فهرست مطالب

Journal of New Trends in English Language Learning
Volume:1 Issue: 3, Oct 2023

  • تاریخ انتشار: 1401/07/09
  • تعداد عناوین: 7
|
  • صفحات 1-23
    اهداف اصلی این مطالعه ارایه درک درستی از اسناد خط مشی/برنامه درسی و آموزش زبان انگلیسی به دانش آموزان میباشد، و سعی نموده تا روش های آموزشی اصلی مورد استفاده معلمان را نشان داده، و درک بهتری از نقش ها معلمان و مسیولیت های آنها را ترسیم نماید. این تحقیق بر روی نمونه ای از 728 معلم زبان انگلیسی در دبیرستان های متوسطه اول و دوم، 32 استان ایران صورت پذیرفت. برای جمع آوری اطلاعات پرسشنامه های خود گزارش دهی استفاده شد که به صورت الکترونیکی از طریق اینترنت توزیع گردید. نتایج این مطالعه نشان می دهد که سیاست گذاران در آموزش زبان ممکن است باورهایی در مورد آموزش و یادگیری داشته باشند که به شدت با نگرش ها و نظرات معلمان در تضاد باشد. سطح زبان عمومی بیش از نیمی از نمونه (53٪) از معلمان پایین تر از متوسط است. آموزش پیش از خدمت و ضمن خدمت ارایه شده به معلمان زبان انگلیسی باید به میزان قابل توجهی تقویت شود. طیف گسترده ای از مواد درسی برای آموزش دانش آموزان در مدارس مورد نیاز است. آموزش ها و برنامه های درسی زیربنای آموزش زبان انگلیسی به عنوان یک زبان خارجی به دانش آموزان نیز نیازمند تغییراتی است. در مجموع، این یافته ها نشان می دهد که رویه فعلی ایرانیان در آموزش زبان انگلیسی به دانش آموزان در مدارس باید اصلاح گردد. نتایج حاصل از این مطالعه تعدادی پیشنهاد مهم برای عملکرد بهتر در آینده اریه میدهد
    کلیدواژگان: معلمان ایرانی، آموزش ها، خط مشی ها، شیوه ها، اسناد درسی
  • صفحات 23-39
    این مطالعه به بررسی تاثیر دیدگاه زبان آموزان و ااتید آموزش زبان انگلیسی و آموزش اصول تفکر انتقادی (CT) بر توانایی های  نوشتاری تعدادی از زبان آموزان مرد و زن ایرانی زبان انگلیسی که در دانشگاه آزاد اسلامی واحدکردستان، زبان انگلیسی تحصیل کرده اند، پرداخته است. دیدگاه نقش مهمی را بر یادگیری زبان خارجه به ویژه در پیشرفت مهارت مقاله نویسی استدلالی ایفا می کند. در این مقاله توصیفی در مرحله اول، 80  زبان آموز و 14 معلم انتخاب شدند. سپس در شروع ترم با استفاده از پرسشنامه آنلاین سنجش تمایل به داشتن تفکر انتقادانه کالیفرنیا (CCTDI) دیدگاه این زبان آموزان مورد ارزیابی و بررسی قرار گرفت. برای جمع آوری داده های مورد نیاز، آزمون مهارت های تفکر انتقادی کالیفرنیا (CCTDI) دو بار، یک بار قبل و یک بار بعد از تدریس انجام شد. این مطالعه از یک طرح شبه آزمایشی پیش آزمون پس آزمون استفاده کرد که در آن تکنیک های CT شامل حقیقت جویی، ذهن باز، تحلیل گری، سیستماتیک، اعتماد به نفس، کنجکاوی و اطلاعات در 6 مرحله به شرکت کنندگان معرفی شد. نتایج به دست آمده حاصل از این پژوهش نشان داد که معلمان و داشنجویان رشته آموزش زبان انگلیسی دیدگاه مثبتی را نسبت به تمام بخش های پرسشنامه سنجش تفکر نقادانه داشتند. آنان تمایل مثبتی نسبت به حقیقت جویی و کنجکاوی در نوشته های خود داشتند. نتایج حاصل از این تحقیق همچنین نشان داد که شرکت کنندگان در این تحقیق دیدگاه مثبتی نسبت به یادگیری زبان انگلیسی داشتند.
    کلیدواژگان: دیدگاه، تمایل به داشتن تفکر نقادانه، زبان آموزان رشته زبان انگلیسی، مقاله نویسی استدلالی
  • عزیزه چالاک* صفحات 41-52
    تحلیل گفتمان انتقادی، تحلیل ایدیولوژی و قدرت است که بر دستیابی به معنای پنهان فراتر از متن تاکید می کند و اینکه چگونه گویندگان/نویسندگان از قدرت گفتمان برای جلب توجه خوانندگان/شنوندگان استفاده می کنند. پژوهش حاضر یک مطالعه توصیفی غیرتجربی بود که در سال 2022 انجام شد و به بررسی ویژگی های برجسته زبانی سخنان سیاسی وزیر امور خارجه ایران در پنجاه و هشتمین کنفرانس امنیتی مونیخ پرداخته است. هدف، دستیابی به نگرش ها و ایدیولوژی های سیاسی وی بود. از مدل تحلیل گفتمان انتقادی فرکلاف برای بررسی سه تاکتیک تحلیلی مرتبط و سه بعد گفتمان استفاده شد. داده ها از ویدیوی این کنفرانس انتخاب شده و واژه های انتخابی توسط این فرد ، ضمایر شخصی و جمع «من وما» و افعال کمکی استفاده شده مورد بررسی قرار گرفتند. یافته ها نشان داد که کلمات «جمهوری اسلامی ایران، دولت، ایران و روابط» پرکاربردترین واژه ها برای نشان دادن ایدیولوژی وی نسبت به ملتش بوده است. ضمیر «ما» بیشتر از «من» برای ایجاد تصویری مثبت برای کشور مورد استفاده قرار گرفته است. او با آگاهی از تفاوت بین معانی منتقل شده از طریق این دو ضمیر، ترجیح داد برای جلوگیری از قرار گرفتن در معرض سرزنش ها، از خودنمایی یا صحبت در مورد خود به عنوان یک فرد اجتناب کند. همچنین فعل کمکی will بیشتر از بقیه برای بیان عقیده و خواسته هاوادب در گفتارش استفاده شده است. این مطالعه می تواند پیامدهایی برای دست اندرکاران این حوزه در افزایش تفکر انتقادی و افزایش آگاهی از یادگیری و تولید زبان سیاسی مناسب داشته باشد.
    کلیدواژگان: تحلیل گفتمان انتقادی، فعل کمکی در تحلیل گفتمان انتقادی، گفتمان سیاسی، ضمایر در تحلیل گفتمان انتقادی
  • جعفر اسدی* صفحات 53-64
    به طور کلی، توسعه گفتمان آکادمیک مکتوب و فراگیری زبان انگلیسی، به ویژه برای اهداف آکادمیک، مطالعه زبان و سبک های ارتباطی را افزایش داده است که محققان و دانشجویان باید به منظور اجتماعی شدن کافی در یک محیط تحقیقاتی تسلط داشته باشند. این پژوهش با استفاده از 20 مقاله پژوهشی مدیریت ورزشی (10 انگلیسی زبان و 10 نویسنده ایرانی) به بررسی استفاده از عناصر فراگفتمانی توسط نویسندگان بومی و ایرانی پرداخته است. ما به دنبال بررسی این بودیم که آیا استفاده از عناصر فراگفتمانی متفاوت است یا خیر. برای این منظور، مدل هایلند (2005) از فراگفتمان به عنوان چارچوبی تحلیلی برای شناسایی ویژگی های عناصر فراگفتمانی استفاده می شود. نتایج آزمون t مستقل نشان داد که تفاوت معناداری در استفاده کلی از فراگفتمان ها بین نویسندگان انگلیسی و ایرانی وجود ندارد. نتایج تحقیق می تواند پایه محکمی برای توسعه مواد آموزشی ایجاد کند.
    کلیدواژگان: گفتمان، فراگفتمان، نگارش آکادمیک، مقاله پژوهشی
  • صفحات 65-76
    پژوهش حاضر به بررسی اثربخشی آموزش آنلاین بر خودپنداری زبان آموزان ایرانی پرداخته است. همچنین این تحقیق تاثیر یادگیری آنلاین بر مهارت نوشتن زبان آموزان را تحلیل کرد. بدین منظور تعداد 50 دانش آموز مقطع پیش متوسطه بر اساس نمونه گیری قابل دسترس انتخاب شدند. یک پیش آزمون نوشتن در ابتدای ترم برای شرکت کنندگان انجام شد تا از داشتن پیشینه زبانی یکسان آنها اطمینان حاصل شود. سپس به طور تصادفی در دو گروه آزمایش و کنترل (هر گروه 25 نفر) قرار گرفتند. گروه آزمایش از یادگیری آنلاین از طریق اپلیکیشن BBB بهره مند شدند و گروه دیگر با همین تعداد زبان آموز به عنوان گروه کنترل در نظر گرفته شدند و روش تدریس معمولی در کلاس را دریافت کردند. قابل ذکر است که در ابتدای ترم، پیش پرسشنامه خودپنداری در بین زبان آموزان گروه آزمایش منتشر شد. پژوهش در هشت جلسه انجام شد و در جلسه آخر، پس آزمون نوشتن برای هر دو گروه تعیین شد تا مشخص شود آیا روش یادگیری آنلاین بر پیشرفت زبان آموزان زبان انگلیسی و خودپنداری آنها تاثیر مثبت داشته است یا خیر. همچنین، پس پرسشنامه در میان گروه آزمایشی به منظور تحلیل خودپنداری آنها در زمینه یادگیری آنلاین منتشر شد. تجزیه و تحلیل داده های آزمون ها و پرسشنامه ها نشان داد که روش یادگیری آنلاین بر مهارت نوشتن و خودپنداری زبان آموزان ایرانی تاثیر مثبت دارد. امید است نتایج این تحقیق اهمیت یادگیری آنلاین از طریق اپلیکیشن مذکور در سیستم آموزشی را نشان داده باشد.
    کلیدواژگان: یادگیری آنلاین، خودپنداری، مهارت نوشتن، زبان آموزان انگلیسی
  • رقیه بهزادپور*، ریحانه قادری پور، فاطمه بهزادپور، تقی وحیدی صفحات 77-85
    ترغیب کردن فراگیران و ایجاد انگیزه در آنها برای ارتقای بهره وری در فرآیند یادگیری یک موضوع حیاتی برای هر مربی خواهد بود. ممکن است افراد زیادی در سراسر جهان پیدا شوند که آماده به اشتراک گذاشتن خاطرات خود در مورد بهبود یا شکست در یادگیری هستند. به عبارت دیگر، همه فراگیران عموما روند یادگیری خود را مشاهده کرده اند و اغلب آنها بین فرآیند یادگیری خود و رویکرد مربیان خود در ایجاد انگیزش ارتباط برقرار کرده اند. برای کارآمدتر کردن یادگیری زبان، باید بر روی اهدافی مانند امکانات سمعی و بصری تمرکز شود که به بهترین نحو در زبان آموزان انگیزه ایجاد می کنند. این به این دلیل است که انگیزه نقش بسیار مهمی در فرآیند یادگیری دارد. بنابراین انگیزه زبان آموزان را تشویق می کند تا زبان را به طور جامع تر و قابل فهم تر یاد بگیرند. این مقاله تلاشی مقدماتی برای بحث در مورد امکانات سمعی و بصری در فرآیند یادگیری و کمک به فراگیران برای ایجاد انگیزه کامل و پیشرفت مثمر ثمر است.
    کلیدواژگان: سمعی-بصری، انگیزه، یادگیری
  • صفحات 87-97
    این پژوهش تلاشی برای اجرا و بررسی روش حمایتی متقابل در محیط یادگیری مجازی زبان انگلیسی داشته است. به طور خاص، این تحقیق تاثیر روش آنلاین حمایتی متقابل بر مهارت های شنیداری و گفتاری زبان آموزان ایرانی را مورد تجزیه و تحلیل قرار داد. پس از اجرای آزمون تعیین سطح، 36 زبان آموز نمونه تحقیق را تشکیل دادند و به طور تصادفی به دو گروه آزمایشی (EG=18) که با روش مذکور و گروه کنترل (CG=18) که با استفاده از روش های آموزشی سنتی آموزش داده شدند، طبقه بندی شدند. ابزارهای گردآوری داده ها شامل آزمون همگن سازی، پیش آزمون و پس آزمون در مهارت های شنیداری و گفتاری بود. این تحقیق در 16 جلسه انجام شد و اعضای گروه آزمایش در دوره های شنیداری و گفتاری خود آموزش راهبردهای روش حمایتی متقابل را دریافت کردند، در حالی که اعضای گروه کنترل این دو مهارت را بدون چنین آموزشی تمرین کردند. نتایج آزمون های تی نمونه های مستقل و آزمون های تی زوجی انجام شده در پیش آزمون و پس آزمون نشان داد که زبان آموزان گروه آزمایش در هر دو مهارت زبان از گروه کنترل بهتر عمل کردند.
    کلیدواژگان: روش حمایتی (داربستی) متقابل، یادگیری مجازی، مهارت شنیداری، مهارت گفتاری
|
  • Farhad Kariminasab, Shaban Najafi Karimi *, Amir Marzban Pages 1-23
    The major objectives of this research were to develop an understanding of what policy/syllabus documents inform teaching English to student practices, indicate the main pedagogies that English teachers use, and enhance our understanding of these teachers’ responsibilities and roles. The research was carried out on a sample of 728 English teachers from junior and senior high school in 32 provinces of Iran. Self-reporting questionnaires were conducted as a survey method. The results of this study indicate those teachers’ beliefs about learning and teaching might extremely conflict with those of policymakers’ attitudes and perceptions in these areas. It is apparent that the general language level of Just over half the sample (53%) of teachers is lower than intermediate. The in-service and pre-service training offered to English teachers requires to be considerably strengthened. A wide range of materials for teaching students at schools is required. As a consequence of, a gap between classroom practice and pedagogic policy the curricula and pedagogies underpinning the teaching of EFL students also need some changes. Overall, the evidences from this study recommend that current Iranian practice in teaching English to students in schools should be modified. Present study has important implications for future practice.
    Keywords: Iranian teachers, pedagogies, Policy, practices, syllabus documents
  • Shaho Hoorijani, Hossein Heidari Tabrizi *, Mohsen Masoomi Pages 23-39
    This study investigated the attitude of the Iranian EFL teachers and learners toward the role of critical thinking disposition in enhancing argumentative writing in the Iranian EFL context at Islamic Azad University, Kurdistan branch. Attitude plays an important role that affecting language learning, especially writing skills in an EFL context like Iran. In this descriptive study, 14 EFL teachers and 80 EFL learners both males and females were selected based on a random sampling method. The data were gathered based on a survey approach, by using the online CCTDI questionnaire. To answer the research questions of this study and uncover the attitude of EFL teachers and learners towards the treatment, the responses the to CCTDI online questionnaire were coded and analyzed. The results indicated that teachers and learners had positive attitudes towards all components of CCTDI. They represented a highly positive disposition towards truth-seeking and inquisitiveness. Results of the study revealed that of the EFL teachers and learners have a positive attitude regarding English language teaching and learning. Another finding of the study was that, having favorable perspective toward English did not enhance their proficiency in learning English. It is hoped that the findings of this study help teacher and learners learn about critical thinking principles they will apply prudent judgment, challenge the improbable, pursue difficulties, establish alternatives, use tactics, consider alternative perspectives, and attempt to be objective.
    Keywords: Argumentative Writing, CCTDI Questionnaire, EFL Teachers’ Attitude, EFL learners’ Attitude
  • Afsaneh Rahimi Tehrani, Azizeh Chalak * Pages 41-52
    Critical Discourse Analysis is the analysis of ideology and power. It emphasizes obtaining the hidden meaning beyond a text and investigates how speakers/writers use the discourse power to take the readers’/listeners’ attention. The present study was a non-experimental descriptive one conducted in 2022 that investigated the salient linguistic features of the political speech of Iran’s minister of foreign affairs at the 58th Munich Security Conference to search for his political attitudes and ideologies. Fairclough’s CDA model was employed to investigate three interrelated analysis tactics and three dimensions of his discourse. The data were selected from this conference’s video and were examined to check the word choice, personal and plural pronouns I and We, and the modal verbs used. The findings showed that the Islamic Republic of Iran, Government, Iran, and relations were among the most frequently used words to show his ideology about his nation and people.Moreover, We was used more frequently than I to create a positive image for the country. Aware of the difference between the meanings conveyed through these two pronouns, the minister preferred to avoid self-representation or speaking about himself as an individual to prevent all the blaming on him. Considering the modal verbs, would was used more frequently than the others to express his opinion and wishes to show medium politeness in his speech. This study could have implications for practitioners in the field to increase critical thinking and raise awareness of learning and producing appropriate political language
    Keywords: Critical Discourse Analysis, Modality in CDA, Political Discourse, Pronouns in CDA
  • Jafar Asadi * Pages 53-64
    In general, the development of written academic discourse and the acquisition of English, especially for academic purposes, has increased the study of language and communication styles that researchers and students must master in order to adequately socialize in a research environment. This study investigated the use of meta-discourse elements by Native and Iranian writers using 20 sports management research papers (10 English speakers and 10 Iranian authors). We sought to check if the use of meta-discourse elements is different. To this end, Hyland's (2005) model of metadiscourse is used as an analytical framework for identifying the properties of metadiscourse elements. The results of the independent t-test showed that there are no significant differences in the overall use of metadiscourses between English and Iranian writers. The results of the research can lay a solid foundation for the development of teaching materials. Traditional academic writing requires researchers to adopt an objective and personal style when reporting research
    Keywords: Discourse, Metadiscourse, academic writing, Research Article
  • Niloofar Salajeghe, Samira Hasani * Pages 65-76
    The present study attempted to probe the effectiveness of online learning on Iranian EFL learners' self-concept. It also analyzed the effect of online learning on the EFL learners' writing achievement. To do this, a total number of 50 students of pre-intermediate level was selected based on available sampling. A pre-test of writing was administered to the participants at the beginning of the term to ensure that they had the same language background. Then, they were randomly assigned as experimental and control group (25 Ss in each group). Experimental group benefited from online learning through BBB, and other group with the same number of students regarded as control group and received conventional method of teaching. At the beginning of the term, pre questionnaire of self-concept published among students of EG. The research was done in eight sessions and in the last session, post-test of writing was assigned to both groups to determine whether online learning method had positively affected the EFL learners' achievement and their self-concept. Moreover, post questionnaire of self-concept was published among experimental group to analyze their self-concept in online learning context. Data analysis of tests and questionnaire revealed that online learning method had positive effect on the EFL students' writing achievement and their self-concept. It is hoped that the results of the research indicate the importance of online learning through the mentioned application in the educational system.
    Keywords: online learning, self-concept, writing skill, EFL learners
  • Roghayeh Behzadpour *, Reihaneh Ghaderipour, Fatemeh Behzadpour, Taghi Vahidi Pages 77-85
    Persuading the learners and motivating them to enhance their productivity in learning process will be a vital issue for any instructor. Many people may be found around the world that are ready to share their memories on learning improvement or failure. In other words, all the learners have generally observed their learning trend and most of them have also established an association between their learning process and their instructors’ approach in motivation. In order to make the learning language more efficient, it should be focused on the objectives that motivate the learners in the best way such as audio visual facilities. This is due to the fact that motivation plays a crucial role in learning process. Therefore, motivation encourages the learners to learn the language more comprehensively and intelligibly. This paper is a preliminary attempt to discuss the audiovisual facilities in learning process and assist the learners to become perfectly motivated and proceed fruitfully.
    Keywords: Audio visual, motivation, Learning
  • Marzieh Sabzevari, Neda Fatehi Rad *, Masoud Tajaddini Pages 87-97
    This study was an endeavor to implement and investigate reciprocal-scaffolding treatment in virtual EFL learning context. More specifically, it analyzed the effect of reciprocal-scaffolding online treatment on Iranian EFL learners’ oral skills. After running placement test, 36 students formed the sample and they were randomly classified into two groups of experimental (EG=18) that received the mentioned treatment and control (CG=18) that were instructed using traditional teaching procedures. The data gathering tools included a homogeneity test, pretests and posttests in listening and speaking skills. The study was conducted in 16 sessions and the experimental group members received reciprocal-scaffolding strategies instruction in their speaking and listening courses, while the control group members practiced these two skills devoid of such instruction. The results of independent samples t-tests and paired t-tests performed on pretests and posttests revealed that the learners in the treatment group outperformed those in control group in both oral language skills.
    Keywords: Reciprocal-scaffolding Treatment, Virtual Learning, listening, speaking