 EFL learners were selected as intermediate participants through a language proficiency test (OPT), and randomly divided into an experimental group and a control group, each including 40 intermediate male and female learners. The treatment for the experimental group lasted 13 two-hour sessions in which the participants were exposed to consciousness-raising tasks via vocabulary input flooding. the control group received no treatment and just followed the conventional teaching procedures. At the end of the treatment, a writing test was administered for both groups, and the collected data was analyzed using paired-samples t-test The results of data analysis showed that the experimental group significantly outperformed the control group in writing fluency. This finding might have theoretical and pedagogical implications for language teachers/learners, curriculum designers, ELT and policy-makers, and stakeholders.
    Keywords: Consciousness-raising, intermediate learners, Vocabulary Input Flooding, writing fluency
  • Fatemeh Azizmohammadi *, Fatemeh Ghiasvand, Mojgan Yarahmadi Pages 97-111

    This research is an endeavor to shed light on the issues about mechanism of power and its sociological implications in David Mamet’s Boston Marriage based on Michel Foucault’s views. Power circulates everywhere, or rather as something functioning in the form of a chain so that it is not repressive; rather it is productive and described as biopower. Furthermore, an individual’s identity is constructed through social relations over which he/she has less control. In this regard, the center of the discussion is on the concepts of power and identity, subjectivity and relational freedom. Therefore, Mamet’s characters live in a special social, cultural system with which mould their identities. The research demonstrates how Foucault’s views about sexuality as an instrument for biopower are shown in Mamet’s work to control and regulate individuals. The result shows that individuals attempt to put up much resistance against the authorities via the techniques and practices of self. However, their relational freedom is particularly determined by cultural constraints that are in the discursive regime of truth. Mamet’s characters are the products of the regime not a pre-given entity. Thus, the disciplinary control over their bodies and souls both subjugates individuals and constructs their subjectivities.

    Keywords: Biopower, Identity, Relational freedom, subjectivity